Belépés
astropapa58.blog.xfree.hu
Ahogy idősödöm, a tavasz eljövetele annál inkább elvarázsol. Gyarmati Miklós
1958.06.23
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/14 oldal   Bejegyzések száma: 135 
Terv az emberek sterilizációjára, a szabadság korlátozására
  2013-11-28 13:25:04, csütörtök
 
 
Terv az emberek sterilizációjára és a szabadság korlátozására

Amíg nem veszünk tudomást azokról a tragikus történésekről, amelyek körülvesznek minket, hogy megfosszanak bennünket a minket állampolgárokként megillető,szabadságjogoktól, miközben a média továbbra is félreinformál, megszűr, eltitkol akkor, ha nem kódoljuk át a DNS-ünket az új plejádi-szíriuszi frekvenciára akkor továbbra is csapdában tart minket a tudatlanság, a naivitás, a tétovázás, a kétségek, így a sötét lények akadály nélkül továbblépnek rosszakaratú, romboló terveik végrehajtásával, és ez az, amit a humanoid-földönkívüliek folyamatosan végre akarnak hajtani, hogy kontrollálják a balsorsú, tudattalan civilizációnkat, és mélyen beavatkozzanak abba.

Az alapvető probléma a közömbösség és az engedékenység széleskörű
elterjedésében gyökerezik, ami jobban érvényesült, mint a határozottságunk, a képességeink és a tudatosságunk fejlődése, ezért az új lesifotósok a sötétből, csendben, akadályok nélkül, figyelik meg a teljes családi, munkahelyi, szociális, házas, stb. életünket.
Ezért képesek arra, hogy kontrolláljanak, újraprogramozzanak, automatizáljanak és mikrocsipet ültessenek belénk, és tökéletesen nyomon követhessenek minket a GSP, a mobiltelefonok, és az internet által. Így senki sem szabadulhat a műholdas, kibernetikus és a földi felügyeletük alól.

Azt állítják, hogy a személyes és a családi életünk védelmével kapcsolatos rendkívüli előnyökben részesülünk, ami nem csupán ennek az óriási manipulációnak a szégyenteljes elrejtése, hanem mindezt ráadásul technológiai és tudományos sikerek mögé rejtik.
Ilyen módon, a tömegek, nyugodtan, bízva a látszólagos létesítményekben, elhiszik, hogy minden a saját, valamint az országuk biztonságát szolgálja miközben önkényes lehallgatásokat végeznek és kémkednek utánunk, alkotmányellenesen kizsákmányolnak bennünket.
Ezeken a valóban bámulatos képességeken felül, amelyek egy valóságshowra
emlékeztetnek, azt is meg kell tanulniuk, hogyan fejlesszék tökéletességig a munkájukat, vagyis, valódi színészek és pozőrök, erre a feladatra teremtették őket, pontos kikötések alapján, pontosan azt teszik, amit a nyilvánosság látni és hallani akar.

Nyilvánvaló, hogy így nagyon egyszerű mindent a kezükben, a karmaikban tartani, bár a színfalak mögött folytatják a zaklatást, az üldözést, a kémkedést a robotrepülőgépekkel való gyilkolást mindenfelé, miközben a szennyezett vegyi felhők, megteszik a magukét a rétegrepesztéssel földrengéseket hoznak létre, és megmérgezik az ivóvizet a HAARP-pal megváltoztatják az éghajlatot, erős földrengést és szökőárt okoznak a Bloop nevű rejtélyes mélytengeri hanggal, több millió hal pusztulását okozzák, a hadseregük országokat hódított meg és gyilkolt...

Azért mondjuk ezt, mert számtalan, terméketlenséget okozó, oltóanyag került a piacra, mint ahogyan erős szintetikus hormonok is, amelyek kimutathatóak az élelmiszerek toxikológiai vizsgálata során, egyre növekvő terméketlenséget okozva. Ugyanígy, említésre méltó még a vegyi anyagok egy csoportja, amely károsítja a belső elválasztású mirigyek működését ...amely zavaró hatást fejt ki az utódok létrehozásának rendszerében, mert azt szeretnék elérni, hogy a lehető leghamarabb nagy mértékű terméketlenséget okozzanak bármi áron.

Olyan hátborzongató akciókra utalunk, amelyeket perverz módon terveltek ki a sötét uralkodók, amit csakis úgy lehet leírni, mint az emberiség ellen elkövetett bűnök összességét, kiváltképp azokat, amelyeket a Rothschildek, a Rockefellerek, a Fordok, a Carnegie-k követtek el, akik azt tervezik, hogy mindenkit megtizedelnek, megbénítanak, sterilizálnak hogy a helyünkre az elit feltételezett kiválogatott klónjait tegyék.

ALCYON-PLEJÁDOK 13._ Terv az emberek sterilizációjára és a szabadság korlátozására Link

ALCYON PLEJÁDOK Blog Link

 
 
0 komment , kategória:  Alcyne Plejádok  
Enigmák - Murphy törvényei "kozmikus összeesküvések"?
  2013-11-28 11:03:50, csütörtök
 
  Száraz György és Horváth Zoltán

A műsor spirituális, természetfeletti és megmagyarázhatatlan jelenségek, történések felkutatásával és azok okainak feltárásával foglalkozik.

YouTube Link

Videótáram Link
Enigmák Facebook oldal: Link
Boldognapot Facebook oldal: Link
 
 
0 komment , kategória:  Enigmák (Karma TV)  
Szex, szerelem, olaszok___***F I L M***
  2013-11-28 07:21:53, csütörtök
 
  színes, magyarul beszélő, olasz-svájci-angol vígjáték, 119 perc, 2004

szereplő(k):
Licia Maglietta (Agata)
Giuseppe Battiston (Romeo)
Emilio Solfrizzi (Gustavo)
Marina Massironi (Ines Silvestri)
Claudio Santamaria (Nico)
Giselda Volodi (Maria Libera)

Amikor Agatának, a népszerű könyvesbolt tulajdonosnak hirtelen egy nála majdnem feleannyi idős férfi kezdi csapni a szelet, a körülötte lévő elektromosság a tetőfokára hág. Agata bátyja, Gustavo sem menekülhet el az élet viharai elől. És ott van még Gustavo igazi bátyja, a javíthatatlan szoknyapecér Romeo. Ez a vidám komédia a feszültség, a nevetés az érzelmek elképesztő kavalkádja ahogy ezen bizarr hármas sorsa számos, hasonlóan megnyerő és botrányos karakter útját keresztezi.
Forrás: YouTube

YouTube Link

 
 
0 komment , kategória:  ***F I L M***  
Amerika elsötétül___***F I L M***
  2013-11-28 07:20:45, csütörtök
 
  Egy elképzelt helyzet, amiben az Egyesült Államokat támadás éri és emiatt megszűnik az áramellátás. A hosszú áramkimaradás lehetséges következményeit mutatja be ez az áldokumentumfilm.

YouTube Link
 
 
0 komment , kategória:  F O N T O S_Filmek  
Nem vagy te intéző___***F I L M***
  2013-11-28 07:19:26, csütörtök
 
  színes, magyarul beszélő, lengyel vígjáték, 92 perc, 1995

rendező: Marek Kotelski

szereplő(k):
Henryk Bista
Ewa Blaszczyk
Jerzy Bonczak
Marek Kondrat
Krzysztof Kowalewski
Maciej Kozlowski
Bronislaw Pawlik

Egy mindig második, állandóan vesztes filmes történetét követhetjük figyelemmel, aki képtelen megérteni, hogy élete során - számunkra kalandos történeteken keresztül - miért szorult perifériára, miért volt sikertelen. A film vígjáték, semmi ok az aggodalomra, s bár a főhős tipikus kelet-európai csetlő-botló ember, azért közülünk sem mindenki Pierre Richard.
Forrás: Port.hu Link

YouTube Link
 
 
0 komment , kategória:  ***F I L M***  
Tetemes összeg___***F I L M***
  2013-11-27 18:29:30, szerda
 
  színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 103 perc, 2011, +12

rendező: Gil Cates Jr.
forgatókönyvíró: Kent Sublette
operatőr: Darren Genet
zene: John Swihart
vágó: Gregory Plotkin

szereplő(k):
Colin Hanks (Ben Keller)
Ann-Margret (Pauline Keller)
Jeffrey Tambor (Harold Waylon nyomozó)
Adam Harrington (Steve Mason)
Mimi Rogers (Ms. Brand)

Ben Keller (Colin Hanks) megütötte a főnyereményt, méghozzá a szó szoros értelmében. A virginiai állami lottó fődíjával, csekély 80 millió dollárral a zsebében végre elég elszántnak érzi magát ahhoz, hogy elhívja randizni gyerekkori szerelmét, Lucy-t (Ari Graynor), aki maga is egész más szemmel tekint az ifjú milliomosra. A figyelem középpontjába került lány azonban arra már csak a nászúton jön rá, hogy Ben valójában sorozatgyilkos, ráadásul nem is az a legügyesebb fajta, így aztán döntenie kell, mi a fontosabb: a dollármilliók, melynek megtartásához itt-ott be kell segítenie az ügyetlenkedő Bennek, vagy pedig az erkölcs, a törvény és más olyan dolgok, melyekből nem lehet házat építeni...
Forrás: Port.hu Link

YouTube Link

...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ...... ...... ........... ........... ..............
 
 
0 komment , kategória:  ***F I L M***  
Holnap egy új nap___***F I L M***
  2013-11-27 16:24:12, szerda
 
  színes, magyarul beszélő, francia vígjáték, 86 perc, 2000, +12

rendező: Jeanne Labrune
forgatókönyvíró: Jeanne Labrune
zeneszerző: Bruno Fontaine
operatőr: Jean-Claude Thibault
jelmeztervező: Anne Schotte
producer: Nicole Bechet
executive producer: Jean-Luc Denechau
látványtervező: Emile Ghigo
vágó: Guy Lecorne

szereplő(k):
Nathalie Baye (Sophie)
Isabelle Carré (Marie)
Jeanne Balibar (Elisabeth)
Danielle Darrieux (Eva)
Jean-Pierre Darroussin (Xavier)
Didier Bezace (Franck)
Sophie Guillemin (Annie)

Jeanne Labrune, az elismert francia rendező, forgatókönyvíró, producer és színésznő őrült vígjátékának köszönhetően betekintést nyerünk egy párizsi társaság mindennapjaiba, munkahelyi és magánéletébe. Labrune a filmet öt epizódra osztja, melyek mindegyikében egy-egy szereplőt ismerhetünk meg közelebbről. Születő barátságok, szerelmek, banális viták, apró félreértések tanúi lehetünk, amelyek végül komoly problémákká válnak. A fiatal és tehetséges csellista, Marie barátnője éppen költözködik, ám kiderül, hogy kedvenc bútorai nem férnek el az új lakásban. Ez a jelentéktelennek tűnő probléma számos nevetséges és fekete humorral átszőtt helyzetet eredményez. Közben Sophie és a pszichoterapeuta Xavier rájönnek, hogy házasságuk válságba került, mivel minden apróságon képesek összeveszni.
Forrás: Port.hu Link

YouTube Link
 
 
0 komment , kategória:  ***F I L M***  
Az érzelmek embere___***F I L M***
  2013-11-27 16:23:16, szerda
 
  színes, spanyol romantikus dráma, 91 perc, 1989

rendező: José Antonio de la Loma
forgatókönyvíró: José Antonio de la Loma
zeneszerző: Vladimir Horunzhy
operatőr: Tote Trenas
zene: Vladimir Horunzhy
producer: José Antonio de la Loma

szereplő(k):
Anthony Quinn (Mauricio)
Maud Adams (Susana)
Ramon Estevez (George Adolfi)
Victoria Vera (Nuria)
Ray Walston (Basilio)

Egy történet, amely egy fiúról szól, akit nagyapja nevelésére bíznak. A nagyapa egy híres festő és a hírnévvel együtt jár a nagyvilági életmód, a rengeteg party és nő. A fiú az életet, a nőket és a szexet a nagyapja mellett ismeri meg.
Forrás: Port.hu Link

YouTube Link

 
 
0 komment , kategória:  ***F I L M***  
Szex, hazugság, vészhelyzet___***F I L M***
  2013-11-27 16:22:13, szerda
 
  színes, magyarul beszélő, amerikai-francia-luxemburgi-belga vígjáték, 83 perc, 2012

szereplő(k):
Bruno Salomone (Michael Marchal)
Artus de Penguern (John Marchal)
Héléna Noguerra (Priscilla)
Natacha Lindinger (Samantha Bitch)
Anne Depétrini (Hélene)
Ged Marlon (Tom)
Emilie Caen (Cathy)

Egy felkapott magánklinikán két testvér dolgozik vezető sebészként: John lelkiismeretes és romantikus, míg Michael meggondolatlan és csapongó. A magánklinika édesapjuké, így a doktor urak olykor teljes gátlástalansággal, olykor a tankönyvet lapozgatva vezetik le műtéteiket. Priscilla, a gyönyörű nővér feltűnésével a testvérek helyzete tarthatatlanná válik: John őrülten belészeret. Michael hallott testvére lángoló érzelmeiről, mégis ráhajt a nővérre: a betegszobák és a pihenő sötétjében fűzögeti, házasságot ígérve neki. Rivalizálásuk egészen abszurd helyzeteket hoz, az olykor börleszkbe hajló jelenetekben még egy vérszomjas medve is ellátásra szorul.
Forrás: YouTube

YouTube Link
 
 
0 komment , kategória:  ***F I L M***  
Kapuzárás___***F I L M***
  2013-11-27 11:44:26, szerda
 
  színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 2012

rendező: Michael Mohan
forgatókönyvíró: Michael Mohan, Jeffrey Brown
zeneszerző: Hrishikesh Hirway
operatőr: Elisha Christian
producer: Jordan Horowitz, Michael Huffington, Michael Roiff
vágó: Christian Masini

szereplő(k):
Geoffrey Arend (Kevin)
Lizzy Caplan (Sarah)
Mark Webber (Jonathan)
Alison Brie (Beth)
Timothy Busfield (Benjie)
Melonie Diaz (Isabelle)
Grant Harvey (Trevor)
Gigi Bermingham (Mama)
Martin Starr (Andrew)

Kevin megissza a levét annak, hogy rosszul időzítette házassági ajánlatának bejelentését. A függetlenségét mindennél többre tartó Sarah nemcsak visszautasítja, de szakít vele. Sarah a nővéréhez, Beth-hez fordul segítségért, ám ő túlságosan el van foglalva a saját esküvőjének részleteivel. Kevin barátjához, Andrew-hoz készül férjhez menni, a két férfi egy bandában zenél. Amikor Sarah újra intenzív románcba bonyolódik az imádnivaló Jonathannal, arra kényszerül, hogy felülvizsgálja az elkötelezettségről való nézeteit.
Forrás: Port.hu Link

YouTube Link
 
 
0 komment , kategória:  ***F I L M***  
     1/14 oldal   Bejegyzések száma: 135 
2013.10 2013. November 2013.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 135 db bejegyzés
e év: 984 db bejegyzés
Összes: 27503 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1696
  • e Hét: 4622
  • e Hónap: 69870
  • e Év: 1560794
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.