Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Anyám ma reggeli átka
  2013-01-15 11:36:54, kedd
 
  A születése óta sánta Talmudosok, reformátusok által infantilisként hagyott és rontott anyám, akinek sorsát Szombathely berendezésével 2001. óta ismétlik az én áldozásommal ma reggel felhívott telefonon, majd arra a kérdésemre, felhívta-e a bátyámat névnapján, azt felelte: egy lófaszt a pi...-ba, az Isten b...a meg a büdös kölykeimet, hogy én alázkodjam meg nekik. Élesen csengett bennem káromkodása, amit 1967. óta hallgatunk a nyomorultak emelése óta, most a cigányságnál járnak éppen a Rákóczi térrel, amelyik őt a talmudosok és a börtön mellett a legjobban összezúzta a média elmeosztálya mellett. Visszahívtam, megkérdeztem tőle, nem vagyunk-e elég szerencsétlenek, mióta ő a családba került? Letette a telefont. Már 77 éves, most is egy férfival beszélget odaköltözésről Bicskéről, házra van szüksége, hogy a romániai vője örököljön, ugyanis mindent rájuk iratott. Nekem amúgy sem kellene senkié, már bánom, hogy apa padlásán is ott hagytam régi játékainkat, hagytam, hogy kifossza a Budai maffia.

Az egész utca belőle élt, ahol lakom, őt nem engedték tanulni óvónőnek születésem előttől, mentek a parasztok, meg a tanyasiak, a talmudosok, meg a nyomorultak, hiszen ez már nagyon régi múltra visszatekintő, anyám apjának a nevét Benkő Dániel is felvette, ő az én túlélőm.

 
 
0 komment , kategória:  Család  
Cseh Károlyra emlékezve - értékes kelet sorozatával
  2013-01-15 11:27:45, kedd
 
  Elhunyt a Borsodgeszk születésű borsodi Cseh Károly, aki 1952. decemberében, Nyilasként, saját szavai szerint aranyesőként látta meg a napvilágot a debreceni Károly Biblia lírai karámjának tagjaként.(A Jehova Biblia külön berendezésre került, mindkét Bibliához a vallások könyveit külön adták ki, akár a sánta Jézusos Zorobabel Talmudját, adventista irodalmat, valdens és többi korok képviselőjének könyveit. Az egyházak ébredését az Illés, Omega, Metro szentháromság képviselte).

Látókör és Hétszínvilág sorozatát szerkesztette az Észak-Magyarország napilap irodalmi mellékletének, melyeknek rajzait a versekkel, fordításokkal együtt bezúzták, ismételték 1995. óta régi történelmi korokkal együtt, valamennyi megjelent Kelet könyvével, melyek az eljátszott, megmentettek seregét, szerepeit ábrázolták, elméleteket, mint a Fatimei jóslat, trianoni vers. Még a japán nagyhasú gésa Aranyhálós könyvet is maga adta ki, itt hajtották végre. Kelet népe a Pszichografológia részét képezte.

Cseh Károly hatalmas bizonyíték anyagát érdemes megmenteni az utókornak.

Önmagát látnoknak vallotta, aláírása egy pszichografológiai szembe foglalt név volt.

Két éve kérem tőle, hogy kérje el a megyei könyvtártól a megjelent írásaimat az illusztrációkkal, hogy le tudjam fotózni őket, de már ez többé nem valósulhat meg. Évek óta vártam, hogy megkeresi bezúzott novelláimat, meséimet, melyeket régen megküldtem neki. Már ebből sem lesz semmi, soha nem tudom pótolni írásaimat.

Azt mondta nekem 1991-ben, hogy majd rájövök, mikről szólnak az írásaik és hogy Magyarországnak kell szégyellnie magát miattam. A Kelet és Új Bekezdés tagjai tudták, hogy a Bródy sorozatot rajtam hajtották végre, ezért mondták somolyogva, hogy ne énekeljek Bródy dalokat. A maguk módján lepleztek, így adták ki valamennyi könyvüket valóságos külsejéről a főszereplőknek.

Nyugodjon békében!

 
 
0 komment , kategória:  Halottak napja  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2012.12 2013. Január 2013.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7243 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 23
  • e Hét: 181
  • e Hónap: 2540
  • e Év: 54806
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.