Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Ne érje szó a ház elejét
  2013-11-08 05:33:25, péntek
 
  ,,NE ÉRJE SZÓ A HÁZ ELEJÉT"

Ez a "ne érje szó a ház elejét"-kényszer rettenetesen sokat ront abban a folyamatban, hogy ismét nemzetté váljon a nép, ami egyáltalán most kezd újra néppé válni. Hiszen a JOBB- és BAL-oldalra való osztottság is gátja ennek. Két nyájjá válva, felsorakozva - 20. éve ott ,,béget" a maga vezére mögött. Tetszett ez az okt. 23-i Békemenet még akkor is, ha nyájként lettek feltüntetve mindkét oldalon... Igen! Mindkét oldalon!!!
Pedig, a Békemenetelőket teljesen alaptalanul tüntetik fel BALRÓL ,,JOBBOSOKNAK", JOBBRÓL, pedig ,,Fideszbirkák"-nak!

Ez a mindkét oldalról jövő támadás nagyon nem tesz jót Magyarországnak és a benne élőknek! Ez csak az ,,OSZD MEG ÉS URALKODJ!" elvét követő politikusoknak jó!!! Ezért folyik az uszítás és az alaptalan vádaskodás jobbról is és balról is...
A békemenetelők valójában, a két oldal között egyfajta HIDAT alkotnak, vagy inkább azt a mélységes árkot szeretnék némiképpen betemetni, amit jobbról és balról is megpróbálnak minden létező módon és eszközzel mélyíteni.

Pedig, a nép már kezd belefáradni ebbe. Talán ezért követelte október 23-án oly kétségbe esetten a baloldalinak nevezettek rendezvényén az "összefogást", hogy egyik vezérük percekig nem tudott megszólalni. Szemlátomást már ez a ,,nyáj" is belefáradt ebbe a megosztottságba. Csakhogy, az ő vezérük nem a nemzeti összetartozásra, hanem pont ellenkezőleg: a gyűlölködésre való összefogásra szólította föl balosnak hazudott híveit.

Mindaddig, míg ez így van, nem jöhet létre semmilyen összefogás a ,,NEMZETEGYESÍTÉS" jegyében!

Az a legfőbb akadálya a nemzeti egység létrejöttének, hogy a magukat szocialistának hazudók valójában DIKTATÚRÁT valósítottak meg 1990 előtt... Nem lett tisztázva - még 1990-ben - hogy valójában azért adták át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét. (Tessék csak megnézni ennek bizonyítékát: az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek itt látható kivonatát!)

http://furaila.xfree.hu/256559 MSZMP KB-jegyzőkönyv fizetésképtelenségről

Be kellett volna vallani, hogy amiért az egyetlen párt oly mértékben telepedett rá Magyarország MINDEN ÜZEMÉRE, GYÁRÁRA és INTÉZMÉNYEIRE - a függetlenített kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival, annak minden infrastrukturális hátterével és az alkalmazottaik bérével, hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét... és már az 1970-es évektől kezdődően attól a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből kellett fizetni!!!

http://furaila.xfree.hu/256559 MSZMP KB jkv. Az ország tönkretevéséről- eladósításáról

Az, hogy már akkor is folyamatosan ELÁRULTA a MUNKÁSOSZTÁLYT ez a "PUHA" DIKTATÚRÁT megvalósító hatalmas PÁRT apparátus - mi sem bizonyítja jobban, mint-hogy az 1980-as évekre pont a munkásság volt a legszegényebb! Tessék csak elolvasni Báthory Zoltán: a ,,Tanulók, iskolák, különbségek (Egy differenciális tanuláselmélet vázlata)" című könyvében. Megjelent: 1992-ben a Tankönyv Kiadónál.)
BÁTHORY ZOLTÁN olyan statisztikai adatokra hivatkozik ebben, a mások munkáját is összegző könyvében, melyek azt bizonyítják, hogy az 1980-as évek szakmunkás rétegének gyermekei teljesítenek a legrosszabbul az iskolákban.
A továbbtanulási arányuk egyre kisebb... Az okokat ,,kutatva" megállapítják a szerzők: a szegénységgel, az egzisztenciálisan halmozott hátrányos helyzettel magyarázhatók az ,,alul teljesítések" (vagyis: képességeik szerint többre lennének képesek).
Sőt! Már 1971-ben törvényt kellett hozni az ifjúságról... Nem folytatom... inkább rátérnék arra, hogy miért lett ez elhallgatva a magyar NÉP előtt? És miért képesek magukat még mindig baloldalinak nevezni a legvadabb kapitalistákká vált - volt függetlenített pártvezérek? Talán, mert megkötötték velük azt a bizonyos PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják! Sőt! Még 2014-ben is a TUDATLANSÁG és FÉLISMERETEK alapján fogunk elmenni "SZAVAZNI" és NEM VÁLASZTANI-tudni!!! Nemhogy 1990-ben NEM VOLT SZABAD a választás, hanem az azóta eltelt 23-24 évben sem! Mert milyen egy választási lehetőség az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a PÁRTOKra oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!??? Vagyis, szó sem lehet valódi VÁLASZTÁSRÓL!!!

http://furaila.xfree.hu/256559 Paktum


Ezért, aztán az ÁRULÁS és az ország lakosságának (népe) eladósítása tovább folytatódhatott... zavartalanul! Így fordulhatott elő, hogy a mai napig ünnepelhetnek 1956-os népfölkelés és szabadságharcosok emlékére megtartott emlékezéseken azok és jogutódaik, akik a legfőbb GYILKOSAI voltak a 13 napos harcban résztvevőknek. És gyilkosként vettek részt az 1956-os népfölkelés leverését követő véres megtorlásban...

http://furaila.xfree.hu/256559 Mansfeld Pétert a munkásosztály árulásáért akasztották föl.

Zavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS? Tessék csak elolvasni a fenti képen látható idézetet! Azt, amivel a bíró megindokolta egy akkor még kiskorú pesti srác - halálra ítélésének jogosságát! Az, pedig a munkásosztály "ÁRULÁSA" volt!!! Kérdem én és azt hiszem, hogy jogosan - milyen büntetést érdemelnének ezek a "hivatalos" ÁRULÓK? És ebben mindenki cinkos, aki ezt nem vallja be!!! Addig álságos minden politikai tevékenység és minden un. "VÁLASZTÁS"!!! Így, sajnos, a 2014-es sem lesz valójában "SZABAD", mint ahogy az 1990-es sem - és az azóta összes nem volt az!!! A múltat be kellene végre vallani! Erre az ELSZÁMOLÁSRA-ELSZÁMOLTATÁSRA JOGOS ÖNVÉDELEMBŐL LENNE SZÜKSÉG! Ugyanis, ha valaki önmaga, vagy mások számára ártó szándékkal cselekszik és ezért őt soha nem vonja senki felelősségre, akkor mindaddig fennáll a veszélyeztetettség helyzete, MÍG EZ MEG NEM TÖRTÉNIK!!!.
Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ártó szándékúak diktatúrája!!! Vagyis, a diktatúra folytatódik, csak-hogy ezt már nem szocializmusnak hazudják, hanem "DEMOKRÁCIÁNAK". Ami valójában, pártokrácia - a Paktumnak köszönhetően. Pártokrácia, mert a pártfegyelem betartatása fontosabb a pártok képviselői számára, mint a nép demokratikus és VALÓDI KÉPVISELETE. Vagyis, a PÁRTÉRDEK FELÜLÍRHAT MINDENT, még azt is, ami a NÉP ÉRDEKE LENNE!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2013.10 2013. November 2013.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 107 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5475
  • e Hét: 6855
  • e Hónap: 7802
  • e Év: 43743
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.