Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/18 oldal   Bejegyzések száma: 170 
Böjte Csaba : Fenntartható vágyak!
  2012-01-31 08:24:10, kedd
 
  Fenntartható vágyak!

Húsz éve folyamatosan vesszük fel minden évben a kölcsönöket, mert jobban, kényelmesebben akarunk élni, mint amennyire a munkavégzésünk feljogosít. Összevegyültünk egy uzsorás kufár társasággal és most csodálkozunk? Döbbenetes, a hiánycél évente csak 3 százalék?! Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók. Fojtogatnak a bankárok? Nem kellett volna felvenni a kölcsönöket!

Keseregni fölösleges! Eső után köpönyeg!? Mi a megoldás? - kérdezik itt is, ott is? Nem az a kérdés, hogy a múltban mit kellett volna tenni, hanem itt és most mit kell tennünk?
A cári Oroszország az uzsorás bankárok karmai között vergődött, ezért a fényűző életmódhoz szokott vezető rétegét a nagy októberi forradalomban elhajtotta, és nagyrészt, mint halálos ellenségét kiirtotta. Milliók és milliók haltak meg és nyomorodtak meg, és nem csak Oroszországban.
Németország a fojtogató pénzügyi örvényből próbált kitörni, és végül Hitler vezetésével egy világégés szörnyű kataklizmájába rántotta az emberiséget. Nem csak a politikusok és a katonák, de a pénzvilág bűne is volt a második világháború!
A valóság az, hogy mi mindannyian tápláljuk, éltetjük a kapzsiság ördögét, mi hizlaljuk legyőzhetetlenné! Nem vállalsz gyermeket, így pénzedből nem földet, otthont veszel gyermekednek, jövődet nem fiadra bízod, hanem bankot keresel, olyan emberekre bízod pénzedet, kik a legnagyobb kamatot ígérik. Persze őket is viszi a bírvágy szelleme, és pénzeddel, mint cápák vetik magukat bele a pénz világába. Nincs kegyelem, ha nem sikeres ragadozók és te pénzedet veszélyben érzed, hát te is könyörtelenül visszaveszed utolsó vasig, és más bankra bízod. Nincs megállás, a tőzsdék, a bankok, a pénzvilág modern kártyajátékai, és ha játszatsz, munka nélkül is gazdag lehetsz..... de valóban az lehetsz? A fogyasztás, a birtoklás vágya, a gonosz lélek vadászkutyái űznek, hajtanak a vesztedbe.
Isten által mindannyiunknak adott anyagi javak bölcs elosztása, hatalmas feladat! A múltban ott vannak a félelmetes kudarcok! A kapzsiság, az önzés, a pénz, mint pusztító fenevad szedi az áldozatait. Van más megoldás?
Egyetlen elfogadható válasz a mai világ haláltáncára, Jézus Krisztus válasza. Kétezer évvel ezelőtt közénk jött, és nem állt le vitázni, kiosztani senkit, hanem szülőföldjén Názáretben, megélte szeretteivel a maga csendes, becsületes munkáséletét. Fenntartható vágyakat állított elénk, egy olyan életformát, mely elérhető, s mely boldoggá is tesz. Szent Ferenc már nyolcszáz évvel ezelőtt az ördög ganajának nevezte a pénzt, egyszerű, vidám életútja ma is járható. Fenntartható, tiszta örömök után kell kinyújtsuk a kezünket. Olyan örömök után, melyet nem esz meg a rozsda, melyet nem rág szét a moly, melyek után másnap nem keserű a szájunk íze. Van kiút, van válasz recsegő, ropogó világunk kérdéseire. Jézus, ha ma közénk jönne, ugyanazt tenné, mint kétezer évvel ezelőtt, szépen megélné a csendes, egyszerű názáreti életét szeretteivel. Dolgozna, alkotna, mint ács vagy földműves, vagy tanár, vagy orvos becsületesen, szorgalmasan, ott a szép szülőföldjén, ahol született.
Meg kell zabolázzuk elsősorban önmagunkban a kapzsiságot, hajtsuk el magunktól a fölösleges fogyasztás, a birtoklás utáni vágyat. Autónkban nem maximalizálni akarjuk a fogyasztást. A cél egy optimális, takarékos motor, mely kevés üzemanyaggal célba visz. Miért nem ugyanez a cél életed minden területén? Sokszor a kevés is elég, a szerény, egyszerű megoldás is célravezető. Egy angol polgármester névnapi ünnepségén voltam, szerény, egyszerű vacsora volt a 170 vendégnek: svédasztal kétfajta hússal, háromféle körítéssel, előétel nem volt, a végén mindenki vehetett egyféle süteményből, az italokat mindenki saját kontójára kérhette. Néztem a kedves 70 éves vendéglátónk egyszerű, természetes, vidám ünneplését, magamban azokra a rendezvényekre gondoltam, melyeket itt a Kárpát-medencében rendeznek és elszégyelltem magam. Igen, a soktornyos, bádogtetejű házak lakóit lenézzük, de újgazdag rongyrázásban az egész társadalmunk ott liheg a nyomukba. Fölösleges költekezéssel akarjuk bizonyítani kiválóságunkat, és balgán, magunkat és egész társadalmunkat belerántjuk az adósság szörnyű szakadékába. Egyke, végzős gyerekeink tanévzárójára vagyonokat költünk, csak a fényképésznek egy egyszerű ember kéthavi fizetését adjuk gálánsan, mert fontos a látszat. Bűn! Mi vetettünk ágyat a gonosznak, miért csodálkozunk, hogy nyakunkra költözik? Elmennek a fiataljaink? Miért vállalnák az általunk felhalmozott adóssághegyeket?
Nézzétek az ég madarait, a mezők virágait! Van megoldás, adjátok oda a császárnak ami a császáré, és ti keressetek olyan kincseket, mik megmaradnak az örök életre, mondja a mi Urunk! Ő maga is a názáreti csendes, egyszerű életével bizonyította, hogy szeretteink körében, szülőföldünkön, becsületes, egyszerű munkás életet élve, a szép természetben boldog lehet az ember. Ez az az út melyet ő is járt, és melyet mi is járva egy fenntartható életet élhetnénk és boldogok lehetnénk.
Induljunk el Krisztus nyomában!

Szeretettel,
Cs.t.
Déva, 2012. január 26.Link
 
 
0 komment , kategória:  Böjte Csaba Atya elmélkedései  
Világ-Panoráma
  2012-01-31 08:17:31, kedd
 
  Sajnos Teddy oldalára még nincs feltöltve a Világ-Panoráma két utolsó adása, így
csak az Echo Tv honlapjáról tudom ismertetni. A tegnap esti adás még nincs fent a honlapon.A "Világpanoráma" január 27-i adása


Link


Műsorvezető: Szaniszló Ferenc

A VILÁG-PANORÁMA, amely hétfőn és pénteken este fél tízkor 24 percnyi időtartamban jelentkezik 2008. augusztus 25. óta, a régi Panoráma legnemesebb hagyományait kívánja folytatni.

Világpolitikai és gazdasági történések hátterét igyekszik bemutatni, események gyökereit feltárni, s érthetővé tenni a Földünkön zajló drámai változások okait. Egyes témák, térségek neves szakértőivel elemzik az aktuális, látványos, vagy kevésbé látványos történéseket, konfliktusokat, a kiváltó politikai, gazdasági, történelmi, kulturális, etnikai, vallási és más okokat, valamint megjósolják a várható fejleményeket, következményeket.

Felelős szerkesztő-műsorvezető: Szaniszló Ferenc

ferenc.szaniszlo@gmail.com
 
 
0 komment , kategória:  Filmek, videók  
GYERMEKHANGOK SZÉKELYFÖLDRŐL-Kalandozás a FILIVEL
  2012-01-31 07:49:00, kedd
 
  Ezek a gyermekek a puszta létezésükkel többet tesznek Székelyföldért és a magyar kultúra megismertetéséért, mint az összes Kárpát-medencei politikus... Isten áldja meg őket!


Link
 
 
0 komment , kategória:  Filmek, videók  
Kitörés emléktúra 2012
  2012-01-31 07:29:05, kedd
 
  Szeretnéd tudni, hogyan végezte Budapest védőjének vezetője, vitéz Hindy Iván? Kíváncsi vagy ki is volt a Rohampápa, vagy Bill apó? Kit takar a nemzet hadnagya jelző és mi köze a rongyos gárdához? Hogyan írta be a kitörés és a magyar történelembe az Ördögárok a nevét? Kozlov felderítő hadnagy igaz, de vicces történetére is kíváncsi lennél?

A másik oldalról pedig szeretnél féláron eljutni a Hungarica lemezbemutató koncertjére? Szeretnél kedvezményt kapni kedvenc étel kiszállítódtól, a Nomadetel.hu-tól? Végre el akarsz jutni a nagy kitörés 60 túrára és lehetőleg minden egyéb költség nélkül és teljes ellátással?
Vagy "csak" méltóságteljesen szeretnél megemlékezni Budapest hős védőiről, akik a legdrágábbat, az életüket adták a kommunizmus elleni napjainkig tartó harcban?
Minderre lehetőséged lesz, ha velünk tartasz 2012 február 10-én, pénteken az Óbudai Jobbik Kitöréstúráján.
Találkozó 17:30 kor az óbudai Erdőalja úti 137-es busz végállomásánál. A túránk hossza megközelítőleg 10 km, amely során, 8 a kitörésben elesett hős katona sírját járjuk végig és koszorúkat helyezünk el a sírokon. Tarts velünk, nem fogsz csalódni.


V I D E Ó : Kitörés Emléktúra, 1945.02.11.-2011.02.11.


Link


Amire szükséged lehet a túrán: bakancs, meleg öltözet, innivaló, elemlámpa vagy fáklya, mécses.
Szeretettel vár téged is:
Szanyó Miklós, az Óbudai Jobbik Elnöke
Z. Kárpát Dániel, a Jobbik óbudai Országgyűlési Képviselője
Novák Előd, a Jobbik országos Alelnöke, Országgyűlési Képviselő
Udvardy Zsolt, a Nomádétel tulajdonosa
Huszár Péter, a Kitöréstúra szervezőjeLink
 
 
0 komment , kategória:  Előadások,rendezvények  
Nem tudja a Pentagon, hová tűnt az irakiaktól zsákmányolt..
  2012-01-31 07:22:31, kedd
 
  "Nem tudja" a Pentagon, hová tűnt az irakiaktól zsákmányolt 100 millió dollár

A washingtoni "védelmi" minisztérium nem tudja, hová tűnt az a több mint 100 millió dollárnyi készpénz, amelyet Szaddám Huszein néhai iraki diktátor bagdadi palotájában őriztek az amerikaiak - írta a CNBC üzleti hírcsatorna honlapján hétfőn.
A Pentagonnak hiányzik az arra vonatkozó dokumentációja is, hogy mire költött el a védelmi tárca mintegy 1,7 milliárd dollárt az iraki kormány megbízásából az amerikai jegybanknál vezetett számláról.
Az iraki újjáépítést vizsgáló különleges főfelügyelő legutóbbi beszámolója szerint nincsenek elektronikus formában tárolt igazolások, a források elköltésének szükségességét alátámasztó papíralapú dokumentáció pedig igencsak hiányos.
Mikor az amerikai invázió végeztével 2004-ben az új iraki kormány átvette a szövetséges erők átmeneti hatóságától (CPA) az ország feletti uralmat, Bagdad körülbelül 3 milliárd dollárt adott a Pentagonnak a CPA által addig kötött szerződések fedezésére. Ebből 2,8 milliárd az amerikai jegybank New York-i ágánál vezetett számlára került, míg a maradék 217 millió dollárt készpénzben tárolták Huszein egykori palotájában.
A Pentagon több mint 100 doboznyi papírhalom átkutatása után is csak az elköltött összegek egy részéről tud számot adni. A milliárdok nagy része állítólag az amerikai hadsereg projektjeire ment el.
A jelentésre válaszul a "védelmi" minisztérium elismerte, hogy "problémák vannak a dokumentumok kezelésének módjával", emiatt hiányzik több adat a 2004 és 2007 közötti időszakból.

(MTI nyomán)Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Liberális körök kezébe kerül a csángó oktatási program?
  2012-01-31 07:18:20, kedd
 
 Fidesz-közeli, de keményvonalas liberálisokat is vezetésükben tudható alapítványok kezébe kerülhet a csángó oktatási és keresztszülő program.

Lemondott a Moldvai Csángómagyarok Szövetségének elnöksége. A testület döntésének oka hétfői közleményük szerint az volt, hogy a szervezet magyar állami támogatását lényegében megszüntették.

Az MCSMSZ támogatási szerződése a Bethlen Gábor Alapítvánnyal 2012. január elsejével lejárt, s a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Nemzetpolitikai Államtitkársága részére küldött támogatási kérelmüket még válaszra sem méltatták.

Jeszenszky és Gerő a csángó gyerekekért?

A KIM hallgatásának okára azonban hamarosan fény derült. Répás Zsuzsa államtitkár elképzelései szerint ugyanis a szervezet szerepét - többek között a moldvai csángó gyerekek magyar nyelvű oktatásának, illetve a ,,keresztszülő programnak" a szervezését - a jövőben egy új alapítvány veszi át. Ennek irányítása több magyarországi alapítvány kezében összpontosul majd.

Ezek egyike a Moldvai Magyar Oktatásért Alapítvány lesz, amelyet annak idején még az MCSMSZ hozott létre, hogy az anyaországi támogatásokat kezelje - ám közleményük szerint a szervezet visszatartotta a felajánlott összegeket, így az együttműködést végül megszakították. A másik működtető a Teleki László Alapítvány lesz, amelynek háttere még érdekesebb. Kuratóriumának elnöke a Fidesz-közeli, Orbán Viktor évértékelő beszédeit szervező Magyar Polgári Együttműködési Egyesület elnökségi tagja, Granasztói György.


A testületben helyet foglal a szélsőségesen atlantista nézeteiről hírhedté vált Jeszenszky Géza egykori külügyminiszter, sőt a keményvonalas liberális értelmiség egyik prominens alakja, Gerő András történész is.

Információink szerint az oktatási program működtetésében szerepet kaphat a Fidesz erdélyi ,,házi fesztiváljának", a Tusványosnak szervezésében kulcsszerepet játszó Kisebbségekért - Pro Minoritate Alapítvány is.

A KIM végül a helyzet tisztázása érdekében lefolytatott tárgyalások során nagylelkűen felajánlotta, hogy az új alapítvány munkájában részt vehet az MCSMSZ is. Ám ehhez a szervezet teljes - százmillió forint értéket meghaladó - vagyonát be kellene adnia a közösbe, s ezért az öt fős kuratóriumban kaphatnának egyetlen helyet.

Vizsgálom az elődöm

A minisztérium hétfő este kiadott közleményében ugyanakkor úgy fogalmaz: az MCSMSZ vezetősége ,,cserbenhagyta a moldvai magyar közösségeket, továbbá az oktatási programban résztvevő tanárokat és gyermekeket". Állításuk szerint a szervezet vezetősége 35-40 millió adósságot halmozott fel, s ennek kiegyenlítését kérte a magyar kormánytól, amely ezért a szövetség működésének részletes átvilágítását határozta el. Ennek során számos hiányosságot tártak fel, ezért határozták el egy ,,áttekinthetőbb" támogatási rendszer kiépítését - írják.

Az eljárás apró szépséghibája azonban, hogy annak elvégzésével épp a Teleki László Alapítványt bízták meg. A feltárt anomáliákról az MCSMSZ közleményében egyébként azt írta: azoknak kiküszöbölését a jelentés kézhez vétele után ,,haladéktalanul" megkezdték.

Nem ismerik a moldvai helyzetet

Solomon Adrián, az MCSMSZ most lemondott elnöke lapunknak elmondta: ez a megoldás számukra elfogadhatatlan, mert a szervezet teljes infrastruktúráját át kellene adniuk ,,egy olyan szervezetnek, amelyben többségben vannak azok a magyarországi személyek, akik nem ismerik Csángóföldet, a moldvai helyzetet".

Hozzátette: Az elmúlt tizenegy évben 25 csángóföldi faluban indult magyar nyelvoktatás, melynek keretében 2500 gyermek őrizheti meg anyanyelvét. Továbbá Csíkszeredán sikerült a továbbtanuló csángó fiatalok számára létrehozni egy kollégiumot.

Solomon reméli, hogy a sokszor emberfeletti munkával, és nagyon sok jószándékú ember segítségével elért eredményeket az új alapítvány is meg tudja őrizni, ám leszögezte: ilyen körülmények között nem tudja nem vállalni a közös munkát.

BG

barikad.huLink
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
Brit filozófus: Remélem, hogy az EU-nak befellegzett
  2012-01-31 07:12:01, kedd
 
  Kedvező fejlemény lenne az Európai Unió felbomlása, állítja Roger Scruton brit filozófus a Mos Maiorum blog szerzőjének adott interjújában. A konzervatív megmondóemberként ismert egyetemi tanár szerint David Cameron kormánya nem nevezhető konzervatívnak, Orbán Viktornak pedig jobban kellene figyelnie cselekedeteinek magyarázatára.
A Horkay Hörcher Ferenc, Pócza Kálmán és más egyetemi oktatók által jegyzett politikai-eszmetörténeti blogon megjelent interjúban Scruton a brit belpolitikával kapcsolatban elmondta, David Cameron kormánya ,,igazából nem nevezhető konzervatívnak". Cameron maga ,,rendelkezik ugyan konzervatív ösztönökkel, de a helyzet az, hogy a liberálisokkal együtt egy koalíciós kormányt kell vezetnie. A liberálisok viszont alapvetően nihilisták, akik nem hisznek semmiben. Éppen ezért Cameronnak állandó jelleggel ezzel a nihilista semmivel kell kompromisszumot kötnie" - mondja a filozófus.
Scruton meglátása szerint a mai Lordok Háza egy zavaros intézmény, amely alapvetően szocialista irányultságú, ebben a környezetben pedig bármifajta konzervatív irányzat számára nehéz az érvényesülés.
A Buckingham Egyetem Filozófia intézetének vendégtanára szerint Skócia függetlensége nem fog megvalósulni, Skócia az Egyesült Királyság része marad.
Ne avatkozzanak kívülről a magyar belügyekbe!
,,Első lépésben is azt gondolom, hogy Magyarországnak is ki kell állnia Európa elé, és határozottan ki kell jelentenie: nem ti kormányoztok minket, hanem mi kormányozzuk magunkat" - ezt már hazánkkal kapcsolatban mondta Scruton, hozzátéve, hogy az EU természetesen tehet ajánlásokat, nekünk pedig összhangba kell hozni saját törvényhozásunkat a EU-s joggal, de - ahogy fogalmaz - ,,nem lehet egyoldalúan beavatkozni a magyar belügyekbe".
Scruton Orbán Viktor politikájáról elmondta, szerinte a legtöbb ember azt gondolja, hogy túl gyorsan történnek a változások Magyarországon, a kormány pedig túl sok előnyt kovácsol magának a mostani erős parlamenti felhatalmazásából.
,,Az Európai Uniónak befellegzett"
A beszélgetés végén Roger Scruton arra a kérdésre, hogy szerinte mi várható az Európai Unió válságának kimeneteleként, röviden így válaszolt: ,,Remélem, hogy az Európai Uniónak befellegzett, és tanúi lehetünk a nemzetállamok újjászületésének" - meglátása szerint ugyanis ma már nem fenyeget Európában háborús veszély, aminek a megelőzésére végső soron létrehozták az egységesült Európát.
,,Szóval valami másfajta együttműködésnek kell következnie, amely révén a konfliktusok tárgyalásos úton megoldhatók lennének" - zárja gondolatait Scruton.

(Heti Válasz)

Link
 
 
0 komment , kategória:  POLITIKA  
Ezzel a rendszerrel nem kompromisszumokra kell törekedni...
  2012-01-31 07:08:58, kedd
 
  "Ezzel a rendszerrel nem kompromisszumokra kell törekedni, ezt a rendszert meg kell dönteni!"

"Szent koronista"-e a Jobbik? - ilyen magasröptű kérdéseket kapott Vona Gábor az MTV-ben.


Vona Gábor: "A Jobbik a Szent Korona eszmét követi" - Ma reggel (2012-01-30)


LinkVona Gábor bejelentette:
2012-re a Jobbik meghirdeti az Atilla-évet, és megkérte a küldötteket, hogy a párt 2012-ben szervezze meg Magyarországon az Első Turáni Világkongresszust.

Hatszáz küldött részvételével megkezdődött a Jobbik nyolcadik országos kongresszusa a Budapesti Kongresszusi Központban.A rendezvényen Vona Gábor pártelnök a Jobbik parlamenti munkájáról, Morvai Krisztina EP-képviselő pedig a párt európai parlamenti tevékenységéről számol be a résztvevőknek. Emellett a küldöttek várhatóan újraválasztják Szabó Gábor országgyűlési képviselőt a Jobbik országos választmánya elnökének. A kongresszus majdnem egyórás csúszással kezdődött. Az eredetileg meghirdetett kezdési időpontban, tíz órakor a szervezők még a színpadon rendezték a nemzeti lobogókat, az árpádsávos és a Jobbik-zászlókat, végül kevéssel tizenegy óra előtt kezdődött meg a rendezvény.
Vona Gábor pártelnök a Jobbik szombati, nyolcadik országos kongresszusán, a Budapesti Kongresszusi Központban kijelentette, hogy a Jobbiknak pártként kormányzó erővé kell válnia,

mozgalomként pedig organikus, értékközpontú társadalmat kell építenie a jelenlegi széteső, értékvesztett társadalom helyett. Kiemelte: a Jobbik az elmúlt másfél évben a Radikális változás című programjából semmit nem adott fel, nem puhult el. "Attól, hogy valaki harcos, radikális politikát folytat, attól még nem kell mindenkit agyonlőnie, sok esetben többet lehet elérni ésszel, mint erővel" - tette hozzá. Vona Gábor szerint pártjának két ereje van: a belső egység és az igazság. Előbbivel kapcsolatban leszögezte: ha vannak belső viták, azokat az ország és a saját érdekükben meg kell tanulni megoldani. A többi párttal kapcsolatban Vona Gábor úgy fogalmazott: Orbán Viktor bukásáért Orbán Viktor dolgozik a legkeményebben, az MSZP-t pedig Gyurcsány Ferenc ássa el.

Az ellenzéki pártelnök beszélt arról is, hogy két pártakadémiát szeretne létrehozni. Egyet - amely Prohászka Ottokár nevét viselné - a jelenlegi küldötteknek, a másikat pedig - amely az Attila unokái nevet kapná - a legtehetségesebb fiataloknak, akik "az ország vezetésére születtek" - őket ösztöndíjakkal támogatnák, a legjobb oktatókkal képeznék. Vona Gábor elmondta azt is: "nagyon komoly titkosszolgálati erőkkel" kell megküzdenie, amikor a Magyar Gárda egységét helyre akarja állítani. A gárda tagságának száz százaléka, a vezetőknek viszont csak tíz százaléka akar egységet - jelentette ki, pedig szerinte "az országnak egyre inkább szüksége lesz a Magyar Gárdára és a Jobbikra is".
A pártelnök a cigányság és a magyarság együttélésével kapcsolatban úgy fogalmazott: "olyan helyzetet kell teremteni ebben az országban magyarnak, cigánynak egyaránt hogy aki nem a munka, a törvény és az oktatás világában képzeli el a helyzetét, annak két választása legyen: vagy a börtön, vagy az ország elhagyása". Vona Gábor arról is beszélt, hogy nem szeretne úgy meghalni, hogy nincs önrendelkezésük a határon túli magyaroknak
.
Bejelentette azt is: 2012-re a Jobbik meghirdeti az Attila-évet, és megkérte a küldötteket, hogy a párt 2012-ben szervezze meg Magyarországon az Első Turáni Világkongresszust.

Zárásként Vona Gábor felszólította a csaknem hatszáz küldöttet, hogy "győzzük le önmagunkat, önmagunk kishitűségét és megosztottságát, mert ha önmagunkat képesek leszünk legyőzni, akkor az ellenséget szétsöpörjük".Link
 
 
0 komment , kategória:  POLITIKA  
Moksa Elixír-A komplex szelíd gyógymód
  2012-01-31 06:53:52, kedd
 
  Moksa Elixír-A komplex szelíd gyógymód

Lassan százezer ember számára ismert a Moksa Elixír áldásos hatása. A Moksa Elixír forradalmasíthatja a homeopátiát.
A legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy egyetlen cseppben képes 64 hatást koncentrálni.Link


Link 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Kristályvilág és Aranykapu-estek a Lélek Tv-ben
  2012-01-31 06:33:37, kedd
 
  Ágnes Golenya Purisaca levele:


KRISTÁLYVILÁG

ÚJ MŰSOR INDUL: FEBURÁR 7-ÉN 19.00, LÉLEK TÉVÉ
(www.lelek.tv)

A Kristályvilág az egy MÁS VILÁG.
Egy olyan világ, ahol "kristálytiszta" lelkű, elméjű és szívű emberek egy egészen új világot építenek a mostani helyett. A kristályvilág már-már mennyei frekvencián rezeg:)

Igenis lehetséges lenne egy ilyen világ felépítése, akár holnap! Csak végre el kellene kezdenünk!
Ehhez szeretnénk ötleteket adni, lelkesítő példákat mutatni, bepillantást engedni egy-egy olyan ember életébe, aki nem a megszokott értékrend szerint él és dolgozik. Nincs "bezáródva" a látható világba, az ő élettere tágabb, és feladatait is ehhez szabja.

Új, élő műsoromba mindig meghívok egy vendéget, akinek életét érdekesnek, tanulságosnak és példaértékűnek vélem, vagy épp olyan munkába, tevékenységbe kezd, amit személy szerint fontosnak tartok. Lényével, munkájával egy Kristályvilágot épít, teremt. Erőt ad és példát mutat másoknak is, hogy ezt tegyék.

Mivel az Égiektől kaptam az Aranyasszony-trilógia üzenetet és elsődleges feladatom ezeket a tanításokat minden lehetséges módon, formában és csatornán minél több emberhez eljuttatni, így természetesen minden vendégem kapcsolódik valamilyen formában majd a könyveimhez, a tanításokhoz, vagy életünk, munkánk valamilyen ponton találkozik.

Első vendégem Varga Zoltán geológus, a tatai Geológiai Múzeum vezetője, akivel tavaly októberben megalakítottuk a Móricz János Kulturális Egyesületet és együtt szervezzük az áprilisi körmendi Móricz János Nemzetközi Őstörténeti Konferenciát. Zoltánnal arról beszélgetünk majd egy csésze tea mellett, hogyan robbant az életünkbe Móricz János, ő miért szenteli e különleges felfedezésnek az életét. Természetesen én is elmondom az én történetemet:)

Szeretettel várjuk!

ARANYKAPU-ESTÉK

A megszokott kéthetenkénti, kedd esti Aranykapu-esték februártól felvételként láthatóak majd. Február 15-től, minden második hét szerdáján és csütörtökén (mindig az úl Kristályvilág adás UTÁNI héten) másfél óránként (egy másik műsorral váltakozva) lesz megtekinthető, majd az adás hetében vasárnap is, több egyéb műsor között. Ezt követően kb. két hét múlva kerül be a Lélek tévé (www.lelek.tv) archívumába, ahol az Előadók között a nevemre kattintva előhívhatja bármikor a műsort.

Élő adás helyett tehát felvételként rögzítjük a műsort. Erre két okból kerül sor: egyrészt az új, beszélgetős műsorom, a Kristályvilág inkább igényli az élő adásformát, másrészt, a tapasztalataink szerint, az Aranykapu-esték témaköreibe nem könnyű "betelefonálni", vagy hirtelenjében véleményt írni. A rengeteg visszajelzés is azt mutatja, nézőim szívesebben elmélkednek egy-egy gondolaton, vagy szeretnek alaposabban utánanézni a hallottaknak, mielőtt kérdeznek vagy hozzáfűzik saját véleményüket. Ezért majd előre meg fogom e hírlevél útján küldeni a soron következő adás vezértémáját, a felolvasandó könyvrészletet, hogy fel tudjon készülni, és így kérdését akár előre megküldheti, és én az adásban megválaszolom Önnek. Természetesen utólag is elküldheti hozzászólását akár az aranykapu7@gmail.com email címre, akár a Lélek tévé honlapjára vagy facebook oldalára, akár honlapom (www.aranykapu.lapunk.hu) oldalam Kapcsolat menüpontjából, vagy a Fórum, esetleg a Vendégkönyv oldalakon hagyhat üzenetet.
Mi lehetne más a február 8-i új Aranykapu-est témája, mint a KRISTÁLYVILÁG?

VIDEÓ : Móricz Jánosról és a Tayos barlangról az ecuadori tévében
Link
 
 
0 komment , kategória:  Purisaca Golenya Ágnes   
     1/18 oldal   Bejegyzések száma: 170 
2011.12 2012. Január 2012.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 170 db bejegyzés
e év: 2101 db bejegyzés
Összes: 24087 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 446
  • e Hét: 446
  • e Hónap: 27576
  • e Év: 27576
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.