Belépés
margit5.blog.xfree.hu
"Legyek én gyertya csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, ne tudjam soha kiért és kikért égek" (ismeretlen) Imre Margit
1950.07.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Bruno Gröning a csodadoktor élete és gyógyításai
  2012-01-31 13:01:37, kedd
 
 

Gyermekkora és ifjúsága - gyógyitása

Bruno Gröning 1906. május 30-án született Danzing-Olivában, August és Margarethe Gröning hét gyermeke közül a negyedik gyermekként. Szülei már korán felfigyeltek fiúk különlegességére. Időnként, ha az apa mogorván és zsémbesen jött haza, a csecsemő szobájából hirtelen egészen erős hangok hallatszottak ki. Amikor a szülők ijedten utánanéztek, már minden csendes volt, és a kicsi békésen aludt bölcsőjében. Erre az apa abbahagyta a zsémbeskedést és megnyugodva járkált a házban. Ilyen és hasonló események elidegenítették tőle szüleit és testvéreit, sőt az apából kellemetlen érzelmeket váltott ki. Minél idősebb lett Bruno Gröning, környezete annál idegenebb lett számára. Egon Arthur Schmidt így számol be a "Bruno Gröning csodálatos gyógyításai" című könyvében:


Bruno Gröning a háború után, mint üldözött, Nyugat-Németországba emigrált, egyszerű munkás volt. A legkülönbözőbb állásokat töltötte be, volt asztalos, gyári és kikötői munkás, kézbesítő és gyengeáramú szerelő. Aztán hirtelen a nyilvánosság érdeklődésének középpontjába került. Csodálatos gyógyításainak híre elterjedt az egész világon. Minden országból jöttek betegek, kérő levelek és ajánlatok. Gyógyulásra várók tízezrei zarándokoltak működésének helyszíneire. Forradalom indult el az orvostudományban.


1949-ben Bruno Gröning neve egyik napról a másikra a nyilvánosság fényébe került. Sajtó, rádió és hetilapok tudósítottak. Hónapokig figyelte lélegzetvisszafojtva a fiatal köztársaság, ahogy akkor nevezték, a "csodadoktor" körül zajló eseményeket. Mozifilmet is készítettek róla, vizsgálóbizottságokat állítottak fel, és a hatóságok is a legmagasabb szinten foglalkoztak vele. Az északrajna-wesztfáliai szociális miniszter Bruno Gröning ellen eljárást kezdeményezett a természetgyógyász-törvény megsértése miatt, a bajor miniszterelnök viszont kijelentette, hogy ilyen különleges jelenséget, mint Gröning, nem szabad szigorúan a paragrafusok szerint megítélni. A bajor belügyminisztérium a tevékenységét, mint "ingyenes szeretetszolgálat" ítélte meg.


A társadalom minden szintjén heves és ellentmondásos viták folytak. Az érzelmi hullámok magasra csaptak. Szellemi vezetők, orvosok, újságírók, jogászok, politikusok és pszichológusok: mindenki Bruno Gröningről beszélt. Csodálatos gyógyításai egyeseknek egy felsőbb hatalom ajándéka volt, mások viszont sarlatánnak tartották. De a gyógyulások tényszerűségét orvosi vizsgálatok igazolták.

Bruno Gröning tanítása - a szellemi úton törtenő segítség és gyógyulás

Bruno Gröning képességeit szellemi úton kapta, nem tanulta vagy fejlesztette ki ezeket. Tanítását szabadon tartott előadásokon a hallgatóság "tudomására hozta". Bruno Gröning tanításának igazságát "jó gyümölcséről" ill. a jó eredményekröl ismerhetjük fel.

Bruno Gröning hitvalló előadásaiban hangsúlyozta az emberekre ható szellemi erők fontosságát. Ezeknek az erőknek a hatása sokkal nagyobb, mint ahogy azt hinni lehetne. A gondolatok különösen hozzátartoznak ezekhez a szellemi erőkhöz. A tudomány is egyre jobban elismeri az élet szellemi össze-függéseit.

A Bruno Gröning tanítása által a szellemi úton történő segítség és gyógyulás egyre több ember számára ad lehetőséget arra, hogy a betegségtől, a gondtól és a bajtól megszabaduljon. Hogy mennyire követi egy segélykérő ezt a tanítást, az természetesen csak saját magától függ.

Bruno Gröning mondta: "A gyógyáramnak Isten az adója és az ember a felvevője."


De az ellenerők is megjelentek. Befolyásos orvosok, egyházi elöljárók és egykori munkatársak mindent megmozgattak, hogy Bruno Gröning tevékenységét megnehezítsék. Gyógyítási tilalmat vezettek be, eljárásokat indítottak ellene. Minden erőfeszítése, hogy tevékenységét szabályos mederbe terelje, csődöt mondott. Egyrészt a mérvadó gazdasági erők ellenállása, másrészt a kollégái tehetetlensége vagy profitéhsége miatt. Mikor Bruno Gröning 1959-ben, Párizsban meghalt, az utolsó eljárás még folyamatban volt ellene. Az eljárást megszüntették, végső ítéletet soha nem hoztak. Azonban sok kérdés tisztázatlan maradt.


Bruno Gröning gyógyításai - a hatalmas tömeg, mely köré gyűlt. Film részlet - német nyelven.

Kattints a linkre
http://www.youtube.com/watch?v=vwgvytK-7Gk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ImyZvafT-dw&feature=related

--------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------


A Bruno Gröning Baráti Kör alapitója


A Bruno Gröning Baráti Kör alapítója Grete Häusler (1922 - 2007). 1950-ben ismerte meg Bruno Gröninget és már első találkozásuk alkalmával megélhette három gyógyithatatlan betegségéből való gyógyulását. Ezek után szoros munkatársa lett és felépítette az ausztriai közösségeket.
1959 után megállapította, hogy a gyógyulások továbbra is történnek. 1979-ben megalapította a Baráti Kört. Ennek az a feladata, hogy megőrízze Bruno Gröning hagyatékát az utókor számára és hogy a szenvedő emberek számára lehetőséget biztosítson a gyógyulásra és a segítségadásra.

Előbb csak egy maroknyi rokonérzelmű jött össze, de a nyolcvanas évek végére erős növekedés volt észlelhető. Ma a Bruno Gröning Baráti Kör egyike a világszerte legnagyobb tevékeny egyesületeknek,

Célja a szellemi úton való gyógyítás, amit Dieter Häusler, Grete Häusler fia vezet.


Felépítés.

Minden európai államban, a világ minden kontinensén léteznek helyi közösségek.

Ezeken a közösségi órákon összejött barátok háromhetenként találkoznak. A közösségek vezetői és ennek segítői munkakörökben koordinálják a feladatokat. A felnőttek helyi közösségei mellett a fiatalok és gyerekek is látogathatnak közösségi órákat. Itt is történnek gyógyulások.

Az orvosok, természetgyógyászok és más gyógyászati hivatásban dolgozók számára létezik az Orvostudományi Szakcsoport (MWF) és az orvosi közösségek.

Minden segítő szabadidejében, fizetség nélkül dolgozik. Bruno Gröning Műve kizárólag önkéntes adományokból tartja fenn magát. Pénzügyi vagy jogi kötöttség nem áll fenn. A Baráti Kör hittől független és nincs valláshoz kötve. Az összes nagy világvallásokból tartoznak ide emberek.

Bruno Gröning példája nyomán a Baráti Körben nem történik diagnosztizálás, terápia, kivizsgálás vagy kezelés. Nem javasolnak, nem írnak fel és nem is adnak gyógyszereket. Éppen úgy nem tanácsolnak el senkit sem orvosi látogatásoktól, gyógyszerek bevételétől, terápiáktól vagy operációktól. Bruno Gröning szerint minden gyógyulás Isten kegyelme. Ezért a Bruno Gröning Baráti Kör nem is igér gyógyulást.


Ma a Bruno Gröning Baráti Kör az egész világon elterjedt. Minden földrészen léteznek közösségek, mindenütt történnek gyógyulások.

Bruno Gröning 1949-ben Herfordban mondott szavai egyre jobban beigazolódnak: "Megállítani ezt nem lehet. Az egész világon történjen gyógyulás."

--------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------


Bruno Gröning életbölcseletei - fontosabb szavai - tanításai az emberekhez1. "Nincs gyógyíthatatlan betegség, Isten a legnagyobb orvos."

2. "Mindenki saját maga orvosa lesz, bízzál és higgyél, segít és gyógyít az Isteni erő."

3. " A betegség rendetlenség, jöjjön rendbe saját magával és Istennel és a gyógyulás nem marad el."

4. "Hinnetek kell Istenben és bíznotok kell bennem."

5. "Én csak egy útmutató akarok lenni az emberiség számára azáltal, hogy megmutatom az embereknek az utat, az Istenhez vezető utat."

6. "A gyógyáramnak Isten az adója és az ember a felvevője."

7. "És ha hív valaki engem, jövök és segítek továbbra is, ha Isten is úgy akarja."

8. "Tevékenységem csak arra szolgál, hogy minden embert ezen a Földön a helyes útra, az Isteni útra vezessek"

9. "Létezik egy magasabb szintű erő, amely minden élet alapja és gyógyít!"

10. "Bízzál és higgyél, az Isteni erő segít és gyógyít."

11. "Ne legyen hiszékeny, győződjék meg saját maga."

12. "Sok minden van, amit nem tudunk megmagyarázni, de semmi sincs, ami nem történhet meg."

13. "Mindenkinek segíthetek megtalálni az utat a jóhoz, de erről helyette nem dönthetek, vagy nem kényszeríthetem a jóra. Mindenkinek saját magának kell az utat megtalálnia."

14. "Minden betegség gyógyítható, de nem minden ember gyógyítható."

Akit bővebben érdekel a téma az alábbi linken található még több info.
Link
 
 
0 komment , kategória:  Bruno Gröning a "csodadoktor  
Ír áldás
  2012-01-31 12:53:34, kedd
 
 


Ír áldás

Legyen életutad járható,
azt kérem számodra.
Fagyos, dermesztő napokon
valakitől mindig kapj meleg szavakat.
Sötét éjszakáidat
telihold világítsa meg,
és járható út vezessen mindig házadig,
s örök hazádig.

Ha bajban vagy,
Isten ne aludjon bárkádban soha.
Oltalmazón borítsa föléd tenyerét,
és útjaid fölfelé vezessenek.

Az időjárás ne legyen ellenséged,
hátszéllel járj,
s a vihar ne sodorjon szakadékba.
Mire az ördög észbe kap,
hogy te arra jártál,
már régen a mennyországban
legyen otthonod!
(ismeretlen forrás)
 
 
0 komment , kategória:  Imák  
Mágneses pólusváltás a Földön?
  2012-01-31 12:51:55, kedd
 
 


Mágneses pólusváltás a földön?A Föld szerkezete egy szilárd belső magból, képlékeny magkülsőből, földköpenyből, és egy szilárd kéregből áll, illetve a belső mag anyagi összetétele (vas, nikkel) létrehoznak egy mágneses mezőt. Ez a mágneses mező merőben eltér a gravitációtól, hiszen az többé-kevésbé egyenletes a Föld felszínén, míg a mágneses mező kétsarkú, azaz létezik egy északi pólus és egy déli.A mágneses északi sarkot 1831-ben fedezték fel, majd 1903-1905-ben pontosították. A déli mágneses sarkot 1909-ben fedezték fel.A mágneses sarkokban futnak össze a földmágnesességi erővonalak, amelyeknek az irányában az iránytűk beállnak.A Napból a Földre tartó elektronok útvonalát a mágneses erővonalak határozzák meg, ahol az elektronok elérik a Földet ott alakul ki a sarki fénynek nevezett jelenség, ez a két pólusnál található. Napkitörések idején különösen jól látható a sarki fény, hiszen ilyenkor lényegesen több a Napból kilőtt elektron.

A földmágnesesség jelentősége

A Föld mágnesességének legnagyobb jelentősége az élet szempontjából van, hiszen ez a mágneses pajzs védi meg a bolygó élőlényeit a világűrből érkező részecskesugárzástól, mint a kozmikus sugárzás, napszél, stb. Ezek a kozmikus sugárzások az élet szempontjából kritikusak, mert részben kiolthatják az élet bizonyos területeit, illetve ami túlél, az mutálódik, új fajok jönnek létre.A föld mágnesességét már i.e. 4-6.000 évvel is ismerték, a sumer leírások részletesen és pontosan taglalják. A sumer társadalom bukásával elfelejtődött ez a tudás is. Nagy Sándor az utolsó, aki egyesítette Mezopotámia népét, már nem ismerte a jelenséget, pedig tanítója Arisztotelész tudott róla. Az újra felfedés a Krisztus születése körüli időkre tehető, ekkor a Kínaiak kezdték használni, majd tőlük elterjedt az arabok révén.
Mágneses pólusváltás
A mágneses pólusok folyamatosan változtatják a helyüket. Ez egy természetes jelenség. A kőzetminták ezt a folyamatot igazolják. Azonban az utóbbi években lényegesen felgyorsult a pólusvándorlás. Az elmúl 150 év alatt 1.100 km-t haladt Kanadától Szibéria irányába.
A Föld mágneses ereje csökken, az elmúlt 200 évben kb. 10%-al. (ezer évvel ezelőtt 1,5-szöröse volt a mai értéknek) A mágneses tér folyamatosan csökken. Ez azért nagyon fontos, mert például a csontszövet stabilitását nagyban befolyásolja a mágneses tér erőssége. Ha tehát csökken a tér, gyakoribb lesz a csontritkulás. Lassan kezd érthetővé válni, hogy miért szenved sok kisgyerek csontritkulástól. Később ahogy nőnek a gyerekek és a nem megfelelő táplálkozás miatt elsavasodnak (üdítők, édességek, fehér cukor, fehér liszt, elektroszmog, stb.) tovább fokozódik a csontritkulás, hiszen ahhoz, hogy a szervezet életben maradjon, kalciumot kell kioldjon a csontokból. De ez már egy másik történet.
A mágneses pólusváltás mindig összefügg a dimenzióváltással.
A dimenzióváltás fogalma
Első lépésként mindig meggyengül a mágneses mező, vándorolnak a pólusok. Előfordul, hogy a mágneses mezők összezavarodnak. A repülőtereken nemrég világszerte át kellett állítani a mágneses műszereket a térképek használhatósága miatt. Az állatvilág, mely a mágneses vonalakat követi, gyakran eltéved, így nem találnak haza a madarak, a tengeri állatok pedig kiúsznak a partra a mélytenger helyett. Változhat a Föld alap rezonancia frekvenciája, a Schumann hullámok frekvenciája, és egyéb energia átalakulások is zajlanak.

Sok német és orosz tanulmány foglalkozik a témával, és kiemelten Gregg Barden.

A legfontosabb azonban, az a hatás, amit a geomágneses mezők gyakorolnak az emberi tudatra. Az első orosz asztronauták, akik két hétnél több ideig tartózkodtak az űrben, azaz a földi rezgéseket nem érezték, egyszerűen megőrültek. Azóta mind az orosz, mind az amerikai űrhajósok mesterségesen gerjesztett Schumann hullámok hatókörében élnek az űrben. Amikor a geomágneses mezők értéke nulla, akkor az emberi agyban tárolt információ megszűnik létezni. Ez teljesen hasonló azzal, mint amikor a számítógép memóriája csak akkor tárol információt és dolgozik vele, ha áramot kap. Ha lekapcsoljuk az áramot, minden törlődik a műveleti memóriából. Ez az agy információtároló képessége miatt van, azaz felépítése igényli a külső, földi teret.A dimenzióváltás és a hozzá kapcsolódó pólusváltás előtt a bolygó civilizációja hanyatlásnak indul, sokszor megmagyarázhatatlan okok miatt. Ez a hanyatlás nagyon mély. Időtartama néhány hónaptól, két évig szokott tartani. A dimenzióváltásról részletes leírásokkal szolgál Thoth, illetve több indián törzs (pl. pueblo indián), illetve a sámán világ.

Közvetlenül a dimenzióváltás előtt néhány órával, a két dimenzió egymásba csúszik. Ilyenkor megjelenik valami szokatlan forma, szín, amit nem tudunk értelmezni. Nem őrültünk meg, hanem egy másik dimenziót látunk a miénkben.
Fontos megjegyezni, hogy ilyenkor minden szintetikus anyag szétesik atomjaira. Csak a természetes anyagok maradnak meg. Érdemes emiatt kimenni a szabadba, hiszen minden ami mű, az eltűnik. Most már érthető, hogy a több százezer vagy millió éves Gízai piramisok, a Titicaca tó dokkolói 4.000 méter magasan miért kőből készültek. Azok a civilizációk nem olyan primitívek, hogy ,,csak" kőből tudnak építkezni, hanem olyan okosak, hogy tudják, a dimenzióváltást a természetes kő biztosan túléli.

Edgar Cayce a téma egyik szakértője, illetve Thoth smaragdtáblái több nagy civilizáció, hasonló módon történő ,,eltűnéséről" beszélnek. Ehhez hasonlóak a Titicaca tavon található sziget indián törzseinek rituáléi. Ide járnak a nagy feltalálók, hogy kozmikusan feltöltődjenek, mielőtt nagy dolgokat ,,feltalálnak". Most már az is érthető, hogy a nagyon régi civilizációk modern nyomai miért nem léteznek. Az Föld olyan mint egy nagy homokozó. Egy adott pillanatban elsimítják a homokot, ilyenkor eltűnnek a nyomok. Egy, két komolyabb kőalkotás marad meg mint örök mementó.
Dimenzióváltás idején hatalmas üresség lesz úrrá a Földön. Sötét üresség. Ez azonban egyáltalán nem félelmetes. Inkább érdekes. Vannak olyan meditációs technikák, melyekkel át lehet ezt élni. Egyáltalán nem rossz. Fontos, hogy tudatosak legyünk. Ez az üresség 1-2-3 napig tarthat. Az egyik indián törzs két és fél napról számol be az utolsó ilyen váltás előtt. Naptárjukban kettő és fél fekete kő szerepel az egyébként csupa fehér kőből álló idősorban.

A dimenzióváltás után egy új világban találjuk magunkat. Fontos, hogy tudjuk itt a gondolatunk teremt. Érdemes vele szórakozni. Úgy igazítjuk testünket, ahogy akarjuk. Ha valamire gondolunk, az megvalósul, megteremtődik. Ekkor megértjük, hogy a TUDAT TEREMET. Ez így van a harmadik dimenzióban is, de nem akarjuk elhinni, mert elhitetik velünk, hogy ez baromság. Mi pedig mint jó birkák, elhisszük.
Ennek az új dimenziónak van egy komoly hátránya is. Mivel jelenlegi tudatunkat magunkkal visszük, félelmeink életre kelnek. Lásd Gömb c. film.
Ha el kezdünk félni, hogy valaki meg fog támadni minket, akkor meg is fog. Gondolunk egy fegyverre és ott lesz a kezünkben. Azonban szokásos földi félelmeink alapján tudjuk, hogy az ellenfél ügyesebb, erősebb, stb. Előbb vagy utóbb összehozzuk, hogy megöletjük magunkat.
Az új dimenzióban való túléléshez tudni kell, hogy a világegyetemben minden ember alkotta scifi filmtől eltérően nem a harc és a halál a domináns, hanem a szeretet.

Ha mégis másképp lesz?

A régi írások 1998, illetve 1999 évekre jósolták az eseményt. Szerencsénkre, az említett módon mindez nem történt meg. De lehet, hogy mégis zajlik másképpen?
Rengeteg tudatos gyerek születik napjainkban, őket kristály, vagy egyéb jelzőkkel illetik. Az emberek tudata folyamatosan nyílik. Kezdjük megérteni a régi kultúrák ránk maradt dokumentumait. A materializmust ma már az emberek többsége megmosolyogja. Amikor Hawking gondolataival irányítja tolószékét, számítógépét, beszéd szintetizátorát, akkor tényleg nem értjük, hogy mi történik velünk?
Tanulság
A fenti nagyon rövid összefoglaló nem azért született, hogy féljünk, hiszen nem az az élet célja. Inkább azért, hogy erről is tudjunk. A kozmoszban tíz év annyi, mint ezer, de nekünk nem. Nem tudni, hogy mit élünk még meg és mit nem. Egy biztos, jelenlegi fogyasztói rendszerünk, ebben a formában életképtelen. Váltás lesz. Hogy ez milyen mélyen történik, azt nincs ember, aki megmondhatná. Kívánom, hogy a fentieket mindenki raktározza el mélyen az agyában, ne ítéljen, ne építsen korlátokat, hanem csak tárolja el, és ha szükség lesz rá, vegye elő a tudást, és csak annyit mondjon, hogy tudom mi ez, tudom, mit kell tenni.
Forrás: http://integrativmedicina.hu/scifi/erd_3_11.html

 
 
0 komment , kategória:  2012 és a vele kapcs. írások  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2011.12 2012. Január 2012.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 11 db bejegyzés
Összes: 987 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 64
  • e Hét: 203
  • e Hónap: 1153
  • e Év: 1153
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.