Belépés
1951anna.blog.xfree.hu
Éld az életed,mert oly rövid.Szeresd az embereket,állatokat és légy mindig mindenkor vidám. Jakócs Anna
1951.01.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Kellemes hétvégét
  2013-04-26 09:56:04, péntek
 
 

 
 
4 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp"VÍZÖNTŐ"
  2013-04-21 18:23:25, vasárnap
 
 

AQUARIUS jel szerintiTizenegyedik Csillagjegy.

A elem: levegő
Az uralkodó bolygók: Szaturnusz és az Uránusz
A tarot kártya megfelelő a jele: a csillag.
A szerencsés szín: lila
A kő: fekete gyöngy

Mint minden air jeleket is rendkívül alkalmazkodó, változás, mozgás és mindenféle újdonság tetszik. A viselkedés időnként tűnhet, alkalmi és megbízhatatlan, és lehet néha azzal vádolják, hogy a megfoghatatlan, de a fő jellemzője az, hogy a Szaturnusz és az Uránusz.

Ezek a bolygók az első vezet, hogy vizsgálja meg a múlt, amely nehezen levenni magát. Ön ellát-hoz lakik a múltbeli hibák, és helyett rajz-ból hasznos tanulságokat eredményez a jövőbeli őket, akkor engedd meg magadnak, hogy sajnálom uralja. Uránusz, másrészt, ad egy bizonyos eredetiség, egy kis ízelítőt a felderítése és bevétel véletlenek-képesség.

Amíg ez a probléma megoldódott-e a fő probléma lesz a tendencia, hogy vizsgálja meg a múlt felé ebből határozatlanság. Habozott, hogy tegyen lépéseket, és ha-a ' gyakran korai. Habozzon, a vágy, hogy megdöntsék, és módosítani mindent, és hogy a status quo-t, azzal az eredménnyel, hogy lehet-e eltölteni év vándorlás a szentimentális, mint az anyagi életed annyi megőrzése között.

A kapcsolatok más jelei:

Nem vonatkoznak, és a földi jelek: bika, Szűz és bak. Van több közös a víz-jel Scorpio és a rák kockázat komoly feszültségek, különösen a rák.

Lehet, hogy néhány intenzív kapcsolatokat az ikrek, de bizonyulnak nagyon nehéz tartósan fenntartani.

Ez rövid és egyszerű elemzés segíthet a vezető a mindennapi életben. Tudni, hogy magát lehetővé teszi egy-egy erős pontok maximalizálja és
minimalizálja a zeneszerzőt.
Sikeres emberek akik gyakran tudatosan vagy öntudatlanul tettek a legjobb ajándék, eszközök és erősségek míg ellenőrzésére azok gyengeségeit.
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp"BAK"
  2013-04-21 18:21:30, vasárnap
 
 

Bak jel szerintiTizedik jele, a zodiac

A elem: Föld
A döntéshozatal bolygó: Szaturnusz
Tarot kártya megfelelő a jele: az ördög
A szerencsés szín: narancssárga
A stone: Amber

A föld-a természetes elem rajzolt egy bizonyos íz, a stabilitást, ami egy erős jellemzője a személyiség. A személyes föld az előkészület, a földre kell legyőzni az akadályokat, jég és hideg a földre. A Szaturnusz, a uralkodó bolygót, gyorsan megértette, nem-e élni több, mint egy élet, egy időben, és hogy kiválasztások szükség.

Tudod, hogy annak fontosságát, hogy a stabilitás és a hűség. Te egy személy kötelezettségvállalását. Amikor Ön kötelezi magát, a teljesen, a lelkünk. Tudod, hogy hogyan lehet hű, ha megéri.

Akkor is az lesz, hogy kövesse az utat, amely követtek.
Nagy odaadással képesek vagytok. Sokat adhat másoknak. Az érzékenység, mély, bár szerénység alkalmanként csábítja, hogy elrejti azt.

A temperamentum, amely lehet leírni, mint befelé forduló és titkos, és még akkor is, ha bizonyára tudod hogyan viselkedni hagyd magad menni, akkor gyakran mutatják, sokkal kisebb, mint te valóban úgy érzi, van. Szexualitás nagy szimbolikus értékű, és gyakran mély elkötelezettség helyett egy elhaladó divatos.

Talál abszolút beteljesülés egy teljes és stabil Unió, mint a teljes karakter készült ez a kép: teljes és stabil. És minden ízlésem néha, hogy Ön szenved, amikor mások nem válaszolnak a kísérletek.

Nem tud megmaradni hamisság vagy kötelezettségek megszegése, és akkor szenved őket. Ezekben az esetekben akkor hagyja magát menjen, és mivel sokat támaszkodni magát, és nem tetszik, hogy egy nyilvános bemutatás az érzéseidet, ez teremt feszültséget, amely befagynak.

Te nagyon érzékeny és időnként törékeny. Ha minden megy, hát úgy gondolja, hogy ez lesz utolsó, de ha a dolgok rosszul mennek úgy érzi, a világ jön kívül. Esik a nagy magasság, és már nem tudom mit tegyek.

A kapcsolatok más jelek:

Tudod kap együtt Capricorns, még akkor is, ha ezek nem mindig vonzza őket. Valójában van egy tendencia, hogy néha megy felé azokat, akik a legnehezebb az Ön számára, különösen a Geminis vagy a Scorpios.

Van közös szűz tulajdonságait, de szintén fennáll a feszültség. Tauruses lehet nagyon hasznos az Ön számára, ha tudod, hogyan kell kezelni őket.

E rövid, igénytelen elemzés segítségével a jobb magatartás, a létezését. Megismerni magad jobban lehetővé teszi maximalizálják az erősségek, és minimálisra csökkenti a gyengeségeit.

Az emberek, akik sikeresek az életben gyakran azok, akik tudatosan vagy öntudatlanul tudni hogyan hogy a legtöbb tehetségüket, azok előnyeit és erősségeiket, miközben megértése, hogyan kell fenntartani ellenőrzést a saját gyengeségeit.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp"SKORPIÓ"
  2013-04-21 18:19:10, vasárnap
 
 A jelentése Skorpió jeleNyolcadik Csillagjegy

A elem: víz
A uralkodó bolygót: Mars és a Plútó
Tarot kártya megfelelő a jele: halál
A szerencsés szín: fekete
A kő: Amethyst

Először egy pár szót arról a tarot-kártya, a jelentősége lehet aggasztó akkor. Tudom, hogy a szimbolizmus a Tarot, halál azt jelzi, hogy melyik meghal, annak érdekében, hogy jobb formában újra születni. Amennyiben ez megfordul a halál kártya valóban valami végét jelentené. De ha jobb oldalon fel, hogy felidézi újjászületés, megújulás, egy új kezdet. Ez a jellemző a jele. Néha az a tendencia, hogy a linket a nagyon jó és nagyon negatív.

Minden jel a víz mint te, egy nagyon mély, titokzatos, kifürkészhetetlen lény, néha hozzáférhetetlen és ellenőrizhetetlen. A tudattalan, olyan erős és olyan gazdag, hogy a pszichoanalízis úgy tűnik, hogy az Ön számára, hogy feltalálták. A képzelet a nagyon erős és nagyon termékeny. Amikor nagyon fiatal volt, például, gondolatok, amely meghaladta a többi gyerek a kora volt.

Veled nincs esély az unalom vagy a középszerűség. Van az abszolút ízére, és ezért létezését néha úgy tűnik, nehéz. Azt szeretné, hogy az életed, hogy az örökös mozgás, mindig táplált újdonság és a kivételes. Ez nem mindig könnyű elérni, és nem mindig adsz magadnak, hogy ez megtörténjen, akkor is, ha nagy változásokat át karnyújtásnyira azt jelenti.

Mars hatása lehet, hogy harcias és mesteri. De légy óvatos, mert a Plútó felizzítja a legmélyebb kétségek, és aggodalmak összeállításához kudarc felé. Az ellenzék azt jelenti, hogy néha akkor a végén elpusztítása, amit szeretsz.

A szerelem van számos követelmény és a sok lelki Államok mások néha hogy nehézségi következő. Alkalmanként kockáztatja a tönkreteszi a kapcsolatokat azáltal, hogy túl nagy jelentőséget olyan nehézségeket, amelyekkel lehetett volna megoldani több megértést.

A jó minőségű teljes mértékben tudatában: egy a vállalkozási szellem, képzelet, érzékiség, medál, mágnesesség. De azt is tudjuk, hogy a hibák: vágy irányít, önálló okozó magatartást, szenvedélyes viselkedés, a tendencia, hogy bonyolítaná a dolgokat, és helyzetek.

A kapcsolatok más jelek:

Kap elég jól az a rákos megbetegedések, amíg mind a képzelete egyaránt; Ha nem, hogy felszínes kapcsolatok kockázata. Meg kell tanulni, hogy igazán értékelni bizonyos aspektusait Capricorns, aki tudja, hogy sok lehet.

Ön kockázat, bekerülni Tauruses ütközik, amint ezek a kapcsolatok túl szoros. Egyes szenvedélyek Geminis túlzott lett, és végén rosszul. Aquariuses van egy ösztönös hajlamos tőletek. Ez rajtad múlik, hogy dönt, hogy szeretné-e megnyerni őket.

E rövid, igénytelen elemzés segítségével a jobb magatartás, a létezését. Megismerni magad jobban lehetővé teszi maximalizálják az erősségek, és minimálisra csökkenti a gyengeségeit.

Az emberek, akik sikeresek az életben gyakran azok, akik tudom, tudatosan vagy öntudatlanul, hogy a legtöbb a tehetségüket, azok előnyeit és erősségeiket, míg a megértése, hogyan kell fenntartani ellenőrzést a saját gyengeségeit.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp"MÉRLEG"
  2013-04-21 18:15:46, vasárnap
 
 

Jele mérleg szerintiHetedik jele a zodiac

A elem: levegő
A uralkodó bolygót: Venus
Tarot kártya megfelelő a jele: Justice
A szerencsés színe: rózsaszín
A kő: Coral

Az elem, a levegő, kölcsönöz, grace és charm. Önnek van egy biztos tehetség, csemege és esetenként a nemtörődömség. Nagyon rugalmas és könnyen alkalmazkodó magát különböző helyzetekben. Ön, mint a változás, az újdonság és a meglepetés. Mint minden jel a levegőben, hogy a mély félelem, az unalom és a rutin. De nem mindig tudja, hogyan kell csinálni, amit úgy, hogy elkerülje őket.

Szeretsz mindent, ami lehet, hogy szebb, vagy örömteli élet. Imád mindenféle teljesítmény, és Ön is ajándékokat és tehetségét ezeken a területeken. Van egy idealista látomását létezését, ahol mindent meg kell szép, a könnyű élet, a szerelem sikeres és a tökéletes boldogság. Ezért néha esik a nagy magasság, és akkor úgy érzi, hogy tehetetlen magát. A tendencia akkor hagyd el magad.

Mivel a Vénusz, a szerelem, uralkodó bolygója a bíboros bolygót, love is a legfontosabb dolog az életedben. Szerelem első zajlik a teljes fennállása alatt. Szeretne mindent körül, hogy a béke és a harmónia, soha nem a jele, hogy a konfliktus, a feszültség, a megtévesztés vagy az erőszak. Úgy érzi, ez a need for love egy rendkívül érzéki módon. Meg kell szeretni, és megfelel a vágy, akkor nagyon koncentrált, a csábítás, és tudod, hogyan kell elcsábítani.

Néha ez lesz neked a baj, mivel nem mindig tudod, hogyan, hogy bölcs döntéseket. Ha fennáll a veszélye, ezért az emberek, akik szeretnének hasznot a szükséges szeretet elvégzésében.

A kapcsolatok más jelek:

Nagyon jól lehet kezelni a bizonytalanság Geminis, és ez is vonzhat, nagyban, de ha nem vigyázunk akkor szenved érte. Virgos kiváló tapasztalatai is, és lehet még tartós kapcsolatokat alakítsanak ki.

Leos vonz, de vigyázz ott is. Ön kockázat unalom vagy viselkedés problémái a bika, Bak, és a Kos. Lehet, hogy egy kapcsolat-val egy skorpió vagy a nagy szenvedélye, vagy a teljes ellenzék.
E rövid, igénytelen elemzés segítségével a jobb magatartás, a létezését. Megismerni magad jobban lehetővé teszi maximalizálják az erősségek, és minimálisra csökkenti a gyengeségeit.

Az emberek, akik sikeresek az életben gyakran azok, akik tudom, tudatosan vagy öntudatlanul, hogy a legtöbb a tehetségüket, azok előnyeit és erősségeiket, míg a megértése, hogyan kell fenntartani ellenőrzést a saját gyengeségeit.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp "SZŰZ"
  2013-04-21 18:13:33, vasárnap
 
 

A jel szűz jelentéseHatodik Csillagjegy

A elem: Föld
A döntéshozatal planet: Mercury
Tarot kártya megfelelő a jele: Remete
A szerencsés szín: fehér
A kő: Diamond

A bejelentkezési a föld, a bolygó a szilárdság és a realizmus, szövetségesek magát higany, hogy szűz a leginkább kiegyensúlyozott jele az állatöv. De légy óvatos - egyensúly nem jelenti azt, hogy nincsenek problémák vannak. Mérleg inkább azt jelenti, hogy a probléma csak ritkán érkeznek magadba. Lényegében mindent benned, moderálás, az érzékenység, a stabilitást, a világosság és a hűség.

A föld akkor örökli, a stabilitás és a hűség. Akkor van értelme a mi a valóság. Tudod, mit illik hozzád, van egy pontos és egyértelmű ötlet a karaktered, és a hibák. Mercury kapott egy nagy tehetség, a logika és a világosság. Úgy gondolja, hogy sok, különösen mielőtt eljáró dolgokat. Nem tetszik kalandok, az ismeretlen és a bizonytalan, különösen az emberi kapcsolatok és az érzelmi élet.

Ezáltal még valaki, aki különösen tehetetlen, amikor szembesül a könnyelműség, hűtlenség és állhatatlanság a többiek. Ön szenved, amikor más emberek árulja el neked, vagy hűtlen vagy csaló. Ha viszont úgy érzi magát, hogy magabiztos, népszerű és közkedvelt, alkalmas nagy nagylelkűen giving rendkívül magad, és ne gondolj semmit, kivéve, hogy, kínáló, amely a figyelmét és kedvez. Ezekben az esetekben mások kihasználják, és vissza, egy nagy megtévesztés, hogy nehéz gyógyítani sebek nehézségeket okozott. Mégis tudod, hogyan kell adni magát mások nélkül hagyta, hogy túl messzire megy.

A kapcsolatok más jelek:

A temperamentum tolja, hogy együtt jelét, bár néhány közülük lesz később veszélyesnek bizonyulnak az Ön számára. Ez nem ok arra, hogy elkerülje őket, de annak tudatában, hogy segíteni fog, hogy elkerüljék a kellemetlenségeket. Ezért legyen óvatos, Leo, Geminis, és mindenekelőtt a Libras, aki lehet csalogatni Ön bája és az eredetiség.

Akkor lesz képes értékelni bizonyos Tauruses, aki megoszthatja az ízlése, a stabilitás, de aki mindig próbálkozik, hogy átvegye az irányítást az Ön. Legyen óvatos a Scorpios - elkerüljék a tendencia, hogy bonyolítaná az érzelmi kapcsolatok, és okoz szenvedést az öröm.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp"OROSZLÁN"
  2013-04-21 18:11:21, vasárnap
 
 

LEO jel szerintiÖtödik csillagjegy

A elem: tűz
A döntéshozatal bolygó: A nap
Tarot kártya megfelelő a jele: La Force
A szerencsés szín: sárga
A kő: arany

A tűz egy magas nyári tűz. Ez az izzó, égő, és abszolút. Nem fogadja el, kivéve a nagy fájdalom, érzelmi, középszerűség, fél-intézkedések, illetve a bátortalan kapcsolatok. Szenvedély benned, hogy megtalálják a teljes egészében kell égetni. Van egy nagy szükség-hoz lenni szeretett, megbecsült és népszerű. E nélkül akkor érezze magát teljesen elveszett, elhagyott, és nagyon egyedül.

Igen kacér és Imádod ékszerek. Van egy nagy szükség van, hogy népszerű és csodált. Gyakran a személyes mágnesesség és varázsát a segít ebben, de ha ez már nem a helyzet mélyen szenved. Mindig állítsa a magas színvonal. Néhány, a személyes tulajdonságok mellett a siker, de ha Ön találkozás a nehéz akadályokat még nem tanultál hogyan kell leküzdeni azokat.

Úgy érzi, igazán boldog, kellene minden alkalommal sikerül. Képesek erre, de a hibák néha akadályozza az első jele a bajt. Ezért Ön eldug önmaga, a csend, és semmi sem segít.

A temperamentum tolja, helyzeteket, ahol van, hogy "Mentés arc", amely nem több kárt, mint jó. Nem sikerül kell teljesen világos, vagy kérdéseket egyértelműen, mint ők. Ön levágta magát a többiek, és utálom magány, mivel nem látja a véletlenek, ami élet tudjuk ajánlani. Ezekben az esetekben a növekvő fontos szerepet játszik. Ez segít kiszabadítani magát. Az oroszlán, amely könnyen kezelheti kiegyenesíteni a sörény.

A kapcsolatok más jelek:

A többi Leos szikrák repülnek is. A két kell néhány koncessziókat tenni, hogy a másik, és ez nem mindig lesz könnyű. A kapcsolatok akkor állhat elő, látványos összecsapások, vagy a makacs nem volt hajlandó meghallgatni.

Másrészt lehet surround magát tünetek, mint például a rák és a Kos, aki gyakran lesz hajlandó megérteni vagy csodálni. A magánéletben a Nyilas lehet egy nagyon hasznos kapcsolatot. Óvakodj azonban a jelek a levegő, különösen Geminis: minden megy jól velük egy ideig, de a tűz rendkívül gyorsan kitör, és tönkretehet mindent.

E rövid, igénytelen elemzés segítségével a jobb magatartás, a létezését. Megismerni magad jobban lehetővé teszi maximalizálják az erősségek, és minimálisra csökkenti a gyengeségeit.

Az emberek, akik sikeresek az életben gyakran azok, akik tudják, tudatosan, vagy öntudatlanul hogyan kell a legtöbbet a tehetségüket, azok előnyeit és erősségeiket, miközben megértése, hogyan kell fenntartani ellenőrzést a saját gyengeségeit.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp "RÁK"
  2013-04-21 18:08:50, vasárnap
 
 

A jel rák jelentéseNegyedik Csillagjegy

A elem: víz
A uralkodó bolygót: A Hold
A megfelelő tarot kártyát, hogy a jele: a kocsi
A szerencsés színe: kék
A drágakő: türkiz

Víz életet adott nekünk. Ez van, számunkra, minden természetes, nélkülözhetetlen és teljesen rejtélyes. Csillogó, és az láthatatlan élet, úgy tűnik, kiapadhatatlan. Tetszik képes megtisztítani; Tetszik lehet megfulladni. Ez az a víz elem, hogy a jel lesz a rendkívüli érzékenysége, és Ön, akkor igaz, hogy a jele: nagyon-nagyon érzékeny!

A két fő erényei közé tartozik a érzékenység és a képzelet. Ezek nem egyszerűvé az életet. Teremt sok feszültséget az Ön számára, és a világ az érzelmek. Mindennek az Ön számára egy fontos Zengő, (még a dolgokat, amiket mások által elmulasztott haladna.)

Látod, minden; látjátok, minden; úgy érzi, minden. A jó, az öröm és a szeretet és a rossz, és gyakran egy bizonyos szomorúság. Előtt álló nehézségeket létezéséről, te, fegyvertelen és néha egyedül. Ön szenved, és Ön egyszerű cél részére azok ki akar-hoz ad ön fájdalom.
A vezető bolygó a Hold Ön örökölt hangulatváltozások, (cf őrült kifejezés!). Persze ennek mértéke nem befolyásolja, és ritkán agresszív. Mégis ez a tendencia néha játszik, trükkök a kapcsolattartás közelében, mert mások nem értik, mi teszi a módosítani hozzáállás. Nem látják, hogy a fájdalom, hogy ők hozzák meg, és hogyan lehet olyan fogékony.
A Holdról, Ön örökölt egy nagyon jó tulajdonság, amely nem használja a kellően. Sőt akkor nagyon erős megérzés. Hanem ehhez még ezzel, gyakran van olyan tendencia, hogy ok helyette, és végigvigye a "megérzéseid közül". Így hagyja, hogy esélye át Önnek, különösen a pénzszerzés lehetőségeit.

Más jelei:

Érdekes módon akkor előjele ellentétes, mint Leo vagy Aquarius jó kapcsolatokat. Az első, és a heves és ragyogó temperamentum segít Önnek álmai. A második, a nyugalom és a csend is megnyugtatják, Ön. (Ez a, feltéve, hogy a felmenők egyetért.)

Föld jelek mindig lesznek a kockázatát a soha egymás megértését. Legyen különösen óvatos, Gemini, romantikus kapcsolatok, mert az érzékenység nem keverjük össze a changeableness.

A rövid elemzés segítségével több sikeres életet. Magáról a tanulás lehetővé teszi, hogy a legnagyobb hasznot a erősségeit, és gyengeségeit minimalizálása érdekében.
Azok az emberek, hogy sikerül a létezésükről, gyakran tudom, tudatosan vagy öntudatlanul hogyan lehet a legjobban kihasználják vagyonuk, azok előnyeit és erősségeiket, miközben tudta, hogyan kell irányítani a gyenge pontokat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp "IKREK"
  2013-04-21 18:05:04, vasárnap
 
 

Értelmében a jele GEMINIHarmadik jele a zodiac.

A elem: levegő
A döntéshozatal planet: Mercury
A megfelelő tarot kártyát, hogy a jele: a szerető
A szerencsés színe: szürke
A drágakő: Aquamarine

A jel a csak dupla jel a zodiákus, és mert az, hogy, ez lenyűgöző.
Ez kettős szempont, mind a forrás, az előny, és a konfliktus. Igen, tudod mind tetszik és ugyanakkor utálom, izgatott, és unatkozni. Röviden ellentmondásokkal teli. Ezek létre számos feszültségek és a környéken sok konfliktus forrása.
A személyiség alá kerül támadás a sok érzés, néha vezető kényes helyzetek, különösen a terület, az érzések, (amelyek nehéz kezelni). Hányszor van akkor nem került elmenekülő múlt lelkesedés kimerültség, egy eltúlzott életmód a kísértésnek, hogy mindent maga mögött hagyni? A levegő elem teszi élet nehéz az Ön számára. Van egy tendencia, hogy hozzon létre a szövődmények, mert akkor szükséges mértéket, mások is kielégítik. És nem elégedett meg fél-intézkedések, vagy a silányok.

Van egy élénk képzelet, amely azt szeretné, hogy a valóság, néha még akkor is, ha ez nem lehetséges. Ebben az értelemben a gyakran csalódott-élet, csalódott, mások által. A tartomány fellépés, sem kívánt elengedte teljesen, vagy akarsz, ezer dolog egy időben. Indítsa el a projektek nem befejezni vagy kivitelezhetetlen.

Másrészt átveszi kockázatok enyhíteni unalom, és ez lehet nagyon jövedelmező. De néha vesztegeti az esélyeit, és kizárólag azért, mert magát.

Mégis a bolygó a Merkúr, Ön örökölt, báj és cselekvési kapacitás. (De is részére gyakran elvesztegetett esélye). A kapcsolatok másokkal is gyakran nehéz, vezető néhány hosszú távú kapcsolatot! Még annyit, hogy nagy potenciál és minőség, hogy feleslegesen vesztegetni.

A fő hiba hiányzik az állandóság és a harciasság. Néha, amikor a nehézségekkel valósak, lehet kapni magad könnyen belőle, ha úgy dönt, hogy a dolgok a kezében, és nem módosíthatja a nézetet. Általában jön át ezekben a helyzetekben is, bár meg kell harcolni, önmaga ellen.

Más jelei:

Van egy bizonyos tendencia, hogy keressen az ellenkezőjét, mint a bika vagy Kos. Ezeket a jeleket lehet pozitív jelek az Ön számára, ha a felmenők egyetért ezzel; (fontos, hogy emlékezzen a jelentősége, hogy a növekvő játszik az emberi kapcsolatokban). Nos, Aquarius, akinek a csend lehet előnyös az Ön párosíthatja.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp "BIKA"
  2013-04-21 18:01:31, vasárnap
 
 TAURUS jel szerintiA második jel az állatöv

A elem: Föld
A uralkodó bolygót: Venus
A tarot kártya megfelelő a jele: a császár
A szerencsés színe: zöld
A kő: emerald

A föld, az elem a jel, egy föld, hogy a kocák vetőmagot. Ez egy mezőgazdasági talaj, ahol nyereség realizált, úgy érezte, és érzékien tapasztalt jellegű. E talaj hogy impregnálására, mindent, hogy egy bika. Szeretik a természetet, ahol talál egy exaultation az érzékek. Jól fejlett érzékeit imádni az illata a virágok. Van egy természetes képesség-hoz kommunikál állatok. Szereted a tapasztalatok, első kézből, hogy a természet által kínált lehetőségeket.

A földes természet teszi egy nagyon érzéki, testi, fizikai lény. Nem plátói szerelmeseinek az Ön számára! Bármennyire van szüksége, sok a stabilitás. Azt kockáztatja tapasztal nagy fájdalom, ha ez a stabilitás nem létezik, vagy a szóban forgó. Az idődet, mielőtt döntést hozna, és ritkán meggondolja magát. Munka, kitartás és türelem, de gyakran nem annyira, mint te megérdemlik, hogy jutalmazza. A tény az, hogy, szemben a másik jelek, nem tudod hogyan tegye magát először.

A minőség nem mindig ismeri, névértéken. A szerelem például adsz magadnak egy nagy, de mások csak úgy tűnik, hogy ezt magától értetődőnek vesszük, és nem méltányol-a erőfeszítések. Fizikai tevékenységek során, hogy ez ugyanaz. Mindig elérheti, mindent, amit csinál, de meg csinálni diszkréten, úgy, hogy nem a felelősséget, vagy a siker, hogy meg kell jutalmazni.

Során a kapcsolatok, a barátság és a szerelem te teljesen hű. Ha a szeretet és az elkötelezettség, ha van örökre. Adsz egy nagy magad, és te nagyon csalódott bármilyen típusú megtévesztés, és teljesen hatástalanított előtt hibák és mulasztások.

Vénusz hozza meg sok érzékiség és a báj. Akkor a mágnesesség, hogy endowes Ön, egy ajándék, a szeretet. Azonban te nem komolytalan. Éppen ellenkezőleg! A szükséges stabilitást és biztonságot teszi inkább kilátástalannak kapcsolatok.

A hibák gyakran adódnak a karaktered. A kitartás válhat inaktivitás. Akkor nehezen alkalmazkodik az új helyzetekhez, átkelés unchartered vizekbe, hogy gyors döntéseket. Miután több dolgot egyszerre útközben leszel ideges.

A kapcsolat más jelei:

Van több esélye van a szerzés mentén más állhatatos jelek. Például a Kos, Szűz és más Tauruses. Meg kell azonban, a Gárda ellen, aki a levegő és a víz jelek, különösen a Geminis és a Scorpios, aki a látogatókat.

Ez a rövid, de őszinte elemzés segít megfelelő döntéseket az életedben. Tanulmány azt is, hogy teljes mértékben kihasználják és maximalizálja a erősségeit, és gyengeségeit minimalizálása.

Azok, akiknek sikerül, nem számít a helyzet, akik tudatosan vagy öntudatlanul maximálisan kihasználni az adu kártyákat, a sikerekben, azok erősségeit, és tudja, mikor kell gyakoroljon önuralmat, a gyengeség pillanata.
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 156 db bejegyzés
Összes: 299 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 30
  • e Hét: 81
  • e Hónap: 469
  • e Év: 24817
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.