Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Nézd csak mit is írtam 11. 15-én
  2013-11-30 08:20:42, szombat
 
  Nézd csak mit is írtam 11. 15- én.

"A végén azt az illetőt fogják elmarasztalni aki kimerte mondani végre az igazságot"

Mindig meglepődöm amikor igazam lesz, csak azt nem tudom miért, hisz mindenki tudja, hogy hazánkban minden hazugságra, csalásra, lopásra, sikkasztásra, manipulálásra épül még ma is.

Amikor néha valaki kimeri ezt mondani annak azok akik lopnak, csalnak, hazudnak, manipulálnak betörik a fejét, vagy jobb esetbe megvásárolják, hogy fogja be a száját, és kussoljon mert valahol rettegnek, hogy egyszer betelik az a bizonyos pohár, és a kizsákmányolt nép egyesével lincseli meg őket.

Maradjon köztünk, de megérdemelné az a sok ingyenélő, akik azt mondják, hogy 48 ezer Ft-os köz munka bérből / ami szerintem megaláztatás/ meglehet ma élni, ők meg milliókat tesznek zsebre havonta plusz amit lopnak.Birka nép Eu imádó csürhe Németországban a 2 500 Ft -os órabérét harcolnak.
Te meg éhbérért vagy foglalkoztatva.

Te sem vagy másodrendű polgára az EU - nak,
Mi a teendő?
Csak 1 hónapig ne vegye fel senki a munkát. .

Gyáva népnek nincs hazája.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tarlós is olyanra hivatkozik amiről fogalma sincs.
  2013-11-23 14:45:46, szombat
 
  Tarlós is olyanra hivatkozik amiről fogalma sincs.

Micsoda egy baromság, embertelenség amit művelnek, hogy embereket akik nagyrészt azért váltak hajléktalanná mert olyan törvényeket alkottak amik lehetőséget adnak, adtak, hogy emberek,családok hajléktalanná valljanak, kitiltani Városokból azzal az indokkal, hogy más városban élő érdekét is figyelembe kell venni.
Ez egy vicc itt senki érdekét nem veszik figyelembe csak eltakarják a valódi problémát, mert még mindig azt feltételezik amit nem látnak, amiről nem beszélnek az nem is létezik.

Ez a embertelen baromság csak arról szol, hogy kifelé szépet mutatjuk, turizmus.

Ez maga az idiotizmus felsőfoka.

De miért is csodálkozom, hiszen minden általuk alkotott törvényt azzal magyaráznak, hogy ezt mások érdekében teszik, mert, egy buszmegállóban dohányzó ember más nem dohányzó egészségét is károsítja .. márpedig ha ez igaz, akkor az a rengeteg autó amelynek kipufogó csöve azonos magasságba van a baba kocsiba tolt gyermekkel, az nem károsítja a gyermek egészségét?

Ilyen logikát követve ne járjon autó a városokba, de Orbán Viktoré se, meg a többi ingyenélőé sem.
Nem kell mélygarázst építeni milliárdokért.
Képviselő hölgyek, urak, biciklire!!!!!

Ja értem önökre ez nem vonatkozik, csak a birka népre?
Csak nem azért nem vonatkozik önökre, mert már összeloptak annyit, hogy tudják érvényesíteni jogaikat, vagy tudtak vég törleszteni?

Sorolhatnám az életben alkalmazhatatlan vagy ellentmondásos törvények százat vagy ezreit, de nincs értelme, mert ezeket úgysem érdekli az emberek valódi problémája. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor a politika már elszakad a valóságtól.
  2013-11-23 08:36:51, szombat
 
  Amikor a politika már elszakad a valóságtól.

Amikor a politikus már elszakad a valóságtól, amikor ez a különleges állat faj már mindent másképp lát mind ami valójában van.
Amikor már odáig jut egy politikus, hogy azt feltételezi, hogy agy mosással megtudja győzni a választókat, hogy " Magyarország jobban teljesít," amikor emberek milliói nehezebben élnek, kevesebbet vásárolhatnak mint a múltba, ott az feltételezhető, hogy valakik elveszítették a józan eszüket.

Egy családot nem kell reklámokkal meggyőzni, hogy hazánk jobban teljesít, majd ha ez így lesz, 2115 -be, azt a család érezni fogja a saját bőrén.

Attól még egy mai család nem érzi a mai hatalom szlogenjét, ha foci pályák épülnek miközben gyerekek éheznek, családok nap mind nap rettegnek a kilakoltatástól, hajléktalanokat tiltanak ki Városokból, hogy ne legyen látható a valódi probléma,

Amennyiben és ha valóban jobban teljesít hazánk, miért menekülnek külföldre fiataljaink, miért kell a nőket, családokat reklámokkal győzködni, ara hogy szüljenek gyerekeket?

Ezt minden, ember, család érzi a saját bőrén, hogy mikor meri bevállalni a gyermek vállalást.

Ma ez nem érezhető hazánkba, ugyanis a politikusok, akik törvény alkotóknak tartják magukat teljesen elrugaszkodtak a valóságtól, mert ők már elérték az Európai szintű béreket, meg folyamatosan lopják az adó fizetőktől beszedet adót.

A mai politikai elit egyáltalán nem foglalkozik a valódi problémákkal, és reklámokra, foci pályákra költ amíg családok ezrei napi megélhetéssel küszködik,.
Ezek akik ma a politikusokat játsszák, sosem voltak lesznek valódi, nemzetünket szolgáló politikusok, mert még ma is úgy ahogy a rendszer változásnak nevezett módszer váltás óta saját vagyonuk gyarapodásával foglalkoznak, saját klientúrájuk jövőjét építik.

Szokták volt mondani minden ország politikusai olyanok mind maga az országban élő emberek, ugyanis az ember választja a politikust, és ameddig tolvajok, hazaárulok, gyilkosok, maffiózók vezetik hazánkat nincs is miről beszélni, persze ez azért van így, mert akik ma választanak /nyugdíjasok/ azoknak a többsége is úgy rabolta össze vagyonát, házát, kocsiját, és nekik ez a természetes.
A fiatalok miattuk menekülnek hazánkból, mert azt igazságtalannak tartják, hogy egy nyugdíjas ma többet kap mind az a fiatal aki 3 műszakba dolgozik, és a nyugdíjas még ingyen is utazhat, hát szüljenek a nyugdíjasok.
És a mai nyugdíjasnak természetes, hogy a fiatalok külföldre menekülnek, pedig saját gyerekükről Unokáikról van szó.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Baloldali lutri.
  2013-11-17 07:25:44, vasárnap
 
  Baloldali lutri.

Ami a baloldalnak nevezett / ami persze sosem volt igaz / folyik, folyt , a választók lenézése, lekezelésének tűnik számomra.

Nem is értem, hogy várhatnak tőlem, vagy bárkitől szavazatokat, olyan pártok, párt szövetségek, akik nem nevezik meg azt a személyt aki miniszterelnök lesz ha szavazatom nekik adom.

Vagyis az történik ami számomra elfogadhatatlan, hogy szavazzak egy pártra, párt szövetségre úgy, hogy nem tudom előre ki lesz a miniszterelnöke hazánknak.

Itt is a gyávaságról, a választók lenézéséről van a szó, pont ennyire becsülik az úgynevezett baloldali politikusok a választóikat

Lutri ami annyit jelent ha ez a csürhe nyerne választást, lehetne miniszterelnök egy liba tolvaj, vagy egy hazug , vagy egy taknyos akit háttérből irányítanak azok akik már egyszer tönkretették hazánkat, de akár lehet egy ismeretlen senki is.

Szerintem a baloldali csőcselék sosem merte meri bevállalni előre azt, hogy ki is lesz a miniszterelnök ha győznek, mert ezzel rengeteg szavazatot veszítenének, persze ez így is fent áll mert ki az a hülye aki úgy képes szavazni, hogy valójában azt sem tudja kire.

Szerintem az a tisztességes, amennyibe és ha egy párt választásokon indul legyen teljesen egyértelmű, hogy ki lehet a miniszterelnök ha az a párt nyer akire szavazatomat adom.

Persze az nekem nem baj, hogy a tolvaj csürhénél ez nem így működik, mert így nagyobb eséllyel indulnak a jobboldali pártok.

Nem értem azokat akik még így is képesek ezekre szavazni amikor azt sem tudják valójában kit juttatnak ara a hatalomra, hogy hazánkat vezesse.

Persze van véleményem az ilyen emberekről, de azt jobb ha nem tudjuk.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1700 milliárdos adó - csalás,
  2013-11-15 08:03:43, péntek
 
  1700 milliárdos adó-csalás,

Ez frankó, ez pont elősegíti az adó morál növekedését.

Amikor azt írtam, írom, hogy politikusaink maffiózók, tolvajok, rablók gyilkosok, tudom, hogy az emberek többsége azt gondolja, hogy ez így túlzás, a végén mégis némelyik embert eléri az igazmondási kényszer és kitálal, hogy valójában mi is folyik hazánkba.

Ez már nem vicc, az egyszerű állampolgárt napi szinten fenyegetés éri a NAV felől,néhányszáz ezer forint tartozás miatt amíg a multik, politikusok tudtával, vagy akár aktív szerep vállalással 1700 milliárdokat nyúlnak, nyúltak le évi szinten megkárosítva minden honi állampolgárt.

Talán az ilyenek miatt kellet abbahányni vállalkozásunkat, mert a multik erő fölényét nem tudtunk kompenzálni, főleg úgy, hogy nekünk, csak azért mert törvénytisztelő állampolgárok vagyunk mindig be kelet fizetni a NAV felé az adót, áfát ami miatt verseny hátrányba kerültünk a csaló multikkal szemben.

Mi is lesz a következménye ennek a botránynak?

A végén azt az illetőt fogják elmarasztalni aki kimerte mondani végre az igazságot, és a bűnöző politikusok élik tovább maffiózó életüket, mert ezt a politikusok tudta nélkül lehetetlen lett volna éveken keresztül folytatni.

Emlékezünk csak picit egy idióta elszólására " jobb ha azt nem tudjuk,"
Ezt akkor mondta amikor felmerült az a kérdés, hogy honnan folyt pénz ahhoz a bizonyos párthoz.

Gondolkodjunk csak kicsit, valóban azt feltételezünk, hogy ezeknek a tolvaj hazaáruló politikusoknak elég a havi milliós fizetés.

Nem kicsit felháborító ahogy ezek viselkednek, miközben hazánkba három, vagy több millió ember éhezik, nyomorog, százakat lakoltatnak ki, ezreket fenyegetnek napi szinten a bankok, ezreket tiltanak ki városokból, mert szerintük "politikusok " már mindenből kiforgatták őket, és feleslegesé váltak a társadalom számára.

Akitől a bankok elveszik az ingatlanaikat azok mindent a politikusoknak köszönhetnek, mert ők alkották azt a törvényt, hogy szabad rablás folyhasson hazánkba.

Mert ez valójában az mondhat bárki bármit.

És ezért minden politikus felelős, bűnös aki az úgynevezett rendszer váltás óta részt vett a politizálásba. "ami szerintem módszer váltás volt, mert ma már nyíltan, büntetlenül, mindenki tudtával lehet lopni a köz vagyont a politikusoknak "

Ezért legyek én törvénytisztelő, ezért szeressem hazámat, ezért térjenek vissza fiataljaink külföldről, ezért szüljenek gyerekeket hazánkba?

Azért, hogy a bűnöző maffiózó, tolvaj rabló, gyilkos politikus jól éljen az én, mi erőnkből?
És még azt mondják ezek a patkányok, hogy 48 ezerből meglehet élni?
És még azt mondják ezek a patkányok, hogy akinek nincs az annyit is ér?
Most őszintén, nem kellene néhányat felakasztani, hogy a többi rádöbbenjen, nem arról szol a politizálás. hogy lopnak, csalnak, hazudnak éjjel nappal este és reggel?

Jöhet a NAV a banki fenyegetés, amit azonnal a tűzbe hajítok.
Idióták, nekem már nincs mitől, miért félnem, már nem tudtok ártani.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiszolgáltatottság.
  2013-11-14 09:25:52, csütörtök
 
  Kiszolgáltatottság.

A ma életben levő munka-törvénykönyve teljesen kiszolgáltatottá teszi a munka vállalókat.

Egy példa ami azt bizonyítja, hogy semmi joga nincs a kizsákmányolt alkalmazottnak főleg a kizsákmányoló külföldi munka adóknál.

Próbáld csak egyszer érvényesíteni amihez jogod van , hogy a béredet készpénzbe kéred a munka adótól, persze csak úgy kérd ha nem életbevágó az, hogy munka helyet szerez mert biztos lehetsz benne, hogy ha kéred amihez jogod van nem fognak alkalmazni.

Sajnos mindig találnak egy olyan buta embert honfitársaink között aki azért, hogy vezető beosztásba kerüljön nap mint nap alázza meg aki kényszerből oda megy dolgozni.
Vagyis a munka vállaló azt tapasztalja, hogy nem a munkája után van megbecsülve, mert azt az embert szeretik a munka adók akinek semmiről nincs véleménye, és belenyugszik abba, hogy amit ma szabad, azért holnap elmarasztalják.
Azt szeretik aki nem meri megjegyezni, hogy ő is ember, és ne beszéljenek vele úgy mint egy kutyával.ne alázzák meg,

Egyszerűen a munka adok visszaélnek azzal, hogy embereknek szükségük van munka helyre azért, hogy élni tudjanak, tudjanak enni adni gyereküknek, tudják fizetni a rezsi költséget, stb.

Ez mind azon politikusoknak köszönhető, akik ilyen munka törvénykönyvet alkottak, akiket nem érdekel az, hogy emberek úgy dolgoznak,/alkalmi munka/, hogy nincs utánuk fizetve nyugdíj járulék előleg, ami annyit jelent, hogy azok akik ma így vannak foglalkoztatva nyugdíjasként ha megélik éhen fognak halni.

A mai politikusok úgy gondolódnak sajnos , hogy a mát szeretnék túlélni jól, valódi munka nélkül és hogy mi lesz a jövőbe az egyáltalán nem érdekli őket.

Ez történt a hibás terméknek nevezet, persze mindenki tudja, hogy valójában az deviza hitellel is, senki nem gondolkodott előre aminek ma látjuk a kárát, vagy ha mégis előre gondolkodtak akkor tudatosan tettek tönkre embereket, családokat, akiknek a szavazataikra számítanak a választásokon.

Én nem is értem miért nem lehet egy törvénnyel megszüntetni, kimondani azt ami tény, a bankok tisztességtelen anyagi haszon szerzés céljából deviza hiteles családokat tettek tönkre, embereket kergetek öngyilkosságba., és minden ilyen szerződés semmis.

Ehhez volna szükség bátorságra igaz Orbán Viktor úr, de ahol az asszony hordja a nadrágot, ahol a gyávaság felülírja az igazságot ott ez sosem lesz kimondva.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lassan visszalopakodnak a hazaáruló gengszter tolvajok.
  2013-11-10 08:19:15, vasárnap
 
  Lassan visszalopakodnak a hazaáruló gengszter tolvajok.

Mesterházy csak báb az új mszp berkein belül, ugyanis a háttérből fű alatt ugyanazok irányítják azt a baloldalinak nevezet, a valóságban nem baloldali pártot akiknek nagymértékben köszönhető, hogy hazánk állampolgárai rabszolgákká váltak saját hazájukban.

Persze azért be kell vallani még ha nehezünkre is esik, hogy ehhez nagymértékben hozzájárultak a FIDESZ politikusai is, mert ők is ugyanazt folyatták csak okosabban amit a hazaáruló MSZP elkezdet, vagyis a saját klientúra helyezettbe hozása.
Látvány politizálás ami azt jelenti, nyíltan, támadták a külföldi bankokat, szolgáltatókat, multikat, de a valóságban mindig úgy alakítanak mindent, hogy a fent említetteknek is jó amit a jelenlegi hatalom művel, művelt, és így vezetik félre a választókat, persze csak azokat akik nem látnak át a szitán.

Például a valóságban semmi segítséget sem kaptak a becsapot, alul informált, félrevezetett, deviza hitelesek, mert az nem segítség, mint az árfolyam-gát, ami későbbre teszi a problémát, vagy az ha az állam megvásárolja az ingatlant az adóstól és kifizeti a bankot, stb.

Említhetném a nagy dirr-el dúrral beharangozott rezsi csökkentést is mert itt is csak az a gond, hogy amit itt nyerünk azt máshol beszedi az állam, például ebadó, amiért én valójában semmit sem kapok, és egy borzasztó igazságtalannak tartok.

Lehet reklámozni, hogy" Magyarország jobban teljesít", csak az a baj ezzel, hogy a lakosáig nem így érzi.

Mit is érez a lakosság?
Csak azt, hogy hó végén nincsen pénz kényére hiába dolgozik becsületesen.
Csak azt, hogy a külföldi kizsákmányoló munka adók megalázzák, éh bérért foglalkoztatják.
Csak azt, hogy a különböző szolgáltatók, bankok becsapják, nem az elvárt, kifizetett szolgáltatást nyújtják.
Csak azt ha kimeri mondani mit gondol azonnal fenyegetésbe részesül a adhatóság, a bankok, felől.

Mit is lát a lakosság?
Csak azt, hogy foci pályák épülnek miközben neki napi megélhetéséért kell küzdeni.
Csak azt, hogy politikusok egymást marják, ölik azért, hogy ingyen élhessenek a politikából, és közel legyenek ahhoz, hogy előbb jussanak információhoz arról ami nekik anyagi hasznot jelent.

Vedd már észre te buta kizsákmányolt választó, itt nem érted, nem hazád boldogulásáért folyik a kampány, hanem azért, hogy ők akik várják szavazataidat jól tudjanak élni valódi munka, valódi teljesítmény nélkül.

Azt nem veszi figyelembe a tisztelt, /ami persze részemről nem igaz / politikai elit, hogy egyre több ember kerül abba a helyezettbe, hogy már nem lesz mit vesztenie, és ezekkel mit fog kezdeni.

Ja persze majd elfelejtetem, őket fogják kikiáltani terroristává, szélsőségesé, esetleg elmebetegé.
Pedig ez a három pont a mai aktív politikusainkra jellemző.

Ezt bizonyítják azok a ma alkotott törvények is amelyek alkalmazhatatlanok az életbe, vagy ellentmondásosak egymásnak.
Például a köz munka törvény ami nem mondja ki, hogy mellette nem dolgozhatok alkalmi munkát amivel elveszem a másik elől a megélhetési lehetőséget.

És ezeket a törvényeket tanult politikusok alkotják, ja persze lehet, hogy vásárolta vagy lopta a diplomáját, jogosítványát, bizonyítványait.

Ez a nagy demokrácia? 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nesze semmi fogd meg jól.
  2013-11-04 19:13:11, hétfő
 
  Nesze semmi fogd meg jól.

FIDESZ segítség a deviza hiteleseknek,

Menjetek ti a jó kurva édesanyátokba az árfolyam gát baromságotokkal együtt, hogy tudnátok megdögleni mindegy szálig ingyenélő barmok.

Idióták az árfolyam gát csak ara jó, hogy a problémát eltoljuk későbbre, ezzel ti nem oldotok meg semmit.
Ere volt szükség 1 hónapra, hogy ezt kitaláljátok?

Rohadjatok meg Családotokkal együtt, és ne csodálkozzatok, hogy a jobbik erősödik, mert ez pont az ilyen intézkedéseiteknek köszönhető.

Végeztem a mocskost tolvaj hazaáruló FIDESSZEL ti sem vagytok jobbak az hazaáruló tolvaj MSZP - nél.

Legyetek átkozottak mint ahogy az az orvos írta aki miattatok vesztette el betegét, szóval ti is gyilkosokká váltatok áttételesen ahogy az MSZP politikusok a Gyurcsányal, a liba tolvajjal az élen.

Röhögjetek tovább, vágjátok el egymás nyakát, kiabáljátok ki, ki mit is lopót amíg tehetitek úgy ahogy ma tettétek, előbb utóbb mindenki megkapja amit érdemel, ha nem ti akkor gyermekeitek.

Legyetek átkozottak!!!
Nem ezt ígértétek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyomás gyakorlás, ígérgetés, hűlyítés, telhetetlenség,hazug
  2013-11-04 09:02:31, hétfő
 
  Nyomás gyakorlás, ígérgetés,hülyítés, telhetetlenség,hazugság.

Az egészségügyben, folyamatos nyomás gyakorlás, telhetetlenség, hazugság, pazarlás folyik.

Mindez úgy, hogy nem veszik figyelembe, az ország helyezettét, azok akik visszaélnek azzal, hogy a gyógyítással foglalkoznak.
Harcolnak és persze jogosan az Európai bérekért, persze figyelmen kívül hagyják, hogy az egyszerű állampolgárok jövedelme hol tart az EU .s állampolgáraitól.

Magyar focista, aki mindig a következő 15 évre ígéri hazánk kilábalását a 8 - 1 ből, de ma várja el az EU szintű létesítményeket, béreket, becsapva, hazudva azoknak akik még hisznek a honi fociba.
Azt felejtik el az ingyenélő, politikusok, focisták, hogy teljesítmény után várható el a jólét, és nem előre adják a multik sem a megemelt fizetést.

Nálunk mindig minden fordítva történik, először fizetést, színvonal emelkedést vár a focista, orvos, de minden közalkalmazott, és majd utána teljesít, mondják ők, de ez nem így működik a kapitalizmusba, a valóságba,

A normális állapot az az, ha teljesít valaki azután várhat, többet, munka adótól, a közalkalmazott a társadalomtól, és nem él vissza azzal, hogy igen jól tudja alkalmazni a nyomás gyakorlást, ezzel ezek a mocskok pont azoktól veszik el a lehetőséget a helyeztük javulásától akik valójában megkeresik azt a pénzt amiből ők is részesülnek, élnek.

Az orvos, a focista a politikus,a rendőr, de minden közalkalmazott önző, és mindenáron eltapossa azt akinek az erejéből, munkájából valójában él.
Amennyiben szükségesnek látja a rendőr még gumibottal is jelzi az adó-fizetőnek, hogy az lesz amit ő szeretne, és ez minden EU . s országra jellemző.

A politikus politikai érdeke ezen csoportok elégedettsége, és ezért teljesíti minden követelését, még úgy is, hogy ezen intézkedések más réteg kárára történik, mert ezek nyomás gyakorlást tudnak gyakorolni a politikusokra.

A sport /foci / ami valódi teljesítmény nélkül van kiemelve. annak köszönheti az ami ma történik, persze fedezet nélkül, hogy van hazánknak egy foci buzi Miniszterelnöke aki nem látja a fától az erdőt.

Amíg ez így lesz hazánkban nem várható semmi valódi eredmény, hiába fúja a média éjjel nappal este és reggel.

Akinek, akik ma ígérik, jobb lesz a jövőben hol lesznek 15 év múlva?

Így könnyű ígérni, mert tudja sosem fogja senki felelősségre vonni ígéretéért.
Vagyis az a munka vállaló, persze nem a közalkalmazott mind be van csapva, félre van vezetve, hülyének van nézve, éh bérért van foglalkoztatva, megvan alázva, ki van zsákmányolva.
Például az egyszerűsített foglalkoztatás, vagy a közmunka, ami mindenkinek jó, csak a munka vállalónak nem.

Ez ma Magyarország 2013. 11.04. FIDESZ, Orbán Viktor hatalma alatt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még élek
  2013-11-01 23:09:47, péntek
 
  Még élek.

Szabadon mint a madár, ezt nem mindenki mondhatja el magáról, de annak úgy kell.
Mindenki azt kapja amit érdemel

.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2013.10 2013. November 2013.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 36
  • e Hét: 299
  • e Hónap: 612
  • e Év: 612
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.