Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Minek, kinek köszönhető a JOBBIK erösödése?
  2012-02-29 22:55:11, szerda
 
  Minek, kinek köszönhető a JOBBIK erősödése?

Például az atv - nek, Kálmán Olga Egyenes beszéd című műsorának.

Miért is?
Mert akit egyes média megpróbál kiközösíteni azt annál jobban fogadják el az emberek, mert úgy értelmezik, hogy biztos azért nem hívják a JOBBIK képviselőit, mert félnek, hogy az igazságról is beszélne valaki, és nem az előre megbeszélt dolgokat fogja hangoztatni.

Az MSZP is sokat tesz azért, hogy a JOBBIK népszerűsége, támogatottsága növekszik, mert minden olyan kiáltozás amit a JOBBIK ellen elkövetnek MSZP politikusok az még jobban azt igazolja az emberek felé, hogy a JOBBIK - tol retteg az MSZP igaz ennek minden alapja meg is van.

Személy szerint Gyurcsány Ferenc tett sokat azért, 2006 - ban, hogy a jobbik lassan meghatározó politikai párta fog vallni az a párt aminek még nagy jövője lesz hazánkban.

Sokat tesz tett érte az EU, mert azokkal a lépésekkel amit hazánk ellen elkövet, csak fát hajit ara a tűzre ami előbb utóbb lángba fogja borítani Brüsszelt, a kizsákmányoló bankokat, és azt az élősködő csürhét ki fogja iktatni a hatalomból akik ma szívják az Európai állampolgárok vérét.

Minden olyan lépés csak erősíti a JOBBIK - ot amivel ártani akar neki bárki, mert az elmúlt években létező pártok már régen elveszítették szavahihetőségüket.
Most a FIDESZ járatja le magát a választok előtt, amikor hagyja, hogy Családoktól rabolja el a külföldi kizsákmányoló bank az ingatlanát, amikor behódol az EU - nak, amikor lefekszik az IMF - nek, mint egy rossz kurva.

Nem baj mocskok csináljátok csak, pont ez fog oda vezetni, hogy lassan meglincselik az emberek azokat akik ide juttatták hazánkat az elmulat 20 évben.
Megérdemlik, és ha én is ott lehetek akkor, még a mentőben is rugdosni fogom őket.


[
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogy is van ez?
  2012-02-27 15:56:05, hétfő
 
  Hogy is van ez?

Hogyan lehet 30 Ft benzinkút és benzinkút között a különbség?
Mi ebben a trükk?
Ki az a hülye aki 30 Ft - tal drágában tankol?

Egyszerűen durvák ezek az árak ilyen bérek mellet, és mellette embargót vezetünk be Irán ellen.
Persze erről nem kérdeztek meg egy választót sem, hogy szeretné e ha nem vásárolnánk olajat Irántól.
Ezt eldöntötték olyan ingyenélők mint a politikusaink akik milliókat keresnek és mégis állami kocsival közlekednek, vagy üzemanyag pénzt vesznek fel.

Ez a demokrácia?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valahol minden politikus bűnöző.
  2012-02-27 12:50:46, hétfő
 
  Valahol minden politikus bűnöző.

Amikor olyan törvényt alkot, szavaz meg, hogy a magas ÁFA és adó elvonások miatt gyerekek családok, éheznek nemzet ellenes bűncselekményt követ el.

Amikor az országa, választói ellen szavaz ahogy az MSZP EP képviselői tették, hogy elítélték saját hazájukat az kimeríti a hazaárulás fogalmát.

Amikor milliós fizetéseket vesznek fel miközben tudják, hogy gyerekek éheznek hazánkban az ismételten nemzet ellenes bűncselekménynek tekinthető.

Amikor olyan bank törvényt alkottak, vagy nem változtatták meg / Gyurcsány Ferenc / még figyelmeztetések ellenére sem, hogy a bank családok ingatlanait veszik, vehetik el, és ez miatt emberek öngyilkosságba menekülnek az áttételesen , de gyilkosságnak tekinthető.

Amikor úgy nyer egy párt választást, hogy hazudik a győzelme érdekében és nem azt teszi amit a választások előtt ígért annak a pártnak minden képviselője hazaáruló, és megélhetési politikusnak tekinthető.

Orbán Viktor és a szedet vedett társasága is ezt tette, teszi mert ma már nem azt csinálja amit a választások előtt ígért, vagyis hazudtak ami nemzet ellen elkövetett bűncselekmény.

De az az állampolgár, cég és annak minden alkalmazotta is bűnöző aki átvállalja a behajtást a kizsákmányoló külföldi bankoktól, és részt vesz egy kilakoltatásba lehet az rendőr, végrehajtó, teherautó sofőr, rakodó, ezek mind nemztük ellen tevékenykednek ebben az esetben, de az is aki olyan ingatlant vásárol amit a bank árvereztet.

Az az adó hivatalba dolgozó személy is nemzet ellenesen tevékenykedik, aki olyan emberektől követel pénzt akik a politikusok jóvoltából elveszették munka helyüket, és ma megélhetésükért küszködnek, éheznek, fagyoskodnak.

Amennyiben ezen munkát végző személyek megtagadnák a munkájukat, teljes mértékben kiiktathatóvá válhatna az ingyenélő politikusok által alkotott nemzet ellenes, embertelen törvény.

Fent említett foglalkozást űzőknek felhívnám a figyelmét, holnap tőle is elfognak rabolni mindent a politikusok, a kizsákmányoló bankok, ha nem hagynak fel tevékenységükkel, vagy rájuk szakad az a nép harag amit valójában nem ők érdemelnek.

Mert előbb utóbb mindenkit maga alá gyűr a kizsákmányolok hatalma ami országunk 10 % - bol tevődik össze.
Ezt a 10 % - ot a rendőrök, az adó hatóság dolgozói tartják életben, ha ezek megtagadnák az embertelen munkájukat a 10 % alól kicsúszna a talaj és megszűnne az az embertelenség ami ma működik.

Azért a rendőröknek sem kellene elfelejteni őket is sújtották azok az intézkedések amiket a politikusok hoztak, és mindenkit levadásznak egyesével ha az érdekük ezt kívánja.

Csak úgy lehet ellenállni az embertelenül viselkedő politikusoknak ha azokat a törvényeket amit alkotnak megtagadjuk, nincs értelme a csendes tüntetéseknek mert azzal semmire sem megyünk.

Azért engedélyezik a tüntetéseket, mert úgy gondolkodnak ahogy GY F is mondta, majd megunják és haza mennek.
Lehet tapasztalni figyelmen kívül hagynak minden tüntetést, éhínség menetet és röhögnek rajtunk.

Közben ők jól élnek a mi általunk nehezen kereset pénzből. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rólunk szól a pofon.
  2012-02-25 08:36:20, szombat
 
  Rólunk szól a pofon? / kohéziós alapok befagyasztása /

Ezt értitek mocskok nem vállalni a következményeket.
Mit tehetett volna Brüsszel,ha Magyar EP képviselők is elítélik a demokratikus normák felrúgásáért. / MSZP/ saját országukat, választójukat? /ami kimeríti a hazaárulás fogalmát/
Most könnyű mindent a válaszokra hárítani, pedig nem a választó vezette be a 13. havi nyugdíjat.

Melyik csürhe volt legtöbbet hatalmon az úgynevezett rendszer változás óta, ami szerintem csak módszer váltás volt, vagyis már nem titokban rabolták MSZP politikusok az állami vagyont hanem nyíltan.

Sorolhatom ha annyira vágysz rá.

MALÉV elkótyavetyélése majd visszavásárlása.
Áron aluli ingatlan eladása, telek csere.
Nokiás, vhísky-s dobozok története.
stb.

Más okok, megrendszabályozzák, más gazdaság politika.

Igen ez ismerős az EU és a külföldi bankok, kizsákmányoló multik nem szeretik ha adót kell fizetni, csak kizsákmányolni szeretnék az adott országot / hazánkat/ különadókra gondolok.

Azok az évek is kelletek a taslihoz amikor a szocialisták és a liberálisok kormányoztak, írod te, és ez igaz mert ez a két mocskos hazaáruló, tolvaj, párt a hatalom megtartásáért minden olyan törvényt bevezetett amire sosem volt fedezete hazánknak, és ezek mellet még ara használták hatalmukat hogy fosztogassák, kirabolják az országot.

Utálhatja a jó nép a pártokat magával együtt ezt is te írod, csak, hogy ez nem állja meg a helyét a valóságban és itt van az amit a mocskos baloldal előszeretettel alkalmaz, hogy szét teríti a felelősséget amennyire csak lehet.

Mert a valóság az az, hogy amit tett a bűnözők gyülekezete, vagyis a MSZP és az SZDSZ hatalom azt mind a saját édeskébe tette.

Az EU egész jogi gazdasági norma rendszere a demokratikus liberális kapitalizmusra van kitalálva.
Ezt is te írod, csak , hogy ezt egyszerűben is meglehet fogalmazni.

Az EU a kizsákmányolásra van kitalálva ahol a bankok és a külföldi multik kizsákmányolják a pórnépet a honi politikusokkal együtt, és ennek a rendszernek vagyis a kapitalizmusnak a politikusok az egyedüli haszonélvezői.

Ezért fog előbb utóbb felbomlani az EU, és megszűnni az euró, mert ez nem igazságos, és büntet azért ha valaki jobbá szeretné tenni ezt az igazságtalan rendszert.

Mert ma holnap becsületes munkával nem lehet megélni hazánkban ami elsősorban az EU - nak köszönhető, és másod sorban a hazaáruló baloldali milliárdos politikusoknak akik kifosztották hazánkat.

Még ma is azt hajtogatják mennyi autópálya épült anno, de persze azt nem teszik hozzá, hogy mennyiért, és, hogy ők mennyit loptak el abból a pénzből, meg azt sem hogy a honi állampolgár úgysem tudja használni ilyen benzin árak, és autópálya díjak miatt.

Szerinted hogy lehet milliárdos ma Gyurcsány Ferenc?
Mert, hogy becsületes úton nem az biztos.

Persze értem én az a fontos az első milliókról ne beszéljen soha senki.
Utána már a többit kimagyarázom, mert lesz miből megvásárolni azokat akik tehetnének ellenem, mind ahogy ma a Sukorói ügyben.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez tényleg az Viktor?
  2012-02-24 15:16:02, péntek
 
  Ez tényleg az Viktor?

Ez tényleg az az út amit szeretünk volna?

365 törvénnyel, és az alap-törvénnyel ami egy nagy kalap szar megtaláltunk a jövőbe vezető utat?

Lehet, hogy te megtaláltad a képviselői fizetéseddel, de az ország lakosságának nagy része éhezek, elveszti ingatlanát, munka nélkül tengeti életét, vagyis ki van zárva abból az útból amit te vizionálsz.

Elraboltátok, eladtátok munka helyünket, adósság csapdába taszítottatok, pedig azt ígértétek senkit sem hagytok az út szélén.

Ennek ellenére.
Emberek nem tudják fizetni a társadalom biztosítást /TB/ és így nem jogosult orvosi ellátásra.
Családok vesztik el ingatlanaikat.
Gyerekek éheznek.
Felnőttek dolgoznak éh bérért 12 órákat.
Családok bomlanak fel a kilátástalanság, és anyagi gondok miatt.
Fiatalok menekülnek külföldre és úgy élnek mint a hontalanok.
Lehet, hogy az alkotmányos berendezkedés kiállja az idők próbáját, csak azt nem tetted hozzá, hogy hányan fognak beledögleni.

Ellenzékbe még teljesen máshogy viselkedtetek, akkor fontos volt mindenki, ma már csak a közép osztály fontos.

Nem van ez így jó Viktor, nem erről volt szó !!!!!!!!!!!!!!!

Fogjátok fel a tyúk agyatokkal ez így nem mehet tovább.
Nincs semmi jövő képe az embereknek, teljes mértékbe kilátástalanság uralja a lakosságot.

Te, ti nem érzitek a valóságot, hogy mi uralkodik ma az országba, mert egy lombikba éltek, csak ara azért vigyázatok, nehogy összetörjön a lombik.

Úgy könnyű élni ahogy ti éltek, magatoknak alkotok törvényeket /vég törlesztés/.
Úgy könnyű élni, ha mások tartanak el benneteket, /adó fizetők/.
Úgy könnyen lehet mondani meglehet élni 47 ezerből, ha milliókat kerestek.

Teljesen álom világba éltek és leszarjátok azokat akiknek köszönhetitek azt ahogy ma éltek, és azt a hatalmat amivel visszaéltek.

Ezek vagytok ti csak addig voltunk fontosak amíg szavaztunk rátok, rohadjatok meg.

Remélem elér benneteket a sorsotok amit érdemeltek, és még eszetekbe jut az akit hamar elfelejtetettek a választások után. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brüsszel uniós pénzt von meg tőlünk.
  2012-02-20 22:56:06, hétfő
 
  Brüsszel uniós pénzt von meg tőlünk.

Ki kell lépnünk a mocskos kizsákmányoló,. diktátumokat szabó EU - bol, senkinek semmi pozitívumot nem adott a tagságunk.
Ezek után merje állítani valamelyik hazaáruló politikus, hogy nekünk jó az uniós tagság.
Egyszerűen észre kellene vennünk, a mocskok, tőlünk várnak megszorításokat, amikor így is nálunk sokkal alacsonyabb az élet színvonal, EU szinten leg- alacsonyabbak a bérek.

Tőlünk várják, hogy emeljük a nyugdíjkor-határt, pedig a fiataloknak sincs munkájuk.
Azt várják, hogy a hazaárulónak bank vezérnek legyen európai szintű bére, amikor családok éheznek a semmiből élnek.

Semmi értelme a tagságunknak ahogy Görögország úgy mi is előbb utóbb kilépünk a kizsákmányoló elnyomó USA bérenc csürhéből.

Ezért fogja megnyerni a következő választásokat a JOBBIK mert a választok felismerték nekik semmi élet színvonal javulást nem hozott EU, sőt az egyszerű embernek csak hátrányt hozott, hogy beléptünk az elnyomok közé.

Tudatosan támadták a forintot addig amíg a magány nyugdíjból törlesztésre került pénz semmivé foszlott, befizetünk adósság törlesztésre és ma is annyival tartozunk mind azelőtt, hogy törlesztetünk volna.

És akkor még a mocsok hazaáruló MSZP - s EP képviselők is saját hazájuk megbüntetése mellet szavaz.
Idióta barmok ezzel nem a FIDESZ . nek ártottatok hanem saját választótoknak, minden honi embernek, azoknak akiknek köszönhetitek amit zabáltok, amiből éltek.

Sokkal rosszabb az EU mint anno Szovjet-unió volt.

Gyilkos nép irtó, ingyenélő csürhe ül Brüsszelben.
USA bérenc, Iránt vádolják marhasággal pedig ők nagyobb gyilkosok.
Remélem páran beledöglenek ha megtámadják Iránt az olajért ahogy anno Irakot.

Nem a bombáról van itt szó és ezt minden normális ember tudja.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi ebben a logika?
  2012-02-20 21:19:59, hétfő
 
  Mi ebben a logika?

Erősödik a forint kontra drágul az üzemanyag?
Iráni olaj-vásárlásra embargó vállalunk Amerikai érdekek miatt, vagyis mi fizetjük meg az USA érdekeket
Lemondunk függetlenségünkről, alárendeljük magunkat az IMF - UNO diktátumoknak, vagyis semmivel sem különb a FIDESZ mint a hazaáruló bűnöző MSZP csürhe volt.

Ez a nagy demokrácia ahol gyerekek, emberek éheznek, Családok vesztik el ingatlanaikat, a külföldi kizsákmányoló bankok miatt.

Vagyis minden politikus egy bűnöző, akik havonta milliókat keresnek, így könnyen vég törlesztetek, de azt hangoztatják 47 ezer forintból meglehet élni.
A politikusok maguknak alkotnak törvényeket például a vég törlesztés.

A mi házainkat elrabolhatják, értünk semmit sem tettek, tesznek, mi csak addig voltunk jók amíg szavaztunk rájuk.
Most már éhen dögölhetünk, megfagyhatunk, na mocskok gyertek legközelebb a kopogtató cédulámért, karóval kergetlek el benneteket.

Dögöljetek meg mind a Családotokkal együtt, és mindig nézetek magatok mögé mert előbb utóbb betelik a pohár.
Mindenki mellet nem fog ott állni a testőr, van nektek is olyan akit könnyen el lehet érni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hazaárulók !!!!!!
  2012-02-16 15:07:43, csütörtök
 
  Hazaárulók!!!!!

Akik elárulták saját hazájukat.

Gyenge magyarázkodás az a magyarázat, hogy a MAGYAR kormányt ítélték el az EU - ba, 3 magyar közreműködésével.

Akik elárulták saját hazájukat nincs helyük az országunkban.

Göncz Kinga / HAZAÁRULÓ /
Mesterházy Attila / HAZAÁRULÓ /
Tabajdi Csaba / HAZAÁRULÓ /

Az a címe az egésznek " Elítélte Magyarországot az EP"

Akiknek nincs hazájuk, nem maradhatnak országunkban.
Mindig tudtam az MSZP politikusokról, hogy hazaárulók.

Részemről nem értelmezhető, hogy egy Magyar politikus saját választói, saját nemzete ellen lép fel, mert ez a 3 politikus nem a kormánynak ártott hanem az országnak és a benne élő embereknek.

Emlékezünk mi történt az árulóval az Egri csillagokban.

Aki ezek után rájuk szavaz bármikor az is közéjük tartozik. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nevetséges tüntetések.
  2012-02-16 11:39:20, csütörtök
 
  Nevetséges tüntetések.

Semmi értelme a tüntetéseknek, éhség menetnek, egyáltalán semminek.
Gondolják az ingyenélő politikusok majd megunják és haza mennek.
Tehetsz te bármit, kiabálhatod, hogy éhes vagy toronymagasan szarnak rád.
Lehetsz öngyilkos, éhen halhatsz, meg fagyhatsz valójában a kutyát sem érdekli.

Nincs mit tenni esetleg csak úgy ha egyszerre lép fel mindenki a sanyargatás ellen és elzavarjuk az ingyenélő vér szívó politikusokat.

Vagy ott teszel keresztbe csendbe a kormánynak ahol tudsz és megtagadod a választásokon való részvételt.
Aki részt vesz a választásokon a legalizálja ezt a rendszert, vagyis támogatja saját fosztogatását.

Vagy szó szerint erőszakosan lehet fellépni ezek ellen a mocskok ellen, mert semmi értelme hogy tüntettetünk, mert kiröhögnek bennünket.

Ébredj ember és rázd le magadról az igát amit a politikusaink raknak ránk, és most teljesen mindegy, hogy melyik oldalról beszélek.
Ellenzékben mindegyik okos, az emberek mellet áll, amikor hatalomra jut, mindegyik megszorít, kizsákmányol.

Semmi értelme a tüntetéseknek itt már drasztikusan kell fellépni, mert különben ma holnap éhen halunk.

Nevetséges, hogy nem ismerik fel az emberek még ma sem minden megszorítás mögött az EU a bankok, vagyis a pénz világ áll és csak a saját érdekeiket tartják szemelőt.

Ma hazánkban nyugodtan éhen halhat bárki, mert tudják nyíltan senki sem meri kimondani, hogy az éh halál szélén áll.

Itt már keményen kell fel lépni és nem játszani, békésen tüntettetni mert különben tényleg éhen halunk, és ez elsősorban az EU - nak köszönhető, mert politikusaink ugyan úgy mint más országokban az unió diktátumait hajtják végre.

Elvileg teljesen mindegy éhen halunk, megfagyunk, vagy le lőnek, mindegyiket úgy hívják, hogy halál.

Ahhoz, hogy eltakarodjanak a kizsákmányoló bankok, a kizsákmányoló külföldi munka adók, a kizsákmányoló politikusok itt el kell , hogy szabaduljon as pokol.
Nincs más választásunk, vagy rabszolgaként beletörődsz sorsodba.

Minden sanyargatás, gyilkosság áttételesen történik, és a valós felelősök ott ülnek bent az ország házában, meg Brüsszelben játsszák, hogy ők a megváltok. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Iráni uránium dusitás.
  2012-02-16 09:27:21, csütörtök
 
  Iráni uránium dúsítás.

EU - USA tiltakozás ellenére lehetséges, hogy mégis atom bombát készít Irán?

Amennyiben és ha igen, még úgy sincs joga beleszólnia senkinek, és főleg olyannak nem aki már rendelkezik ezen technológiával.

És mi barmok azért, hogy drágában vásárolhassuk az üzemanyagot beállunk abban a sorba amit az USA és az EU diktál.
Pedig ez mind az USA érdekeit szolgálja amihez nekünk valójában semmi közünk.

Majd a végén ismételten kiderül, mind Irak esetébe, hogy valójában nem is készült atom bomba, hanem minden csak az olajról szolt.

Senki nem hatalmazta fel az EU - t és az Egyesült Államokat ara, hogy ő határozza meg ki és mit is tehet.
Semmi joga másoktól azt követelni, hogy ezt és ezt ne tegye, és főleg azok után,hogy ő már rendelkezik azzal amit másnak megtiltana.

Az erőszakosságot pont a nagy demokráciát védők alkalmazzák másokkal szemben ahogy az EU teszi velünk.
Ezen fajta demokráciára valójában nincs is szüksége az emberiségnek ami az embert egy kizsákmányolható rabszolgává teszi.

Ezt a fajta demokráciát azok tartják fent akik nagyon jól megtudnak élni belőle.

Ezek a mindenkori politikusok akik csak a megélhetésükért állnak politikusnak, mert valójában semmi pozitívumot nem tettek, tesznek azokért akik oda juttatták őket ahol vannak.

Ez a fajta demokrácia csak a bankoknak és a politikusoknak éri meg , hoz emberhez méltó életet a többi meg dögöljön bele abba a törvényekbe amit a vér szívok alkotnak.

Semmi pozitívumot, nem hozott az egyszerű állampolgárnak ez a nagy demokrácia, csak még jobban megnehezítette az életét.

Ezért ezt a rendszer sürgősen meg kell szüntetni és a fenntartóit egyesével számon kérni, felelősségre vonni, minden vagyonától megfosztani.

Ebben a rendszerben mindent a pénz ural, és embertelenül kezeli a lakosságot, a nemzetet, a gyereket, magyarul az embert.
Amennyiben ez így fennmarad az az emberiség kipusztulásához vezet, mert előbb utóbb azokat is sújtani fogja akik ma élvezik ezt az állapotot.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 16 db bejegyzés
e év: 122 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 19
  • e Hét: 65
  • e Hónap: 797
  • e Év: 78928
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.