Belépés
wob.blog.xfree.hu
" Egy ember értékét saját maga adja, és nem az amije van " ... weisz tomy
1949.09.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Egy kis huncutkodás
  2012-10-23 18:57:43, kedd
 
 



Clinton egy nagyot hazudott a világnak, mondván, hogy nem emlékszik a szexre a Monikával. Mert egy férfi elfelejtheti hova parkolta kocsiját, vagy milyen szállóba hagyta csomagját, de hogy volt e kapcsolata egy nővel azt soha, akármilyen is volt az érzelmileg.
A férfi szem tulajdonsága, hogy amit lát megkíván és átlát a ruhák anyagán is. E okból a nők inkább férfiak előtt vetkőznek szívesebben mint nők ellőt, mert a női szem furcsa tulajdonsága, hogy csak kritizálni tud.
A nők neheztelnek a doktorokra, mert az óvszerre allergiás férfiaknál, nem csak a fájdalmaikat vették el, és nem hagyták olyannak amilyené megnagyobbodtak. Vajon te is erre gondoltál?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Te hova tartozol?
  2012-10-15 17:38:24, hétfő
 
 



Az emberiséget általában úgy két jelentősebb csoportba sorolnám, azután ami a sikerük harcát illeti. Az egyik a győztesek csoportja, a másik meg a vesztesek csoportja nevet viseli.
Mindenki hovatartozását a természete, a komolysága és a dolgokhoz való hozzáállása határozza meg.
Lényegében nincs alapvető, elemi eltérés a két csoport közt, csak mi magunk kerítünk feleslegesen nagy feneket mindennek, és pont lehet még ráadásul, hogy tetszik mindez nekünk.
De példáznám miről is volna szó e gondolatmenetben, kihangsúlyozván a csoportok reagálását, példákkal.

-A győztesek nem félnek a konkurenciától, hanem tanulnak belőle, és megpróbálnak felülkerekedni rajtuk.
-A vesztesek mindjárt felveszik az ártatlan áldozati bárány arcát, és lekókadnak.

-A győztes tudja, hogy a sikere gyümölcsét csak a fáradságot nem kímélő munka hozza meg.
-A vesztes a sikerért nem tesz semmit, meggyőződése, hogy ő egy peches ember.

-A győztes felveszi a harcot a kihívással amit az élettől kap.
-A vesztes kitér ez elől és kimagyarázza tettét.

-A győztes ígér, szavát adja, és be is tartja annak módja szerint.
-A vesztes ígér, szavát adja, majd kifogásokkal indokol.

-A győztes sohasem elégszik meg tudásával, állandóan tovább képezi magát.
-A vesztes egy megelégedett, majd robot emberré válik, egy idő után.

-A győztes becsüli és tiszteli azokat akik többet tudnak nála, majd megpróbálja eltulajdonítani amit nem tud.
-A vesztes irigyeli az ilyeneket, hibák után kutat ami okot adjon neki a kibeszélésükre.

A győztesnek nagy felelősség tudatja van a történtekkel szemben.
-A vesztes kibújókat keres és állandóan hajtogatja, hogy ő mennyit dolgozik egész nap.

-A győztes minden újat bevezet a munkája területén, a siker érdekében.
-A vesztes avval védekezik, hogy ezt így kell, mert mindig így csinálta mindenki, fél az újtól.

-A győztes megoldást keress a nehézségekre amik adódnak életében.
-A vesztes menekül, és másoktól várja mindig a nehézségei megoldását.

Még nagyon sok ilyen példákkat tudtok ti is, biztos vagyok benne. De arra kérlek benneteket, egy pillanat erejéig gondolkodjatok inkább el a fent említetteken, döntsétek el a szívetek mélyén, hogy ti melyik csoporthoz szeretnétek vagy tartoztok már? Mert lehet rajta változtatni ha a nem kívánt csoportba vagytok, rajtatok múlik minden.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Változik a világ
  2012-10-09 10:30:03, kedd
 
 



A mai és a jövői gyerekek kulturális öröksége lényegesen más lesz mint amilyen a miénk volt. Ők tanúik lesznek a demográfiai változásoknak, amik már elkezdődtek napjainkban. A kultúrának nagyon erős és behatárolt szabályai vannak, ahhoz, hogy 25 évnél tovább kibírják fennállásukat. Ezt a történelem bizonyítja.
A 2009. született gyerekek száma elérte az egy milliót, de ez nem biztosítsa az egy millió felnőttek számának gyarapodását 2026. Egy nép kultúrája valamelyest arányos a születések számával is. De ha ez tényleg fennáll, akkor ilyen számítással oda fogunk jutni, hogy Európa népesedése esik folyamatosan, és végül mint állam forma akár meg is szűnhet. Ehhez nagyon besegít a muzulmán emigráció is. Hát miként?...ne feledjük sok nagyvárosban mint Nisa, Marsaille, Párizs, vegyük csak a franciákat, e bevándorlási arány már most elérte a 45 %, a mostani kimutatások szerint. Na most ha ez így halad e ország úgy 40 év múlva, akár már muzulmán ország is lehet. De nem jobb a helyzet Angliában sem. Ott is a kimutatások már a 82000 a 2,1 millió arányról írnak. Ott már a katolikus és protestáns templomokat elkezdték át építeni a sajátékukká. De ha tovább olvasgatunk, Oroszországban is minden 5. katona muzulmán. Belgiumban is az újszülöttek arány meghaladta már a 7 százalékot a muzulmánok javára.
Elrettentő az is, hogy a németek már nyíltan beszélnek e tényről nap mind nap, vagyis szerintük 2050. eljön a" muzulmán többség" veszedelme. Ők már beismerik, hogy erre utalt Kadafi amikor kimondta a muzulmánok győzelmét Európában, harc és fegyver nélkül!!, csupán avval, hogy minden muzulmán családnak legalább 10-14 gyereke van míg a más vallásuknak csak egy-kettő. A mostani kimutatások szerint Európában jelenleg több mind 50 millió muzulmán él jelenleg is.
Amerika sem dicsekedhet, mert ott is több mind 9 millió muzulmán él jelenleg .
A fent felsoroltakat figyelembe véve, ti is láthatjátok miként változik a világ!! Gyermekeink, Unokáink vagy Dédunókáink vajon milyen világban fognak élni??, ezen gondolkoztam el most egy kicsit.
Akkor miként is képzelitek el a világ végét? Ki fogja uralni és vezetni a világot?, már úgy 100-200 év múlva.
Mindezeket mind való és kimutatott tényekre alapoztam, és nincs benne semmi faji előítélet vagy megkülönböztetés.Csak úgy elgondolkoztatóak ezek a kimutatások, feltárt adatok, ha fél szájjal is mondták ki, de valók. Nézzetek csak egy kicsit körül ti is a világban, és ha részben is, de igazat fogtok adni nekem.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem az a fontos
  2012-10-01 08:23:54, hétfő
 
 


Nem az a fontos mit mondunk , az öregek, hanem, hogy legyen ki meghallgassa mindazt amit mondunk. Minden hibánkat vagy tévedésünket meg tudunk aprólékosan magyarázni, csak valakinek el is kell hinni ezeket.
Nem az a fontos milyen nagy közlekedési szaki vagy, amikor felvesz valaki a gépkocsiba, hanem hogy valaki vállalván természetünket, felvesz gépkocsijába és elvisz. Hálánkból nem fog unatkozni az úton, arról biztosítjuk.
Nem az a fontos milyen váratlan eseményben van részünk, hanem milyen szépen át tudjuk mi ezeket ruházni az égiekre és a sugallatok hatására. Nem olyan fontos nekünk, mind a fiataloknak, az alkalmazkodás a modern világ előírásaihoz, vagy technika vívmányaihoz, el vagyunk mi a magunk kicsi körében. Mi tudjuk mit és miért teszünk, mindjárt ha a mai fiatalok nem is értenek mindig egyet tettünkkel.
Nem az a fontos milyen kopasz a fej vagy hosszú a haj, hanem mit tartalmaz az a koponya, ott belül, és milyen érett a tartalma, ami irányit minket.
Nem az a fontos nálunk, hányadik párunk van már az életünkben,( mind a fiataloknál), hanem hány éve élünk, szeretjük, becsüljük, tiszteljük, és tűrünk egymásnak.
Nem az a fontos milyen kitalált rövidítésekkel, vagy trágárul beszélünk egymás közt, vagy a családunkban, hanem milyen kulturáltan és tisztelet adóan viselkedünk a körülöttünk levőkkel.
Nem az a fontos okoskodásoddal miként magyarázod ki a vallási rendszert vagy elveket, hanem e események vagy ünnepek megértésében milyen mélyre tudsz hatolni a gyökerei felé. Milyen áhítattal fogadod el ezeket, és olvasol utána az írásokban megértésük céljából, ez a te hivatásod, másra úgy sem vagy felkészülve, csak azt te úgy gondolod és tévedsz e állásfoglalásodban.
Nem az a fontos milyen hangosan szól a zene, hanem milyen az a zene !!, kiket zavarunk mi evvel, akarnak netán mások pihenni a környezetünkből, és nem a mi bömbölő zenénket hallgatni. Miért nem engedjük, hogy saját maguk válogassák ki a hangulatukhoz a zenét és a hang erejét.
Nem az a fontos a tömeg közlekedési eszközökön nincs hova leüljünk, hanem, hogy milyen környezetben és milyen kulturáltan közlekedünk, és fogadjuk el a mások jelenlétét e közlekedési eszközökön.
Nem az a fontos, hogy elfelejtünk néha dolgokat elvégezni meghatározott időkben, hanem az maga, hogy mindennap felébredünk, ellátjuk magunkat a lehetőségünk és erőnk engedelemével, és nem vagyunk másokra utalva e téren. Mindent (majdnem!), ha később is, de elvégezzünk amint rájöttünk mulasztásainkra.
Nem az a fontos hány fajta és milyen orvosságokat irt elő nekünk az orvos, hanem nagyon fontos milyen gyógyító hatással vannak ezek ránk, mennyire és milyen mértékben állítanak talpra minket.
Nem az a fontos hány éves vagy, hanem milyen egészséges vagy, mennyire tudsz ügyelni erre, és ez nincs korhatárhoz kötve. Sajna a fiatalok túllépnek ezen, nem adnak elég fontosságot ennek, amit majd később fognak megbánni.
Végezetül, de nem utolsó sorban, nem az a fontos mit teszel nap mind nap, hanem milyen eredménye van munkádnak, milyen lelkiismeretesen végzed azt, milyen szándék vezet téged, és hány embernek szereztél boldogságot a nap folyamán.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2012.09 2012. Október 2012.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 101 db bejegyzés
Összes: 803 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 36
  • e Hét: 549
  • e Hónap: 793
  • e Év: 11552
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.