Belépés
m-irene.blog.xfree.hu
"Az élet szép, Tenéked magyarázzam." Molnár Irén
1955.05.20
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/33 oldal   Bejegyzések száma: 326 
Kellemes napot!
  2012-02-29 22:22:36, szerda
 
 

Link

A KÉP SZABADON ELVIHETŐ, BLOGBA KITEHETŐ.
MEGTISZTELSZ VELE, HA ELVISZED , MERT EZ AZT JELENTI HOGY TETSZIK AMIT
ÉN SZERKESZTEK!
EGY KÉRÉSEM VAN: KÉRLEK NE SZERKESZD ÁT! - GONDOLJ BELE MENNYI MUNKÁM
FEKSZIK BENNE!
GONDOLJ ARRA IS, TE SEM ÖRÜLNÉL ANNAK, HA A SAJÁT KÉPEDEN VALAKI
KITAKARNÁ A NEVED VALAMIVEL, ÉS RÁÍRNÁ A SAJÁT NEVÉT!!
(Sajnos előfordult már ilyen - többször is)

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!

A linkben mindig az eredeti méretű képet találod
 
 
1 komment , kategória:  Saját készítésű képek  
Borza Erikától a profilomra
  2012-02-29 22:11:13, szerda
 
 

Link
Szia Drága Incikém!
Szép estét és vidám új hetet kívánok ,szeretettel puszi Erika


Link
 
 
1 komment , kategória:  Túlélők szigete oldalról  
Piroskától a profilomra
  2012-02-29 22:08:48, szerda
 
  Drága Incike!!

Ugyan csak régen jártam itt!! De nagy nagy szeretettel jöttem!!

Sok minden történt azóta, volt sok rossz, de egy kevés jó is!! Várom már nagyon,
hogy végre jó idő legyen, mert nagyon hosszú volt ez a tél és nagyon hideg!! De majd
csak jön a tavasz, és akkor egy kicsit jobb lesz!! Az unokák, nőnek, mint a gombák!!
Már a picinykém is elmúlott, öt hónapos!! Én járom az orvosokat, készülődni kell a
felülvizsgálatra!!! Csak azt nem tudom, miért ez a sok pénz kidobás, azoknál, akik
tényleg betegek!! Köszönhetjük a sok csalónak!! Most azok is félnek, akik szinte a
halálukon vannak!! No de ne siránkozzunk, lesz ez még rosszabb is!! Majd akkor!!!
Habár semmi értelme!!!

Szeretettel ölellek, és millió puszit küldök: PiroskaLink
 
 
1 komment , kategória:  Túlélők szigete oldalról  
Pusztai Jutka leveléből
  2012-02-29 22:07:01, szerda
 
  Drága Barátnőim!
Nagyon kellemes éjszakát, csodálatos hetet kívánok. Érezzétek jól magatokat és vigyázzatok egészségetekre.. Millió pussz JutkaLink


Link


Link


Link

Köszi
 
 
0 komment , kategória:  Képek leveleitekből  
A Lélekpillangó meséi (2012. Febr. 2*.-i történet)
  2012-02-29 21:58:52, szerda
 
 

Link

A Lélekpillangó a varázslatos kék dallamra áhítozott. Elhatározta, hogy ma reggel nem keresi a dallam forrását, csak hallgatja anélkül, hogy kirepülne. A kék dallam ma ragyogóan, hangosan és szépen hallatszott, ám kisvártatva mégis eltűnt, ahogy a harmat szárad fel a fűszálról, elszökött, akár a naptárból a szökőnap...
A Lélekpillangó elhatározta, hogy nem adja fel. Mindenképpen a végére akar járni annak, hogy mi is ez a kék dallam! Meglátogatta hát azt az embert, akinek a birtokába van a ,,sikertérkép". Egy síró asszony ült előtte, minden szava panaszba fordult. Áradó könnyein át azt kérdezte: - Ennyi volt? Tényleg csak ennyi volt? Péter meghallgatta és megláttatta vele azt, ami nyomasztotta. Nincs értelme a mindennapi hajszánk áldozatául esni, végigrohanni az életünkön! Mit tehetünk, ha csak az utolsó pillanatokban gondolkozunk el igazán, hogy tényleg csak ennyi volt az egész? A jó hír az, hogy van lehetőségünk tenni ez ellen, ha a monoton mindennapok között megállunk, és megkeressük életünk valódi küldetését, annak érdekében, hogy érezhessük igazán élünk! A sikert hajhászva nem lehet megtalálni.
,,A lehetőségek pillangója elszáll, ha kergeted. Ám ha kitárt karral kiülsz a mezőre, kiválasztja virág-lényed és rád száll"Ha szeretnéd megkapni Szabó Péter Lásd a végét című CD-jét, megrendelheted a Lélekpillangó tudáscsomag részeként!

Legyen a Lélekpillangó Magyarország legsikeresebb, összefogáson alapuló jótékonysági kezdeményezése az emberi boldogságért!
Link
 
 
0 komment , kategória:  A lélekpillangó meséi  
A Lélekpillangó meséi (2012. Febr. 28.-i történet)
  2012-02-29 21:53:40, szerda
 
 

Link

Ma reggel a kék dallam valószínűtlenül rövid ideig, mégis mindennél harmonikusabban hallatszott. Lélekpillangó kiélezett érzékekkel ébredt, hogy megtalálja a titokzatos kék dallam forrását. Elszomorította a sikertelenség, hogy folyvást elveszti a dallamot. A Lélekpillangó ma kalandra vállalkozott. Elhatározta, hogy megfejti a kódot. Mégpedig a siker kódját.

Azt látta, hogy sok ember nagyon vágyik arra, hogy élete még boldogabb legyen, de nem tudja, nem ismeri a módját, mit is tegyen ezért. Azok közt, akinek szívében erősen fénylik az aranyló csillám, ismert valakit, aki népszerű volt és sikeres. Ő ismerte ezt a kódot. Hozzá látogatott el a Lélekpillangó, s vele vált ma eggyé. Egy klubban ültek, többen együtt. Közösen munkálkodtak azért, hogy a ügyeiket siker koronázza. Egy nő éppen arról panaszkodott, hogy hosszú ideje hiába próbálkozik a vállalkozásában. Már vagy hatféleképpen próbálta, de törekvését mégsem koronázza siker. A Lélekpillangó szívében magával vitte a mondatot, amelyet a tanító mondott: ,,Akkor te már hat módját ismered annak, ahogy nem működik - minden sikeres dolog mögött számos próbálkozás rejlik! Ne add fel, változtass! A siker azon múlik, hogy te leszel-e az, aki még akkor is kitart, amikor mások már rég föladták!"


Ha szeretnéd megkapni Szalay Ádám, a Siker 10 lépéséről szóló videótréningjét, megrendelheted a Lélekpillangó tudáscsomag részeként!

Legyen a Lélekpillangó Magyarország legsikeresebb, összefogáson alapuló jótékonysági kezdeményezése az emberi boldogságért!Link
 
 
0 komment , kategória:  A lélekpillangó meséi  
Mai Harmóniakártyám
  2012-02-29 21:41:06, szerda
 
 Kedves Irinci !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.

A mai (2012-02-29) napodat Megkönnyebbülés hatja át.Link

8 - Nyolc - Megújulás

Az önmagába forduló spirál a magány, az anyagi világhoz való ragaszkodás, az igazság és a halálfélelem száma. Komoly figyelmeztetést hordoz, valószínűleg az utolsó lehetőséget arra, hogy idejében változtathassunk. Az örök ismétlődés megbízhatóságának ritmikája rejtőzik benne. A nyolcas energiája ellen nem érdemes küzdenünk, mert a karma törvénye beteljesedik. Spirituális bőséget hoz. Az abszolút logika száma. A fent és lent örök változása, a rögös út (életút) száma. Ha nyolcadikán kapod ezt a kártyát, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete:

Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Párkapcsolatunkban a vízválasztó dolgok megtörténtének száma. Összejövés, kibékülés, szakítás, válás, összeborulás - a végletes érzelmek embert próbáló, de fontos lapja ez.

Ezt mondja neked:

Elfogadásra tanít, tehát ma mindenre mondd: ,,Nekem nyolc!"
Az akaratod előre akar törni, de ne adj teret neki. Várd ki inkább az időt. Az erő és az erőszak között nagy a különbség!
Ne engedd felszínre az indulatokat - ez csak veszteséget hozhat! Jó nap a kirándulásokra, erőpróbákra is!

Erre is gondolj:

A Szaturnusz, a gátakat felállító és gátakat leromboló bolygó uralja. Tarot lapja az Erő - más felosztásban a Halál.Link
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp;Harmóniakártya  
Mai Harmóniakártyám
  2012-02-29 21:36:36, szerda
 
 Kedves Irinci !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.

A mai (2012-02-28) napodat Merengés hatja át.Link

Búza - Élet

A világharmónia jelképe. Szárba szökken a kalász, magok szállnak a szélben. A búzamag természete, hogy minden lehet belőle. Aztán a mag magára veszi a kalász terhét, hogy beváltsa sorsát, és mindenné váljon. A magyar hagyományban a búza az élet. Krisztus igéje, a megvető példázata, s számos címer kardinális eleme . A folyton újjászülető élet szimbóluma, egyben a férfi magja, a teremtő, a mindent elárasztó bőség is. Életedben a búza valami új dolog magját veti el.

Ideje van az ültetésnek, hogy eljöjjön az ideje az aratásnak is. A magyar jókívánságban három bőséget sorol fel a hagyomány: bort, búzát, békességet. A Magyarok kártyáján ezt a három áldást hozza a népnek. Aratáskor kapni ezt a kártyát kimagasló szerencse, gazdagság, bőség. Luca napkor nőknek boszorkányos szerencse, de csak akkor, ha azonnal csíráztatni kezded!

Szerelmi üzenete:

A páros kalász, mely egymás felé fordul, az igaz szerelem jelképe. Hímzésben, faragásban egyaránt megjelenő szerelmi szimbólum, amely nem csupán az érzelmeket, de a termékeny kapcsolatot is megjeleníti, így párkapcsolatban élőknek gyerekáldást, párkeresőknek gazdag, bőséges szerelmet hozhat.

Ezt mondja neked:

Amíg van kenyered, figyelj azokra, akiknek nem jutott. Adj a magadéból, és akkor a szűkebb időkben neked is jutni fog. Becsüld meg a kenyeret!
Kóstold meg ma a búzát, ne csak kenyér formájában, hanem önálló alakjában is. Egyél búzacsírát, tört búzát vagy búzás édességet. Csíráztass. A grízes étel is búzadara alapú.
A búzaszem csak sokadmagával képez igazi értéket - s egymaga képes a kalász által megsokasodni. Ezért a magját vető apa jelképe. Milyen volt az apád? Férfiként te milyen apa vagy / lennél? Vagy milyen férfit választanál? Hasonlítana édesapádra?

Erre is gondolj:

Asztrológiai jegye a Szűz. Olvasd Berzsenyi versét: ,, Nézd a búzakalászt, büszkén emelődik az égnek, / míg üres, és ha megért, földre konyítja fejét."
Keress olyan népdalt, melyben a búza megjelenik. (Pl.: A pilisi tiszta búza, kihajlott az országútra...) Keress szólásokat, mondásokat, közmondásokat búzával.Link
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp;Harmóniakártya  
Itt a Tavasz! Legyen ma is szép napod!
  2012-02-27 22:33:45, hétfő
 
 

Link

A KÉP SZABADON ELVIHETŐ, BLOGBA KITEHETŐ.
MEGTISZTELSZ VELE, HA ELVISZED , MERT EZ AZT JELENTI HOGY TETSZIK AMIT
ÉN SZERKESZTEK!
EGY KÉRÉSEM VAN: KÉRLEK NE SZERKESZD ÁT! - GONDOLJ BELE MENNYI MUNKÁM
FEKSZIK BENNE!
GONDOLJ ARRA IS, TE SEM ÖRÜLNÉL ANNAK, HA A SAJÁT KÉPEDEN VALAKI
KITAKARNÁ A NEVED VALAMIVEL, ÉS RÁÍRNÁ A SAJÁT NEVÉT!!
(Sajnos előfordult már ilyen - többször is)

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!

A linkben mindig az eredeti méretű képet találod
 
 
2 komment , kategória:  Tavasz-PFS-képszerk.csoport  
A Lélekpillangó meséi (2012.Febr.27.-i történet)
  2012-02-27 22:31:10, hétfő
 
 

Link

A kék dallam ma reggel hosszasan hallatszott. A lélekpillangó lágyan, a dallam ölelésében sütkérezve, lassan ébredt, átadva magát a teljességnek, s mikor kirepült, keresve a varázslatos hangok eredetét, a dallam olyan hirtelen enyészett el, ahogy a nyári viharban takarja el a napot egy zivatarfelhő.

Folytatta hát küldetését, ám minduntalan a kék dallamra gondolt. Egy vakítóan világító szívű, kedves fiú vállára telepedett le a folyó partján. Egy nagy költő szobrától nem messze üldögélt a köveknél. Egyé váltak a gondolatban, s a Világ Működését tanulmányozták. Ősi igazságokat tártak fel, melyeket elfeledett korok nagy bölcsei már leírtak, ám a mai tudomány nyelvén még kevés feljegyzés volt róluk. A fiú azért munkálkodott, hogy egyensúlyt teremtsen a tudomány és a hit mezsgyéjén, szilárdan hitte, hogy minden magyarázat egyben tudományos és spirituális. Könyvét, amit tudása esszenciájaként megírt, a hóna alatt szorongatta: Quantum balance. - ez volt a címe.
Egy lányra várt, akinek ajándékba akarta adni. Figyelte a folyó tükrét, megpillantotta benne magát. Arra gondolt, hogy minden csak tükröződés. A lényeg - ahogy a költő mondta - a felszín alatt van: ,,fecseg a felszín, hallgat a mély" A Lélekpillangó tovaszállt, először megült a költő szobrán, majd elillant a folyó vonalán. Megértette, hogy milyen fontos megtalálni a magyarázatokat, a dolgok eredetét. De vajon holnap ébredéskor felhangzik-e vajon a kék dallam? Elhatározta, hogy figyelni fog, ahogy tanulta ...


Ha szeretnéd megkapni Szathmáry Miklós Quantum balance módszeréről szóló elektronikus könyvet, akkor itt megrendelheted a Lélekpillangó tudáscsomag részeként!


Legyen a Lélekpillangó Magyarország legsikeresebb, összefogáson alapuló jótékonysági kezdeményezése az emberi boldogságért!Link
 
 
2 komment , kategória:  A lélekpillangó meséi  
     1/33 oldal   Bejegyzések száma: 326 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 326 db bejegyzés
e év: 3164 db bejegyzés
Összes: 23925 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 117
  • e Hét: 756
  • e Hónap: 2026
  • e Év: 250628
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.