Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Csaba testvér elmélkedése : Szeretettel élni
  2012-09-27 01:16:08, csütörtök
 
  Csaba testvér elmélkedése : Szeretettel élni


LinkReményik Sándor: Végrendelet

Fáradtságom adom az esti árnynak,
Színeimet vissza a szivárványnak.

Megnyugvásom a tiszta, csöndes égnek,
Mosolygásom az őszi verőfénynek.

Sok sötét titkom rábízom a szélre,
Semmit se várva és semmit se kérve.

Kik üldöztek át tüskén, vad bozóton:
Kétségeim az örvényekbe szórom.

A holtom után ne keressetek,
Leszek sehol - és mindenütt leszek.
 
 
0 komment , kategória:  Böjte Csaba Atya elmélkedései  
CENZÚRA NÉLKÜL! Kubínyi Tamás üzenete
  2012-09-27 01:13:27, csütörtök
 
  Kubínyi Tamás üzenete:

Kedves Közönségünk!

A szerdai szemináriumot nem tudtuk közvetíteni, mert az Internetet nem tudták beszerelni a terembe. A felvételeket viszont fel fogjuk tenni, amint elkészül a vágás.

Csütörtökön élő adás lesz 18 órától.

Pénteken 17 óra 30-tól Biszku Béla tömeggyilkos hajdani belügyminiszter és Mátsik György vérügyész ellen fogunk tüntetni, ezért azon a napon az élő műsor elmarad. Kérünk mindenkit, aki él és mozog, jöjjön el, mert még élnek a gazemberek, most még megmutathatjuk, hogy az emberiség elleni bűnök nem évülnek el. Az igaz jó magyar emberek nem felejtik el, hogy a bűnösök még a bűnbánat első lépését a bűnök megvallását sem tették meg, a jóvétételről és a többiről nem is beszélve.

Találkozzunk pénteken 17 óra 30 perckor Budán az I. kerületben a Naphegy u. 21. szám előtt, ahol a vérügyész lakik. Másfél órás vonulás után érkezünk a Felső Zöldmáli út 27. elé, ahol a tömeggyilkos él. Minden igaz jó magyar emberre számít Kubínyi Tamás és az Álmos Király Televízió teljes stábja!


Érdekes cikkek, előadások, élő adás hétköznap este 18 órától Kubínyi Tamás honlapján:Link

 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
Vonulásos tüntetés az elszámoltatásért és a kommunista luxus
  2012-09-27 01:09:06, csütörtök
 
  Vonulásos tüntetés az elszámoltatásért és a kommunista luxusnyugdíjak megvonásáért!

A Jobbik vonulásos tüntetéssel demonstrál az elszámoltatásért és a kommunista luxusnyugdíjak megvonásáért Biszku Béla és Mátsik György háza előtt jövő hét pénteken - jelentette be a volt belügyminiszter rózsadombi villája előtt Novák Előd, a Jobbik alelnöke.

Videó:


Link


"Boldogan élnek, míg meg nem halnak"

Az ellenzéki párt azért szánta el magát a tüntetésre, mert az 1956 utáni megtorlásokat irányító Biszku Béla volt belügyminiszter és a Mansfeld Péterre is halálos ítéletet kérő Mátsik György ügyész - a Jobbik feljelentése ellenére - "boldogan élnek, míg meg nem halnak": rózsadombi villájukban nem kell félniük a jogerős ítélettől.

Novák Előd kiemelte, minden eddigi kormánypárt felelős az elszámoltatás hiányáért és az egykori kommunista vezetők több százezres nyugdíjáért, ráadásul az időhúzásban a hatóságok is közreműködnek. "Ebből elég volt, várunk minden honfitársat, nézzünk együtt a gyilkosok szemébe, tüntessünk együtt az elszámoltatásért és a kommunista luxusnyugdíjak megvonásáért!" - szólított fel a pár alelnöke.

Többmilliárd forint a tét

A politikus elmondta, a rendszerváltásnak ezt a mulasztását érdemben már nem lehet pótolni, de a két gyilkos előzetes letartóztatása szimbolikus jelentőséggel is bírna. Ráadásul évi többmilliárd forint a tét, amelyet az egykori kommunista vezetők a mai napig kapnak.

A képviselő emlékeztetett, pártja már 2010 júliusában benyújtotta az Országgyűlésnek a lengyel mintát átültető nyugdíjmódosító javaslatát, amely több ezer ember luxusnyugdíját szüntetné meg. Az indítványt két éve hétről hétre - akárcsak most hétfőn - leszavazzák a kormánypártok.

Egyórás vonulásra készülnek

Novák elismerte, hogy a törvény hatályát egyelőre nehéz lenne meghatározni, mivel a jelenlegi kormányzat az ügynökök, tartótisztek feltárására sem hajlandó.

A tüntetés kapcsán a képviselő elárulta, egyórás vonulásra készülnek, a rendezvényen felszólal Dégi Andás, a Magyar Politikai Foglyok Szövetségének elnöke, Murányi Levente, a Jobbik alelnöke, 56-os szabadságharcos és Szilágyi György, a feljelentést tevő - szintén jobbikos - jobbikos országgyűlési képviselő.

A demonstráció 2012. szeptember 28-án délután 17:30-kor veszi kezdetét.
Biszku Béla és Mátsik György otthona nagyobb térképen való megjelenítése


Link
 
 
0 komment , kategória:  POLITIKA  
Zsidózás a parlamentben? Felhördülés a jobbikos hozzászólás
  2012-09-27 01:00:55, csütörtök
 
  Zsidózás a parlamentben? Felhördülés a jobbikos hozzászólására

Pörzse Sándor a finnugor történelemhamisítás leállítására szólította fel a kormányt, majd L. Simon László államtitkár reakcióját követően olyan viszontválaszt adott, amelyre L. Simon csak annyit mondott: szomorú, hogy "az egész kérdését a zsidókérdésre tudta kivezetni".

Pörzse Sándor (Jobbik) azt kérte a kultúráért felelős államtitkártól, hogy állítsa meg a finnugor történelemhamisítást, amelyik "közel 150 éve zajlik Magyarországon". Hangsúlyozta, hogy a kormány 150 millió forinttal támogatta a Magyarországon rendezett finnugor konferenciát, amivel csak "egy bökkenő van, hogy nem vagyunk finnugorok".

L. Simon László azzal kezdte felszólalását: "nehéz helyzetben vagyok, mennyiben vegyem komolyan a kérdését és mennyiben válaszoljak erre komolyan". Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a Finnugor Népek VI. Világkongresszusának megrendezését nemzetközi intézmények rögzítik. Véleménye szerint a kongresszusból az ország csak profitálhat és gyarapodhat, "függetlenül attól, hogy önnek igaza van vagy nem".

Azon nem érdemes vitatkozni, hogy a magyar nép genetikailag finnugor-e, mert nem az, de a magyar nyelv finnugor eredetű - zárta szavait.

Több képviselő is bekiabálással kísérte Pörzse Sándor viszontválaszát, amelyben úgy fogalmazott, hogy a finn autóversenyző Mika Hakkinent, a szocialista Steiner Pált és őt magát nehéz "elképzelni unokatestvéreknek". Újhelyi István levezető elnök arra kérte a képviselőket, hogy tartózkodjanak az ilyen jellegű megnyilvánulásoktól.

L. Simon László is úgy fogalmazott, szomorú, hogy Pörzse Sándor "az egész kérdését a zsidókérdésre tudta kivezetni".

Videó:
Pörzse Sándor vs L. Simon László: "Állítsák meg a történelemhamisítást!" (2012-09Link


Zsidózás és öntökönizé a Házban


Link

 
 
0 komment , kategória:  POLITIKA  
Megjelenés előtt a Világkongresszus első kötete
  2012-09-27 00:52:10, csütörtök
 
  Mint ismeretes, a Jövő a Szent korona jegyében cím alatt zajló Magyarok VIII. Világkongresszusa kimunkálta és elfogadta a magyar nemzet új meghatározását, avagy a nemzet új, magyar meghatározását. A korszakos határozathoz vezető utat, annak teljes szellemi erőterét dokumentáló 500 oldalas kötet megjelenés előtt áll. Ára 3.000 forint. A kötetet előre megrendelők kedvezményt élveznek. Egy könyv, amelynek olvasását az elején kell kezdeni.

A magyar nemzet új meghatározásához vezető döntéshozatal folyamata a Világkongresszus Nyitó-konferenciáján kezdődött, három vezérelőadással, amelyek a kötet második fejezetében olvashatók. Kocsis István előadása - A Szent Korona védőboltozata - minden eddiginél összefogottabban és nyilvánvalóbban ismertette a magyar nemzet évezredes alkotásának legjelentősebb és a világon egyedülálló eredményét, a Szent Korona által uralt országot. Dr. Drábik János ,,Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat!" című előadásában vállalta az egyik legbonyolultabb kérdéskör, a magyar-zsidó viszony feltárását. Dr. Orosz Mihály Zoltán a magyar-cigány viszonyt járta körül Magyarország válaszúton: integrálható vagy önálló nemzeti lét felé kell-e segíteni a cigányságot? című előadásában.

Ezt követte a Jövő a Szent Korona jegyében című, kétnapos Nemzetstratégiai konferencia, a maga harminckét előadásával, amelyek a kötet harmadik fejezetében található

Egy teljes vitanap csiszolta tovább az alakuló új nemzetfogalmat, amelynek végső szövegét másnap, a Világkongresszus ötödik munkanapján, augusztus 20-án fogadta el a Záró-konferencia, mely határozatok a kötet első fejezetét alkotják.

Akik a Világkongresszus nemzetstratégiai kötetét megrendelik, és annak árát az MVSZ bankszámlájára 2012. szeptember 30-ig átutalják, 0%-os kedvezménnyel jutnak hozzá az október első hetében megjelenő könyvhöz. A megrendelők kéretnek, hogy utaljanak át kötetenként
2.700 forintot az alábbi számlára. Aki öt kötetet rendel meg, az 15%-os kedvezményhez jut, tehát 5*2.550 = 12.750 forintot kell átutaljon. Tíz kötet megrendelése esetén 20%-os kedvezmény jár, azaz 10*2400 = 24.000 forint utalandó át.

Az átutaláson tüntessék fel: Támogatás: M.VIII.VK - Nemzetstratégiai kötet

Ha számlát igényelnek, úgy a számlaadatokat írják meg a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre.

Magyarországról történő átutalás esetén:

Magyarok Világszövetsége 1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.

bankszámlája: 10300002-20102159-70763285


Külföldről történő átutalás esetén:

Magyarok Világszövetsége

1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.

bankszámlája: IBAN HU 07 10300002-20102159-70763285

MKB - Magyar Külkereskedelmi Bank Rt.

1056 Budapest, Váci u. 38.

SWIFT Kód: MKKBHUHB


Tartalomjegyzék

PATRUBÁNY MIKLÓS: Alapvetés...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ....... 9

Magyarok VIII. Világkongresszusa - a Záró-konferencia határozatai

A magyar nemzet új meghatározása ...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... .............. 15

A Magyarok VIII. Világkongresszusának Záró-nyilatkozata ...... ........... ........... ........... ........ 35

Magyarok VIII. Világkongresszusa - a Nyitó-konferencia Előadásai

Kocsis István: A Szent Korona védőboltozata ...... ........... ........... ........... ........... ............ 37

DR. Drábik János: ,,Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat!" ...... ........... .............. 65

Dr. Orosz Mihály Zoltán: Magyarország válaszúton: integrálható

vagy önálló nemzeti lét felé kell-e segíteni a cigányságot? ...... ........... ........... ........... ........ 107

Jövő a szent korona jegyében - a nemzetstratégiai konferencia előadásai

a Szent Korona világa


Bottyán Zoltán: Jövő a Szent Korona jegyében ...... ........... ........... ........... ............. 119

Prof. Dr. Vass Csaba: Hungária, az Archiregnum ...... ........... ........... ........... ......... 131

Dr. Bakos Batu: A Szentkorona misztériuma ...... ........... ........... ........... ........... ........ 165

Dr. Balogh Sándor: A Korona Tan misztikája ...... ........... ........... ........... ............. 169

Bácsfainé Dr. Hévizi Józsa: Vallási és etnikai közösségek

a Szent Korona országában a teljes autonómiáig ...... ........... ........... ........... ........... ......... 177

Dr. Popovics Tibor Miklós: A Szent Korona országa és a ruszinok,

mint II. Rákóczi Ferenc fejedelem leghűségesebb népe, ,,gens fidelissima" ...... ........ 191

Szabó László: A Magyar Unitárius Egyház újraegyesülésének

nemzetpolitikai üzenete ...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ...... ...... ....... 209

Magyar nép, magyar nemzet

Pápai Szabó György: Magyar erkölcs, magyar jellem, magyar küldetés ....... 215

Dr. Cser Ferenc: A mellérendelő emberi viszony szerepe

a magyar nemzet történetében ...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ...... 225

Dr. Boór Ferenc: A székiség vezérelve ...... ........... ........... ........... ........... ........... ..... 233

Bakk István: A Pálos Rend szerepe a magyar nemzet életében ...... ........... .......... 249

Dr. Zétényi Zsolt: Az ősi Alkotmány - 2012-ből szemlélve.

A történeti alkotmány törvényei és szokásai ...... ........... ........... ........... ........... ........... 265

Botos László: A nemzettudat szerepe a nemzet életében ...... ........... ........... ........ 289

A nemzeti lét

Dr. Bogár László: A történelmi pusztulás lejtőjén

a magyar nemzet állama ...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ...... ....... 297

Dr. Léh Tibor: Etnikai vagy állampolgári nemzet? ...... ........... ........... ........... ....... 301

Dr. Drábik János: A nemzet és az állam kiszolgáltatottsága a

globális háttérhatalomnak * A pénzhatalmi világelit magánháborúja ...... ............. 315

Prof. Dr. Váralljai Csocsány Jenő: A népszaporulat

a nemzeti lét elsődleges feltétele ...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ........... 337

Varga István: A nemzeti lét dimenziói, különös tekintettel

az értékteremtésre ...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ...... ...... .......... 369

Prof. Dr. Tanka Endre: A föld szerepe a nemzet életében ...... ........... ......... 377

Borsos Géza: A Székely Nép helye a magyar nemzet testében ...... ........... ....... 385

Borbély Imre: A társadalom döntéshozási szintjei, a hatalom,

a társadalom puha és kemény szabályzói. A nemzetfogalom definíciói és

elhelyezése a társadalom közösségalkotó erőterében...... ........... ........... ........... ....... 393

Alakuló Nemzet

Gazda József: A magyar nemzettudat állapota és a magyar jövő ...... ......... 423

váradi és micskei Dr. Baranyi Tibor Imre: A Nemzet mibenléte

az őshagyomány fényében ...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ...... 437

Siklósi András: Szellemi, lelki, erkölcsi és hitbeli

adalékok a magyarság megmentéséhez ...... ........... ........... ........... ........... ........... ...... 445

Csapó Endre: Nemzet a világszórványban ...... ........... ........... ........... ........... ..... 453

Dr. Bene Gábor: Mi a nemzet? ...... ........... ........... ........... ........... ........... ............ 459

Dr. Kőrösi Mária: Hazánkhoz - Hazánkért - Nemzetünkért - a

politikai geográfia tükrében ...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ............. 469


,,A Szent Korona Isten gondolata a magyar létről... A magyar küldetésről"

Kocsis István

MVSZ Sajtószolgálat

7607/120925


Forrás: MVSZ Sajtószolgálat
Link
 
 
0 komment , kategória:  MVSZ közlemények  
Videó:DR. MONOSTORI ATTILA BESZÉDE - KOPPÁNY CSOPORT -
  2012-09-27 00:29:58, csütörtök
 
  DR. MONOSTORI ATTILA BESZÉDE - KOPPÁNY CSOPORT - KOSSUTH TÉR 2012 09 24


Link

Lengyel Károly írja:

Akinek hangja van, ordítson, mire tartogatja.... (Dózsa)

Teljesen egyetértek Dr. Monostori Attilával!
És....
Nehézvasban börtönbe a gazokkal, akiknek a legkisebb része van az ország nyomorában!
Három millió magyar ember éhezését nem lehet a parlamenti szőnyeg alá söpörni!
Az ország kifosztása és elherdálása terheli életüket. Ez a vérlázító gyalázat tarthatatlan!
Lesz idő, amikor MAGYARORSZÁG a Szent Korona országa lesz ismét - naplopó, élősködő pártokrácia nélkül.
Akinek ez nem tetszik, el is mehet innen! Nyalogassa máshol a bankok hátsóját!
 
 
0 komment , kategória:  Filmek, videók  
Nem ELADÓ !! a Magyar Koleszteringyógyszer - Horváth prof.
  2012-09-27 00:26:27, csütörtök
 
  nem ELADÓ !! a Magyar Koleszteringyógyszer - Horváth prof. kálváriája (2012)


Link


Nem jó az, ha sok a magyar

A 70-es évek közepe táján megjelent egy újságcikk az akkoriban igen csak divatos Magyar Ifjúság című lapban. Az írás a nagy port felvert Celladam elnevezésű gyógyszer feltalálójával, Kovács Ádámmal, és magával a készítménnyel volt kapcsolatos.

Pro- és kontra olvashattuk a véleményeket a készítményről orvosoktól, betegektől. Jól emlékszem a megnyilatkozásokra, amelyek közül több egyértelműen a szakmai féltékenységet sugározta.

Hiába írt tényeket a tüdőgyógyász főorvos a saját asszisztensnőjével kapcsolatosan, aki bizonyítottan rosszindulatú rákos betegségéből teljesen felgyógyult, hiába bizonyította több tucat beteg a korábbi és az új leletével gyógyulását a készítmény szedését követően.

A betegeket nem hiszem hogy akkor, vagy azóta is az érdekelné, ki találta, vagy találja fel bármely súlyos betegség ellenszerét. Csak az a fontos, ha meggyógyul tőle az ember.

Évszázadokkal ezelőtt ősanyáink-apáink számtalan betegség ellenszerét tudták a természetből alkalmazni. Nem voltak orvosok, nem tanultak egyetemen...

A Celladam körüli cirkusz kizárólag azért alakult ki, mert Kovács Ádám nem volt kutató orvos. Na, nehogy már egy mérnök-biológus nevéhez kötődjön egy halálos betegség gyógyszerének kikísérletezése, amikor orvosok százai kutakodnak mai napig is a legsúlyosabb népbetegség ellenszere után...

Akkoriban ezrével jöttek külföldről is betegek, hogy megvásárolhassák a Celladamot, mert hittek benne, meg akartak gyógyulni, és ez sokaknak sikerült is. Minden embernek egyetlen élete van, azt visszahozni nem lehet, és nem mindegy, meddig tart.

A készítményt el lehetett volna adni külföldre, hasznot hozott volna, ami segít az ország anyagi helyzetén. Nem beszélve arról, hogy Magyar ember a feltalálója. Ha nem is hoz minden esetben teljes gyógyulást, csak részlegeset, stagnálást, vagy megelőzést, már az is hatalmas előrelépés akkor, amikor milliók halnak meg a mai napig rák-betegségben.

Most kísértetiesen hasonló esemény borzolja a kedélyeket. Mindössze annyi a különbség, hogy jelen esetben nem egy mérnök-biológusról szól a fáma, hanem egy egész életét kutatásokkal ledolgozó idős professzorról. Egy olyan emberről, aki a világ minden táján pusztító másik népbetegség - az érelmeszesedés - ellenszerét találta fel, s akinek kutatási eredményeiről bőven olvashatunk az interneten, amelyek bizonyítják, nem egy laikus ember kísérletezgetései mindazok.

Ahelyett, hogy az ország vezetése üdvrivalgás közepette rohant volna a professzort Nobel díjra felterjeszteni e találmányért, és bezsebelve az elkészült gyógyszerek értékesítéséből befolyt, leírni is szinte lehetetlen összegű dollármilliókat, amely az országot kihúzhatná a kátyúból, kuruzslónak kiáltja ki a professzort.

Józan paraszti ésszel az ember azt gondolná, hogy van egy vakcina, ami a tesztelések után 100 %-os pozitív eredményt mutat, az illetékes minisztérium rögvest lecsap rá, és segítve a professzor négy évtizedes kutató munkájának eredményét, azonnal elindítja a hivatalos akkreditációt, hogy mielőbb bevezethesse a készítményt, hiszen azzal milliók életét mentheti meg itthon, és külföldön egyaránt.

Dr. Horváth István professzor évtizedek óta kutatja az érelmeszesedés kialakulásának okait. Kísérleti állatokon bizonyították, embereken is kipróbálták, hogy visszafejleszthető az érelmeszesedés. A genfi találmányi világkiállításon arany éremmel díjazták a találmányt. Furcsa, hogy ott elismerték, és nem találták a professzor kutatómunkáját kuruzslásnak.

Tíz évvel ezelőtt, 2003-ban szabadalmaztatta az antikoleszterin antigént, ami az antikoleszterin antitestek szaporításával a ,,rossz" koleszterint felhasználhatóvá teszi a szervezet számára. Vagyis koleszterinre szükség van a szervezetben, de van ,,jó" és ,,rossz" koleszterin. E készítmény a ,,rossz" koleszterint pusztítja el. E módszer az érelmeszesedés ellen nem csak tartós védelmet nyújt, de visszafordítja azt.

Gondoljuk csak végig, az érelmeszesedés - amiről már felismerték, hogy immunológiai módszerekkel megelőzhető és gyógyítható - mennyi és milyen súlyos betegség okozója. A szívinfarktustól kezdődően a cukorbetegségen keresztül az agyvérzésig, de lehetne még tovább sorolni a kockázati tényezők mellett az érelmeszesedés szövődményeit is, amelyek többsége ugyanúgy halálos kimenetelű betegség.

A Horváth professzor által előállított antigénnel serkenteni tudják a szervezetet saját antikoleszterin antitestjének termelésére. E készítmény teljes mértékig megszünteti az érelmeszesedést, ez által az agyi katasztrófákat, amelyeket 90 %-ban az agyi érelmeszesedés okoz. Helyre állítja a vérnyomást az erek kitisztításával, a szem hajszálereiben megszünteti a meszesedést, újra indítja a hasnyálmirigy által termelt inzulin nevezetű hormon termelődését

Egy egész élet kutató munkájának eredménye ez az oltóanyag, amelynek feltalálásáról már 2000-ben (!!!) beszámolt a Duna TV .

Orvosilag igazolt eset, hogy egy három infarktuson átesett ember - akinek élete végéig szednie kellene a szív,- vérnyomás,- vérhigító gyógyszereit, elhagyta az összes gyógyszert! Inoperábilis szívbeteg, és súlyos cukorbeteg gyógyult meg tőle, úgy hogy semmilyen gyógyszert már nem szed.

Horváth professzor az elmúlt rendszerben megkereste az illetékes minisztériumot, hogy a készítmény akkreditálásához segítséget kérjen. Megkérdezték tőle: ,,Miért jó az, ha megmenti öreg emberek életét?"

A gyógyszer hivatalos akkreditálásához 100 millió forintra lenne szükség, de ennyi pénzt nyilvánvalóan a professzor úr nem tud előteremteni. (Tocsik Mártáknak 800 millió forintos sikerdíjakat fizettek ki, mert arra volt pénz...)

2011-ben Horváth István professzor úr ismét megkereste az illetékes minisztériumot, ahol Szócska államtitkár úr a találmány megvalósításának támogatásáról biztosította, ám ezt követően a rendőrség házkutatást tartott az idős ember lakásán, és lefoglalta az összes iratot, dokumentációt, számítógépét, elektronikus adathordozóit, melyeken találmányainak leírása van. Lakásába még aludni sem engedték vissza az idős embert. A vád szerint ,,kuruzslás alapos gyanúja miatt folytatnak nyomozást" ellene.

Gyomorforgató az indok, hiszen minden ép elméjű ember előtt világos, hogy egy több mint 40 éves kutató munka eredményeként feltalált - előbb állatokon, majd önmagán és hozzáértő orvosokon tesztelt, 100 %-os eredményt hozó - gyógyszer, nem lehet bóvli. Az is világos, hogy egy egész életét kutatásokra szánó orvos-biológus professzor nem lehet kuruzsló! Ha valaki ebben kételkedik, könnyű utána néznie, hiszen kutatási munkáiról igen sok feljegyzés található az interneten is.

Néhány évvel ezelőtt 100 millió dollárt (!!!) ajánlott fel egy nyugati gyógyszercég a találmányért. A közelmúltban 40 millió dolláros ajánlattal kereste meg Horváth professzort egy nyugaton élő milliomos, akit azzal utasított el, hogy találmánya Magyarországé, másnak nem eladó. Ezt mondja egy hazájához hű tudós ellentétben azokkal, akik nem a saját munkájukat, hanem az állam tulajdonát képező javakat (földek, gyárak) juttatják idegen kézbe...

Magyarország komoly bevételhez juthatna, emellett hazánk lehetne az oltóanyag termelője és eladója. Horváth professzor nem adta el a találmányát, de napokon belül egy külföldi országban akkreditálják, mint gyógyszert.

A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne Magyarországon megmenteni azt a 15 000 40-65 éves kor közötti, munkaképes (és nem öreg) ember életét, akik évente haláloznak el infarktusban, meggyógyítani milliókat itthon és külföldön, akik az érelmeszesedés, és annak szövődményei miatt halnak meg.

Mindemellett találmányával évi 100 milliárd dollár valutához juthatna Magyarország. Csak végig kell gondolni, mit jelentene ez az anyagi segítség az országnak! Pár év alatt kilábalhatna a teljes adósságából, s az állampolgárok élhetnének nyomorgás nélküli emberi életet.

Ám úgy tűnik, az ország vezetőinek - vagy a meglévő gyógyszer lobbinak - nem az a célja, hogy az emberek meggyógyuljanak, hogy legyen egy egészséges társadalom, hiszen akkor nem fogynának a lassan már csak a felső tízezer részére megfizethető árú gyógyszerek. Kiürülnének a gyógyszergyárakat kezükben tartó maffiózók pénztárcái.

Naponta olvashatjuk a híreket az ágyszámok csökkentéséről a kórházakban, az ápolás nélküli idős betegekről, a magára hagyott egészségügyről, az egyre csökkenő kórházi személyzetről, az évekig tartó várólistákról, (ami természetesen csak a szegényebb rétegekre vonatkozik, mert a több százezer, vagy millió forintos műtétek megfizetése esetén már azokra azonnal van idő (!!!). A megfizethetetlen gyógyszerekről, a nyugdíjasok - és különösen a rokkantnyugdíjasok életkörülményeinek tudatos rontásáról...Mert az utóbbiaktól elvett rokkant nyugdíj eddig sem volt elegendő arra, hogy emberhez méltó körülmények között éljenek, és gyógykezeltessék magukat. (Kivéve az állampolgárok keserves munkája árán meggazdagodott felső tízezreket, - köztük a politikusokat és azok családtagjait - , akiknek jár a luxus körülmények közötti gyógykezelés...)

Ez mind-mind azt a célt szolgálja, hogy minél kevesebb ember maradjon életben! Olyan ez, mint a Taigetosz! Magyarország Leszkhéhez kezd hasonlítani, mert itt is azt tapasztaljuk: Nem előnyös az országnak, ha öreg, beteg, nyomorék emberek maradnak életben. Mert bár dolgoztak, tőlük is vonták éveken, évtizedeken keresztül a nyugdíj-járulékot (amit tudja Isten, mire is pocsékoltak el felelősségre vonás nélkül politikai vezetőink, most elfelejtik azt öregeinknek, betegeinknek visszaadni, és úgy tesznek, mintha kegyelem kenyeret adnának csupa jóindulattal...) Ha elveszik tőlük az utolsó falat étel árát, (lásd a 47.000 Ft-ból meg lehet élni kijelentéseket, vagy a segélyek lecsökkentését stb.) előbb-utóbb felfordulnak. Vagy az éhségtől (hisz munkalehetőség nincs, különösen nincs a beteg embereknek), vagy a megfizethetetlen gyógyszerek, gyógykezelések hiánya miatt.

Vesszen a silánya jelszóval, és marad az erős, egészséges középréteg, amely majd kiszolgálja a felső tízezreket...

Mindez nyilvánvaló még a legegyszerűbb, tanulatlan állampolgár előtt is. Csak azt nem értem, miért nézik őket - minket hülyének?!

siZsa

Két reakció a cikkre:

Elkobozták, a tudós feltaláló összes dokumentumát, amelyben az érelmeszesedés elleni oltóanyag leírásai vannak.

Horváth István orvosbiológus prof. úr 30 év kutató munkája eredményeként, melynek során mind az USA tudósaival mind az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot. Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást megvalósítani. Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a megvalósítás reményével. Egy 74 éves nyugdíjas egy hivatalos akkreditáláshoz sosem képes annyi pénzt összeszedni, ami ezt meg tudná oldani . Egyedül a mindenkori államhatalom képes ennek anyagi hátterét biztosítani. A múlt rendszerben megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az hazánknak, ha annyi öregembernek megmenti az életét?!! Felháborító, hogy ilyen emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében. Nos, ebben az évben Horváth professzor úr ismét a minisztériumban járt és ígéretet kapott Szócska Miklós államtitkár úrtól a segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta a professzor lakását és kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és a komputereit. Még aludni sem engedték az öreg tudóst a lakásában.

A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert, aki évente eltávozik infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert, akik az érelmeszesedés következményei miatt szenvednek, illetve meghalnak. Amennyiben az ő eljárását Magyarország üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár valutát hozni nemzetünk asztalára és ezt minden évben. Gondolják csak el mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik, komoly érdekeket sért a magyarság, de az emberiség ilyen fokú megsegítése is. Meddig lehet még az ilyesmiket elviselni?

Sinkovits-Vitay András

Add tovább, minél többen tudjanak róla.

Imre Szabó Ez elképesztő! Nosza, tényfeltáró újságíró kollégák! Ez a döbbenetes történet elemző filmeket, írásokat követel! Hol vagytok derék, bátor fiúk? Miért hallgattok? S hol vannak a bölcs és határozott vezetők, akik netán ismerik a történet hátterét? Szócska Miklós államtitkár úr mikor lép a közvélemény elé s védi meg Horváth István orvosbiológust? Miért ez a mély hallgatás?!

S mikor kap országos nyilvánosságot ez a múltat idéző eljárás, mikor hívják be a televíziókba, hogy álviták helyett sorsunk lényeges kérdéseiről és erről a felháborító esetről beszéljenek, megismertetve a nézőket, az ország vezető értelmiségi személyiségeit, a Magyar Tudományos Akadémia tudósait?!

M.Szabó Imre dokumentumfilmes


Link
 
 
1 komment , kategória:  Egészség  
Siklósi András: Mítoszok és realitások , népi gyógymódok
  2012-09-27 00:22:21, csütörtök
 
  Siklósi András : Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából

(Siklósi András beszélgetése Kovács Józseffel. Elhangzott a Szegedi Közéleti Kávéházban, 2011. október 18-án. Rövidített és szerkesztett változat.)


Mottó: ,,Az egészség a legnagyobb gazdagság, a legnagyobb hatalom, a legnagyobb boldogság. Tedd egészségessé a népet, s ezzel hatalmassá, gazdaggá, boldoggá teszed hazádat."
(Fodor József, 1883)

Siklósi A.:
Köszöntöm a tisztelt hallgatókat, valamint vendégemet, Kovács József természetgyógyászt és publicistát. Most először szerepel Kávéházunkban, ezért illik röviden bemutatnom, mielőtt a beszélgetésbe merülnénk.
Kovács József 1956-ban született Ungváron, ott is nőtt fel, majd 1980-ban a helyi Állami Tudományegyetemen szerzett közgazdász diplomát. 3 leánya van. 1987-től Budapesten és Tahitótfalun él. Régóta foglalkozik az ezoterikus tanokkal, a keleti filozófiával és életformával, a pszichológiával s a nem konvencionális orvoslással. Gyógyítói szaktudását - a vonatkozó iskolák és tanfolyamok elvégzésén túl - főként az ősi népi módszerekből, valamint a kortárs orosz és amerikai kutatók eredményeiből, ill. önnön tapasztalataiból, kudarcaiból meríti... Emberi tartását, jellemét alapvetően meghatározta a sajátos kárpátaljai sorsközösség, ahol nemcsak a magyarokkal ápolta kapcsolatait, hanem más nemzetiségek fiaival is. Itt ,,fertőzték meg" a gúnyhatárokra fittyet hányó kárpát-medencei szokások, néphagyományok és kulturális értékek. Itt szerette meg örökre a szülőföldet, a festői természet csodáit, s innen töltődik föl energiával, jókedvvel, bárhová veti az élet.
Tudomásom szerint eddig - szerzői kiadásban - 5 könyve jelent meg a témában ,,Egy természetgyógyász feljegyzései" összefoglaló név alatt, s külön-külön is beszédes címekkel. Ezek sorrendben a következők: A szervezet tisztítása lépésről lépésre; Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából (mai estünknek is ez a címadója); A hidrogén-peroxid - az eltitkolt gyógyszer; A kerozin - a rák és egyéb betegségek gyógyítója; Az olajok gyógyító ereje. Kívülük még újabb félkész kötetei is publikálásra várnak, továbbá újságokban, folyóiratokban is rendszeresen közli írásait (legutóbb a ,,Világ Magyarsága" c. hetilapban olvashattuk egy sorozatát), sőt, már honlapja is van (www.remenygyogyulas.hupont.hu). Akik pedig személyesen keresik, elérhetik a Remény Egészség Stúdióban (1102 Budapest, Állomás u. 17. VI/30; tel: 70/327-5753 és 1/706-8699; e-mail: kovacs.jozsef@index.hu). Kiadványai és előadásai országszerte népszerűek, ennek dacára mégsem tolonganak körülötte a pártfogó mecénások.

Vágjunk mindjárt a közepébe! Magadat reflexológusként, reiki mesterként,
metafizikai pszichoterapeutaként és alternatív gyógyítóként hirdeted; jelmondatod: ,,Reménytelen esetek nincsenek!" Hivatásod elég kacifántosnak, idegen hangzásúnak tűnik. Arra kérlek, magyarázd el, mit is takar ez pontosan, s nincsen rá valami magyarosabb, könnyebben érthető megnevezés? Ismereteim szerint állandó egzisztenciális és egyéb háborúk dúlnak a hivatásos orvosok és a természetgyógyászok között. Előbbiek zöme komolytalan sarlatánságnak, kuruzslásnak ítéli az ,,amatőrök" tevékenységét, ők viszont sok esetben merevnek, dogmatikusnak, a dúsgazdag gyógyszergyárak ,,fizetett ügynökeinek" tartják diplomás kollégáikat. A normális versengés tán rendben is lenne, azonban a kizárólagosságra való törekvés mindkét részről elfogadhatatlan, hiszen az akadémikus és a természetes gyógyászatnak is léteznek előnyei és hátrányai. (Ráadásul évezredekkel ezelőtt az orvostudomány az élő organizmusok megfigyeléséből, az egyes szervek működésének tanulmányozásából, a ,,ráolvasásokból", a ,,csontkovácsolásból", a gyógynövények, ásványok és egyéb erdőn-mezőn gyűjtött portékák felhasználásából fejlődött ki; amikre jó példa néhai táltosaink, mágusaink munkássága, vagy a ma is ,,divatos" masszázsok, keleti akupunktúrák és akupresszúrák stb.) Azt hiszem, valahol középen van az igazság, s a kétféle szemléletnek közelednie kellene egymáshoz, éppen az egészségmegőrzés, ill. a betegségek megelőzése és kiküszöbölése végett. Továbbá a diagnosztizálást és a terápiát nem szabad csupán egyes ,,alkatrészekre" korlátozni (lásd okozati, tüneti kezelések!), mert az ember nem gép, s mindig a teljes valójában kell vizsgálni, lelki-szellemi állapotával együtt, mivel bajaink gyakran nem materiális (fiziológiai) eredetűek. Ha nem tévedek, akkor (a baleseti sérüléseket s a járványokat leszámítva) a betegségek döntő többsége abból fakad, hogy a spirituális rend(szer)ben anomáliák támadnak (pl. bűnök, mulasztások, becstelenségek, félelmek, lelkifurdalások, pszichés zavarok miatt), vagyis az ember belsőleg nincs összhangban önmagával, ill. külsőleg megbomlik a teremtett világgal, az Univerzum törvényeivel való békés harmóniája. Egyetértesz-e az iménti elmélkedésemmel, s te hogyan látod ezt a problémát?

Kovács J.:
Tisztelettel köszöntöm én is a megjelent érdeklődőket.
Miért hirdetem magam annak, aminek - ennek igen egyszerű a magyarázata: Azért, mert ezen megnevezésekkel lettek kiállítva a bizonyítványaim, okleveleim. Most már a természetgyógyász kifejezést is vonakodva használom. Az idén áprilisban az MSZ Egészségügyi Tagozata felkért, hogy tartsak ott könyvbemutató előadást. Az előadáson megtisztelt jelenlétével Dr. Tóth József professzor, onkológus, aki arra hívta fel a figyelmemet, hogy nem szerencsés a ,,természetgyógyász" titulust használni, mivel ezt a kifejezést igen lejáratták Magyarországon.
Nos, sokan vannak az országban, akik sámánoknak, táltosoknak nevezik magukat. Én is megtehetném ezt, mivel természetgyógyász kollégák figyelmeztettek, hogy viselem a kiválasztottak jelét magamon. Például szemeim különböző színűek, az egyik közülük passzív; nem tudok hazudni; a szerzett tudásomat igyekszem közkinccsé tenni. Az égiek gyakran jelzik, hogy mellettem vannak; az Univerzum védettségét élvezem. Talán a népi gyógyító jelző illene még rám, hiszen nagy alázattal nyúlok vissza az ősi népi gyógymódokhoz, a régi elfeledett gyógyító eszközökhöz. Szívesen gyűjtögetem és teszem magamévá a csonka Magyarország határain túlívelő területek hagyományait és új keletű gyógyító eljárásait.
Ami az akadémiai orvoslás képviselői és a népi gyógyítók közötti kapcsolatot illeti, én nem vagyok ellenséges viszonyban egyetlen orvossal se. Sőt, mondhatnám, egyre több orvossal hoz össze a sors, pácienseim között is van nem egy. Az orvosok egyre nyitottabbak az alternatív gyógyítások irányába. Sok orvos, szakorvos úgy hirdeti magát, mint orvos-természetgyógyász. Hála Istennek, nem egyedi eset, hogy könyveimet olvassák az akadémiai orvoslás képviselői, sőt gyógyulnak belőlük. Néha felkeresnek személyesen vagy telefonon, és elmondják, hogy a pácienseiktől hallottak a könyveimről, majd tájékozódnak, hogy helyesen értelmezik-e egyik vagy másik eljárásomat, ilyen vagy olyan betegség gyógyítására.
Így például egy alkalommal egy természetgyógyász hölgy hívott fel telefonon, ismeretlenül, és gratulált a hidrogén-peroxidos könyvemhez, majd elmondta, hogy a férje orvos. Igencsak szemellenzős, csupán az akadémiai orvoslás módszereit ismeri el. Nehezen, de rávette férjét, hogy próbálja H2O2-vel kezelni a lábszárán évek óta nem gyógyuló bazaliómáját. Eddig a doktor urat a kollégák kezelgették kisebb-nagyobb sikerekkel, de végső soron eredménytelenül. A H2O2 oldatával 10 nap alatt megszabadult a sokáig nem gyógyuló bőrrákból.
Egy másik eset: Hangjából ítélve egy idősebb korú orvos keresett telefonon, és arról tájékoztatott, hogy az egyik betege bevitte hozzá a kerozinos könyvemet, és tanácsát kéri, hogy szedje-e. De számára érthetetlen, hogy milyen kerozinról írok. Amikor elmagyaráztam neki, hogy a kerozin magyarul petróleumot jelent, és annak van egy desztillált változata, amit a finomvegyszer-gyárak állítanak elő, mindjárt helyére rakta a dolgokat, hisz' mint mondta, korábban ő vidéki orvos volt, és emlékszik azokra az időkre, amikor az emberek a petróleumot alkalmazták betegségeik gyógyítására.
Tehát a jövőt csak úgy tudom elképzelni, hogy orvosok és természetgyógyászok együtt dolgozzanak, rakják össze tudásukat a páciens egészsége érdekében. Az orvosok tudnak diagnosztizálni, amire a természetgyógyászokat nem tanítják; mi azonban ismerjük a természetes alapanyagú orvosságokat, amelyeknek nincsenek mellékhatásai, és sok esetben hatékonyabbak, mint a szintetikus gyógyszerek. Az orvosok többnyire tünetet kezelnek, míg a természetgyógyászok az egész szervezetet. Így az orvosok jobbára az akut betegségeket gyógyítják, míg a természetgyógyászok a krónikust, vagy az akadémiai orvoslás eszközeivel nem gyógyítható betegségeket.
Ami a betegségek lelki hátterét illeti: A baleseti sérülések is gyakran előre eldőlnek már a tudatunkban, és a járványokkal szemben se vagyunk vétlenek. A baleset gyakran előre lejátszódik álmunkban, vagy révült pillanatunkban, már a megtörténte előtt hetekkel, vagy akár néhány másodperccel. A járványok elleni védekezés hiánya pedig gyakran tudatlanságunk következménye. De mindkét példa lehet akár karmikusan visszavezethető is. Az tény, hogy a betegségeket, mint feladatot, nem véletlenül kapjuk. A betegségek tanítanak bennünket, előre viszik spirituális fejlődésünket. Ha kigyógyultunk belőlük - megoldottuk a ránk bízott feladatot; ha nem, akkor alulmaradtunk, és vagy szenvedünk tőle, vagy akár bele is halhatunk. Ami a betegségek lelki hátterét illeti, itt néha szkeptikus vagyok, mivel nem egyszer úgy érzem, nem teljesen fedi a valóságot (belemagyarázás). Ám azzal egyetértek, hogy a betegség a külső és a belső harmóniának, a Jin és a Jang energiák egyensúlyának megbomlása, elbillenése miatt következik be. Ezt az egyensúlyt nem könnyű fenntartani, még nehezebb visszaállítani, de nem lehetetlen. Most készül újabb könyvem, ahol a felborult női és férfi energiák egyensúlyba hozásának módját írom le, ami lényegében a szervezet finom behangolása.
- ,,Amit eszel, azzá leszel" - tartja a mondás. A táplálkozás igen fontos tudomány, de hétköznapi szinten sem elvetendő kérdés életünkben. Immunrendszerünk épsége, ellenálló képességünk ereje nagymértékben függ attól, hogy milyen minőségű és mennyiségű ételt-italt fogadunk testünkbe. Miközben elméletileg egyre ,,okosabbak" leszünk, a gyakorlatban sajnos - valódi biotermékek helyett - rengeteg méreg, szemét kerül a gyomrunkba, beleinkbe, hála az alapvetően antihumánus, profitorientált, gátlástalan globalizációnak. Hadd utaljak itt a különböző kábító- és serkentőszerekre, a dohányzásra, a mértéktelen alkoholfogyasztásra, a génkezelt növényekre, a tisztázatlan eredetű vegyszerekre, szerves és szervetlen ízesítőkre, adalékokra, tartósítókra, vagy a nagyüzemi úton, gyorsított eljárásokkal kitenyésztett ,,háziállatokból" eredő nyesedékekre, hulladék-élelmiszerekre. Ezek a hitvány ,,árucikkek" mind-mind az egészségünket rombolják, mert a szervezetünk nem képes őket feldolgozni és hasznosítani. Mit tehetünk az ,,eszi, nem eszi, nem kap mást" kényszerítő parancsa ellen, hogyan tisztíthatjuk meg belsőnket a mesterséges, káros(ító) anyagoktól? A mindig időszerű mértékletesség viszonylag könnyen elfogadható, mint mennyiségi kritérium; azonban a minőség kiválasztása gyakran megoldhatatlan a kínálat egyoldalúsága, no meg a tömérdek bóvli (lásd a multik üzlethálózatait!) csábítása miatt. Mit javasolsz, hogyan kerülhetjük el a silány tucatárukat, s csökkenthetjük-e a sokszor fölösleges, nem kívánt mellékhatásokat is produkáló, felületesen kikísérletezett ,,gyógyszerek" szedését?
- A felvetett probléma vagy aggodalom jogos. És az utóbbi 100 évben mind nagyobb gondot okoz a szervezetbe bevitt táplálék egyre hitványabb minősége, aminek következménye a szervezet belső elszennyeződése. Ám ez a probléma nem új keletű, hisz' Hippokratész, majd Avicenna is foglalkozott a szervezet szennyezettségének kérdésével. Ők 7 fokozatot különböztettek meg, amiket ,,A szervezet tisztítása lépésről lépésre" c. könyvemben elég részletesen kielemeztem. A táplálkozás tudományának különböző irányzatai vannak. Gyakran a szükséges mennyiségű és a megfelelő minőségű vízfogyasztással, valamint a táplálék helyes megválasztásával képesek vagyunk igen komoly, akár súlyos, krónikus betegségekből kigyógyulni.
Én nem vagyok híve a gyógyszergyárak termékeinek. Különben tudósok megfigyelései arról számolnak be, hogy a betegek a gyógyszerek 90 %-át fölöslegesen fogyasztják. Én a megmaradt 10 %-ot is csökkenteném. Hogy hogyan kerülhetjük el a silány minőségű gyógyszerek használatát? Erre egyszerű a válaszom: Olvassák a könyveimet, amelyek mindegyikét akár kézikönyvnek is tekinthetjük. Az előforduló betegségek nagy részére találunk bennük megoldást, többet is. Ezekkel a könyvekben található receptekkel, ha betartjuk az ajánlott adagolást, semmiképpen se árthatunk szervezetünknek.
- Első könyvedben a saját - mindennél értékesebb - egészségünk (melynek megóvását nem bízhatjuk idegenekre!) önálló karbantartásának ,,mankójaként" összegyűjtötted különböző korok szentjeinek, tudósainak és gyógyítóinak leghatékonyabb módszereit és gyógyító eljárásait, megfejelve persze egyéni tapasztalataiddal. Hallhatnánk ezek közül egy-két érdekesebb ,,vény nélküli receptet", beleértve a hozzájuk való nyersanyagokat s az elkészítésük módját is? A gyógyászat egyik legismertebb ága népi eredetű, s a benne foglalt bölcsességeket, ,,boszorkányos praktikákat" mindenkinek érdemes mérlegelni és alkalmazni. Kérlek, avass be bennünket ebbe a misztériumba, kóstoltasd meg velünk az ősi leírások, füveskönyvek ,,tömény párlatát". Lazán ide kapcsolható második köteted is, melyben számba veszed a vízkúrákat, a kék jód és az almaecet fortélyait, a természetes antibiotikumokat (pl. káposzta, sárgarépa, zeller, borsó, uborka, burgonya, fokhagyma, retek, paprika, paradicsom, cékla stb.), a különféle vitaminokat, s kifejted jótékony hatásukat az egyes betegségekre, kórságokra. Úgy gondolom, ez bőven ,,megér egy misét", nem különben az is, hogy szétválasszuk az alaptalan legendákat a kipróbált és bevált eszközöktől. Szűkre szabott időkeretünkhöz idomulva, légy szíves e téren is árnyalni ismereteinket.
- Első könyvem (A szervezet tisztítása lépésről lépésre) a címéhez méltóan valós mankó az olvasó számára ahhoz, hogy megtisztítsa szervezetét, kigyógyuljon különböző betegségeiből. Amikor ezt a könyvemet írtam, fejezetenként megjelentettem az egyik hetilapban. Az olvasók éltek a felkínált információkkal, elkezdték alkalmazni mindet sorban. Kezdték a vastagbéltisztítással, majd a májuk tisztítása következett, aztán az ízületeké, és így sorra a többi szerv vagy szervrendszer tisztítása. A májuk tisztítása után többen kimosták a vécékagylóból a szervezetükből távozó köveket. Rátették egy tányérra, lefényképezték, majd e-mail levélben elküldték, mint ,,munkájuk" eredményét. Volt, aki egy 100 forintos pénzérmét is melléjük rakott, hogy érzékelni lehessen a távozott kövek méretét.
Leírhatatlan élmény volt levezényelni az olvasók együttműködésével a szervezetük tisztítását, ami hónapokig tartott. Félóránként csörgött a telefonom, az ország minden részéről hívtak az olvasók. Szervezetük tisztításával kapcsolatos élményeiket, tapasztalataikat osztották meg velem. Éreztem fontosságomat abban a hatalmas tisztulásban, ami emberek százainak a szervezetében zajlott egy időben. Mi emberek a világegyetem parányi részei vagyunk. Ám, ha mi tisztulunk, általunk az Univerzum is tisztul, emelkedik a rezgésszáma, mint ahogy a testünké is. Mindezt nagyszerű volt egyidőben ilyen sok emberrel elvégezni.
,,Vény nélküli recept" elmondására kérsz. Tudni kell, hogy a recepteket általában személyre szólóan állítom össze. Persze vannak általános megoldások is. Például egyik ilyen az ízületek tisztítására javasolt babérlevél tea.
Egy 71 éves hölgy járókerettel keresett fel egy térdműtét után. A másik térdét egy hónap múlva kellett volna műteni. Mivel az egyik térde operációján már túl volt, és nem tapasztalt javulást, nem voltak túlzott reményei a következő műtéthez sem. Azért jött hozzám, hogy segítsek elfogadtatni vele ezt az állapotot, amelybe került, azaz, hogy ezentúl járókerethez lesz kötve az élete. Azt tanácsoltam neki, hogy közelítsük meg másképp a problémáját. Próbáljuk meggyógyítani a térdét. Javasoltam a babérlevélből készült tea fogyasztását 3 hétig, heti egy alkalommal. Szkeptikusan fogadta indítványomat, de mint kiderült - megfogadta. Két hét múlva teljes gyógyulásról számolt be telefonon.
Anyám a Bajcsy Kórházban feküdt, epeműtétre várva. Közben az epéje begyulladt, így a beavatkozást elnapolták. Néhány napra hazaküldték. 3 kg fekete retekből 1 liter reteklét nyertem, elvittem neki, mondtam, hogy keverjen hozzá 40dkg mézet. Igyon napi 3 alkalommal, 2 evőkanállal a főétkezések előtt, majd még 2 kanállal lefekvés előtt. Így összességében napi 8 kanállal. Mire a műtétre sor került volna, az epegörcsei elmúltak. A gyógyszert 1 hónapig szedte. A kövek feloldódtak, és távoztak a szervezetéből. Azóta sincsenek epekő-gondjai (kb.7-8 éve).
Elmondok még egy receptet: hogyan lehet 1 nap alatt kigyógyulni a náthából. Keverjünk össze egyenlő arányban vöröshagyma- és fokhagymalevet. Csepegtessünk ebből a keverékből 2-3 cseppet mind a két orrjáratba, reggel és este. A következő reggelen garantáltan egészségesen fogunk ébredni. Kegyetlen megoldás, de roppant hatékony.
Ami a második könyvemet illeti. Témái: a víz, a jód, az almaecet és a természetes antibiotikumok. Mindegyik érintett téma igen nagy horderejű, és tényleg ,,megér egy misét".
A víz - maga az élet. Ezért a vízzel úgy kell bánni, mint az egyik legfontosabb táplálékunkkal. Hiszen szervezetünk durván kétharmada - víz. A betegségek túlnyomó része a szervezet vízhiányának következménye. Sok esetben, ha a szervezetünket ellátjuk kellő mennyiségű és jó minőségű ivóvízzel, helyreáll az egészségünk. A víz nemcsak szomjunkat oltja, hanem hígítja a vérünket, sejtszinten tisztítja a szervezetünket, ehhez persze megfelelőképpen elektrolittá kell változtatni. Egy pohár vízhez mindössze néhány konyhasó-kristály szükséges, amennyi a megnyálazott mutatóujjunk hegyére tapad, miután azt bemártjuk a sótartóba - magyarázza Dr. Neumivákin professzor, akadémikus, nemzetközileg elismert tudós, aki magát csak egyszerűen népi gyógyítónak nevezi. Ez a sómennyiség messze nem közelíti meg a fiziológiai oldat töménységét, így nem kell aggódni, hogy megemelné a vérnyomásunkat.
A jód az értelem eleme a szervezetünkben. Sajnos a Kárpát-medence lakosságának 80 %-a jódhiányos, és ez az állapot kifejezetten káros a fejlődésben lévő magzatokra és gyerekekre nézve. Az egykori Szovjetunióban, s mint értesültem, Romániában is, az állam központi intézkedésekkel segített megoldani ezt a problémát. Például az iskolákban rendszeresen jódpótló tablettákat osztottak ki a tanulóknak. Magyarországon és Szlovákiában az állam magára hagyta a felnövő nemzedéket, a polgárait ebben a kérdésben is, még csak felvilágosító munka se folyt a jódhiány következményeiről. A könyvemben kitérek a jódhiány felismerésére, valamint a jódháztartás helyreállítására, ami gyakran sok betegség megszűnését eredményezi (fáradékonyság, feledékenység, gyenge felfogóképesség, nemi és szellemi fejletlenség, szemkönnyezés, a pajzsmirigy alulműködése stb.).
Az igazi almaecetet otthon kell előállítani. Könyvemben több receptet ajánlok erre a műveletre. Az igazi almaecet kissé zavaros, üledékes, mozgása - mint a jó boré - méltóságteljes. Sokféle betegség kiküszöbölésére alkalmas; a könyvemben említek konkrét betegségeket, amelyek almaecettel gyógyíthatók.
A természetes antibiotikumokról szintén sokat lehetne beszélni. A könyvem elég részletesen foglalkozik az általad felsorolt, hazánkban is ősidők óta termesztett zöldségekkel, amelyek gyógyító hatása megdöbbentően sokoldalú és igen hatékony. A nálunk megjelenő, hasonló témájú könyvekkel ellentétben, az én dolgozatom nem általánosságban említi ezeknek a zöldségeknek a gyógyhatásait, hanem konkrétan leírom, hogyan, milyen adagban, meddig kell őket fogyasztani. Még egy gondolat erejéig erről a témáról. A zöldségek, gyümölcsök és azok levének használata akkor hoz eredményt, ha megfelelő mennyiségben fogyasztjuk, és betartjuk a melléjük rendelt utasításokat. Ilyen esetben csodákat képesek tenni a szervezetünkkel.
- Nélkülözhetetlen, mindennapi italunk a víz. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tisztaságú és állagú folyadék kerül a poharunkba. Magyarország különösen gazdag forrásokban, karszt- és artézi vizekben, sőt gyógyvizekben, ásványvizekben is. Ehhez képest ivóvizünk jelentős része erősen szennyezett (pl. arzén, klór, nehézfémek, vírusok, gyógyszermaradványok, ipari és mezőgazdasági vegyszerek, fekáliák és egyéb mérgező anyagok), emberi fogyasztásra alkalmatlan. A jobbára külföldi tulajdonosok - önző hasznukon túl - nemigen törődnek a tisztítással, nekik mindegy, ha ettől is hullik a magyar. Ha a kútvíz és a csapvíz ihatatlan, megpróbálkozhatunk valamilyen sima vagy szénsavas palackozott nedűvel (ám ezek minősége sem garantált!), vagy vásárolhatunk házi szűrőberendezéseket, esetleg desztilláló készülékeket, bár egyik sem filléres mulatság. Szerinted hogyan oldjuk meg tiszta és jóízű víz(szükséglet)ünk beszerzését, tekintettel soványka pénztárcánkra is? Nem kevésbé lényeges, hogy mivel sózzuk ételeinket. Egyesek úgy vélik, hogy az itthon forgalomba hozott étkezési sók kivétel nélkül mérgezők (áthágják a magyar szabványokat), s alighanem ezekkel is szándékosan irtanak bennünket. Tejfalussy András kutató-mérnök (és Papp Lajos szívsebész) szerint - az infúziós Ringer-oldattal ekvivalens - tiszta konyhasó (melyben a Na/K arány = 30/1) csak patikákban vagy (a zsidók számára fenntartott) kóser boltokban kapható, a többi mind káliummal és egyéb káros elemekkel dúsított, ami végzetesen kihat a szervezetünkre. Ugyanakkor az sem megoldás, ha fékezzük vagy mellőzzük a só fogyasztását, mert hosszú távon ez is tönkretesz bennünket, hiszen a vizelettel és verejtékkel távozó mennyiséget mindenképpen pótolnunk kell, amire nem elegendő a növényi és állati szövetekben föllelhető só. Úgy emlékszem, te nem egészen értesz egyet Tejfalussy koncepciójával. Hol és miben van köztetek különbség? S ettől függetlenül, mi az álláspontod az egész só-mizériáról?
- Míg étel nélkül 30 napig, sőt annál is tovább, képesek vagyunk életben maradni, a víz hiánya 6-7 napon belül végzetes lehet az ember túlélése szempontjából. Ezzel szeretném érzékeltetni a víz fontosságát szervezetünk számára. Hogy milyen vizet igyunk? A legegészségesebb a forrásvíz lenne. De kevés embernek adatik meg ez a kiváltság. A vezetékes víz esetében a biológiai szennyezettség ellen ajánlok néhány megoldást a könyveimben; a H2O2-t, a jódot, az almaecetet, a mézet, a tojáshéjat stb. Ám a méreganyagok ellen ezek a módszerek nem segítenek. Itt a szűrőberendezések alkalmazása célravezető. Az egészségünkért áldozatot kell hozni. Ha nincs rá lehetőségük, néhány ötletet a könyvemből is meríthetnek. (Pl.: az ivásra szánt vizet tartsuk egy kiöntő edényben, legalább 2 órát hagyjuk állni, hogy a víz klórtartalma csökkenjen stb.)
Azért, hogy a vizeink palackozását és egyéb értékeinket hivatalosan külföldiek kezébe adtuk, gyakran aprópénzért vagy jelképes összegekért, nem az idegeneket kell szidni vagy elmarasztalni. Az új tulajdonosok ,,végzik a dolgukat". Nem lehetnek országos szintű vezetőink annyira naivak, hogy elvárják a külföldi befektetőktől, hogy üzletpolitikájukban a magyar nemzet érdekeit tűzzék zászlaikra. Tehát, ha hullik a magyar, a te szavaidnál maradva, akkor nem másokban kell keresni az okot, hanem elsősorban azokban, akik lehetővé tették számukra a nemzeti vagyon megvásárlását.
A sóval kapcsolatban nem osztom a kérdésedben idézett véleményt. Szerintem ez vaklárma, nem bizonyítható, hiszen ma már boltjainkban román, lengyel, szlovák, görög só is kapható. Olyat vásárolhatunk, amilyet akarunk. A csomagoláson a só összetétele is szerepel. A káliumban gazdag só - vérnyomásos betegeknek készül, de nem mérgező. Hiszen a szervezetnek szüksége van káliumra, ami legalább olyan fontos, mint a nátrium, és annyi épül be belőle a szervezetbe, amennyi éppen kell. Dr. Jarvis amerikai orvos műveiben felhívja az olvasó figyelmét a kálium fontosságára a szervezet számára, főképp idősödő korban. Megoldásként ajánlja a gyakoribb mézfogyasztást, a csípős paprikát stb.
Nem lenne korrekt bírálni, megítélni Tejfalussy úr tevékenységét, mivel bár hosszú telefonbeszélgetést folytattam vele talán kétszer is, tollcsatát is vívtam vele az egyik hetilap hasábjain, de személyesen nem ismerem őt, meg főképp azért nem, mert nincs itt. Papp Lajos szívsebésszel sincs személyes kapcsolatom, eddig még nem kereszteződtek útjaink. Nem bukkantam olyan írásaira sem, amelyekben arról szólt volna, hogy a konyhasóval mérgeznek bennünket. Tessék kézbe venni a Patika újság júliusi számát, ahol szakemberek fejtik ki tudományosan megalapozott érvelésüket a sóról. Nekem hasonló az álláspontom. A só körüli mizériát Tejfalussy úr hozta létre, és a média számára jó téma, el lehet adni. Mindössze ennyi. Ami a kóser boltokat illeti, találkoztam ilyenekkel, kettővel is a VII. kerületben. Ezekbe bárki bemehet, és vásárolhat bennük. Ha meg már felkeresnek egy ilyen boltot, ajánlom, hogy a són kívül kóstolják meg a kóser borjúhúst, a szilvapálinkát stb. Én nem misztifikálnám ezt a témát. A magyar vagy keresztény embernek is módjában áll ,,kóser boltot" nyitni, és ilyen táplálékot fogyasztani. Minden a tudatunkban dől el. Az is, hogy mit együnk.
Még néhány gondolat a Tejfalussy úr által felvetettekkel kapcsolatban. Ő előszeretettel foglalkozik a konyhasóval. Én ajánlanám, hogy törődjön inkább az ember számára valós mérgekkel és problémákkal:
1. A matadorral, ami nemzetközileg tiltott méreg, mégis ezzel a szerrel ,,fertőtlenítik" a hazánkban forgalomba kerülő déligyümölcsöket.
2. Nemrégiben a feleségem ,,házi" tejet vásárolt egy mozgó árustól. A tej ihatatlan volt a belőle áradó penicillin-szagtól.
3. A nemi infantilitás eredőit se a sóban keresném. Az egyik rádióműsorban arról esett szó, hogy a férfiak spermamennyisége felére apadt az utóbbi 30 évben. Senkiben se merül fel a valós ok. A múlt század 50-es éveiben Nagy-Britanniában annyira elterjedtek a juhok, hogy szinte kezelhetetlenné vált a probléma. Humán megoldást találtak rá. A juhok külső nemi szervére zacskót rögzítettek, így a herék az állandó meleg környezet hatására legyengültek, vagy inaktívvá váltak, ezért csökkent a szaporodás. Orosz tudósok megdöbbenésüknek adtak hangot a 80-as években, amikor felismerték a szovjet boltokban az új pelenkázó szerek anyagának és a birkákra szerelt zacskók anyagának az azonosságát (nálunk is ugyanazok a pelenka-márkák vannak forgalomban).
4. És még egy történet. Egy Hajdú-Bihar megyei rendőrtisztnővel beszélgettem a közelmúltban, aki egy öngyilkosság helyszínén járt. Roppant furcsa tényt állapított meg. Ez volt a 9. olyan helyszínelése, ahol az áldozat korábban a Frontin nevű tudatmódosító gyógyszert szedte, amely öngyilkosságra hajlamosít.
Azt hiszem, kellőképpen tudtam e kiragadott példákkal ecsetelni a valós gondokat, amikkel foglalkozni kellene - mert ezek tényleg nemzetstratégiai jelentőségűek.
- A hidrogén-peroxid (H2O2) gyógyhatása közel 200 éve ismert. Számos betegségnél sikerrel alkalmazták, mindazonáltal máig nem épült be orvosságként a köztudatba. Csak nem azért, mert esetleg kiszoríthatná a szintetikus gyógyszerek jelentős hányadát, s ezzel persze a gyártásukban érdekelt ipari lobbi gigantikus extraprofitja is a töredékére csökkenne? Egyáltalán mi ez a ,,csodaszer", mi mindenre használható, hogy külön könyvet szenteltél neki? Negyedik köteted a kerozint (,,leánykori nevén": petróleum) mutatja be. Erről nagyjából annyi ismert, hogy a kőolajból származik, s egykor világítottak, fűtöttek vele, míg ma főként a repülőgépek hajtóanyagaként szolgál. Te viszont bizonyítod, hogy gyógyító szerként is megállja a helyét, ha megfelelően élünk vele. Fejtsd ki ezt egy kicsit részletesebben! Az illó- és növényi olajok kapcsán azt írod, ha valaki csupán az ezekről szóló ötödik könyvedben foglaltakat alkalmazza az öngyógyításban, képes lehet a legsúlyosabb betegségekből is kilábalni. Tudnád ezt példákkal is igazolni?
- Az utóbbi évszázadban a Föld légköre jelentősen megváltozott. Az ipari mérgező gázok - egyre növekvő mennyiségű - kibocsátásával és az oxigént termelő erdők irtásával ,,két végéről égetjük a gyertyát". Az atmoszférát alkotó gázok aránya eltorzult, a tudósok valós katasztrófaként jelzik, hogy 20 % oxigén hiányzik a levegőből, amit az emberi szervezet nem tud kezelni. Ettől gyengül a munkabíró képességünk, fáradékonyak leszünk, depresszióssá válunk. A hiányzó oxigént sejtszinten reagálja le a szervezetünk.
A H2O2 - az a szer, amely nem idegen a szervezet számára, és a kataláz, valamint a peroxidáz enzim hatására vízre és nascens (atomi) oxigénre bomlik a szervezetünkben. A nascens oxigén az oxigénnek az a változata, amelyre sejtjeinknek nagy szükségük van ahhoz, hogy a bennük lezajló biokémiai reakciók tökéletesen végbemenjenek, és ne maradjanak bennük égési termékek (a szervezetünket szennyező salakanyagok). Ezért tényleg mentőövként szolgál szervezetünknek, ha kívülről megtámogatjuk egy kevés hidrogén-peroxiddal.
Neumivákin professzor azt tanácsolja, hogy menjünk el a gyógyszertárba, vegyünk 3 %-os H2O2-t, és a holnapi naptól kezdjük el szervezetünket sejtszinten feltölteni oxigénnel. A betegek azért tegyék ezt, hogy meggyógyuljanak, az egészségesek meg azért, hogy azok is maradjanak. Tegyék ezt napi 3 alkalommal, evés előtt 30-40 perccel, vagy evés után 1,5-2 órával, napi 30 csepp elfogyasztásával, azaz 10 cseppjével alkalmanként, feloldva azt 1-2 evőkanál tiszta vízben. Ezt a mennyiséget fokozatosan kell elérni, első nap 1 cseppjével, ami napi 3 cseppet jelent, és így tovább növeljük a napi adagot 1 cseppel, míg a 10. napon elérjük a 10 cseppet. Ezután napi 30 cseppjével folytathatjuk a szer szedését, s 5-10 naponként tarthatunk 1-2 nap szünetet. Ne felejtsünk el napjában C-vitamint is fogyasztani, ami segíti a H2O2 hasznosulását a szervezetben. Erre a célra napi egy gerezd fokhagyma C-vitamin tartalma elégséges.
A H2O2 szinte mindenféle betegségre jó, mindössze attól függ az alkalmazás módja, hogy mit akarunk gyógyítani vele. Ma már 2 magánklinikáról van tudomásom Budapesten, amelyek alkalmazzák a hidrogén-peroxidos kezelést a legkülönbözőbb betegségek gyógyítására, jó eredménnyel. Ottó Warburg 1932-ben Nobel-díjat kapott, amiért bizonyította, hogy a rákos sejtek csak oxigénszegény környezetben tudnak terjedni. Nos, a nascens oxigén épp az ilyen közegeket számolja fel a szervezetben. De képes elpusztítani a kórokozó mikroorganizmusok nagy részét, és tisztítja a véredények falait, ez által javítja a vérkeringést, növeli a nemi potenciát. Mellékhatásai, az ajánlott mennyiség fogyasztása mellett, nem ismertek.
A kerozin kifejezéstől csak addig idegenkedik az ember, míg le nem fordítja a magyar megfelelőjére. Ha petróleumról beszélek, akkor mindjárt eszünkbe jutnak a petróleumlámpa-korszakból azok az ,,élmények", amikor a nagymama a petrólámpa olajával kenegette napi 2-3 alkalommal a fájó torkunkat, a begyulladt mandulánkat. 2-3 napi kezelés után a baj elmúlt. Nem kellett hozzá az egy vagy több hetes antibiotikumos kúra. A petróleumot a gazdák is használták fertőtlenítőszerként az állatok herélésekor, vagy ha seb esett rajtuk, azzal gyógyították, és így a legyeket is távol tartották.
A petróleum gyógyító hatását sok országban tanulmányozták, szaklapok, könyvek számoltak be a szerrel végzett kísérletekről. Ma már többfelé az akadémiai orvoslás részét képezi a kerozinnal való gyógyítás. Áttörő sikere volt a zöld dió kerozinos kivonata felfedezésének, amely egy kisinyovi geográfus tudós ember, Togyika nevéhez fűződik. A szer igen komoly sebregeneráló, fertőtlenítő, vértisztító és onkológiai betegségeket gyógyító hatással rendelkezik. Ezek nem az én felfedezéseim: se a H2O2, se a petróleum. Csupán, mint szakíró, összegyűjtöttem a témákról szóló nemzetközi szakirodalmat, összegeztem, és megosztottam a magyar olvasókkal azokat a vitathatatlan tényeket, információkat, amelyek fennakadtak a gyógyszer-lobbi hálóján, és mostanáig hozzáférhetetlenek voltak honfitársaink számára.
Az olajok gyógyító erejéről jelentek meg korábban is változatos terjedelmű brosúrák. Azt hiszem, hogy az én könyvem ebbe a sorba se illik bele. A lenolajról és a napraforgóolajról írt nagyobb lélegzetű tanulmányaim sok új elemet tartalmaznak, ami értékessé teszi ezt a könyvemet is. A tartalmát tekintve, az öngyógyítás szempontjából Magyarországon eddig nem, vagy kevésbé ismert módszereket írok le, amelyek szinte minden betegségre alkalmazhatók, hiszen nem a tüneteket kezeljük velük, hanem az egész embert. Egy régi orosz népi módszerrel ismertetem meg az olvasót, amely felülír mindenféle eddig bevált tisztítást, gyógyító eljárást. Felnőttek és gyerekek tömegesen gyógyulnak ettől a szertől a legkülönbözőbb betegségeikből, mint pl.: ateroszklerózis, hörghurut, aranyér, májgyulladás, májzsugor, vérnyomás, cukorbaj, hormon-függőség, szív isémia, zöld hályog, csontritkulás, vesekő, hasnyálmirigy, tüdőbaj, epekő, epilepszia, rákos fekélyek, vérszegénység, vízkór, asztma, allergiás tünetek, rosszindulatú daganatok stb. .Minden úgy változik az említett gyógyszer hatására a szervezetben, ahogy az számunkra a legelőnyösebb. Amellett, hogy gyógyítja, fiatalítja a szervezetet, visszaállítja az agy működését, a gyerekek jobban tanulnak tőle, normalizálódik a testsúlyuk és így tovább.
Példa: Egy család második gyermekeként jött világra egy kislány. 3 nap múlva kiengedték a kórházból. Otthon az édesanyjának gyanús lett, hogy az újszülött nemigen eszik, étvágytalan. Elkezdett a hasa nőni. Egy héten belül akkorára puffadt, hogy szegény, szerencsétlen gyermek inkább egy békára hasonlított, mint emberre. A hasán jól látható érhálózat jelent meg, ami még borzasztóbbá tette a látványt. A gyereket kórházba vitték, onnan beutalóval a megyei kórházba szállították. Ott rövid idő alatt elvégezték rajta a vizsgálatokat, ultrahang, laborelemzések, máj biopszia stb. Az eredményből megrázó diagnózist állapítottak meg az orvosok: májcirrózis utolsó stádiuma. Az anyjától fertőződött meg a magzat egy vírus által, amely az anyjában ugyan jelen volt, de ott nem mutatott tüneteket. Az anyának felajánlották, hogy hazamehet a családjához, a gyereket hagyja a kórház gondozására. 2-3 hónapnál tovább nem fog élni, mondták az orvosok, majd értesítik, ha meghal. Az anya nem hagyta a kórházban a gyereket. Különböző papírokat írattak alá vele, hogy magára vállalja a felelősséget, majd hazaindult a gyerekkel a kórházból. Akkor ő már ismerte az olajos emulzióval való gyógyítást. Hazaérve azonnal elkezdte gyógyítani a gyereket. Akinek 10 nap múlva visszahúzódott a hasa, a következő 10 nap alatt pedig regenerálódott a mája, ami csodának számít az orvostudományban. Rövidesen a gyerek elérte a korának megfelelő testsúlyt. Az anya bízik abban, hogy a továbbiakban egészségesen fog fejlődni a kislány. Számos ilyen történetet tudnék még előhozni, de erre most nincs időnk; az érdeklődők viszont könyvemben megtalálják a meggyógyult betegek lelkes beszámolóit. Több tucat példát ismertetek.
- Köteteid bőséges irodalomjegyzékeket is tartalmaznak; sajnálatunkra a jelzett anyagok többsége idegen nyelveken (főként oroszul) íródott. Szeretném, ha felsorolnál néhány magyar címet közülük (vagy akár rajtuk kívül), amelyeket különösen fontosnak, felvilágosító hatásúnak ítélsz. Nem mellékes az sem, hogy viszonylag olcsó és sokfelé kapható műveket ajánlj számunkra, mert a föllelhetetlen hiánycikkekkel nem sokra mehetünk. Ejtsünk szót arról is, hogy miképpen szerezhetjük be a te munkáidat, ha társalgásunk kellően fölcsigázta irántuk az érdeklődést. Itt kellene kitérnünk kisebb publicisztikáidra is. Mely lapoknak, internetes portáloknak dolgozol jelenleg, s hozzávetőleg hány könyvet tervezel még?
- Szívesen sorolnék fel az öngyógyításról magyar logikával íródott, magyar nyelvű szakkönyveket, de használhatót a magaméin kívül nemigen tudok említeni. Úgy érzem, hogy könyveim a fehér foltokat hivatottak betölteni a honi lakosság tudatában. Az Egészségügyi Továbbképző Intézet (ETI) tanárai ugyan írnak szakkönyveket, jegyzeteket, de azokat a kiadványokat szűk körben terjesztik, és leginkább azért fogynak, mert a szakvizsgák anyagát képezik. Sok esetben a gyakorlatban alkalmazhatatlanok, ködösítenek, vagy tájékoztató jellegűek, de a konkrét kivitelezés részleteire nem térnek ki.
Az én könyveim az olvasók széles táborának íródtak, beleértve a szakma képviselőit is, oly módon, hogy megállják a helyüket a szabadpiaci versenyben is. Erről naponta kapom a visszajelzéseket. Amikor egy-egy olvasó beszámol öngyógyításának sikereiről a legkülönbözőbb betegségekből, érzem, hogy folytatni kell az írást - tovább kell adnom azt a hatalmas mennyiségű információt, amit az égiek a nyakamba zúdítottak. Ezt a tudást másokkal is meg kell osztanom, hogy ne vesszen feledésbe; hiszen ha valami oknál fogva a gyógyszergyárak leállnának a termeléssel, az orvosok tehetetlenül állnának a beteg előtt, mert őket csak a gyógyszerekkel való orvoslásra tanítják. Addig fogok írni, amíg engedik. Hogy miről még, azt az utolsó kiadványaimban közlöm.
Most készítem a 6. könyvemet, mely a belső elválasztású mirigyek tisztításáról fog szólni, a szervezet energiaáramlásának behangolásáról, a férfi és a női energiák kiegyenlítéséről a szervezetben. Majd meg kell írnom egy könyvet a tejtermékekről, a tojásról, a savanyú káposztáról - mindezek a természetes gyógymódok eszközei. Az utóbbi időben egyre többet hallunk a szódabikarbóna gyógyító hatásáról. Itt is csak részigazságok hangzanak el. Az olvasó elé kell tárni a teljes igazságot.
Aztán föl kell vetnem azt is, hogy milyen erők és érdekek állnak a pióca alkalmazásának tiltása mögött. Mi mindent és hogyan lehet gyógyítani piócával. A pióca olyan enzimeket juttat a szervezetünkbe, amelyektől a korábban eltávolított belső szerveink képesek újra nőni. Hát ki érdekelt ebben az érintetteken kívül?
Meg kell tanulnunk ismét alkalmazni az ősi magyar gyógymódokat: sörrel, fokhagymával, mézzel. Végül késztetést érzek írni a ma már említett konyhasóról. A sónak hatalmas a gyógyító ereje. Hogy mi mindenre használhatjuk az öngyógyítások során, erről meglepően színes palettát talál majd az olvasó a könyvben. Szeretnék még sok egyéb dolgot is körbejárni, de minden attól függ, hogy meddig kapom ehhez az égiek segítségét.
Kérdésedre válaszolva: folyamatosan publikáltam a Magyar Világ (majd Világ Magyarsága) hetilapban, közöltem egy sorozatot a tahitótfalui helyi lapban, egyik munkámat pedig lehozta a Magyarok Szövetségének lapja, a Szilaj Csikó. Néha fölbukkannak cikkeim különböző - nemzeti értékeket hordozó - internetes portálokon is, pl. a Jobbik kecskeméti honlapján, de ezek kalózkodások, mert régóta nem dolgozom semmilyen csapatnak, időm se lenne rá. A könyvírás, az ismeretterjesztő előadásaim és a pácienseim lekötik minden percemet. Sajnos se magammal, se a családommal nem tudok annyit törődni, mint amennyit szeretnék.
Könyveim megvásárolhatók a Líra, a Libri könyvhálózatában, valamint egy-két kisebb üzletben Pesten. Amennyiben a boltokban kifogytak, akkor postai utánvéttel tudok küldeni az ország bármely tájékára, ha megrendelők jelentkeznek - egyelőre még van néhány tucat mindegyikből a készletemben.
- Eddigi életpályádat áttekintve megállapíthatom, hogy szerencsédre nem voltál, s bizonyára nem is leszel már politikus, vagy a közéletben főszerepet vállaló ember. Ám a konklúziókat nyilván levontad az elmúlt 65 évről, kiváltképpen a ,,gengszterváltás" utáni időkről, s a sorsunkat tragikusan befolyásoló mulasztásokról és bűnökről. Utolsó kérdésemben arról faggatnálak, hogy miben látod népünk nyomorúságának döntő okait, és létezik-e kiút ebből a miazmás mocsárból? Sikerül-e megmaradnunk a következő évszázadokban, lesz-e nemzeti talpra állás, összefogás és fölemelkedés, avagy végleg szétmorzsolódunk és megsemmisülünk külső-belső ellenségeink halálos szorításában? Gyógyítható még súlyosan beteg népünk, s van-e bármilyen elképzelésed a magyar önépítésről és önvédelemről? Szerinted mit és hogyan cselekedjünk egy emberségesebb, örömtelibb jövőért?
- Tényleg nem vagyok politikus, persze azért akadnak határozott elveim, nézeteim. Bizonyos szinten mindannyian politikusok vagyunk, akár akarjuk, akár nem. Én a magyarság jövőjét a királyság rehabilitálásában látom, amihez legelőször helyre kell állítani az alkotmányos jogfolytonosságot; a ,,törvényes privatizációval" szétrabolt közvagyont pedig vissza kell adni a nemzetnek, amely azt létrehozta, megteremtette. A fehéringes kártevőktől is meg kell követelni a törvények betartását; a népnek viszont meg kell tanulnia kiszűrni a galád képmutatókat, a megtévesztő féligazságokat. A magyar ember előbb gondolkodik, aztán cselekszik. Ettől értelmes. Mivel őszinte lélek, a másikkal szemben is gyanútlan. Nem csoportosul, nem keres szövetségest - ez azért van így, mert a saját dolgaival foglalkozik; nem cselszövő, így nincs szüksége összefogásra, szekértáborokra. A magyar nép példás történelmet épített, és méltán egyenes gerincű; s bár hazug történészek, nyelvészek, politikusok próbálják elvenni dicső múltunkat, és ezt mind a mai napig folytatják, nem fog sikerülni nekik. Az átlagember fel se képes fogni, milyen fölmérhetetlen, maradandó értéket hagyunk a jövő nemzedékeinek, amit nem lehet megsemmisíteni. Okkal és büszkén vállalhatjuk kultúránkat, egész históriánkat. A magyarokat nem kell a szeretetre okítani, a ,,New Age" tévtanai se nekünk íródtak, hisz' az őszinte szeretet belénk van kódolva, számunkra ez a természetes. Bármi is történjen népünkkel, a magyar szellemiség nem tűnhet el a Föld nevű bolygóról, mivel fizikai világunk kétpólusú, ahol az egyik pólust mi képviseljük.
Tehát nem veszik el a magyarság sem, legföljebb más formát ölt éppúgy, mint Mátyás király serege, amely a legendák szerint hollók seregévé változott. A holló a védettséget, a biztonságot jelképezi ma is. Ha néhány magyar ember összegyűlik valahol a természetben, akkor a közelükben megjelennek a hollók is. Én azt kívánom egész nemzetünknek, hogy a hétköznapok dzsungelében kóborolva minél több hollóval találkozzunk; ássuk ki az enyészet porába temetett gyökereinket, hozzuk napfényre ősi hitünket, sok évezredes hagyományainkat; szabaduljunk meg a hamis prófétáktól, töltsük be szakrális küldetésünket; merjünk nagyokat álmodni, határtalanul szárnyalni, és tűzzünk ki nemes célokat magunk elé, amikért érdemes küzdeni.
A jövő járható útja: a szervezetünket s lelkünket megtisztítani (hogy a magasabb rezgéseket be tudjuk fogadni, melyek hozzásegítenek bennünket a spirituális változások átéléséhez); továbbá a szeretetet közvetíteni, a gondolatainkat egyszerűsíteni, világos öntudatra jutni. Mindehhez a könyveim is követhető eligazítással szolgálnak.

Siklósi András
(Nemzeti InternetFigyelő)


Link
 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Aktív szén
  2012-09-27 00:12:35, csütörtök
 
 Soha nem látott fontosságúvá vált korunkban, amikor általánossá vált a tömegmérgezés.

Szinte végtelen hatásosságát száz éve már az orvostudomány is elismerte, ma agyonhallgatja, sőt nevetségessé teszi azt, aki csak megszólal is ez ügyben.

1813-ban egy Bertrand nevű kémikus nagyközönség előtt bevett 5 gr arzént (1 púpos kávéskanálnyi), ami 150 ember halálához elegendő.
1831-ben egy másik francia, Touéry (montpellier-i patikus) tartott bemutatót, de ezúttal a Francia Akadémia tudós orvos urai előtt; 1 gr strychinint nyelt le (10-szer többet a halálos dózisnál).

Ez a méreg 10 perc alatt végez az emberrel a teljes tébolyig feszített röhögéssel és lélegzetvesztéssel. (A látványtól is örök sokkot
lehet kapni.) Az akadémikus urak teljes döbbenetére Touéry teljesen nyugodt maradt és mosolygott a tudományos urakra.

Az ebers-i papirusztól (ie. 1550) Hippokrátészen keresztül, és századok orvosain át használják és javallják.
A XIX. század végén és a XX. század elején 40 orvosi disszertáció szól róla.

A mai kutatások azt is bizonyítják, hogy megköti a vírusokat és a baktériumokat is, sőt a baktériumok termelte mérgeket a belekben (vagy fordítva).

Megköti a permetszerek, gyomirtók mérgeit, idegen hormonokat, sőt még a radioaktív anyagok egy részét is, valamint orvosságok, ideggyógyszerek, fogamzásgátlók maradékát is.
Az utóbbi tíz évben csak angolul 500 tanulmány jelent meg 10 000 tudományos referenciával ezzel kapcsolatosan.
A legújabb kutatások a vese megtisztítását és ösztönzését is igazolják.

Mindent egybevetve a faszén a legegyszerűbb, a legolcsóbb és leghatásosabb tisztító és felújulást segítő szer,
amit sem a népesség, sem a betegek, sem az orvosok java nem ismer.

- 1 cm3- 1 km2 felszívó felülettel rendelkezik, 40-szer több, mint az agyagé;
- 500 gr faszén 50 000 millió pórust tartalmaz;
- tömegének 97-100-szorosát képes megkötni, pl. szén-monoxidból, 180-szorosát ammóniából,
165-szörösét kéngázból.

A faszén hatása a belekben

A bélfal áteresztő, ozmózis elven működő felület, így kiegyenlíti a bélfalon belüli és kívüli oldható anyagokat.
Vagyis, ha a belek el vannak szennyeződve, akkor a limfatikus rendszer, a nyirokrendszer nem tud a belekbe jutni.
Az aktív szén felszabadítja a bélfalakat, így az ozmózis elven megtisztítja a vért és a nyirokrendszert (vérsavót).

Dr. Denis Burkitt kutatásaiban az alábbi tényeket közli:
- a természeti népek az elfogyasztott étek salakanyagának 80%-át átlagosan 32 óra alatt eltávolítják,
- egy európai organikus élelmiszereket fogyasztó ember 40 óra alatt,
- egy átlagos tömegétkezést folytató angol fiatal 72 óra alatt,
- és egy öreg angol 360 óra alatt! (15 nap!!!).
Ennek ellenőrzésére is kiváló a faszén vagy a céklarépa.

Még teljesen egészséges szervezetű, organikus eredetű növényi étkezésnél is 5 nap, amíg a maradék salakanyag 100%-osan távozik; vagyis a méreg vagy allergiaanyag 6 napig utazik át és szívódik fel!

A mérgek hosszú során túl a faszén semlegesíti a kígyómérget, méh- és darázscsípést, bögöly vagy pöcsök csípését, lódarázs csípését, skorpió- és pókcsípést, tengeri és víziállatok csípéseit.

Semlegesíti az élelmiszerekben felhalmozódott mycotoxinokat (az antibiotikumok hagyatéka) és az egészen kíméletlen aflaxinokat.

Javallott használatához a lista nagyon hosszú, csak a leglényegesebbek az említetteken túl:

- rossz lehelet
- krónikus csuklás
- szapora széljárás
- kivezetett végbélnyílásnál
- hasmenés, gyomorrontás, felfujódás, gázasodás
- túl folyékony széklet
- meleg égövi hasmenés (gyorsfosás)
- minden gyomor- és bélbetegség
- viszketegség (még akkor is, ha már teljesen elszabadult)
- túlzott epeváladék
- újszülöttek sárgasága (besárgulása) esetén 4,5 gr faszén naponta
- májzsugor (cirrózis) és máj okozta agybántalmak
- alkoholizmus (1 gr faszén -1/2 kávéskanálnyi- közömbösít 60 ml pálinkát)
- toxicomániák (drog, dohány, stb.)
- mérges gombák (gombamérgezés)
- gyógyszermérgezés esetén
(pl. aszpirin, paracetamol (jelen pillanatban több, mint 50 gyógyszerben van, gyulladásgátlókban, fájdalomcsillapítókban, tönkre teszi a májat, vesét, szívet stb.), altatók, antidepresszánsok, antibiotikumok stb.)
- ételmérgezés
- koleszterol szint
- kígyómarás, méhcsípés (pakolásként és belsőleg)
- szemgyulladás
- fogmosás, fehérítés

Dr. Yatzidis athéni orvos bizonyította, hogy még napi 50 gr mennyiség 20 hónapi fogyasztása sem jár semmilyen hátránnyal.

Adagolás:

Kúraként kimérni! Esetenként más, de átlagosan:
- 2 evőkanálnyi 3x naponta 15 napig (~ 30 gr naponta)
- aztán 1 kanálnyi naponta 3x 1-4 hónapig (Ez teljes sejtfelújítást eredményez!)
- Gyermekek az evőkanál helyett kiskanálnyit fogyasszanak 15 napig.

Mérgezés esetén:
- 50 gr felnőtteknek
- 1 gr/kg gyermekeknek
- 4-6 óránként 20-50 gr faszenet beveszünk 2 napig

Öngyilkosságnál és kómás állapotnál emelhetünk 100-120 grammig.
1 evőkanálnyi = 5 gr
Faszén kúra alkalmazása: Dr. faszén, maga az orvos
- egyedi esetekben (mérgezés, felfúvódás, hasmenés, gyomorsav túltengés stb.)
- kiegyensúlyozott étkezés mellett: - hetente kétszer
- 1 hétig havonta
- 3 hétig kétszer évente

A lassú égésből visszamaradt faszén a jó (fűz, nyír, nyár, hárs, bükk). Vigyázat! A patikai aktív szén például csont alapanyagú.
A faszén kúrának semmi nem tud ellenállni, gázok, alkaloidok, oldószerek, a bélflórában megtelepedő rothasztó baktériumok, alkohol, mérgek, drogok, nehézfémek és az arzén sem.

Figyelem! Használatánál egy megkötés van csak:

Olyan orvosságok mellett, amelyek az adott pillanatban szükségesek, NEM alkalmazható!
(Pl. a fogamzásgátlót is közömbösíti)

Faszén készítése:

-lyukat ásunk
-tüzet rakunk a gödörben
-amikor már az egész parázslik, fölé rakjuk az elszenesítésre váró fát (ágak vagy hasítékok)
-letakarjuk egy fém, cserép vagy falappal és a kiszedett földdel

Alkalmazása a húsipar és a tejipar ,,gyönyörűséges" kettőse okozta ,,méregzsákká" válás megtisztítására:

-1 kávéskanálnyi szén egy csésze (250 ml) vízben, zöldteában vagy más gyógynövény forrázatában;
-de a legősibb tudás gabonatejben mondja - így nagyon gyorsan közömbösíti a vér savasságát.
adszorbeáció
-magába szív
-fizikai jelenség
-a faszén felületén fennakadnak a molekulák
abszorbeáció
-maga felé szív
(pl. a bélfalon át is, így tisztítja a vért és a testnedveket)

Amiket a faszén nehezen adszorbeál:

-erős savak: sósav, kénsav, salétromsav
-erős lúgok: nátronlúg (szóda), lúgkő (hamuzsír)
-hígítók: etanol, metanol, aceton, ethylén-glykol, petróleum származékok
-Lítium sók, vas és nehézfémek
-cián, cianid

Ezeket is közömbösíti, csak lassan és ismételt dózisokban.
Az étkezéstől távoli időben vegyük be, ha kúraként használjuk, mert a vitaminokat és egyéb szubsztanciákat is magához veszi!

A művész ellátóban kakapható rajzszén tökéletes!


Link
 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Magyar siker Pozsonyban
  2012-09-27 00:01:19, csütörtök
 
  Kick-boksz világbajnokság 2012

Pozsony


Pozsonyi vár 2010 (Groume)

Örömünnep van ma

Víg köszöntés zeng-zúg nemes Hunniában,
ősi erő serken magyar életfában!
Örömre van most ok, Csepelen és 'Csabán,
ifjaink arattak a pozsonyi csatán.

Esztergom, Szombathely apraja és nagyja,
válogatottunknak fő gerincét adta.
Világbajnokságon bizony jól küzdöttek,
ötven csapat közül, másodikak lettek!

Csak a talján szerzett hárommal több pontot,
ellenünk sok bíró teljesítményt rontott.
Kick-box bajnokaink bátorsággal, hévvel,
példásan helytálltak izzó szenvedéllyel.

Mint egykoron régen, Árpád vezér hada,
győzelmi énekkel érkezhettek haza.
Hét napos versenyen, ősi magyar széken,
hírnevet szereztek, kemény harcban, szépen.

Tizennyolc színarany és tíz ezüstérem,
krónikánk huszonegy bronzról is regéljen!
Életvidám lányok, küzdő, bátor ifjak,
lesz még rá alkalom, hogy rólatok írjak?

Halker-Király páros s Debreceni Dezső,
Hricsovinyi Károly s Gregor László edző.
Jó Zrínyi Miklósé s másoké is érdem,
most az elismerést hangos szóval mérem.

Piros-fehér-zöld szín csillog fenn a légben,
dicséret csendüljön időben és térben!
Csodás csapat vagytok, népünk jó reménye,
éljetek sokáig, mint a Napnak fénye!

Bálint Miklós és Szőke István Atilla verse

A magyar utánpótlás válogatott aranyérmesei:


Low-kick junior 2 korosztály

1./ ÉLTETŐ DANIELA 65 kg Re-Gym Budapest Edző: Égető Péter, Gönczi János

Semi-contact kadet 1 korosztály

2./ BOZOK SZABOLCS 28 kg Halker-KirályTeam Csepel Edző: Király István
3./ SZENTPÉTERI BENCE 42 kg Békéscsabai Lakótelepi SE Edző: Debreczeni Dezső
4./ KORPÁDI TAMÁS 47 kg Halker-KirályTeam
5./ LAURINCZ BOGLÁRKA 42 kg Újkígyósi kick-box SE Edző: Debreczeni Dezső
6./ GÁL VIVIEN + 47 kg Halker-KirályTeam

Kadet 2 korosztály

7./ VERES ROLAND 42 kg Halker-KirályTeam Csepel Edző: Király István
8./ ERDEI BRÚNÓ 69 kg Halker-KirályTeam

Kadet 2 korosztály semi-contact

9./ TÖRÖK SONJA 42 kg Halker-KirályTeam Csepel Edző: Király István
10./ MURVAI LÍVIA 50 kg Halker-KirályTeam

Junior korosztály

11./ JAKUCS GÁBOR 63 kg Halker-KirályTeam Csepel Edző: Király István
12./ Murvai Márton 94 kg Halker-KirályTeam
13./ Sándor Cintia 70 kg Halker-KirályTeam

Light-Contact

14./ ELSZASSZER KITTI 60 kg Törökszentmiklós-Tököl SE Edző: Gnyálin István
15./ KÁDAS ADRIEN 70 kg Halker-KirályTeam

Kick-Light

l6./ ANDÓ LÁSZLÓ 79 kg Békéscsabai Lakótelepi SE Edző Gregor László
17./ FARKAS ÁDÁM 94 kg Kondor és Kontroll SE Szombathely

A tizennyolcadik aranyérmet, a Semi-Contact csapatvilágbajnok magyar Kadet 1 korosztálya hozta haza. Bozók Szabolcs, Kopádi Tamás, Nagy Zoltán, Gál Vivien és Szász Kristóf.

A magyar utánpótlás válogatott ezüstérmesei:

1./ ÉBELLE FRUZSINA 56 kg Esztergomi KBSE
2./ BAKACS DEZSŐ 75 kg PTE PEAC RFC
3./ GYEMENGYI ÁKOS 86 kg Békéscsabai Lakótelepi SE
4./ BÁLINT ZOLTÁN 52 kg Békéscsabai Lakótelepi SE
5./ LENCSÉS DORINA 42 kg Halker-KirályTeam
6./ CSONKA ZSÓFIA 65 kg Combat ,,D" Szeged
7./ FARKAS ÁDÁM 94 kg Kondor & Controll SE Szombathely
8./ MAKÓ EVELIN 55 kg Makó /BUDO/ SE
9./ ELSZASSZER DÁVID 63 kg Szigetszentmiklósi-Tököl SE
10./ KELEMEN GABRIELLA 70 kg Black&Gold Angel Veresegyház S.E

A magyar utánpótlás válogatott bronzérmesei

1./ GÓZON ÁDÁM 71 kg Esztergomi KBSE Edző: Zrínyi Miklós
2./ JORCSÁK DORINA +60 kg PTE PEAC RFC
3./TUBOLY NORBERT +91 kg Sankudo SE
4./ KARÁCSONYI DÁVID 28 kg Halker-KirályTeam
5./ FLACK MÁRK 32 kg Békéscsabai Lakótelepi SE
6./ FÉSŰ LAJOS 37 kg Szigetszentmiklós-Tököl SE
7./ MOLNÁR ANNA +47 kg 4 Fight SE
8./ ROHONCZI JENŐ 57 kg Halker-KirályTeam
9./ GREMEN PETRA 55 kg Szigetszentmiklós-Tököl SE
10./ SZABÓ DORINA 55 kg Halker-KirályTeam
11./ BÁLINT EDIT 65 kg Békéscsabai Lakótelepi SE
12./ KISS ROLAND 57 kg Halker-KirályTeam
13./ HEGYESI DÁNIEL 57 kg Esztergomi KBSE
14./ BÁRDOSI SÁNDOR 69 kg Kondor&Controll SE
15./ RYZMAYER NORBERT 57 kg Magyarország
16./ VASS DÁVID 84 kg Combat ,,D" Szeged
17./ OLAJOS ENIKŐ 60 kg Szigetszentmiklós-Tököl SE
18./ KELEMEN GABRIELLA +70 kg Black&Gold Angel Veresegyház S.E
19./ VETOR ATTILA 57 kg Szigetszentmiklós-Tököl SE
20./ MAKÓ EVELYN 50 kg Makó BUDO SE Edző: Makó János
21./ A huszonegyedik bronzérmet a Kadet 2 korosztályban Magyarország nyerte.

Halker-Király Team vezető: Király István

Debreczeni Team vezető: Debreczeni Dezső


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szőke István Atilla versei  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2012.08 2012. Szeptember 2012.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 181 db bejegyzés
e év: 2101 db bejegyzés
Összes: 24087 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2720
  • e Hét: 2720
  • e Hónap: 32684
  • e Év: 2060892
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.