Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 108 
Szép napot mindenkinek:-)
  2013-03-30 09:17:41, szombat
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép délutánt mindenkinek:-)
  2013-03-29 16:50:14, péntek
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hát.....
  2013-03-28 12:43:00, csütörtök
 
  ....felmentem az oldalra és már a szexmániás pasi megnézte az oldalam és pár percre rá fel is jött az oldalra. Mint ha mi sem történt volna írom neki hogy jó reggelt ! De olyan gyorsan ki is lépett ! Azt hitte, hogy majd írom neki az e-mailokat és bocsánatért esedezem, hogy meg mertem kérdezni tőle, hogy mit csinálna ha egy csaj az oldalon komoly kapcsolatot szeretne tőle?? Szerintem Ő ezt félreértette, és azt hiszi, hogy Én szeretnék Tőle valamit! De elég rosszul hiszi az ég világon nem szeretnék Tőle semmit sőt még találkozni sem szeretnék vele nem hogy szexelni !!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tegnap......
  2013-03-28 10:25:24, csütörtök
 
  ....is zajlott az élet. A szexmámiás pasi kéri a képeket!! De amikor sikerült elterelni a szót másra inkább kilépett csak hogy ne kelljen rá válaszolni. Gondolom az lesz rá a válasza, hogy szétkapcsolt a netem, kerestek telefonon ez a süket duma! Vagy már nem is fog velem beszélni inkább fel sem jön az oldalra vagy letilt vagy egyszerűen nem fog írni. Szerintem Ő nagyon tévhitben él, és szerintem Ő azt gondolja, hogy Én repkedni fogok utána és könyörögni fogok! Hát elég rosszul hiszi! Meg jelentkezett egy 36 éves pasi. Valamennyit beszélgettünk ki hol lakik mit csinál. Hát Én elég kíváncsi természetű vagyok és mindig megkérdezem a pasikat, hogy milyen kapcsolatot keres? A pasi Romániában él és annyit mondott komoly kapcsolatot szeretne és neki mindegy, hogy hová valósi is a csaj az a lényeg, hogy fogadja el Ő olyannak amilyen és költözzön ki hozzá ha a kapcsolat komolyra fordul! El is köszönt, hogy reggel korán kel mert megy dolgozni.
Olyan kedves volt a szexmániás pasi, olyan kedvesen köszönt, hogy a hajam az égnek állt tőle úgy köszönt rám, hogy szia puncisom! Na ezen kiakadtam és megkérdeztem, hogy ez milyen köszönés a válasza ilyen! Ezzel el volt intézve ennyi! Na mindegy csak felidegesítem magam rajta annyit meg nem ér meg!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2013-03-28 10:05:56, csütörtök
 
  Kedves Kos!
Felszabadult nap lesz a csütörtök. Ma megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor szabadjára engeded a fantáziádat és az érzelmeidet. Ma nyugodtan merhetsz álmodozni, ráadásul az álmaid hamarabb valóra válnak, mint ahogyan azt remélnéd.


Kedves Bika!
Többféle feladattal kell megdolgoznod csütörtökön. Egyrészt ma a pénzügyekkel kell foglalkoznod, másrészt a bürokráciával is találkozol, harmadrészt pedig a tavaszi szerelmek sem kerülhetnek el. Érdemes minderre felkészülnöd már idejében!


Kedves Ikrek!
Lassan felnyílik a szemed, és meglátod egy helyzet mögött azokat az energiákat, amelyek azt mozgatják. Ezek között vannak érzelmek szép számmal, de pénzügyek és némi intrika is keveredik az okok közé. Érdemes megvizsgálnod, hogy mit tehetnél ebben a helyzetben!


Kedves Rák!
Egy munkahelyi konfliktust azzal oldhatsz meg a legjobban, ha szeretettel állsz hozzá a helyzethez. Ha pedig ez sem segít, akkor ne vigyél több energiát a harcba, egyszerűen lépj túl a történteken. Hidd el, ez a másik félnek is segíteni fog abban, hogy rájöjjön, ő hol hibázott.


Kedves Oroszlán!
A csütörtöki lendületedet annak köszönheted, hogy sok mindent be akarsz fejezni még ezen a héten. Ez az időszak egyébként is alkalmas arra, hogy nagyobb teljesítményt nyújts a megszokottnál. Főleg akkor, ha sikerül tettvággyal helyettesíteni a lustaságodat.


Kedves Szűz!
Csütörtökön különösen jó érzéked van ahhoz, hogy életet lehelj a dolgokba. Szinte bármilyen vesztett helyzetet meg tudsz fordítani, és olyan eredményeket érhetsz el, amelyek téged is meglepnek. Ennek az az ára, hogy magadat add, és legyél spontán, amennyire csak lehetséges!


Kedves Mérleg!
Engedd el a felesleges félelmeidet és cselekedj ösztönösen! Fogd fel úgy a csütörtököt, mint egy táncot: nem kell mást tenned, mint elengedned magadat, és hagyni, hogy a zene vezessen. Az intuícióid és az érzelmeid belső zenéje ma jó irányba sodornak.


Kedves Skorpió!
Sokkal pozitívabban szemléled a helyzetedet, mint néhány nappal ezelőtt. Ma könnyebben megy a pozitív gondolkodás, és abban is ügyesebb vagy, hogy meghatározd a céljaidat, és megfogalmazd a vágyaidat. A munkahelyeden is jobban megértenek a kolléganőid.


Kedves Nyilas!
Szerelmes hangulatban telik a csütörtök. Ma egész nap mosolyogsz, és boldogan idézel fel néhány szerelmes pillanatodat a közelmúltból. Úgy tűnik, a hormonjaid megint pezsegnek, és ennek a szerelmed örülhet a legjobban, hiszen ő már jó ideje szerelmes hangulatban van.


Kedves Bak!
Most végre megmutathatod, hogy mennyire vagy jó szülő. Ha a gyerekeidnek szükségük van rád, akkor legyél ott mellettük. Ha azonban úgy ítélik meg, hogy ezt a helyzetet nekik kell megoldaniuk, ne avatkozz közbe. Hidd el, ők már elég ügyesek ahhoz, hogy rendezzék a dolgot!


Kedves Vízöntő!
Gyorsan elszalad ez a csütörtök, hiszen most az időérzéked egészen felgyorsul. Ez egy kicsit talán kapkodóssá és felszínessé tesz, ezért érdemes ma nagyobb gondot fordítanod arra, hogy az apróságokra is felfigyelj és az árnyalatnyi eltérésekkel is foglalkozz!


Kedves Halak!
Megérkezni még akkor is nagy öröm, ha induláskor nem voltál biztos abban, hogy akarod ezt az utazást. Ma sok Halak indul el hosszabb-rövidebb távolságra, és mindannyian élvezni fogják az utazást és az ezzel járó változásokat. Még akkor is, ha egyelőre csak lélekben teszik meg ezt a távolságot.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép napot mindenkinek:-)
  2013-03-28 10:00:56, csütörtök
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép álmokat mindenkinek:-)
  2013-03-27 21:11:39, szerda
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tegnap......
  2013-03-27 09:53:09, szerda
 
  ......jelentkezett a 40 éves pasi. Igaz nem sokat beszélgettünk csak pár szót, és azt sem a szexről! Éjszaka 12.30-kor küldött egy e-mailt, hogy ne haragudjak rá mert megszakadt az internet és csak most jött neki vissza, meg imád és küldjek fényképet meg csókol mindenhol ! Hát azt inkább nem írnám le, hogy milyen fényképet szeretne, de 2 napja azzal csesztet, hogy küldjek neki ! Azon az oldalon összebarátkoztam egy 48 éves Debreceni pasival! Nagyon sokat szoktam vele dumcsizni mindenről, Ő is elmondja az élményeket meg Én is. Tegnap is beszéltem vele és tiszta letargiába van mert a hétvégét egy hölggyel fogja tölteni és nagyon várja ! Én is írtam neki erről a pasiról és kérte, hogy vigyázzak nehogy úgy járjak mint a lovaggal. Mesélte, hogy Őt is megtalálta egy 29 éves szexmániás csaj, hogy mutassa meg neki a harmadik lábát és szexeljenek kamerán keresztül. Közölte vele, hogy Ő élőben szeretné csinálni és nem kamerán keresztül! Én türelmesen kivárom, hogy mi lesz, hogy mit is szeretne ez a pasi !!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2013-03-27 09:05:32, szerda
 
  Kedves Kos!
Mit teszel, ha minden kicsúszik a kezedből, és ha minden eltörik? A kiabálás, a káromkodás nem fog segíteni, egy kis ragasztó talán. Mit teszel, ha ugyanez történik, csak épp átvitt értelemben? Mit teszel, ha meg kell ragasztanod néhány kapcsolatot és helyzetet?


Kedves Bika!
Apró bosszúságok érhetnek szerdán, de ezek ennél nem lesznek többek. Mindössze pár apróságról van szó, amelyek olyan jelentéktelenek, hogy talán nem is tűnnek fel neked. Ma különösen érzékeny vagy arra, ha a gyerekeidnek vagy a szeretteidnek nem sikerül valami!


Kedves Ikrek!
A kommunikációdat ma nagyban befolyásolják az érzelmeid. Mindent kimondasz, ami a szívedet nyomja, még akkor is, ha ezzel esetleg megbántasz másokat. Szerencsére a pozitív érzéseidet is azonnal szavakba öntöd és ezzel jó pár barátnőt szerezhetsz magadnak.


Kedves Rák!
Játékos és jókedvű szerdára számíthatsz. Ma ne vegyél komolyan semmit és senkit, hiszen körülötted mindenki viccesebb hangulatban van, mint máskor. Ma érdemes az élet kihívásaira is a lehető legviccesebb válaszokat adnod. Hidd el, ezek működőképesek lesznek!


Kedves Oroszlán!
Játszol az erőddel, és a hatalmaddal. Voltaképpen nem is játszol, hanem azt akarod felmérni, hogy hol vannak a határaid. Hol van az a pont, amikor már nem vagy hatással másokra? Óvatosan méricskéld az erődet, és közben ne bánts meg senkit!


Kedves Szűz!
Biztonságérzésre van szükséged. Arra, hogy tudd: minden rendben lesz, és nem történhet semmi baj az ügyeidben. Nyugi, ma az Univerzum párnákkal rakja körbe a környezetedet, így ha meg is botlanál, puhára esnél. Valójában nem kell a botlásoktól sem tartanod!


Kedves Mérleg!
Szeretnél világosan látni egy helyzetben szerdán. Ahhoz, hogy valóban minden részletre fény derüljön szükséged lesz egy segítőre. Valaki olyanra, aki könnyedén kiigazodik ebben a helyzetben, és könnyedén felismeri a hamis szavakat is.


Kedves Skorpió!
Különös kegyben részesülsz szerdán: ma megtapasztalhatod, hogy milyen erős a barátaid szeretete. Még olyan dolgokban is képesek segíteni, amikben segítséget sem kérsz tőlük. Ha pedig úgy érzed, hogy kevés az igazán jó barátnőd, akkor ma elmélyítheted valakivel a barátságodat.


Kedves Nyilas!
Itt az újrakezdés ideje! Szerdán lásd meg a napodban a lehetőségeket és legyél elég bátor ahhoz, hogy megszabadulj néhány teljesen felesleges dologtól! Ezeket talán most nehéz kidobnod, de néhány nap múlva hálás leszel magadnak azért, hogy lomtalanítottál!


Kedves Bak!
Furcsa dolgok történnek veled szerdán. Csupa-csupa szokatlanságra kell felkészülnöd, már amennyiben fel lehet készülni az ilyesmire. Ne akarj mindenáron te irányítani a helyzetekben, és ne is analizáld túl azokat. Egyszerűen csak keresd mindenben a jót!


Kedves Vízöntő!
A havazás, és a tavaszból lett tél nincs hatással rád. Ma egész nap érzed az energiát magadban, és lendületesebb leszel, mint tegnap. Érdemes ma belefognod valami olyasmibe, amit szívesen halogatnál. Vegyél egy mély levegőt és vágj bele, hidd el, megéri!


Kedves Halak!
Ma egész nap vigyáznak rád az angyalok! Bárhová is menj, bármit is csinálj, égi segítőink veled vannak, ezért kérhetsz tőlük bizalommal. Szerdán egyébként is fogékony vagy a spiritualitásra, ezért nem áll távol tőled az a gondolat sem, hogy az angyalokhoz fordulj a problémáiddal.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép napot mindenkinek:-)
  2013-03-27 09:01:23, szerda
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 108 
2013.02 2013. Március 2013.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 108 db bejegyzés
e év: 283 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 15
  • e Hét: 171
  • e Hónap: 360
  • e Év: 2385
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.