Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
Pofon
  2012-11-30 10:00:37, péntek
 
  Az én feladatom vagy tisztem az, hogy a saját félisteni létemet bebizonyítsam, és ennek reményeim és kilátásaim szerint eleget is tudok tenni. Tíz éve volt igaz de nem hiszem, hogy aki látta az elfelejtette volna amikor egy bizonyos házi bulin, aránylag elég kiadósan felpofoztam az egyik urat, amiért azt mondta, hogy hazudok a jóslatommal kapcsolatosan. Most ugyanazt a pofozkodást fogom folytatni csak hivatalosan, állami szinten, aki ellentmond állam vagy politikus is, az kapja a sallert, a saját otthonában, haza viszem nekik a pofont..  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mikulás
  2012-11-30 09:40:59, péntek
 
  A könnyelmű Nyugaton egészen elterjedt, hogy nincs Isten és �--rdög sincs, Szellemek sincsenek, a probléma viszont az lesz amikor kiderül, az ellenkezője, márpedig az, hogy igenis Isten van, létezik és vele együtt Szellemek is és Angyalok és még Mikulások is vannak. A valóságban vannak, nem a mesében, csak annyi, hogy láthatatlanok. Nem vagyok elég jó fizikus ahhoz, hogy meg tudjam határozni egy isten vagy egy szellem halmazállapotát, de még igyekszem fejleszteni magam ez irányban és később talán még próbálkozni fogok vele.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fentről jön
  2012-11-30 09:23:42, péntek
 
  A jobboldal azért van, hogy irányítson vezesse az országot és a népet, de mindehhez nem ártana némi kompetenciát is társítani, Ezek vad indián törzs szinten politizálnak. és mint ilyen nem a tudásuk és a szorgalmuk, hanem egy Gonosz Szellem tartja pozícióban őket. Nekem erről elég konkrétnak mondható információim is vannak, amiket viszont nyilvánosan nehezen tudok bizonyítani de a magam számára teljesen világos, hogy így van.
Aki, hátsó erő, ami jelenleg fent tartja a Kormányt, az azért teszi mert át akarja verni őket, azért adatott meg nekik a kétharmados győzelem a felemelkedésre, hogy aztán legyen ahonnan minél látványosabban megbukhassanak. Ezt például én is csak találgatni tudom, vagy a jelekből sejteni, szóval ha valamennyire is működő képesnek látnám a jelenlegi vezetést nem hiszem, hogy ellene lennék. De még ez is relatív. Mindenesetre mindez Fentről jön, ezt nem Viktor csinálja, és nem is ő találta ki.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németország az Németország
  2012-11-28 06:30:09, szerda
 
  Hiába na, Németország az Németország és "itt van a kutya elásva", azaz nem hiszem azt, hogy pont oda, Németországba temették volna el a két dobermant, hanem csak azért mert ha Németországban 1969 óta nem lenne engedélyezett a zoofilia, akkor Olaszországban nem írják meg a fenti cikket és akkor talán sose jutott volna eszembe a két doberman kutya, amely két állat szoros kapcsolatban áll a jóslatunkkal. Azaz, jobban mondva szoros kapcsolatban kellene állnia a Jóslattal, de csak abban az esetben, hogyha emlékeznék rájuk a túlvilági kalandom kapcsán, de nem emlékezek, így hát enyhén már kezd gyanússá válni a dolog, még nekem is.. Csak azért mert az említett Jóslat létrejötte, túlvilági emlékeim szerint, a két dobermanos ház körül zajlott. Itt a helybeli fiatal értelmiségiek, és a hippi vagy rocker egyetemisták közül mindenki tudta, hogy ki az akinek két dobermanja van, ki a dobermanos csaj. Indult az egész dolog a Flipperből, és két - három nap múlva már dobermanéknál voltunk és az is lett a végleges helyszín.Mondom én..Ők, dobermanék, nem tudnak semmiről semmit. De egyszer ha túlvilág volt, és velük voltam a túlvilágon apa, anya, lánya, barátnő, másik barátnő vagy kolléga nő, pincér srác, szóval ők lennének a médiumok, de igazán én sem vagyok témában az effélével. De a két doberman nem szerepel az emlékezetemben, ismertem a két kutyát ott aludtam velük az ólban többször nyáron is és télen is, habár igaz, hogy az már a Jóslat után volt,lényegtelen. Az a fontos, hogy ha a két kutyára nem emlékezek, hogy ott lett volna, és ha nincs ott a két kutya, akkor nem teljes a család, és akkor lehet, hogy csak képzelődök, és nincs semmilyen Jóslat. Vagy elbújtak volna ? Meglátták, hogy né, jé, túlvilág, gyere fussunk.Mert hogy otthon nem láttam őket az 100%.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Doberman szex
  2012-11-28 05:31:27, szerda
 
  Nem tudok jól olaszul, itt tényleg azt írja, hogy anno '69 óta, Németországban, állatokkal lehet szeretkezni ? Mert akkor máris költözök oda. Nosztalgiát érzek, ej- haj, hát vajon az én, valamikori, két kis dobermanom, most milyen vizeken hajóz..Link  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nukleáris
  2012-11-27 04:55:33, kedd
 
  De, menjek visszafele is, elmondom újra, hátha most szebben- jobban fogalmazok, nincs kizárva, a napokban beszéltem egy íróval, és egy hírneves művésszel, hátha ragadt rám valami..Na szóval, itt nem egyéb hanem pontosan az az állítás van felmerülőben, hogy mármint én lennék a szerzője vagy okozója, világszerte, a politikai színtéren, az utóbbi tizen egynéhány évben megtörtént vagy mai napig folyamatban lévő bonyodalmaknak, ide sorolnám, a New York-i terror támadást, az Obama elnökséget, de még a George W. Bush elnökséget is, ugyanakkor Magyarországon Gyurcsány és Orbán miniszter elnökségét. És ami még volt mert sok minden történt, nincs most ide sokat sorolgatni, ezek a legfontosabbak, vagy leghangzatosabbak. A fent említett események körébe sorolhatóak az egyes, az említett időszakban megtörtént, természeti, ipari vagy nukleáris katasztrófák is.
Jelenleg éppen ezen feltételezések bizonyításán dolgozgatok, dolgozok.
Mindez egyben akció is, hadművelet, aminek politikai célja van, és amire, akit érdekel, visszalapozva, könnyedén rálelhet, merthogy számtalanszor elmondtam, azaz leírtam, úgyhogy ezt, ezen rejtély feltárását most inkább kihagyom, és az esetleges érdeklődő kíváncsiságára bízom.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tudományos tekintet
  2012-11-26 13:56:50, hétfő
 
  Tudományos tekintetben , alig egy két hónappal több mint két éve vagyok rajta a politikán, ennyi még nem tesz ki egy szak iskolát se, tehát még nem is várható, hogy labdába rúgjak. Rugdosódok erre arra, de ez még csak amolyan vizsga szerű, -de működni látszik, fejlődök.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tréning
  2012-11-24 06:30:07, szombat
 
  Mert kábé három hete annak, hogy elindultam beszerezni a benzint, első állomás a Hétvezér téri benzinkút, na lesántítok a Hétvezér térig hát benzinkútnak csak a hűlt helye, megszűnt. Ott a közelben egy gomba típusú építményben autó szerelő műhely működik ott kérdeztem meg, hogy van e esetleg benzinjük, házi használatra, kiröhögött az egyébként jópofa hórihorgas alkatú illető. Mondjam el, most amióta egy éve edzek és amióta augusztus óta a lehető leg intenzívebben tréningezek, napi négy -hat óra munka, a Fellegváron le és fel, a Séta tér és időlegesen a Főtér érintésével is, amióta ezt űzöm, hát már elvitathatatlanul sokkal jobban sántítok.
De ez volt az első kudarc, a Hétvezér téri, azután, azt mondja a volt menedzserünk, hogy benzint csak fém kaniszterben adnak, jó bejárom az összes üzletet, fém kaniszter sehol, közben benézek a Vágóhíd környéki benzinkúthoz azt mondják, nem kell fém kaniszter, adnak anélkül is, hogy jó a műanyag kaniszter is. Bejártam a piacot és még vagy tíz üzletet, egy helyen van 10 literes műanyag kaniszter, azt hiszem az a Párizs utca, máshol húsz literesen felül,nem vettem meg, csak kinéztem a tíz literest, mert ugyan mondták, de az se teljesen biztos, hogy tényleg adnak is majd benzint ha beállítok a műanyag kaniszterrel, vagy megint kiröhögnek.Nem számít. Annyi számít, hogy évi 50 eurós költségvetésből inkább nem vennék meg egy 10 literes műanyag kanisztert csak azért, hogy itthon tartsam.Mindegy, mindez egy héttel ezelőtt történt, ennyit tudtam meg egy hét járkálással.Aztán egy hete jött a köd, két három napig úgy élveztem nem tudtam betelni vele, a köddel, de a tegnap reggel már nem kaptam levegőt, és mintha már lépni se tudnék, bejöttem, jól behagymáztam és ki se mentem egész nap.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fém Kaniszter
  2012-11-24 05:33:15, szombat
 
  Merényelni egy dolog és más külön egy dolog merényelni ködben, magyarán fenn akadtam a Kolozsváron egy hete kitartó ködön, nem beszélve, hogy mennyire valószínű, hogy a hideg is beköszönt, ami máris megmutatta a foga fehérjét, már csúsztam is el jégen, és 3 perc alatt gyógyuló sebesülést is szenvedtem el. Eközben enyhén változott a harci helyzet is, de lényegében "helyben vagyunk, Tordán" szóval ugyanott vagyok, lényeg az, hogy ha külföldre megyek merényelni akkor nem fém kaniszter kell, sem slag, sem benzin, hanem egészen más egyéb nemű komponensekre lesz szükség. Mert ha a Fidesz, fene a jó dolgát, nem lenne, na akkor most többé kevésbé probléma mentesen kiütném az itthoni pártokat és az első lépés meg is lenne. De így is jó, mert az itthoni pártokat akárhogy kiütöm, igen, egytől egyig, nemre vagy vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, persze az ismerősöknek majd szólok, hogy na tessék, jó lenne evakuálni annak aki nem akar pörkölt formában haza kerülni. Sőt, így még jobb mert ha leszámolok ezekkel is és azokkal is majdnem egy időben akkor már csak az és amaz marad esetleg még egy - kettő, akit szintén nem túl nagy fejfájás árán lehet majd elintézni.Szóval mondjuk, ha felégetjük az itthoniakat, és kifüstöljük a Fideszt, akkor már csak Obamáék és Putyinék maradnak hátra, esetleg Kína vagy India, na meg az Arab Emírségek.Ennyi, pofon egyszerű az egész, az eszkimók biztos nem fognak ránk támadni, sem az amerikai indiánok de még az ausztrál kannibál törzsektől sem kell igazán tartanunk.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyökér
  2012-11-23 05:05:19, péntek
 
  A nyugati civilizáció olyan mint egy képzeletbeli gén manipulált fa, aminek egy ultra szuper koronát fejlesztettünk de ugyanakkor a gyökere teljesen kipusztult, a gyökér megszűnt létezni, ennek a fának nincs gyökere.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
2012.10 2012. November 2012.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 32 db bejegyzés
e év: 330 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 65
  • e Hét: 339
  • e Hónap: 1234
  • e Év: 113703
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.