Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
hétfő
  2013-07-29 19:21:54, hétfő
 
  Egész nap dolgozom. Nem is baj, hiszen olyan kánikula van, hogy ki sem lehet menni. Néha kiugrottam reggel meglocsolni, és közben kicsit rendet tettem a házban. Gyors ebéd a kedvesnek és a vacsi is hiphop megvolt. A mai telefonálgatásnak is volt eredménye és egy kérdőjeles. Holnap újabb címek várnak rám. Ma sikerült reggel gyakorolnom is. Nem csak hallás után, hanem a blattolásra is sikerült időt szakítani.
Már csak a kert van hátra, de még mindig nagy a forróság...pedig lassan sötétedni kezd. A virágok megperzselődnek a melegben,így lesz ma dolgom velük, és a mai napon megint tápoldatozás van.
A medencénk, megint bezöldült, kapott már algastoppot, de folyamatosan keringetjük, hogy tisztuljon.
Remélem tudunk vele mit kezdeni, mert most le vagyok maradva idővel...viszont a paradicsomok meghálálták a folyamatos öntözést, imádom a kis sárga paradicsomokat,csak úgy leszedni, megenni :-) A ruccola is szépen kikelt,de ebben a melegben nagyon lassan nő. A babok elkezdtek teremni, és a padlizsánok is növögetnek. A dinnyék nem nőttek meg túl nagyra,de már kezdenek érni.
Robi itt ökörködik a hátam mögött, és olvassa a blogot. De csak azért nem tud ezzel felbosszantani, mert közben masszírozza a hátamat...hát nem aranyos? / - de


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hol keressük az igazságot?
  2013-07-29 10:12:40, hétfő
 
  Sok olyan könyvet olvastam és olvasok, ami a belsőnk, az énünk, a személyiségünk fejlesztéséről és mivoltáról szól. Elgondolkodtam. Tényleg a tudatalattink irányítja elménket?
Belegondoltam mi mindent szeretnék most, és mikre gondoltam az elmúlt hónapokban, években. Mi valósult meg belőle és mi nem, és mit szeretnék mégis, vagy tényleg szeretném? Mit akarok valójában.
Dolgozik bennem mindkét erő, de mégis az egyensúlyt tartja fontosnak. Egy kicsit ebből, egy kicsit abból, az igaz középút. Mi másra juthattam volna , hiszen a mérleg jegyében születtem. Vidám kis teremtés vagyok, csupa bájjal és jókedvvel, szórakozással és életvidámsággal. Ugyanúgy szeretek pihenni, mint dolgozni. Ugyanúgy szerek utazni,mint itthon lenni...és sorozhatnám. Csak egy valami amiben nem keresek középutat az a párom. Immár 16 éve. Istenem,milyen furcsa ezt leírni. Pedig nem érzem, hogy annyi éve együtt lennénk, és most is olyan nagyon várom mikor ér haza, mikor mehetek érte az állomásra és ölelhetem meg. Van akik ezt nyálasnak tartják, vagy magamutogatásnak, vagy kifelé mutatásnak, ki hogy szereti. De ki nem Sz-ja le, hogy mit gondolnak amikor átölelhetem és ő viszonozza??? Szóval, a felületes emberek hangját nem kell meghallani, vagy csak hagyni kell had szálljon a széllel,amíg egy fába nem ütközik a hangja....Egyszóval nem számít. Ami számít,hogy mit érzünk, és hogy azért megteszünk-e bármit, mindent. Nem kell "erőpróbákat" vagy bátorsági próbákat tennünk senkiért. Sajnos én is voltam olyan lüke, hogy azt hittem, ezzel majd bebizonyítom, hogy az illető mellett állok, de hát az ilyen emberek silány kis életüket mások bátorságán élik meg. Kell ez nekem? Engem azért szeressenek az emberek,amilyen vagyok,magamért. Sokaknak túl kedves , és már-már gyanakvóak a segítőkészségem miatt. Miért is? valaki mondjon a körülötte lévő emberekből olyat, aki mindig segítette és nem kért cserébe,nem hánytorgatta szemére a másik, ha netán mert valamit egykor kérni. Nagyon, kevés az olyan ember ezen a világon aki vállalná, hogy ilyen. Hogy miért? Hát nem tudhatom. Talán a sok probléma és a rohanás.... Nem lehet tudni.
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy olyan barátnőim és barátok vesznek körül, akiknél szent a barátság és mindennapos. Vannak olyan barátok, akikkel néha beszélünk és találkozunk, megbeszélünk mindent, ami történt, aztán kis időre megint kilépnek az életünkből.
Vannak olyanok, akik nagyon megbánthatnak minket, de ajánlatos belesüllyedni a fájdalomba, majd elengedni, megbocsájtani és továbblépni. Hiszen, ha túl sokáig gondolkodunk rajta felemészti életünket. Nehéz lehet, de ha így élünk, és azokkal a dolgokkal foglalkozunk amiben élünk, sokkal boldogabbak lehetünk. És hagyni kell a boldogságot, hogy eltöltsön és felemeljen.
Nagyon szeretek boldognak lenni. Ki ne szeretne? De engedi érezni? És hogy átjárja minden porcikánkat? Kinek mi okoz boldogságot? Teljesen mindegy. Maga az érzés, és a boldogság hormonok a lényeg, és hogy hagyjuk had ragadjon el minket és szárnyaljon minden kis sejtünk vele.
Van aki nem is tudja milyen a boldogság. Sokan használják ezt a szót, hogy boldog vagyok,hogy.....
TÉNYLEG? Ha én boldog vagyok, fülig ér a szám, és nem bírok magammal. És elfog a vágy, hogy ugráljak, vagy énekeljek, vagy bármi más ami kitör belőlem, hiszen energia szabadul fel bennem.
Fantasztikus érzés. És ha tudjuk, hogyan tegyünk másokat is boldoggá, teljes lesz a "katarzis" :-)
Én hiszek az örök szerelemben, bár tudom már leírtam ezerszer a naplómba, de miért ne hangoztatnám, hiszen a leírt szó, a kimondott szó , mindnek súlya van. Hagy erősödjön bennem, égesse a szívembe, a lelkembe ezeket a szavakat a tudatom, mert úgy szeretnék mindig élni, hogy amiben hiszek, azt mások ne akarják befolyásolni, és eltorzítani. Van aki abban leli örömét, hogy a leírt szavaidat eltorzítják, és így támadnak feléd. Hogy miért? Mert nem értenek meg téged, és arra gondolnak, ha a szavaidat beleteszik a mondanivalójukba, akkor igazság hagyja el a szájukat. Mert arra gondolnak, jobb támadni. Ne védekezz, csak minimálisan, hiszen bármit mondasz nem segít. Ők már nem a te világodat erősítik, hanem a kételkedők oldalát. Hagyni kell elsodródni őket , és nem foglalkozni vele.
Vannak olyan emberek, egy nagyon kedves barátnőm is, akit a társadalom kirekeszt,pedig akkora szíve van,hogy a fél világot átölelné, de nem tud beilleszkedni problémái miatt. Neki nem kell más, csak egy kis szeretet és erősítés, hogy tovább tudjon lépni és élni a mindennapjait. olyan nehéz megállni és odafigyelni egymásra? Csak 5 perc. Mi az egész életünkből???
Hiszen azért vagyunk itt a Földön, hogy együtt éljünk,és éljük a saját életünket.
Arra jutottam, hogy ha valamit nagyon szeretnék azt mindig elérem, és mindenki így lehet vele, csak tenni kell érte nem várni a sült galambot. És nem elszállni magunktól, hogy óh, milyen jó vagyok, hiszen ez csak egy nap, egy véghez vitt cél. De nincs vége az útnak. Minden utat végig kell járni. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
hétvége , kánikula, szombati party
  2013-07-29 08:12:31, hétfő
 
  Crossiniket sütöttem, és pizza falatkákat, meg almás palacsintát és még egy kis fűszeres burgonyát. Mindenki rengeteg sütivel, itallal, üdítővel, és egyéb nyalánkságokkal állított be Zsanihoz. Minden volt, ami ilyenkor kell. Még a medencével is volt szerencsém találkozni a kis romantikus ruhámban. Zsani nem kímélt, aztán együtt érezve , ő is belecsobbant ruhástól a medencébe. Kész voltam teljesen. A gyerekek annyira kifáradtak, hogy még tegnap is kóvályogtak. Ma már mennek apuval Egerbe strandolni. Reggel olyan kis álmos hangjuk volt, de izgatottan várják ezt a napot. Csak Moncsikám egyezkedik velem, hogy csütörtökön hazajöhet...? Kis drágáim...persze hogy hazajöhetnek, alig jöttem el otthonról, máris hiányoztak :-( Tegnap 38 fok volt, de amikor hazafelé útépítéshez értem....vasárnap...ez nonszensz...szerintem 50 fok volt a forró bitumen és aszfaltnál.
Sajnáltam azokat az embereket, hogy ebben a kánikulában ott kell dolgozniuk.
Már lassan végzek a házi teendőkkel és én is ülhetek neki a telefonálgatásnak, szervezésnek. Ez a hét remélem javarészt enged dolgozni. Robi hamarosan hazajön, addigra valami hamit is össze kell neki dobnom. Valami íncsiklandót :-) Most lehet bármit főznöm és sütnöm.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyári élvezetek
  2013-07-26 10:59:47, péntek
 
  Mit lehetne ilyenkor csinálni, mint élvezni a nyarat :-)
Minden nap egy újabb kihívás a munkában, a szervezésben, de a délutánok a gyerekeké és a hobbiké. Korán kelltem, majdnem ötkor, és kimentem locsolni. Tudtam nagyon sok feladat vár rám . Reggel még elkészítettem az ebédet, borsó leves, krumplipüré, és a cukkiniket kipaníroztam. Amikor megjött Robi, lenyírtam a haját, megbeszéltük az aznapra vonatkozó dolgokat, és irány az iroda.Délelőtt még egy megbeszélésre kellett elmenni. Áfonyával kínáltak minket. Nagyon tuti volt. Olyan laza volt a szervező ,aki egyébként csaj volt. Na így kell élni, gondoltam, ilyen világ nézettel :-)
Délután elmentünk Gödre strandolni. Úgy volt, hogy apukámék is jönnek, de a frontok miatt nem tudtak jönni, megviseli őt :-( Mi viszont mentünk. Meglepetésünkre, az egyik medence, az én kedvencem :-) fel lett újítva. Na toltunk gyorsan néhány hosszt a csajokkal, majd a gyerekekkel lerohamoztuk Apát :-) Aztán pihi, mert mindenki kidőlt, és az elmaradhatatlan kaja. Sajnos a gyerekek csak salátát tudtak enni, de legalább volt benne hús is, csirkés volt, így jól laktak :-)
Nagyon örültem, hogy Robi is el tudott jönni, mert most megint nagyon sokat dolgozik. Ahogy hazaértünk, jöttek Zsaniék. Olyan finom bort hozott. Nem maradtak csak 2 órát talán, mivel Robi is ment az útólsóval vissza dolgozni, a gyerekeknek zuhanyozni és feküdni kellett, nekem pedig pakolni.
A mai nap nem túl tevékeny, inkább fájdalmas...de hát egy nő inkább szenved, hogy jól nézzen ki, még a gyantázást is elviseli....de a villogás, az rendesen szadizás. Nem vagyok mazochista!!!
Lassan vége a délelőttnek, de már megjártuk Gödöllőt is. Ma gombakrém leves és rizses-hús lesz a hami, almás palacsinta a desszert. Este már Zsani hívott, hogy menjünk, meg hogy Robika aludjon ott, de Jánosékkal is parti lesz, holnap délután meg ÖtTYE... Ennyi bulit egy rakáson. Gabi is szeretne jönni énekelni, de ma nincs kedvem, meg idő sem nagyon lesz rá. A csajokkal szeretnénk egyet napozni, és pancsolni , és még sütni is akarok crossini-t . Szép hétvégét mindenkinek! És jó lazulást....éljen a meleg, forró nyár!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Átlagos szerda...
  2013-07-24 19:18:03, szerda
 
  Mindig is kedveltem a szerdákat. Szerencsére ezek többnyire tevékeny napok szoktak lenni, talán azért mert sem a hét eleje sem a vége. MA is igen aktív voltam, és vagyok. Almás palacsintát sütöttem,de még holnapra is tettem el a tésztából, hiszen ez frissen az igazi. MA forróság volt, igazi forró nap, de egy kis szellő felfrissített mindent. A napernyő pedig fantasztikus a teraszon. Ma manikűröztem a csajokat, annyira édesek, tegnap csillám tetkót gyártottunk, majdnem lett nekem is :-) De lehet legközelebb már nem menekülök :))))
Nagyon jó tesók mostanában, megtalálták a közös hangot. Most délutáni tv nézés van,a palacsintázás után. Kicsit alább hagy az idő, kezdhetek locsolni, meg jön Gabi is, és tolunk egy kis gyerek murit, hiszen a jövő héten is megyünk, így ránk fér a gyakorlás, meg a koreográfia gyakorlása sem árt.
Tegnap este hegedülgettem kicsit, de ha összerakom a cuccot, szerintem este is megpengetem a húrokat. Ma végre eljutott a tudatom,ig, hogy konvertáljak, és feltettem a weblapomra egy hegedűs feldolgozást. Persze énekelni is lehet, illetve ének hegedűre is tuti, de ez most csak hegedű, belőlem így jött ki. Egy kis rockos hangzásban. www.hegeduszo-zsuszival.com
Na meg is jött a drágám....
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
terasz takaríytás magasnyomásúval
  2013-07-24 14:58:30, szerda
 
  Gyönyörű fa teraszunk van. Pont olyan amilyet szerettem volna. Már a színe is avitt, szürke, de az idő alatt elkoszolódott, hiába a sepregetés,tisztogatás. Elhatároztuk, hogy lepakolunk mindent és mehet a magasnyomású mosó. Hétvégén levittük tesómnak, anyuéknál olyan tisztaság lett, a ház falát, a beton járdát, a teraszt, a térkövet mindent lemostunk. Hát ezen felbuzdulva itthon is így jártunk el.kisebb munka volt, mint amire számítottunk, és csodás lett az eredmény. De vigyázni kell, mint egy smirgli, úgy szedte fel a legfelső elkoszolódott réteget, ha erősebbre állítottuk volna, biztosan kárt tesz a fában. Így is nagyon jó érzés kijönni a teraszra mezítláb. Gyorsan átmostam a virágcserepeket és a tartókat is. Teljes lett a boldogság :-)
Most, hogy rendszeresen locsolunk reggel és este, gyönyörű a fű, és a nagy melegeket is könnyedén ki lehet bírni a napernyő alatt a teraszon. Nem kell behúzódni a házba.
Reggel mindenki szép lassan szállingózott a teraszra. Kint reggeliztünk. Én már régóta szerettem
volna vajas pirítóst enni, és most, hogy már érnek a paradicsomok maga volt a tökély.
A kedvesem is reggel jött haza, és velem reggelizett. imádom őt, még ha néha morgós is, az én morgós medvém :-)
Elkészült a tető az utánfutó alá, már megint egy építmény a kertben, amivel kicsit másabb, kicsit jobb lett. Nagyon tetszik. Most megint a mozi szoba kerül előtérbe,hiszen hamarosan megérkezik a kedves barátnőm. Már nagyon várom, és egy nagyon tuti szekrényke is kerül a szobába, tömör fából, már a francia ágy is meg van. Remélem kényelmes lesz nekik, és jól fogják érezni magukat nálunk. Én mindent meg fogok érte tenni. Állítólag jó házigazda vagyok :-)
Szombaton Ötye lesz, de most nem nálam, Zsani babos marha pörköltet akar csinálni. Én fűszeres grill burikat csinálok,és még valamit kitalálok, lehet crossinit valami mártogatóssal. Azt mindenki szereti.
Dudus most itt olvas mellettem. Ma nem volt feladatuk, csak az angolt kellett kicsit gyakorolni, mert holnap óra lesz. Holnap jön Marika is hozzánk, ő lesz a holnapi gyerkőc :-) Meg a pénteki talán. De szívesen segítek ezzel Marikáéknak, a gyerekek is jól érzik magukat vele. Péntek estére velük van betervezve egy buli. Szombat este Ötye...mi lesz itt a hétvégén :-)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Francia hagymaleves...
  2013-07-23 13:19:23, kedd
 
  Valami újat szerettem volna , így került ma délben az asztalra a francia hagymaleves, sajtos pirítóssal.
bár a recept 3-4 hagymát írt, én 6 nagyobb fej vöröshagymát pucoltam, karikáztam fel. Kis vegeta, párolás, két kanál kukorica liszt,majd felengedtem egy kis vízzel és főztem, míg meg nem puhult a hagyma. Bot turmix, kis rottyantás, még egy kis víz, majd tejszínnel felengedtem és lassú tűzön felforraltam. Szelet kenyerekre reszelt sajt, sütő, amíg meg nem pirul a teteje. Minden gyerek csak úgy habzsolta. Még Mesi is, pedig kicsit féltem , hogy neki nem fog ízleni. Második, töltött karalábé. De nem a karalábékat töltöttem meg, hanem a karalábét megfőztem főzeléknek, majd a gombóckákat megfőztem bennük. Mivel túlméreteztem a gombócadagot, így még gyorsan összedobtam a töltött paprikát. Így a vacsira is elég lesz a kaja. Szupi :-)))))
Mindenki eltelt, így délutáni sziesztaként jöhet a családi mozizás :-) Nekem pedig a jól megérdemelt kóla.
Utána mehetek a kertbe, mert várnak a virágaim,kicsit foglalkozzak velük. És még festeni is szeretnék, a hintánál, ahol kicsit megkopott, aztán jön Edi, tudom, hogy nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Valamelyik nap meg ÖTYE lesz, már azt is nagyon várjuk :-)))))
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
egy újabb hét kezdődött...
  2013-07-22 15:29:44, hétfő
 
  Hétfő és már teljes a káosz. Reggel óta készül a tető, az utánfutó fölé. Jó kis idő van rá. de nagyon jól fog kinézni. A locsolórendszer elkészült,így végre 240-300 nm, már az öntöző locsolja be, nekem már csak a többit kell,ami már így is sokkal egyszerűbb. Lassan feltöltjük a medencét. Specko klór egyveleget kaptam belőle , egy ismerőstől kaptam. Löketnek jó lesz az elejére, hogy ne zöldüljünk megint be :-)
Ma reggel belocsoltam a rengeteg virágot is, most táppal, hagy ontsák a virágesőt. Gyönyörűek a muskátlik és Hálaistennek a leanderek is csodásak, az orchideákról nem is beszélve. A Rózsákkal még küszködök, de szerintem jó úton haladok velük.
A gyerekek hétvégén mamáztak, papáztak , nekünk munka volt a Balcsinál. Nagyon szeretem. Fagyiztunk egyet és még egy hambi is becsúszott. Persze vissza kell majd ezt böjtölni, de ha az ember a Balatonon jár :-)
Ma ezer a káosz. Reggel óta megy a munka kint is bent is. A gyerekek sokat segítenek, de nem használhatom ki őket,hiszen nekik most van a szünidő. És a munkámmal is kell haladni, ami szerencsére kezd alakulni. Rátaláltam végre a ritmusomra :-) mindig keresi az ember a hatásos munkamódszert és tanulási technikákat. :-) Mindig úgy gondolom, valamikor lesz egy kis időm erre, meg arra. Hát nem, csak akkor, ha kizárok mindent és leülök, rászánom az időm. Nem gondoltam volna egykor, hogy egy anyának ennyi feladata legyen. A folyamatos mosás, takarítás, főzés, kertészkedés és "gyerekfelügyelet" mellett. Ami nem kevés idő, főleg iskola időben. Szerencsére azért a kirándulásra, a strandra és a játékra is jut idő. No de ott van még a munka és a tanulás. Ha egy nap 48 órából állna, akkor elégedett lennék, hiszen jutna mindenre időm. Már rég megvolt az ebéd, de most tettem be a sütőbe a rizskochot. Házi baracklekivel lesz a délutáni nasi Misi papának, Misinek , Robinak és a gyerekeknek. De már kezdek elfáradni, és még vár rám a befőtt befőzése. Király. Annyi sárgabarack lett az idén, hogy minden kedves barátnőm, és ismerősöm kapott, akinek nincs fája vagy nem jutott barackhoz. Anyu is már a testvérének főzi be. Nálam már befőzve, de befőttnek is kell még, és még félig a fa szinte.
Szerencsére a takarítással megvagyunk, már csak a lenti fürdő várakozik, de azt csak este, miután elmentek a papáék. Holnap ágynemű mosás vár rám, a telefonálgatás közben. A bablevesből maradt még holnapra, de a rántott cukkini vagy a cukkini fasírtot meg kell csinálni.
Szerencsémre a gyerekek minden evők. Így nincs nagy gond a főzéssel.hogy mit esznek és mit nem. Lehet Emesének nem jön majd annyira be, de majd kiderül.
Ja,időközben gyerekmegőrző is lettem , Zsani fiai sokat vannak nálam, mivel az anyukájával sokat jár az onkológiára. Most Emese is beilleszkedik kis családi életünkbe. Viki hol van, hol nincs.
Aztán jön Marika is valamelyik héten. Szóval mintegy családi napköziként is üzemelek :-) amikor itthon vagyok.
A gyakorlás, sajnos elég kevés idő marad rá. Persze szépen alakul a repertoár,de nem tudok annyit gyakorolni,mint szeretnék. Bár mostanában Robika miatt a komolyzene is terítéken van. Szegénykémmel most kezdtük gyakorolni a vibrálást. Hát mit mondjak, tényleg nehéz lehet az agyat rávenni,hogy a két kéz teljesen máshogy működjön. Hát majd a gyakorlás meghozza a gyümölcsét.

A múlt héten eljutottam egy szuper papírnagykerbe, és igencsak bevásároltam a gyerekeknek. Aztán tegnap körülnéztem a Tescóban mi mennyibe kerül. Kicsit leültem mikor megláttam, hogy az A5-ös egyszerű Tescós füzet 199,- forint, én meg a hiper-szuper füzetelket vettem 80-100 ft-ért . Hát azt hiszem a barátnőm megérdemel egy hideg ,jó üveg bort. Szupi ceruzák, és tolltartók, könyöklők az asztalra, csajos leckefüzetek,tuti spirál füzetek , mindez potom áron. Radírok, körzők...minden ami a sulihoz kell.
Úgy örülök neki, már csak néhány apróság hiányzik, de azt majd a jövő hónapban. Augusztusban a csajok mennek táborba, Balatonra visszük őket.Most nagyon megy a dilemma,hogy menjünk le, maradjunk e néhány napra...vagy majd szeptemberben.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Medence takarítás
  2013-07-17 21:44:21, szerda
 
  Olyan ügyesek voltunk, hogy idén sikerült bezöldítenünk a medence vizét. Lehet a tabletták nem voltak az igazik már, vagy csak túl meleg volt és keveset keringettük, a lényeg, hogy bezöldült a víz. Próbáltuk a sok-sok keringetést,de nem használt már. Hát hagytuk, míg lett időnk a takarításra. Kiengedtük a vizet a vízgyűjtőnkbe, és elkezdtük suvikszolni slaggal. Hát nem hozta le. Próbáltuk magasnyomásúval, rájöttünk, hogy azzal veszélyes, mert kilyuggatja a műanyagot. Szép apró lukacskák lettek rajta. Senkinek nem ajánlom azzal a takarítást. Nekiálltunk a gyerekekkel és a kis szivacsokkal kitakarítani. Nem volt sok idő, édesek voltak a skacok. Hiphop kész lettünk. Kiszárítottuk és befoltozgattuk. Már töltődik, de holnap is kell tölteni, mert rengeteg víz kell bele. Ma apróbb munkálatok történtek , amik már tervben voltak. A rozmaring fácska kapott új cserepet, a fűszereskertemből kitelepítettem néhány fűszernövényt,akik nem bírták a nagy árnyékot. Annyi barack, és annyi ág van már a fán, hogy alig kap fényt. Viszont az árnyékliliomok biztosan örülni fognak új helyüknek.
Takarítgattunk, leandereket töltöttem fel virágfölddel, és felástam a fűszeres kertet. A kedves is folyamatosan dolgozott, de délben , ebéd után tartottunk egy kis sziesztát. Akció filmmel. Jó volt, szeretem azokat a filmeket amiben Jenifer Lopez szerepel.
Még este kiültünk a teraszra beszélgetni, meg vacsizni, és arról beszélgettünk, ki mire emlékszik a ház építéséről.
Aranyosak voltak.Tegnap velem aludtak, de ma a saját ágyikó dukál. Mocskok, mert becsempéztek egy matracot a nagyágy mellé, így észrevétlenül át tudnak surranni és odafeküdni. Imádom őket. Angyalkák, és nagyon sokat segítenek nekünk, és a vidámságuk kifogyhatatlan. Ma ketten is elestek, hát mit mondjak, ez a nyárral jár. Folyton elzuhan valaki, de most már nem törik el a mécses, felállnak és mennek mosakodni, aztán jönnek a szeretgetésért. Hát nem tündérek?
Most fürdenek, már megint elcsúsztunk az idővel, de olyan jó ha nem kell kapkodni. Holnap angol és áttette a tanár az időpontot egy kicsit előbbre. Holnap ismét sok gyerkőc lesz nálunk, és még a füzeteket is holnap kell megvennem, mert Gabival holnap tudok bemenni a nagykerben, ahol szinte féláron kapom meg a füzeteket ,ceruzákat....stb.
Jó hogy apa itthon van, és mehet párhuzamosan minden.
Ma letegeződtünk az új szomszédasszonnyal. Vannak infóink róluk,így nem erőltetjük az ismerkedést, csak amennyire ők fogják. Majd meglátjuk, mindenesetre végre köszönünk már egymásnak. Ma pozitív volt minden. Bár sok dolog kiszúrt velünk, de leküzdöttük őket :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
öntöző egy
  2013-07-16 21:12:36, kedd
 
  Az egyik oldallal meg vagyunk. Nem hittem volna, hogyha 5 percet locsolunk vele, ennyit számít, mintha végig locsoltam volna slaggal. hihetetlen. Nem volt nagy munka, de kell hozzá a szakember, a munka és a pénz is. Pénteken tudjuk a másik oldalt befejezni, akkorra lesz meg a többi anyag. Szuperek a locsoló fejek. Imádom :-)
Átjött Gabi estére, megbeszéltünk egy csomó mindent,és kigondoltunk egy-két dolgot is.
Gyorsan beesteledik, de szerencsére mindent sikerült megcsinálnom. A gyerekeket lefektetem, aztán enyém az este, meg egy fél üveg pezsi ami megmaradt. A kedvesem hajnalban jön haza....és utána szabadság...már nagyon várom....szeretem ha itthon van huzamosabb ideig.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2013.06 2013. Július 2013.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 26
  • e Hét: 258
  • e Hónap: 733
  • e Év: 86076
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.