Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Szégyen ez a munka - törvénykönyv.
  2013-10-27 08:35:35, vasárnap
 
  Szégyen ez a munka-törvénykönyv.

Ahol a külföldi kizsákmányoló tolvaj munka adó alkalmi munkával foglalkoztathat kizsákmányolt, munka vállalókat akik után nincs fizetve nyugdíj járulék előleg, se TB járulék, és ami nem jelentkezik a majdani nyugdíj-járulékba.

És ezt a törvényt olyan politikusok alkották akiket mi munka vállalók választottunk meg.

A munka adó fizet a munka vállaló után napi 1000 Ft, az államnak és utána azt tehet a munka vállalóval amit akar, aki után nincs fizetve a nyugdíj előleg így majd nem is számít a nyugdíjába bele.

Ez kinek is jó?

A munka adónak és az államnak biztosan.

A munka vállaló meg majd dögöljön éhen ha megmeri élni azt, hogy nyugdíjat kaphasson.
Vagyis se az állam, se a munka adó nem foglalkozik azzal, hogy az aki így van foglalkoztatva valaha nyugdíjas is lesz.
Ez embertelen kizsákmányolás a rabló állam illetve a munka adók részéről.

Akik ezeket a törvényeket alkották simán akasztásra kellene ítélni, mert ma az emberek jövőjét teszik tönkre, ezek a törvények ahol ma ítélik éhezésre a jövő nyugdíjasait.
Persze értem a ma politikusait akik milliókat keresnek nem érdekli, hogy mi is lesz a jövő nyugdíjasaival.

És ezek a mai politikusok fényezik magukat, pedig valójában az ilyen törvényekkel teszik tönkre hazájukat, azokat akik majd a jövőben szenvednek ezen törvények miatt.

Ez olyan törvény mint a deviza hitelezés amit a múltba hoztak létre, de a jelenbe okoz hatalmas problémát.
Ez olyan mintha hitelt venne fel az állam, mert a jövő nyugdíjasait akik ma így vannak foglalkoztatva, a jövő nemzedékének, államnak kell eltartania.
Ez olyan mint a környezetvédelem mai politikusokat egyáltalán nem érdekli, hisz jól tudják ők már a jövőben nem lesznek politikusok, sőt nem is élnek, amikor valóban problémát okoz az, hogy ma semmit sem tesznek, azért hogy élhető legyen bolygónk 50 - 100 év múlva is.

A politikus az egy olyan állat faj aki a mát szeretné túlélni, úgy, hogy ne kelljen dolgoznia, de milliós jövedelemmel rendelkezzen ma.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hatalmi harc a baloldalon belül.
  2013-10-26 17:55:01, szombat
 
  Hatalmi harc a baloldalon belül

Három idióta belharca a baloldali szavazókért, ami a jobboldal malmára hajtja a vizet.

Persze ez nem baj, mert ha ez a baloldali vezető garnitúra hatalmat szerezne az ismét, a bankokat hozná helyezettbe a honi állampolgárokkal szembe, mert ezeket kilóra vásárolták meg a kizsákmányoló külföldi bankok,

Tudom van hibája a jelenlegi hatalomnak is , de a két rossz közül, inkább a FIDESZ, minthogy még egyszer bármilyen hazaáruló, aki, akik leszerepeltek az elmúlt 8 év során amikor minden honi állampolgárt, hátrányos helyezettbe taszítottak, a bankokkal szembe.

Minthogy még egyszer azok akik, emberek szemét löveték ki, azok akik nőket aláztak meg,

Azért sajnálom a baloldali érzelmű honfitársaim, hogy rá kellet, hogy döbbenjenek,, hogy ezek, a mocskok, csak a hatalom megszerzéséért tevékenykednek, és egyáltalán nem érdekli őket az a választó réteg aki oda juttatta őket ahol vannak.

Valahol megérdemlik a sorsuk, mert sosem követelték meg a tisztességet, az emberséget, az alázatot azok akik ezekre a mocskokra valaha is szavaztak, vagy szavazni fognak.

Szokták volt mondani minden választónak olyan a politikai vezetője mind az aki megválasztotta

Ennyi,

Sok sikert a baloldali szavazóknak, pont olyanok mind a vezetőjük.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vajon egyszer kiderül a valóság?
  2013-10-21 11:55:09, hétfő
 
  Vajon egyszer kiderül a valóság?

Vagyis, hogy a bankok, a külföldi kizsákmányoló munka adók megvásárolták a politikusokat, hogy olyan törvényeket alkossanak, ami a honi állampolgárokat el lehetetleníti.

Bankok:
Deviza hitel. ami a bankok érdekében jött létre.
Bank kártya amiből a bankok hatalmas haszonra tettek, tesznek szert.
Munka adók:
Munka törvénykönyv, ami a munka adók érdekeit szolgálja.

Jobb ha nem tudjuk?

Valóban jobb, mert ha tudnánk, hogy mit is műveltek valójában politikusaink, valószínű egyesével lincselné meg őket az átbaszott, átvert, kizsákmányolt nép.

Valakiknek igen nem tetszik amit írok, mert mindenáron, megszakítják a kapcsolatot, ez is azt igazolja van igazság abba amit írok.

Az a három párt akik a módszer váltás óta a politikába vannak hatalmas károkat okoztak hazánknak és az itt élő családoknak, embereknek akik még nem menekültek el a maffiózó politikusok elől.
A hazug Feri is csak azért foszlányokat ereszt el a történtekből, mert jól tudja ő is megütheti a bokáját és simán végezheti ott ahol valójában a helye volna, ez pedig a börtön.

Ezt a foszlányt is csak azért eregeti, hogy az MSZP rettegjen tőle, és tudja, hogy még mindig van adu a kezében, és, hogy nélküle nincs összefogás.

Persze van még jó néhány, aktív és már leköszönt politikus akivel nyugodtan sakkozhatna a sitten.

Ennek tudatában állj bármelyik mellé.Ezt írom évek óta ami most kezd kiderülni, de itt mindenki fél retteg, és a mai napig senki sem mer beszélni a tényekről.
Mert attól retteg, hogy akkor éhen hal, elveszti azt amit gerinctelenségével elért eddig, azt, hogy éh bérért dolgozhat, azt, hogy tudd adni enni gyerekének.

És ezt akarták elérni a hazaáruló, gyilkos, maffiózó politikusok.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi is történt, történik, a módszer váltás óta hazánkban?
  2013-10-20 10:12:17, vasárnap
 
  Mi is történt, történik a módszer váltás óta hazánkban?

A mindenkori politikai elit a saját jövedelmét, az Európai szintre emelte, emeli.
Miközben az állampolgárok jövedelme, vásárló értéke csökkent.
Gyárainkat, a köz tulajdont elherdálták áron alul, óriásira növelve a munkanélküliséget
A szegénység óriási mértékre növekedett, miközben, felesleges, pazarló beruházások, érték, érik. egymást.
A munkanélküli ellátást 1 évről 3 hónapra csökkentették, utána 1 családba 1 személy kaphat szociális segélyt, vagyis a családot halálra ítélték.
Bevezették a köz munkát amit akár kényszermunkának is nevezhetünk, mert éh bérért foglalkoztatják a kiszolgáltatott embereket.

És ez nem csak az MSZP felelőssége, ezért ugyanúgy felelős a jelenlegi hatalmon levő párt, pártok.

Valójában a FIDESZT, MSZP, és azok a politikusok akik az MSZP - böl kiszakadva, ma új pártot vezetnek, hoznak létre sosem foglalkoztak a választókkal a kampányokon kívül, csak építették azt a rendszert ami mára kialakult, hogy hazánk állampolgárai teljesen kivannak szolgáltatva, megvannak alázva, félelembe vannak tartva, az erőszakos bűnöző embertelen hatalomnak.

A megfélemlítés közvetlen szerepét a rendőrség, az adhatóság, a bankok, a hazaáruló ügyvédek, behajtok, kezébe adta a hatalom, akik a nagy demokráciára hivatkozva ami valójában, kizsákmányolás, rabszolgaság, rettegésbe tartja a honi állampolgárságot.

Ezek a mocskos hazaárulok, ügyvéd, behajtó, rendőrség, NAV alkalmazottak, kizsákmányoló rabló külföldi bankok, mindig azokra paragrafusokra hivatkozva fenyegetőznek, amit az általunk megválasztott politikusok alkottak, a választok ellen, azért, hogy legyen akik megvédjék / rendőrség, TEK / őket, mert a nép előbb utóbb rájön kik is ezek a mocskos, gyilkos politikusok.

Persze rutinosan, úgy alakítják a törvényeket, hogy aki, akik ellenük felmernek lépni, kitudják kiáltani terroristáknak, pedig a valódi terroristák pont a politikusok, akik eddig csak ártottak hazánknak, a társadalomnak, hisz minden meglévő, vagyonuk, tulajdonuk, valamikor köz vagyon volt, amit szépen átalakítottak magántulajdonná.

Ezek mindegyike, bűncselekményt követ el minden hónapba amikor a fizetését felveszi, mert nem csak az a bűnőző, aki bankot rabol hanem az is aki úgy alkotja a törvényeket, hogy ő törvényesen juthasson azért a jövedelemért amiért valójában sosem dolgozott meg.

És ezek az állatok, ítélik el, kiáltják ki terroristáknak azokat, akik azért lopnak, hogy tudjanak enni adni gyermeküknek.

És ez a hülye, buta, hazátlan, éh bérért dolgozó nép még mindig mindent elhisz ezeknek a mocskos gyilkosoknak, akik megalázzák, 1- 2 kiló krumplival megvásárolják őket.
Ez a buta gerinctelen nép, képes elhinni hogy az a normális ha könyöradományokért, élelmiszer segélyek, eladják magukat a gyilkos, tolvaj, hazaáruló politikusoknak.

A segély, a köz munka, a 3 hónapos munkanélküli, ez mind megalázás, a kiszolgáltatott emberekkel szembe akiket valójában a politikusok taszították ebbe a helyezettbe.

Aki az ilyen teljesítmények mellet amit politikusaink végeztek, végeznek még hajlandó velük egy helyen megjelelni az már elvesztette büszkeségét, eszét, és pont olyan buta, mind az aki a magyar válogatott 8 - 1 veresége után még képes azért pénzt kiadni, hogy láthassa a béna ingyenélő focistákat. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szenvedés Andora ellen,
  2013-10-15 22:05:41, kedd
 
  Szenvedés Andora ellen

Rúgtunk 1 gólt, meg egy ön góllal alakult ki a 2- 0 végeredmény, ami szégyen.

A magyar profi focista olyan emberel kakaskodik aki munkával keresi a kenyerét, ehhez értünk, ezt tudjunk foci helyet,amatőr, dolgozó focisták ellen.

Ne felejtsétek, a foci leképezi azt ahogy valóban áll hazánk, ami még ma is hazugságra, csalásra,, manipulálásra, bűnözésre épül, ahol lopják az EU - s pénzt, és azok a legnagyobb bűnözök
akik törvényeket alkotnak, akik felelőtlenül költik, lopják, lopták az adó forintjainkat, és ezek a politikusok.

profi - amatőr 2 - 0, de azért 2 mert lőtt egy ön gólt.az amatőr csapat.

És mi lesz a válasz?
Mély hallgatás , mert amiről nem beszélünk az nincs ugye politikus urak.
Eldugjuk a hajléktalanakat, terroristává kiáltjuk ki a fém tolvajokat, stb.

Ez a mai politikai elit.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi itt hiába erőlködünk, ha idióták Amerikába!!
  2013-10-15 06:18:11, kedd
 
  Mi itt hiába erőlködünk , ha idióták Amerikába!!

Mondhat bárki bármit, de ez már nem lehet véletlen, hogy minden válságot az USA idéz elő, amit Európában szenvednek meg legjobban.

Amerika lét-eleme a válság gerjesztése, a terrorizmus léte, a különböző országokba levő háborúk, konfliktusok.

Világon nem volna konfliktus az USA úgy ahogy van összeomlana, mert ezek tartják életbe ezt a világ uralomra törekvő kizsákmányoló országot.

Ezt alátámasztják a tények, hol háborúra, hol terrorizmus fenyegetésre, hol a bankok állttal előidézett válságra van szükség ahhoz, hogy ez a nagy / demokratikus / társadalom élni tudjon, persze úgy demokratikus, hogy önmagát kiáltja ki annak.

Szerintem egy demokrácia ember központú ami nem mondható el arról ami az USA -ban van,mert ott minden a pénznek van alárendelve.

Nézd meg a sok idióta azt irigyli, hogy mindenki rendelkezzen társadalom biztosítással, és ezért nem jutnak dűlőre aminek ismételten mi látjuk kárát, mert nálunk csapódik le az amit ők idéznek elő.

Így volt a bankok által szándékosan előidézett válsággal is amit a mai napig nem hevert ki Európa.Ezt a hitvány társadalmat a konfliktusok tartják életbe, konfliktus nélkül már rég nem is létezne, mert akinek múltja nincs annak jelene, sőt jövője sincs, csak úgy ha másokat igáz le, tesz tönkre.A fent nevezet ország annak köszönheti létét, hogy mindig talál egy olyan hazaáruló embert a világ országaiban akik behódoltak nekik mind nálunk a liba tolvaj, akit hatalomra segítenek azért, hogy utána élősködjenek azon az országon, ha nálunk a Bajnai kerülne hatalomra mi is a kizsákmányolt országok sorsára jutnánk.

Mert a honi baloldalt az USA már rég megvásárolta kilóra.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez a teljesitmány egy amatőr válogatottól is elvárható.
  2013-10-14 08:12:59, hétfő
 
  Ez a teljesítmény egy amatőr válogatottól is elvárható.

8:1 ez még nudliból is rengeteg.

Azt magyarázzák, azért kell stadionokat építeni, hogy a jövőbe jó focistáink legyen, na de én ma élek, nem a jövőbe, és miért az általam befizetett adóból, kap a mai focista 2 milliós jutalmat a semmiért?

Az sem kap ilyen összeget aki keményen dolgozik 3 műszakba a kizsákmányoló cégeknél, ezek a hitvány focisták meg 2 milliót vesznek fel a nulla teljesítményért.Miért nem a teljesítmény után van fizetve egy focista hazánkba, lehet, hogy akkor éhen halnának?

Azért költik ma az én pénzem stadionok építésére, hogy amire valódi foci lesz hazánkba azt már én nem élvezhetem.

Nincs szükség hazánkba profi focira, mert ezt a teljesítmény az amatőrbe is eltudják érni, olyanok akik munka mellet szeretnek focizni,

Szerintem egy amatőr válogatott, akik dolgoznának, és munka mellet fociznának, simán verné ezt a mai profi válogatottat.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
8 - 1 Nesze neked Magyar foci!
  2013-10-12 15:40:45, szombat
 
  8 - 1 Nesze neked Magyar foci !

Ezért költik az adó fizetők pénzét a foci-pályák építésére?

Igaz miért lepődőm meg amikor, tolvajok gyilkosok, irányították, rányitják hazánkat.

Érted az aki minimum 1 milliót keres havonta azt mondja a pénz nem boldogit.
Nem baj ,hogy nincs egy épkézláb csapata, játékosa, edzője, hazánknak, de legyen foci pályánk, de minek merül fel jogosan a kérdés?

Azok akik ma a fociban tevékenykednek mind ingyenélő, és semmit sem tesz azért, hogy érdemesek lenének ara, hogy az adó fizetők pénzéből 1 forintot is kapjanak, vagy pályák építésére költsék azt a pénzt amit tőlünk adó formájába rabolnak el.

Azért fizessek én adót, hogy az ingyenélő politikusok mellet az ingyenélő focistát is eltartsam?

Ingyenélők ameddig ti jól éltek a mi pénzünkből gyerekek éheznek, családok fagyoskodnak, családok ingatlanait rabolják el!

Bunkók Spanyolországba aki 300 Eurót az az 90 ezer Ft bevétellel /szociális segély/ rendelkezik szegénynek számít, nálunk 3 műszakba kemény munkával keres ennyit egy ember.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pénz nem bodogit.
  2013-10-05 21:49:48, szombat
 
  Pénz nem boldogit.

Ilyet állít Orbán Viktor, aki több mint havi 1 millió bevétele rendelkezik.

Na ide figyelj Viktor ilyen bevétellel engem se boldogítana, na de próbálj megélni 1 hónapig 22 vagy 48 ezer forintból és utána mond újra ezt a baromságot.

Engem tényleg nem boldogit maga pénz és nem is érdekelne, de amikor a kizsákmányoló bank, a kizsákmányoló szolgáltatók, többet követelnek mind amennyi a bevételünk akkor gyilkolni tudnék, amit ti mocskos politikusok idéztetek elő.

Ne állíts úgy valamit amiről nem tudsz semmit, ne mond ezt amikor nem tudod mi az, hogy éhes valaki, vagy saját otthonába fázik, mert nincs pénze fűteni.
Ne hangoztass hülyeséget amíg te kitudod váltani a gyermekeid, vagy saját gyógyszereidet.

Egyszerűen vér pezsdítő ez az állítás ameddig hazánkba gyerekek éheznek, miközben ti milliárdokat költötök foci pályára,

Undorító ez a fajta viselkedés olyantól aki milliós havi bevétele rendelkezik, nem gondolod?

Mert ha egy olyan mondja aki 45 ezer forintból kénytelen élni 1 hónapig arra azt mondom igazat mond, de ezt a te szádból hallva, a nemzet, az ember a családok kigúnyolása.

Szégyellhetnéd magad a társaiddal együtt.
Próbáld ki megtudsz élni 1 hónapig úgy ha csak 40 ezer forintot költesz rezsire, ételre, utazásra, de ne felejts el enni adni a gyerekeidnek se, kutyádnak se, de vásárolj gyógyszert is.

Addig te elveszteted támogatásom amíg ezt nem teszed meg.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ami bosszantja a választókat és valahol jogosan,
  2013-10-04 09:31:07, péntek
 
  Ami bosszantja a választókat és valahol jogosan.

Stadionokat, foci pályákat építenek a mai helyezettben amikor gyerekes családok küszködnek napi megélhetési gondokkal.
Családok, idősek nem tudnak fűteni, mert nincs pénzük kifizetni a rezsit, nincs pénzük fára.

Megvan a véleményem a FIDESZ politikájáról, ahogy sok embernek, ezek sem különbek az MSZP politikusoknál, csak rafináltabban fosztogatják az adózok által elrabolt pénzt, mert mondhat bárki bármit bármelyik FIDESZ bérenc, de az orvosokon, tanárokon kívül senkinek sem javult valójában az anyagi helyezte 2010 töl.

Beszélhetnek ezek a mocskok rezsi csökkentésről ami valóban megtörtént, de amit ezen nyertek az emberek, azt az ÁFA, a különböző új adók el is vitték.

/ ebadó ami valójában igazságtalan, mert én ezért semmit sem kapok /

Csekk adó, amit persze én fizetek ki, de sorolhatnám mindet amiről azt állították,hogy nem mi állampolgárok fogjuk fizetni a végén mégis csak mi fizetjük.

Kit kérdeztek meg arról, hogy szeretné ha az általa befizetett adóból foci pályákra milliókat költenénk, vagy nem?
Főleg azok után, hogy ha idehívnánk bármelyik olyan ország válogatottját ahol nincs profi foci simán leiskoláznák azokat az ingyen élő focistáinkat akik ma azt állítják magukról, hogy focisták.

Mi jogon költik ezek a mocskok felesleges dolgokra a mi pénzünket?
Mert a mai focisták nyugodtan focizhatnának kint a réten is, mert semmit sem érnek.
Atoll hogy lesz foci pályánk még nem tanulnak meg focizni.

Különböző városokba épülne, stadionok, megvilágított foci pályák amit valójában senki sem használ, és ma pénz sincs rá és az idő vas foga lassan tönkretesz ahogy minden mást ebbe az országba ami feleslegesen lett építve.

Ilyen felesleges dolgokra költik a pénzt amikor hazánkba gyerekek éheznek, családok fagyoskodnak a fűtetlen házukba, Családoktól rabolják el ingatlanaikat.

Ez a mocskos csürhe is megérdemelné, hogy a másik tolvaj csürhe sorsára jusson , mármint az MSZP, meg azokéra akik ebből a maffiózó bandából kiváltak és új pártot alakítottak.

Éljen a jobbik az egyedüli NEMZETI érdekeket képviselő párt.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2013.09 2013. Október 2013.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 37
  • e Hét: 312
  • e Hónap: 705
  • e Év: 78836
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.