Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 110 
Hát csak.....
  2013-02-28 13:43:18, csütörtök
 
  ....csak jó sejtettem amit sejtettem!! 100%-ig biztos vagyok benne hogy nem lesz randi a hétvégén! Megnéztem az adatlapját és szerintem annál a 46 éves hölgynél volt aki írt neki az adatlapjára és ebből kifolyólag gondolom, hogy nem fogunk mi találkozni hétvégén!! Tegnap este is fent volt az oldalon és micsoda véletlen pont akkor amikor a hölgy írt neki!
A hölgy üzenete:Nem igazán tudom, mi a jelentősége ennek a szavazásnak, talán egy fajta visszaigazolás?...mindenesetre jólesett!!
Gondolom neki is írja a sok hülyeséget! De az is lehet, hogy eljön értem hétvégén meglátja, hogy mennyit tudunk és hogy és hogy nem szexelni, hazahoz és közölni fogja ,hogy nem így gondolta! Vagy ír, hogy nem tud eljönni mert közbejött valami!! Nagyon beleéltem magam tegnap ebbe az egészbe és ma valahogy egész nap olyan volt mintha nem akarnák tőle semmit mintha kényszer érzetet éreznék hogy holnap menni kell hozzá, és valahogy mennék is meg nem is. Nem érzek egyáltalán haragot íránta csak aki egyszer el játsza a bizalmam azt nehéz visszaszerezni.

Írtam neki egy üzenetet:Nagyon szépen kérlek, ŐSZINTÉN válaszolj, hogy akarsz-e velem találkozni hétvégén vagy sem? Én olyan vagyok ha megszeretek valakit azt nagyon tudom szeretni és a szívemen viselni mindent és ezért ne játsz az érzéseimmel tovább kérlek!! Tudom neked is van ezernyi dolgod és csak ennyit kérek tőled, hogy légy velem Őszinte. Bár mi is lesz és bárhogy döntesz ezen a számon mindig megtalálsz!! MINDIG SZERETNI FOGLAK:-)

De akkor már csak barátként fogom szeretni! És a barátokból lesznek a jó szeretők:-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lassan kezd...
  2013-02-28 12:58:35, csütörtök
 
  .....be igazolódni az idegességem, hogy ez csak hirtelen fellángolás volt a számára, hogy péntektől hétfőig együtt leszünk ! Akkor nagyot fogok benne csalódni!! Fent volt az oldalon és arra sem méltatott, hogy visszaírjon, hogy szia ! Lehet hogy ma már többet nem jön fel az oldalra csak, hogy ne kelljen velem beszélni és a hétvégén megint Szegedre megy!! Akkor végkép összetört bennem mindent.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kezdek nagyon.....
  2013-02-28 10:34:25, csütörtök
 
  ......ideges lenni, hogy mi is lesz! Igaz a lovag eldöntötte, hogy péntektől hétfőig leszünk együtt meg le is jön értem, de azt még nem tudja, hogy hová kell értem jönnie ! Nagyon-nagyon jár az agyam! Veszteni nem vesztek vele semmit, de nem tudom olyan kétes érzések vannak bennem nem úgy mint az elején, hogy megdobbantotta a szívemet, de még is úgy érzem, hogy nagyon szeretnék vele lenni !  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hát igen....
  2013-02-28 05:21:07, csütörtök
 
  .....majd meglátjuk, hogy mi lesz a horoszkópunk szerint! Remélem nekem bejön de nagyon merem remélni, hogy neki nem legalább is felém ne!!


Horoszkópom:

Kedves Halak!
Merj belevágni néhány új dologba csütörtökön! Az újdonságok felpörgetnek és megmozgatják a fantáziádat is. Ma nem kell félned a szokatlan feladatoktól és a meglepő kérésektől! A csillagok gondoskodnak arról, hogy a kezdők szerencséje melléd álljon mindenben, amit életedben először csinálsz.


Lovag horoszkóp:

Kedves Vízöntő!
Ma senkivel sem tudsz úgy bánni, mint más napokon. Akit eddig kedveltél, azt most könnyedén megbánthatod, akit eddig ki nem állhattál, azt most segíted. Csütörtökön régi ellenségeidből lehetnek barátok, és a barátaidból ellenfeleid.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2013-02-28 05:15:12, csütörtök
 
  Kedves Kos!
Csütörtökön erős lesz benned a birtoklási vágy, emiatt olyasmit is megvehetsz, amire semmi szükséged sincs valójában. Ma lépten-nyomon rád köszönnek a boltok kirakatai, és befelé csábítanak. Különösen az akciós áruk hatnak rád csábító erővel, hiszen ezek a pénztárcádat is kímélik.


Kedves Bika!
Úgy érzed, hogy gúzsba kötnek a lehetőségeid. Miközben szárnyalnál, a földre rángatnak a pénzügyek, miközben álmodoznál, a realitásokkal sokkol a párod. Nincs mit tenni, meg kell tanulnod egyszerre álmodozni és a földön járni. Csütörtökön ez is sikerülhet.


Kedves Ikrek!
Csupa kötelességtudat vagy csütörtökön. Persze ehhez az is hozzájárul, hogy kicsit elcsúsztál a határidős dolgaiddal és szeretnéd bepótolni őket. Ne kapkodj, mert akkor könnyedén hibázhatsz. Inkább tölts több időt a munkával, de haladj kényelmes tempóban!


Kedves Rák!
Ma ne vállalj mókamesteri feladatokat, mert a környezetedet szinte lehetetlen lesz megnevettetni. Nyomott hangulat vesz körül, ami lassan elkezd lehúzni téged is. Igyekezz minél kevésbé bevonódni ebbe a rosszkedvspirálba, és őrizd meg a mosolygós hangulatodat!


Kedves Oroszlán!
Ma bohém hangulatban vagy, és sokkal inkább a lustálkodáson és a szórakozáson jár az eszed, mint a kötelességeiden. A csütörtök arra tanít téged, hogy tudd összehangolni a lazaságodat a kötelességtudatoddal, hiszen ezeknek nem kell feltétlenül ellentmondásban állniuk egymással!


Kedves Szűz!
Amíg sokan mások bal lábbal kelnek csütörtökön, addig a Szüzek jól érzik magukat. Ma képes vagy minden helyzetnek a fonákját nézni, és mindenben megkeresed a számodra pozitív nézőpontot. Persze ebben benne van az is, hogy ma neked kell vigasztalnod a bal lábbal kelő ismerőseid többségét.


Kedves Mérleg!
Tombol benned a kötelességtudat. Ma mindent azért teszel meg, mert tudod, hogy úgy lesz helyes. A nap végére azonban már fárasztani fog ez a sok-sok kötelezettség, és ezért megpróbálsz lazítani a programon. Persze ma a lazítást sem viszed túlzásba.


Kedves Skorpió!
Ma képtelen leszel a diplomatikus megoldásokra, és szívesen mész bele a konfliktusokba. Különösen az tölt el élvezettel, ha úgy érzed, az igazság nevében oszthatsz ki másokat. Vigyázat, holnapra kiderülhet, hogy az igazság nem a te oldaladon állt!


Kedves Nyilas!
Várakozó álláspontra helyezkedsz csütörtökön. Ma nem akarsz semmit elkapkodni, mert úgy érzed, hogy megfontoltan kell haladnod a céljaid felé. A mai nap alkalmas arra, hogy régen megkezdett ügyeket fejezz be, méghozzá szinte egyik percről a másikra lezárhatod ezeket.


Kedves Bak!
A mosolygás ma a védjegyeddé válik. Csütörtökön nem esik nehezedre, hogy kedves legyél az emberekkel, könnyedén ismerkedsz meg idegenekkel, és az egész napodat áthatja a belső derű. Jó lenne konzerválnod ebből a derűből egy keveset a kevésbé jó napjaidra is!


Kedves Vízöntő!
Ma senkivel sem tudsz úgy bánni, mint más napokon. Akit eddig kedveltél, azt most könnyedén megbánthatod, akit eddig ki nem állhattál, azt most segíted. Csütörtökön régi ellenségeidből lehetnek barátok, és a barátaidból ellenfeleid.


Kedves Halak!
Merj belevágni néhány új dologba csütörtökön! Az újdonságok felpörgetnek és megmozgatják a fantáziádat is. Ma nem kell félned a szokatlan feladatoktól és a meglepő kérésektől! A csillagok gondoskodnak arról, hogy a kezdők szerencséje melléd álljon mindenben, amit életedben először csinálsz.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép reggelt mindenkinek:-)
  2013-02-28 05:11:58, csütörtök
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hát ez....
  2013-02-27 15:15:30, szerda
 
  .....már szerintem felkérés egy táncra vagy a kész tényeket közli érzéssel ! Ma is beszéltem a lovaggal és pénteken jön értem és hétfőig. Csak az a bibi, hogy Ő hétfőn dolgozik és egyedül maradnák nála ha hétfőn akar hazahozni. Kérdeztem tőle, hogy te hétfőn dolgozol? Annyi volt rá a válasza, hogy ha nem akarom, hogy dolgozzon akkor Ő otthon marad a karjaim közt. Meg ha megszeretjük egymást a hétvégén akkor hozzá költözöm punk-tum. Mert közölte megint hogy legyek Övé örökre!! Ő nagyon szeretné. Megkérdeztem, hogy mennyi rá az esélyem, hogy hozzá költözök? A válasza az volt, hogy velem álmodott és nagyon szeretné. Hát nem tudom, hogy tényleg mi tévő lennék ha hétfőn közölné, hogy ott kell hogy maradjak vele! Nem tudom hogy merjek-e hinni neki! Ez mind nagyon szép és jó de nem tudom! Ha a szívemre hallgatok akkor már szerintem haza sem jönnék hétfőn ! Ha az eszemre hallgatok akkor igen is meg nem is . Tényleg nem tudom mert még ilyen helyzetben soha nem voltam és ez tényleg szar helyzet így! Meg van még 1-2 probléma amit meg kell beszélnünk. Igaz neki nem probléma mert Ő dolgozik Én meg sajna nem akár mennyire is keresek nem találok ! Ezt megemlítettem neki, de nem csinált belőle problémát sőt közölte, hogy nem is kell dolgoznom majd Ő dolgozik. Csak sajna van még egy olyan probléma, hogy a vállamat nyomja egy kevés tartozás amiről Ő nem tud!! Nem szeretnék ezért függni tőle és azt hallgatni, hogy fogjam be a számat mert Ő tart el! És ilyen helyzetben könnyen meg is kapja az ember . Na majd kiderül hogy mi lesz!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2013-02-27 14:50:25, szerda
 
  Kedves Kos!
Legyél óvatos az utakon! Ma figyelj jobban oda közlekedés közben, és ne hagyd, hogy elkalandozzanak a gondolataid. Ne telefonálj az úton és ne írj üzeneteket sem, még akkor sem, ha gyalogos vagy. Most könnyedén elkalandozhat a figyelmed közlekedés közben, és ennek lehetnek apróbb balesetek a következményei.


Kedves Bika!
Kiváló éleslátásról teszel tanúbizonyságot szerdán. Ma pontosan meglátod, hogy kinek mit kellene tennie, és ezt azonnal szavakba is öntöd. Arra azonban nincs garancia, hogy mások meghallgatják, vagy megfogadják a véleményedet. Sajnos nem mindenki örül annak, amit mondasz neki, ezért jól teszed, ha felméred a helyzetet, és nem fogalmazol túl élesen.


Kedves Ikrek!
Szerdán szinte észrevétlenül lassú változások kezdődnek az életedben. Valójában nem is ma indulnak ezek a lassú folyamatok, de ma jutnak el arra a szintre, amikor már szabad szemmel is kezdenek látszódni. Most ahelyett, hogy elhagynál valamit vagy valakit egyre közelebb kerülsz hozzá. Mindezt pusztán azért, mert egy másik szemszögből kezded vizsgálni a helyzetet.


Kedves Rák!
Éber álmodozással töltöd a szerdádat. Van a mai napodnak egy kis pikantériája, méghozzá az, hogy olyan emberek tudását csodálod, és olyan képességeket értékelsz nagyra, amelyek benned is megvannak. Megvannak, csak éppen nem vagy hajlandó észrevenni őket. Ha ma valakinek felfigyelsz a tehetségére, nézz magadba, mert ez a tehetség könnyen ott lehet tebenned is.


Kedves Oroszlán!
Lángolás, szenvedély, szerelem jellemzi az Oroszlánok szerdáját. Különösen akkor éled meg mélyen ezt a szenvedélyt, ha a szerelmed valamiért nem lehet ma a közeledben. Sok Oroszlán ír ma szerelmes leveleket és sms-eket a kedvesének. Szerencsére ezek az üzenetek gyors hatást váltanak ki, és a szerelmed is romantikus hangulatba kerül, amire találkoztok.


Kedves Szűz!
Az erőd gyakran pont az egyszerűsítő képességedben van. Abban, ahogy minden problémát részfeladatok halmazaira bontasz, és minden ügyet logikus lépések sorozatának látsz. Ezt az elemző képességedet bármilyen probléma megoldására használhatod. Azaz nemcsak a munkahelyeden jön jól, ha lépésekben gondolkodsz, de például egészségügyi helyzetek megoldásánál is.


Kedves Mérleg!
Megered a nyelved szerdán, és élvezettel beszélsz akkor is, ha eddig a bölcsen hallgató Mérlegek táborába tartoztál. Ma a jegy minden szülötte szívesen hangoztatja a mondanivalóját, és boldogan magyaráznak másoknak. Mintha a hangodat kellene ahhoz hallanod, hogy át tudd gondolni a helyzetedet: amelyik témáról beszélsz, abban sokkal nagyobb lesz az éleslátásod.


Kedves Skorpió!
Régóta keresel valamit, amit szerdán végre sikerül megtalálnod. Reménytelennek látszó ügyek megoldásai, a legjobb büfé a munkahelyed mellett, egy elveszett tárgy vagy a lélektársad - mindegy, mit keresel, azt ma megtalálhatod. Járj nyitott szemmel, hallgass a megérzéseidre és változtass valamit a napirendedben! Ha mindent ugyanúgy csinálsz, ahogy tegnap, a napod is olyan lesz, mint tegnap.


Kedves Nyilas!
Vedd könnyedén! - Ez a Nyilasok szerdai jelmondata. Ma mindent megteszel azért, hogy az élet könnyedebbik és naposabbik oldalát szemlélhesd. A környezetedben nem mindenki osztja a lelkesedésedet, és lesznek, akik megpróbálnak visszafogni. Próbáld meg nekik is megmutatni az élet szebb oldalát, és nyugodtan magyarázd el nekik, hogy hogyan gondolkodhatnak pozitívan!


Kedves Bak!
Egy mondat elég ahhoz, hogy megváltozzon valami körülötted. Egy mondat, amelyet vagy te mondasz ki, vagy mások mondanak ki, és te csak meghallod. Új gondolatok, új utak, és új mondatok születnek benned szerdán, érdemes figyelned ezekre. Ha pedig úgy érzed, hogy nem találod a nap mondatát, üss fel egy pszichológiai témájú könyvet.


Kedves Vízöntő!
Szabadságra vágysz? Sikeres szeretnél lenni? Úgy érzed megérett az idő a változásra? Ha minden kérdésre igen a válaszod, szerdán eljön a számodra a cselekvés ideje. Hogy mit kell cselekedned a vágyott változásokért? Hallgass a belső hangodra, hiszen ez a kis hangocska már régóta diktálja neked a megfelelő lépéseket, csak te nem mindig mersz rá hallgatni.


Kedves Halak!
Rengeteg érzelemre kell felkészülnöd szerdán. Ma szinte minden azonnal emocionális reakciókat vált ki belőled. A boldogság, az öröm, és a szerelem lesznek dominánsak a napodban, de azért egy kis szomorúság is vegyül majd a szerdába. Ma te is rengeteg érzelmet váltasz ki másokból. Fogadd el, hogy szerdán vagy gyűlölnek,vagy szeretnek az emberek - középút nem létezik ma.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Hát megint.....
  2013-02-26 18:01:19, kedd
 
  .....megcsináltam a saját hülyeségem ! Hát meg tudtam állni, hogy nem mentem fel az oldalra de a szívem azt súgta, hogy igen. Hát délután két óra felé meg is tettem. Hát még soha nem éreztem ilyet egy pasi után sem mint amit ma délután a lovag után!! Fent volt a lovag az oldalon, ha bele gebedek akkor sem írtok neki gondoltam Én!! De Ő nem így gondolta és írt, hogy sokat gondol rám ! Meg hogy a segítségemet szeretné kérni meg hogy legyek a barátja ne távolodjak el tőle! Mit tennék az Ő helyébe ilyen helyzetben? Leírtam neki ha Én az Ő helyében lennék adnák a másik illetőnek egy esélyt egy találkára és megbeszélni mindent! De mivel Én visszautasítottam Ő már nem bírta tovább és elment Szegedre hétvégén egy csajszihoz ! Megkérdeztem tőle, hogy ez csak egy hétvége volt vagy többet szeretne a hölgytől? Hát azt a választ kaptam, hogy ez csak rajtam múlik!! Hát ez annyira múlt rajtam, hogy a hétvégét együtt fogjuk tölteni ! Közölte, hogy szex orrvérzésig!!!! Nem tudom, hogy merjek-e hinni neki? Ha nem jön hétvégén akkor nincs tovább itt a vége a bizalmamat örökre eljátszotta!! És már az sem fog meghatni, hogy nagyon hiányzom neki!!
És ennek örömére csak úgy dőlnek a jobbnál jobb pasik !! Az egyik Agrár mérnők a másik Ügyvezető igazgató /messziről jött ember azt mond amit akar/ meg egy 110 kg-os 185 cm magas pasi! Ha egyet találok magamnak akkor dögivel jelentkeznek ha nincs senkim akkor senki!! Nem baj majd meglátom mi lesz a hétvégén!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2013-02-26 09:06:03, kedd
 
  Kedves Kos!
A párkapcsolatodban most egy olyan szakaszhoz érkeztek, amilyen szakaszban egyszer már jártatok (vagy mással jártál). Akkor talán nem a legjobb döntéseket hoztad meg. Kedden viszont az akkori tévedésekből okulva újrapróbálkozhatsz, és ezúttal sokkal könnyebben hozol majd jó döntést. Érdemes kihasználnod ezt a - talán - soha vissza nem térő alkalmat!


Kedves Bika!
Széles érzelmi skálát jársz be kedden. A mai napodban könnyen lehet nevetés és pityergés is. Igaz, ezek a könnyek most a legtöbb Bika esetében örömkönnyek lesznek. A bosszúságok sem kerülnek el kedden, és ezek annál bosszantóbbak, minél nagyobb boldogság vár rád ma. Ezt a nagy érzelmi ingadozást akkor viseled el jól, ha észben tartod: sokan vannak körülötted, akik szeretnek és veled sírnak, veled nevetnek.


Kedves Ikrek!
Talán nem túlzás máris vidám tavaszi flörtökről beszélni az Ikrek esetében. De, ha ebben van is túlzás, az legfeljebb az időjárással lehet kapcsolatos. Az Ikrek lelkében tavaszodik, és egyre inkább vágynak egy kis szerelmi kalandra, flörtölésre is. Ma szemezel, kacéran mosolyogsz, és valószínűleg úgy viselkedsz, mint egy középiskolás csitri.


Kedves Rák!
A kedd felszabadult, és laza nap lesz a Rákok számára. Ma olyan bohóságokra is jut időd, mint játszani a háziállataiddal, csevegni a barátnőiddel és talán egy kevés sportolás is belefér. Érdemes is lazábbra venned a gyeplőt, hiszen nemsokára olyan pörgés kezdődik az életedben, amely előtt jól jön egy kis pihenés neked.


Kedves Oroszlán!
Egy kis belenyugvással fogadod a kedd eseményeit. Könnyen érezheted úgy, hogy nincs is már kihatásod a mai nap forgatókönyvére, pedig a valóságban csakis olyasmik történnek, amiket nemrég még te akartál megtapasztalni. Jó, persze, lehet, hogy nem ilyen vegytiszta tapasztalásra vágytál. Mindenesetre érdemes megvizsgálnod a gondolataidat, hogy kiderüljön, mivel hívtad magadhoz a keddi élményeket.


Kedves Szűz!
Mi a szerelem a számodra, kedves Szűz? Menedék? Motiváció? Energia? Boldogság? Érzelem? Kedden választ kaphatsz arra a kérdésre, hogy mi számodra a szerelem, és arra is, hogy miért olyan rettenetesen fontos neked ez az érzés mostanában. Ha pedig azok közé tartozol, akik azt hiszik, hogy ők már soha többet nem lesznek szerelmesek, könnyen rájöhetsz, hogy milyen butaság ilyesmit gondolni.


Kedves Mérleg!
Rengeteg e-mail érkezik a postaládádba kedden. Lesz köztük néhány különös, lesznek kedvesek, lesznek spamek is szép számmal. Érdemes figyelmesen tanulmányoznod ma a levelezésedet, mert a csillagok szerint írásban érkeznek hozzád a fontos hírek. Most könnyebben fogalmazod meg a szavaidat a billentyűzeten gépelve, mintha ki kellene mondanod ezeket. A naplóírást is folytathatnád (vagy újrakezdhetnéd)!


Kedves Skorpió!
Szerelem. Milyen egyszerű szó, és mégis milyen sokat számít. Ma szerelmes akarsz lenni, és szerelemmel akarsz a párodra tekinteni. Ezt az érzést nem lehet akarással erőltetni. Engedd el magad, és várd meg, amíg mélyen benned felbukkan a szerelem. Mert kedden felbukkan, ha hagyod, és ha nem erőlteted. Ha szingli vagy, ma akkor is érdemes elengedned az akarásodat, és a kontrollmániádat!


Kedves Nyilas!
Önzetlen segítséget kapsz kedden. Még az is lehet, hogy ez a segítség nemcsak önzetlen, de titkos is. Mintha valaki direkt arra hajtana, hogy ne is sejtsd, hogy ő támogat téged. Ne lepődj meg azon, ha ma könnyedebben sikerülnek a dolgaid. Különösen azokban a feladataidban haladsz könnyen, amelyekben másokkal is együtt kell működnöd. Talán pont ők a titkos támogatóid is.


Kedves Bak!
Ne engedj az észkontrollból! Talán úgy ítélheted meg, hogy sokkal több érzelemre lenne szükséged, és ebben részben igazad is van. De ez nem jelenti azt, hogy a rációt, ki kell dobnod, és mostantól csakis az érzelmeidre kell hallgatnod. Kedden észreveheted, hogy pont az okoz benned feszültséget, ha el akarod nyomni a racionális énedet. Pedig Bakként ez igen fontos része a személyiségednek.


Kedves Vízöntő!
Magányos harcos vagy kedden. Ma egyedül megküzdesz a legfélelmetesebb ellenséggel is, és képes vagy elérni bármit. Ugyanakkor, ha mások is csatlakoznak hozzád, csökken a hatékonyságod, míg végül szinte teljesen tehetetlenné váltok. Ebben nagy szerepe van annak, hogy te ma tetterősnek érzed magadat, de a környezetedben sokan csüggedtek el.


Kedves Halak!
A jó dolgok lassan születnek. Valójában észrevétlenül terelnek az események kedden egy előléptetés vagy egy új munkahely felé. Ma a szakmai lehetőségek egészen szelíd úton találnak meg. Egyszerű ötleteknek álcázzák magukat, hogy aztán szelíd határozottsággal egy lépéssel feljebb toljanak a szamárlétrán, vagy legalább a fizetésedet megemeljék egy kis jutalommal.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 110 
2013.01 2013. Február 2013.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 110 db bejegyzés
e év: 283 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 54
  • e Hét: 343
  • e Hónap: 623
  • e Év: 60472
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.