Belépés
lebo.blog.xfree.hu
Nem vagyok normális ! Nem vagyok tökéletes ! Nem akarok hibátlan lenni ! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni!! Leboniczky László
1961.05.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/17 oldal   Bejegyzések száma: 163 
vadászDDD
  2011-09-30 21:10:49, péntek
 
 
Bemegy egy vadász a kocsmába és azt mondja, hogy egy korsó sörért bekötött szemmel megmondja ha a kezébe adják egy állat bundáját, hogy milyen állat és ha a golyó helyét is megmutatják akkor még a fegyver típusát is elárulja további egy korsó sörért. Senki nem hiszi el. Viszik neki az első állatot, megfogja és a következőt mondja:
- Ez vadnyúl és légpuskával lőtték le.
Megkapja a sörét. Viszik a következő állatot.
- Ez róka és sörétes puskával lőtték le.
Megint kap egy sört. Viszik neki a harmadikat is, azt is egyből megmondja.
- Ez medve volt és Winchester vadászpuskával lőtték ki.
Így megy ez egész este. A vadász teljesen berúgott és haza ment. Reggel mikor felkelt beáll a tükör elé és látja ,hogy egy óriási monokli van a szeme alatt. Megkérdezi a feleségét:
- Drágám ,ez ,hogy szereztem???
- Szívem este hazajöttél, befeküdtél mellém, benyúltál a lábam közé és ezt mondtad: ez menyét és fejszével verték agyon!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
vetélkedó
  2011-09-30 21:04:07, péntek
 
 
A tévés vetélkedőn egy nő már a főnyereménynél tart, ám elfogy a műsoridő, így másnap vissza kell térnie az utolsó kérdés miatt.
Miközben hazafelé autóznak, egész úton panaszkodik a férjének:
- Pedig most olyan jó formában voltam! Olyan izgatott vagyok, hogy holnap biztos elrontom majd a választ!
Mikor hazaérnek, a férj szó nélkül eltűnik, majd három óra múlva vigyorogva kerül elő:
- Nézd csak, nem volt olcsó, de sikerült megszereznem a holnapi kérdést. Így hangzik: "Melyik egy férfi három legfontosabb testrésze?" És a válasz rá: "Az agy, a szív és a pénisz."
Az asszony megörül, lefekszenek aludni.
Éjfél körül a férj felrázza a feleségét:
- Na, melyik egy férfi három legfontosabb testrésze?
- Az agy... a szív... és a pénisz - motyogja az asszony félálomban.
Ugyanezt megismétlik hajnal egykor és háromkor is.
A vetélkedőn aztán a műsorvezető felteszi a döntő kérdést:
- Nos, a kérdés így hangzik: "Melyik egy férfi három legfontosabb testrésze?"
- Öööö, az agy - hebegi a nő izgatottan.
- Úgy van! - kiáltja a műsorvezető.
- Izé.... a szív.
- Bravó! És a harmadik?
- Öööö... áááá... mi is volt? Pedig a férjem az éjszaka a fejembe verte, most is itt van a nyelvemen..

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kovács Pistike
  2011-09-30 20:49:21, péntek
 
  Nevem: Pistike

Családfám nincs, ha lenne, akkor kapanyelet csinálnék belőle valószínűleg.
1985-ben születtem Bivalybasznád-Alsón.
A déli harangszó általában fél egykor ér el hozzánk, és a sárgabusz is háromszor tankol, mire hazavisz. Egyszóval, nem vagyok paraszt, de azért elég messze lakom a bekötőúttól. Még a T- mobile se fed le, ha térerőt akarunk, fel kell mászni a villanypózna tetejére.
Anyakönyvi kivonat helyett egyből őstermelői igazolványt kaptam.
Már kicsi koromtól volt gyerekszobám, igaz tehén volt a radiátor, és ló nézett ki az ablakon, na meg patkány volt a matchboxom is. Aztán járni is megtanultam, az üstház volt a járókám.
Emlékszem, amikor megkaptam az első LEGO-mat. Disznóólat építettem belőle. A kézügyességem megmaradt, a traktort még ma is emlékezetből össze tudom rakni.
Aztán oviba kerültem. Itt megnyugtattak, hogy nem vagyok paraszt, hanem agrár csemete.
Hát ide négy évig jártam. Az első évben disznóvágás volt a jelem, a másodikban gumicsizma, aztán szalonna, végül töpörtyű. Kedvenc elfoglaltságom az volt, hogy kapáltam a homokozót.
Apámék vödörben hordták be az áramot, hogy nyugodtan játszhassak disznóölést a PLAYSTATION-ön. Ami azt illeti, elég messze lakunk a civilizációtól, még a vízvezeték is meggondolja magát félúton és visszafordul. Fut is utánam a pottyantósvécé! Utána már bilit vettünk, de egyszer felbuktam benne éjjel, mert nem találtam a gyertyát.
Egyszer meg eltévedtem, de hazataláltam, mert odafele menet elszórtam egy lapát szőrös töpörtyűt.
Hát aztán iskolába kerültem. Apám mindig a traktorral jött értem. Volt egy Trabantunk is, annak bicskával szoktam kinyitni az ajtaját.
Az iskola nem ment valami jól, nekem a százas szög is egy integrált áramkör.
Akkor má nagyon szerettem a fődet. Nem vagyok paraszt, de azért futott utánam a krumpliföld, szórtam a vetőmagot, mert nyomta a zsebemet, meg a krumpli is kicsírázott a kezemben. A számból pajtaszag áradt.
De azért menő voltam. A hátamra szántóföld volt tetoválva, a karomra gabonakörök, a hónom alá meg kapanyél, de az a számból is kilógott.
Ha megszólalok, azt szokják hinni az emberek, hogy egy tehén bőgött. Ha kinyitom a számat, integet belőle a TSZ- elnök, ha meg előre dőlök, a föld kipotyog a számból. De én szeretem az agrár tevékenységet. Ha a Göncölszekér lejjebb lenne, én azt is megraknám trágyával.
Múltkor úgy volt, hogy jön a miniszterelnök a faluba. Gondoltuk, meghíjuk kapálni, De aztán nem jött el.
Később nagyobb lettem, fel kellett engem világosítani. Apám az emberi szaporodást egy birkán magyarázta el. A szüzességemet is elveszítettem, méghozzá a disznyónkkal. De azóta már szakítottunk.
Aztán jött a szóbeli érettségi, ahová gumicsizmában mentem. Az övem kolbászból volt.
Szórakozni is jártam én sokat. A diszkóba traktorral mentem. Nem volt az égő, csak az, hogy az ekét meg elfelejtettem lekapcsolni. A traktorkulcs mindig kilógott a zsebemből, a munkaegység meg a számból.
A diszkóba megismertem egy jányt. Elhívtam moziba, ahol ő kólát ivott hagymakarikával, én meg kannásbort. Én kólából amúgy csak a cocát szeretem, mer az disznóízű.
De ez a lány elég művelt volt, ezért elhatároztam én is művelődni fogok, el is mentem egy kapanyélkiállításra.
Valami előkelőbb sportot is kellett választani, ezért fogtuk a kapát, és elmentünk golfozni.
Olyan menő voltam, hogy még a hajamat is zseléztem, kocsonyával.
Aztán megnősültem, berendeztük a házat. Az asszony franciaágyat akart, de én nem beszélek idegen nyelvet, ezé egy szénakazal került a hálószobába.
Vettünk mindent. Most csak hazamegyek, az ostorral bekapcsolom a plazmatévét, oszt nézem rajta a Falu TV adását. Azé régen nem volt ilyen.
Meg má mobilom is van. Igaz, hogy tölgyfából van faragva, de van már rajta disznóólas háttérkép meg szalonnás logo. Van má számítógép is, a CD- meghajtót bicskával szoktam kinyitni.
Van egy géppuskám is, múltkor félóráig lövöldöztem vele egy repülőre, mer aszittem vadliba. De nem az volt.
Pedig megettük vóna. Szeretek én enni, annak idején anyám mindig vasvillával szolgálta fel a lecsót, a születésnapomra meg szalonnás tortát sütött. A vattacukrot mindig kolbász köré tekerik nekem, a boltba meg sonkás rágót szokok venni. A túrórudit meg a fagyit bicskával eszem. Szeretem nagyon a kolbászos csokit is. A rántotthúst merőkanállal eszem.
Eccer el akartunk utazni az asszonnyal. De itten az embereket a disznóólból is csak vízummal engedik ki, a szomszéd faluba meg már útlevél kell. Nagyfater egyszer volt a szomszéd faluba legénykorában, de még nyugdíjasan is az úti élményeit mesélte.
Mi a városba mentünk.
Én szédültem a betonon, az asszony meg aszitte rá, hogy dísznövény. Egy helyen ki volt írva hogy boksz-utca, gondoltam ott cipőt tisztítanak. Rám is fért volna, mert potyogott a trágya a gumicsizmámról. Az asszony szerint robbantani lehetne róla a tehéntrágyát! De tévedtünk.
Aztán láttunk villamost. Én megugattam, az asszony meg azt hitte hogy törökméz és beleharapott. Végül úgy voltam vele, hogy ez biztos egy szénaboglya és elkezdtem szurkálni egy vasvillával.
Láttunk egy embert, azt hittük hogy egy pulit húzott a fejére, de aztán kiderült hogy rasztás.
Bementünk egy magas épületbe, de a második emeleten szédülni kezdtem. Ezért inkább betértünk egy megdonászba. Én a hamburger mellé kolbászt akartam kérni, de nem volt. Zsíros kenyeret se tudtak adni, ráadásul még hülyének is néztek. Hát lehet, hogy az apát kapának mondom, és két hold föld van a körmöm alatt, de azé hülye akkor se vagyok, legfeljebb egy kicsit vidéki! Najó, adtak egy dobozos sört, de én még olyat nem láttam, bicskával kellett kinyitni. Bezzeg nálunk a kocsmába rendesen kitőtik pohárba! El is határoztam, hogy az egy százalékomat a kocsmának fogom felajánlani.
Bementünk az Ósanba is, mer az asszony leveskockát akart venni, majd főzünk belőle pálinkát. Én matyómintás bokszeralsót kerestem, de nem vót. Viszont vettünk a motorra is illatosítót, mer a traktorba már van.
Csináltunk sok fényképet, otthon elő akartam hívni kukoricával, de nem jött elő. Viszont a disznyók előjöttek. A disznóólban tartjuk a kanárit is, moslékkal etetjük.
A városba ojan sok vót az autó, mint a nyű, ekkor jöttem rá hogy autóversenyző leszek, indulok is a következő Dakaron a lovaskocsival.
De aztán haza kellett menni, mert tarlóégetés volt, ami nálunk nemzeti ünnep. Ahogy mentem aztán az erdőbe tátott szájjal, a számba fialt a mókus.
De nem csak az fialt, hanem az asszony is, a családi pótlék meg kevés, ezé jelentkeztem most Bivalybasznád- Alsó tyúktenyésztői állására.

Tisztelettel: Kovács Pistike

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
találtam
  2011-09-30 20:36:35, péntek
 
  A nők váltig állítják, hogy ők kapták az észt, még is ész nélkül cselekszenek. A nők váltig állítják, hogy a férfiak képtelenek az érzelmekre, még is csak a nők képesek érzelmeket hazudni. A nők váltig állítják, hogy nincs szükség a férfiakra, még is képtelenek akár csak egy égőt is egyszerűen kicserélni.
A férfiak rég rájöttek, hogy a nagyszerűség az egyszerűségben rejlik, nem bonyolítják túl a gondolataikat, egyszerűen cselekszenek. Nem hazudnak, érzelmeket simán csak éreznek. Az égőket pedig laza könnyedséggel cserélik, mert logikusan gondolkodnak, ha balra nem megy, akkor jobbra tekerem.
Az egyetlen dolog, amiért a nők az hihetik, hogy nekik osztotta a teremtő az észt az a képesség, hogy mindig mindent meg tudnak magyarázni, a legelképesztőbb hülyeségesekről győzik meg magukat és azt hiszik, hogy olyan hülyék a férfiak, hogy el is hiszik.
Tanulság! A nő egy önző egoista dög akit csak a saját véleménye érdekel és csak azért gondolnak a férfiak többször egy nap a sexre, mert a nők önmagukkal küzdenek és azt hitetik el magukkal NEM VAGYOK RIBANC!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
az igen
  2011-09-30 17:34:00, péntek
 
  A disznók orgazmusa 30 percig tart. (A következő életemben disznó akarok lenni...) A csótány kilenc napig él a feje nélkül, mielőtt éhen hal. (Az a disznó még mindig nem megy ki a fejemből.) Ha a falba vered a fejed, óránként 150 kalóriát égetsz el. (Ezt ne próbáld ki otthon, esetleg a munkahelyen.) A hím imádkozó sáska nem tud párzani, amíg a feje a törzséhez kapcsolódik. A nőstény úgy kezdeménye......zi a szexet, hogy leszakítja a hím fejét. (Drágám, itthon vagyok. Mi a ...?) A bolha a testhosszának 350-szeresére képes elugrani. Ez olyan, mintha egy ember átugrana egy focipályát hosszában. (30 perc. A mázlista disznó! El tudod ezt képzelni?) A törpeharcsának több mint 27000 ízlelőbimbója van. (Mi lehet ennyire finom egy tó fenekén?) Némelyik oroszlán 50-nél is többször párzik egy nap. (Még mindig disznó akarok lenni a következő életemben...inkább a minőség mint a mennyiség) A pillangók a lábukkal érzik az ízeket. (Ezt mindig is szerettem volna tudni.) A legerősebb izmunk a nyelvben van. (Hmmmmmm.... ...) A jobbkezes emberek átlagosan 9 évvel tovább élnek mint a balkezesek. (Ha kétkezes vagyok, megfelezhetem a különbséget?) Az elefánt az egyetlen állat, ami nem tud ugrani. (Ezt jó hallani.) A macska vizelete ragyog fekete fényben. (Csak ezt nem tudom, mennyit fizetett a kormány, hogy ezt kiderítse.) A strucc szeme nagyobb, mint az agya. (Az emberek között is ismerek egy pár ilyet.) A tengeri csillagnak nincs agya. (Erre is tudok példát az emberek között.) A jegesmedvék balkezesek. (Ha váltanak, tovább fognak élni.) Csak az emberek és a delfinek használják a szexet örömszerzésre. (Hát a disznó?? A delfinek hallottak már a disznóról?) Ha legalább egyszer elmosolyodtál, terjeszd ezeket a tényeket és küldd el őket valakinek akinek mosolyt akarsz csalni az arcára. Vagyis küldd tovább mindenkinek! (És Isten áldja a disznót!)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
tedd meg
  2011-09-30 17:21:38, péntek
 
  huzd keresztűl a számitásait
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
pinokió
  2011-09-29 16:01:20, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
emlék
  2011-09-28 16:45:52, szerda
 
 

Egy kis történetet szeretnék megosztani veletek,ha kiváncsiak vagytok rá.
Történt 1982 julius 20.-a reggelén hogy én ifjú fiatal tapasztalatlan legényke
a SZOT székházánálHösök tere! Vártam a buszt 41-gyen magammal .ugyan is nyertem kéthét nyaralást pinpongon a cégnél ahol akkor dolgoztam.Ugye már akkor is "azon járt az eszem" néztem a felhozatalt !
Hát siralmas volt!!Öreg csunya kivénhedt traktorok voltak csak! Meg mindenkinek párja volt. Na mondom neked sem terem itt semmi babér!Volt két nö össze voltak bujva ,mondom közéjük talán talán ,de egy jó tizessel idősebbek voltak(ma már nem lenne gond).Indulás megyünk Luhacsovicébe!!
Nagy Moldáv zeneszerző Szmetana szülőfaluja!Error ,hiba ,egy ember hiányzik,én itt vagyok,akkor ki hiányozhat? Név olvasás és az L-betünél mindig elakadnak nincs a névnek gazdája!!
Valamijen Edit!
Ötödszörre sincs meg ! na indulás ,megyünk!Szép sárga zsiga keresztbe a busz elött és kiszáll ki röppen belöle Edit! Bocsi késtem!! jelszóval lerendezett mindenkit.Néztem na megvan a könnyü kis nyári kalandom mehetünk!Úgy ahogy kell leghátsó ülés sarok innen a bomba sem robbant ki,jelszó. jön a tünemény utánnam és leül mellém! na ez is jól kezdödik(?). egyszer csak jön egy idősebb (Zsidó) házaspár hogy ök egymás mellett szertnének ülni és már nincs kettes ülés,megkérnék a kisasszonyt hogy üljön el,persze igen én meg szép lassan szét durrantam a méregtöl.Lány el öreg nyanya mellém.Egész uton a combomat fogdosta!!Kényelmetlen volt.Lány ,Edit, meg János mellé kellett
leülnie minek is az let az eredménye hogy Jánosunk jó bebasz..ott az uton Edit meg menekült mellőle!
Meg érkeztünk! Jánosomnak ki kellett takaritani a buszt olyan rendet csinált!Ráadásul mi voltunk egyedülállo fiúk hát szobatársam lett!Edit meg a kettőBözsi meg nem tomhogy hivták a szomszédba hárman!Jánosommal elkeztünk ismerkedniBarack konyak vörösbor! cseng a telefon a szobába!
Ugyan má sziveskedjünk lefáradni az étterembe mert mindenki minket vár!Le sündörgünk,mindenki ül
és csak két hely van az asztaloknál.Én egy négyes asztalhoz kerültem negyediknek.A három Grácia már ott ült és lelkesen integetett nehogy a jani üljön oda!No ez az Edit mellé kerültem,szembe meg a két tizzel idősebb unokatestvérek! no iggy kezdődött a kis románcom Edittel kis futó nyaralási kalandom!
23 évig tartott. ma is voltam a sirjánál! Vittem neki virágot is,mindig kapott tölem ha kellett ha nem!

Ma van a szülinapja!


 
 
2 komment , kategória:  Általános  
vizsga
  2011-09-27 21:38:43, kedd
 
  Az alábbi történet a Koppenhágai Egyetemen esett meg, egy fizika vizsgán:
- A kérdés így hangzott: "Írja le, hogyan mérhető meg egy felhőkarcoló magassága egy barométer segítségével!"
- Az egyik hallgató válasza:
"Fogsz egy hosszú kötelet, rákötöd a barométer tetejére, majd a barométert lelógatod a földig. A kötél hosszúságának és a barométer magasságának összege megegyezik a felhőkarcoló magasságával."
Ez az eredeti magyarázat azonban a vizsgáztatót meglehetősen feldühítette, így a vizsga nem sikerült. A diák azonban nem hagyta magát, mivel szerinte a válasza abszolút helyes volt. Az egyetem vezetősége így kijelölt egy független bírát, aki megállapította, hogy bár a válasz helyes volt, ám semmiféle fizikai ismeretet nem tükrözött. A probléma megoldására behívatta magához a hallgatót, és hat percet adott neki arra, hogy szóban bebizonyítsa, a fizikai alapismeretek birtokában van.
A diák öt percig szótlanul ült, a homlokát ráncolva gondolkodott. A vizsgabiztos figyelmeztette, hogy vészesen fogy az idő. A diák ekkor megszólalt, és megjegyezte, hogy annyiféle magyarázatot tud, hogy nem tudja kiválasztani, melyiket is adja elő. A biztos nógatására aztán belekezdett:
- Nos, az első ötletem az, hogy megfogjuk a barométert, felmegyünk a felhőkarcoló tetejére, és ledobjuk onnan. Mérjük a földet éréséig eltelt időt, majd a kérdéses magasságot kiszámítjuk a "H = 0.5g x t négyzet" képlettel. Viszont ez a módszer nem túl szerencsés a barométer szempontjából.
- Vagy pedig abban az esetben, ha süt a nap, megmérhetjük a barométer magasságát, és az árnyékát. Ezután megmérjük a felhőkarcoló árnyékának hosszát, és aránypárok segítségével kiszámíthatjuk a magasságát is.
- De ha nagyon tudományosak akarunk lenni, akor egy rövid zsinórt kötve a barométerre, ingaként használhatjuk azt. A földön és a tetőn megmérve a gravitációs erőt, a "T = 2 pi * négyzetgyök(1 / g)" képlettel kiszámíthatjuk a kért magasság értékét.
- Vagy, ha esetleg a felhőkarcoló rendelkezik tűzlétrával, akkor megmérhetjük, hogy az a barométer hosszánál hányszor magasabb, majd a barométert megmérve egyszerű szorzással megkapjuk a kívánt eredményt.
- De ha Ön az unalmas, bevett módszerre kíváncsi, akkor a barométert a légnyomás mérésére használva, a földön és a tetőn mérhető nyomás különbözetéből is megállapítható a felhőkarcoló magassága. Egy millibar légnyomás különbség egy láb magasságnak felel meg.
Tudja, itt az egyetemen mindig arra buzdítanak bennünket, hogy próbáljunk eredeti módszereket kidolgozni, ezért kétségtelenül a legjobb módszer a felhőkarcoló magasságának megállapítására az, ha a hónunk alá csapjuk a barométert, bekopogunk a portáshoz, és azt mondjuk neki: "Ha megmondod, milyen magas ez az épület, neked adom ezt a szép új barométert!"
(A történet csattanója, hogy ezt a renitens diákot Niels Bohr-nak hívták, és ő a mai napig az egyetlen fizikai Nobel-díjas dán fizikus.)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kisgyerek reggel
  2011-09-27 19:38:43, kedd
 
  Kisgyerek reggel:
- Anya, fontos megenni ezt a tojást?
- Jaj kicsim ne nyavajogj, edd meg!
- De anya, ez nem úgy néz ki mint szokott!
- Mondtam már, hogy edd meg!Kicsit később:
- De anya, legalább a csőrét meghagyhatom?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/17 oldal   Bejegyzések száma: 163 
2011.08 2011. Szeptember 2011.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 163 db bejegyzés
e év: 1092 db bejegyzés
Összes: 6747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 108
  • e Hét: 299
  • e Hónap: 1557
  • e Év: 206346
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.