Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Ni csak kibeszél mán.
  2011-05-31 12:25:39, kedd
 
  Ni csak kibeszél mán.

Megszólalt a liba tolvaj és annak ellenére, hogy nagy részben igaza van, csak nem mondja ki a tényt, hogy az MSZP rabló banda tette tönkre hazánkat.

Neki több család köszönheti, hogy tönkrement, több ember köszönheti halálát, talán nem volna ildomos ismételt megjelenése, mert nincs szüksége hazánknak olyanokra aki más tönkretételével szerezte vagyonát.

És azért talán ne feledjünk pont azok jóvoltából lehetett az ország első számú vezetője akikre most azt mondja, hogy nekik köszönhető, hogy minket jobban sújtott a válság mint azokat ahol a vezetők a saját hazájuk érdekébe tevékenykedtek és nem azzal voltak elfoglalva, hogy saját vagyonukat gyarapítsák.

De ha ezek tények és oly biztosan kijelenthetők, miért nincsenek ezek az emberek felelősségre vonva?

Akikről kiderül, hogy lopót, csalt , hazudót, elkúrt azok is néhány hónap börtön lét után szabadul és lassan feledésbe merül az, hogy fő tevékenysége az volt, hogy az ország vagyonát fosztogatta, saját tulajdonná formálta vagy játszotta bűnözök kezére.

És ezek a politikusok hangoztatják magukról, hogy ők a nagy demokraták, pedig csak nyakkendős bűnözök, és ezt a külföldi felmérések is bizonyítják.

Nézzük csak meg minden nagyobb beruházásnál kimutatható a korrupció, vagyis a korrupció ma egyenlő az MSZP - vel.

Most kezdődik az a probléma a magát baloldalnak nevezet csürhénél, hogy fogy az a pénzt amit tőlünk loptak és kezdik egymást ölni, amit én egy éve megjósoltam.

Még mindig az a probléma senki sem mondja ki az igazat és amíg ez így lesz itt semmi jóra nem számíthatunk.
Az egész országot bevonta a korrupció 2002 és 2010 között.

És akik ma érzik, hogy vége a jó világnak, tüntetnek, fenyegetőznek, hogy itt hagyják hazánkat.
Csak azt felejtik el, hogy nekünk valójába nincs is szükségünk ilyen emberekre, akik csak élősködnek a valójában hasznot termelőkön.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nesze semmi fogd meg jól.
  2011-05-30 22:29:37, hétfő
 
  Nesze semmi fogd meg jól.

Deviza hitelesek megsegítése, vagy ismételt trükk ami még nehezebb helyezettbe sodor családokat.

Aki normális ilyen helyezettbe nem megy bele amit a magát nemzeti kormánynak nevezet tömörülés és a bankok kitaláltak.
Ez semmi segítséget sem ad a bajba kerülteknek,, ez elodázza a problémákat, de nem oldja meg.
Ez ismét kilátástalan helyezett idéz elő, igaz nem ma , de holnap.
Akinek ma x Ft tartozása van és vállalja amit megmentő csomagnak csúfolnak az még többet fizethet vissza mint a megmentése előtt.

Igen nagy csalódást okozott a FIDESZ e törvényjavaslata ami ismételten csak a bankoknak és az államnak kedvez.
Teljes mértékben kidomborodott minek tekinti a FIDESZ az embereket, és hogy mit is jelent neki a család.
Ez undorító, hogy politikusaink rossz döntései miatt, még egy bőrt leakarnak húzni azokról akik miattuk kerültek bajba.

De igazuk van mert sok a hülye Magyarországon aki beveszi ezt a cuclit is.

Aki él azzal a lehetőséggel amit a kormány kínál az nagyon buta ember, és tényleg megérdemli, hogy átverjék.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez felháborító, pofátlanság,
  2011-05-30 10:14:21, hétfő
 
  Ez felháborító, pofátlanság, és undorító.

Undorító és hazaárulás egyik legdurvább formája amit a hazai orvosok, ápolok művelnek.
Ilyen logikát követve minden magyar munka vállaló külföldre mehetne dolgozni, mert hazánkban senki sincs megfizetve.

Az orvosok most zsarolják a kormányt, pedig többek közt nekik köszönhető, hogy országunk a mai helyzetben van.
Mert a baloldali kormány úgy emelte 50 % - kal a közalkalmazottak fizetését, hogy nem volt rá fedezet, és azt hitel felvételből fedezte

Felhívnám az orvos társadalom és az egészségügyben dolgozók figyelmét, hogy nem a mai kormány adta el az ország jövőjét ami ma a jelen.


Nem a jobboldal lopott, csalt hazudott kúrt el, hanem a baloldal.

A kormány alkothatna olyan törvényt, hogy mehet külföldre dolgozni egy orvos, de fizesse ki azt amit az állam a tanítására költött.
Azokat az idős embereket hagyja cserbe az az orvos aki külföldre szerződik akinek a pénzéből tanult.

Ezért ami ma történik mindenért az MSZP a felelős, mert 8 év alatt olyan helyzetbe sodorta hazánkat a megszorításokkal, hogy ma már hiába dolgozik valaki becsületesen amit keres abból lehetetlen megélni, és ez nem csak az orvosokra érvényes.

Ezért nem jut ez az ország egyről a kettőre, mert mindig lesznek olyan csoportok, mind ma a rendőrök, orvosok, akik nem értik meg az ország nehéz helyezettét.
Pedig csak egyszer kellene belátni, hogy 10 bevételből nem lehet kiadni 15 - öt.

Áldozat hozatal az mindenkire vonatkozik lehet az orvos, rendőr, kőműves, ács, pék, tanár, stb.
És ahhoz, hogy holnap jobb legyen ma kell áldozatot hozni, mert ha ma nem teszünk semmit soha sem lesz jobb.

Aki ma nem hajlandó az áldozat vállalásra az mind hazaáruló.
Mindenki mehetne külföldre dolgozni a több fizetésért, de aki igazi magyar annak akkor is ez a hazája amikor bajban vagyunk és nem csak akkor amikor dúskálunk a kiváltságokba.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Értelmetlen kijelentés.
  2011-05-26 07:41:30, csütörtök
 
  Értelmetlen kijelentés.

"Fekete munka után nem jár nyugdíj."

Azok után, hogy politikusaink hagyják úgy működni a multikat, hogy az emberek kénytelenek hivatalosan minimálbérért vagyis félig feketén dolgozni és a bér különbözetet feketén adó mentesen fizeti a cég az alkalmazottnak addig felháborító kijelentés, hogy a "fekete munka után nem jár nyugdíj."

Addig amíg politikusaink eladták külföldieknek gyárainkat fejünk felől, akik nem gyár működtetéséért vásárolták meg hanem piacok szerzéséért addig pofátlan kijelentés az , hogy "fekete munka után nem jár nyugdíj."

Amíg olyan magas a nyugdíjkor határ, hogy az emberek nagy része nyugdíj előtt meghal és a befizetett pénze elveszik a nagy kalapba addig cinikus kijelentés az hogy , "fekete munka után nem járt nyugdíj"

Amíg az egészségügyi ellátás minősége egyre romlik, csökken, vagyis a befizetett TB - kért mindig kevesebbet kapunk ami azt jelenti, hogy az egészségügyi állapotunk romlik, addig undorító kijelentés az hogy "fekete munka után nem jár nyugdíj."

Amíg az állam nem biztosit munkát állampolgárainak addig vér lázító kijelentés az, hogy " fekete munka után nem jár nyugdíj."

Amíg politikusaink már uniós jövedelmekkel rendelkeznek, az ország lakosságának nagy része éh bérből, tengődik, él , ha azt életnek lehet nevezni, addig visszataszító kijelentés egy politikus szájából, hogy "fekete munka után nem jár nyugdíj".

Amíg azok akik törvényeket alkotnak nem tesznek semmit azért hogy ne legyen olyan aki semmi jövedelemmel sem rendelkezik, mert semmi ellátást sem kap így TB- t és nyugdíj járulékot sem fizet mi jogon jelentik ki, hogy a "fekete munka után nem jár nyugdíj."

Kinek, kiknek a hibája, hogy eladtak minden működő gyárunkat, amit már a külföldi multik a földel tettek egyenlővé, azé a munkanélkülié aki ma semmi jövedelemmel sem rendelkezik, mert nem talál munka helyet, vagy azoké a politikusoké akik szétlopták eladták hazánkat?

Nekem nekünk tolvajok, hazugok, hazaárulok, akik állami pénzből gazdagodtak meg, mert ott loptak ahol ép jártak, ne osszák az észt, mert azért még annyink van hogy pisztolyra jut.

Lehet pöffeszkedni, zabálni a Parlamentben, lehet nagyokat mondani, észt osztani, de azt ne feledjétek amíg nektek lesz addig lesz nekünk is, mert amiről ti azt hiszitek, hogy a tiétek az elvileg a miénk.

Mert ami az államtól lett lopva, kicsalva, különböző trükkökkel az még nem biztos, hogy a tiétek is marad, végkielégítések, meg amit azoktól kaptatok akiknek állami megbízást adtatok, azért, hogy nektek juttassanak vissza pénzt.

Nem az a bűnöző aki kénytelen feketén dolgozni mert élni akar, és a törvények lehetőséget adnak ara a multiknak, hogy megtehetik, hanem azok akik ilyen törvényeket alkottak, vagyis ti ingyenélő tolvaj hazaárulok, akik áron alul eladtátok az ország vagyonát, vagyis a mi tulajdonunkat.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És ha amennyiben.
  2011-05-23 09:59:01, hétfő
 
  És ha amennyiben.

És ha amennyiben annyira rossz a Fidesz által bevezetett intézkedési sorozat,ahogy azt az MSZP beállítja az mitől lehet, hogy több Európai ország is követi amit hazánk elkezdet.?

Lásd: bank adó, vagy a korai nyugdíjazás amit Ausztriában most terveznek újragondolni.

Amennyiben a lakosság oly-mértékben elégedetlen volna, ahogy a hazugok pártja állítja, hogy győzhetett több mint 60 % - kal a FIDESZ - KDNP jelölt az I. kerületben.?

Amennyiben olyan rossz gazdaság politikát folytat a jelenlegi kormány ahogy a tolvajok állítják, hogy lehet az, hogy külföldi Nobel - díjas közgazdász azt javasolja hazánknak, hogy mielőbb csatlakozunk az euró zónához.

Ami szerintem nem volna helyes irány, mert az ismételten az emberek megnyomorításához vezetne lásd Görögország.
Az még nagyobb elkötelezettséget jelentene Európa felé, és elvesztenék azokat a lehetőségeket amikkel azért élhetünk, mert nálunk nincs közös valuta.

Az, hogy mi minél előbb csatlakozunk az euró zónához elsősorban nem hazánk érdeke, igaz ez azt jelentené ismét lehetne 3, 60 a kenyér, de ez rengeteg családot döntene nyomorba.
Addig amíg ilyen nagy a fizetés különbség az UNIO tagállamai és köztünk, nálunk veszélyes volna eurót bevezetni.

Ne feledjük ugyanazért a munkáért van ahol 5 - 8 szor többet fizetnek mint hazánkban.

Na nem a politikusok fizetésére gondolok, mert az már utolérte az UNIOS átlagot, mert azt elintézték hazai politikusaink.
Nehogy már nélkülözzenek éhen haljanak szegények.

Most képzeld el hol tartana hazánk, ha nem lett volna az a milliárdos személy aki elkúrt, hazudott éjjel, nappal, este és reggel. Úgy sírnánk, hogy még a hátsónkon is könny jönne.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amíg nem ugyanaz a feltétel.
  2011-05-20 22:56:51, péntek
 
  Amíg nem ugyanaz a feltétel.

Amíg nem ugyanazok a feltételek, a külföldi munka adóknál, a külföldi bankoknál, mint más UNIO - s országban, hazánk nem tud kikeveredni abból a helyezettből ahova politikusaink sodorták.

Lehet törvényeket alkotni, de azok valójában sehova sem vezetnek.
Lehet új alkotmányt írni , de nincs értelme.
Lehet a lakosságot megszorítani, de az nem fogja növekedési pályára állítani hazánkat.
Mi mindig a Németektől fogunk függeni, mert ez a politika amit mi folytatunk ez ezt biztosítja, mi a Németek szegénységbe tartott gyarmata leszünk.

Nálunk a külföldi multi egy munka hely teremtéshez 5 millió forint támogatást kap az államtól a mi adó forintjainkból, amíg a hazai vállalkozó semmit, pedig ő is munka helyet teremt hoz létre.

Nálunk a külföldi bankok egyoldalúan módosíthatják a szerződét amit a világ többi országaiban nem tehetnek meg..
Nálunk egy pénz átutalás amit két város között hajt végre a bank, többszörösébe kerül mint más UNIO- s országban azonos km - nél.

Nálunk a feje tetejére állt a rendszer, mert nem a kormány határozza meg, hogy milyen irányba haladjon hazánk hanem a külföldi bankok diktálnak.

Nálunk a Nemzeti bank nem végezte soha a feladatát mert hagyta, hogy kialakulhasson az az állapot, hogy emberek, családok, veszthetik el lakásukat deviza hitelek miatt.

Nálunk ezekért a dolgokért egyedül a politikusok a felelősek, lehet az magát Nemzeti jobboldalnak titulált, vagy magát szocialistának nevezet.
Ezek után nincs min csodálkozni, hogy az emberek több mint 50%- a nem talál pártot magának, legszívesen minden politikust a pokolba küldene.
Valójában politikusaink semmit sem tesznek azért a pénzért amit kapnak, csak vergődnek mind a partra vetett hal, és élősködnek rajtunk.

A mai Nemzetinek nevezet kormány sem tesz semmit azért, hogy ezek a dolgok meg szűnjenek, mint például az egyoldalú szerződés módosítás ami valójába azt jelenti, hogy nincs is szerződés, mert ami egyoldalúan módosítható, felbontható az minden csak nem szerződés.

Egyszerűen nem is értem, hogy ezt hogy engedhette, engedi az Alkotmány bíróság.

Amiig ilyen törvények léteznek ebben az országban semminek sincs értelme.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Le kell bontani .....
  2011-05-20 13:35:26, péntek
 
  Le kell bontani...

Le kell bontani a rosszul működő rendszereket, ami úgy viselkedik az országon mint a pióca.

Ezek közé tartozik, a kor kedvezményes nyugdíj lehetősége, a honi rokkant nyugdíj rendszere, / Ahova a munkanélküli elv-társak lettek helyezve, mert nem volt szükség a munkájukra, és nem is voltak hozzászokva a munkához, mert a régi rendszerbe sose dolgoztak, de ma megkapják a jó nyugdíjukat, ami több mint a 3 műszakban dolgozó fiatal fizetése / azt , hogy az elmúlt 8 év Szocialista, SZDSZ, kormányok a káosz adta lehetőséget kihasználva fosztogatták a lakosság által befizetett adó forintjainkat.
Mert ez az egész úgy volt kitalálva, hogy soha senkit ne lehessen felelősségre vonni, vagyis az állam egy maffia rendszerébe működött.
Persze, hogy ellenzik ennek a rendszernek a haszonélvezői, hogy bezárják azokat a kiskapukat, hogy felelőtlenül lehessen állami pénzeket magántulajdonná formálni.

Az MSZP - SZDSZ politikusai, és a hozzájuk közelálló személyek ebből szerezték jelenlegi vagyonukat, és ezért az államnak mindent el kell követnie, hogy az állami pénzt vissza szerezze tőlük.

Az MSZP szerinti magántulajdonú magánnyugdíj pénz is valójába az államé volt, mert igaz, hogy a levont nyugdíj járulék nagyobb része egy személy nevére került, de az így kieset pénzt ami a mai nyugdíjasok nyugdíját képezte azt az állam pótolta az emberek által befizetett adóból, vagy hitel felvételből.

Ez a kifacsart rendszer vezetett oda, hogy az államadósság ily mértékbe emelkedhetett, meg hát az, hogy vezetőink ott loptak ahol tudtak ami ma a vagyonukat képezi az mind állami pénz, és akinek ma nincs pénze az a milliárdos uraknál van /például GYF- nél/, mert valójában a pénz nem lett kevesebb mint a rendszer váltás előtt volt , csak a tolvajoknál landolt. Ezek a mai nyakkendős bűnözők, akiknek nagy részét az MSZP politikusai képezik.

Amíg egy mai fiatal aki 3 műszakba dolgozik, jó esetben kap 100 ezer forint fizetést, addig a nyugdíjas kap 120- 150 ezer forint nyugdíjat, de kinek is kell családot alapítania a nyugdíjasnak vagy a fiatalnak?

Ez így elvan kurva, és nem kicsit nagyon. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vajon miért ?
  2011-05-19 11:20:05, csütörtök
 
  Vajon miért?

Vajon miért keresi a bajt, miért halmozza a problémákat, kinek, kiknek az érdeke ez?

Egy nehéz helyezettben levő ország vezetése miért vállal olyan konfliktusokat azon felül ami az ország rendbetételéhez szükséges?

Elég konfliktus jön létre akkor amikor azokat a fájdalmas lépéseket kell megtenni, hogy az ország a jelenlegi nehéz anyagi helyezettéből kikeveredjen, amit az előző 8 éves kormányok idéztek elő.

Nem értem miért amortizálja magát a jelenlegi vezetés pitiáner dolgokkal, mint például a dohányzás szigorítása.
Ezzel azt éri el, hogy minden réteget saját maga ellen hergel, és elvileg egyáltalán nem szükséges a jelenlegi helyezettben. hogy a választok dohányzó részét is maga ellen hergelje.

Ma hazánk legnagyobb problémája nem az, hogy lehet dohányozni buszmegállóban avagy nem.

Egyszerűen úgy látom, hogy a FIDESZ elrugaszkodott a hígat politizálástól és fejébe szállt a dicsőség, aminek szomorú következménye lehet.

Elég konfliktus alakul ki abból amit az adósságunk csökkentése miatt szükséges meglépni, nem kell olyannal maga ellen hergelni a társadalmat amire nincs szükség.

Úgy érzékelem a kormány szándékába áll a gazdaságunk helyreállítása, a problémák felszámolása, de nem szabad túlfeszíteni a húrt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Erkölcsileg nulla az IMF.
  2011-05-16 09:41:49, hétfő
 
  Amilyen a vezetője olyan maga a szervezet is, egy korrupt ingyenélő, kizsákmányoló, bűnöző csürhe, aki kihasználja más ország nyomorát és még nagyobb nyomort helyez országokra.

Lásd, Görögország, Portugália, Románia, ezért kellet szakítani egy olyan maffia szervezettel mint az IMF.

Ilyen emberek kezébe van a világ sorsa, aki képes nőket megalázni, ezek után mit várhat bárki ezrektől a bűnözőktől?

És ez egyértelműen bizonyítja, hogy kivel, kikel volt kapcsolatba az MSZP, mert ugyanolyan erkölcstelen, maffia módszereket alkalmazott amit az IMF ráerőltet a világ szerencsétlenebb országaira.

A szerencsétlenebb az nem az országra értendő, mert nem az ország a hibás, hanem annak vezetői, akik hatalmukkal visszaélve vezeték az országot, manipulálták a költségvetést, és ott loptak ahol tudtak.

Mindig kiderül végül az igazság!!

Nálunk is ez volt a jellemző az MSZP - SZDSZ korrupt csürhe kormányzásának ideje alatt, aminek sajnos ma isszuk a levét.
És a sok buta ember a mai kormány ellen tüntet, pedig egyértelmű, hogy nem a mai kormány idézte elő azt a helyezettet amibe az országunk jutott.

Az MSZP szétlopta az országot, gerjesztette az országon belüli feszültséget, hogy elterelje a valódi problémákról a figyelmet.

Egyszerűen fogalmazva az IMF, az UNIO, és az ilyen kormányok mint náluk az MSZP - SZDSZ volt.teszik tönkre a világot, és nekik köszönhető, hogy emberek gyerekek éheznek, válnak földönfutóvá, mert mindent a pénznek rendelnek alá, hogy ők jól éljenek.

Nézzétek meg a szocialisták volt miniszterelnökét, ő milliárdos amíg azok a hülyék akik szavaznak rájuk éheznek napi megélhetésért küszködnek.
Egyszerűen nem is értem ezeket az embereket, ezek olyan buták mint a sár.

Hogy képviselheti egy milliárdos azokat akiknek napi szinten anyagi problémájuk van?

Egy magát szocialista pártnak nevezet gyülekezetnek, tagjainak, éreznie kellene, a szegénységet, a nélkülözést, de ha milliárdos hogy érezheti?

Az egész világ nyomora az ilyen erkölcstelen embereknek köszönhető, mint az IMF vezetője, vagy mint nálunk a világ legnagyobb hazudozója.

Ezeket az embereket a világon mindenhol, vagyon elkobzás után börtönbe kellene csukni, mert amíg szabadlábon vannak fertőzik a többit, és előbb utóbb miattuk káosz alakul ki.

Minden politikust egészségügyileg vizsgálni kellene mielőtt hatalom kerül a kezébe, mert szerintem sok olyan beteg ember van vezető beosztásba akinek a kezében milliók sorsa van.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csilag István figyelmébe.
  2011-05-15 08:31:16, vasárnap
 
  Csillag István figyelmébe.

Egy érv ami ütős, és valós a deviza hitelesek mellet.

Ez az érv le pipája azt amit egy baloldali érzelmű újságíró irt.

Az MSZP- SZDSZ hatalomra kerülése után 2002- töl az ország lakosság félre volt vezetve, be volt csapva. A magát baloldalinak titulált kormányok a bankok kiszolgálói, a külföld talpnyalói voltak.
Volt szó a tolvaj baloldali politikusok szájából dübörgő gazdaságról, száguldozó pannon pumáról, UNO félrevezetéséről, valótlan hamisított adatok szolgáltatásáról.

Lásd hova juttatta a költségvetés manipulálása Görögországot.

A lakosság félrevezetése, becsapása, idézte elő azt az állapotot ami ma fent áll.
Az akkori hatalom érdeke volt, hogy az emberek hitelt vegyenek fel és felelőtlenül költekezzenek, mert ez gerjesztette a gazdaságot.

Az ország is nyert abból a hitelből amit az emberek vettek fel, mert például a lakás vásárlóknak, adózniuk kellet a vásárolt lakó épület után.

Szóval amikor a hatalom félrevezeti, becsapja a választókat az nem etikus és akik ezt tették mindegyiknek börtönbe volna a helye.
És még ami felháborító, ezt pont a magát baloldalinak mondó párt tette, pont azokkal szemben akiknek érdekeit kellene, hogy szolgálja.

Azért ne feledjük, mert ezek tények és nem mi találtunk ki.
Hazudtunk éjjel, nappal este és reggel.
Elkúrtuk nem kicsit nagyon.
Nem csináltunk semmit és én ebben majdnem belepusztultam.

Na ez az az érv amiért igen is segítenie kell az államnak a deviza hiteleseknek.
Pedig igenis az bűncselekmény amit a lakosáig ellen elkövetek a 2002- töl regnáló kormányok, és tagjaiknak börtönbe volna a helyük.

Miért nem figyelmeztették a lakosságot a hitelfelvéttel veszélyeire?
Miért nem alkottak olyan törvényeket amivel ez megelőzhető lett volna?

Egy olyan ember ír ma cikket "TIZENKÉT ÉRV A DEVIZA HITELESEK ÁLLAMI MEGMENTÉSE ELLEN " címmel, hogy miért ne segítsen az állam a bajba kerülteken, aki annak idején amikor figyelmeztetni kellet volna a hitel felvevőket kussolt, mert az akkori hatalom megvásárolta.

Egy magát baloldalinak kikiáltott párt ilyet nem követhet el a választókkal szemben, mert oda jut ahol ma az MSZP tart, de mit is várhatunk egy maffia módszereket használó,htalmukal visszaélő, hatalmukat kihasználó, milliárdosok vezette, tolvaj párttól.

.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2011.04 2011. Május 2011.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 299 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 8
  • e Hét: 114
  • e Hónap: 846
  • e Év: 78977
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.