Belépés
lebo.blog.xfree.hu
Nem vagyok normális ! Nem vagyok tökéletes ! Nem akarok hibátlan lenni ! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni!! Leboniczky László
1961.05.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Szerelem az,
  2012-03-31 12:22:00, szombat
 
 
"Szerelem az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled és tudod, az életed is rábíznád. Mikor biztonságban érzed magad, és akármilyen baj ért, akármilyen zaklatott vagy, mellette megnyugszol. Ahogy némán a szemedbe néz, és csak megszorítja a kezed... Mikor olyan titkaid is elmondod neki, amiket még te sem tudtál azelőtt magadról. És ha reggel kinyitod a szemed, ott fekszik melletted, gyűrötten, kócosan, mégis boldog vagy."

_______________________________________________________________

,,A szerelem a lélek selyme, / a szív bársonyvirága, / melynek magvát minden szívben / elültette a teremtés, / de amely csak minden ezredik [ember] szívében / érik meg igazán pompázó virággá."

(Rabindranath Tagore)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
űgyes.........okos
  2012-03-28 23:18:09, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elolvasni kötelező! : Mikor már késő rádöbbeni..
  2012-03-28 09:14:19, szerda
 
 Amikor aznap este hazaértem, a feleségem felszolgálta a vacsorát, megfogtam a kezét és azt mondtam, "Szeretnék valamit elmondani". Ő leült és csendben evett. Megint láttam a fájdalmat a szemében.
Hirtelen nem tudtam, hogyan nyissam ki a számat. De muszáj volt vele tudatnom, min gondolkodtam. El akarok válni. Hoztam fel a témát nyugodtan. Nem tűnt idegesnek a szavaim hatására, helyette inkább lágyan megkérdezte, miért? Kikerültem a kérdést. Ez feldühítette. Félredobta az evőpálcikákat és rám üvöltött, te nem vagy igazi férfi! Azon az éjjelen nem beszéltünk egymással. Ő sírdogált. Tudtam, hogy rá akar jönni, mi történt a házasságunkkal. De nem igazán tudnék neki kielégítő választ adni, én már Janet szeretem, nem őt.
Nem vagyok már szerelmes belé. Csak sajnáltam! Mély bűntudattal, felvázoltam egy válási szerződést, amiben az állt, hogy megtarthatja a házat, a kocsit, és a cégem 30 %-át. Rápillantott, majd darabokra tépte. A nő, aki 10 évet töltött velem az életéből, idegenné vált számomra. Sajnáltam, hogy elvesztegette az idejét, forrásait, energiáját, de nem tudtam visszavonni, amit mondtam, hogy én már Janet szeretem. Végre hangosan sírt előttem, ami pontosam az volt, amire számítottam. Hogy sírni láttam egyfajta megkönnyebbülést jelentett számomra. A válás ötlete, ami már hetek óta kínzott, szilárdabbnak és tisztábbnak tűnt most.
Másnap nagyon későn értem haza és láttam, hogy valamit ír az asztalnál. Nem vacsoráztam, hanem egyenesen aludni mentem és nagyon gyorsan elaludtam, mert fáradt voltam a Jane-nel töltött eseménydús nap után.
Amikor felébredtem, még mindig ott ült az asztalnál és írt. Nem érdekelt, úgyhogy megfordultam és aludtam tovább. Reggel megmutatta a válási feltételeit: semmit nem akar tőlem, hanem 1 hónap felmondási időt kér a válás előtt. Azt kérte, hogy ez alatt a hónap alatt, mindketten tegyünk úgy, mintha normális életet élnénk, amennyire lehetséges. Az indokai egyszerűek voltak: a fiunknak 1 hónapon belül lesz a vizsgája és nem akarja összezavarni a tönkrement házasságunkkal. Ez számomra elfogadható volt. De volt még valami, megkért, hogy idézzem fel, ahogy az esküvőnk napján a karjaimban bevittem a hálószobába. Arra kért, hogy ez alatt az egy hónap alatt, minden nap, reggelente a karjaimban vigyem ki a hálószobából az ajtó elé. Azt gondoltam, kezd megőrülni. Csak azért, hogy az utolsó napokat elviselhetővé tegyem, beleegyeztem a furcsa kérésébe.
Elmondtam Jane-nek a feleségem válási feltételeit. Ő hangosan nevetett és azt gondolta ez abszurdum. Nem számít milyen trükköt alkalmaz, szembe kell néznie a válással, jegyezte meg gúnyosan. Semmiféle testi kapcsolatom nem volt a feleségemmel, mióta bejelentettem, hogy el akarok válni. Úgyhogy amikor az első nap kivittem, mindketten olyan sutának tűntünk. A fiunk tapsolt mögöttünk, apu a karjaiban tartja anyut. A szavai fájdalmat okoztak nekem. A hálószobából a nappaliba, majd az ajtóhoz, több, mint 10 métert sétáltam vele a karjaimban. Ő becsukta a szemét, és gyengéden azt mondta, ne mondj semmit a fiunknak a válásról. Én bólintottam, kissé dühös voltam. Letettem az ajtón kívül. Ő elment a buszhoz, ami a munkába viszi. Én egyedül vezettem az irodáig. A második napon mindketten lazábbak voltunk. Ő nekidőlt a mellkasomnak.
Éreztem a blúzának illatát. Rájöttem, hogy hosszú ideje nem néztem meg alaposan ezt a nőt. Rájöttem, hogy nem fiatal már. Halvány ráncok voltak az arcán, a haja őszült! A házasságunk komoly áldozatot követelt tőle. Egy percig azon gondolkodtam, mit tettem vele. A negyedik napon, amikor felemeltem, úgy éreztem, hogy visszatért egyfajta meghittség. Ez az a nő, aki 10 évet adott nekem az életéből. Az ötödik és hatodik napon, úgy éreztem a meghittség érzése megint erősödött. Jane-nek nem beszéltem erről. Egyre könnyebbé vált a karjaimban vinni, ahogy telt a hónap. Talán a mindennapos edzések megerősítettek. Egy reggelen válogatott mit vegyen fel. Felpróbált jó pár ruhát, de nem talált egyet sem, ami ráillett volna. Majd sóhajtott, minden ruhám kinyúlt. Hirtelen rájöttem, hogy milyen vékony lett, ez volt az oka, hogy egyre könnyebben tudtam őt vinni.
Hirtelen megértettem ... óriási fájdalmat és keserűséget halmozott fel a szívében. Öntudatlanul nyúltam feléje és megérintettem a fejét. A fiunk ebben a pillanatban lépett be és azt mondta, Apu itt az idő, hogy kividd anyut. Számára, hogy látta az apját karjaiban kivinni az anyját, élete fontos részévé vált. A feleségem jelezte a fiúnknak, hogy jöjjön közelebb és szorosan megölelte. Én elfordítottam az arcom, mert féltem, hogy az utolsó pillanatban meggondolom magam. Ezután a karjaimban tartottam, kisétáltam a hálószobából, keresztül a nappalin, az előszobába. A karjai lágyan és természetesen pihentek a nyakam körül. Szorosan fogtam őt, pont olyan volt, mint az esküvőnk napján. De a sokkal könnyebb súlya elszomorított. Az utolsó napon, mikor a karjaimban tartottam, alig tudtam megtenni a lépéseket. A fiunk elment az iskolába. Szorosan tartottam őt és azt mondtam neki, nem is vettem észre, hogy az életünkből hiányzott a meghittség, az intimitás.
Elvezettem az irodáig ... gyorsan kipattantam a kocsiból, anélkül hogy az ajtókat lezártam volna. Attól féltem, ha bármennyit is késlekedek, meggondolom magamat. Felsétáltam az emeletre. Jane kinyitotta az ajtót és
azt mondtam neki, Sajnálom Jane, nem akarok elválni. Csodálkozva rám nézett, és megérintette a homlokomat. Lázas vagy? Kérdezte. Elvettem a kezét a fejemről, Sajnálom Jane, ahogy mondtam, nem válok el. A házasságom talán azért volt unalmas, mert nem értékeltük életünk apró részleteit, nem azért mert már nem szerettük egymást. Rájöttem, hogy attól kezdve, hogy az esküvőnk napján karjaimban vittem haza, egészen addig kellene a karjaimban tartani, míg a halál el nem választ minket. Jane hirtelen magához tért. Hangosan felpofozott, majd bevágta az ajtót és zokogásban tört ki. Lesétáltam a földszintre és elhajtottam.
Az útba eső virágboltban rendeltem egy csokor virágot a feleségemnek. Az eladólány kérdezte, mit írjon a kártyára. Mosolyogtam és azt írtam, Minden reggel a karjaimban viszlek ki, míg a halál el nem választ.
Azon az estén mikor hazaértem, virág a kezemben, arcomon mosoly, felrohantam az emeletre, azért, hogy a feleségemet az ágyban találjam - holtan. A feleségem hónapokig harcolt a RÁKkal és én annyira el voltam foglalva Jane-nel, hogy észre sem vettem. Tudta, hogy hamarosan meg fog halni és meg akart menteni bármiféle negatív reakciótól a fiunk részéről, ha végig visszük a válást. Legalább a fiunk szemében én egy szerető férj vagyok. Életetek apró részletei amik igazán számítanak egy kapcsolatban. Nem a ház, nem a kocsi, tulajdon, pénz a bankban. Ezek csak előmozdítják a boldogságot, de önmagukban nem adhatnak boldogságot. Szóval találj időt, hogy a házastársad barátja légy és tegyétek meg azokat az apró dolgokat egymásért, amik meghittséget, intimitást eredményeznek. Legyen valóban boldog házasságotok!
Ha nem osztod ezt meg másokkal, semmi sem történik veled.
Ha megteszed, talán megmentesz egy házasságot.
Az életben a legtöbb kudarcot olyan emberek szenvedik el, akik nem ismerik
fel, milyen közel is voltak a sikerhez, mikor feladták.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hálószobagolf szabályai
  2012-03-25 09:29:02, vasárnap
 
  A hálószobagolf szabályai

1. Minden játékosnak gondoskodnia kell saját felszereléséről.
A felszerelés általában egy ütő és két labda.

2. A játékhoz hozzá kell járulnia a pálya tulajdonosának.

3. A szabadtéri golftól eltérően, itt az ütő lyukba juttatása a cél,
miközben a labdák kint maradnak.

4. A jó játékhoz az ütő rúdja kemény kell hogy legyen.
A pálya tulajdonosának joga van ellenőrizni a rúd keménységét.

5. A pálya tulajdonosa (a lyuk épségének megóvasa érdekében)
fenntartja magának a jogot, hogy megszabja az ütő hosszúságát.

6. A játék célja: annyi ütés elvégzese amennyi ahhoz szükséges,
hogy a pálya tulajdonosa elégedetten elismerje, hogy a játéknak vége. Ennek elmulasztása azt vonhatja maga után, hogy ezen a pályán nem játszhat többet.

7. Rossznak tartják, ha egy lyukat azonnal a pályára érkezéskor megjátszik valaki.
A tapasztalt játékos általában időt szakít arra, hogy megcsodálja a teljes pályát, különös tekintettel a szép formájú bunkerekre.

8. A játékosokat figyelmeztetjük, hogy játék közben ne említsenek egyéb pályákat (amelyeken már játszottak vagy ezzel egyidejűleg játszanak), a jelenleg játszandó pálya tulajdonosának. Ismertek elkeseredett pályatulajdonosok, akik ezen okból a játékos felszerelését megrongálták.

9. Bátorítjuk a játékosokat, hogy minden eshetőségre legyen náluk megfelelő esőruházat.

10. A játékosoknak meg kell bizonyosodniuk arról, hogy játékuk tökéletesen tervezett, különösen amikor egy pályán először játszanak. Ismertek játékosok, akik felháborodtak amikor fölfedezték, hogy más is jatszik azon a pályán, amelyet ők privát pályának hittek.

11. A játékosoknak nem szabad feltételezniük, hogy egy pálya állandóan játszható. Néhány játékos megszégyenülhet, amikor rájön, hogy a pálya ideiglenesen javítás alatt áll. A játékosoktól elvárt dolog, hogy ez esetben rendkívül taktikásak legyenek. Haladóbb játékosok ilyenkor alternatív lehetőségeket találnak a játékra.

12. Javasoljuk a játékosoknak, hogy kérjenek engedélyt a pálya tulajdonosától,
mielőtt megjátsszák a hátsó kilencest.

13. Általában a lassú játék javasolt, de a játékosoknak fel kell készülniuk a sebesség fokozására, ha időlegesen is, a pálya tulajdonosának kérésére.

14. Csodálatos teljesítménynek számit - ha az idő engedi -
ha a játékos többször meg tud játszani egy lyukat egy meccs alatt.

15. A pálya tulajdonosa az egyetlen bírája annak, hogy ki a legjobb játékos. Tanácsoljuk a játékosoknak, hogy kétszer is gondolják meg mielőtt állandó tagságot váltanak egy pályára. Plussz elvárásokat emelhet a pálya tulajdonosa és a szabályok is változtatás tárgyát képezhetik. Ennek okán sok játékos jobban szeret több különböző pályán játszani.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2012.03.23. 16:15
  2012-03-24 14:07:29, szombat
 
  2012.03.23. 16:15
Csak felnőtteknek: részletek egy osztrák zárda szadista mindennapjaiból
Tárgyakat dugtak a diákok végbelébe, rendszeresen verték és szexuálisan zaklatták őket az ausztriai kremsmünsteri apátságban - állítja a Profil című osztrák lap a birtokába jutott nyomozati iratokra hivatkozva. A szadista visszaélésekkel gyanúsított tizenkét pap közül tizenegy biztosan megússza. Az állítólagos áldozatok szerint a papok úgy bántak velük, mint a nácik, feljelentést tenni pedig nem mertek, mert az apátság befolyása a rendőrségig is elért.


Panaszt tesz a kremsmünsteri apátság negyven diákja az intézményben évtizedekig tapasztalható visszásságok miatt - írja a Profil című osztrák hetilap. A Profil szerint a kilencvenes évekig a kremsmünsteri bencés apátság több száz kolostori diák számára maga volt a pokol, miután naponta erőszakoskodtak velük az ott lakók, szexuálisan kihasználták, érzelmileg felőrölték őket.

A felső-ausztriai Kremsmünsterben, közvetlenül a tanácsháza mögötti téren áll az apátság. ,,A kolostor polipként foglalja el a helyet" - idézi a Profil a negyvenhat éves Jürgen Öllingert, aki állítása szerint éveken át szexuális zaklatásnak és testi bántalmazásnak volt kitéve az apátságban. Öllinger ma evangélikus lelkész Villachban.

A kolostor szellemi és gazdasági befolyása hosszú ideig mindent elfedett - állítja a lap. Így történhetett meg, hogy a diákok - bár naponta szereztek sérüléseket, és szenvedtek a kegyetlen bánásmód miatt - feljelentést egyetlen esetben sem tettek. Eljárás többször indult, de sosem vezetett eredményre. Ha egy tanítvány anyja testi sértés miatt feljelentést akart tenni, a lap szerint a csendőrség nem intézkedett.

Még 2010-ben is elutasított a stájerországi tartományi bíróság egy ügyészségi kérelmet, amely az apátsági kolostor és gimnázium három feltételezett erőszaktevője ellen irányult. Az ügyészség az elutasítás elleni panaszában azt írta, hogy ,,az ez idáig tabuként kezelt probléma feldolgozása társadalmi érdek".

A kolostorban történteket vizsgáló nyomozás másfél éve kezdődött egy blogbejegyzés miatt indult vita után. Negyven áldozatot hallgattak meg, és olyan megrázó jegyzőkönyveket vettek fel, amelyek hitelességét még a negyven gyanúsított ügyvédei sem kérdőjeleztek meg - írja a Profil. A tizenkét gyanúsított közül azonban tizenegy esetében megszüntették az eljárást, mivel a bűncselekmények elévültek. Az egyetlen ügy, amelyet a Profil ügyészségi forrásai szerint mindenképpen végig akarnak vinni, a hetvennyolc éves August Mandorfer ellen folyik, aki 1970-től 1996-ig volt a kollégium vezetője. Az ügyészség jelenleg a pszichológiai szakvéleményre vár, hogy kiderüljön, maradandó károsodást szenvedtek-e az áldozatok. Ez ugyanis meghosszabbítaná az elévülési időt, és így büntethetővé válna a szerzetes.

Az eddigiektől részben eltérő információt közölt pénteken Andreas Pechatschek, a steyri államügyészség szóvivője. A Nachrichten.at hírportálnak azt mondta: összesen öt kolostori alkalmazottal szemben folytatnak eljárást hivatali visszaélés, kiskorú sérelmére elkövetett szexuális zaklatás és szándékos testi sértés miatt. Legutóbb, csütörtökön egy P. atyaként emlegetett szerzetes önfeljelentését kapták meg. Az ügyészségi szóvivő ugyanakkor megerősítette azt is, hogy elévültek a bűncselekmények.

,,A rendszer megtört" - idézi a lap Öllingert. ,,Az erőszak százával tett tönkre minket gyermekként. Ötven áldozat beszél ma, de sokakat ismerek, akik leírhatatlanul szenvednek, de egy szót sem szólnak" - mondta a férfi. A Profil birtokába került ezerkétszáz oldalnyi nyomozati anyag szerint az áldozatok koncentrációs táborhoz hasonlították a létesítményt. A nyomozati anyagok szerint a tíz-tizenkét éves áldozatoknak le kellett térdelniük, mielőtt bántalmazták őket. Osztálytársaik hiába zokogtak, a nevelő nekik is megparancsolta, hogy ütlegeljék őket.

Az áldozatok egyike a rendőrségi kihallgatásán elmondta, hogy az igazgató irodájában nézni, ahogy az intézmény vezetője maszturbál, kifejezetten megkönnyebbülés volt, összehasonlítva a kegyetlen testi erőszakkal, amelyet szintén el kellett tűrniük. Mások arról számoltak be, hogy K. szerzetes ,,vágytól kiguvadó szeme" előtt kellett meztelenül tornagyakorlatokat végezniük, de a szerzetes a tanulók nemi szervét is simogatta. Az áldozatoknak arról is be kellett számolniuk, hogy izgatónak találják-e a zaklatást.

Az ügyészség az osztrák lap szerint kiemelten foglalkozik a hetvennyolc éves, gyakran Alfons atyaként szereplő August Mandorferrel, aki 1970-től 1996-ig volt kollégiumvezető, prefektus, valamint zenetanár az intézményben. Mandorfer a Profil szerint egy pisztolyt és egy puskát tartott illegálisan, és ezekkel fenyegette a gyerekeket. August Mandorfert többek között kényszerítéssel, kínzással, kiskorúak, fiatalkorúak vagy védekezésre képtelenek elhanyagolásával, fegyvertartási törvény megszegésével gyanúsítják.

Ambros Ebhart, a kolostor jelenlegi apátja már korábban bocsánatot kért az áldozatoktól, és felmentett a hivatalából öt rendtagot. A rend kártérítést is fizetett, de ennek összegét nem hozták nyilvánosságra. Február végén pedig bejelentették, hogy fokozatosan bezárják a kremsmünsteri bentlakásos iskolát. Igaz, a hivatalos indoklás szerint ez nincs összefüggésben a zaklatás vádjával, inkább gazdasági okai vannak: az internátusba ma már csak tizenkét diák jár.

A Profil közölt néhány, az áldozatoktól származó beszámolót is.

Gustav A.: ,,Alfons atya azzal fenyegetőzött, hogy hozza a puskát, ha például valaki hamisan énekelt a kórusban... A szobájába hívott, és megmutatta a fegyvert. Gyerekek voltunk, a fegyver lenyűgözött, és kíváncsivá tett. Megkérdeztem tőle, hogy megfoghatom-e a fegyvert, és a kezembe nyomta. Más napokkal ellentétben ekkor inkább kedvesnek tűnt."

Karl B.: ,,Mondvacsinált ürüggyel bántalmazott, például, ha túl gyorsan mentem a folyosón, vagy ha az asztali áldás után késve érkeztem az evéshez, vagy ha valamelyik kedvence panaszkodott rám. Pofont adott, ököllel ütlegelt, és megrúgott. Amikor már a WC-ajtó előtt, a földön feküdtem, még többször belém rúgott. Az összetört szemüvegemet pótolta."

Karl W.: ,,Mandorfer atyáról és K. atyáról annyit tudok mondani, hogy ők ketten naponta ütöttek gyerekeket. Kínzás, alvás- és ételmegvonás is volt. Tudomásom szerint más gyerekek is súlyosan megsérültek."

Franz D.: ,,Nem tudom szavakba önteni, amit Alfons atya tett velem. Újra és újra testi és lelki erőszakot alkalmazott. Alfons atya egyes tanulókat szabad prédának titulált. Ez azt jelentette, hogy ezeket a tanulókat büntetlenül lehetett bántalmazni."

Herbert K.: ,,Tanúsíthatom, hogy az én időmben legalább ötven-hatvan gyereket bántalmazott Alfons atya. Gyakran mondta: 'Hé, te zsidó, hozom a puskát, és lelőlek!' Úgy hiszem, hogy ő egy öreg náci volt. A tányérok, amikből ennünk kellett, a náci időkből származtak, és horogkeresztekkel voltak díszítve."

Eduard D.: ,,Tizenöt éves voltam. Vagy állva, vagy az ölébe ülve levetkőztetett. Ezután orálisan közösült velem az orgazmusig. A szájába kellett lövellnem, és ő lenyelte a spermát... Emlékszem arra, hogy gyakran megesett, hogy orális közösülés közben egy tíz-tizenöt centiméter hosszú tárgyat helyezett a végbélnyílásomba, és ide-oda mozgatta. Nekem is bele kellett nyúlnom a nadrágjába, és az izgalomban lévő péniszét markolászni, egészen az orgazmusig. Emiatt különleges helyzetem volt, és jól ment a sorom. Annak idején ezt nem bántalmazásként éltem meg... Ezek nem tanárok, hanem szadisták voltak, akik tökéletes környezetet találtak ahhoz, hogy kiélhessék magukat."

origo.hu, atv.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
az életem
  2012-03-23 09:14:16, péntek
 
  Csekély életem során megbocsátottam már megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetlent. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna... Öleltem, hogy védelmet nyújtsak és öleltek, hogy védelmet nyújtsanak nekem; volt olyan is, hogy nevettem mikor már nem bírtam tovább... Szereztem örök barátokat, szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is hogy szerettek, de én nem tudtam visszaszeretni Ő(ke)t... Ujjongtam a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet, és esküdtem már örök hűséget; de volt hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak... Sírtam zenehallgatás vagy fényképalbum nézegetése közben, és felhívtam valakit csak azért, hogy halljam a hangját... Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek; mégis sokszor éreztem: meghalok a vágytól, és féltem hogy elvesztek valakit; valakit, aki régen nagyon fontos volt számomra (Ő végül mégis elvesztett engem...) DE TÚLÉLTEM! És azóta tudom, hogy most sokkal boldogabb az életem! Azóta az életet nemcsak túlélem... És senkinek sem ajánlom, hogy ezt tegye... ÉLJ!! Élj dacosan és keményen, mert az élet örök harc! És a harcba elszántan kell menni, az életet szenvedélyesen átölelni, emelt fővel veszteni és merészen győzni, mert a Világ a bátraké: az erősek tovább mennek, de a gyengék elhullanak... Az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
az vagyok
  2012-03-22 17:57:06, csütörtök
 
 

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
szülinap
  2012-03-21 17:59:12, szerda
 
  Hogy miért rúgtam ki a titkárn"omet?

Két hete volt a 35. születésnapom. Egyébként sem éreztem magam valami
fényesen. Lementem reggelizni. A feleségem azt sem mondta: Jó reggelt,
nemhogy Isten éltessen. A gyerekek sem mondtak semmit, teljesen hidegen
hagytam "oket. Úton az irodába már teljesen levert voltam.
Bementem az ajtón és Janet, a titkárn"om felállt és így szólt:
- Isten éltesse sokáig, f"onök!
Na, ett"ol egy kicsit mindjárt jobban lettem. Legalább egy valaki nem
felejtett el! Délig dolgoztam. Pontban 12-kor Janet bekopogott az
ajtómon és azt mondta:
- F"onök, ma van a születésnapja. Menjünk el ebédelni, csak mi ketten! Nem
a szokásos étterembe mentünk, hanem egy hangulatos kis falusi
lokálba, hogy egy kicsit magunk lehessünk. Ittunk két Martinit és
elégedettek voltunk a kiváló ételekkel. A visszaúton Janet azt mondta: -
Tudja, olyan szép ez a mai nap, és ma van a születésnapja. Ne menjünk
vissza az irodába! Menjünk fel hozzám és igyuk meg ott a délutáni
kávét!
Így felmentünk a lakására és kávé helyett megittunk még két Martinit, és
kényelmesen elszívtunk egy-egy cigarettát. Egy id"o után Janet így szólt:
- Ha Önt nem zavarja, felveszek valami kényelmesebbet. Csak beszaladok a
hálóba, azonnal itt vagyok. Néhány perc múlva valóban jött is. A kezében
egy születésnapi torta volt és "ot követték: a feleségem, a gyerekeim és a
közelebbi munkatársaink és a Happy Birthday-t énekelték. És én ott ültem
a hever"on, és a zoknimon kívül semmi nem volt rajtam...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
az én nevem az én nevem-----------
  2012-03-19 20:16:15, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
diagnózis
  2012-03-18 11:12:34, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2012.02 2012. Március 2012.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 278 db bejegyzés
Összes: 6747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 127
  • e Hét: 609
  • e Hónap: 1867
  • e Év: 206656
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.