Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Ez is azt bizonyítja a politikust csak az anyagi érdeke ve..
  2012-05-30 08:22:50, szerda
 
  Ez is azt bizonyítja a politikust csak az anyagi érdeke vezérli.

Schmitt Páll követeli az állami villát ami 150 millióba kerül az állampolgároknak, amivel gyerekek szájából veszi ki a kenyeret a plágiumba keveredett "úriember".

Ami jár az jár mondják egyesek, és ez igaz és jogos, de Schmitt úr azzal amit tett kiírta magát azok közül akik jogosan követelőzhetnek, igényt tarthatnak ara amit a törvény előír.

Persze én mind becsületes , mondom becsületes állampolgára hazánknak meg kérdőjelezem az olyan törvényt ami ezt kimondja.
Főleg azért, mert tudjuk, gyerekek éheznek ma hazánkban, családok vesztik el ingatlanaikat az olyan emberek miatt aki 150 milliós villára tart igényt, az országból menekülő, éhező, fázó, öngyilkosságon gondolkodó állampolgárok pénzéből.
Azért ne felejtsük el ez az ember ma havi, 1,5 milliós bevétellel rendelkezik, amiből például én 6 - 8 hónap alatt tudnám rendezni a kizsákmányoló bank követelését, ami pont az ilyen hazaáruló, tolvaj, embereknek köszönhetően alakulhatott ki.

Ennyit arról, hogy ma mennyire érdekli politikusainak az ország, és a benne élő emberek sorsa.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez már a képmutatás netovábbja Christine Lagard - tol.
  2012-05-28 04:37:40, hétfő
 
  Ez már a képmutatás netovábbja Christine Lagard - tol.

Egy olyan ember próbálja meg kioktatni a görög választó polgárokat aki milliós fizetéssel rendelkezik.
Egy olyan ember beszél Afrikáról aki soha nem volt éhes !

Ez megszokott módszer a magát demokratikusnak beállító EU és IMF vezetőitől, a saját hibáim miatt mást vádolok.
Nálunk is ezt a módszert vették át politikai vezetőink, amit ők elkúrnak azt majd az egyszerű állampolgárok fizetik meg.

Először is a demokrácia nevébe aminek valójában semmi értelme nincs csak egy jól hangzó szlogen amiről valójában senki sem tudja mit is takar,, hagyta a nagy EU - IMF, hogy Görögország vezetői manipulálják a költségvetést, lopjanak mindenhol ahol járnak saját nemzetüktől, pedig jól tudták, hogy hova is fog ez vezetni.

Nálunk is ezt csinálta a Gyurcsány és mi is ara a sorsra jutottunk volna ahova szerencsétlen Görög nemzet, ha 2010 - ben nem a jobboldal győzött volna a választásokon, ugyanis a Fletó is trükkök százait alkalmazta, próbálta félrevezetni, becsapni az EU - t, és a honi lakosságot.
Persze az EU - IMF tudta, hogy mit csinál a baloldali hatalom hazánkban, de hagyta mert így majd hitelre szorul hazánk, és ők át tudják venni a hatalmat hazánk vezetése felet.
Hagyta a trükkök felet, a felelőtlen beruházásokat, mind autópálya, völgyhíd stb, amire valójában sosem volt fedezete hazánknak.

Lagarde azzal, hogy a görög választókat támadja, őket hibáztatja azért ami történt a múltba befolyásolni szeretné a szabad választásokat, hogy olyan pártot válasszanak aki kiszolgálója az IMF csürhének.

Miért is hallgatott az IMF a Görög és Magyar azon vezetői bűneiről akik miatt a mai probléma kialakulhatott?

Nagyon egyszerű a képlet a pénz, ugyanis senki egyik ország vezetése sem fordult az IMF - hez kölcsönért mert egyik ország sem akart, lemondani függetlenségéről nem akarta, hogy a bank rendszer diktáljon országában, szabja meg mit tehet egy szabadon választott nemzeti kormány vagy mit nem.

Ezért hagyta, hogy a Görög kormány azt tegye amit nálunk a hazaáruló tolvaj Gyurcsány meg a liba tolvaj, vagyis a manipulálást, a trükkök százait, a felelőtlen beruházásokat, meg azt hogy a politikusok lopkodják a nemzeti vagyont.

Ara nem számítottak, hogy ezt lassan felismerik a választok, és olyan nemzeti érdekeket képviselő pártot választanak akik nemet mondanak azon folyamatokra ami valójában nemzetek fosztogatásáról szól.

Lagard - ert valójában sosem érdekelte az éhező Afrikai, vagy a Magyar, vagy a Görög , gyerek de sorolhatnám azokat az országokat akiknek hitelt adtak, neki csak a pénz a fontos az ember az dögöljön éhen, veszítse el lakását, házát, mert neki atoll még lesz mit zabálnia.

Az is alátámassza, hogy igazam van, hogy nekünk sem védő hálót szeretnének adni hanem kölcsönt kényszerítenek ránk azért, hogy átvehessék a hatalmat az ország vezetésébe.

Ébredj Európai állampolgár vedd már észre az EU és az IMF az egyet jelent a kizsákmányolásoddal, nincs itt semmi fajta válság, nem volna itt semmi probléma ha Európa felső 10 % - a nem zsákmányolna ki.
Azért kiabálnak válságot, hogy tudják csökkenteni fizetésed, nyugdíjad, tudják növelni a nyugdíjkor határt,/ miközben munka hely nincs /, hogy többet dolgoz éh bérért, hogy ők még jobban élhessenek.

Csak egy példa még a magát nemzeti kormánynak valló FIDESZ sem tesz semmit azért, hogy az egyszerű állampolgártól ne vehesse el a kizsákmányoló bank az ingatlanát, pedig ők is tudják, hogy az egész deviza hitelezés igazságtalan és valójában rablás.

És a hazaáruló rendőrség egy 78 éves nő ellen seregel vonul, hogy védjék a hiéna gyilkos végrehajtókat akik képesek honfitársaikkal szembe fellépni a kizsákmányoló bankok mellet.

Ez mind azt támasztja alá amit én írok, mondok, állitok, hogy embertelen országa vált hazánk, sőt lassan egész Európa.

Egyáltalán nem érték ma Európában az ember az egy kizsákmányolható rabszolga.
Ez mind az EU - nak és az IMF - nek köszönhető.

Meg azoknak a buta egyszerű állampolgároknak akik még ezek után hisznek ezen szervezetekben.
Vagy talán ők azok akik haszonélvezői a semmitmondó demokráciának, EU - nak, IMF - nek? 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Dr". Schmitt Pál és Orbán Viktor figyelmébe ajanlanám.
  2012-05-25 08:36:17, péntek
 
  "Dr" Schmitt Pál és Orbán Viktor figyelmébe ajánlanám.

20 ezer gyerek rendszeresen éhezik hazánkban 2012 - ben.

Amíg Schmit úr 150 milliós villát fog kapni az államtól, mert jól tudott lopni, ugyanis szerintem aki a végzettségét is lopásból szerzi az nem veti meg azt sem, hogy bármihez hozzá nyúljon ami nem is az ő tulajdona.
Úgy kap 150 milliós villát, hogy a havi bevétele 1,5 millió forint.

Jelentem Dr Schmitt Pál úrnak én havi nulla bevétellel rendelkezem, 7 éve nincs munkám, így Társadalom biztosítással /TB/ sem rendelkezem, 7 éve nem látott orvos.

Politikusainknak fizetésük mellet ami nem kevés, az adó fizetők pénzéből 230 ezer forintért bérelnek lakást, ingyen telefont használnak, mindenféle költség térítést kapnak,halmozzák a munkát elvéve mások elől az elhelyezkedés lehetőségét.

Eközben családok kerülnek kilátástalan helyezettbe, elvesztik azt ahol laknak, mert a külföldi bank elárverezi fejük felől az ingatlant.
Villany, gáz, kikapcsolás előtt állnak családok és a politikus, hölgyek urak semmit sem tesznek azért, hogy meg akadályozzák ezeket az embertelen állapotokat.

Maguknak alkotnak törvényeket, hogy minél nagyobb bevételre tegyenek szert.
Maguknak alkották az elhíresült vég törlesztést is mert valójában csak ők tudtak élni vele, egy egy képviselő annyit / 5 - 10 milliót / nyert ezzel az akcióval, amennyi miatt családok vesztik el azt ahol lakhatnak.

És mindezt mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül teszik, cserbenhagyva azokat akiknek köszönhetik, hogy ott lehetnek ahol vannak.
Sőt embertelen törvényeket alkotnak amivel pont azokat sújtják akik már így is az éhhalál szélén állnak, és semmi kilátásuk nincs ara, hogy emberhez méltó életet élhessenek.

Pedig alapvető joga minden embernek az emberhez méltó élet.

Ezek az emberek akik ma politikust játszanak csak azzal vannak elfoglalva, hogy minél nagyobb anyagi haszonra tegyenek szert, úgy, hogy azoktól szedik el akik nekik köszönhetik azt ahova jutottak.
Sőt minden nap megalázzák, azokat akik csak azért nem vitték többre mert azt gondolták becsületes úton is megtudnak élni és nem loptak. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Embertelen országgá vált hazánk-
  2012-05-23 19:30:11, szerda
 
  Embertelen országgá vált hazánk.

Az úgy nevezett rendszer változás óta, ami szerintem csak módszer váltás volt, a mindenkori politikusok jóvoltából amiből nagymértékben kivette részét az MSZMP utód pártja vagyis az MSZP , embertelen országgá vált hazánk.

Mi is történt 20012 ig mindent eladott a tolvaj hazaáruló politikai elit.
1990- 1994 MDF,1994- 1998 MSZP,1998 -2002 FIDESZ,2002- 2006 MSZP,2006 - 2010 MSZP,2010 FIDESZ.

Eladták, privatizálták gyárainkat, vagyis a munka helyünket a kizsákmányoló, külföldi karvaly tőkének, akik azóta rabszolgaként éh bérért foglalkoztatják a kizsákmányolt munka vállalókat.
Bele kényszerítették a honi állampolgárokat a bank rendszerbe azzal, hogy erőszakkal oda utalják a fizetésüket a dolgozóknak.
Majd amikor már nem volt mit privatizálni kitalálták a deviza hitelezési formát /svájci frank/, és hagyták, hogy a bankok ezen hitelezést alkalmazzák, tudva, és elhallgatva a lakosság elől, hogy valójában ez mivel is jár.
Közben mindegyik párt a rendszer változás óta, lopta, felelőtlenül költötte,/ luxus lakás bérlése havi 230 ezerért, villa vásárlás 150 millióért egy olyan embernek aki lopta a doktori címét, ingyen autó, ingyen telefon, hatalmas párt támogatás stb / amit még ma is tesz az emberek által befizetett adóból.
Olyan beruházásokba kezdet amire valójában sosem volt fedezete hazánknak, autópályák stb. az igaz, hogy ehhez EU támogatást is kaptunk, de valójában nem volt értelme autópályát építeni, mert nincs kihasználva ugyanis a hazai jövedelmekből az állampolgár képtelen kifizetni a használati díjakat./autópályadíj./

A munkanélküli hivatal is megalázóan működik, embereket kényszerítenek sorbaállásra, 22 ezer forintért amiből megélni sem lehet.
Fellengzően, lekezelően viselkednek a munkanélküli hivatalba az emberekkel, már egy állat nagyobb becsbe van tartva mint az az ember aki a politikusoknak köszönhetően vesztette el munka helyét.

Lehet, hogy rendet kellene vágni a kizsákmányoló politikusaink között, lehet, hogy el kellene magyarázni neki hogy ők ingyen végezték el az iskoláikat, ingyen tanultak ha tanultak és nem lopták, vásárolták végzettségüket, mind Gyurcsány Ferenc?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor az ember tettei alátámasztják, hogy sáros.
  2012-05-19 06:48:28, szombat
 
  Amikor az ember tettei alátámasztják, hogy sáros.

Amikor egy állat nyugodtan van hagyva, nincs piszkálva élő helye,nincs sarokba szorítva ritka esetbe támad emberre.
Az ember nem sokban különbözik az állattól, ha egy bank rablót sarokba szorítanak nagyobb az esélye, hogy támadásba lendül mintha megkapná azt amit szeretne.

Ezt a kis mesét csak bevezetésnek szántam, de a lényeg megtalálható az előjátékban.

Nézzük csak mi jellemző a mai gazdasági és politikai elitre, amíg senki nem firtatja a múltjukat, nyugodtan folytatják azt ami állattá teszi őket.

Hatalom megszerzése után, kiszakadnak a valós életből, milliós fizetésekkel nem látják a lakosság valós problémáját, elvesztik ítélőképességüket, ma holnap nyíltan lopnak, sikkasztanak, manipulálnak, és mindezt azért, hogy ők nagyobb anyagi haszonra tegyenek szert.

Amikor néha valamelyikről bebizonyosodik, hogy vaj van a fején, / Gyurcsány - plágium / először támad annak tudatába, hogy neki van pénze és megteheti, hogy feljelenti azokat akik mernek beszélni arról ami a valóság, majd elmenekül a nyilvánosság elől behúzódik több milliót érő villájába vagyis hermetikusan elzárja magát a külvilágtól, gondolván amiről nem beszélnek a választok az előbb utóbb feledésbe merül.

Gyurcsány csak egy példa ami ékesen bizonyítja azt, hogy valóban lopta azt a dolgozatát amit most szeretne eltusolni.
Persze lehetne sorolni kik betegedtek le amikor kiderült, hogy bűnt követek el és az igazságszolgáltatás eljárást indított ellenük.
Ide lehetne sorolni azt is amit az MSZP-SZDSZ művelt 2002 é 2010 között, amiről ma nem szeretnek beszélni, pedig minden ami ma történik annak a 8 év nem kormányzásnak hanem az ország fosztogatásának a következménye.

Persze az is látható, hogy ezekről így tömören a jobboldali újság sem ír, mert azért azt tudjuk egyik kutya nem eszi meg a másikat, még ha néha a látványosság kedvéért marakodnak is a legjobb falatokért.
Azért itt is érvényesül az, hogy mindent ne teregessünk ki a buta választóknak másikról mert amíg mi hallgatunk addig talán a másik is ugyan ezt teszi, így az sem derülhet ki amit mi csináltunk.

Amikor a lakosság többsége felismeri mi is itt a valós helyezett, akkor jön el az az idő, hogy leáldoz azoknak akik valójában foszolgatják, félrevezetik, kirabolják saját érdekükért a népet, amikor egy egy kizsákmányolás formára egyre többen mondanak nemet, és egyre hangosabban akkor lesz vége annak, hogy a felső 10 % jól él amíg a 90 % vegetál.

Már közel van az amikor túl lőnek a célon, mert behajthatatlan adókat alkotnak, amiből a valóságban nem érik el céljaikat.
Lakosság egyre nagyobbodó része fogja megtagadni a kivetett adók megfizetését és a hatalom semmit sem fog tudni csinálni, csak vergődik mint egy partra vetett hal.

Szépen lassan veszti el irányítását a nemzet felett a hatalom, és a végén az istenadta nép elfogja venni ami valójában az övé, és semmi közük azoknak hozza akik ma tulajdonolják.
Már sokakat ma sem érdekli milyen törvényeket alkotnak ott fent, mert valójában úgyis az lesz amit mi szeretnénk itt lent.

A 10 % bizonyos ideig tudja fenntartani ezt az állapotot, de utána elsöpri a nép harag mindegyiküket egy száláig.
És akkor jön rá az a 10 % mintha kicsit túl feszítette volna a húrt.

Mindenkit nem lehet ám lecsukni, mert valakinek meg kell sütni azt a kenyeret amit már lassan csak a 10 % tud megvenni. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tudatosan adta el hazánkat az MSZP- SZDSZ csürhe.
  2012-05-17 08:30:42, csütörtök
 
  Tudatosan adta el kergette adósság csapdába hazánkat az MSZP - SZDSZ csürhe.

Úgy időzítve a törlesztést, hogy azt a FIDESZ - nek keljen törlesztenie.
Ezt mind az IMF- UNIO tudtával hallgatólagos beleegyezésével, sőt hagyva az MSZP - SZDSZ politikusait, hogy lopkodják az ország vagyonát.

Miért is csinálta ezt az IMF és az UNIO?

Csak azért, hogy a jelenlegi hatalmat gyakorló FIDESZ - KDNP kezét is megkösse, hogy ő tudjon diktátumokat szabni ara, hogy a jobboldali kormány is azt tegye ami nekik jó, megszorítás, megszorítás hátán.
Mert a nagy demokratikusan működő IMF és az UNIO - t egyáltalán nem érdekli az, hogy miattuk, gyerekek éheznek hazánkba, családok válnak földönfutóvá mert a kizsákmányoló külföldi / osztrák, stb/ bank elrabolja ingatlanaikat.

Az is tudatos volt, hogy a Gyurcsány vezette csürhe nem változtatott azon a törvényen, hogy ne adósodjanak el családok svájci frankban, mert valójában ez is UNIO - érdek, ahogy az is, hogy úgy szabták meg a hitel szerződést, hogy annak a törlesztése a Fidesz hatalmának idejére essen.

Ugyan ezt játszották el Görögországgal is.

Vagyis minden ami ma történik az a bűnöző, tolvaj, hazaáruló, MSZP - SZDSZ politikusoknak köszönhető.

Ezt nem látják a baloldali begyöpösödött szavazók, politológusok, Kálmán Olgával az élen akik az ÁTV - ben verik a nyálukat, hazudnak éjjel nappal este meg reggel, és minden nap hazaárulást követnek el amikor mellébeszélnek.

2008 - ban felvett hitel 12,8 milliárd euró törlesztését úgy ütemezték, hogy a FIDESZ fizesse vissza 3 év alatt.

Azt feltételezve, hogy a választok majd a FIDESZ - re haragszanak meg és így 2014 - be ismét ők szerzik meg a hatalmat.

Pedig ezeknek nem a közéletbe volna a helyük hanem a börtönbe, mert saját érdekeiket szemelőt tartva tevékenykedtek 2002 és 2010 között nem foglalkozva az országgal, és a benne élő emberekkel.

Ezért van az amit mindig hajtogatnak, hogy ne mutogasson visszafelé a mai hatalom, mert ők is tudják, nekik, az IMF - nek, és az UNIO - nak köszönhető az ahol ma tartunk.

Remélem amíg én élek a baloldal nem kerül hatalomra mert az az ország vesztét okozná.
Igaz nekem a jobboldal sem segített soha, de legyek szegény, éhezzek, de a gerincem az maradjon egyenes, nem úgy mind a baloldali hazaáruló tolvajoknak.

Még talán annyi inkább az adó hatóság rabolja el az ingatlanom mint egy külföldi kizsákmányoló bank.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hányigerem van már ezektől a mocskoktól.
  2012-05-16 08:46:38, szerda
 
  Hányingerem van már ezektől a mocskoktól.

Hány család ingatlanát lehetne abból a pénzből megmenteni amit egy olyan emberre költ az állam aki lopta a doktori címét, vagyis az egész pályafutása lopásból ered?

Én 5 millió miatt fogom elveszteni a 12 milliós ingatlanom.
5 milliót vettem fel 4 éve, azóta törlesztettem ma 8 milliót követel tőlem a bank, 160 ezerrel vagyok elmaradva, ezért fogja elrabolni a kizsákmányoló bank az ingatlanom.

Vagyis 8 millió befizetése után kerülne tulajdonomba az ingatlan.
Nincs a nevemen még a ház, de az adó-hatóság már különböző adok befizetését követeli tőlem, amire én felhívtam az adó-hatóság figyelmét, hogy elvileg a bank tulajdona az ahol élek ezek után forduljon bizalommal a bankhoz az adózás miatt.

Miért kellene nekem olyan után adót fizetnem ami elvileg még nem is az enyém, és valószínűsíthetően a külföldi kizsákmányoló bank ki is fogja adni a hiénáknak árverezésre.

Azért az durva egy állampolgár /Schmitt/ akiről kiderült, hogy lopásból alapozta meg jövőjét az államtól 150 milliós villát kap, miközben családok 5 - 8 millióért kerülnek kilátástalan helyezettbe.

De ne ragadj fegyvert, ne próbálj harcolni az igazságtalanság ellen, ne próbáld védelmezni azt amiért egész életedben dolgoztál, hogy legyen hol laknod.

Mi ez ha nem a pofátlanság teteje 3 millió ember éhezik, mert nincs munkája, gyerekek éhesen járnak iskolába, hétvégén még főt kaját sem esznek, ezek meg 150 milliós villákkal dobálóznak olyannak aki egyébként is 1, 5 milliós bevétellel rendelkezik havonta.

Itt van az amikor kinyílik a bicska a zsebembe.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mire is jó az UNIO?
  2012-05-15 10:32:40, kedd
 
  Mire is jó az UNIO?

Kizsákmányolás egyik legdurvább formája amit ma művel az UNIO.

Lásd Görögország aki annak köszönheti azt ahol ma tart, hogy az UNIO hagyta, hogy olyan ember mint nálunk Gyurcsány kifoszthassa, eladhassa, saját országát nemzetét.

Az UNIO ezt tudatosan csinálta azért, hogy Görögországba ők diktálhassanak és megszorításokra kényszerítsék a jövőben választott kormányokat.

Velünk is ez volt a szándékuk és ebben emberükre találtak Gyurcsányba akinek vezetése alatt az MSZP-SZDSZ politikusok kifosztották, átadták az országot az UNIO, az IMF és a bankok kezébe.

Persze ezek mellet ők milliárdossá válhattak az UNIO tudtával.

Ma mi ennek isszuk a levét, pedig ezek a hazaárulok csak 8 évet voltak hatalmon.
Amennyiben és ha 2010 - be ezek a ganék győztek volna mi is ott tartanánk ahol ma a Görögök.

Persze nem nagyon tud vigasztalni, hogy ma a FIDESZ van hatalmon, mert ezek sem gátolják meg, hogy a külföldi bank elrabolja ingatlanom, de egyet viszont tudok ha kell az életem is feláldozom azért, hogy amit egész életem munkájából szereztem, egy hiéna sem fogja elrabolni.

Azok a hazaáruló, végrehajtok, behajtok, rendőrök sem akik a külföldi bank érdekeit szolgálják a honfitársaikkal szemben.

Amennyiben a hazaáruló végrehajtó, behajtó cég, rendőr nem lépne fel saját honfitársával szemben a külföldi kizsákmányoló bank semmit sem tudna csinálni, és így megmenekülhetne több olyan család akik a Gyurcsány-nak köszönhetik azt ahol ma tartanak, mert külföldi figyelmeztetések ellenére hagyta a bankokat felelőtlenül hitelt adni olyannak is aki nem kaphatót volna.

Többek közt ezért is börtönbe volna a helye GY F - nek, mert ez már kimeríti a hazaárulás fogalmát.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Isten ments azoktól, atoll a politikustól.
  2012-05-14 10:23:41, hétfő
 
  Isten ments azoktól, atoll a politikustól.

Aki azt mondta, hogy senkit sem hagyunk azt út szélén.
Lehet, hogy "tisztességesebb, becsületesebb" volt az aki azt mondta akinek amennyije van az annyit is ér.
Ezzel csak egy bajom van aki mindig közel volt a tűzhöz, aki jól tudta kihasználni törvényeink gyengeségét, magyarul jól tudott lopni azok állítják azt, hogy akinek amennyije van az annyit is ér.
Aki milliárdokat keres az állítja azt, hogy ma emberhez méltón meglehet ellni 40 ezer forintból.

Persze valójában meglehet élni még kevesebből is csak az az ember már rosszabb körülmények között él mint az állat.
Az állat védők jobb körülményt biztosítanak ma hazánkba egy állatnak mind amilyen élete van némelyik embernek, gyereknek családnak.

Megjegyezném azon politikusnak, hogy rengeteg ember, család van már azt út szélén annak ellenére, hogy ő azt mondta, hogy "senkit sem hagyunk az út szélén".
Persze értem én amikor egy politikusnak az érdeke azt kívánja mond zöldeket fűt, fát, szépeket.

Megjegyezném Orbán Viktor úrnak már mi is az út szélén vagyunk, és bárhova fordulunk mindenhol azt mondják, ő csak egy alkalmazott, ő nem tehet róla.

Ennyit az út szélén hagyásról, ennyit arról amibe bíztunk 2010. be.
Ismételten csalódnom kellet, mert ti is csak magatoknak alkottatok törvényeket,/végtörlesztés/ nektek is csak addig voltunk fontosak amíg elértétek céljaitokat, vagyis hatalomhoz jutottatok.

Azért érdekelne, szerinted Viktor milyen az ha valakit az út szélén hagytok ha ma senki sincs ott hagyva?
Azokkal mi van akik miattatok elvesztik házaikat,lakásukat, akiknél nincs villany, gáz, ahol gyerekek családok éheznek, ahol nem tudnak fűteni télen, azok hol vannak ha nem az út szélén?

Ma holnap oda jutunk, jutottunk némelyik állatnak jobb élete van mind egy embereknek.
Jól van ez így politikus hölgyek urak?

Jól van az úgy hogy amíg ti állást halmoztok, milliókat kerestek, emberek munka nélkül tengetik életüket, öngyilkosságon gondolkodnak, hogy meneküljenek a kizsákmányoló külföldi bankok egyre szorító karmai közül?

Jól van az úgy, hogy ebbe szépen belenyugszanak azok akik valójában tehetnének valamit azért, hogy ne veszíthesse el senki hazánkba 2012 - be a fedelet a feje felől.

Tegyetek valamit, mert én nem fogom hagyni, hogy a hiénák elrabolják ingatlanom ha még az életembe kerül akkor sem.

Lehet az behajtó, rendőr vagy maga a pápa, szerintem mindenki egyformán ég, és én csak védekezem, mert ti mocskos politikusok okoztátok ezt a problémát.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valójában milyen ember az aki nemb emlékszik diploma mu.....
  2012-05-07 09:34:21, hétfő
 
  Valójában milyen ember az aki nem emlékszik diploma munkájára.

Normális ember azért emlékszik mi is történt 1980 - as évekbe.
Ennél pitiánerebb dolgokra is emlékszem, nem hogy ara, hogy hogy is készült a diploma munkám.
Persze persze, ha valójában semmi közöm sem volt hozzá úgy nehéz emlékezni dolgokra.

Most próbáljunk meg gondolkodni és nézzünk magunkba, kérem a baloldali Gyurcsány kedvelőket is.
Olyan nem fordulhat elő, hogy ilyen fontos eseményre nem emlékszik egy ember, ezt mindenki beláthatja.

Értem én ő már milliárdos és nem kell emlékeznie, és főleg olyan dolgokra ami kellemetlen neki.

Azért az elfogadhatatlan, hogy az egyiknek azért fel kell adnia politikusi pályafutását, még a másik figyelmen kívül hagyja, hogy milyen ország romboló ha egy volt Miniszterelnökről még a gyanú is felmerül, hogy lopásból érte el amit elért.

Ez elfogadhatatlan, hogy ezek után még van képe megjelenni nyilvánosság élőt és próbálja magyarázni a magyarázhatatlant, és a fullajtárjai is mindent megkérdőjeleznek, hogy védjék ezt a hazaáruló tolvaj ingyenélőt, mert amije van azt mind lopásból, párt ismeretség útján szerzet.

Szégyen hazánkra nézve, hogy ez az ember ezek után még részt vehet bármilyen közületbe.
Súlyos bizonyítványt állít ki a hazai baloldalról, mert ezek után minden baloldali pártot vele fognak azonosítani, és ez is azt támasztja alá, hogy a baloldali pártok is olyanok mind ez az ember, lopnak , csalnak , hazudnak, manipulálnak, megvesztegetnek, vagyis maffia módszereket alkalmaznak éjjel nappal este és reggel. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2012.04 2012. Május 2012.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 122 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 39
  • e Hét: 314
  • e Hónap: 707
  • e Év: 78838
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.