Belépés
margit5.blog.xfree.hu
"Legyek én gyertya csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, ne tudjam soha kiért és kikért égek" (ismeretlen) Imre Margit
1950.07.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
A lélek kapcsolatai a földi...
  2011-09-13 21:55:01, kedd
 
 

A lélek kapcsolatai a földi síkon

Sokan valószínűleg kételkedve fogják ezt az írást fogadni, lesznek akik a fejüket fogják csóválni és azt fogják mondani:"ezt így nem hiszem el teljesen". Nem áll szándékomban meggyőzni senkit sem, sőt mindenkit meghagyok a maga hitében. Célom csak azokat a tényeket leírni, amik a szellemi törvények alapján működnek. Remélem lesznek azonban olyanok is, akik már egy magasabb tudati szinttel rendelkeznek és meg fogják az összefüggéseket érteni, sőt talán igazat is fognak nekem adni.
Nos nézzük, miről is van szó egyáltalán? A lélek kapcsolatai a földi síkon. Mit is kell ezen értenünk?
Talán kezdeném az elejénél. Mi akik ide leszületünk a földi síkra, leszületésünket a karma örök körforgása szabályozza. Persze vannak kivételes lelkek is, akik már nem a karma törvényeinek hatására születnek le az anyagi világba, hanem önkéntesen egy nagyobb feladat megvalósítása céljából. Ezekről a lelkekről most nem szeretnék beszélni, mert ez egy másik téma lenne. De azok a lelkek akik ,,normális körülmények között" születnek le, azok leszületését a karma és az isteni törvények szabályozzák. Most nem akarok kitérni az okokra, de az biztos, hogy mindegyikünk, akik itt élnek a földön, valamilyen karmikus okok miatt vagyunk itt, tehát valaminek a hatására vagy ellenhatására, valamit nem végeztünk még el vagy az előző életünkben az életfilozófiánkkal, a gondolkodásmódunkkal, a cselekedeteinkkel megteremtettük a reinkarnáció feltételeit. Mi általában (kevés kivétellel) az asztrális szintekről születtünk le, ahol mi, mint szellemek éltünk. De nevezzük magunkat lelkeknek, mert mi mindannyian egyúttal lelkek is vagyunk. A szellemi síkokban (asztrális sík) lélekcsoportokban, lelki közösségekben éltünk. Itt nem szeretnék megint ebbe a témába belemélyedni, mert ennek most nincs semmi nagyobb jelentősége. A lényeg az, hogy a leszületésünk előtt elő lettünk készítve a földi síkra való lejövetelünkre.
Ez azt jelenti, hogy kiválasztottunk( a lelki segítőinkkel együtt) egy családot, egy környezetet, egy országot, egy népet, egy kultúrkört és még a nemünket is. Erre azért volt szükségünk, hogy a szellemi fejlődésünket a számunkra legideálisabb feltételek mellet tudjuk tovább folytatni. A sorsunkat és a feladatainkat előre meghatároztuk, persze a karma és a szellemi fejlődésünk tükrében. Ez annyit jelent a szellemi törvények értelmében, hogy a tudatszintünknek megfelelő feltételeket kaptunk, hogy ott folytathassuk a szellemi fejlődésünket tovább, ahol az előző éltünkben abbahagytuk. Az előző életeinkben megismert szellemi tudásunkat és szellemi tapasztalatainkat nem felejtettük el (tudati rezgésszint), hanem a tudatunkban (szellemünkben) elraktározva hoztuk ezeket magunkkal. Olyan szülőket és családot kaptunk, ahol a kölcsönös szellemi fejlődésre lett lehetőségünk.Tehát a leszületésünk nem csak a mi szellemi fejlődésünket szolgálja, hanem a szüleink, testvéreink, gyerekeink, barátaink, párkapcsolataink, sőt még ellenségeink szellemi fejlődését is.
Mi a kapcsolatainkban egymásra hatunk, mindegyikünk egy tükröt tart a másik elé és a másik is mielénk. A problémáink nem a kapcsolatainkban lesznek, hanem saját magunkban, a kapcsolatok csak segítenek ezen problémák felismeréseben és megoldásában. Sokan ezt nem így látják és mindig a másikat (másokat) hibáztatják a sorsuk, az életük, a történések, a dolgok alakulása miatt. Hogy ilyen helyzetben élek (életsors), annak a gyerekkorom (szüleim), a párkapcsolataim, a munkahelyem, a környezetem, a társadalom a hibás, tehát a másik és sohasem én. Soha nem a másik a hibás, csak mi nem ismerjük fel a szellemi összefüggéseket, mindig a kívülálló eseményeket, dolgokat, személyeket tesszük felelőssé az életünkért. Vannak azonban, akik már felismernek bizonyos dolgokat, a dolgok közötti összefüggéseket, de a megvalósítással még nehézségeik vannak.
Nos térjünk vissza az eredeti témánkhoz. Mi egy családban, párkapcsolatban, baráti körben, társadalmi rendszerben élünk, ahol állandó kapcsolatban állunk vagy kerülünk más emberekkel. Ezek a kapcsolatok a negatív vagy a pozitív történések által, állandó érzelmi, gondolati hatással vannak ránk, problémáink vagy boldogságunk forrása. Aggódunk, ha a gyerekünk beteg, mérgelődünk, ha a párkapcsolatainkban problémák merülnek fel és gondoskodással tekintünk a szüleinkre, de sokszor viták alapja is lehet egy szülői kapcsolat. Tehát úgy is mondhatnám kisebb nagyobb szenvedések és örömök érnek minket az emberi kapcsolataink által. Méreg a munkahelyen, a kollégákkal, a főnökkel, bosszankodunk a hivatalok bürokráciája miatt vagy ha az árak drágulnak. Már egy egyszerű tv nézés is sok emócióval jár, mert nap mint nap konfrontálva vagyunk a horror hírekkel és a negatív hatásokkal, szinte érzelmileg beleéljük magunkat, amiket ott látunk, a hatásai alatt állunk. Kapcsolataink meghatározzák az életünket, az életünk alakulását. Mi teljesen részeseivé válunk ezeknek a kapcsolatoknak, hol mélyebb vagy kevésbé mélyebb értelemben. Az érdekes azonban az, hogy mi nem a valóságban élünk a kapcsolataink által, hanem egy valóságnak látszó illúzióban. A család elhiteti velünk, hogy mi szülő, gyerek vagy testvér vagyunk, a párkapcsolatunk elhiteti velünk, hogy mi férj és feleség vagyunk és a társadalom elhiteti velünk, hogy mi fogyasztók, barátok vagy ellenségek vagyunk. A földi sík illúziója becsap minket. Először is becsap minket, mert elhiteti, hogy ez a valóság, másodsorban becsap minket, mert elhiteti velünk, hogy bizonyos kötelékek kötnek össze minket a másik emberrel, emberekkel. Mégpedig érzelmi és az ego (elme) által megszabott kötelékek, amik hol megboldogítják az életünket egy rövid időre, hol pedig hosszabb időre megkeserítik. Általában a kapcsolataink, kevés kivétellel, nagy részben szenvedéseket okoznak nekünk.
De kell-e szenvednünk, szükségünk van-e ezekre a szenvedésekre, kérdezhetnénk? Gyakorlatilag nem kellene szenvednünk egy kapcsolatban sem, de mégis sokszor szenvedünk. A szenvedés, és itt most elsősorban a kapcsolataink által megélt szenvedésről beszélek, megpróbál minket elindítani a felismerések útján. Ezektől a szenvedésektől csak akkor tudunk megszabadulni, ha a kapcsolatainkat más szemszögből vizsgáljuk meg, az egot és az elmét kiiktatva. Mégpedig úgy, hogy ezekhez az emberekhez földi szinten nincs egyáltalán a szellemi értelemben véve semmiféle kapcsolatunk és szellemi szinten is csak annyi, hogy egy lélekcsoportot alkotunk, ugyan úgy, mint a szellemi síkokban, csak emberi testet öltve és családot vagy kapcsolatokat játszva. Ha jól belegondolunk, a szüleink nem a szüleink, csak lelki társaink, akik velünk eljátsszák a család szerepét, az ő és a mi szellemi fejlődésünk érdekében. A testvérünk nem a testvérünk, csak eljátszunk egy testvéri szerepet, hogy egymást segítve a szellemi fejlődésben, előrehaladjunk. Az ellenségünk nem az ellenségünk, csak ö egy tükröt állít elénk, hogy mi azokat a szellemi feladatokat elvégezzük, amiket el kell végeznünk. Egy anya vagy egy apa számára egy gyerek elvesztése egy tragédia vagy egy gyerek számára a szülő elvesztése. Óriási szenvedést okoz, mert érzelmileg belemélyednek az illúzióba. A gyerekük tulajdonképpen nem is az ő gyerekük, csak most itt a földi síkon játsszák el a szülő és a gyerek szerepét.A következő életükben talán fordítva lesz, a mostani gyerekük lesz a szülő és fordítva. Egyszer ezt a szerepet vállalja el a lélek, máskor egy másikat, a hangsúly mindig a szellemi fejlődésen van.
Ha azonban a kapcsolatokat nem belülről, hanem kívülről tekintjük (szellemileg mint kívülálló), akkor rájövünk, hogy mi mindannyian csak lelkek vagyunk és bármi is történjen a másikkal, az mindig az ö szellemi fejlődését és az isteni törvényeket szolgálja. Legyen az halál vagy születés, tragédia vagy öröm. A lélek számára nincs se jó se rossz, csak tapasztalatok vannak.
Ezt a legjobban egy színházi előadással tudnám példázni. A színpadon a színészek egy családi drámát játszanak, ahol mindenki jelen van. Gyerek, szülő, testvér, férj, feleség, barátok, ellenségek. Az egyik színész a másiknak a gyereke, vagy szülője vagy férje, felesége stb. De igazából ők nincsenek rokoni kapcsolatban, ők csak színészkollégák. Mindegy mi történik a színpadon, a néző nem fogja azt úgy venni, mintha a valóságban történne meg. Ö azt mondja ezt csak játék, nem a valóság. Ez csak egy illúzió. A néző nem fogja elhinni, ha a színpadon a gyerek vagy a szülő meghal, hogy akkor az igazából halt meg. A színész csak eljátssza ezt a szerepet. És amikor legördül a függöny, akkor az egész társulat, mint színészkollégák el fognak beszélgetni a színház büféjében egy kávé mellet és egyik sem fogja elhinni, hogy ők családi kapcsolatban állnak egymással. Ezt csak eljátszották a színpadon.
Nos a földi élet is ilyen. Egy színház, ahol a leszületett lelkek szerepeket játszanak el, hogy szellemileg fejlődjenek. A kívülről való értékelés azt jelenti, hogy ugyan úgy kell a családi vagy kapcsolati dolgainkat is nézni, mint ahogy a színész is az előadást látja. Egy színész soha nem fogja komolyan venni, hogy meghalt a színpadon a kollégája, mert tudja, hogy igazából csak eljátssza ezt a szerepet. Tisztában kell azzal lennünk, hogy nem a valóságot éljük meg itt a földi síkon, hanem csak egy illúziót, amit sok esetben a valóságnak tekintünk.
Ha meghal a szülőnk vagy a gyerekünk vagy a testvérünk, ö sem hal meg igazából (szellemi értelemben), csak elhagyja a földi síkot, mint az a színész is, aki lemegy a színpadról, ha eljátszotta a szerepét. Persze ez nem azt jelenti, hogy a családi vagy más tragédiákkal szemben közömbösnek, hidegnek kell lennünk. Az együttérzés az egyik dolog, de az érzelmi ,,túl" átélés a másik. Sokan egy családi tragédiát el sem tudnak viselni, évekig gyászolnak. Ezek az emberek még nem értették meg a lelkek közötti kapcsolat összefüggéseit. Mi sajnos túl nagy emócióval beleéljük magunkat a történésekben, legyen az negatív vagy pozitív dolog. És sajnos a negatív emóciók nagyon lehúzó erejűek, nagyon sok kötödéssel járnak. De a boldogság érzete is kötő erejű, mert az illúziója által ide köt minket a földi síkhoz. És ez a trükk az egészben, hogy az emócióink, az érzelmeink által egy állandó kötödésben élünk. Kötődünk a családhoz, a párkapcsolathoz, a barátokhoz, a társadalomhoz, a hazához, az ősökhöz. Ezek a kötödések mind akadályok a szellemi fejlődésünkben. Nem engednek minket előre haladni.
De nem csak, hogy akadályozzák a szellemi fejlődésünket, hanem vissza is fognak minket ide a földi síkra húzni. Karmákat és vágyakat teremtenek, amik megakadályozzák, hogy kikerüljünk a reinkarnáció mókuskerekéből. A cél nem az újra leszületés, hanem a szellemi síkokon való továbbhaladás, ameddig meg nem találtuk Isten hazáját és megint Eggyé nem váltunk Vele.
De ameddig ezt nem ismerjük fel, addig itt fogunk életről életre, kötödésről kötödésre ebben az illúzióban élni, amit mi földi síknak nevezünk.
Kuppán Tibor http://asztralutazas.lapunk.hu/

 
 
0 komment , kategória:  Spirituális gondolatok  
Forgatókönyv az átminősülésre
  2011-09-05 20:22:49, hétfő
 
 

Egy lehetséges forgatókönyv az átminősülésre
2011.09.05
Az átminősülés egyik forgatókönyve


Meditációmban egy olyan térre vittek, ahol megmutatták a Föld felemelkedésének egyik lehetséges variációját.

Ez a látomás magának a Föld átminősülésének folyamatát tárja fel, megmutatva azt, milyen összehangolt, pontos és megtervezett szellemi munka szükséges minden változáshoz.

Megpróbálom hitelesen átadni, de mikor leírom a szavakat látom, hogy nem tudja a leírt dolog visszaadni teljesen az isteni Valóságot.

Ez a forgatókönyv az emberi tudatosság azon szintjén történik, amikor már képesek vagyunk félelmeink fölé emelkedve az Akaratot elfogadni. Ennek a menete és ideje változhat tudatszint és felkészültség szerint.
A szellemi segítők folyamatosan figyelnek és az adott helyzetnek megfelelően korrigálnak, de ha belegondoltok, nem véletlen ez a hatalmas spirituális robbanás és rezgésszint emelkedés az elmúlt 30 évben.

Az átmenet azért zajlik folyamatként és nem egy pillanat alatt, mert újra kell strukturálódnia azon rendszereknek, melyek az Új Föld dimenzionális terét ,,tartják".

A lehetséges lépések:

- Első fázisként egyfajta ,,álomba" ringatnak mindenkit - ez lesz az elsötétítés. Erre azért van szükség, mert a Fény, ami itt tartotta a galaktikus rendszert, fokozatosan kivonódik a helyről. Kicsit olyan, mintha kiradíroznál valamit a papíron és újrarajzolnád... Ezért kell Önmagunk Fényét megtalálnunk, mert nem a rendszer fog már minket tartani, hanem mi saját magunkat!
Ez lehet, hogy kicsit furcsán hangzik, de nem félelmetes. Egyszerűen arról van szó, hogy fel kell ismernünk Önnön nagyságunkat és képességeinket. Bármi történik is velünk, szeretettel elfogadva és megértve tudjuk csak nyugodtan megtenni mindazt, amire vállalkoztunk. Előtte mindenkit a neki megfelelő módon felkészítenek feladata szerint arra, mit kell majd tennie. Belül mindenki érezni fogja a szerető bizonyosságot. A félelmek és kétségek csak addig tudnak irányítani bennünket, amíg mi azt hagyjuk, hiszen ezek nem az isteni Fény, hanem a saját teremtményeink, egos képeink.
Biztos lehetsz benne, ha szeretettel, figyelve és elfogadva jársz szellemi utadon, pontosan tudni fogod, mikor és miért történnek a dolgok...és részese lehetsz egy univerzális csodának, melyben számtalan angyal, fénylény, mester, galaktikus segítő vesz részt veled együtt, és melyet maga Teremtőnk, Mennyei Atyánk áldó keze irányít.


- Azt mutatták, hogy ezután, mikor a Fény elkezd a dimenzionális tér szélére húzódni, mint egy védőburok (egyfajta Fény-merkabát alkot), és a Föld körüli Krisztusháló szépen lassan ,,szertefoszlik", azaz a maga itteni dimenzionális rezgésében megszűnik. Kivonja energiáit a struktúrából és ,,megszünteti" az általa tartott térrezgést. Ezt egyfajta hideg, elhagyatott érzésként észleltem, miközben a forgatókönyvet néztem. Olyan érzésem volt, mintha védtelenné vált volna a bolygó egy pillanatra, de ez csak érzésben jelentkezett, mert figyeltem végig a segítőket körben állni. Láttam azt is, hogy számtalan Fénysegítő dolgozik folyamatosan az ,,átteremtésen". Az atyai fényburok továbbra is körülvette a dimenziót és az egész galaktikus teret, de ez már nem a Fényt hivatott árasztani, hanem a rendszert áthangolni.

- A következő fázisban azt mutatták, hogy a Háló áthelyeződik az Új Föld dimenziójába és a már ott létező szellemi mintába belehelyezkedve elkezdi magát kiépíteni az isteni Tervnek megfelelően (az Új Föld már létezik szellemi mintaként a Teremtés azon helyén, ahová emelkedik a többi rendszerrel együtt, de a belehelyezkedést energetikailag és teremtésileg is létre kell hozni). A Háló itt egy kristályrács-szerkezettel a Szeretet-mintázatot építi ki, egyfajta fluid energiából. Ez lesz az egyik tartópillére az Új Föld energetikájának.


- Először a Háló csak ,,láthatatlanul" kezd rezegni az emelkedett térben, hogy a teret teljesen áthassa a megnyilvánulás erőivel.

- Mindeközben a Föld további részei minősülnek át és a Földmag-háló rezeg feljebb ugyanúgy egy emelkedettebb erőbe, mit a Krisztusi energia. (Ez a Háló a Föld központi szívmagja, Földanya kristályszíve körül dobbant a Krisztushálóval összhangban és Földanya tisztulásának megfelelően küldte az emberi energiarendszerbe is az összehangolás rezgéseit.) Olyannak láttam, mintha ez az energetikai háló egyszerre csak ködszerűvé válna, és lassan elhalványulva párologna el, minősülne át. E dimenzió számára láthatatlanná válik és áthelyezkedik egy új energiamenőséggel az Új Föld emelkedett terébe a központi mag köré. Hasonlóan veszi fel a szellemi teret magára, ahogy a krisztusi háló tette és először itt is csak láthatatlanul, de berezgi a teret.


- Mindeközben a Földet továbbra is tartja az atyai védelmi rendszer!

- Mikor ezek a rendszerek az új helyükön ,,stabilizálódtak" (ez földi idő szerint kb. 1-1 nap), a Föld is átstrukturálódik. Földanya és a Földszellem összekapaszkodva egyfajta spirális táncba kezdenek, amivel a bolygót új helyére emelik. Ezt hasonlóan láttam, mint a többi rendszert: a Föld elhalványodik, mintha a teremtő Fény kivonódna belőle és a helyén egyfajta ,,üres tér" keletkezik. Ez a tér tisztulni kezd, és a helyét újraépítik az angyalok.


- Az új Föld energetikai rendszerében a Krisztusháló (Fénykristály-háló) új tere elkezd láthatóvá válni és megnyilvánulni... megteremtődött a hely.

- Ugyanez történik a Földmag-háló rendszerével is... létrejön a Szív-középpont.


- A Föld pedig egyfajta spirális pályán felemelkedve, lassan, a már őt tartó rendszerek közepébe helyezkedve megnyilvánul új helyén. A Földmag-háló és a krisztusi rendszer kristálytere befogadja és Fénnyel telíti át. A rendszerek összekapcsolódnak és egy teremtő Fényszikra beindítja kristályarany fénnyel a Létezés Új Életterét.

- Ezzel az ÚJ isteni REND életbe lépett és a Törvények beiktatták az Új Földet és lakóit. (3. nap)

A meditáció alatt a lelkeket, akik a Földdel együtt emelkednek nem mutatták, de kérdésemre elmondták a tanítók, hogy a kialakult emberi Fénytest struktúrák képesek a Föld átalakulását követni és új dimenzióba vele együtt átlépni. Ezért van az ,,altatás" folyamata, hogy az átminősülés tudati irányítását ne zavarja meg az esetleges félelmek rezgése.

Aki nem képes követni a rezgésszintet és az emelkedést, az az álomból a köztes térben ébred, ahol lelkét megtisztulni és regenerálódni viszik a fénylények....

Köszönöm a tanítást....

Pusztai Orsi
(kristálycsakra) 
 
0 komment , kategória:  Pusztai Orsi által kapott tan.  
Hathorok üzenetei
  2011-09-05 17:38:04, hétfő
 
 
A globális politika valósága és hazugságai valamint a fejlődés kényszere
Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében
2003. február 8.


Földetek fejlődése egy új átalakulási szakaszába lépett. Üzenetünkben a globális kollektív társadalmatok tudatának felszínére kerülő jelenségekkel interdimenzionális szempontból szeretnénk foglalkozni.
A megmutatkozó események csupán a tudat mélyebb szintjén lévő erők árnyjátéka. Interdimenzionális ütközet folyik, ( amennyiben ezt a hasonlatot kívánod használni, avagy küzdelem, amennyiben egy valamivel enyhébb kifejezés jobban tetszik ) az erők között, mely közül az egyik az emberi tudatot szeretné felszabadítani és a fejlődés következő fokára segíteni és azon erők között, melyek ezt meg szeretnék akadályozni.
Egy közös fejlődési küszöb előtt álltok, és a nyomás fokozódik. Ez érezhető az egyének számára, a párkapcsolatban élők számára, valamint a társadalom és a globális politika minden területén. A globális gazdaság irányítói manipulálják az egész bolygón a sajtót és az egyéb információs rendszereket, hogy félelmet keltsenek. Amikor az ember fél, az agy hüllő területei ( a hüllő agyi részek ) működnek. Ez korlátozza a magasabb agyi központok elérését, beszűkíti az értelmi képességeket és megakadályozza új lehetőségek meglátását. A globális gazdasági hatalomnak alapvető anyagi érdeke, hogy téged és a társadalmat alacsonyabb fejlettségi szinten tartsa. És itt nagyon bonyolulttá válik a dolog és úgyszólván nehéz vizeken fogunk evezni. De mégis megpróbáljuk, hisz az idő már nagyon előrehaladott állapotban van.
A globális irányítás pénzügyi vezetése továbbra is irányítani akar. Felfogásuk szerint az információ kora ki akarja venni az irányítást a kezükből és ők mindent megpróbálnak, hogy ezt megállítsák. A bolygó gazdasági irányítói között vannak olyanok is ( bár nem mindegyik) akik nem azok, akiknek látszanak. Bármennyire is abszurdnak hangzik, a Föld sok galaktikus és intergalaktikus intelligencia határátkelője. Ami a Földön történni fog, az nem csak a ti galaxisotokban, hanem más galaxisokban és univerzumokban is meg fogja határozni sok jövőbeli esemény és cselekmény lefolyását.

Amennyiben együtt léptek át ezen a küszöbön, megőrizve az evolúciós szabadságot, az emberi faj hatalmas dolgot visz véghez. Amennyiben a hatalmon lévők és a társadalmatok vallási, szociális és politikai struktúrái ezt megakadályozzák fajotok nagyon is valós módon börtönbe kerül. Nem rácsok mögé, hanem az érzékelés kapuinak bezárása által. Legvégül meg fogtok szabadulni ettől a zsarnokságtól, de meg van a lehetőségetek ebben az időpillanatban, hogy a mérleg nyelvét az emberi szabadság felé döntsétek és hogy megteremtsétek a földi béke és felvilágosodás eddig még nem látott korszakát.
És most íme a cselszövés további leleplezése: Az alapvető kérdés evolúciós szempontból az, hogy vajon bolygótok az együttműködés és az együttérzés területe lesz-e, avagy a zsarnokság és a korlátozás területéé.
Vannak olyan intergalaktikus intelligenciák, akiknek érdekük a ( mi nézőpontunk szerinti ) zsarnokság, ezek - hogy is mondjuk - gátolják a Föld fejlődési útját. ( Fordíthatatlan szójáték: A ,,gátol" kifejezésnél az ,,interfere" az eredeti ige, ami töve az interferencia szónak és ami utal a rezgések ( a tágabb értelemben vett hang ) használatára az akadályozás módszerében. Egyúttal a Hathorok a hang mesterei. A Ford.)
Az ilyenek hasznot húznak az emberi lélek és az emberi tudat bebörtönzéséből. Más galaktikus intelligenciák, mint mi is, hiszik és őrzik az emberi faj emelkedettebb sorsának vízióját. Természetünk és elhatározásunk nem engedi meg, hogy ügyeitekbe avatkozzunk. Csak nézőpontunkat, látásmódunkat és energiáinkat tudjuk felajánlani támogatásotokra. Ironikus a katonai hasonlat használata, de a zsarnokság elleni legerősebb fegyveretek a szívetek, főként a nyitott szívetek harmonikus energiájából származik. Az uralmon lévők a félelem zavart keltő rezgésmintáit azzal a céllal és úgy tervezték meg, hogy benneteket alacsony fejlettségi szinten tartsanak. A pozitív érzelmek, mint a szeretet, a megértés, az együttérzés gyorsan juttatnak benneteket magasabb evolúciós fokra. Minél több egyén választja az emberi természet magasabb képességeit, annál kevésbé lesz hatékony a félelem rezgéseinek társadalmatokra gyakorolt hatása.
Ezzel kapcsolatos gyakorlati javaslatunk: tanuljátok meg, hogy lehet egymással szeretetben, megértésben és együttérzésben élni. Bármit hallotok a médiában, éljétek napjaitokat képességeitekhez mérten minél jobban és tanuljátok meg, terjesszétek ki életeteket ezekkel az érzelmekkel választott önmagatok részeiként. Ennek két hatása lesz: személyes és kollektív. A közösséghez olyan hangulattal járulsz hozzá, amely kiegyensúlyozza a félelem rezgésmintáit. A személyre gyakorolt hatása pedig kiegyensúlyozza az érzelmi testet, ami nagyobb egészséget és gyorsabb evolúciós haladást teszt lehetővé, a kollektív eseményektől függetlenül.
Nagyon tisztán szeretnénk ezt megfogalmazni: a spirituális mester útja megköveteli, hogy a felfelé vezető utat válassza, akkor is, ha a közösség a lefelé halad. És akár észreveszed, hogy spirituális mester vagy, akár nem, az vagy, a saját szemszögedből nézve mindenképp. Úgy döntöttél, hogy testet öltesz ebben a rendkívüli evolúciós pillanatban. A fronton vagy. Az vagy, akinek elég bátornak kellett lennie, hogy itt legyen. És mi meghajlunk előtted. Nem az a kérdés, hogy jelenlegi életeteket olyannak tapasztaljátok-e, mint amilyennek szeretnétek, vagy sem. Az, hogy egyáltalán fizikai testben vagytok ennek a hatalmas evolúciós nyomásnak ebben a tér- és időpontjában , már önmagában rámutat mesteri mivoltotokra. Csak egy mester merészel ilyen feladatra vállalkozni.
Értsétek meg azt is, hogy akiket zsarnokoknak neveztek, maguk is mesterek. És nagyon valós módon, ami a Földön jelenleg lejátszódik, az az élet mesterei ( élet alatt a nyitott evolúciót értünk ) és a halál mesterei ( halál alatt zárt végű evolúciót értünk ) között lezajló összecsapás. Az evolúció hajtóereje a két oldal közötti súrlódás ( akik a magasabb emberi sorsért élnek és küzdenek, valamint akik az emberi faj korlátozásáért és bebörtönzéséért küzdenek ).
Fontos megérteni, hogy nem szabad démonizálni azokat, akik a lelkedet akarják bebörtönözni. Ha démonizálod őket, a kezükbe kerülsz, a zsákmányukká válsz. A tudat magasabb dimenziójának nézőpontjából a rossznak tűnő dolgok az evolúció ösztönzői. A kettősség világában, ahol éltek, ha van fény, van sötétség és árnyék is. Ahogy spirituális mesteri mivoltotokat egyre jobban kifejezésre juttatjátok, észreveszitek, hogy a szeretet, az öröm és az együttérzés harmóniájával nyitott szívűek tudtok lenni még ezen zsarnokok felé is. És akkor nyertetek. Ne becsüljétek alá az ember szeretetre, megbecsülésre való képességét: ezek az univerzum legerősebb erői közé tartoznak.
Korábban említettük, hogy nem lesz egyszerű, így itt egy újabb elem a képhez: Úgy is hívhatjuk, hogy egy meglepetés faktor. És ez a meglepetés faktort gyermekeitek képviselik. Sokfajta lélek inkarnálódik és fog még inkarnálódni bolygótokra. Sokukban van azonban valami, ami egy kicsit eltérő. Ők az érzékenységüket a gyermekkor után a fiatal felnőttkorig is megőrzik. Némelyikük rendkívül fejlett lény, és többségük sokkal fejlettebb, mint a társadalom. Sok ilyen gyerek mutat furcsa problémákat: figyelemhiányosak, tanulási nehézségeik vannak. Ahogy szokott lenni, a társadalom ezúttal is rossz helyen kutatja a választ, főleg abban, ahogy azt keresik, hogy tudnák a helyzetet elkerülni. A probléma tulajdonképpen a Földtől való elszakadtság, egy energetikai légüres tér, ami a bolygóval kapcsolatos vallási és társadalmi beállítódásotok következménye.
Olyan, mintha ezek a gyerekek elvesztették volna elektromos berendezésük földelő vezetékét. Átvitt értelemben beszélünk. Elkerülik a nagyobb kulturális kellemetlenségeket és magától a Földtől való elszakadtságot. Ironikus módon az új generációhoz tartozók közül sokan fognak nagy érdeklődést mutatni az ökológia iránt, mert lelkük bölcsességében érezni fogják, hogy mi hiányzik: a kapcsolat a Földdel. Ahogy ezek e lények felnőnek, nem fogják eltűrni, hogy a világ gazdasági hatalma tönkretegye bolygójukat.

Van még egy joker a pakliban, hogy úgy mondjuk. Ez is a Földdel kapcsolatos, bár más rezgésszinten. Egyesek ezt a ,,Kozmikus Anya visszatérésének" nevezik. Amire itt utalunk, az a Nap és a Hold kiegyensúlyozása. Átvitt értelemben a Nap a férfias, tüzes energiák képviselője és megnyilvánulása Földön a jelenleg elterjedt patriarchális társadalmakban. Átvitt értelemben a Hold pedig a nőies, befogadó és intuitív kapcsolódás a Földhöz és a kozmoszhoz. A Földön lejátszódó evolúciós fejlődés ki fogja ezt a két tényezőt egyensúlyozni és a végére egyre kevesebb tag marad az Öreg Fiúk Klubjában.
Ez csak néhány leegyszerűsített elem a bolygótokon kibontakozó nagyon összetett evolúciós dráma tényezői közül. Ti vagytok a színészek és a rendezők, de a kézirat már sok tízezer éves. Élet és evolúciós szabadság fog-e uralkodni a Földön? Megtaláljátok-e legmagasabb genetikai sorsotokat? Vagy pedig meg fogják ezt akadályozni azok, akik hasznot húznak a bebörtönzésetekből?
Az egyénnek ez a bonyolultság nyomasztó lehet, de mi azt mondjuk, hogy bennetek rejlik legnagyobb erőtök is. Ez az az erő, amely az evolúciós dagályt a számotokra kedvező irányba terelheti. De a közösség fejlődésétől függetlenül téged a megvilágosodás legmagasabb szintjeire képes emelni. Ez az erő a szeretet, az öröm és a megbocsátás. Tedd ezeket napi életed részévé. Ebben az értelemben használtuk korábban az ,,életetek kiterjesztése " kifejezést. Lehet, hogy furcsa azt gondolni, hogy életedet kiterjeszted, de pontosan ezt teszed életed minden pillanatában, akkor is amikor alszol, vagy álmodsz. Folyamatosan teremted és kiterjeszted életed az életedről és önmagadról alkotott elképzeléseid szerint.
Sokszor képzelünk egy dobozt Hathor Templomaiba. Azt képzeljük el, hogy valami csodálatos, és rendkívül értékes dolgot tartalmaz. Azt mondjuk, hogy az emberi faj jövője van benne. Megpróbáljuk kitalálni, hogy mi az, de nem tudjuk megmondani; erre még legnagyobb bölcseink sem képesek. Csak ti tudhatjátok, hogy mi az. De teljes bizonyossággal még ti sem vagytok képesek megmondani, milyen lesz a jövőtök. A jövő nincs előre meghatározva. Amíg nem hozod meg döntésed és irányt nem szabsz a cselekményeknek a jövő bizonytalan és elképzelhetetlen lehetőségek kavargó masszája. A kozmosz erői ekkor elkezdenek hozzád igazodni, ahogy ezt kötelességük tenni, mert nem vagytok kevesebbek, mint teremtő istenek és istennők. Tudnotok kell, hogy mind egyéni, mind közös jövőtöket most teremtitek meg.
Könyörgünk hozzátok, fogadjátok el spirituális mesteri szerepeteket és döntsetek úgy, hogy felfelé léptek a spirituális lépcsőn. Könyörgünk hozzátok, hogy akkor is így döntsetek, ha a közösségeitek másképp választanak. Elegen vagytok a bolygón, hogy elbillentsétek a mérleg nyelvét. Új lehetőségek csodálatos világa vár rátok.
A Hathorok
Fordító: Bagi Ákos 2010 www.lelekmod.hu Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.

2011 Tom Kenyon. All rights reserved.
You may make copies of this message and distribute in any media as long as you change nothing, credit the author, and include this copyright notice and web address.
 
 
0 komment , kategória:  Hathorok üzenetei  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2011.08 2011. Szeptember 2011.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 987 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 30
  • e Hét: 169
  • e Hónap: 1119
  • e Év: 1119
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.