Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Hát megint.....
  2013-04-29 12:43:42, hétfő
 
  ......megcsúsztam egy kicsit. Nagyon rossz volt a gépem és a netem sem volt az igazi. Elég sok minden történ amióta nem voltam fent. A Pasi aki Romániába lakik rendíthetetlenül vár rám, hogy mikor megyek ki hozzá és maradok is ott vele. De 2 napja valahogy nem az igazi vagy fáradt lehet vagy sejti, hogy nem igazából sietek ki hozzá. Na mindegy ami nem megy nem kell erőltetni. Hát meg a szexmániás Pasik sem maradhatnak ki az életemből. Hát 2 szexmániást letiltottam mert egy kicsit durván szerették volna nyomni. Cirka 20 évesek. A harmadik Pasi attól független, hogy szexmániás normális és nem esik túlzásba de ha mégis rögtön bocsánatot kér! És ma ahogy néztem a leveleimet 2 üzenetem jött a társkereső oldalra. Hát meglepődtem egy kicsit és hirtelen a lovag jutott az eszembe. Ugyan is MLaci 42 éves elvált Pasi írt üzenetet és a Lovag is Laci 42 éves és elvált. Csak aki most írt az Fejérmegyében lakik a Lovag Pesten. És még elég sok az egyformaság és mily véletlen egybeesés! Na mindegy.


Hát a levél amit írt:
Szia, moncsika! Én most regisztráltam ezen az oldalon de egyből megakadt a szemem az adatlapodon, és nagyon színpatikus lettél nekem. Szeretnék megismerkedni veled. Én egy 42 éves 188 cm magas 125 kg férfi vagyok Fejérmegye keleti felében közel Pest megyéhez élek. Elvált vagyok és külön élek, és nagyon magányos vagyok! Ha színpatikus vagyok számodra akkor írjál kérlek.

Most tényleg nem tudom, hogy mi tévő legyek. Kis millióan vannak ezen az oldalon, de egyből pont az Én adatlapom szúrta ki. Igaz elküldte az e-mail címét és visszaírtam neki. De lesz ami lesz. Nem vesztek vele semmit!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek:-)
  2013-04-29 12:07:29, hétfő
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép délutánt mindenkinek:-)
  2013-04-07 13:55:50, vasárnap
 
  -  
 
1 komment , kategória:  Általános  
Szex Horoszkók
  2013-04-06 15:29:53, szombat
 
  Rák
VI. 22 - VII. 22
A leghűségesebb csillagjegy, számára a szexualitás egyfajta spirituális, lelki egyesülés. A kielégülésnél sokkal fontosabb számára a szeretet közvetítése, a másik iránti érzelmek kifejezése, így csak egy tartós kapcsolatban tud igazán kibontakozni. Tartózkodó és kissé prűd külseje mögött egy igazi szeretetbomba lakozik, aki élet párjáért mindent megtenne.


Oroszlán
VII. 23 - VIII. 22
Perzselő szenvedély jellemzi az ágyakrobatika koronázatlan királyát, az Oroszlánt. A szex gyakran nem jelent számára többet puszta élvezetnél, imádja sportszerűen levadászni áldozatait. Erotikus kisugárzásának hála könnyedén megkapja azt, akit kiszemelt magának, nem lehet neki ellentmondani, ha egyszer kivetette valakire a hálóját.


Szűz
VIII. 23 - IX. 22
Visszafogott alkat, aki szereti ízlelgetni az élvezeteket, imádja kiélvezni a pillanatokat, ezért semmit sem kapkod el az ágyban. A flörtölés, a csábítás és az előjáték igazi mestere, aki a végletekig tudja feszíteni a másik idegeit, ezért a tantrikus szex pont neki való.


Mérleg
IX.23 - X. 22
Nehezen adja be a derekát, de ha egyszer odaadja magát valakinek, az nemcsak a testét, de a lelkét is megkapja, hisz ilyenkor teljesen kitárulkozik, legmélyebb valóját is hagyja felszínre törni. Romantikus alkat, aki hisz még a régi értékekben, fontosak számára az érzelmek, ezért az együttlétek alkalmával is törekszik a bensőséges hangulat megteremtésére.


Skorpió
X. 23 - XI. 21
Kielégíthetetlen szexuális étvággyal rendelkezik a Skorpió, aki imádja a vadászatot, a piszkos kis játszmákat. Erőteljes kisugárzását sokszor kihasználja, az együttlétekkel gyakran befolyásolja partnerét, valójában egy hatalmi játékba csöppen bele az, aki egy Skorpióval kezd.


Nyilas
XI. 22 - XII. 21
Nehezen becserkészhető, igazi ritka fogás, ezért nehéz meghódítani, ám ha valakinek sikerül betörni, megüti vele a főnyereményt. Végtelen energiákkal rendelkezik, sosem fárad el, imád kísérletezni, szinte pihenni sem hagyja partnerét.


Bak
XII. 22 - I. 19
Hűséges típus lévén a Bak számára nagyon fontos, hogy a szex ne pusztán a vágyak kielégítéséről szóljon, hanem igazi érzelmek vezessék miközben kedvese számára szerez örömet. E csillagjegy szülötte többnyire csak a mély kötödés és a bizalom elnyerése után tudja igazán átadni magát az élvezeteknek, addig kissé tartózkodó, konzervatívabb viselkedésű az ágyban. Izgalmas és titokzatos szerető.


Vízöntő
I. 20 - II. 18
Behódoló típus, aki mindig a másik érdekeit helyezi előtérbe, ezért könnyen rávehető bármilyen huncutságra, igazi kísérletező alkat, aki garantáltan életre szóló élményekkel ajándékozza meg partnerét. Sokszor magával ragadják vágyai a Vízöntőt, az érzelmeket néha háttérbe szorítja és meghökkentő dolgokat is megtesz, amin ő maga is elcsodálkozik később.


Halak
II. 19 - III. 20
Érzékeny és szenvedélyes szerető, aki a másik minden rezdülésére odafigyel. Rendkívül odaadó és érzéki, igazi hedonista, aki partnerét is kényeztetni akarja. Imádja a végleteket, néha romantikus és gyengéd, míg máskor igazán vad és erőszakos, ám az biztos, hogy bőven szán időt a lepedőakrobatikára. Egy Halak mellett nem fogunk sokat aludni az ágyban.


Kos
III. 21 - IV. 19
Uralkodó alkat, aki szereti, ha nála van a hatalom még az ágyban is. Mindig ő a domináns fél, néha igazán önzőn tud viselkedni, gyakran figyelembe se veszi partnere vágyait. Tüzes személyiségként az irányítás mellett kedveli az extrém helyzeteket, az új pozíciókat, mellett garantáltan nem lesz megszokás az együttlét.


Bika
IV. 20 - V. 20
Igazi csábító, aki imádja kiélvezni a testiség minden aspektusát, számára nincsenek tabuk, mégis érzéki és figyelmes szerető, aki egyfajta vizsgának fogja fel az ágyban történteket. Fiatalabb korában a kalandokat preferálja, de érettebb fejjel már a stabil párkapcsolattal járó ismerős terepet kedveli, ahol érzéki csókokkal és gyengéd érintésekkel lobbantja lángra partnerét.


Ikrek
V. 21 - VI. 21
A bujaság megtestesítője, aki imád játszadozni az ellenkező nem képviselőivel, ezzel állandó fantáziálgatásra késztetve a környezetét. Az ágyban igazán játékos és könnyed, számára a szexualitás az élet természetes velejárója, s ki is élvezi a testiség nyújtotta örömeket.
 
 
0 komment , kategória:  Szex Horoszkóp  
Horoszkóp
  2013-04-06 15:24:04, szombat
 
  Kedves Kos!
Kicsit bizonytalan vagy szombaton. Mintha kezdenének elmosódni a határok a valóság és a képzeleted között. Néha nem is tudod pontosan, hogy valamiről csak álmodtál, vagy az megtörtént veled. Ha már ilyen vékony a határ a vágyaid és a valóság között használd ezt a napot arra, hogy megteremted a céljaidat!


Kedves Bika!
Vigyázat, szombaton könnyedén megsértheted a családodat. Lehet, hogy ez téged nem is zavarna annyira, de hidd el, a ma kezdődő, hetekig, hónapokig tartó ellenségeskedés nem hiányzik senkinek sem. Legyél egy picit diplomatikusabb!


Kedves Ikrek!
A nosztalgia jellemzi a szombatodat. Ma szívesen hallgatod gyermekkorod zenéit, és szívesen mélázol el azon, hogy régen minden jobb volt. A nosztalgia mellett szánj időt arra is, hogy a mai nap eseményeiben keress legalább három jó dolgot! Ez azért fontos, hogy megérezd, a jelen is lehet szép, nemcsak a múlt!


Kedves Rák!
Csodák történnek veled szombaton. Valami olyasmit sikerül megvalósítanod ma, amire már régóta vágytál. Persze ehhez az is kell, hogy a szerelmed támogassa az elképzelésedet. Ő talán annak ellenére kapható erre, hogy mostanában nem állt mindenben teljesen melléd.

Kedves Oroszlán!
Az otthoni feladataid jobban sikerülnének szombaton, ha a hozzáállásodon, a gondolkodásodon változtatnál egy kicsit. Ha ma pozitívabban tudod szemlélni a világot, és a családodat, akkor hosszú hetekre, hónapokra megalapozhatod a családi harmóniát. Érdemes ezért egy kicsi erőfeszítést tenned!


Kedves Szűz!
Szombaton lesed a párod minden mozdulatát. Sok Szűz fog most azon aggódni, hogy talán a jól működő látszat ellenére van valami apró hiba a kapcsolatában. Te ne ess ebbe a hibába, inkább engedd el magad! Egyébként is rád férne most egy kis lazítás és felszabadult nevetés!


Kedves Mérleg!
Szombaton rosszul viseled, ha hirtelen kell változtatnod a terveiden, és ha nem minden alakul úgy, ahogyan azt előre eltervezted. Most kevésbé vagy együttműködő a többiekkel, mint máskor. Pedig hidd el, a családodnak ugyanúgy fontos, hogy jól sikerüljön ez a nap, mint neked!


Kedves Skorpió!
Lépj a tettek mezejére! A szombat alkalmas arra, hogy tegyél is a vágyaidért, és ne csak beszélj róluk. Ezen a napon különösen a párkapcsolati, szerelmi ügyekben érdemes elszánnod magad a következő lépésre, de a szüleiddel való viszonyodon is javíthatsz.


Kedves Nyilas!
Kicsit magányosnak érezheted magadat szombaton. Talán akkor is hiányolod a társaságot, a nyüzsgést, ha sokan vannak körülötted. Ne felejtsd el, hogy a világunk mindig a gondolatainkat képezi le! Ha vidámnak, és elfoglaltnak látod magadat, hamarosan az is leszel!


Kedves Bak!
Szombaton megtapasztalhatod, hogy a szerelmed mindenben melletted van, és mindenben támogat. Igaz, most nemcsak az ő bizalmát élvezheted, de a családod is könnyedén elfogadja a terveidet és az ötleteidet. Ha nagy bejelentésre készülsz, annak talán épp ma lesz a legmegfelelőbb időzítése.


Kedves Vízöntő!
Ha rájössz, hogy tévedtél, akkor ne ess kétségbe! A hibát elég kijavítanod, és utána elfelejtened az egész esetet! Ne ess abba a hibába, hogy vérbeli negatív gondolkodóként napokig ostorozod magadat, egyetlen tévedés miatt! Hidd el, ez az egész nem ér annyit, bátran lépj tovább!


Kedves Halak!
Szabadságra vágysz, az életed minden területén. Most nagyon nehezen viseled a korlátokat, és azt, ha korlátoznak bármiben is. Azt azonban tartasd észben, hogy a párod nem korlátozni akar, ő pusztán félt, és szeretne megóvni téged mindentől! Ezt pedig nem róhatod fel hibájául!
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép délutánt mindenkinek:-)
  2013-04-06 15:19:59, szombat
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hajtovány
  2013-04-05 12:59:29, péntek
 
  Hozzávalók:
1 kg liszt
kb. 6 dl tej
2 tojás sárgája
1 dl olaj
2 ek. só
pici cukor
5 dkg élesztő

Krém:
20 dkg margarin
1 tk. só
1 tojás
20-25 dkg reszeltsajt (kevés füstölt is mehet bele)

Mióta van kenyérsütőgépem, abban dagasztatom a tésztát. Előtte kézi mixerrel készítettem. Lágyabb kelttésztát készítek, hagyom duplájára kelni. Lisztezett deszkára borítom, ketté vágom.
Egyenként kinyújtom jó vékonyra, szinte akkorára mint a deszkám. A krém hozzávalóit elkeverem. Figyelni kell, a margarin ne legyen túl lágy, épp csak annyira, hogy kenhető legyen. Megkenem őket a sajtos margarinnal. Feltekerem mint a beiglit, majd trapézokra szeletelem. Sütőpapírral bélelt tepsire fektetem őket, hagyom még egy fél órát, hagy keljenek. 180 fokos sütőben kb. 20-25 percig sülnek.
 
 
0 komment , kategória:  Kelt Kalács  
Horoszkóp
  2013-04-05 12:56:34, péntek
 
  Kedves Kos!
Könnyen kiderülhet egy általad nem túl nagyra tartott ötletedről, hogy kifejezetten hasznos volt. Most érdemes követned a belső hangod sugallatait, akkor is, ha kifejezetten bugyutának és ostobának érzed ezeket. Hidd el, az intuíciód nem fog csalódást okozni!


Kedves Bika!
Érdemes nagyobb figyelmet fordítanod a tavaszi bőrápolásra. Itt az ideje annak, hogy lecseréld a télen használt arckrémedet valami könnyebbre, amiben van némi fényvédő is. A bőröd mostanában érzékenyebb, ezért az érzékeny bőrre kifejlesztett termékcsaládok közül válassz!

Kedves Ikrek!
Régi vágyaid válhatnak valóra pénteken. Olyan régiek, hogy talán már nem is emlékszel rájuk, így igazán meglepődsz, amikor rájössz, hogy mindaz, ami ma történik veled, megfelel egy jó néhány évvel ezelőtti kívánságodnak. Ma minden pillanatban megláthatod a jót, a szépet!


Kedves Rák!
Kicsit félsz a hétvégétől. Van benned egy nagy adag tökéletességre való törekvés, és úgy érzed, valami gikszer biztosan közbejön majd. Ha ettől félsz, azzal meg is teremted ennek a lehetőségét. Talán jobban tennéd, ha egy kicsit lazítanál, és már most arra koncentrálnál, hogy mennyi jó lesz a hétvégében!


Kedves Oroszlán!
Lendület, humor és eredmények keverednek optimális arányban a napodban pénteken. Most könnyedén valósíthatod meg a legmerészebb terveidet, és a legnehezebb napirendi pontokat is kipipálhatod. Érdemes ezért még a napod elején motivációs listát írnod arról, hogy mi mindent kellene megcsinálnod!


Kedves Szűz!
Már a hétvégi készülődés lázában égsz, ezért szinte semmi másra sem tudsz gondolni, csakis arra, hogy mi mindent kell megcsinálnod holnapra. Lehet, hogy túl komolyan veszed a hétvégi programot? Vagy tényleg van teendőd bőven? Mindegy, ma egy kicsit még figyelj a munkádra!


Kedves Mérleg!
Különleges programokra vágysz, és úgy döntesz, hogy ezeket meg is szervezed magadnak. Hiszen mikor máskor csinálhatnál valami nagyon-nagyon tavaszi dolgot, ha nem pont az első szebb pénteken? A szervezéskor ne feledkezz meg arról, hogy kinek ígérkeztél már el mára!


Kedves Skorpió!
Könnyebben teljesítesz jól pénteken, mint azt gondoltad. Most tulajdonképpen élvezed, hogy dolgozhatsz, és jól érzed magadat attól, hogy megmutathatod a kollégáidnak, hogyan is kell - szerinted - csinálni a dolgokat. Vigyázat, ma könnyen lehetsz tudálékos.


Kedves Nyilas!
Nyitott vagy az új impulzusokra, és azok bőségesen érnek téged ma. A péntek alkalmas arra, hogy lecserélj néhány műszaki eszközt, szerelőkkel egyeztess és elindíts néhány felújítási munkálatot. A számláidat is most célszerű átnézned, és ellenőrizd, hogy a legmegfelelőbb díjcsomagokat használod-e!


Kedves Bak!
Ma egész nap te vagy a postás. Üzeneteket és híreket hozol-viszel, miközben nagyon élvezed, hogy a te kezedben összpontosul minden információ. Vigyázz, ne tegyél hozzá semmit a tényekhez, mert ma sokat árthatsz valakinek azzal, ha lódítasz.


Kedves Vízöntő!
Úgy érzed, itt van már az ideje, hogy kipihenhesd magadat! Pénteken az órát lesed egész nap és arra vársz, hogy hazamehess végre a munkából. Otthon csupa olyasmi vár, amit boldogan csinálsz, hiszen sikerül úgy szervezned az estédet, hogy az mentes legyen a kevésbé kellemes feladatoktól.


Kedves Halak!
Rengeteg új élmény vár rád pénteken. Ma sikerülhet közelebb kerülnöd egy titkos álmodhoz. Sőt! Talán el is éred azt! Ma csevegősebb a hangulatod és könnyebben barátkozol, mint más napokon, használd ki ezt a lehetőséget és tegyél szert új barátnőkre!
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép napot mindenkinek:-)
  2013-04-05 12:53:45, péntek
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hát megint.....
  2013-04-02 12:45:21, kedd
 
  .....zajlik az élet ! Hála a szexmániás pasi nem jelentkezik De helyette jelentkezett egy másik de az nem szexmániás. Elég visszafogott 36 éves pasi. Hát én meg nem vagyok hozzászokva a visszafogott pasikhoz. De nem is ez a lényeg. A pasi Romániában él ez egy dolog és ez a pasi is meg van zakkanva mint a lovag volt!! Közölte, hogy költözzek oda hozzá örökre, meg nem kell mennem dolgozni hanem maradjak otthon meg, hogy Ő 2 gyereket szeretne. Én nem tudom mi van ezekkel a pasikkal de hogy nincsenek maguknál az biztos! De tegnap este már ez a pasi kilépett úgy az oldalról, hogy azt sem mondta fapapucs! Remélem bedobta a durcát és nem fog írni! Vagy az sincs kizárva, hogy a testvére rászólhatott, hogy térjen már magához, hogy mit akar tőlem, hisz úgysem fogok vele foglalkozni! Hát a megérzéseim jó az ilyen pasikkal kapcsolatban, mert aki bedobja a durcát az már többet nem ír nekem !
Viszont van még egy oldal ahová nagyon szeretek járni, csak az a baj, hogyha nem vagyok előfizető cseszhetem! Előkerült egy pasi nagyon aranyosnak tűnik. Egyik napról a másikra elkezdte nézni az oldalam és napjában többször. Hát én meg aki a kíváncsinál is kíváncsibb visszasasoltam én is ! Na ez a adatlap nézegetés odáig fajult, hogy felvett a kapcsolatai közé, de nem is akármilyen üzenettel !!
Az üzenet: Mindig az első lépés a legnehezebb, de én megteszem Szia . De ugyan úgy nézte az adatlapom tovább amikor szerintem megunta és hívott csevegni ! Na de itt a probléma nem vagyok előfizető és nem tudtam vele cseverészni ! És még üzenni sem tud az ember mert az oldalt itt is ellenőrzik a moderátorok és sem egy e-mail címet sem egy telefonszámot sem Facebook elérhetőséget nem lehet kiírni mert rögtön törlik! De ezzel sem értek egyet mert van olyan pasi akinek a telefonszámon kívűl minden ki van írva és azt nem törlik az én oldalamról még azt is törölték amikor kiírtam, hogy nem vagyok előfizető!! Tehát akkor hol az igazság? De én sem tudom elérni sehogy sem a pasit mert neki sincs kiírva semmi elérhetőség! Hát 36 éves a pasi 193 cm magas és van neki egy 6-7 éves korabeli kisfia és vele él . De szerintem ebből semmi sem lesz!
Na mindegy majd csak lesz valahogy! Remélem, hogy egyszer csak jön a herceg fehér lovon vagy gyalog !!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 283 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 25
  • e Hét: 247
  • e Hónap: 527
  • e Év: 60376
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.