Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
Péntek
  2013-09-27 12:03:09, péntek
 
  Elvesztettem a reggeli bejegyzésemet...vagy eltűnt. Hajnalban keltem, mert nem volt itthon kenyér és a kedvesem ment ma Janival öntözőt telepíteni. Lassan kitanulja a szakmát. Hát mindenesetre egy kis mellékes neki :-)
A lányokat ébresztettem, a kedvesem pedig egy reggeli masszázst kapott. Kell őt kényeztetni, mert ő egy angyal. Mindig minden jóval elhalmoz, és segít...keresve sem találnék jobb embert, jobb férjet , szeretőt és barátot nála. Szóval érdemes megbecsülni. A reggeli már az asztalon várta őket, hiszen igen korán keltem, mivel tegnap sikerült időben lefeküdni. Volt idő megbeszélni a teendőket a pénzügyeket és a várható eseményeket.
Ez a nap sem lesz esemény nélküli. A lányoknak suli-buli, de úszásra is jó lenne menniük. Robika este jön haza, a lányokért jön Papa. Robika is ment volna le, mert Bendi ismegy Sanyival ,de ő inkább velem, velünk szeretné tölteni a hétvégét. A lányok megsértődtek, de úgy gondolom, hogy tegnap és ma is velük leszek, csak velük foglalkozom, akkor a kisfiam is érdemel ennyit. Mikor Mónikáék elmennek és kicsit lecsillapodnak a dolgok, elmegyünk együtt valahova, valami szép helyre és csak együtt leszünk...sosem tudnak eleget velünk lenni...szeretem, hogy így szeretnek :-)
Az ebéd már fő, és lassan a második mosás is lejár. Közben telefonálgatok és igyekszem rendbe vágni a lakást. Már alig vártam, hogy dolgozhassak egy kicsit. Persze kellene hegedülnöm is, és egy új műsort is meg kell csinálnom, mert felkértek egy búcsúra, ahol már egyházi zenét is kell énekelni a zászló áldása közben. Imádom a kihívásokat, bárcsak több időm lenne, de megoldom. Készülni kell!
Október eleje is jól alakul, de a végére még dolgozni kell!
Gabi is kezd ficeregni, mikor megyünk...amikor tudok dolgozni. Muszáj egy kis idő mindenre, és az most az elmúlt 3 hétben nem jutott nekem :-(
Robi mindent megtesz, hogy segítsen, de neki is vannak feladatai, nekem is, és a sajátom mindig háttérbe szorul, hiszen ők az elsők!
Ma először jutott idő a kis gyógyteám elkészítésére, és a dolgaim átgondolására...de máris rosszkedvem lett.
A kisfiam telefonált, hogy nagyon fázik és már nincs nála a ruhás hátizsák. És nem is tudja mikor mennek vissza a buszokhoz. De jó. Ott van Pápán és vacog. Teljes káosz lett bennem. Mivel nyugtassam??? Kértem ugráljon, mozogjon, ne álldogáljon. Igyon sokat és játsszon a fiúkkal. Persze könnyű mondani, mikor nálunk 7 ágra süt a nap :-( Szeretnék most napsütést küldeni neki, és jó időt és sok-sok szeretetet. HIÁNYZIK!!! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
tepsis krumpli megbolondítva
  2013-09-27 10:58:47, péntek
 
  Egy kedvenc és gyors étel.
A megtisztított burgonyát felkarikázom egy hőálló edénybe, vagy tepsibe, sózom borsozom, majd hagyma szeletek, kukorica, répakarikák,kolbász kerül rá, majd a krumpli karikákkal zárom a sort, hogy elfedje mindezt. Ismét sózom, borsozom, majd tejföllel locsolom meg a tetejét. Néha vajat darabokat teszek rá, ma szalonna csíkokkal bolondítottam meg, kb 8-10 szelettel. Kisül a zsír belőle, és az ízek átjárják az ételt,mivel fóliával lefedve kezdem sütni egy teljes órát. Mikor a krumpli megpuhult, leveszem a fóliát és még pirítom kb 20 - 30 percet. Ilyenkor a szalonna a tetején ropogósra sül.
Mennyei és gyors ebéd. Savanyú uborkával, vagy házi csalamádéval kínálom. a lányaim nagyon szeretik, és tesznek még rá tejfölt vagy majonézt is. Sosem elég a jóból :-D
A levesen még gondolkodnom kell, vagy mégsem...borsó leves! A lehető legjobb választás :-) Vagy a bab leves, Moncsi és Robika kedvence! Valamelyik a kettő közül !
Jó étvágyat! Ebédre pont elkészül, és emellett még lehet tevékenykedni is itthon.
 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
negyedik nap
  2013-09-26 21:55:13, csütörtök
 
  Ma már tevékeny nap volt. Reggel elvittem a lányokat suliba,rohantam haza,hogy előkészítsem a reggelit vendégeinknek, mert ma már munka volt. Kicsit szét voltam csúszva,mikor Dóri megérkezett.
Felkaptam a ruhám és indulás. A gyerekek már úgy fogadtak,hogy őket imádom, de jó...stb. Új dalokkal,kiegészítőkkel mentünk hozzájuk. Sok ici-pici gyerkőc volt és kicsit igazítottuk hozzájuk is a műsort. Legújjabb dalunkat nem mertem még énekelni,de mindig így van ez velem, hogy amíg nem vagyok benne biztos, hogy biztosan tudja valamelyikőnk,addig nem megy. Elpróbáltuk és nagyon jól szól. Dóri remekelt ezzel a dallal,egy kis zseni,hogy a füle ráállt :-)
Szegénynek van éppen elég gondja ,nem stresszel-tetem még ezzel a szöveggel is, majd jövő héten ,
Mikor hazaértem már mindenki felébredt. Még jó,hiszen majdnem delet ütött az óra. igen ma is be volt iktatva valami. Felvettük a lányokat,megvettük a jegyeket és indulás Pestre. Lementek egy kicsit Szegedre. Integettünk....
MA kedvezményes nap volt a Takko-ban és a C&A -ban is. Jól bevásároltunk a csajoknak,mindenkinek az ízlésének megfelelően. Olyan édesek voltak,ahogy a tükör előtt pózoltak a felpróbált ruhákban :-D
Mostanában olyan ízléstelen ruhák is a boltokba kerülnek és nem mindig találok szép darabokat. De ma minden jó volt. Robikának nem mertem venni semmit,kell hogy felpróbálja. Lehet a hétvégén beiktatunk vele is egy kis shopingolást.
Vettünk szusit a csajoknak. Hogy mennyire volt vészes? 12 db 2200 FT. Döntse el mindenki drága vagy nem. Az én két glutén érzékeny kislányom jól lakott vele. Vettem hozzá két fél literes mojitót /alkohol mentest/ és teljes volt a boldogság.
Itthon még befejezték a leckét és felragasztották a levélgyűjteményt egy hatalmas lapra.
Beültem egy forró fürdőre,és ők felmondták nekem a veret.Nagyon ügyesek!
Remélem sikerül nekik holnap is!
Robikával beszéltem este.Többször is felhívott. Honvágya van. Új emberek, új helyzet,idegen tájak és tornatermi éjszakák. Nehéz lehet alkalmazkodni,de hétvégén együtt leszünk! Várom a holnapot ,hogy megölelhessem! Szeretem őket,nagyon-nagyon!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmadik nap
  2013-09-26 21:31:17, csütörtök
 
  Szerda volt. Lementünk anyuékhoz, anyósomékhoz és elmentünk a temetőbe. Egész nap ettünk, de annyit,hogy este már majdnem kipukkantam. A vacsorát Mónikáék készítették. Mexikói-amerikai chilli.
Nagyon finom volt, főleg a sörkenyérrel. A gyerekeknek tortillát sütöttem,azaz a lányoknak, mert Robika ment az Ország járó táborbe. Szegénykém, hajnalban ébresztettem, de már nem volt energiám elvinni őt, Robi vitte a suliba. Befeküdtem a csajokhoz,de csak ébreszteni bírtam őket, és elaludtam. Sok volt az elmúlt hét és rohanás , készülődés....
Aztán,mikor felkeltem 8 körül elkészítettem a reggelit és elindultunk anyuékhoz. Jó volt lemenni hét közbe. DE hazafelé már alig vártam, hogy hazaérjünk. A lányok itthon vártak már megtanulva. Szegénykéim, úgy sajnáltam őket. Annyi tanulni valójuk van mostanában, hogy hét-közben nincs idő a kikapcsolódásra. Este a csili nagyon ízlett nekik,de éjjelre jól megszomjaztak tőle :-) Hát ami finom, nehéz abba hagyni időben :-)
Este nagyon fáradtak voltunk, így előbb kerültünk ágyba , mint Mónikáék.
De hamar követték ők is a példánkat,
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Második nap
  2013-09-24 20:11:28, kedd
 
  Mindig ilyen hosszú és rohanós lesz???
Miután a gyerekek rendben eljutottak a suliba, rendet raktam itthon, kimostam két adagot, elkészítettem a reggelit,almás melegszendvics és bruscheta volt, teával, kávéval. Minden rendben volt, mire felébredtek. Kimentünk a vonathoz, megvettem a jegyeket, kis zsebpénzzel telefonnal elbúcsúztunk ,de csak egy kis időre, mert mikor készen volt az ebéd, és minden, indultunk Pestre, felvettük Robikát, mikor megebédelt, vittem casting-ra és utána találkoztunk a West-End-ben. Sikerült Robikának egy tuti gatyót venni, megtaláltam a H&M -et, meg egy sapit. Nagyon vagány benne . Sajnos pulcsi nem volt. A csajoknak nem találtam most tuti nacit, de vettünk nekik szappant az yves rocher-ben. Én is találtam krémet és alapozót is, olyan boldog lettem tőle :-) ,hogy végre jó krémet találtam.
Hazafelé még beugrottunk Zsanihoz. Itthon a csajok már megtanulva , megvacsizva vártak. Imádom, ha talpraesettek és tudják, hogy ha éhesek mit csináljanak. Zongoráztak is. Teljesen elvarázsoltak ezzel. Már a vacsi az asztalon, a behűtött borral, és már készülnek a háromszögek a gyerekeknek, meg Robikának. Most fogok bepakolni neki mindent és a kaját is berakni. Egész nap csak ásítozok. Úgy tudnék kicsit aludni, lehet holnap megkérem Robit keljen fel velem, most úgyis szabin van.
Na rohanok tovább....ja és a jó hír. Visszakaptam a telefonomat megújulva, új kijelzővel, új aksival, új szoftverrel, és előlappal....kicseréltek benne mindent, még a hangszórót a mikrofont is. Így a két éves telefon most újra új :-) De jó! A nap ajándéka, de ma annyi ajándékom volt. Robi lenyírta a füvet mindenhol, és este kimentek Matt-al locsolni, mindenhol sikerült meglocsolniuk, Mónika átnézte a leckéket, matt az angolt....Robi lemeózta...de jó lenne, ha mindig így lehetne. Olyan jó, hogy itt vannak velünk egy kicsit :-)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az első nap.
  2013-09-24 08:50:04, kedd
 
  Nehéz lehet átállni egy teljesen másik időzónába, de Mónika már rutinos. Tudja mikor mennyit kell és lehet pihenni, hogy mellette élni is tudjon. Délután egy fél óra és helyre teszi az ébrenlétet :-) Eljöttek velem mindenhova. Megmutattam Veresegyházát, hol szoktunk sétálni, görizni, hol a piac,melyik a kedvenc helyünk stb.
Mentünk a gyerekekért, úszni és a vacsi is gyorsan kész lett. Szuper!
Este a gyerekek gyorsan megtanultak, de reggel még átnéztük a leckét és a tanulni valókat. Nagyon jól viselkednek és ügyesek. Tegnap úszáson teljesen kimerültek, mert a legjobb formájukat akarták mutatni .
Vacsi után, felbontottunk egy finom egri bort és beszélgettünk, beszélgettünk, beszélgettünk, majd előjöttek a táblás csokik is :-D
A mai napot is behatároltuk mi lesz, mi legyen, hogyan. Nehezen ébredtem a kis kakukkal a játék telefonban, de tudtam nem lehet pihengetni, hiszen Robikát várja az iskola. Ma castingra is megy, reggel kezébe nyomtam a kis dialógust nézze át és majd az úton átvesszük.
Ma már rendbe vágtam a lakást, mint mindig, és kezdek gondolkodni az ebéden. Ma sütnöm is kell, mert holnap indul az országjáró tábor!
Péntekre megint sütni kell a csajoknak a suli-buliba.Kíváncsi vagyok meddig szeretnének maradni.
A szülinapi partijuk nagyon jól sikerült, tomboltak ahogy csak lehetett.
Ma már rengeteg feladat vár, és csütörtökön már a munka vár. Nem unatkozom. Eddig sem volt, hogy nagyon untam volna magam napközben, de mostanában...jó lenne visszafeküdni egy kicsit....
Vár a munka, és a reggelit is meg szeretném csinálni , almás melegszendvics :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eljött a hónapok óta várt pillanat!
  2013-09-22 17:18:34, vasárnap
 
  Izgatottan érkeztünk a reptérre. Láttam, hogy a gép késik. Felmentünk a gyerekekkel a "kilátóba" és megnéztünk egy-két felszállást, majd igyekeztünk vissza a terminálhoz. Minden ajtónyíláskor összeszorult a szívem és szinte láttam, hogy megérkezik. A 170. ajtónyíláskor kezdtem szontyolodni. Lehet mégsem jönnek??? :-( És akkor megláttam egy pillanatra. A szívemet elöntötte a forróság, és nem tudtam, hogy sírni fogok vagy vigyorogni...de mikor megöleltük egymást már semmi más nem számított. Hazaért! Hozzám!
Matt szegénykém utolsónak volt megölelve, hiszen semmi mást nem láttam csak Mónikát.
Hazafelé kitárgyaltunk mindent, majd fagyiztunk egyet . Itthon szétnéztek. Ez új, hiszen most ide jönnek nem a Zrinyibe. Körülnéztek,majd lepihentek Robi is lefeküdt kicsit, én kisütöttem a husikat még, és gyorsan sütök egy pogit estére, hiszen lesz miről beszélgetni ami közben jól fog esni a kis rágcsálni való. Már fáradt vagyok én is. Utána pihenek egyet. A gyerekek felmentek a szobájukba. Pihennek vagy játszanak, vagy olvasnak, de csendben vannak. Aranyosak, mert tudják nehéz az átállás Mónikáéknak, hiszen tegnap délben indultak otthonról és 9 óra az eltolódás,kell a pihenés.
Zimbó idejött az ölembe. Igényli a törődést és a simogatást. És én is a dorombolását. Felhőtlen az örömöm!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
az izgalom fokozódik
  2013-09-22 09:48:17, vasárnap
 
  Már csak néhány óra, és megérkezik. Este kitettem a húsokat. Reggelre felengedtek. Így mehetett a levesbe. Mielőtt kipaníroznám a pipiciciket rendet teszek a konyhába. A hűtőt is átnéztem, áttakarítottam,hogy minden a helyére kerüljön. Egyre izgatottabb vagyok. Bár van még néhány óra, de úgy látom, mindent meg tutunk csinálni, ami be lett tervezve. A gyerkőcöket megkértem tegyék rendbe a szobájukat, de most úgy,hogy ne legyenek legós dobozok, tornazsákok, és egyebek a sírokban ...stb. Robi hazajött, de megkértem feküdjön le néhány órára, hogy kipihent legyen, hiszen éjszakára megy megint,bár utána itthon lesz velem, szabadságon,de ez a hét nagyon fárasztó volt. Este csak ültem a tv előtt egy magyar szerelmes film ment , Gabi próbált energiát felszabadítani, de már nem volt bennem. Jó sokat alhattam,mert kipihenten ébredtem fel. Végre!!!
Hamarosan panírozom a husit, és egy porszívózás, gardrób rendberakás után mehetünk is. Ha esetleg marad idő még a füvet jó lenne lenyírni, mert ez az idő kedvez neki. Nedves párás reggelek és éjszakák, no meg napsütéses nappalok. Szép nap lesz ma is. Örülök.
Izgatott vagyok, és egyre jobban, ahogy múlnak a percek. Megtalálom őt a reptéren? Sokat változott az elmúlt 5 év alatt??? Jó vendéglátó leszek? Hiszen most először nekem kell mindent csinálni. Eddig anyukám szorgalmatoskodott, én a program felelős voltam :-) DE most rajtam a sor. Vajon helyt tudok állni mindenben? A lakással nem lesz gond. Remélem a sok rohangálás mellett / a gyerekekkel/ marad idő egymásra is. Majdnem két hét. Elég lesz mindenre????
A pálinka behűtve várja már őket. Venni szeretnék néhány bort, mert valahogy elszoktam a pálinkától. Talán azért, mert sok helyre egyedül járok, és én vezetek. Ilyen egyszerű :-) Sokan várnak vissza úgy, hogy hozzak sofőrt is magammal,vagy kapok egy kis üveggel...igazi gyűjtő leszek :-D
Szóval izgulok, hogy minden jó legyen. AZ ágyneműk kimosva frissen várják vendégüket. A szoba gyönyörű, bár bútorral nincs túl zsúfolva, de remélem az igényeknek elegendőt tesznek.
Izgulok a lépcsők miatt is, hogy a kedves barátnőmnek nem okoz-e majd túl nagy fájdalmat felmenni rajta, vagy gyorsban megoldjuk a költöztetést a lenti vendégszobába. Biztosan kitalálunk valamit, hogy jó legyen neki. Már remegnek az ujjaim, és bizsergek mindenhol, hogy végre megölelhetem és beszélgethetünk és mosolyoghatunk egymásra.
És jön a kispárna téma, az üzenetek, amiket oly régóta őriznek nekünk egymástól. Ez egy régi hagyomány nálunk. Minden rajta van, van ami már megfakult, van ami már csak az emlékeinkben maradt meg és van ami örökre ottmarad rajta, de a szeretet amivel ráírjuk belevésődik és minden éjszakán átjárja álmainkat és szívünket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ismét szombat
  2013-09-21 21:10:57, szombat
 
  Ma a szokásos időben ébredtem. 5:50. Úgy látszik beállt a biológiai órám. A reggeli tevékenységek után /reggeli elő készítés, tea, előkészületek a fellépésre...stb/ elő készítettem magamat is az induláshoz. MA egy nyárzáró buliban voltunk, sok kis lurkóval. A művházas hölgy odáig volt, na mi is, a sok tettre kész gyerkőccel. Hazafelé már éreztem, hogy meleg van a kocsiban. DE jó süt a nap. Elintéztem az apró cseprő dolgokat, de hazaérve már nem maradt energiám mindennel elkészülni. Elfáradtam. Tegnap 9 körül ment el az utólsó gyerkőc a gyerekbuliból. Volt minden kérem szépen. Torta, snack, gyümölcs, rántott dolgok, üdítő, szörp....stb Karaoke, ajándékozás, tánc, közös játék, x-box, minden ami kell egy igazi gyerekbuliba. Nagyon hangosak és elevenek voltak. EL is fáradtam. Gabi jött segédkezni, és délelőtt Dóri is beszállt a függöny vasalásba. Holnap érkezik a barátnőm. Már annyira várom. Hús levest és rántott husit csinálok, rizzsel. Kicsit takarítok előtte és ha marad időm még lenyírom a füvet. Van még mit tenni, a gardróbot is össze kellene valamikor pakolni,de elfáradtam. 3 hét hajtás, izgulás idegeskedés után ma feladtam. Elhívtam Gabit,és csak ültem a tévé előtt és néztem ki a fejemből.
Jól esett semmit sem tenni. besokalltam. Szerintem van az embernek egy szintje,amit már nem biztos,hogy át kellene lépni. Bizonyos határokat jó betartani. ÉS ez most olyan,amikor le kell feküdni. Ma nem is ittam kólát, éreztem, hogy túlhajtottam magam. Szegény drágám is KO-n van. Nem semmi ez , pár nap alatt haptákba vágtuk a házat.
Várom a jó meleg ágyikómat, a puha paplannal és a kockás pizsamagatyámmal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Alakul a molekula!
  2013-09-20 09:21:55, péntek
 
  Belekezdtünk a festésbe, de nem ám akárhogyan, nem vagyunk azok akik egyszerűen oldják meg a dolgokat. Nem , nem belekaptunk, mert már tervezgettük hónapok óta, csak kellett a löket. És valahonnan megjött :-)
Maradt egy hatalmas vödör fehér festék, nosza, miután a glettek le lettek csiszolva, a két fürdő ragyogó hófehérre lett mázolva. A lenti nagyon jó kontrasztot alkot a fényes és matt fekete csempékkel. Egy új ötlettel, /bár nem tudom mikorra lesz idő megvalósítani/ még dizájnosabbá lehet varázsolni a fürdőt, de azt már csak akkor, ha készen vagyunk. A fenti előszobát is átkentünk, sok szúnyog maradvány, apró ujjacska lenyomatok,nekiütődések. Teljesen megváltozott, csodás lett. A konyhában is gondolkodtunk, de ott nagyon sok mindent kell leszerelni a falról,így ő még várat magára, csak az elhasználódott falakat festettük át fehérre.
Nekikezdett Robi festeni a fahéjat, és elszörnyülködtem. Hú de sötét, a lépcsőforduló sötét lett :-(. Mindegy most már mondja, és festette tovább. Néhány perc múlva száradni kezdett, és világosodott, majd a második festés után, miután az is megszáradt beleszerettem a színbe. Annyira, hogy a bejárat is ezt a színt kapta, és a konyhában egy önmagában álló fal is ezzel lett körbefestve, no meg a nappaliban, a tv-s fal. És készen voltam totál. Imádom, belezúgtam. Feltettük a képeket és olyan kellemes hatása lett az egésznek, hogy legszívesebben ezzel festettem volna ki az egész világot. Elszaladtunk kevertetni a nappaliba. Más szín, világosabb, sárgásabb,krém szín. De nem kezdhettünk bele, mert a drágám ment dolgozni, így szépen kitakarítottam, rendet tettem. Másnap a volt munkahelyemre kellett bemenni a papírokat, pénzügyeket intézni, majd elmentem az Auchanba vásárolni. Nagyon régen nem volt ennyi időm, hogy rendesen szétnézzek, így olyan dolgokat is találtam, amiket máskor nem szoktam megnézni, átgondolni...stb. Vettem fűszernövényeket,amik kipusztzlóban voltak, és virágot, na meg rózsát :-) Gyönyörű színt találtam. Rengeteg rózsám van már, de nem tudok egy-egy csodás illatozó tőnek ellenállni :-) Robi végzett , és együtt megvettük a matracot, mert egyre még szükségünk volt. Minden kész a vendégváráshoz. Dehogy. Tegnap festettünk és ismét ment dolgozni. Fél 12-re fejeztem be a pakolást, de ma még kell egy réteg, viszont délután már egy egész kis csapat jön bulizni hozzánk, hiszen a gyerekek ma rendezik meg éves partjukat. De anya ma villantott. Bár alig múlt el 9 a torta már a sütőben. Megy a 3. mosás,az ebéd készen van, csak a rántott párizsit kell elkészíteni, és a rántott cukkinit. A fenti szobák kiporszívózva, rendbe rakva. És mot kaptam az üzenetet, hogy a kedvesem már hazafelé jön :-) Lehet nagyon fáradt lesz és előbb lefekszik, hiszen a második éjszakája volt,hogy dolgozott. De lehet gyorsan kifestünk. Kb 2-2és fél óra altt tudjuk lefesteni a nappalit és a hátsó bejárót. Tegnap is annyi volt, de közben leszereltük az összes radiátort, kapcsolót, képet, csavarokat, lámpát. Szóval nem volt egyszerű. Ráadásul valamelyik vezetékkel még bajlódott is egy jó darabig, mert a gipszkartonszerelők anno igen csak eszetlenül oldották meg ezt a dolgot. Kár, hogy nem a szomszéddal csináltattuk meg az egészet, sokkal precízebben dolgozik.
Szóval alakulunk! A konyhaablakok, függönyök kimosva, lemosva. Néhány kis simítás, és csodás. A gyerekek függönyei éppen a gépben tisztulnak. Az ő ablakaik tiszták. Mire a páromért megyek, már csak festeni és pakolni , felszerelni kell, és délutánra minden szép lesz. Persze még vár rám a palacsinta sütés :-)))) Na az sem lesz kis feladat. És ne fáradjak el a hétvégére? Hát nem kéne, mert szombaton már munka van, és vasárnap pedig jön a várva várt barátnőm! Már csak 2 nap és újra megölelhetem!!! Mintha a testvérem lenn, úgy szeretjük egymást. Rántott husival fogom őt várni :-) Persze nem a reptérre viszem :-))))
De most még vár a munka! Szép napot!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
2013.08 2013. Szeptember 2013.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 31 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 51
  • e Hét: 183
  • e Hónap: 978
  • e Év: 978
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.