Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Nem is volt más várható az MSZP meg az Együtt PM tárgyalásá
  2013-08-30 09:17:38, péntek
 
  Nem is volt más várható az MSZP meg az Együtt PM tárgyalásán.

Az a durva hogy ezt a semmit pozitívumként adják elő, mindenkit tiszta hülyének nézve.

Miért is csodálkoznánk, hisz itt másról sem szolt az egész csak arról, hogy ki kerüljön közelebb a húsosfazékhoz, ki tudja kirabolni jobban a honi állampolgárokat, ki tudja szolgálni a külföldi kizsákmányoló bankok érdekeit.

Aki ezt nem érti az még mindig nincs tisztába azzal, hogy ezek a mocskok mindig a külföldi érdekeket szolgálták amikor hatalomra kerültek.

Hol a volt Szovjet-unió seggét nyalták, most meg az EU, IMF, és a bankok seggét nyalják. persze nem az ország érdekébe hanem a saját önös és pereputtyuk érdekét képviselve.Persze nem vagyok felháborodva azon amit ezek a hazaáruló tolvajok művelnek, mert ez segíti azt, hogy a jobboldal ismét hatalomhoz jusson, és tovább folytathassa az ország rendbetételét, és felhívja a külföldiek figyelmét, hogy hazánk nem eladó.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy mi sem dolgozunk kevesebbet mint egy Német, Francia, és mi sem szeretnénk mást a munkánkért csak ugyanazt a bért, ami az EU- átlag.
Mi sem vagyunk másodrendű állampolgárai az EU - nak ami elvileg demokratikusan működik.

Minden külföldi cég, bank csak annyit tehessen hazánkba is amit otthon is megtehet.
Elég abból a szabad rablásból amit a külföldiek, hazánkba műveltek az MSZP hatalma alatt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elsősorban a politikus a felelős.
  2013-08-27 11:01:39, kedd
 
  Elsősorban a politikus a felelős.

Ezt egyszer és mindenkorra ki kell mondani.

Elsősorban az elmúlt évek politikusai a felelősek az áldatlan kialakult helyezettért a deviza hitelezés kapcsán.

Így áttételesen minden honi választó felelős ugyanis mi választottunk ezeket a hazaáruló tolvaj gyilkos csürhét.
Egy külföldi kizsákmányoló bank csak azt teszi, teheti amit azt adott ország törvényei megengednek, az szerintem mindenkinek világos hogy a törvényeket a politikusok alkotják, ebből kifolyólag minden politikus felelős a kialakult helyezettért, de főleg a baloldaliak mert ők uralkodtak azon időszakba amikor a mai deviza hiteles probléma gyökerei kialakultak.

Így sajnos a békát mindannyiunknak kell lenyelni, mert mi választottunk, tolvaj, bankok által megvásárolt, gyilkos embereket ara hogy olyan törvényeket alkossanak ami a mi erdeinket szolgája és nem a kizsákmányoló bankokét.

Egy bank, bankár érdeke mindig a profit, vagyis a haszon, ő csak élt az adott lehetőséggel, igaz visszaélt.

Egy politikusnak az a dolga, hogy olyan törvényt alkosson, ami a választok, és az ország érdekeit szolgálja.

Nálunk az volt a hiba, hogy néhány baloldali politikus akik ma egymással harcolnak a hatalomért hirtelen alkart meggazdagodni és lefeküdt a banki érdekeknek és eladta magát mind egy prostituált.

A baloldali vezető politikusokat ezek után lehet nevezni politikai prostituáltaknak, mert lefeküdtek a bankokkal, az IMF - el, elfelejtve azokat akik hatalomra segítették őket.

De az nem elég, hogy kurvák még gyilkosok is, mert több ember menekült öngyilkosságba miattuk.

Én már feladtam a harcot a bankokkal,a gyilkos politikusokkal, mert olyan hatalomra tettek szert, a politikusok olyan törvényeket alkottak, hogy én mint állampolgár csak vesztett helyezettbe kerülhetek.

Már odáig jutottam, hogy nincs mit veszítenem, és egyáltalán nem tud érdekelni,hogy mi folyik ebbe az országba. / hazugság, rablás, káosz, csalis, amerre nézzek /

Itt minden a hazugságra a csalásra, a manipulálásra épül, aki kicsibe csinálja az lebukik, aki nagyba az meg szarik a világra mert neki mindene megvan, ugye politikus urak,? hölgyek.?


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyre jobban aggódnak a bankárok. / DEVIZAHITELEZÉS /
  2013-08-26 11:56:31, hétfő
 
  Egyre jobban aggódnak a bankárok - Mire készül a kormány?


Elméletileg amennyiben valódi demokráciába élnék, volna is mi miatt aggódni a mocskos gyilkos bankároknak, banki alkalmazottaknak, akik becsapták, félrevezetek, alul informálták a hitelért hozzájuk fordult személyeket.

Amivel sok esetbe gyilkosságokat követek el a becsapot öngyilkosságba menekült emberekkel szembe.

Mocskos gyilkos csürhe tudatosan kergették a lakosságot a deviza hitel felvételébe, mert már előre tudták, hogy mi fog következni vagyis a válság amit ők idéztek elő.

Mindezt a hazaáruló gyilkos MSZP politikusok akiket a bankok megvásároltak / liba tolvaj, hazug, hazaáruló Gyurcsányi / szeme láttára tették, akik ma is csak arról képesek vitatkozni, hogy ki legyen a miniszterelnök jelöltjük.

Valójában bűncselekményt követtek el a bankárok, illetve azok a banki alkalmazottak aki belekergették a lakosságot a deviza hitel felvételébe, amiért ezeknek a patkányoknak börtönbe volna a helye, azokkal a politikusokkal együtt akik ezt hagyták. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kegyelemdöfés a bankoknak?
  2013-08-10 13:55:30, szombat
 
  Kegyelemdöfés a bankoknak?

És ki nem szarja le a bankokat, ez mind nekik köszönhető, hogy ide juttatták honfitársainkat, mert ők idézték elő szándékosan a válságot.

Az senkit sem érdekeli, az ingyenélő bankárok, illetve ingyenélő alkalmazottaik közül, valamint aki ezt a cikket írta, " Kegyelemdöfés a bankoknak - Aki ennek tapsol, nem ért semmit " hogy a honi családoknak már megadták a kegyelemdöfést?

Nagyobb bankok kivonulnak hazánkból.

Bárcsak tennék senkinek sem fognak hiányozni, de mindig csak fenyegetőznek.

Tovább csökkentik a hitelezést.

Ez csak duma, mert nem ők csökkentik a hitelezést, hanem már senki sem vesz fel tőlük, mert rájöttek hogy az egész hitelfelvéttel egy kizsákmányolás,,
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor néha fény derül a turpisságra
  2013-08-09 10:26:46, péntek
 
  Amikor néha fény derül a turpisságra.

Vajon mire is gondolok?

Pozitív gondolkodás!!!

Ez úgy ahogy van egy baromság, és az állam mindenkori érdeke, hogy te mindenbe a pozitívumot keresd.

Példa:
Építenek neked csillogó, villogó, köztereket, foci pályákat, akkor amikor gyerekek éheznek, családok fagyoskodnak télen, emberek gyógyszereiket nem tudják kiváltani.családok vesztik el ingatlanaikat.

Nem ez az apropója annak amiről írni szeretnék, de erre az előjátékra szükség volt, ahhoz, hogy megértsd, hogy mi is a probléma hazánkba, ahol mindent a pénz alá rendelnek.

Elhamvasztással kapcsolatos amiről beszélni szeretnék itt.

Nem rég robbant a hír, hogy mindenféle emberi szerveket szándékoztak elhamvasztani egy elhunyt helyet.
Véleményem szerint ez nem egyedi eset, ez így szokás szerintem, mert az állam még a halálodból is haszonhoz szeretne jutni, és az egészséges szerveidet a halálod után felhasználják, eladják, vagy csereberélik a különböző országokkal.
Ne légy meggyőződve, hogy a hamvasztás után a te hozzátartozod hamvait kaptad meg, helyezted végső nyugalomra. / Ugyanis te ezt nem tudod ellenőrizni./

Miért pont itt működne normálisan minden, ha az egész rendszer hazugságra, csalásra, kizsákmányolásra épül?

És amikor néha néha kiderül az állam által folytatott manipuláció, turpisság kicsit felháborodunk, de végül mindenbe belenyugszunk.

Nézzük csak a vér adást amiből szerintem az állam mint olyan pénzt szerez, ugyanúgy mint a környezetvédelmi kotta eladásából, mert mi sokkal kevésbé szennyezünk a környezetet, mint más országok például Amerikai Egyesült Államok, aki a világ őrző védőjének gondolja magát, közben ők idézik elő azt ami már tapasztalható, a szélsőséges időjárást.

Adj vért, hangzik a felszólítás, persze hazánkba ingyen, nem úgy mint más országokban ahol jó kis pénzt fizetnek érte.

Vedd észre, hogy mindenhol ki vagy használva, az állam által, a bankok által, a munka adók által.
Egész életedbe, kihasználnak, kizsákmányolnak, becsapnak, de azért, te gondolkodj pozitívan, és mindenbe keresd, lásd a jót, mert ez állami érdek.

Egyszer szívják a véred /átvitt értelembe/ adók, ÁFA, büntetések, formájába, majd szívják ténylegesen amikor vért adsz.

Már akiét, mert az enyém nem!!!! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez így helyes.
  2013-08-07 10:10:17, szerda
 
  Ez így helyes.

Amelyik párt nem az ország, és a benne élő választók érdekébe politizál, hanem a bankok, és saját érdekét tartja szemelőt, az azt fogja kapni amit kapott 2010 - be.

Ebben semmi meglepő nincs mert ez minden normális országban így van.
Mindig a NEMZET érdeke az első minden valamit magára adó országnak, politikusnak.

Már bekövetkezett az amit én későbbre vártam, hogy a baloldali politikusoknak sikerült megtévesztésbe, mondvacsinált félelembe tartani a nyugdíjasok nagyrészt,

A baloldal a mondvacsinált félelmet gerjesztett rasszizmus, a terror fenyegetésre építve, / ami sosem volt /, tudta mindig magához kaparintani a hatalmat.

Persze a második szabad választásokat azért is nyerte meg az MSZP, mert az emberek többsége akkor döbbent rá, hogy valójába mi is a kapitalizmus, és akkor már megbánták, hogy lemondtak a biztos dolgokról a bizonytalanért.

Ne felejtsünk el a munka hely biztos volt az úgynevezett átkosba, és mindenki megértette, rájött, hogy akkor fele annyit kellet dolgozni, ugyanazért a pénzért amiért ma dolgozunk a kizsákmányolóknál.
És az is elfogadott volt, mert mindenki csinálta, hogy ami mozgatható volt a köz tulajdonba azt mindenki haza vitte, és így magántulajdonná vállt.

Személyesen ismerek olyan mai nyugdíjast aki így lopta össze azt a házat amibe ma lakik, és ezek mellet több nyugdíjba részesül annál aki ma 12 órákat dolgozik éh bérért,
Ő dolgozott papíron 8 órát, valóságba 4- et mert ez így működött, szétlopta a köz tulajdont, amiből házat épített, ma meg több nyugdíjat kap mint az aki 12 órákat dolgozik éhbérért, és így is éhezik.

Ez így egy nagy igazságtalanság a mai fiatalokkal szembe, ezért van az, hogy fogy a NEMZET.
Milyen dolog az aki anno ingyen tanulhatott, ma olyan törvényeket alkot, hogy aki tanulni szeretne fizessen.

Azok aki a rendszer váltásnak nevezett, módszer váltás ellőt szerezték végzettségüket, és ma is dolgoznak, miért nem fizetik ki visszamenőleg a köz pénzből szerzet végzettségük értékét?
Nem az ingyen szerzet végzettségének köszönhetően végezheti azt a munkát amiért ma fizetést kap? 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most már elég üvölt a Raiffeisen két vezetője.
  2013-08-04 09:29:28, vasárnap
 
  Most már elég üvölt a Raiffeisen két vezetője.

Nekünk is belőletek takarodjatok hazánkból, mert nincs szükségünk kizsákmányoló, tolvaj csürhére.

Nem a hitelt felvevők idézték elő a válságot aminek köszönhetően duplájára emelkedtek a törlesztések, hanem az ingyenélő, telhetetlen, rabló,gyilkos bank vezérek, olyanok mind az akinek nem tetszik, hogy a kormány pontot szeretne tenni a hibás terméknek, amit úgy hívnak a tolvajok, hogy deviza hitel.

Mit szóljon az aki az ilyen patkányok miatt vesztette el ingatlanát?
Mit szóljon az a gyermek aki a bankok miatt vesztette el édesanyját?

Kik ezek az ingyenélő, tolvaj, gyilkos, bankárok, akik más becsapásából, félrevezetéséből élnek?
Hogy tudnak az ilyenek gyermekük szemébe, illetve tükörbe nézni?

Ezeknek nincs Istenük, nincs lelkiismeret furdalásuk?

Dögölnének meg az ilyenek akik úgy élnek jól, hogy másokat kergetnek kilátástalan helyezettbe, öngyilkosságba, azért, hogy ők munka nélkül jól élhessenek.

Az ilyen mind hazaáruló, és azért, hogy több pénze legyen még az anyját is kiállítaná az utcára, kurválkodni.hogy tudnának megdögleni.

Amennyiben nem tetszik a rendszer amit a FIDESZ képvisel takarodjon minden kizsákmányoló külföldi bank hazánkból, már vége a tolvaj, hazaáruló bankár, MSZP uralmának, nekünk nincs külföldi kizsákmányoló bankokra szükségünk. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ámulj és bámulj.
  2013-08-02 10:49:27, péntek
 
  Ámulj és bámulj.

A média kimerte jelenteni, hogy nem kötelezhet egy vállalat sem ara hogy átutalással bank számlára kérd a fizetésed, vagyis kérheted, hogy a cég fizesse ki a jövedelmedet készpénzbe.

Ez idáig szép és jó, csak azt felejtik, felejtették el a törvény alkotók, hogy ha a munka vállaló készpénzbe kérné a jövedelmét, a munka adó, akit már jó előre megvásárolt a bank nem alkalmazná azt aki szeretne élni a törvény állttal adta szabadságával, lehetőségével.


Ez is egy olyan törvény ami van, de még sincs valójában életképtelen, / van ilyen még egy pár ezer/ és senki sem tudja használni, köszönhető a munka adóknak, meg annak a törvény alkotónak /politikusnak / akinek valójában halvány fogalma sincs arról amit csinál, mikor miről szavaz.

Nagy az Isten állatkertje, de hogy ott csak politikus lakik ez meglepő.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2013.07 2013. Augusztus 2013.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 8
  • e Hét: 8
  • e Hónap: 740
  • e Év: 78871
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.