Belépés
scorpionsrose.blog.xfree.hu
Ne a felületből ítélj! Próbálj a dolgok mögé látni! Várady Gaby
1968.11.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Ifjú zongoraművész
  2012-02-29 10:24:55, szerda
 
 


A mindössze 6 éves kislány felnőtteket megszégyenítő módon játszik a zongorán.* * ******* Link ******* * * 
 
0 komment , kategória:  ××-Ki mit tud  
A 3 éves hegedű művész
  2012-02-29 10:12:36, szerda
 
 


Andre Rieu - val egy színpadon.* * ******* Link ******* * * 
 
0 komment , kategória:  ××-Ki mit tud  
10 perc alatt kész egy festmény
  2012-02-29 09:51:53, szerda
 
 


Lenyűgöző tehetségű 12 éves fiú.* * ******* Link ******* * * 
 
0 komment , kategória:  ××-Ki mit tud  
Koldus vagyok
  2012-02-26 17:22:56, vasárnap
 
 


 
 
0 komment , kategória:  MAGAMRÓL  
7 vadítóan forró szexpóz
  2012-02-26 16:30:12, vasárnap
 
  A minden kezdet nehéz nem üres frázis, ha életünk első szexuális kapcsolatába bonyolódunk, vagy ha hosszú kihagyás után újra bebocsátást nyerünk a gyönyörök kertjébe.

A kezdetek kezdetén nem kell egyből tekervényes Káma Sutra-i pózokkal a csúcsra törni. Néhány kevésbé megszokott, de egyszerűen kivitelezhető formátumot ajánlunk, amelyek segítenek egymásra hangolódni, összeszokni és közelebb hoznak a másikhoz.


Emelkedett misszionárius


A klasszikus misszionárius (alul a nő, felül a férfi, és mindezt fekve teszik) póz egyik változatával érdemes tenni minimum egy próbát. Ilyenkor is a nő van alul, aki a lábait a férfi nyaka körül kulcsolja össze. A megemelkedett csípő miatt a felemelt lábakra támaszkodó férfi mélyebbre tudhatolni.

Akkor ajánlom, ha a közelebbinél is közelebb szeretnél kerülni a pasidhoz, és kellően edzett a hasizmod.


Lovagló póz így is, úgy is
A szerepcsere jó játék, hát még a szexben! A lovaglópóz lényege, hogy a férfi hanyatt fekszik, miközben a legérzékenyebb pontjára a nő ráül. A legszebb az egészben, hogy ilyenkor a nő olyan ütemben mozog, és olyan mélyen ereszkedik alá, ahogy neki a legkényelmesebb. Enyhe képzavarral élve, a vad kancák fokozhatják a tempót, ha térdelés helyett óvatosan felguggolnak, és így diktálnak. A hatás nem marad el!

Akkor ajánlom, ha szeretnél megbizonyosodni arról, milyen hatással vagy a pasidra, és ha gyönyörű kilátást kínálnál neki.


Kanálpóz vadítva
A nő az oldalára fekszik, a férfi szorosan mögé: ez a testhelyzet a gyengédség szinonimája is lehet. Sokan úgy tartják, ez az egyik legnyálasabb, legunalmasabb, leghervasztóbb póz, ami létezik. Ez viszont nem jelenti, hogy valóban az.

Akkor ajánlom, ha szívesen ötvözöd az érzelmeket és a jó szexet. Ha a pasid nem tud elég mélyre hatolni, a felsőtesteddel távolodj el az övétől, és hajolj előre. Ezzel ugyan a lágy összebújás megszűnik, de az érzéki örömök mindenért kárpótolnak majd.


Talicska
A nő hanyatt fekszik, a férfi a lábai közt térdel. A behatoláskor a nő felemeli a csípőjét és ebben a pózban marad. Első hallásra nehezen kivitelezhetőnek tűnik, pedig csöppet sem az. Merészebb változata, ha először az egyik, majd a másik láb is a férfi vállára kerül.

Akkor ajánlom, ha nem küzdesz gerincsérvvel.


Az utolsó tangó Párizsban
Az egyik legromantikusabb póz, amit el lehet képzelni: a nő a férfi ölében ülve ringatja magát az élvezetekben. Közben nem szabad megfeledkezni a gyengéd simogatásról, a becézésről és a puha csókokról sem.

Akkor ajánlom, ha már elég erős a kapcsolatotok ahhoz, hogy szex közben szerelmesen egymás szemébe tudjatok nézni.


Cunnilingus
Bár a szó inkább valami trópusi láz latin nevére emlékeztet, szerencsére teljesen más jellegű perzselő érzésről van szó. A cunnilingus annak az egyszerű orális szexnek a latin neve, amikor a férfi nyelvével kényezteti a nőt. Bár minden póz alkalmas erre, a klasszikus az, amikor a nő hanyatt fekszik, és combjai közé engedi a férfit.

A kezdetek kezdetén azt ajánlom, hogy fokozottan figyelj oda a higiéniára. Az előjáték részeként tusoljatok például együtt.


Irodista
Akár irodáról, akár home-office-ról van szó, olyan helyiségről beszélünk, amelyet mintha pontosan egy (kettő, három) gyors menet lezavarására találtak volna ki. Az izzasztó mókához örömmel asszisztálnak a masszív asztalok, a székek, vagy a fénymásoló. A klasszikus ,,a nő a férfi előtt állva támasztja az asztalt, miközben ő tövig benne" pózt bárhol elő lehet adni, ha épp arra alkalmas az időpont.

Azt ajánlom, hogy miközben rádőlsz az asztalra, húzz magad alá egy újságot, kabátot vagy bármit, hogy a heves mozdulatok mellesleg se okozzanak fájdalmat.

 
 
0 komment , kategória:  AMIRŐL TABU BESZÉLNI  
Leszek egy emlék ...
  2012-02-22 20:50:44, szerda
 
 


 
 
0 komment , kategória:  IDÉZETEK & BÖLCSESSÉGEK  
Só, mi só ...
  2012-02-21 18:11:27, kedd
 
  ... avagy a mese nem hazudik!


"Volt egyszer egy öreg király, s annak három szép leánya.

A fél lába már koporsóban volt a királynak, szerette volna mind a három leányát férjhez adni. Hiszen az nem is lett volna nehéz, mert három országa volt, mind a három leányára jutott hát egy-egy ország. Hanem amiképpen nincs három egyforma alma, azonképpen a három ország sem volt egyforma. Azt mondta hát egyszer a király a leányainak, hogy annak adja a legszebbik országát, amelyik őt a legjobban szereti.
Sorba kérdezte a leányokat, kezdette a legidősebbiken:
- Felelj nekem, édes leányom, hogy szeretsz engem?
- Mint a galamb a tiszta búzát - mondá a leány.
- Hát te, édes lányom? - kérdezte a középsőt.
- Én úgy, édesapám, mint forró meleg nyárban a szellőt.
- Na, most téged kérdezlek - fordult a legkisebbikhez -, mondjad, hogy szeretsz?
- Úgy, édesapám, ahogy az emberek a sót! - felelt a kicsi királykisasszony."S talán emlékszel a mese folytatására, miszerint a legkisebb királylány szeretete bizonyult a legnagyobbnak, hiszen a király is rájött, hogy nélkülözhetetlen számára a só.

Gondold csak végig, milyen ízűek ételeid só nélkül!? Tudjuk, hogy só és víz nélkül nincs élet, hiszen az emberi test két legfontosabb alkotó eleme. Anno, a só lelőhelyeket katonák őrizték, hatalmas kincsnek számított, ezért is nevezték el fehér aranynak. Azonban mára a ,,fehér arany" helyett, sajnos ,,fehér mérget" fogyasztunk. Elgondolkodtál már azon, hogy mekkora a különbség, a természetes kristály só és a többség által fogyasztott finomított konyhasó között?

Földünkön nagy mennyiségben fordul elő só.....

.....ott van a tenger vizében, csakúgy minta a kőzetekben. Mindkettő értékes ásványi anyagokat tartalmaz az emberi szervezet számára. Sajnos a tengerek egyre szennyezettebbé válnak, ezért a tengeri só sokat veszített értékéből, de még mindig rendkívül hasznos. A kőzetekben fellelhető só a kiszáradt őstengerekből rakódott le. A kőzetek teljes védelmet biztosítottak, ezért az itt található só megtartotta teljes tisztaságát. Kitermelése természetes módon történik, emberek kézzel fejtik és törik a sókristályokat, ezért az ilyen módon kinyert só minden összetevőjét megőrzi, csakúgy, mint az ősidőkből származó, különleges, eredeti energetikai rezgését. A periódusos rendszerből 92 természetes elemet ismerünk, s az őstengerekből származó só ebből 84 elemet tartalmaz.

Ezzel szemben, a konyhai asztalra kerülő finomított só, összesen két elemből áll: Nátrium és Klorid. A kémiai finomítás útján az összes hasznos ásványi anyagot, nyomelemet eltávolítják a sóból, és csak egy idegen anyag marad belőle, melyet az emberi szervezet sejtméregként ismer fel, s védekezik ellene: kiválasztással, kikristályosítással. Fogyasztása során folyamatosan terhelés alá vonod vesédet és az összes kiválasztó szervedet. Ennek eredményeképpen a finomított só fogyasztás miatt testedben ödéma alakulhat ki, cellulit, magas vérnyomás, dehidratáltság. Ezért fontos az, hogy ésszel fogyaszd a sót! Figyelj a mennyiségre és a minőségre egyaránt!

Tudtad, hogy:
- a szervezeted számára szükséges kristály só mennyisége: 3-5 gr,
- egy átlagos ember napi 15-20 gr konyhasót fogyaszt el,
- veséid egy nap alatt maximum 5-7 gr sót képesek kiválasztani,
- a könny és a vér 1%-os sóoldat, ami megegyezik az őstengerek só-koncentrációjával,
- a magzatvíz 37°C fokos 1%-os sóoldat,
- a sós ízt az egész nyelveden érzed, a többi ízzel ellentétben,
- só nélkül az agyad nem képes a gondolatok megformálására.


Ez a néhány érdekesség biztos elegendő ahhoz, hogy átgondold a só fogyasztásod.
Ha teheted, a konyhasót mielőbb cseréld le jó minőségű, természetes tengeri sóra, vagy kőzeti sóra. Ilyen lehet például a Holt-tengeri só, a Himalájai só, vagy a Földközi- tengerből származó só.


 
 
0 komment , kategória:  EGÉSZSÉGÜNKÉRT  
Eper az italban
  2012-02-17 16:24:33, péntek
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Szép képek  
Ilyen is, olyan is...
  2012-02-17 15:42:54, péntek
 
 

Isten alkotá a földet, majd megpihent. Isten alkotá az embert, majd megpihent. Isten alkotá a nőt, és azóta se Istennek, se embernek nincs pihenése!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

A szemorvos köszönti páciensét:
- Üdvözlöm Józsi bácsi, régen láttam!
- Régen én is...

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

A lakásavatón a háziasszony elhűlve olvassa az egyik csokron a feliratot: "Nyugodjék békében". Amikor másnap reklamálva felhívja a virágboltot, a boltos próbálja nyugtatni:
- Elnézést kérünk a hiba miatt, elcseréltük a csokrokat. De képzelje magát a másik fél helyébe, aki a temetésen azt olvassa: "Gratulálunk az új otthonodhoz".

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Hogyan horgászik az ávós?
- ???
- Fog egy halat és addig veri, míg el nem árulja, hogy hol vannak a többiek.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

A gróf és felesége egy este elmennek színházba. A nőnek azonban nem tetszik az előadás, így hazamegy. Ahogy belép a házba, szembetalálkozik az inassal és így szól hozzá:
- James, vegye le az ingemet!
James megteszi.
- James, vegye le a szoknyámat!
James ezt is megteszi.
- James, vegye le a harisnyámat!
Az inas engedelmeskedik.
- James, vegye le a melltartómat!
Megtörténik ez is.
- James, vegye le a bugyimat is! És ha még egyszer meglátom, hogy az én ruháimat viseli, kirúgom!


 
 
0 komment , kategória:  HUMOR-VILÁG-MOSOLY  
Megrendítő ...
  2012-02-15 23:52:22, szerda
 
  Egy hirosimai anya naplója


A hátsó ajtón mentem be a házba. A fiam nem volt ott. A házunk valósággal ingott. A fogadószoba padlóját üvegszilánkok borították. Egy komor érzés azt diktálta, hogy a fiam súlyosan megsérült.
Dél volt. "Anya" - hallottam egy gyenge, kétségbeesett hangot az ajtó mögül. Kisiettem és a látvány, ami elém tárult, megrendített. Naokin csak az alsónadrágja maradt. Vér folyt a vállán, és a hátán, a haja eltűnt, az arcbőre teljesen leégett. Naoki úgy elváltozott, hogy csak a jól ápolt fogsoráról ismertem rá. Az izgalomtól alig tudtam megszólalni. "Naoki, te vagy?" - ez volt minden, amit mondtam. Naoki testéről mindenütt levált a bőr, annyira, hogy nem tudtam, hol fogjam meg.
Besegítettem a konyhába, és leültettem a padlóra. "Vizet, vizet!" - könyörgött. Rohantam a csaphoz, de nem jött belőle víz. Eszembe jutott, hogy van hideg teám, abból adtam neki. Arról panaszkodott, hogy fázik. Nem tudtam, mit tegyek. Közben egy, a szomszédban lakó katonatiszt jött néhány emberével. Azonnal intézkedett, hogy egy takarót tegyenek egy kocsira, és a fiamat egy elsősegélynyújtó-helyre vigyék. A katonaorvos rövid ideig vizsgálta Naokit, majd felszólított, adjak enni a fiúnak, amit kíván. Az égési sebek súlyosabbak voltak, mint gondolták, küszöbön állt a halál. Elkészültem a legrosszabbra. Naoki valamit enni akart. Egy közeli kertből paradicsomot hoztam és odaadtam neki. Amint beleharapott, szájából ömleni kezdett a vér. A vér vörössége vörösebb volt, mint a paradicsomé - ma is szemem előtt van. Megfogta a kezem és nehéz lélegzettel ezt suttogta: "Anyám, ne sírj! Élj a többiekért..." Szavait nem tudta befejezni.
A fiam olyan bátran halt meg, hogy nem tudtam sírni. Kaptam egy gyékényt, amibe betakartam. Egy kocsin hazavittem. Az üvegcserepekkel borított padlón helyet készítettem neki és arra fektettem.
Nem sokkal később három fiatal rontott be, Naoki osztálytársai. Egyikük, Fukuhara, az izgalomtól remegve kérdezte: "Hol van Naoki?" Amikor meglátták őt holtan feküdni, a földre vetették magukat és kiáltoztak: "Miért kellett meghalnod?" "Miért?" "Meg foglak bosszulni, megteszem!" Én könnytelenül, némán néztem őket. Amikor elkísértem őket a megállóig, útközben még mindig az égési sebektől eltorzult emberekkel találkoztam. Nem tudtam elviselni a tekintetüket, visszamentem, összeszedtem a fiam alsóneműit és szézosztottam az arra haladók, köztük a meztelenül járó fiatal lányok között. Naoki is bizonyára így akarta volna.
Ezen az éjszakán virrasztottam a halott mellett, néhány szomszédom is ott volt velem. Nem égettünk tömjént, mert féltünk, hogy az ellenséges repülőgépek észreveszik a fényt. Másnap reggel oly egyedül és levertnek éreztem magam, hogy nem tudtam, mit tegyek. Így maradtam augusztus 8-án délig a fiam holtteste mellett. A hivatalos halottszemle után előkészültünk a halottégetésre. Volt egy koporsónk és néhány bambuszrudunk. Akik Hirosima akkori pokoli állapotát ismerték, csodálkoztak, hogy jutottam koporsóhoz. A Mitsubishi-gyár egyik asztalosa készítette kedves barátjának, Naokinak. A férjem vállalatától is jöttek néhányan. Egy dombról hoztak bambuszt és készítettek belőlük hordágyat. A baráti asztalos hazavitt, mielőtt a tüzet meggyújtották volna, hogy ne kelljen elszenvednem a fiam elégetését.
Másnap eljött a férjem egyik kolléganője és együtt mentünk el a fiam hamvait összegyűjteni. Az asztalos ciprusfából készített urnát, abba raktuk a hamut. Visszatartottam a könnyeimet. Amikor azonban a japán hagyományok szerint az urnát fehér lepellel borítottam be, kitörtek a könnyeim. Nem tudom, meddig sírtam...
Tovább éltem a félig lerombolt házban. Esőben esernyővel védekeztem. És a házban ott voltak a halott fiam hamvai. Sokszor gondoltam öngyilkosságra. Volt egy üveg altatóm, már majdnem bevettem, és akkor a leányomra, Taeko-ra gondoltam, aki távol van a háztól, és nincs kitéve a háborús veszélyeknek. Vele is törődnöm kell. Lázas voltam, de anyai erőm visszatért. Taeko-ért életben kell maradnom...


Naoki iskolája Nakahiromachi-ban, 1,4 kilométerre volt a robbanás középpontjától, a mi kis házunk 2,5 kilométerre. Halálosan sebesült fiam tehát több mint egy kilométert rohant a lángtengeren keresztül.

A hirosimai atombomba pusztításáról szóló jelentés IV. kötetének 390. oldalán ez olvasható:
"A gimnázium első- és másodosztályú tanulóinak augusztus 6-án tanítási napjuk volt. A diákok reggel, az iskolaudvaron gyülekeztek, a tanárok a tanári szobában. A bomba légnyomása azonnal megölt néhány tanárt és tanulót, a többiek, akiknek sikerült magukat a romok alól kiszabadítani, annyira megsérültek, hogy képtelenek voltak gondolkodni arról, hol találnak menekvést.
Egy alkalmazott, akinek sikerült kiásnia magát a romok alól, jelentette, hogy már csak kevés fiú van az iskolaudvaron. Egyesek olyan súlyosan megsérültek, hogy képtelenek voltak, akárcsak egy lépést is tenni. Haldokoltak. Mindent megtett a túlélők megmentésére, akit csak tudott, a folyóparton épített szükségmentőhelyre vitt. Késő délután jöttek a tanulók hozzátartozói. A szerencsések megtalálták gyermeküket és hazavitték. A többiekkel a Vöröskereszt segítségével Kabe-Cho és Asa-Gun kórházába szállították. A tanulók többségének azonban, akik az iskolaudvaron voltak, súlyos égési sebeik ellenére sikerült hazakerülni. Egy közülük (Mikami), akinek arca az égéstől felismerhetetlenül elváltozott, Koi lakásukra érve, halála előtt elmesélte anyjának a történteket. Minden diáknak, aki nem viselt sapkát leégett a haja, az ingük rongyokban lógott. Kezük-lábuk megdagadt. Minden túlélőről gondoskodtak. De égéseik és daganataik szinte felismerhetetlenné tették őket. Szörnyű kép volt, amelyhez a sebesültek nyögése és vízért való kiáltozása járult..."

Ősszel, amikor a város külterületén egy épen maradt épületben ismét megnyílt az iskola, gyászünnepséget tartottak a halott diákok emlékére. Az igazgató sírva kért bocsánatot, mert nem tudta megvédeni a bombáktól diákjait. Néhány szülő ismeretlen áldozatok hamvait vitte haza. Az én Naoki-m legalább a karjaim között halt meg...
Ha nem ölik meg, jó orvos lett volna belőle. Amikor beteg voltam, azzal biztatott, hogy orvos lesz, hogy engem gyógyíthasson. Lehet persze, hogy ezek csak egy anya túlzásai.
Családi orvosunk annyira szerette a fiamat, hogy többször így biztatott: ha a férjemmel a fronton a legrosszabb történik, ő fogja segíteni Naoki-t, hogy jó orvos legyen belőle. Az atombomba nemcsak az én fiam életét oltotta ki: Doktor Junzo Ito is meghalt, egész családjával együtt.
Naoki tudta, hogy az apja a fronton van, és ő az egyetlen fiú a családban. Sokszor elmondta, hogy ha az édesapja elesne is a háborúban, ne essek kétségbe. Ő mellettem lesz.
A fiam nincs többé, a férjem sincs, csak ketten maradtunk életben: Taeko, a lányom és én...
 
 
0 komment , kategória:  ** Igaz  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 114 db bejegyzés
Összes: 1758 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 27
  • e Hét: 193
  • e Hónap: 939
  • e Év: 939
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.