Belépés
tinka1951.blog.xfree.hu
Kibírni mindent, És menni mindig tovább, Még akkor is, Ha nem élnek már Benned Remények és csodák." /Hemingway/ Makrancos Kata
1952.11.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/17 oldal   Bejegyzések száma: 162 
áll a bál a színészóriások köz
  2011-06-30 15:08:27, csütörtök
 
  Stohl-ügy: áll a bál a színészóriások között

Törőcsik Mari azt reméli, megesik a bíróság szíve megtévedt kollégáján. Berek Kati szerint András nem ártatlan, nem emelheti fel érte a szavát.

(MTI)
Óriási vihart kavart nem csak a civilek és fórumozók, de a színésztársadalom körében is, hogy Stohl András legutóbbi tárgyalásán a nemzet színészei közül többen megjelentek, sőt, egy enyhébb büntetést kérő petíciót is eljuttattak a bírósághoz. A dokumentumot többek között Bodrogi Gyula, Alföldi Róbert, Törőcsik Mari, Haumann Péter, Csákányi Eszter, Makk Károly is aláírta.

A szakmabeliek közül többen nem értenek egyet kollégáik döntésével, a gesztus megosztja a tekintélyes művészcsoportot. Berek Kati szerint Stohl csakis saját magának köszönheti, hogy itt tart, ráadásul már nem először okoz balesetet. Azt mondja, eszébe se jutna mellette viaskodni, szerinte ugyanis Buci nem ártatlan. A színésznő úgy gondolja, könnyelműség kollégái részéről, hogy hitelességüket, amelyért évtizedekig dolgoztak, érdemtelenre pazarolják - írja a Bors.

Bodrogi Gyula ezzel szemben nem bánta meg, hogy részt vett az akcióban. A színész szerint Stohl felfogta tette súlyát, mélyen megbánta, és próbálta azt jóvátenni. Azt szeretné, ha olyan büntetést szabnának ki a műsorvezetőre, amely nem rombolja le munkáját és nem lehetetleníti el családja egzisztenciáját. Bár nem akarja teljesen felmenteni, bízik benne, hogy végül felfüggesztettel megússza. Link
 
 
0 komment , kategória:  kultúra -művészet - szórakozás  
az eper megvéd az öregedéstől
  2011-06-30 15:05:56, csütörtök
 
  Bizonyították, hogy az eper megvéd az öregedéstől

Jó hír, amire sokan bizonyára már régóta vártak: az eperfogyasztás az öregedés hatásainak távol tartásában, sőt még a rák megelőzésében is segíthet.


A legújabb kutatásból az derült ki, hogy a gyümölcs fogyasztása növeli az antioxidánsok szintjét a vérben. A magasabb antioxidáns szint pedig bizonyíthatóan ellensúlyozza az oxidatív stressz hatásait, csökkenti az öregedés hatásait, sőt még az olyan betegségek kialakulásának kockázatát is visszaszorítja, mint a rák, a cukorbetegség és a szívbetegség.h i r d e t é sSpanyol és olasz kutatók 12 egészséges önkéntessel etettek fél kilogramm epret két héten át. A 4., a 8., a 12. és a 16. napon, majd egy hónappal később vért vettek tőlük. A Chemistry folyóiratban megjelent eredmények arra utalnak, hogy az eper rendszeres fogyasztása növeli az antioxidánsok szintjét a vérben, és megelőzi, hogy a vörösvérsejtek szétessenek (hemolízis).

A kísérletet végző kutatók azt állítják, hogy az eper jótékony hatása a benne rejlő nagy mennyiségű fenolvegyületet tartalmaznak, amelyek antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek. Oxidatív stressz az öregedés során, testmozgáskor, sőt szüléskor is kialakul, ami hangsúlyozza a szerény gyümölcs erejét és hatékonyságát.

A kutatók a tervek szerint a továbbiakban azt vizsgálják majd, hogy ennél kezelhetőbb mennyiség (150-200g) eper is hasonló előnyökkel jár-e, illetve azt is ellenőrzik, melyik típusú eper tartalmazza a legtöbb antioxidánst. Link
 
 
0 komment , kategória:  Egészség - Életmód  
ugrik 1 havi nyugdíj/fizetés
  2011-06-29 21:10:50, szerda
 
 
Orbán Viktor és a Fidesz új üzenete Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2011-06-29 21:19:20
feltöltő: tinka1951
nézettség: 805
szavazatok: 1
kommentek: 0
kulcs: Fidesz, Orbán, Viktor, N1TV,
kategória: hírek/bulvár
leírás:

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!
Párizsban Orbán beigérte, hogy a 12. havi nyugdíjat és fizetést is elveszi az emberektől.

Párizs, Budapest - Orbán Viktor Magyarország újjászervezéseként értékelte, hogy az embereket meg kell győzni arról, hogy mondjanak le egyhavi nyugdíjukról, fizetésükről. Bárhogy is erőltetjük az emlékezetünket, erről sem a választási programban, sem azóta nem esett szó. A magyar miniszterelnök a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) megalakulásának 50. évfordulóján rendezett párizsi ünnepségen ismét külföldről üzent a hazai választóknak.


Magyarországon nem reformok végrehajtása, hanem az ország újjászervezése történik, s az embereket a kormány nem arról próbálja meggyőzni, hogy egyes intézkedéseket vagy döntéseket támogassanak, hanem arról, hogy át kell szerveznünk az egész országot - mondta szerdán Orbán Viktor a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) megalakulásának 50. évfordulóján rendezett ünnepségen Párizsban.

A magyar miniszterelnök a gazdasági válságkezelésről rendezett kerekasztal-beszélgetésen úgy vélekedett, hogy az elmúlt időszakban nem egyszerűen egy válságot élt a világ, hanem egy olyan periódust, amely megváltoztatta Európa történelmét: az egykori háborús alapú gazdaságot korábban a jóléti gazdaság váltotta fel, amely után most a munkaalapú gazdaság következik.
Ez a fajta látásmód Orbán Viktor szerint elengedhetetlen feltétele a társadalmi támogatás megnyeréséhez a nagy változásokhoz. Véleménye szerint a “reformnyelv egyébként halott" Magyarországon, mert az a politikus, aki arról beszél, hogy valamit szeretne megreformálni, az “politikai öngyilkosságot" követ el. Ennek oka, hogy az elmúlt nyolc évben a kormányok által elindított reformok sorra elbuktak.
A miniszterelnök az ország átszervezésének példájaként említette az egykulcsos személyi jövedelemadó bevezetését, egy “teljesen új nyugdíjrendszer" létrehozását, a tíz százalékos társasági adókulcs bevezetését, valamint az emberek meggyőzését arról, hogy egyhavi fizetésükről, illetve nyugdíjukról mondjanak le.
Orbán Viktor kiemelte, hogy a munkaalapú gazdaság megteremtéséhez Magyarországon a legfőbb problémát az Európában legalacsonyabb, 56 százalékos foglalkoztatottsági ráta okozza, amit “szégyennek" nevezett. Kormánya fő céljaként a 75 százalékos foglalkoztatottság elérését jelölte meg, amely azt jelenti: minél többeknek vissza kell térniük a munkaerőpiacra, s a kormány feladata számukra megteremteni ehhez az esélyt.
“Ez nem reformnyelv, ez több annál, ez egy új korszaka a történelemnek, legalábbis Európában" - hangsúlyozta a miniszterelnök. Hozzátette, hogy ehhez mindenekelőtt a politika hitelét kellett visszaszerezni. Ezért a kormány egyik első döntése a parlamenti és az önkormányzati képviselők számának felére csökkentése volt. Ezt követte a kérés - mint a miniszterelnök emlékeztetett - a bankok felé a bankadót, majd a nagyvállalatok felé a válságadót illetően azért, hogy ők is segítsenek és vegyenek részt az ország újjászervezésében. “Természetesen nem voltak boldogok ... de ez az egyetlen mód, amikor politikai hitelt akar magának szerezni az ember" - tette hozzá.
Elmondta, hogy szerencsés és boldog embernek tartja magát, amiért a tavalyi választásokon sikerült kétharmados parlamenti többséget elérnie, ez ugyanis meglátása szerint alapvető feltétele volt a politikai és a gazdasági rendszer újjászervezésének. “Erős politikai vezetés nélkül nem lehet újjászervezni az országot" - zárta hozzászólását Orbán Viktor. link]http://www.nepszava.hu/articles/comment.php?forum_topics_id=82969&databa se_id=438518&forum_forbidden=0&no_results_total=114&lstresults=9[/lin k

 
 
0 komment , kategória:  Munka  
Az első Facebook-osztály
  2011-06-29 19:41:04, szerda
 
  Az ország első Facebook-osztálya

Az ország minden bizonnyal első weben szervezett gimnáziumi osztálya kezdi meg tanulmányait szeptemberben egy kazincbarcikai gimnáziumban. A borsodi várost is elérő iskolabezárási hullám miatt a netgeneráció kénytelen volt megszervezni saját jövőjét. Hol máshol: a Facebookon.

Kazincbarcika iskoláit is elérte a közoktatást érintő, az országban mostanában mindenütt tapasztalható két alapvető változási forma: az iskolabezárás és az egyházi fenntartásra való átállás. Az előbbi többek közt a Jókai Mór Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégiumot sújtotta, amelyre a tanév végén lakat került, az utóbbi pedig az alapításától Ságvári Endre nevét viselő gimnáziumot érintette, amelynek fenntartását jövő tanévtől a katolikus egyháznak adták át.

A nagy változási forgatagban néhány leleményes diák a maga kezébe vette a sorsát, és a Facebook segítségével rendezte el a jövőjét. A különleges esetet maga az igazgató írta meg a most még Ságvári Endre Gimnázium, jövő tanévtől Szalézi Szent Ferenc Gimnázium honlapján.

Az iskolájuk bezárásáról szóló döntés után egy 10. osztályos jókais diák egyik szülőjével felkereste Petróczi Gábort, a Ságvári Gimnázium igazgatóját azzal a kéréssel, hogy ősztől vegye át a gimnázium. Ezt követően több jókais diák ,,Jókai-10. C" néven zárt csoportot hozott létre a Facebook közösségi portálon, ahová meghívták Petróczit is. Az igazgatót kikérdeztek, hány tanulót tudna átvenni a Jókai gimnáziumi képzésben részt vevő 10. C osztályából. ,,Ha két idegen nyelvet tanultak, akár mindet" - hangzott a gyors válasz. A Facebookon még aznap este megkezdődött az osztály önszerveződése, és 24 óra alatt a 26 diákból 24 úgy nyilatkozott, hogy - lehetőség esetén - ősztől a Ságvári/Szalézi Gimnáziumban folytatná középiskolás éveit.

A virtuális csoportbeszélgetést követően néhány nappal a gimnázium igazgatója meghívta a jókais 10. osztályt egy immár valós beszélgetésre, ahol a megjelent 24 diák és 30 szülő részletes tájékoztatást kapott a felvétel lehetőségéről, valamint teljes körű dokumentációt az átvételhez szükséges teendőkről és a benyújtandó iratokról. A tájékoztató végén mind a 24 jókais diák és szülője aláírta az átvételi kérelmet, így az ország első facebookos osztálya ősztől a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium padjaiban folytathatja tanulmányait.
Az ország első Facebook-osztálya

Ajánlott weboldalak

Általanos iskola.lap.hu
Középiskola.lap.hu
Budapesti általanos iskola.lap.hu

,,Hogy mi lehet a fentiek tanulsága? Az, hogy a ,,web 2.0 nemzedék" megtalálta azokat a digitális kommunikációs lehetőségeket, amelyekkel saját jövőjét egyengetheti, tevőlegesen befolyásolhatja sorsát és kiteljesítheti önmagát. Csak mi, felnőttek tudjunk velük lépést tartani! És talán az is, hogy a barcikai gimnázium (nevezzék Ságvárinak vagy Szalézi Szent Ferencnek) az új nemzedék partnerévé vált a webes kommunikációban" - ad összegzést az esetről Petróczi Gábor. Link
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Natttyon jó! :-))
  2011-06-29 08:46:13, szerda
 
  A pápa New Yorkba érkezik. Este a limuzinjához kísérik, ahol a helyi
sofőr áll és cigizik.
- Mondd, fiam - kérdezi a pápa -, vezethetnék egy kicsit? Otthon
sohasem hagynak!
A sofőr gondolkodik. Elvehetik a jogsim, ugrik az állásom - de hát ez
itt a pápa, elég befolyásos pali, csak nem lesz gond!
A sofőr beül hátra, tölt egy italt, indulnak. A pápa egyre gyorsabban
vezet, a Fifth Avenue-n 105 mérföldes sebességgel száguld.
- Lassabban, Szentséged! - szól a sofőr -, baj lesz!!
Hátulról sziréna, rendőrautó. A sofőr izzad. Látja magát munkanélküliként.
A pápa megáll, a rendőr benéz a kocsiba, majd visszarohan a járőrautóhoz:
- Központ, 311 kéri a rendőrfőnököt!!!
- Főnök vonalban.
- Limó 105 mph Fifth Avenue!
- Fogja el!
- Nagy ember, főnök, baj lesz!
- Ki az, a polgármester?
- Nem.
- A kormányzó??
- Nem!
- Az Elnök???
- Szerintem Isten!
- Füvezett, 311?
- Nem, főnök, de hátul iszik a pali és a pápa a sofőrje!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Így növeli a munkanélküliséget
  2011-06-28 22:28:19, kedd
 
  Így növeli a munkanélküliséget a kormány

Visszafelé sülhet el a közmunkaprogram, és a kimutatható munkanélküliség emelkedését hozhatja, áll a Költségvetési Felelősség Intézet Budapest elemzésében.

Az 1 millió új munkahely toposz rendszeresen a kormány kommunikációjának részét képezi, a Költségvetési Felelősség Intézet Budapest tanulmánya szerint azonban könnyen visszafelé sülhet el az ehhez a célhoz kidolgozott közmunkaprogram-fegyver.

Az önkéntesen, volt Költségvetési Tanács stábtagok által kidolgozott elemzés szerint a közmunkaprogramokkal a rokkantsági járandóságukat vagy álláskeresési támogatásukat elvesztők mintegy 80 százalékát, csaknem 400 ezer embert lenne kénytelen az állam közmunkásként foglalkoztatni, amivel a kimutatható munkanélküliség paradox módon mégis emelkedne.

Az a 60-70 ezer fő ugyanis, akik ténylegesen el tudnak helyezkedni, átmenetileg olyan munkavállalókat szorítanak ki a piacról, akik egyébként találtak volna munkát. Emiatt könnyen lehet, hogy a nagyszabású közmunkaprogramokkal párhuzamosan mégis nő majd a munkanélküliségi ráta.

A Költségvetési Felelősség Intézet Budapest egyébként arra jutott tanulmányában, hogy kétszer nagyobb is lehetne a költségvetési egyenleg javulása, mint amit a kormány eredetileg kitűzött, ehhez azonban keményen tartani kéne a Széll Kálmán Tervben vállaltakat. Ez viszont a Romhányi Balázs vezette intézet (Romhányi korábban a Költségvetési Tanács Titkárságának főigazgatója volt) dolgozata alapján egyre puhul, amelynek pótlására a költségvetésben keletkező lyukak betömködésére forrást kell találni. Nem is keveset, jövőre 144, 2013-ban 190 milliárd forinttal kompenzálhat majd a kormány, amire jövedelemadóval tehet szert.

Veszélyben a hiánycél is


Ajánlott weboldalak

Válság.lap.hu
Életbiztositás.lap.hu
Munka.lap.hu

Az eddigi kormányzati kommunikáció alapján a rokkantnyugdíjakkal kapcsolatos változások alól az 57 év felettiek mentesülnének, a korengedményes nyugdíjasok pedig úgy tűnik, 16 százalékos adó mellett megőrizhetik járandóságukat. A Költségvetési Felelősségi Intézet szerint azonban ezek nélkül a kormány egyenlegjavító céljainak teljesítése gyakorlatilag lehetetlen, így veszélyben van a Brüsszel felé vállalt 3 százalékos hiánycél is.

A tanulmány a 2010 végén megszüntetett Költségvetési Tanács Titkárságán kidolgozott módszertanok alapján készült. A kiadvány semmilyen értelemben nem tekintendő értékválasztást is magában foglaló állásfoglalásnak a költségvetési hatás szempontjából megvizsgált - részben hipotetikus - intézkedésekkel kapcsolatban - figyelmeztet az intézet. Link
 
 
0 komment , kategória:  Munka  
20 éven belül jönnek az idegen
  2011-06-28 15:45:11, kedd
 
  Húsz éven belül jönnek az idegenek?

Az Orosz Tudományos Akadémia egyik csillagásza szerint elkerülhetetlen, hogy ne találkozzunk valamilyen formában a földönkívüliekkel az elkövetkező húsz évben.

Anrej Finkelstein kutató egy nemzetközi fórumon vázolta fel elméletét. Nézeteinek középpontjában a földönkívüli élet, de ezúttal nem a földönkívüli bakteriális életformák állnak.

Finkelstein szerint a Föld-szerű exobolygókon az emberihez hasonló civilizációk alakulhattak ki.

A Föld-szerű bolygók pedig az ismert bolygók 10 százalékát teszik ki galaxisunkban véleménye alapján. Ha ezek a bolygók beleesnek az úgynevezett lakhatósági övezetbe, és víz található a felszínükön, akkor fejlett lények is élhetnek ott.

Finkelstein leírása semmi újat nem tartalmaz az ötvenes évek óta az emberi kultúrában élő idegenképpel szemben. A földönkívüliekről úgy gondolja, egy fejük, két karjuk és két lábuk lehet, valószínűleg bőrük színe különbözne az emberitől.

A csillagász szerint az idegenek felé érdemes rádiójeleket küldeni, és nem tőlük várni, így nagyobb eséllyel vehetnénk fel velük a kapcsolatot. A tudós az elkövetkezendő két évtizedre becsüli az első földönkívüli civilizáció felfedezését. Link
 
 
0 komment , kategória:  Űrkutatás, UFO-k, bolygók  
Timi Chen -Most múlik pontosan
  2011-06-27 15:54:13, hétfő
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Peking megvette Orbánt
  2011-06-27 15:29:47, hétfő
 
  Peking megvette Orbán hallgatását

A német Frankfurter Allgemeine Zeitung ,,Megvásárolt politika", míg a szlovák Sme ,,Egy kínai Budapesten" címmel írt a kínai miniszterelnök budapesti látogatásáról.

Bár nincsenek arra utaló jelek, hogy Ven Csia-pao dicsérte volna a magyar médiatörvényt, a kínai miniszterelnök és vendéglátója, Orbán Viktor így is csodálatosan megértette egymást - hangoztatta a német konzervatív napilap. Nem is csoda, hisz Magyarország már most Kína stratégiai partnerének tekinti magát.

A hallgatás aranyat ér

Az újság szerint aligha lehetett számítani arra, hogy a magyar fél bírálni fogja a kínai viszonyokat. Magyarország úgy gondolja ugyanis, hogy túlságosan is szüksége van Kínára. Azzal pedig a magyarok tisztában vannak, hogy a nagyon szoros pénzügyi kapcsolatok közvetlen függőséggel járnak.

A globalizáció időszakában mindez nem is elkerülhető, de alapjában véve nem is bírálható. Az sem tilos azonban, hogy valaki már előzetesen megvizsgálja, hogy kitől is kap pénzt - fogalmazott a lap. Kína pénzügyi potenciálja nem kérdéses. Mint ahogy hiteles az a kínai ígéret is, hogy európai elkötelezettségét hosszú távra tervezi. Kína így nyer befolyást Európában, illetve Európára - hangoztatta a német konzervatív újság, amely szerint a "megvásárolt politika" fogalma ily módon új jelentőséget kap.

A Luxemburger Wort című lap is kommentálta hétfőn azokat pénzügyi ígéreteket, amelyeket Ven Csia-pao tett Magyarországon, európai körútjának kezdetén. "A pénzügyileg erős Kína számára a magyarországi elköteleződés teszt. Peking tisztában van nagy felelősségével, amely az Egyesült Államok kiszámíthatatlanná vált államadósságának a kezelésével jár. Washingtonban a lehető legnagyobb figyelemmel kísérik a magyar megoldást" - írta a lap.

A szomszéd kertje mindig zöldebb

A Sme című szlovák liberális újság úgy látja: az a tény, hogy a kínai kormányfő európai turnéja Budapesten kezdődött, valószínűleg "vegyes érzelmeket", sőt, "egyenesen irigységet" válthat ki Szlovákiában, mert ez a látogatás politikailag és gazdaságilag is összehasonlíthatatlanul jelentősebb lett, mint amilyen a kínai államfő két évvel ezelőtti rövid pozsonyi látogatása volt. "Szükségtelen azonban engedni az indulatoknak. Az a tény, hogy a kínai (miniszterelnök) néhány órára megállt Orbánnál, a magyar diplomácia sikere ugyan, ez azonban a közepes nagyságú törpe és a világ második legnagyobb gazdasága közötti valamiféle különleges kapcsolatok nagy jövőjének hamis vízióján alapul. Ezt a víziót ismerjük Szlovákiában is, de az új kormány szerencsére már elvetette" - írja Peter Schutz, a szerző.

"Az Orbán-doktrína, amely szerint a kis demokráciák vonzódnak a totalitarizmusokhoz, normális és értelmes, mert igazolja őket a gazdasági pragmatizmus, s annyiban fejlettebb Fico hurráputyinizmusánál, hogy megvalósításához nincs szüksége Líbiára, Kubára (stb.). Teljesen elég neki Kína és Oroszország" - véli Schutz. "A kérdés az, hogy a kínai kormányfő szemében mit jelent gazdaságilag a logisztikai-közlekedési bázis kialakítása Magyarországon. Valószínűleg Orbán is sejti jól, hogy inkább politikai-arculati kép kialakítását érti alatta" - írja a szerző.

Ajándék lónak is van foga


Ajánlott weboldalak

Kina-képgaléria.lap.hu
Pekingi hotel.lap.hu
Kemping.lap.hu

Az újság szerint elmondható, hogy annak a lónak, amely éppen egymilliárd eurós hitelt és a magyar állampapírok pontosan meg nem nevezett volumenének megvásárlását ígérte, nem szabad a fogát nézni. "Ez igaz, ám Kínára támaszkodni a költségvetési egyensúly keresésekor, nem egy kikényszerített lépés, hanem annak a nem szokványos, +forradalmi+ útnak a következménye, amelyen elindulva Orbán elvágta magát a Nemzetközi Valutaalap és gyakorlatilag az Európai Unió forrásaitól is" - állítja Schutz.

"A vicc abban rejlik - ahogy azt Ven Csia-pao Londonban megerősítette -, hogy Kína ugyan fontosnak tartja Európa stabilitását, de hitelezni és vásárolni csak addig fog, amíg létezik valamiféle biztosíték a megtérülésre. Bár a helyzet ma nem tűnik szörnyűnek, nem biztos, hogy rövidesen nem ez lesz Magyarország esete" - záródik a szlovák liberális lap kommentárja. Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Arapapi táncol :-)
  2011-06-27 14:40:02, hétfő
 
 
Papagáj ara a jeho tanec :D Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2011-06-27 14:26:41
feltöltő: tinka1951
nézettség: 1119
szavazatok: 1
kommentek: 0
kulcs: short, film, parody,
kategória: állatok
leírás: tanec jedného papagája

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


 
 
0 komment , kategória:  Állatok  
     1/17 oldal   Bejegyzések száma: 162 
2011.05 2011. Június 2011.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 162 db bejegyzés
e év: 1316 db bejegyzés
Összes: 19111 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 2186
  • e Hónap: 5471
  • e Év: 5471
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.