Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Gépek
  2012-06-24 10:23:23, vasárnap
 
  A technika és az automata gépek világában már nehéz lesz vissza hozni az egykori munka szellemet.. Erős kételyeim vannak afelől, hogy a Fidesznek sikerülni fog kulturálisan annyira visszaszorítani, degenerálni az országot- világot, hogy megint el kelljen kezdeni úgy dolgozni mint a jobbágyok és a földesurak idejében vagy még akár a kapitalizmus fénykorában is. Mert mintha erre utaznának, mintha ilyen irányú lenne a tendencia. Az nem elég ha csak Magyarországot szedik szét, mert aki teheti átmegy az első szomszédhoz, ilyen esetekben egy idő után a szabad államok nagyon befogadóvá válnak, főleg művelt és civilizált kivándorlókkal szemben, távolról sem ugyanaz a bánásmód mint a roma vagy arab vagy egyéb menekültek esetében. Viktor neki kell menjen a külföldnek is, azt is forradalmasítani kell, vagy vagy.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Örömünnep
  2012-06-22 18:56:47, péntek
 
  Jöhet a Szenteltvíz és ami még kell, egyéb hozzávalók-
ÜNNEP NAP VAN MÁMA, -ÖRÖMÜNNEP ...
Ugyanis figyelem: a mai napon maga az igazi ZEFFER ANDRÁS írt rám ...
Amit még nem tudok, hogy az igazi P. MOBIL-ból való vagy csak a virtuálisból. Na de ez az ami már tényleg, hogy tök mindegy!
ÉLJEN ZEFFER ANDRÁS ÉS A P.MOBiiiiIL !!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!!
http://www.mommo.hu/media/Mai_nap_unnepek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fasiszta kaland
  2012-06-22 13:37:24, péntek
 
  Csak azért mondom mert tegnap amikor küldted nem tudtam igazán nevetni de nem azért mert cigány vicc hanem azért mert régi. Így tesznek próbára a Fideszesek, de elmondtam, ha nem vinném túlzásba az idegen nyelvek tanulmányozását akkor egyenesen jó kis fasisztává válhatnék, és nem viszem túlzásba de annyit foglalkozok idegen nyelvekkel, hogy valahogy középen maradjak, esetenként, amikor jobban kialszom magam és nem olvasok, fordulok inkább jobb fele.Mint inas politikus megengedem magamnak ezt az ingadozást, mert az vagyok, hiába alapítottam kormányt tíz éve és majdnem vissza vettük Erdélyt, vagy majdnem ki tudja mit nem csináltunk, mert azért nem sikerült semmi mert politikai téren úgymond funkcionális analfabéta voltam. Nem azért mert folyamatosan rövidnadrágba mentem be a Párthoz, de az is, szóval ez kitűnik abból ahogyan egyeztem az ott bent dolgozókkal,azaz ahogyan nem egyeztem, mindenkivel összevesztem. Rászálltak a jóslatos témára, képviselők, még EU-s képviselőnk is bele ment, de két mondat után hátat fordított és otthagyott és többet szóba sem állt velem. Mindez anno 2000 és 2003 között volt.
A vicc kapcsán még annyit hogy ha kiérződik rajta, hogy az a cigány vicc szúró próbaként vagy jelszóként van felhasználva akkor már valahogy szintén nem lehet annyira tiszta szívből igazán röhögni rajta. Alapjában véve egyetértek azzal, hogy az ön szeretetnek , vagy az önzésnek és ezen tényezők megnyilvánulásának is, még ha nem is legdicsőségesebb, de egy bizonyos teret meg kell engedni egy nemzet keretein belül. Mindazáltal, szerény véleményem szerint nálunk nem túlzásba van víve hanem módfelett van nagyon túlzásba víve de lehet inkább kifele van túlordibálva az ön szeretet és ennek a kinyilatkoztatási formái.Ezért vagyunk alól a témában. A cigányok, vagy a zsidók is fasiszták, mi az hogy, de én ezt onnan tudom mert kihallgatóztam, kiéreztem, ők ezt szinte ki se mondják , csak egészen burkoltan engedik éreztetni vagy nagyon zártan, négyszemközt adták tudtomra. Sokkal érzékenyebben, érzékibben kezelik a nemzetiségi témát, náluk ilyen téren nincs mell veregetés. Valójában ők igazi fasiszták, mi inkább csak látszat vagy érdek, esetleg kaland fasiszták vagyunk, nem vesszük komolyan.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Roma kitörés
  2012-06-22 10:55:53, péntek
 
  Egyebekben most is cigányozok elég rendesen, tegnapelőtt cigányoztam utoljára, osztrák barátommal, akivel romániai magyar cigány barátomon keresztül kötöttem másfél éve ismeretséget interneten . Mert az jó, tudjuk hogy ott lakik, vagy mindig ott van az osztrákéknál az egy vagy két darab cigány személy, egy aki barát és aki bemutatta az osztrákot vagy németet és akivel szintén interneten futottam össze és ennek az édesanyja is fellépett a színen, ezek romániai magyar romok. És még azt is, bár nehezen, de elviseltem, hogy a magyar -román -roma finom és vegyes mánélé zene megy orrba szájba egész nap, de amikor tegnapelőtt megjelent még két korom fekete na akkor már kitörtem, kiszakadt belőlem az üvöltés , felüvöltöttem, hogy há' mi van ott nálad azzal a sok niggerrel,- de pont így.Link  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Roma
  2012-06-22 10:20:48, péntek
 
  Ami a szó viccet illeti az nagyon jó, de egyébként nem látok olyan igazán nagy szint különbséget, ilyen vagy hasonló kinézetű vagy típusú cigányokkal kifejezetten boldog időket éltem meg .Lehet velük beszélni, és élni is lehet velük, és mindennek a mikéntjét és hogyanját is tudom mert egyszerűen kitapasztaltam. Aki közelebbről látott ilyen típusú embert- figyelem, semmiképpen sem fajtáról van szó- és esetleg mélyebben bele is nézett az jól tudja, hogy ez minden csak nem buta , de ez egy problematika aminek a leírása komplexebb kidolgozást érdemel úgyhogy itt abba is hagyom és esetleg visszatérek rá. De egy mondatban annyit, hogy azt én értékelni tudom amikor valaki akadémiai szinten űzi például a lopást, az nekem legalábbis egy művész. A pápa sem kevesebb, csak ez utóbbi nem tyúkot lop, de nézetem szerint művészi tudományos vagy akár jogi szempontból vagy annak a szempontjából aki abból él, valahogy teljesen mindegy az , hogy bank vagy tyúk ól.( Talán nem mindegy de most a forma kedvéért hagyjuk így- csak mert így olyan jól hangzik)
Papokkal , pápákkal kevesebbet voltam együtt, és ez a tény, jelenleg a hiányosságaim domíniumát teszi ki, intellektuel vagy tanult emberekkel is találkoztam és barátkoztam is de esetleg kevesebbet, mondjuk az ez utóbbiakkal való szocializáció éppen folyamatban van.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy Kövér
  2012-06-20 13:47:45, szerda
 
  Eddig az bejött hogy: egy Kövér nem csinál (fasiszta) tavaszt..Még Erdélyben sem Az nem jött be, hogy "egy Kövér százat csinál", valljuk be vagy húszat harmincat csinált, még tán ötvenet is.. Ez eddig, lássuk ezentúl mi lesz ..  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Darwin elhalasztva
  2012-06-20 10:26:20, szerda
 
  Darwin maradjon Darwinnak, politikailag ez távlati dolog, most ezt félre téve vagy jobb időkre halasztva és reál politikában gondolkodva elmondható, hogy fél évszázadig voltunk zsidó befolyás vagy akár megszállás alatt, és ugyancsak elmondhatjuk, hogy mindez legnagyobb részt személyesen Adolf Hitlernek köszönhető, ez nem vád csak szimpla megállapítás. Nem csak Magyarország, az egész nyugat, Európa, és részben Amerika is.Egy korszak ami jelenleg úgy néz ki, hogy épp most van leáldozóban.
Hozzá tenném, hogy Darwin, vagy általánosan a tudományos származási faji nézetek mielőbbi politikailag történő aktualizálása sem tűr, egyáltalán nem tűr halasztást.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Abszolút eine kleine
  2012-06-18 09:48:49, hétfő
 
  Vagyis már az utóbbi időben nem nagyon adogattam mert abszolút ki van ürülve a kassza. De vittem ki kaját, kimentem velük eine kleine matinális zenebonát tartani a Fellegvárra, mégiscsak adogattam. A szanitár szesz történet után rigorózusan kitessékeltem a házból, meg is bántódott pedig rá két vagy három napra amikor megtudtam, hogy a kölnit is lenyúlta nem tudom miért de ez a tette nagyon meghatott, és bár beengedni nem tudom mert a szesz és a kölni után jönne a porszívó meg a tévé, de nincs harag. nem lett volna gond de sem a szesz sem a kölni nem az én tulajdonom, az enyémet is megitta de azt nem nyúlta le, azt én adtam oda, hogy -igyad apám. Még a kis orvosságos üvegben tárolt letörött fogamról is leitta a szeszt, odaadtam mert valahogy megfeledkeztem, hogy a letört fog ott van benne. Volt is jajveszékelés és átkozódás és majdnem sírt amikor kivette a szájából és meglátta, de hát képzeljük csak el, majd, hogy le nem nyelte a roncsszerű fog töredéket. Ez a fogam idén szilveszter után tört le amikor apám szájon kapott egy fotel lábával mert bútor kárpitos.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csácsó
  2012-06-18 09:29:03, hétfő
 
  A Másik is amikor összefutottunk szeptemberben a koktél kapcsán és adogattam neki egy egy ötöst, azt mondta, hogy egy jó ember vagyok. És azóta, egy darab egy hónapos szünettel naponta találkoztunk de ha nem is találkoztunk legalábbis mobilon beszélgettünk, de már nem találja, keresve keresi a szavakat, hogy hogyan tudjon engem jobban átkozni. Pedig még mindig adogatom az ötösöket. Amikor kirúgtam a házból mert megitta a borotválkozó szeszt, azt mondta olyan vagyok mint Csácsó, ez a Csácsó pedig olyan, hogy mondom neki hogy né Csácsó, lábtörésem van, azt feleli, hogy úgy sajnállak hogy mindjárt leütlek. De ezt is úgy mondta , hogy kiérződjön a rövid jellemzésből a negatívum kihangsúlyozásának az elégtelensége.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Törvény
  2012-06-17 09:33:45, vasárnap
 
  Akkor rossz ez a törvény ha nemzetállamban gondolkodunk. Legegyszerűbben fogalmazva a nemzetállam az egy törzsszerű, primitív valami, mi pedig inkább szeretünk nagy vonalakban, birodalomban, de mondhatni akár civil, civilizált módon is gondolkozni, na és így akkor igenis mégis jó ez a törvény.Link  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2012.05 2012. Június 2012.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 27 db bejegyzés
e év: 330 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 17
  • e Hét: 613
  • e Hónap: 1508
  • e Év: 113977
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.