Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
"Nemzeti Ügyek Kormánya": Nem különíthetők el a túlkoros, az
  2013-04-24 21:58:05, szerda
 
  2013-04-24. 12:21
"Nemzeti Ügyek Kormánya": Nem különíthetők el a túlkoros, az osztályt terrorizáló cigányok "csak" azért, hogy a magyar gyerekek nyugodtan tanulhassanak

Elvégre Balog Zoltán - és persze az egész kormány - nem azt nézi, hogy mi jó a magyaroknak, pontosabban, az ő szóhasználatukkal, a "nem cigány magyaroknak", hanem azt, hogyan járhatnának egyre jobban az imádott eltérő kultúra kedvében. A leendő színes szavazók meg persze annak örülnek, ha el lehet venni a "paraszt magyartól" a pénzét, a telefonját, bármikor meg lehet verni - persze nem egyedül -, hogy így nyerjen bizonyítást az átlagon felüli rajság stb. - gyakorlatilag áldozatot biztosítanak a ragadozóknak, gazdatestet az élősködőnek, elpusztítandó szervezetet a bűzölgő pestisnek.

Balog Zoltán "munkában" - amikor a zsidók már csak egy (kóser) kávét kérnek
"Amikor tudatosan szegregálnak, szorítanak ki hátrányos helyzetűeket azér', hogy egyébként mások nyugodtan tudjanak tanulni, azt nem támogatjuk!" - jelentette ki Balog Zoltán cigányimádás-ügyi miniszter ma reggel a Kossuth Rádióban.
Ahol nincs plusz pedagógiai szolgáltatás, ott nem támogatják az elkülönítést és a "hátrányos megkülönböztetést" - tette hozzá, nem titkolva: kizárólag a leendő tolvajok, rablók, erőszaktevők, gyilkosok érdekeit nézik. Ha nekik úgy még kényelmesebb, akkor esetleg lehet szó "szegregációról", de a kérdést semmiképpen sem szabad a majdani adófizető magyar gyerekek szemszögéből nézni, nehogy már arról szóljon a magyarországi közoktatás, hogy a gyermekeink - akikről csak annyit fontos megemlíteni, hogy "nem cigányok" - nyugodtan és eredményesen tudjanak tanulni...
Íme a beszélgetésrészlet:

http://www.youtube.com/watch?v=GYqXPB-jcPw&feature=player_embedded

(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/26/111161/#ixzz2RPdvIKuT
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidó tulajdonban lévő hírügynökség kamuhíre döntötte be a
  2013-04-24 21:48:51, szerda
 
  A zsidó tulajdonban lévő hírügynökség kamuhíre döntötte be a forintot
2013. április 24. 18:45
Hunhír.info

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete szerdán hivatalból, piacbefolyásolás gyanújával piacfelügyeleti vizsgálatot indított a keddi jegybanki kamatcsökkentés bejelentése előtt történt, pénzpiaci mozgásokat kiváltó hírügynökségi hiba miatt.

Binder István, a PSZÁF szóvivője az MTI-t szerdán arról tájékoztatta, hogy a felügyelet már kedden döntött a vizsgálat elindításáról. A vizsgálat lezárulta után nyilvános határozatban teszik közzé a vizsgálat eredményeit - tette hozzá.

A Magyar Nemzeti Bank kedd este kiadott közleményében sürgetett vizsgálatot a kamatdöntést megelőző heves pénzpiaci mozgások miatt. A jegybank akkor úgy fogalmazott: egy nagy hírügynökség "félrevezető információkat" hozott nyilvánosságra a kamatdöntéssel kapcsolatosan.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=64138
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
”Már régen felnőtt az a fa, amelyre a magyar emberek g
  2013-04-24 21:47:54, szerda
 
  "Már régen felnőtt az a fa, amelyre a magyar emberek gyilkosait fogjuk akasztani" - ózdi helyszíni tudósítás a Magyar Élet Menetéről, folyamatosan frissítve

2013. április 24. 19:56
Hunhír.info (Tudósítónktól)

Ózdra, a bűnözés egyik fellegvárába ért a Magyar Élet Menete. A Jobbik rendpárti, állampolgárbarát tüntetéssorozata ózdi állomásán a Jobbik országgyűlési képviselője, Egyed Zsolt kijelentette a jobbikos, Árpád-sávos zászlókat lobogtató sokaságnak: már régen felnőtt az a fa, amelyre hatalomra kerülésük esetén a magyar emberek gyilkosait fogják felakasztani. Egyed hangsúlyozta: A Jobbik más, mint a többi párt, mert kimondja az igazat. Vona Gábor, a Jobbik elnöke a tűzoltó- és könnygázpalackos rendőrök gyűrűjében lévő mintegy félezer ember előtt kijelentette: nem fogják segélyezni azokat, akik bűnözőket hoztak a világra, és a párt hatalomra kerülése esetén visszaállítja a halálbüntetést. Vona megfogalmazta pártja választási programját is. Munkahelyeket kell teremteni, ismét fel kell virágoztatni a mezőgazdaságot, a bányászatot, és aki nem akar részt venni az ország újjáépítésében, annak: kívül tágasabb.

A tüntetésen Pörzse Sándor jobbikos politikus összefoglalta: nem akarunk olyan országban élni, ahol brutálisan kegyetlen cigány gyilkosokat engednek szabadon. Pörzse elvetette a Kuncze-féle megélhetési bűnözés kategóriáját, mert szerinte a liberális vezér ezzel is teljesítette teljesítette az izraeli megbízók parancsát. Hangsúlyozta: olyan vezető kell a cigányságnak, akik a rendet és a tisztességet tekintik példának.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke feltette a kérdést: kiért kell kiállnunk? A cigányokért? A zsidókért? Nekik minden joguk megvan - nyomatékosította. A pártelnök figyelmeztetett: csak a magyaroknak nincsenek meg a jogaik. Otthonaikat kifosztják, lányaikat megbecstelenítik, ami az elmúlt húsz év hazugságainak a következménye.

Vona szerint Orbán a médiatörvényért harcol, de a magyarok jogaival kevésbé törődik. A pártelnök régi mondással élve figyelmeztetett: holló a hollónak nem vájja ki a szemét, és az elszámoltatás hiánya azt eredményezte, hogy 70-30 százalékban osztoznak a hatalmon a kormányon lévők és a "demokratikus ellenzék". Addig nem lesz változás, míg nem a Jobbik irányítja az ország szekerét.

Vona hangsúlyozta: pártjának nem kell olajos akták feltárásától és privatizációs mutyik napvilágra kerülésétől tartania. Utalt rá, hogy a miniszterelnöknek azért kellene szabadságharcot folytatnia, hogy a magyaroknak munkahelyük legyen. Leszögezte: a cigányok még több jogot és még több segélyt akarnak, és a kormány magyar ember adójából olyanokat finanszíroz, akik lebontják a közbiztonságot. Azokat nem fogjuk segélyezni, akik bűnözőket hoznak a világra - erősítette meg, és közölte: a Jobbik visszaállítja a halálbüntetést.

Az MSZP és A Fidesz tönkretette az országot, de a Jobbik győzni fog, és visszaadja az emberek hitét, és visszaadja Magyarországot a magyaroknak - mondta Vona Gábor.

A zászlókat lobogtató sokaság menete elindult az ózdi utcákon. A tömeget talpig felfegyverzett, tűzoltó palackokkal és könnygázpalackokkal felszerelt robotok hada kísérte. A tömeg tett egy kört Ózd főutcáján, ahonnan most eltűntek a cigányok. A csaknem félezres, fáklyás felvonulás a Jobbik határozottságát és erejét is demonstrálta.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=64142
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A valóságtól távol
  2013-04-24 21:46:46, szerda
 
 
A valóságtól távol

A magyar bűnüldözés és igazságszolgáltatás kritikáját már sokan sokféleképpen megírták, de talán még a legnagyobb bírálóik sem gondolták soha, hogy brutális sorozatgyilkosok fütyörészve sétálnak majd ki a börtönből azért, mert négy év alatt sem sikerült az ügyükben ítéletet hozni. Mint ismeretes a törvény által maximálisan előzetes letartóztatásban eltölthető idő négy esztendő. Ez az idős embereket bestiális kegyetlenséggel legyilkoló nehézfiúk esetében pedig vasárnap letelt. Így már szabadon kóricálhatnak az országban és folytathatják büntetlenül azt, amit pár éve abbahagytak.


Gondolom hatalmas szabaduló bulit is csaptak, minden komájuknak elmesélve: nyugodtan lehet itt ölni, gyilkolni, lopni és rabolni, hiszen egy brutális sorozatgyilkosságot is meg lehet úszni pár évvel.

Vasárnaptól már nem beszélhetünk arról, hogy eljött a magyar igazságszolgáltatás alkonya, itt már vaksötét éjszaka van. Kár felelősöket keresni, ez már nem elegendő, az egész rendszert kellene gyökerestől megreformálni.

A rendszerváltásnak nevezett akármi idején mind a rendőrség mind az igazságszolgáltatás kapott egy esélyt arra, hogy levesse magáról a Kádár által rájuk hagyott köntöst, de ez sajnos alig-alig sikerült. Az új divatos rendőr egyenruha és talár alatt még mindig sokszor ott lapul a régi szeretett pufajka.

A híreket olvasva pedig egyre gyakrabban kell rádöbbennem arra, hogy a rendőrség már nincsen kapcsolatban a valósággal. Nem tudom, hogy merre járnak de, hogy nem itt az biztos. Néha azt érzem, hogy náluk egy barna, fakeretes, színes Videoton TV-ben még mindig a Szomszédok 1987-ben forgatott első évadja megy. De azoknál sincs sok köszönet, akiknek sikerült csatornát váltaniuk, ők ugyanis a maffiózók sorozatát találták meg és nézik azt láthatóan nagy áhítattal.

Nincsenek illúzióim, majdnem biztos vagyok, hogy a jövőben sem fog változni semmi a "igazságszolgáltatás" és a bűnüldözés területén. Nagyon örülnék azonban, ha valaki a Teve és a Markó utcában végre elkapcsolna a Filmmúzeumról, már az is nagy előrelépés lenne, ha a Szomszédoktól eljutnának, mondjuk a Barátok köztig. De az sem lenne nagy baj, ha a régi TV-t is kicserélnék.

Amíg ez nem fog megtörténni két egymással párhuzamos valóság lesz, az egyik a miénk a másik meg az övék. Mi meg szépen hozzászokunk ahhoz, hogy az "igazságszolgáltatás" töketlenkedése miatt gyilkosokkal kell együtt éljünk, a rendőrségnek meg a gyorshajtók és a tilosban parkolók jelentik az első számú közellenséget a valódi bűnözőkkel szemben.

Ferkusz - jobbegyenes.blog
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 467 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 4613
  • e Hónap: 27553
  • e Év: 27553
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.