Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
Vér adás ingyen?
  2011-07-31 22:47:32, vasárnap
 
  Vér adás ingyen?

Elvárnák, hogy adj ingyen vért,
Veled ki törődik tudsz e kajálni?
Veled ki törődik tudod e fizetni a rezsit?
Veled ki törődik tudsz e gyerekednek kaját biztosítani?
Veled ki törődik tudod e fizetni a deviza hiteledet?
Veled foglalkozik az állam azonkívül, hogy adó formájába szívja a véred?
Egyáltalán számíthatsz valamibe az államra?

Építik a szökőkutat miközben gyerekek éheznek.
Építik az autópályát amin nem fogsz tudni autózni, mert nem tudod fen tartani autódat, nem tudsz tankolni, ilyen benzin árak mellet.
Elveszted ingatlanod azért mert hagyja az állam, hogy uzsora kamatot követeljen tőled a bank.

Ausztriába elég jó kis pénzt fizetnek a vér adásért, és ha ott tankolsz olcsóbban akkor két legyet üthetsz egy csapásra.

Mindig annyit várjon egy állam az állampolgáraitól amennyit ő is ad.

Mit is kapsz te?

megszorítást, elvonást, megszüntetést, bezárást,nyomort, éhezést, vegetálást, félrevezetést, manipulálást. bér csökkentést, olyan munka törvénykönyvet ami minden jogot elvesz tőled, éh bérért foglalkoztatást,

Vicc kategória, rendőrségi véradó nap február 11, kontra nyugdíj kor kedvezmény megszüntetés, visszamenőlegesen.

Ezek nem normálisak, de komolyan.

Ezek után ennyit várjon az állam is tőlünk.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Érdemi intézkedés jöhet létre.
  2011-07-31 07:28:19, vasárnap
 
  Érdemi intézkedés jöhet létre.

Már csak a FIDESZ - en múlik.

Végre kiderül érdekli politikusainkat a deviza hitelesek problémája, ami nem csak magánszemélyeket súlyt, hanem cégeket, önkormányzatokat, egyaránt.

MSZP rendkívüli Üllést sürget a deviza hitelek tárgyalásáról.

A javaslatai.

1. Közös felelősségvállalás a hitelt felvevő, és a bank között.
2. A bankok itthoni felmerült költségeit csak forintba érvényesíthessék.

Ez a két pont már elég segítséget adna ara, hogy lenyugodjanak a kedélyek, és megkapnák a lehetőséget az adósok ara, hogy törleszthessék a hiteleiket.

Ez a két pont lehet, hogy veszteséget jelentene a banknak, de legalább a pénzének egy részéhez hozzájutna, mert ha nem történik semmi mindent elfog veszíteni,a bank és ez komoly kihatással lesz gazdaságunk helyezettére is.

Ma már ott tartunk nem csak a magánszemélyek képtelenek a törlesztésre, hanem vállalatok is a végsőket rúgják, ami munka helyek megszűnését is előidézheti.

Ez talán elég komoly ok ara, hogy képviselőink elgondolkodjanak, ha semmit sem tesznek milyen következményeket vonhat maga után a kialakult helyezett.

És már senkit nem érdekel ki is idézte elő ezt a problémát, vége annak hogy visszamutogatunk, mert az nem oldja meg azt ami lassan az országot is maga alá temeti.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megyesi Gusztáv szánalmas írás
  2011-07-30 09:21:30, szombat
 
  Megyesi Gusztáv szánalmas írása.

"Barátunk, az IMF szabadrúgás."

Nézd meg ahova betette a lábát az IMF és hagyta a kormány, hogy az IMF akarata érvényesüljön hol tartanak ma.

Az IMF tudatosan tesz tönkre országokat, szerez hatalmat gyenge kiszolgáltatott országokba ahol olyan kormányok vannak, voltak mint nálunk a mocskos hazaáruló tolva MSZP csürhe.

Olyan törvény miatt vered a nyálad amit pont azok a mocskok alkottak akik ma az ellenzéket játsszák hazánkba. Amiért ma büntetik hazánkat.

Mol - plakettek, te Isten barma az egy kényszer pálya, ha hazánknak el kell adnia azért, hogy tudja teljesíteni azt amit az MSZP rabló banda elkúrt.
Az is kényszer pálya, hogy a tűzoltók jogos követeléseiket a jelenlegi kormánynak kell teljesíteni, pedig azt is a hazaáruló MSZP kormány nem fizette ki.

Ez tudod úgy hívják, hogy demokrácia ami azt jelenti, hogy az, hogy ma jobboldali kormány van nem zárja le azt amit a baloldali kormány elkúrt. A mai kormánynak kötelessége a hibák, mulasztások, elkúrások, kijavítása.

Ez nem vissza mutogatás ahogy azt a baloldaliak próbálják beállítani ez egy előre pénz elköltés, amit az MSZP előszeretettel alkalmazott.
Ez épp olyan mint amikor azt mondja a hazaáruló csürhe, hogy a FIDESZ állttal vezetett önkormányzatok miatt nőtt az államadósság, ami hazugság.
Mert a törvény előír kötelezettségeket az önkormányzatoknak, de a mocskos MSZP nem adott hozzá pénzt így az önkormányzat kénytelen volt eladósodni, hogy tudja teljesíteni a törvény által előirt kötelezettségeit.

- Mert az, hogy nem fizette ki a tűz oltók jogos járandóságát az azt jelenti, hogy előre élte fel az ország jövőjét.
- Mert az, hogy az államadósságot 53% ról 82 % - ra tornászta fel az azt jelenti, hogy a jövő nemzedék kontójára költekezett.
- Mert az, hogy olyan törvényeket alkotott amiről már akkor lehetett tudni , hogy nem kompatibilis az UNIÓ törvényeivel az azt jelenti, hogy a jövő vagyis a jelen kormány kotonjára alkotott olyan törvényt amit a jelen kormánynak kel orvosolni.

Én elhiszem, hogy azt feltételezed, hogy mindenki olyan hülye mint az agy mosott baloldaliak, de fogd már fel maroknyi agyaddal, nem mindenkinek sikerült az agyát az MSZMP - nek kimosni, Vörs ködbe borítani.

Nagyon egyértelmű kinek a jó voltából nyomorogunk, kik azok a milliárdosok akik az ország fosztogatásából lettek azok.
Ezt nem fogja tudni lemosni magáról a mocskos hazaáruló, tolvaj, MSZP csürhe.
Akik ma milliárdosok azok a mi pénzünkből váltak azzá, és az mind a mi pénzünk, és ezek miatt éheznek gyerekek, válnak földönfutóvá Családok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azt tudjuk, de ti sem.
  2011-07-29 11:24:12, péntek
 
  Azt tudjuk, de ti sem.

A kormányzati kommunikációért felelős állam titkárság szerint az MSZP egyszer sem nyújtott segítő kezet a deviza hiteleseknek.

Ezt mindenki tudja, és ezért a tolvaj csürhe meg is kapta azt a büntetést amit a választó megtehetett. Többek közt ezért van ma a 2/3.

És kérdezném én ti mit is tetetek azért, hogy a deviza hitelesek kikerüljenek ebből a tarthatatlan, embertelen, nemzet ellenes állapotból, ahova politikusaink sodrottak családokat?

1. Kilakoltatási moratórium, ami nem segített csak időbe kitolta a problémát.
2. Közép árfolyam bevezetése, ami érdemleges segítséget senkinek sem ad.
3. Előtörlesztés, ez maga a vicc mert aki tud előtörleszteni az képes a havi törlesztésre is.
4.Futamidő meg hosszabbítása, de aki már ma sem tud törleszteni, az hogy tud 5 év múlva, amikor minden kormány csak megszorít?
5. Nem módosíthatja a bank egyoldalúan a szerződést, már nem is akarja mert már megtette.
6. Az 5 pontos akció terv, ami tartalmazza a svájci frank árfolyamának 180 Ft rögzítését csak kitolja a problémát 2015 re.
Még itt van az, hogy fingért húgyért megveszi az állam az ingatlant, ami az állampolgár kirablása.
Akkor inkább felgyújtom és lesz lak-hatásom a jövőbe, és ingyen ahol nem kell törődni a rezsivel mert az állam fizeti.

Az az 5 pont egyike sem az adósok érdekeit szolgálja hanem még nehezebb helyezettbe sodorja őket, és a bankoknak kedvez.

Néhány kérdés.

A bank miért devizába számolja a kezelési költséget amit ő forintba fizet, ha egyáltalán van ilyen a valóságba?
Véleményem szerint akik tologatják a pénzem azok forintba kapják a fizetésüket.

Milyen deviza hitelről beszélünk amikor soha senki nem látott devizát?
A bankba emberek tesznek pénzt megtakarítás céljából, amiből a bank hitelt ad a hitelt felvevőknek.
Nem pénz mosásról van itt szó?

A bank miért nem részesedik az árfolyam ingadozás veszélyeibe miért csak a hitelt felvevő?
Az milyen szerződés amit egyik fél bármikor módosíthat, ha neki úgy tetszik ?
Ez nem uzsora kamat amit a bank idéz elő és a deviza hiteleseknek kell elszenvednie?
Az milyen állam amelyik hagyja, hogy állampolgárai földönfutóvá válhassanak?

Így mi jogon várja el az állam, hogy állampolgárai törvénytisztelőek legyenek, itthon dolgozzanak, nemzeti érdekeket szemelőt tartva éljenek, gyermeket vállaljanak?

Miért jó az a jelenlegi hatalomnak, az államnak ha állampolgárait a szélsőségek felé tereli?

Nem lehettek büszkék magatokra ti sem tetetek semmit azért, hogy a deviza hitelesek kikeveredjenek abból amit a politikusok idéztek elő.

Ez nem vicc, és az sem segít ha azokat akik ezt előidézték börtönbe zárjátok itt a nemzet jövőjéről van szó, mert ha az állampolgár nem számíthat az államra az állam sem számíthat állampolgáraira.
Az nem oldja meg a problémát, hogy azt kiabáljátok ki a felelős, azt mindenki jól tudja, vagy azért szajkózzátok, hogy költözőn az akitől elrabolja a bank a házát a felelősökhöz?

Lehet így is, és mit vigyek Jézuskát vagy ......... ?


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1900 milliárd nyomába.
  2011-07-28 18:30:00, csütörtök
 
  1900 milliárd nyomába.

Ami valójában nem is 1900 milliárd, hanem a többszöröse, mert közben eltűnt az állami vagyon nagy része, és folyamatos megszorítással sújtották a lakosságot.

Ismerős a baloldali logika, a szar szét terítése, de gyenge magyarázkodásnak tűnik mert az adósság ily mértékű /53- ról - 82 szálalóékra/ emelkedése 2002 és 2010 között történt, mint ahogy az is, hogy a deviza hitelesek félre lettek vezetve, be lettek csapva, és ha jól tudom akkor a tolvaj hazaáruló banda gyakorolta a hatalmat, és akkor volt az amikor loptak, csaltak, hazudtak, elkúrtak, manipuláltak, és egyébként nem csináltak semmit, éjjel, nappal, este, és reggel.

És valójába a vagyon elkobzás után a börtönbe volna azoknak a helye, akiknek a kezébe helyezték a választok az ország sorsát.

A Miniszterelnök nem Isten az egy köz szolga akinek a feladata a választok és az ország képviselete, a nemzeti érdeket szemelőt tartása, és a tisztességes viselkedés elvárható volna tőle.
Az az MSZP nyomora, hogy ilyen személy nem volt és még ma sincs közöttük.

Mert minden munka vállaló anyagi, és büntetőjogi felelősséggel tartozik a munkájával kapcsolatos tevékenységei után.

Ezek alól még a mindenkori Miniszterelnök sem lehet kivétel, mert az olyan helyezetteket alakit ki ami ma uralja a világot, vagyis válság, válság, hátán fog kialakulni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit is kaptunk az EU- tol?
  2011-07-28 08:19:18, csütörtök
 
  Mit is kaptunk az EU- tol?

Mit is kapott hazánk állampolgára az Európai Unió tagságtól?

Amennyibe ma volna a szavazás a tagságról véleményem szerint a lakosság nagyobb hányada elutasítaná a tagságunkat.
Semmi valós javulást nem kapott a honi állampolgár az UNIÓ tagságunktól.
Vagyis mégis azt, hogy az UNIÓ milyen megszorításokat vár el hazánktól, nekünk olyanokat ír elő amit a régi tagállamok sem tartanak be.


Mit is kapott a honi lakosság az EU tól?,
Európai árakat.
Hatalmas munkanélküliséget.
Gyáraink bezárását.
Eh bérét foglalkoztatást.
Lakásaink, házaink elvesztését.
Születések számának csökkenését.
STB, De ez mind negatívum egy nemzetre nézve.
Olyan betartandó előírásokat amit mások sem tartanak be, igaz tőlük meg sem követelik.
Unió - támogatással épült, épül olvashatjuk, de könyörgöm hiába épül autópálya, ha nem tudunk autózni rajta a megfizethetetlen autópálya díjak és a benzin árak miatt.

Vajon miért utasítja el Csehország nagyobb része az EURÓ bevezetését?
Vajon miért nincs Angliába EURÓ?
Biztos az a jó amit az UNIÓ ráerőltet olyan országokra ahol alacsonyabb az élet színvonal mint például azoknál akik diktálni akarnak?

Életképtelen az Európai Unió, EURÓ amíg ilyen bér különbségek léteznek azonos árak mellet ami tapasztalható.
Életképtelen az Európai Unió, EURÓ amíg a banki feltételek, a hitelezési kamatok nem azonosak minden tagállamba.
Nem lehet addig életképes az Európai Unió, EURÓ amíg ugyanazért a munkáért más bért kapnak a különböző tagállamokba.

Persze az lehet, hogy nem az UNIÓ felelőssége az EU elutasítása, hanem a hazai politikai elit tehet róla. Mert az elmúlt 8 év MSZP kormányai nem a választok élet színvonal növekedésével voltak elfoglalva hanem az ország fosztogatásával, kirablásával.
Az állampolgár azt érzékeli neki csak negatívumot hozott az, hogy csatlakoztunk az EU- hoz.

Ez egy mesterségesen fenntartott csoportosulás aminek a feltételei nem adottak az életképességhez.
Lásd: Görögország, Portugália, Spanyolország, Olaszország.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért is képtelen törleszteni
  2011-07-27 08:06:35, szerda
 
  Miért is képtelen törleszteni?

A deviza hitel szerződés ami már magába egy rossz konstrukciós áru forma, mert azt tudnunk kell ez is egy árú amit az ere szakosított szerveknek ellenőriznie kellet volna a bevezetés élőt.

Egy egyszerű állampolgártól nem várható el, hogy tisztába legyen azzal, hogy mit is takar a deviza hitel szerződés.
Ezért vannak azok a szervek, hogy ellenőrizik, felhívják a lakosság figyelmét, ara, hogy milyen buktatója van ezeknek a szerződéseknek.

Ezt a Magyar állam elmulasztotta, amibe a lakosság bízott, hogy olyan szerződést nem enged az állam létrejönni ami ilyen helyezettbe sodor családokat.

Miért is képtelen fizetni ma a becsapot félrevezetett deviza hiteles?

1, Közben volt egy világ válság, amiről pont azok tehetnek akik ma a behajtó szerepet játsszák, vagyis a bankok.
2, Közben volt 8 éves MSZP kormányzás ami végig a megszorításokról szolt.
3. Közben a bankok egyoldalúan módosították a szerződéseket, még azelőtt, mielőtt ezt megszüntették.
4. Közben drágult a rezsi, az élelmiszer ár, stb.
5. Közben a fark ára közel 50 % nőtt, amit a bankok befolyásolni tudtak, de a hitel felvevők nem.

Vagyis azok akik ma követelőznek, végrehajtanak nagymértékben befolyásolhatták azt ami mára
kialakult.

Ez alapjaiba törvénytelen, család ellenes, embertelen, és nemzet ellenes, és kormányunk mindezt ölbe tett kézzel nézi.
Vagyis feltételezhető, hogy ő is szerepet játszik abba, hogy családok veszítik el ingatlanaikat, erős a gyanúm, hogy ebből a haszonból amit családoktól rabol el a bank ők is részesednek.
Ez feltételezés szerint úgy működik mind egy maffia szervezet.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Össze fonodás.
  2011-07-26 21:58:46, kedd
 
  Össze fonodás.

Amennyiben nem volna igazam lépne kell a magát nemzeti kormánynak nevezet Orbán Viktor állttal irányított politikai elitnek, amennyiben nem lép alátámassza az igazamat.

Tétlenkedés, a semmit tevés deviza hitelesek megsegítésére azt bizonyítja feltételezésem szerint, hogy a kormányunk súlyosan érintet abba, hogy családok veszítsék el lak-hatásukat.
Vagyis szövetségbe van a külföldi bankokkal, a honi állampolgárok sanyargatásába, életük el lehetetlenítésébe.

Vagyis a bankok, a kormány, és különböző köz tiszt-viselők akiknek pont a törvényesség betartatása bűnözés megakadályozása volna a feladata maffia módszerekkel tesznek tönkre családokat azzal, hogy törvénytelen, módszerekkel rabolják el a deviza hitelesek ingatlanait.

Minden deviza hitel szerződés támadható, mert ilyen szerződést a világon nem ismernek ami egyoldalúan módosítható, és olyan terhet tesz a hitel felvevő vállára ami teljesíthetetlen.

Ébredjetek emberek ez ami ma történik az tudatos és jól kitervelt bűncselekmény.
Ne hagyjátok elveszni ingatlanaitokat, mert törvénytelen és igazságtalansággal próbálnak kirabolni, földönfutóvá tenni benneteket.

Amennyiben nem volna igazam a magát nemzetinek nevezet politikai elitnek tennie kell valamit, vagy ellenkező esetbe mindenki felgyújthatja azt az ingatlant amit árverezni szeretnének. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Norvég katasztrófa.
  2011-07-26 09:51:43, kedd
 
  Norvég katasztrófa.

Amikor egy társadalom, az ország vezetése, a média elhallgatja, nem beszél arról ami állampolgárait foglalkoztatja, akkor ilyen és ehhez hasonló katasztrófákat fog előidézni.

A probléma elhallgatása, nem kibeszélése, eltusolása idéz elő olyan helyezettet ami Norvégiába történt.

Az Európai sőt a világ kormányai úgy működnek, hogy a valós problémákat amit elsősorban ők idéztek elő elhallgatják, nemlétezőnek állítják be, mert a probléma kialakulása nekik is kellemetlenséget okoz.

Azt feltételezik, hogy amiről nem beszélnek az valójában nincs is, pedig a mélyben ez fojtogatja a társadalmat. és amikor ez felszínre tör úgy tesznek, mintha ők semmiről sem tudtak volna.

Ez a képmutatás egyik formája, hogy kifelé azt mutatom, hogy nálunk minden rendben, közben a társadalomba forr valami ami előbb utóbb kitör, és olyan tragédia bekövetkezése után futnak amit ők idéztek elő és megelőzhetek volna.

Atoll, hogy egy problémáról nem beszélünk atoll az még létezik, és az elhallgatása az nem oldja meg a problémát.
Igaz szokták volt mondani az a probléma ami az idő múlásával nem oldódik meg önmagától azzal nem szabad foglalkozni, pedig ez téves felfogás és ezek vezetnek ahhoz ami megtörténhetett.

Az élet már bizonyította nem lehet úgy viselkedni mind a strucc, hogyha olyant látok ami nem tetszik homokba dugom a fejem.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milyen politikai elit az?
  2011-07-25 16:58:35, hétfő
 
  Milyen politikai elit az?

Akik csak azt nézték, nézik, hogy ők meggazdagodjanak 4 év alatt.
Akiknek köszönhetően tömegesen kerültek családok kilátástalan helyezettbe, a deviza hitelek miatt.
Akik privatizálták a honi vállalatokat, így előidézve a hatalmas munkanélküliséget.
Ma közel 3 millió embert érint valamijein úton módon az eladósodás, és fenyeget kilakoltatás veszélye, mert amíg egy ember kapott olyan hitelt ami egy hibás konstrukció volt, amit ma képtelen törleszteni az minimum 3 család tagját érinti.

Itt nem kis légy számról beszélünk ez az országban élők 30 % teszi ki.

Ez nem olyan probléma amit lehet a végtelenségig húzni itt előbb utóbb lépnie kell kormányunknak, vagy nemzeti katasztrófát fog előidézni.

Igen is ez a probléma több szereplős és le kell nyelnie a békát a hibás terméket nyújtó banknak,
le kell nyelnie az országnak, mert olyan törvényeket alkottak politikusaink, hogy ez kialakulhatott.
Le kel nyelni a békát a hitel felvevőjének, mert hagyta magát becsapni félrevezetni.

De az, hogy a szenvedő fél csak a hitel felvevő legyen az elképzelhetetlen mert képtelen teljesíteni azt amiért nem csak ő felelős.

Az aki hitelt vett fel nem felelős azért, hogy a bankok manipulációi, meggondolatlan hitelezései miatt világ válság alakult ki.

Nem is az a probléma, hogy nem fizetne a hitelt felvevő, mert amíg tudott rendesen fizetett, de ma már képtelen a válság miatt illetve azok miatt a megszorítások miatt amit az MSZP 8 évig művelt, és amit a jelenlegi kormány is folytat.

Sürgős és valós intézkedés elmaradása súlyos következményeket fog maga után vonni ami nemzeti katasztrófához is vezethet.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
2011.06 2011. Július 2011.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 299 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 19
  • e Hét: 282
  • e Hónap: 595
  • e Év: 595
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.