Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Dr. M. és a megmentett megyei kórház elmeosztálya
  2013-01-09 08:09:23, szerda
 
  Születésem óta a családi házban tartózkodott a média és többi elmeosztályt, börtön bűnözőket emelők Mónika Showban bemutatott tartamú népe a láthatatlan világban. Vannak közöttük cigányok, melyek ismételték a romániai és magyar területen végrehajtott egykori trianoni széthullást, a menhelyiek bibliai olvastatásával egyidőben, vannak közöttük sátánisták hatalmas erővel, buzik, fajtalankodók, fertelmesek. Nemcsak a börtön által megteremtett testenyészeti Időjelek antológiájában az Új Bekezdésnek bemutatottakat emelték fel már születésem előttől jóval, mentették őket meg, ismételték másodszor is sorsukat rám és családomra vetve, hanem a börtön bűnözők Szent Annás fekete kenyeres ünnepét is ismételték a vasrácsos Krisztus feszületesek helyetti keresztre feszítéssel szirmabesenyői központtal.

1983-ban a nyomorultak főnixes serege, melyeket még Soros György kezdett el emelni, mint Friderikusz Sándort 13 éves korában - velem együtt ment dolgozni, akkor is elment a hangom -, hanem a hatalmas nagy Rákóczi téri Mónika Shov 1956-tól itt fertelmeskedő és gyilkoló, forgószeleket rendező Rákóczi teret is, melyet szintén elmeosztály hozott létre az egykori olasz Rákóczi térrel együtt, ők a lakásból eltűnt sárga cédulás Időjelek szülöttjei voltak.
Valamennyi együttest név szerint a politikának megfelelően elmeosztály állított be és emelt fel aszerint, éppen melyik ember áldozó vallásnál, kornál járnak.

Dr. M-et Pestről helyezték ide a Szentpéteri kórházba, előre tudván, hogy én Koncz Zsuzsa megmentett tűzkutya- Halak helyett a Bródy elmeosztályi történelméből ide fogok jönni majd, hiszen 1986-tól a borsodi falvakon haladnak végig, azok kitermelésénél, akik a megyei kórház I-es Pszichiátriájához tartoztak, már nagyon sokan jogosítvánnyal rendelkeztek. Koncz Zsuzsa a politikai pályafutásáért az ország elmeosztályaitól Kossuth díjat kapott, a megmentett francia nép is kitűntette, akár Anglia a magyar elmeosztályokat, melyek itt hajtották végre az angol kommunizmust rajtam, az én Annás főszereplésemmel, mely novellákat a börtön elme bezúzott, bár novellákban megírni a Vörös Oroszlán karmikus kommunizmusát értelmetlennek tűnik utólag is, mint a Ki az úr a házban történetet, melyet meg is filmesítettek, természetesen egészen másképpen. Németország vasfüggönyét mai napig ismétlik Szombathely berendezésével, Vas megyei neveken, utcákon való végighaladással egykori trianonént a fatimei jóslatával együtt Cs.K. keletes sárga cédulásként önmagát kiadó halmaji költőnek.

A tiszaújvárosi hazugságot, mint Fábryt, az irigységet már ismételten emelték ekkor a mesekönyvben szereplő férjével együtt, melyen az elme haladt végig, Noé bárkáját építettek az állatokként megnevezettek az elméről.
Dr. Tass küldte be az 1972-től engem maga helyett eltemető dr. D. Mónika sánta karmikus elme szülött kommunista pszichiáterének a kezét virággal megkérni. Dr. D. Mónika semmihez sem értett, hangzott el 1995-ben is, amikor már 1972 óta én lettem eltemetve Dávidként helyette, s ekkor igazságügyi szakértővé emelte az elmeosztály. Mivel biztonságban érezték magukat, senkitől és semmitől többé nem tartottak, mint Orbán Viktor és Lévai Anikó, a forgószél hadművelet és a Pszichografológia képviselője, vagy Lendvai Ildikó, akinek a sorsát öcsémen hajtották végre Kőszegen, személyiségét is összezúzták. Így került hatalomra Vona Gábor is.

Dr. M-hez 1995-ben kerültem ambíció terápiára. A fényképeimet születésem óta folyamatosan lopkodták és zúzták össze. Pár megmaradt fotót vittem be dr. M-nek, amikor az Időjelek tompalátásának ismételt sorsához értek, amelyik szintén 1972-ben született meg a Rákóczi tértől. Mai napig tart a helyette és a szomszéd Halak szülött Ági helyetti áldozás, aki barna gyereket kapott a börtöntől annak idején, mint termékenységi Pók népének képviselője, kiszedte a fogait is a gyerek, ahogyan dr. Balogh börtön orvos annak idején mondta anyámnak, hogy a gyerek kiszedi az anyja fogait.

Éppen Malek Andrea Pszichografológiájához értek a könyvek ismétlésében, azóta is, mint születésem óta tart a benne lévő lelki betegek, karmikus betegek megváltása, sorsának jobbítása ember áldozással, kelet és a cigányság emelésével, ahogyan ezt Szepes Mária megírta. Dr. M. a 13 napig tartó Ufó és börtön láthatatlan világbeli felvonulás után, melynek idején már az írásaimon haladtak végig, mint az egri ZIZI Magazin Szandi sorsát mentő földönkívüli találkozásán, s ekkor Szenes Andrea légy horkoló rajzához érve megtámadta a népe a tüdőmet. Dr. M. a szomszéd V-né címére állította ki a kartonomat, aki gyerekkorában ufókat látott.
A borsodi szociális hálózat kiiktatott az emberek közül hosszú évekre azzal az indokkal először, hogy fanatikus vagyok, ekkor emelték a börtön egyházait és az 1956-osokat, másodszor, hogy félrebeszélek, mert olyanokat mondok, hogy Miskolc utcái be vannak rendezve apokalipszis szerint, s hogy én rendetlen vagyok. Ekkor emelte az elmeosztály Amerikában is az összes rendetlent.

Dr. M. közölte velem, hogy ráncoljam a homlokomat. Nem tudtam ráncolni, tehát a homlokráncolók ugyanúgy, mint az ádámcsutkások a borsodi I-es Pszichiátriához tartoztak. Az Idegosztály betegein születésem óta haladtak végig, ezek megmentésén, sorsán, ezek nagyon veszélyes betegek.B-né Anikó homlok ráncolással azután lépett a család sorsába, azóta az ember áldozó Avon segítségével hatalmas nagy házat épített, lányát királynőként tartja, jó szakmát kapott testvérével együtt a kezébe, megtisztelt és népszerű személlyé tették, míg én cipelem mai napig a sorsát.
A Horvátok közül a Bertalan utcai Forgószélből emeltek már majdnem száz éves ember áldozóknak számítanak, mint a Margitok, Piroskák, apát túlélő Gyulák, a Tótok hatalmas serege. Horvátokat olyan hatalmas erő emeli, adja a családi házukat, tulajdonukat, mely álomvilágba tesz akárkit, a Szemetekbe bújok Új Bekezdés népének számító teremtő, így kerültek a rendszerváltás után további szép és csodás életre, adott nekik az állásuk, az egészségük, hiszen valamennyiük karmikus sorsát embereken hajtották végre.

Dr. M. búcsúzáskor közölte velem, hogy ne igyak majd annyi kávét. Azóta internetes kávé portálokat nyitottak a börtönnel, amelyik Zoltán Erika helyett tett tönkre engem 1986-ban a csernobili atomreaktor robbantáskor, a Kígyó vagy Begyó? gyerekvers vall a kígyó nevű strumájukról, mely felmegy egészen az agyamba, ezért is kellett az írásokat bezúzni, ezért kiáltott fel dr. M, hogy a mesékkel baj van, nemcsak koroktól, Istenektől való elpörölés zajlik itt a Szívdobbanásokban megírott versek, írások, fordítások alapján.
Az infantilis fékezetlenségben szenvedő rendőrséget, amelyiknek több hivatást kellett volna végeznie 1986-tól mentik, emelik szintén, maguk is részt vettek az ember mészárlásban, ahogyan az egyik rendőr fia elmondta 1986-ban, el kell költöznöm Újhelyből jó messzire, mert tönkre akarnak tenni, ez a rendőrség tudtával történt.

Szóval a kávé ivás az elmebetegségei közé tartozik dr. Túri Ferenc politikailag Időjelek Medúzájának nevéből emelt Ferenc kiadott könyvei szerint, éppen a kávéivás szokásairól írt szakdolgozatot megmentése, 1991 utáni időkben, nemrég ismételt emelkedést hajtott végre, így az orvosok is beléptek az ember áldozók körébe.

Koncz Zsuzsa Bródy sorozat alapján a Vörös Oroszlán alapján lett sztár, megmentetté vált születésemtől, hiszen egy napon születtünk, azóta én játszom a sorsát tudtomon kívül.

Medveczky Ilona régi Mici mackós II-es elmeosztályához a börtön 1997-ben ért, akkor már a parkinson kórosak és epilepsziások helyett is legyilkolásra kerültem, lábaimba hatalmas energiákat kaptam, hátamra az Időjelek árnyékvilágát, mely folyamatos gyalázást hajt végre, kezdve a zsidók egykori sorsával a Tatárdombon, hiszen ott Izrael helyetti begyűjtést hajtottak végre, mint Rima Jeruzsálemen a bibliában leírtak alapján haladva végig minden elméről született bibliai szereplőn és népén, országán a többi könyvben megírt országok népének emelésével együtt, így lépett be a cserepeimen nőként megfestett Palesztina elnöke a nőn lévő kendővel a magyar politikába, melyet a börtön irányít már több, mint hetven esztendeje.

A média folyamatosan állította be azokat, akik belőlünk lettek létrehozva. Azt mondták a régiek, a ház, ahol éltünk, a Szenci Molnár szamaras zsidó háza fehér házi kígyó védelemmel ellátott volt, az járt ki-be a falakon. Így került fehér sál Komár és pár társa nyakába, talán még Michael Jacksonéba is. A vörös sálasok Ady által megírt vörös sárkány népeit jelentik, míg a fekete a fekete turbános időben divattá vált - volt fehér turbános is - araboké, a régebbieké. Dévényi 1992-ben, amikor a Nők lapja Mária Duval jóslatával egy talizmánt küldött és ráírtam három kívánságomat - mint a munka, gyerekek, gyógyulás -, Dévényi fehér sálassal állította be a Három kívánságot, a zsidókkal, mint Keller Dezsővel már három maffiával áldoztak meg kislány gitáros korom óta.

A kisolló repült a szemembe pár éves koromban, majdnem kiszúrva a bal szememet, éppen a sarkában állt meg, melyet öcsém dobott Peter Falk nyomoz a direktor Elos könyvben megjelent ballonkabátos apokalipszis szereplő szeme miatt, majd darabokra törték a könyökömet, térdeimet hatalmas erővel fellökve a kerékpárral a saját nevelt lányával élő francia színész sorsát rám terhelve, neki volt, Woody Allennek ez a sors megrajzolva.
A termékenységi népeket is barna bőrűnek kikiáltott termékenységi Innin elmélet alapján emelték a Pszichografológiai börtön karmikusok, így löktek rá a férfi kerékpár vázára, hogy ketté csattant a nemi szervem, mert ilyen vessző jelet viselnek a termékenységi törzsek. Minden természeti népet a magyar börtön politika emelt, így kerültek hozzájuk az elmeosztály által született pártbizottsági feladatukat abbahagyó egykori felelős vezetők. Minden történelmi könyvnek létrehozták a saját népét, mint a lenini egykori szocializmusnak is, mint Egyiptomnak, de a Nyírő Gyula és a borsodi elmeosztályok, a honfoglaló bolondok voltak a legerősebbek, mint ahogyan azok a mai napig, hiszen az elmebetegek minden elméletet kijártak, minden hatalmas erőt képviselővel kikezdtek, így kellett volna a média elmebetegeinek is fogatlanul visszamennie 1995-ben az elmeosztályokra, mint Bajor Imrének és a Heti hetest közvetítőknek, köztük a Rákóczi téri Staller Ilonának.

Szóval dr. M-mel nem nekem kellett volna találkoznom, hanem Koncz Zsuzsa Halak megmentettnek Bródy sorozatai alapján, amelyik első elmeosztály által végrehajtott száma volt a Sajnálom szegényt, a következőt, ezért énekelte a börtön ezt a számot a médiában.

1972-ben az elmék Pogány Judit és Koltay páros kezdetével már az elmék menhelyi részlegének emelésénél tartottak, így lettem én az akkor politika által létrehozott Unió együttes neve alapján képviselt Pán-Európai Unió Bíborszárnyú alkonyatának főszereplője egy menhelyi kislány helyett.

 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2012.12 2013. Január 2013.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 598
  • e Hét: 1727
  • e Hónap: 4086
  • e Év: 56352
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.