Belépés
venci76.blog.xfree.hu
A ruha teszi az embert - a gyűjtemény a gyűjtőt. Szalvéta Gyűjtő
1976.04.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 55 
Szalvétás cikk 2007-ből egy szépségversenyről:
  2013-02-28 20:37:52, csütörtök
 
  Azért nem vagyok teljesen hülye

Azért nem vagyok teljesen hülye

dns

2007. február 4., vasárnap 15:05

|
Carlo vagyok, kezicsókolom - mutatkozott be egy dadaista mesehős az Olof Palme ház előterében, és kortyolt egyet a műanyagpoharas vörösborából. Ő volt az egyik tagja az idei turizmus szépe verseny zsűrijének, ahogyan Zámbó Tihamér is. A fellépők közt Zámbó Árpyt és Zámbó Marietta felfedezettjeit láthattuk. Még ma is nehezen hisszük el a szombat esti szépségverseny történéseit.

"A magyar turizmus fellendítésének egyik módja lehetne, ha szép nőkkel hirdetnék a helyeket" - mondta Németh Barbara. Néhány díjat nem nyert versenyzőt az eredményhirdetés után kérdeztünk arról, mit tennének a hazai turizmus erősítése érdekében. "A legnagyobb forgalmat lebonyolító régió a Balaton, a második helyen Budapest áll. Tanultam turizmust, azért nem vagyok teljesen hülye" - fűzte hozzá a versenyző.

Made in Hungary

Négy óra várakozás előzte meg ezt a különös beszélgetést. Az idei Miss Tourism World magyar fordulóját a városligeti Olof Palme házban rendezték meg. Az előtérben festett lányok dohányoztak, a fekete inges, nyakláncos férfiak egy teremmel beljebb, a büfé előtt gyújtottak rá vaníliás szivarra. Az átjáróban egy csíkos pólós, feketére festett, fonott hajú férfi nevetgélt magában, és műanyagpohárból vörösbort ivott. Jean Cocteau korai filmjein kívül ilyen embert még nem láttunk. "Carlo vagyok, kezicsókolom. Európai hírű artista. Hozzáteszem: made in Hungary"- mutatkozott be a férfi, és mint kiderült, tagja a zsűrinek. A versenyzők izgatottan járkáltak egy neonfénnyel világított táncteremben, hajukat Krizsán Győző lakkozta. Az egyik induló egy televíziós stábnak arról nyilatkozott, imádja az állatokat, és az utazást.

A szomszédos teremben a javarészt hozzátartozókból álló közönség várta a szépségverseny kezdetét. A kifutó mellé néhány asztalt állítottak, de sokkal kevesebbet, mint amennyi vendég érkezett, így sokan állva várták a négy órás rendezvény végét. "Ez nagyon primitív szervezés"- magyarázta Katona Miklós fotóművész, aki látva, jegyzetfüzettel a kezünkben állunk a pult mellett, odajött, hogy megossza velünk véleményét. Elmondta, ő, mint a szépségipar egyik képviselője, nem tud komolyan venni egy olyan versenyt, amelynek zsűrijében egy szakmabeli sem ül, "a fellépők meg mind a Zámbó családhoz tartoznak."
Elveti a női emancipációt

A sztárvendégekre még visszatérünk bővebben, a zsűriről annyit megjegyezhetünk, valóban olyan emberekből álltak, mint a szponzor képviselője, a már említett szürrealista külsejű Carló, vagy Zámbó Tihamér, akit úgy mutatott be Tamás, a konferanszié, mint vállalkozót. Egy szakembert mégis találtunk: Brunner Gábor fotóművészt.

Maga a konferanszié sem egy hagyományos szakember volt, a lányok bemutatásánál olyan mondatokat is megosztott a közönséggel, mint például "ha Adrienn nőnek születik, biztos Forma 1-es pilóta lett volna", vagy hogy "a hölgy elveti a női emancipációt".
A 2006-os világverseny csúszik

Szépségversenyeken nemcsak kifejezetten szép nők indulnak az utóbbi években, sokakat az ajándékok és utazási utalványok is motiválnak egy sikeres modellpálya elindításán kívül. A verseny győztese képviselheti hazánkat a turizmus szépe világversenyen, amelynek helyszínéről és időpontjáról nem tudott nyilatkozni a Velvetnek Aranyi István szervező. A tavalyi győztestől, Magony Szilviától tudjuk, a 2006-os világversenyt meg sem rendezték. "Majd megrendezik, csak csúszik"- magyarázta Aranyi, akit az ismerősei Steve-nek szólítanak.
A versenyzők elsőként utcai ruhában léptek a színpadra, ami ebben az esetben farmert és a verseny logójával ellátott, derékon megcsomózott pólót jelentett. A bikinis vonulást követően Katona Miklós ismét odajött és átnyújtott egy szalvétát. "Felírtam magának, hogy szakmai szemmel kik a dobogósok" - magyarázta, majd kézcsókkal távozott, mondván épp eleget látott.
Sorrend a szalvétán

A fotóművész a következő sorrendet tüntette fel a szalvétán: 1. 19. (Budaházi Nóra), 2. 10. (Révai Katalin), 3. 3. (Metzger Viktória). Mint később kiderült, a tényleges eredmény és Katona preferenciája sehol nem fedi egymást. Úgy vettük észre, Budaházi Nóra maga is számított egy dobogós helyezésre, mert miután a versenynek vége volt, többen vigasztalták.

Nem halogathatjuk tovább, szóba kell hoznunk a fellépőket. Az előtérben álló Zámbó Árpy büszkén nézte a színpadon zajló eseményeket, mert minden énekes Zámbó Marietta felfedezettje volt. Elsőként Gabriel és Nyikica énekelt Jimmy-dalokat. A férfi és a lurexminiruhás nő közt érezhető volt a kémiai kapcsolat, és mint utólag megtudtuk, már a nyári esküvőjükre készülnek. Fellépett továbbá a meghívóban a magyar Ella Fitzgeraldnak titulált Josephine, aki elméletileg jazzdalokat énekelt, de a műfaj iránti elkötelezettségünk miatt ezt nem tudjuk teljes mértékben megerősíteni. Nemsokára meg is közelítettük a büfét, hogy sznobságunkon lazítsunk némi alkohollal.

A Románcok együttest és Diana táncbemutatóját is láthattuk, mielőtt az est fénypontja, Zámbó Árpy és a Zámbó Band lépett volna színpadra. Eközben savas és meleg fehérbort ittunk. "Tetszettek az estélyi ruhák? A feleségem és én importáltuk Olaszországból" -szólított meg minket a büfében Tóth István, a Garay téri Angro (nagybani) Studio vezetője. "Szépek" - válaszoltuk komolyan, mielőtt elindultunk volna megkérdezni néhány vendéget, miért tölti itt a szombat estéjét. Az eredményhirdetés ugyanis késett, mert mint a konferanszié elmondta, Aranyi Steve kiugrott vacsorázni a McDonald'sba. Aranyi azonban utólag elmondta, Tamás csak viccelt, senki nem vacsorázott, hanem a zsűrivel az értékelést végezték odakint.
Túl fiatalok

"A csajok érdekeltek"- mondta Zoli és Ildikó, akik a hangosítással foglalkoztak. "A szervezés abszolút nem színvonalas, de néhány műsorszám megszínesítette. A lányokhoz még annyit hozzátennénk, túl fiatalok." A következő kiszemeltünk két fiú volt, akikről megtudtuk, a Házipatikánál dolgoznak. "Elég cinkes, hogy a szervező elment kajálni, meg a zene sem a mi stílusunk, de amúgy rendben van ez a verseny"- mondták a patikás fiúk.

"Én a csapat személyi edzője voltam. Egy-két lányt ismertem korábbról, az egyik meg a csajom volt. A rendezvényről nem tudok beszélni, mert csak öt perce érkeztem" - mondta egy újabb megkérdezettünk. Ugyanekkor érkezett Noszály Sándor is, majd miután váltott néhány szót a visszaérkező szervezővel, és Ripli Zsuzsi playmate-tel, már távozott is.

A verseny győzteseit Aranyi hirdette ki a színpadon. Az idei Miss Tourism Word győztese Kriston Viktória lett, az első udvarhölgy Graff Dóra Eszter, a második Bódogh Edina. Amíg ők hárman pózoltak a fotósok kedvéért, kerestük a verseny célkitűzésének megfelelő válaszokat.
Cián és golf

"A legfontosabb megoldandó feladat a folyók ciánszennyezésének megállítása lenne, valamint a kistérségek fejlesztése" - mondta Petrik Alexandra. "Nagyon sokat hallunk a magyar wellnessturizmusról. Én azonban a golfturizmusra helyezném a hangsúlyt. Sok szép pálya van az országban, ez lehetne idegenforgalmi tényező" - vélte Vígh Adrienn, mielőtt mi is valóságosabb terepet kerestünk volna magunknak az est további részére.

(Forrásoldal: velvet.hu/trend/tourist0204/ )
 
 
0 komment , kategória:  Cikkek,szalvéták is szereplői  
Ma délután kaptam meg kiállításom plakátterveit:
  2013-02-27 19:28:58, szerda
 
  Háromféle plakátterv készült a 23ezer darabos szalvétagyűjteményemből március 11-én megnyíló kiállításra, holnap délelőttre kell eldöntenem, melyik kerüljön majd kinyomtatásra, s melyik harangozza majd be a kiállításomat. A nyomdász jövő hét elejére el is készülve velük.LinkLinkLink
 
 
0 komment , kategória:  1. Szalvétakiállításom:  
Csináld magad: farsangi dekoráció szalvétából
  2013-02-26 22:03:38, kedd
 
  Akár gyerekeknek, akár felnőtteknek rendezünk farsangi összejövetelt, néhány színes szalvéta segítségével gyönyörű girlandot készíthetünk, és ezt még mutatós rizspapír gömbökkel is megfejelhetjük.
Itt a farsang, áll a bál! Áll bizony, de mégis mivel dekoráljunk, ha az oviból ismert kreppgirlandokon túl szeretnék valami egyedit, gyorsat és nagyon mutatósat alkotni? Szalvétával! Igen, igen, jól látjátok, szalvétával. Az első pár szalvétarózsa elkészítése után megy majd a többi, mint a karikacsapás, és utána már csak gyerekjáték a dekoratív papírgömbök elkészítése. Ha esetleg egy bálterem dekorálására vállalkoztál, akkor készíts be magadnak egy pohár pezsgőt is!

Csináld magad: farsangi dekoráció szalvétából


Amire szükséged lesz:

- Egyszínű, háromrétegű minőségi szalvéta 20x20 cm méretű (darabja 2-400 forint)
- Pár rizspapír lámpaernyő (darabja 6-700 forint)
- Fonal, olló, ecset, dekupázsragasztó

Először készítsük el a girlandokat!1. Terítsünk ki egy szalvétát, és a hajtás vonalán vágjuk négy részre. Négy egyforma négyzetet fogunk kapni. Nekünk egy nagyjából egyméteres girland négy szalvétából jött ki, így összesen 16 kis négyzetre lesz szükségünk. Vágjunk az egyméteres girlandhoz egy nagyjából 140 centiméter hosszú fonalat.

2. Fogjunk meg egy négyzetet, és legyezőhajtogatással hajtsuk fel.

3. Fogjuk a felhajtogatott szalvétát, tegyük a közepére a fonalat, majd kössük rá a szalvétacsíkot.

4. A csomó jobb és bal oldalán lévő hajtogatást kezdjük el rétegeire szedni. Háromrétegű szalvéta esetén három rétegre.

5. Igazgassuk el a virágunk szirmait, és már neki is állhatunk a következőnek!

Kattints a lépésekért!
Kattints a lépésekért!
Rizspapír gömbök

Ha készen vagyunk a kellő mennyiségű, színű és hosszúságú girlanddal, álljunk neki a rizspapír gömböknek. A girlandok mellett remekül festenek majd, világítás nélkül is remekül mutatnak, és igazi bulihangulatot varázsolnak a szobába!

1. Az egyszínű szalvétákat megint negyedeljük, majd az egyik negyedet vágjuk kilenc egyenlő részre.

2. A pici négyzeteket szedjük rétegekre.

3. Rakjuk össze a lámpát, és kezdjük el felragasztani a négyzeteket dekupázsragasztóval. A négyzeteket bő ragasztóval vigyük fel, és legyünk óvatosak ecsetelés közben.

4. Az egyik négyzetet a másik után szépen kitartóan ragasztgassuk fel. Ha a gömb felével kész vagyunk, tegyük le száradni, hogy a másik fél ragasztása közben ne kenjünk majd mindent össze az első féllel.

Ha készen vagyunk, álljunk neki kidekorálni a szobát, és amikor készen vagyunk, zsebeljük be a dicséreteket!Nők Lapja Cafe / Otthon
Brandt Diána
2013. 02. 07. - 10:30

(Forrásoldal:www.nlcafe.hu/otthon/20130207/csinald-magad-farsangi-dekoracio-szalv eta/#step1)
 
 
0 komment , kategória:  Kreatívkodás szalvétával:  
Szeretettel hívok meg mindenkit első szalvétakiállításomra!
  2013-02-25 16:49:08, hétfő
 
  A régóta tervezett szalvétakiállításom dátuma ma lett lefixálva, így most már mindenkit sok szeretettel invitálhatok első önálló, saját gyűjteményemből rendezett szalvétakiállításomra!
A megnyitás dátuma: Március 11-én, 18:00 óra
A kiállítás április 5-ig tekinthető meg.
Helyszín: Debreceni Ifjúsági ház, Simonffy utca 21.

Főbb témakörök:
Országok-tájak
Tengerek-óceánok-tengerészet
Sport régen és ma
Járművek egykor és most
Keleti kultúra
Vallás
Ételek-Sütemények-Alkoholos italok-Üdítők-Kávé
Művészetek (Beleértve ebbe a festészeten felül a filmművészetet, a grafikákat, s a művészet egyéb területeit is.)
Születésnap
Babák
Szerelem-Valentin nap
......


A kiállítás a szalvéta történetének leírásával fog kezdődni, feltüntetve mellette illusztrációként 3 szalvétán a szalvétatörténelem részeseiként I. Ferenc Józsefet, Sissyt, és a Schönnbrunni kastélyt.
Pár mondat lesz rólam is, gyűjtőszenvedélyem kezdetétől napjainkig, s utána folytatódik a kiállítás a már leírt témákkal, úgy is, hogy a témák magukban foglalják majd a régi , nagyanyáink korabeli és a mai szalvétákat is, szépen feldíszített vitrinekben. A kiállítás része lesz egy szépen megterített asztal is, amin a teríték mellett, különböző formájúra hajtogatott szalvéták lesznek kitéve, egy a pohár alá, egy az evőeszközök tárolására, egy a tányér díszeként, egy pedig az asztal díszítésére.
Sémaként lesznek kitéve majd minták is, hogy egy-egy formát hogyan lehet meghajtogatni, hogy más is ,akinek az érdeklődését felkeltette, el tudja a formákat sajátítani.

Akinek ez a kiállítás így a leírtak alapján felkeltette az érdeklődését, sok szeretettel várom!
A megnyitó tehát: Március 11. hétfő, 18:00 óra!
 
 
0 komment , kategória:  1. Szalvétakiállításom:  
Pistorius akarattal ölt, 25 évet is kaphat
  2013-02-25 09:34:46, hétfő
 
  Percről percre
A térd alatt amputált futó, Oscar Pistorius, többszörös paralimpiai győztes és olimpikon a múlt héten meggyilkolta barátnőjét, a modell Reeva Steenkampot. A vád gyilkosság, noha a futó azt állítja, véletlenül lőtte le a nőt.
...
Spontán vagy előre eltervezett?
febr. 19. 10:11

A védelem is ebben látja a fő kérdést.
Szándékos vagy előre megfontolt?
febr. 19. 10:12

Ez sem mindegy, a védelem jogi fejtegetésbe bocsájtkozott.
Attól nem szándékos, hogy a fürdőbe ment
febr. 19. 10:15

A védelem pontonként reagál a vád felvetéseire.

Pistoriusnál víz és szalvéta van

febr. 19. 10:19

A bíró pár perc szünetet rendelt el, az atléta is elhagyta a termet.

Négyszer lőtt önvédelemből?

febr. 19. 10:28

A helyi törvények szerint Dél-Afrikában ha valaki közvetlen életveszélyben van, önvédelemre használhat lőfegyvert. Ha a veszély elhárult, onnantól az önvédelem sem áll meg a bíróság előtt.
Foglaljuk össze, mit tudunk eddig
febr. 19. 10:35

- a vád és a védelem is elismeri, hogy Pistorius a fürdőszobaajtón keresztül lelőtte a barátnőjét
- a vád szerint előre megfontolt szándékkal tette
- a védelem ezt igyekszik kivédeni
Tehát az emberölés nem is kérdéses, az indítékon és a szándékosságon fog múlni, hogy az atlétát mennyire ítélik el. Az előre megfontolt emberölésért Dél-Afrikában tényleges életfogytiglan jár, amiből legkorábban 25 év múlva lehet szabadulni.

Mentősök érkeztek a helyszínre
febr. 19. 10:45

Szünet van, nem tudni, kinek van segítségre szüksége.
Nem Pistoriushoz jöttek a mentők
febr. 19. 10:50

Az épület egyik karbantartója, egy villanyszerelő szorul segítségre.
Elromlott a hangrögzítő berendezés
febr. 19. 11:02

Megjavították.
Ezért volt hosszabb a tervezettnél a szünet.
Folytatódik a bírósági meghallgatás
febr. 19. 11:03

Pistorius és Desmond Nair bíró is visszatért a tárgyalóterembe.


A bíró a védelmet kérdezi
febr. 19. 11:10

Azt akarja tisztázni, hogy a védelem szóhasználatában az előre eltervezett az ugyanaz-e, mint a szándékos. A védelem válasza: igen.
A bíró sajtószobát szervezett a szünetben
febr. 19. 11:12

Az újságírók onnan élőben közvetíthetnek.
Tisztázni kell a szándékosságot
febr. 19. 11:14

A bíró megerősítette, ami eddig is sejthető volt: ezen múlik, hogy Pistorius óvadék ellenében szabadlábon védekezhet-e.
Ha előre megfontoltan ölt, életfogytot kap
febr. 19. 11:16

A bíró szavai minden kétséget kizártak, Pistorius hihetetlen nagy bajban van.
Pistorius összeomlott, zokog
febr. 19. 11:17

A bátyja nyugtatgatja, a hátát simogatva csitítgatja.
A bíró nem zárja ki a szándékosságot
febr. 19. 11:29

Sorolja a tényeket, melyek a szándékosságot erősítik: lövések az ajtón keresztül, a kívülről betört ajtó, az áldozat megmozdítása (Pistorius levitte a lépcsőn).
Miért zárkózna a fürdőbe egy betörő?
febr. 19. 11:30

A bíró megismételte a vád kérdését, mely a szándékosságot erősíti, és megismételte azt is, hogy nem tudja kizárni az előre megfontolt szándékkal történt emberölést.
A bíró a szándékosságot feltételezi
febr. 19. 11:34

szinte biztosan nem lesz óvadék, és Pistorius nem védekezhet szabadlábon.
Pistorius hangosan zokog
febr. 19. 11:35

A bíró elhagyta a tárgyalótermet.

Pár perc szünetet tartanak
febr. 19. 11:35
Pistoriusék elbukták az első menetet
febr. 19. 11:39

De a hírek szerint a bizonyítékok hatására a bíró még megváltoztathatja a véleményét a szándékosságról, és az óvadékról.
A Pistorius család együtt sír
febr. 19. 11:40

Körbeálltak, egymást ölelik. A kamerák és a fényképezőgépek keményen dolgoznak.
Időközben eltemették az áldozatot
febr. 19. 11:42

Reeva Steenkampot szülővárosában, Port Elizabethben helyezték végső nyugalomra.

Pistorius őrizetben marad, ha nincs bizonyíték
febr. 19. 11:45

A védelemnek sürgősen elő kell állnia valamivel, rosszul állnak.
Eldőlt: a vád szándékos emberölés
febr. 19. 11:57

A bíró az eddigiek alapján bizonyítottnak látta az előre megfontolt szándékot, ez alapján emeltet vádat Pistorius ellen.
Ahhoz, hogy ne utasítsák el Pistorius óvadék-kérelmét, igen erős indokokat kell prezentálnia. Az eddig elhangzottak alapján nem valószínű, hogy ez sikerül.
Ismét szünet van.


A nyilvánosság kizárásával egyezkednek
febr. 19. 12:28

Nair bíró megvátoztathatja az óvadékkal kapcsolatos véleményét, ha a védelem kellő bizonyítékokkal áll elő, és nem fenyeget az a veszély, hogy a szabadlábon védekező Pistorius szökni vagy elrejtőzni próbál, kárt tesz másokban, vagy magában.

Az ügy besorolása: hatos

febr. 19. 12:34

A helyi törvények szerint ez életfogytiglant jelenthet, Pistorius óvadék ellenében sem védekezhet szabadlábon, és leghamarabb 25 év múlva szabadulhat.
Folytatják
febr. 19. 12:40

Most Pistorius védőinek kell érvelniük, hogy védencük miért miért védekezhetne óvadék ellenében szabadlábon.
Pistorius gallérja meggyűrődött
febr. 19. 12:41

úgy tért vissza a tárgyalóterembe. A bátyja igazgatta meg.

.......

(Forrásoldal,ahol az előzmének és a folytatás is olvasható : sportgeza.hu/sport/2013/02/19/pistorius_masodik_meghallgatasa/pistoriusnal_viz_es _szalveta_van/ )

Kábítószer hatása alatt gyilkolhatott Os Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2013-02-25 13:22:57
feltöltő: podyuga
nézettség: 917
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: atv, atv.hu, Oscar, Pistorius,
kategória: hírek/bulvár
leírás: Kábítószer hatása alatt gyilkolhatott Oscar Pistorius Kábítószer hatása alatt gyilkolhatta meg barátnőjét Oscar Pistorius, aki ellen egy rendőr szerint sziklaszilárd bizonyítékok szólnak. A legfrissebb hírekért,...

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá! 
 
0 komment , kategória:  Cikkek,szalvéták is szereplői  
Falcao leigazolásával viccelődött a Real elnöke
  2013-02-25 09:30:43, hétfő
 
  A Real Madrid elnöke azzal viccelődött Casillassal, hogy vigyen egy fehér szalvétát Falcaónak. Hogy miért? Mert annak idején Zinedine Zidane-nak is küldött egyet.

2012. 12. 11

Az As című spanyol sportlap év végi gáláján egy asztalnál ült Radamel Falcao, az Atlético Madrid kolumbiai gólzsákja és Florentino Pérez, a Real elnöke. A kettejük találkozását élénk figyelemmel kísérte a média. A vacsora egyik pillanatában az elnök így fordult a mellette ülő Casillashoz:

,,Most add oda a szalvétát Falcaónak." A kapus mosolyogva válaszolt: ,,Jobb óvatosnak lenni, mert mindent felvesznek." (Mármint a sajtómunkások.)

Ezzel a szalvétás hasonlattal Pérez azon viccelődött, hogy 2000-ben a monacói aranylabda-átadón csúsztatott oda egy szalvétát Zinedine Zidane francia futballistának a következő szöveggel:

,,Akarsz a Madridban játszani?"

És Zidane akart.

Az Atlético elnöke, Enrique Cerezo szerint ez az egész fölösleges hangulatkeltés.

,,Rengeteg csapat érdeklődik Radamel Falcao iránt, de ki tudja, kinek van hatvanmillió eurója a kivásárlására?"

,,Van hatvanmillióm, és az az igazság, hogy nagyon jó helyen van ott, ahol van. Azt nem tudom, hogy a Real Madridnak van-e, én csak a saját számlánkat ismerem" - csipkelődött Cerezo.

,,Egyáltalán nem vagyok ideges, sőt nagyon nyugodtan várom a Getafe elleni kupameccsünket. Jó kis meccs lesz, bár elég későn kezdünk."

Természetesen Pérez szalvétás tréfájáról is megkérdezték az Atléti elnökét.

,,Nem láttam semmiféle szalvétát. Sőt, egyáltalán nem is volt ott papírszalvéta, csak textil. Gőzöm, sincsen, miről beszélt Pérez. A szalvéta arra van, amire van."

No jó, de vajon megakadályozhatja bárki is Florentino Pérezt, hogy akár a textilszalvétára írjon rá valamit?!


(Forrásoldal: www.nemzetisport.hu/sportszelep/falcao-leigazolasaval-viccelodott-a-real-elnoke-2 199393 )

Radamel Falcao - " El Tigre" | Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2013-02-25 22:39:39
feltöltő: podyuga
nézettség: 1402
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: Radamel, Falcao, El, Tigre, Perfect,
kategória: sport
leírás: Radamel Falcao - " El Tigre" | The Perfect Striker - 2012/2013 HD New Video By KaiiZoHD: http://www.youtube.com/profile?user=KaiiZoProd Like and comment please ... SUBSCRIBE ... KaiiZo Production HD 2012 Thanks for Watching...

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!Top 20 Goals Of Falcao Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2013-02-26 01:01:11
feltöltő: podyuga
nézettség: 2164
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: Los, 20, mejores, goles, del,
kategória: sport
leírás: ORGULLO COLOMBIANO

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!Radamel Falcao | El " Tigre " Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2013-02-25 13:30:30
feltöltő: podyuga
nézettség: 1833
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: Soccer, Football, Amazing, Freestyle, Skills,
kategória: sport
leírás: Radamel Falcao | El " Tigre " | GOALS COMPILATION | 2011/2013 HD Radamel Falcao García Zárate (born 10 February 1986 in Santa Marta Colombia, commonly known simply as Falcao, a name given to him by his father as a tribute ...

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!

 
 
0 komment , kategória:  Cikkek,szalvéták is szereplői  
Szent-Gály Kata: Egy beszélgetés emlékére
  2013-02-24 20:28:50, vasárnap
 
  A fény itt jár még asztalunkon,
szivárványszínű még a füst,
és áttetsző a kék üvegpohár is,
mit ujjad s ajkad íve megjelölt, -
az összegyűrt szalvéta szirma zizzen,
a naptól nyílik széjjel, - vagy lehet,
hogy benne hagytad nékem lelkedet?


dátum: kedd, május 15, 2012
Címkék: vers
Bejegyezte: Marietta
(forrásoldal:marietta-megbocsts.blogspot.hu/2012/05/szent-galy-kata-verse.html)
 
 
0 komment , kategória:  Versek szalvétával egybefűzve:  
Nyuszifüles szalvétagyűrű:
  2013-02-23 20:40:12, szombat
 
  Ez kell hozzá: filc, olló, fehér papír- vagy textilszalvéta, festék, gézlapok, burgonya
Így készül: Papírból sablont készítünk: kivágunk egy 8 x 20 centiméteres csíkot, félbehajtjuk, és a közepétől kisujjnyival beljebb fület rajzolunk rá, a csíkot ezután 3 centire keskenyítjük. A sablont kinyitjuk, a filcre fektetjük, és kiszabjuk a szalvétagyűrűket. A csík két végétől egy-egy ujjnyira alulról és felülről félig bevágunk, és a vágásokat egymásba toljuk. Krumplinyomdával nyuszis szalvétákat is készíthetünk.

(Forrásoldal:www.babaszoba.hu/articles/Tapsifulesek_unnepe?aid=20080123210920 )
 
 
0 komment , kategória:  Otthonkészíthető szalvétagyűrű  
Húsvéti fészek készítése szalvéta segítségével:
  2013-02-23 20:38:30, szombat
 
  Ez kell hozzá: gyorséttermi papírdoboz, szalvéta, ragasztóstift, olló, szalvétaragasztó, textilszalag, zöld rafia vagy papírfű, tojás
Így készül: a papírdobozt óvatosan szétbontjuk a ragasztás mentén. A belső fehér oldalát bekenjük ragasztóval, rásimítjuk a szalvéta színes lapját (a többit lehúzzuk, nincs rá szükség), és ragasztólakkal átkenjük. Száradás után levágjuk a kiálló részeket, a szalvétás oldalt kifelé fordítva újra összeállítjuk a dobozt. Kibéleljük fűvel, a tojásokat átkötjük a szalaggal, és a fészekbe tesszük őket.

(Forrásoldal: www.babaszoba.hu/articles/Tapsifulesek_unnepe?aid=20080123210920)
 
 
0 komment , kategória:  Kreatívkodás szalvétával:  
Egy feldíszített terem a debreceni Semann étteremben:
  2013-02-22 11:53:27, péntek
 
  Szépen feldíszített asztalok és székek, szépen hajtogatott szalvétákkal:LinkLink

(Forrásoldal: Facebook.)Egy videoösszeállítás tekinthető meg itt az étteremről:

Vasárnapi Korlátlan Svédasztal és Italpu Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2013-02-22 20:06:05
feltöltő: venci76
nézettség: 4649
szavazatok: 3
kommentek: 0
kulcs: Semann, étterem, Debrecen,
kategória: reklám
leírás: Vasárnapi Korlátlan Svédasztal és Italpult a Semann Étteremben

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


 
 
0 komment , kategória:  Origami szalvétákkal:  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 55 
2013.01 2013. Február 2013.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 55 db bejegyzés
e év: 443 db bejegyzés
Összes: 3343 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 133
  • e Hét: 261
  • e Hónap: 2724
  • e Év: 8740
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.