Belépés
horvathnemagdi.blog.xfree.hu
"Ne veszítsd el az emberekbe vetett hited! Az emberiség olyan, mint egy óceán. Attól, hogy néhány cseppje bepiszkolódott, maga az óceán nem válik m... Horváthné Magdi Magdi néni
1945.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
3 dolog, amin változtatnunk kell
  2014-08-09 19:34:29, szombat
 
 
3 dolog, amin változtatnunk kell (és 3, amit elfogadnunk), hogy boldogok lehessünk
Írta: Neptunusz

Ki mint vet, úgy arat. Amit nap mint nap teszünk, azt vissza is kapjuk. Ha sok jót teszünk, akkor sok jó érkezik az életünkbe, ha a gyűlöletet, haragot, bosszúságot tápláljuk az érkezik az életünkbe. Ez az univerzum tagadhatatlan törvénye.

boldogság-most

Természetesen ez érvényes a boldogságra is,és mint minden másnak ennek is van pár titka, nehézsége, és gödre. De elérhetjük a boldogságot.

A boldogság nem egy jógaórával kezdődik, vagy egy közös barátokkal elköltött ebéddel. A boldogság akkor válik valósággá ha tudatosan haladunk előre az életben, nap, mint nap arra figyelünk, hogy boldogságot hozzunk életünkbe. A boldogság ott kezdődik, ahol elkezdjük másképp nézni a dolgokat.

Lássuk tehát mi az a pár lépés, amivel boldogságot teremthetünk életünkbe. Mindegyik csapdánál figyelmünket irányítsuk arra a pontra, ahol a boldogság kezdődik. Még akkor is ha elsőre nem sikerül.

Íme három csapda, amit el kell kerülnöd nap mint nap:

1. A tudat, hogy több pénzre van szükségünk

Mindenki számára ismerős a helyzet, hiszen a mai emberben szinte bele van kódolva a nagyravágyás, hogy ma már több kell, mint tegnap. És ez legjobban a pénznél mutatkozik meg. Ha jobban belegondolunk abba, hogy van amit megegyünk, megigyunk, van egy tető a fejünk fölött, akkor vélhetőleg ehhez az élet fenntartásához a pénz is elég volt. Álljunk le a pénzhajhászással.
2. A tudat, hogy kell egy tökéletes munkahely

Sokan elégedetlenek a munkahelyükkel, de ha olyan helyen dolgozunk, amit egy pár évvel ezelőtt szerettünk csinálni, csak időközbe elfásultunk, akkor találjunk újra vissza önmagunkhoz, hiszen az előreléptetést nem adják ingyen, a főnökünk valószínűleg azt várja tőlünk, hogy bizonyítsunk, így talán feljebb kerülhetünk a ranglétrán. Nézzük a helyzetet így, nem kell mindig panaszkodni.
3. Egy kapcsolatra van szükséged, hogy boldog lehess

A legtöbben azt hiszik, ha volna egy kapcsolatuk attól boldogabbak lehetnének. Pedig ez már számos esetben bebizonyosodott, nem így van. Első körben magadban kell megtalálni a boldogságot, és csak azután jöhet a sikeres, kiegyensúlyozott kapcsolat. És hidd el, ha egy külső embertől várod a boldogságod, az sosem fog eljönni.

3 tipp, hogy megtaláld a boldogságot

1. A világ összes pénze a miénk!

Lehet butaságnak hangzik, de az is butaság ha folyamatosan az eredményekért harcolsz. A pénz valaminek az eredménye. Csináld azt, amit szeretsz, hagyd hogy a többi jöjjön magától. Ha szereted amit csinálsz, és kellő energiát adsz neki, bőségesen megjutalmaz az élet.
2. Legyél a legjobb a munkahelyeden

Még akkor is ha nincs állandó munkahelyed, bármit is csinálsz, csináld azt 100%-os hatékonysággal. Légy önmagad, tedd oda minden erődet és meglásd három hónap sem telik el és megjutalmaznak.
3. Szeresd önmagad

El kell fogadnunk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Az ember életében fontos, hogy ott legyen valaki mellettünk, akire számíthatunk a bajban, de az örömben is. Ha állandóan küzdünk magunkkal, akkor nehéz társat találni, vagy a meglévőt megtartani. És könnyebb változtatni életünkön, minthogy egész életünket megkeseredetten és magányosan éljük el.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Érdemes végigolvasni a feljelentést
  2014-08-09 19:30:50, szombat
 
 
Feljelentették Németh Sándort háborús uszítás és más bűntettek miatt!
Hozzáadva: 2014-08-07 17:08:58
Németh Sándort, a Hit Gyülekezete országos vezetőjét jelentették fel Háborús uszítás bűntette, Közösség elleni uszítás bűntette, valamint A nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása bűntette miatt a két politikai üldözött keresztény emberjogvédő újságíró, Molnár F. Árpád és Domján Tibor! Németh Sándor 27-én, felületes hallásra is halmozottan köztörvényes és valódi gyűlöletbeszédet tartott a dohány utcai zsinagógában, 4 ezer ember, valamint több, fősodratúnak nevezett média és sok más média kamerái előtt. A németh sándori idézetek - mint sok évvel ezelőtt - most is hátborzongatóak és ahogyan Molnár F. Árpád szokta mondani: szélesre tárják a Pokol kapuit.

Érdemes végigolvasni a feljelentést, mert rengeteget tanulhat belőle mindenki!

Bevezető: Sz. L.

Tisztelt Hatóságok!

Mi, Molnár F. Árpád (an.: Retezár Mária; sz.: Kecskemét, 1972.11.13.) és
Domján Tibor (an.: Kovács Irén; sz.: Alsóörs, 1979.06.22.)
büntető feljelentést teszünk ismeretlen tettes ellen
- a Büntető törvénykönyv (Btk.) 331. §-ába ütköző Háborús uszítás bűntette, továbbá
- a Büntető törvénykönyv (Btk.) 332. §-ába ütköző Közösség elleni uszítás bűntette, továbbá
- a Büntető törvénykönyv (Btk.) 333. §-ába ütköző A nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása bűntette miatt.


Értelmezés:
Pirossal és vastag betűkkel szedve azok a tételek, amelyeket Németh Sándor, a Hit Gyülekezete országos vezetője az alábbi időpontban és helyszínen elkövette:

A Háborús uszítás bűntettét az követi el, aki:
331. § Aki nagy nyilvánosság előtt háborúra uszít, vagy egyébként háborús hírverést folytat, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A Közösség elleni uszítás bűntettét az követi el:
332. § Aki nagy nyilvánosság előtt
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy
c) a lakosság egyes csoportjai ellen - különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel -
gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az A nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása bűntettét az követi el, aki:
333. § Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek által elkövetett népirtás vagy más, emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni törekszik, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A feljelentésben idézett, Németh Sándortól elhangzottak vágatlanul meghallgathatók és végignézhetők . a következő internetes címeken:
https://www.youtube.com/watch?v=2nk-QY9F6Bk
https://www.youtube.com/watch?v=ApEOymP-Jbs

Indoklás:
Az izraeli-palesztin konfliktus egy hónapja alatt - a hivatalos adatok szerint - az izraeli kormányzat 1600-nál több palesztin civilt mészárolt le; közülük majdnem félezer gyermeket. A palesztin civil sebesültek száma - a vakságtól a leszakadt karokig és lábakig - majdnem 8000 fő, közülük 2000-nél több gyermek és másfélezer nő. Az izraeli rakétatámadások miatt 300 ezer ember hagyta el az általában földig bombázott otthonát. Ez rendkívüli, világméretű és történelmi szintű humanitárius katasztrófa. Az elképesztő méretű, a polgári lakosság elleni, továbbá Palesztina infrastruktúrájának eddig egyharmadát megsemmisítő izraeli kormányzati terrorizmus és az ENSZ-nyilatkozatok szerint is Izrael vezetése által elkövetett elévülhetetlen Emberiség elleni háborús bűntett-sorozat fő ürügyéül az szolgált, hogy néhány palesztin lakos megölt 3 izraeli egyetemistát. Az izraeli civil halottak száma mind a mai napig sem lett több néhány főnél, ugyanis az izraeli vaskupola csak azon palesztin, petárdánál ténylegesen alig veszélyesebb rakétácskákat csak akkor nem lövi le, amikor nem akarja. Izrael és a világ szakértői arra hivatkoznak, hogy Izrael vezetése sokallja az ellenrakéták árát, ezért amikor a számítógépeik azt jelzik, hogy a palesztin kvázi petárdák lakatlan területre esnek, olyankor nem lövik le.

Németh Sándor, a Hit Gyülekezete országos vezetője 2014. július 27-én egy a budapesti, dohány utcai zsinagógában tartott, békésnek nevezett, Izrael kormányzata háborús tömeggyilkosságainak igazolására és tovább folytatásának biztosítására szervezett demonstráción, a híradások szerint 4 ezer ember előtt, továbbá a kamerák és a tévéstábok - tehát az egész világ nyilvánossága - előtt a következőket mondta:

- A tisztánlátás végett mindenekelőtt le kell szögeznünk: nem Izrael háborúzik a palesztin néppel. Hanem a demokratikus zsidó állam és kormánya teljesíti állampolgáraival szembeni kötelezettségét, akik joggal várják el, hogy az állam törvényekkel, ha kell, erőszakszervezeteivel is garantálja számukra a puszta létezéshez és az emberi élethez elengedhetetlenül szükséges biztonságot.

Tisztelt Hatóságok! Izrael állami nyilatkozataitól a CNN-en át a magyar biztonságpolitikai szakértőkig mindenki egyhangúan elmondta és hangoztatja, hogy Izrael a "vaskupola" nevű rakétaelhárító rendszerrel kizárólag azon rakétákat nem lövi le még a levegőben, amelyekről úgy döntenek, hogy hagyják becsapódni. Ezt azzal magyarázzák, hogy a rakétaelhárító rakéta sokba kerül, ezért amely palesztin rakétáról a számítógépek kimutatják, hogy lakatlan területre fog csapódni, azt hagyják lezuhanni. A kb. 3 izraeli civil áldozat - szemben az 1600-nál több palesztin civil halottal - annak következtében vesztette életét, hogy Izrael spórolt a rakétaelhárítással. Noha erre nincsen rászorulva, hiszen Palesztinához képest az égig érően dúsgazdag imperialista állam, a világ hadierejének arzenáljával. A Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök vezetésével folytatólagosan elkövetett lakosság elleni népirtás annál is nagyobb súllyal esik latba, mivel Izrael rendelkezik a világ haderejének egyik legfőbb és legmodernebb arzenáljával, valamint - és ez még fontosabb - a világ legprecízebb fegyvereivel. Mindezek miatt azok az izraeli és Németh Sándor-féle állítások, hogy önvédelemből mészárolják halomra Palesztina polgári lakosságát, ahol gyakran egyetlen palesztin fegyveres halott kilövésére 70 legyilkolt civil palesztin jut, kifejezetten bűntett! Az ilyen állítás a magyar törvények szerint is büntetendő! (Lásd a feljelentésben fent idézett paragrafusokat!)

Ha pl. Németh Sándor Gyömrői úton lévő, sok ezres gyülekezetét egy gettóba zárnánk, amit nem Palesztinának, hanem Némethiának neveznénk el, onnan pedig egy fegyveres rakétát lőne a dohány utcai zsinagógára, Németh Sándor pedig nem akarná vagy nem tudná kiadni a fegyverest, a magyar légierő pedig arra hivatkozva nem védené meg a zsinagógát, hogy az túl sokba kerül Simicska Lajosnak, Ilan Mor izraeli nagykövetnek, Orbán Viktornak, Csányi Sándornak és Heisler András Mazsihisz-elnöknek, ezért inkább egy hatalmas és a világ egyik legprecízebb rakétájával belelőnek a zsúfolásig megtelt gyömrői úti gyülekezetbe, hogy ott dögöljön meg mindenki, ez csak egészen súlyosan szociopata bűnözők és elmebetegek számára nevezhető önvédelemnek. Ez sima tömeggyilkosság. Nem beszélve arról, hogy ezen világ legprecízebb rakétái szándékosan akkora mennyiségű robbanóerővel vannak felszerelve, hogy egy emeletes bérházat illetve iskolát és kórházat is földig romboljanak. Izraelnek az ENSZ által háborús bűntettekkel vádolt kormánya nyilvánvalóan nem terroristákra vadászik, hanem célja a tömegpusztítás. A világ legprecízebb fegyvereivel és a műholdakkal, amikkel korábban bármely célba vett civil személyt konkrétan fejbe lőhették, Izraelből, fotelből vezérelve a precíziós rakétákat.

Másik példa: egy kilakoltatás előtt álló mélyszegényt (ez lesz most Izrael) az utcán megtámadja az egyik ellensége. A mélyszegény egy kis készülékkel rendelkezik, ami egyetlen gombnyomásra azonnal áthatolhatatlan védőfalat húz közé és az ellensége közé, de rendelkezik a mélyszegény egy géppisztollyal is. Miután a mélyszegény mégsem a gombnyomásra felhúzódó, áthatolhatatlan fal gombját nyomja meg, hanem arra hivatkozva, hogy a fal felhúzása áramot fogyaszt, neki pedig erre nincs pénze, ezért becsukja a szemét és egyszerűen agyonlövi a géppisztollyal a támadót, halomra lőve mindazokat is, akik a környezetében vannak, melyik rendőrség, ügyészség vagy bíróság fogja önvédelemnek titulálni a tömeggyilkosságot? Nyilvánvalóan egyik sem, kivéve, ha az agyonlövő tömeggyilkos egy izraeli állami vezető. Ebben az esetben az USA és Izrael felmentést ad önmagának, Németh Sándor, Ilan Mor és társaik pedig további, ugyanilyen tömeggyilkosságokra fognak buzdítani és uszítani. Mivel az áram sokba kerül, a sortűz pedig olcsóbb, pisztolyt pedig használjon a fene, mert akkor hol marad a tömeggyilkosság, ezért a tömegmészárlást mostantól önvédelemnek nevezik. Annak ellenére, hogy az ENSZ kimondta: ez nem önvédelem, hanem gyilkosság, Izrael vezetői esetében pedig elévülhetetlen Emberiség elleni háborús bűntett, amiért a nemzetközi emberjogi bíróság előtt életfogytig tartó szabadságvesztés, a világ országainak zömében pedig halálbüntetés jár.

Ehhez kapcsolódik, hogy tehát Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester jelképes bábuakasztása ugyancsak kizárólag akkor tartozik az életvédelmi osztályra és a Nemzeti Nyomozóirodára, meg Polt Péter legfőbb ügyész általunk eltartott, fizetett embereire, ha ők is bűnözők. Ugyanis bábuakasztásért nem nyomozhat a legfőbb ügyészség és a gyilkossági csoport, csak ha azok vezetői és úgynevezett nyomozói burleszkszereplők egy Stan és Pan filmben, vagy pedig maguk is bűnözők, akik gyilkosokat és tömeggyilkosokat védenek. Olyanokat, akiket az Egyesült Nemzetek Szervezete már elmarasztalt, mint terrorista tömeggyilkosokat.

Figyelem! Németh Sándor bűntetteinek súlyát perdöntően súlyosbítja az a tény, hogy nem egy rögtönzött beszédet tartott, hanem felolvasta a saját beszédét! Tehát arra előre felkészült, azt tartalmilag és mondattanilag halmozottan volt lehetősége teljes büntetőjogi felelőssége szerint felfogni, azzal együtt, milyen mérhetetlen károkat okoz ezzel, miféle, az ENSZ által elítélt népirtáshoz és nemzetközi terrorizmushoz, valamint fegyvertelen polgári lakosság elleni tömeggyilkosságokhoz, elévülhetetlen Emberiség elleni háborús bűntettekhez és tömegmészárlásokhoz csatlakozik és buzdít, valamint uszít ezen elévülhetetlen háborús bűntettek folytatására és folytatólagos elkövetésére! Annál nagyobb súlya van ennek, mivel a Hit Gyülekezete utóbbi prédikációin ismét több alkalommal ugyancsak folytatólagosan igazolta és uszított az Izrael kormányzata által elkövetett, az ENSZ által elítélt háborús bűntettek folytatólagos elkövetésére!

Figyelmükbe ajánlom azt is, hogy jó pár évvel ezelőtt volt már bírósági perem Németh Sándorral, miután feljelentést tett ellenem arra hivatkozva, hogy elmondtam: a Hit Gyülekezete prédikációján a palesztin lakosság elleni tömegmészárlásokra uszított. Mivel a pert nem olyan hírhedt bűnöző bíróságok tárgyalták, mint a Varga Magdolna által vezetett Békéscsabai Járásbíróság, vagy pl. a Baur Péter által vezetett Gyulai Törvényszék, ezért miután a bíróság többször is hiába próbálta beidézni Németh Sándort, mert Németh mindig csak a gazdag ügyvédjét küldte, ezért a bíróság - a törvényeknek megfelelően - tárgyalások nélkül lezárta az ügyet és nem vállalkozott Németh Sándor oldalán az elévülhetetlen Emberiség elleni bűntettek védelmére. (Molnár F. Árpád megjegyzi: Magyarországon szinte ez volt az első és utolsó eset, amikor bírótól a törvényesebbnek nevezhető eljárást láttam. A másik eset, amikor bírótól a törvényeknek és az erkölcsöknek megfelelő ítéletet láttam, dr. Miszori László ítélete volt, aki a romagyilkosságok tanácselnök bírója pozícióját töltötte be. Több törvényesen döntő bírót nem tudok felidézni.)

Németh Sándor a Btk. 333. §-ába is ütköző módon az "emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni törekszik" olyankor is, amikor a zsinagógában így nyilatkozik: idézzük:

Ne feledkezzünk el a jelenlegi konfliktus kiváltó okairól: Három egyetemi hallgatót meggyilkoltak, a gyilkosokat a palesztin vezetés nem adta ki Izraelnek, sőt, a dél-izraeli területekről kilőtt rakétáinak a számát növelte, és ezáltal hatalmas anyagi, emberi károkat okozott Izraelnek. Tehát: a mai rendezvényünk alapvető célja az, hogy támogassuk Izraelnek az önvédelemhez való jogát, a terrorizmus felszámolása érdekében tett erőfeszítéseit."

A Háborús uszítás bűntettét az követi el, aki:
331. § Aki nagy nyilvánosság előtt háborúra uszít, vagy egyébként háborús hírverést folytat (...).

Németh Sándor tehát ezzel ugyancsak elkövette az egyébként 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő háborús uszítás bűntettét, ahogyan a 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő Közösség elleni uszítás bűntettét is (definícióját lásd fent!)! A közösség elleni uszítás és a háborús uszítás bűntette már a helyszínen is nagy sikert aratott: Németh Sándor imént idézett szavait tapsvihar fogadta. Németh Sándor rögtön ezután így folytatta:

Mert a konfliktusban Izrael áll a helyes és jó oldalon!" (Ismét tapsvihar.)

Németh Sándor ezzel (lásd a 333. §-t) "más, emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni törekszik". Ezért 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Rögtön ezután Németh Sándor azt állítja, hogy "a probléma az", hogy a palesztin vezetés nem ismeri el Izrael létjogosultságát és támogatja a palesztin terrorszervezeteket. Németh Sándor tehát előre megírt beszédében azzal próbálja igazolni a palesztin polgári lakosság elleni mérhetetlen súlyú és mennyiségű pusztítást, Palesztina lakóházai és infrastruktúrája egyharmadának megsemmisítését, hogy valakik megöltek 3 izraeli egyetemistát, a palesztin vezetés pedig - Németh állítása szerint támogatva a palesztin terrorszervezeteket - nem fogadja el Izrael létjogosultságát. Németh Sándor szerint ez elegendő indok Palesztina infrastruktúrájának kvázi megsemmisítéséhez és sok ezer ártatlan és nyomorban élő, fegyvertelen civil, gyermekek, asszonyok, idősek, betegek, újságírók, külföldi emberjogvédők és ENSZ-alkalmazottak halomra gyilkolásához.

Ezzel Németh Sándor ismét, itt is kimeríti a Büntető törvénykönyv szerinti Háborús uszítás bűntette, Közösség elleni uszítás bűntette, továbbá az emberiesség elleni cselekmények tagadására és igazolására vonatkozó 333. §-ban foglaltak szerinti bűntetteket.

Németh Sándor az előre megírt és felolvasott beszédében először összemossa Palesztinát és tulajdonképpen állandóan a palesztin népet a Hamasszal, mint valami terrorista, bűnöző fajt beállítva, ahogyan Hitler a zsidóság egészével tette, majd a Hamaszról közli, folytatva az egész palesztin nép elleni következtetéssel:

Szerintük [a Hamasz szerint - a szerk.] Izrael addig a napig fog létezni, ameddig az iszlám el nem pusztítja. Tehát: az önálló palesztin állam csak eszköz lenne a végső céljuk megvalósításához, a zsidó állam megsemmisítéséhez, zsidó keresztények leigázásához, elüldözéséhez vagy meggyilkolásához."

Németh Sándor ezzel magyarázza, miért nem szabad megengedni Palesztinának, hogy egyáltalán államot alapíthassanak ott, ahol évezredek óta élnek. Németh szerint ehhez csak Izraelnek van joga, amelynek zsidó lakossága alig több, mint pár évtizeddel ezelőtt vándorolt Palesztina földjére, abból a célból, hogy ott saját államot alapítson.

Azzal, hogy Németh Sándor a Hamaszt minősítette, majd azt összemosta Palesztina vezetésével és Palesztina teljes lakosságával, a teljes lakosságot megfosztani akarva az államalapítás lehetőségétől is, a teljes palesztin polgári lakosságot kriminalizálva, mint valami bűnöző fajt, ezzel Németh Sándor ismételten elkövette a A Közösség elleni uszítás bűntettét. Ugyanis:

332. § Aki nagy nyilvánosság előtt
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy
c) a lakosság egyes csoportjai ellen - különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel -
gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Németh Sándor igazi vaskos gyűlöletkeltés, nem az, amikor Orosz Mihály Zoltán felakasztat két bábut, amelyek két izraeli vezetőt mintáznak, akik közül az egyiket az ENSZ jelenleg is háborús bűnösnek nevezett. Eközben Orosz Mihály Zoltán a gyűlöletkeltőnek minősített beszédében ártatlan zsidó áldozatokról beszélt és egyetlen szóval sem buzdította vagy uszította a palesztinokat Izrael rakétázására, sőt, annak ellenére, hogy nem felolvasta, hanem spontán tartotta beszédét, még csak véletlenül sem mosta össze egyetlen pillanatra sem Izrael lakosságát vagy a zsidóságot Izrael vezetőivel, valamint az általa világhódítóként véleményezett úgynevezett szabadkőművesekkel. Akkora a különbség Orosz Mihály Zoltán büntető terror alá vont beszéde és Németh Sándor halmazati bűnöző és népirtásra uszító gyűlöletbeszéde és tettei között, hogy ha Orosz Mihály Zoltán ellen az ország rendőrségi és ügyészségi szervezeteinek legfőbb arzenálja felvonult, akkor Németh Sándor miatt a NATO-t és a Pentagon teljes katonai és légierejét kellene bevetni, Kína, Oroszország és az Amerikai Egyesült Államok teljes haderejével együtt, Honduras és a Kambodzsa teljes hadseregéig bezárólag! Orosz Mihály Zoltán esete véleménynyilvánítás, Németh Sándor pedig a háborús uszítástól az emberiesség elleni elvülhetetlen háborús bűntettek igazolásáig és azok továbbra is folytatólagos elkövetéséig legalább többféle, rendkívül súlyos és jóvátehetetlen bűntettet elkövetett! És ez csak egyetlen napján elkövetett egyetlen gyűlöletbeszéde, de ezeket ontja, a Hit Gyülekezetének prédikációiig bezárólag!

Tisztelt Hatóságok! Mivel a média és az általunk eltartott politikusok azonnal ráugranak azokra, akik Izrael állítólagos hódító törekvéseit csak megemlítik, miképpen állnak fel tapsolva akkor, amikor Palesztinát és annak népét Izrael megsemmisítésének céljával és a terrorizmussal azonosítják? Mennyivel van kevesebb joga egy palesztinnak, mint egy izraelinek? Ha nekem megölik 3 családtagomat, miképpen nevezhetem önvédelemnek azt, ha ezért halomra gyilkolok 1600 civilt és nyomorékra bombázok 8000 fegyvertelen polgári lakost? Főleg úgy, hogy e nélkül is megvédhettem volna magam?!

Németh Sándor ezt mondja:

- Minden tisztességes kereszténynek támogatnia kell Izrael harcát az iszlamistákkal szemben. (A közönség reakciója: "Úgy van! Úgy van!" Aztán tapsvihar.)

Azaz a keresztényeknek támogatniuk kell a palesztin polgári lakosság további tömeges halomra mészárlását, a lakóházak, kórházak, ENSZ-létesítmények további lebombázását, a világ újságíróinak, emberjogvédőinek, orvosainak, nővéreinek stb. további szanaszét robbantását. Németh Sándor szerint egy keresztény nem mérlegelhet, hanem egyszerűen annyi a dolga, hogy támogatja Benjamin Netanjahut és háborús bűnökkel vádolt társait, mintha Netanjahu és bandája valami Jézus Krisztus-szerű Megváltó lenne, aki vezet minket a Kegyelem és az Üdvözülés útján! Ez a tömeggyilkosságra uszítás a legsötétebb rész Németh Sándortól. Mivel valódi keresztény vagyok - tehát nem divatból, meg hasonlók, hanem köztudottan abszolút elfogadva a Jézus Krisztus Istentől való és Megváltó voltát, valamint Tanúságtételét -, számomra ez a legborzalmasabb rész. Németh Sándor a háborús uszítás netovábbját elkövetve, olyan szélesre tárta ismét, mint már annyiszor, ugyanezen szörnyűséges és horror sátáni szavaival a kárhozat és a Pokol kapuját, amire kizárólag - a Jézus Krisztus által a Jelenések Könyvében tett szavait idézve - nem a zsidók közt, hanem a Sátán zsinagógájával betöltekezve volt lehetősége. Németh Sándor így szól, s azt is mondhatnám, ezt mondja nektek a Sátán, a Sátán zsinagógájának istene, Németh Sándor és Benjamin Netanjahu istene:

- Minden tisztességes kereszténynek támogatnia kell Izrael harcát az iszlamistákkal szemben. (A közönség reakciója: "Úgy van! Úgy van!" Aztán tapsvihar.)

Mivel az ő istenéről azt állítja, hogy nem Allah, hanem Jahve a neve, ezért erre a fordítottan szent háborúra való uszításhoz nem tette hozzá: "Allahu Akbar!" Némiképp odébb Németh Sándor ezzel folytatja:

- A Hamasz a palesztin népet élő pajzsként tartja maga előtt, hogy az izraeli katonai csapásoknak minél több civil áldozata legyen. (...) Az igazság ezzel szemben az, hogy elsősorban a Hamaszt terheli a nagy számú civil áldozatokért a felelősség. (Tapsvihar.)

Megáll az ember esze! Ha pl. Budapesten egy terrorista csoport mondjuk egy óvodából petárda szintű és erejű rakétácskát lőne akár a szentként kezelt orbáni titkosszolgálat épületére, a Terrorelhárítási Központra, akkor Orbán Viktor miként adhatna utasítást arra, hogy ezt láttuk műholdon keresztül, ezért azonnal lőjétek szét az óvodát! Aztán kiállna, mint valami elmebeteg, és azzal magyarázná Netanjahu-szintű szegénységi bizonyítványát és sátánista voltát, hogy az óvodásokat pajzsként használták a terroristát! Aztán minden olyan esetben, ahol egyetlen terrorista petárdát lő a TEK felé, oda azonnal egy kisebb Hirosima pusztítású rakétát lőne ki, válogatás nélkül lerombolva az emeletes bérházakat, a kórházakat, az iskolákat, az óvodákat, a külföldi diplomáciai képviseleteket, ahogyan az ENSZ- és a többi emberjogi és sajtólétesítményt. Eztán jönne Németh Sándor, gratulálna ehhez és felszólítaná a keresztény világot Izrael szent háborúja tovább folytatására és teljes mellszélességgel való támogatására!

Németh Sándor ebben is a 333. §-ban meghatározott bűntett fogalmát kimerítve "más, emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni törekszik". Ezért "bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő".

Rögtön ezután is ugyanígy folytatta. Azt mondta:

Egyrészt mert kikényszerítették és szükségessé tették az izraeli katonai csapásokat, elutasították a konfliktus kezdeti szakaszában, az egyiptomi közvetítéssel létrehozott tűzszünetet, valamint számos rakétakilövő állást telepítettek a civil szférába, iskolákba, kórházakba."

Németh Sándor tömeggyilkos és a fenti paragrafusok szerint büntetendő tézise az, hogy ha egy társaság kórházak és iskolák ablakaiból csúzlival lő az atombiztos védőfelszereléssel rendelkező rendőrökre, akkor a rendőrség feladata az, hogy rakétákkal lője szét az egész épületet, iskolásokkal, bölcsődésekkel, nőkkel, gyerekekkel, fiatalokkal és aggastyánokkal, külföldi politikusokkal és diplomatákkal együtt. Mint azt elmondta, azért, mert "kikényszerítették és szükségessé tették az izraeli katonai csapásokat". Őszintén megvallva nem tudom, hogy Németh Sándor fenti állítása először pszichiátriai vizsgálat vagy házkutatás elrendelését követeli. De az egyikkel mindenképpen el kell kezdeni.

Németh Sándor odébb így fogalmaz:

Izrael mindent elkövet, hogy minimalizálja a civil áldozatok számát, de a Hamasz inkább maximalizálni akarja azokat, hogy kegyetlen emberáldozatokkal démonizálja Izraelt a világ nyilvánossága előtt." (Fújolás és tapsvihar.)

A vaskupoláról publikus az egész világon, hogy maximális, abszolút biztos védelmet nyújt Izrael lakosai számára. Egy rakétát kilövő személy tehát akkora fenyegetés, mint amikor valaki csúzlit lenget az 50 kilométerrel odébb lévő ellenségének. Németh Sándor szavait nem az izraeli-palesztin, hanem egy másik, neki és társainak nem tetsző példával érzékeltetve: ha tehát legközelebb a zsúfolásig megtelt zsinagógában valaki felkiált, hogy "megölöm Gipsz Jakabot, aki éppen 100 kilométerre tartózkodik", akkor önvédelemből szétlőhetjük az egész zsinagógát, Németh Sándorral, Ilan Mor izraeli nagykövettel és Heisler István Mazsihisz-elnökkel, meg az összesereglett 4 ezer emberrel együtt. Ezt - mint jó zsidó, akit a keresztényeknek követnie kell - önvédelemnek nevezem, mert így tanított a keresztények bölcs tanítója, Benjamin Netanjahu izraeli elnök, Németh Sándor és a szó legszorosabban gyűlöletbeszédeket okádó antikrisztusi háborús bandája.

Kérjük a Tisztelt Hatóságokat, hogy végre egyszer és először lépjenek fel az egyre fékevesztettebb, a polgári lakosság elleni tömeggyilkos célú és hatású gyűlöletbeszédek ellen, mert a magyar kormány - amely az Európai Unió demokratikus sereghajtó kormánya - és ezen sereghajtók miatt ezen kormány hatóságai egyre nagyobb és egyre tágabb teret engedtek az egyoldalú, a legszélsőségesebben szociopata, emberetlen, fasiszta, gyűlölködő és kifejezetten a legmélyebben sátánista gyűlöletbeszédeknek, valamint a tömeggyilkosságok és a polgári lakosság ellen folytatólagosan és eztán elkövetett elévülhetetlen Emberiség elleni háborús bűnök és bűntettek biztosításához és elkövetéséhez.

Tisztelt Hatóságok! Önöknek nem Ilan Mor izraeli nagykövet és Orbán Viktor, az Európai Unió legdiktatórikusabb miniszterelnöke utasításait, hanem a hatályos törvények és a nyilvánvaló erkölcs parancsait kell követniük! Magyarországot nem Ilan Mor kormányozza, a legfőbb ügyészségnek sem hadseregparancsnoka, hogy ebben az újságíró-üldöző és demokratikus sereghajtó oligarcha és bandita iker törpe államban izraeli parancsszóra ugorjanak, mint az idióták, ahogyan ették Orosz Mihály Zoltán kapcsán is, Ilan Mor izraeli nagykövet felszólítására. Az Önök dolga a magyar nép szolgálata és a törvények, valamint az erkölcs képviselete, nem a gyarmati szolgalelkűség! Márpedig a törvények és az erkölcsök képviseletébe nem fér bele a háborúra uszítás, a lakosság tömeges lemészárlása és halomra gyilkoltatása, a nemzetközi jogok és az ENSZ-határozatok sárba tiprása és olyan szintű nyílt letaposása, amilyet a világsajtóban idézett Benjamin Netanjahu izraeli elnök követ el és amelyre Európában csakis a kontinens demokratikus sereghajtója lehet méltó, Orbán Viktor, aki Netanjahuhoz hasonlóan szokta nyíltan megvetni és ellenséges támadásnak minősíteni a nemzetközi határozatokat és a fejlett nyugaton világtörvénybe iktatott emberi jogokat.

Hölgyeim és Uraim! Orbán Viktor éppen úgy nem európai, ahogyan Benjamin Netanjahu sem az. A demokráciához és az emberi jogok tiszteletben tartásához is ehhez mérten van affinitásuk és közük. Németh Sándor sátáni kijelentéseivel ellentétben pedig - aki Netanjahura és bandájára vonatkoztatta ezt - nem a zsidók és a keresztények Istene az ő közös gyökerük, hanem maximum Arthur J. Finkelstein, aki mindkettejüknek legbizalmasabb tanácsadója, de még a pártjuk is testvérpárt, a Likud és a Fidesz. A két törpeiker államnak - Izraelnek és Magyarországnak (mindkettő a világ csúfjaként szerepel a világsajtóban) - nem az a dolguk, hogy kéz a kézben gyilkoltassák a polgári lakosságot és üldözzék a lakosság pénzén mindazokat, akik a népirtásokban nem mutatkoznak partnereknek, hanem az, hogy fellépjenek és büntetőjogi szankciókkal követeljék ki a polgári lakosság üldözéséért és a civilek halomra mészárlásáért felszólalók előzetes letartóztatását és bírósági úton történő elítélését! Függetlenül attól, hogy valaki az izraeli vagy a palesztin lakosság halomra mészárlását akarja legalizálni és biztosítani annak folytatólagos és elévülhetetlen elkövetését.

Tisztelt Hatóságok! Nem mindig az a dolguk, hogy állandóan mindenben, mint Izrael kormányzata a világ államait tömörítő ENSZ-ben, számos kategóriában a legutolsó, a leghitványabb, a legpökhendibb, a legnagyképűbb és gaztetteivel a leghangosabban kérkedő legyen a Föld bolygón. Hanem az, hogy Izrael kormányával és a többi áldemokratikus bűnöző rendszer vagy nyílt elnöki diktatúrák kormányzataival ellentétben a világosság, az emberi jogok, a lakosság számára élhető élet, a becsület, az élni és élni hagyni törvénye világosságának zászlóvivői legyenek. Szemben a Sátánnal és a Sátán emberölő gyűlöletbeszédeit tartó ördögök és nagy babiloni gyilkosok sötétségével.

A fenti tényhalmazat miatt kérjük a büntető eljárások megindítását és a törvénytelen, az ENSZ-ben elítélt népirtások védelmét és annak tovább folytatását célzó orbánhatósági bűntettek felszámolását.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád feljelentő, politikai üldözött keresztény, nonprofit emberjogvédő, dokumentumfilmes, a HírAréna és a Multimédia Hírháttér főszerkesztője, minden magyar idők első Echelon- és elmeprogramozásokat feltáró filmjeinek rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből.
Üdvözlettel Domján Tibor feljelentő, politikai üldözött keresztény, nonprofit emberjogvédő, dokumentumfilmes, a HírAréna lapigazgatója, a Debreceni Hírhatár főszerkesztője, világszintű Echelon-Leleplező.

2014.08.07.; Budapest, Hungary.
http://www.hirarena.com/
A kapcsolódó irodalomból:
Bábuakasztás után mindent lefoglalt a kormány az érpataki önkormányzatnál! A HírAréna feljelentést tett!

Kulcsszavak: Németh Sándor, feljelentés, Hit gyülekezete, hit gyüli, zsinagóga, Ilan Mor, Izrael, Palesztina, Gáza, népirtás, terrorizmus, Orbán Viktor, Fidesz, ügyészség, gyűlöletbeszéd, háború, uszítás, tömeggyilkosság, vaskupola, rakéta, Netanjahu, háborús bűnök, E
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Túrós zserbó
  2014-08-09 19:24:04, szombat
 
 
Túrós zserbó

Küldte: Mesyke

Hozzávalók:
A kakaós laphoz:

25 dkg liszt
10 dkg kristálycukor
6 dkg margarin
1 kanál cukrozatlan kakaópor
1 kiskanál szódabikarbóna
2 kiskanál sütőpor
3 kanál tejföl

A sárga laphoz:

15 dkg liszt
5 dkg kristálycukor
3 dkg margarin
1/2 kiskanál szódabikarbóna
1 kiskanál sütőpor és 1-1.5 kanál tejföl

A túrótöltelékhez:

50 dkg túró
20 dkg kristálycukor
2 kanál búzadara
3 db tojás
1 db citrom reszelt héja
2 kanál tejföl
1 csomag vaníliás cukor

A lapok megszórásához:

20 dkg baracklekvár
15 dkg darált dió(dejó is használható)

A tetejére:

3 kanál étolaj
1 tábla étcsokoládé(tortabevonó)

Elkészítése:

A kakaós lap hozzávalóit összegyúrjuk, ketté vesszük,(hűtőbe 1 órát hűtsük) A sárga lap hozzávalóit összegyúrjuk.

Közepes nagyságú tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, a sütőt 180 fokra előmelegítjük.

A sárga lapot kinyújtjuk, belehelyezzük a tepsibe, megkenjük a fele baracklekvárral, megszórjuk a darált dió felével, rátesszük a hűtőből kivett, kinyújtott egyik barna lapot, megkenjük a baracklekvár másik felével, és megszórjuk a maradék dióval.

A túrótöltelék hozzávalóit összedolgozzuk, majd a dióra fektetjük, végül befedjük a másik barna lappal. 35-40 percig sütjük, és amikor kihűlt csokival bevonjuk.
 
 
0 komment , kategória:  Nem saját recept  
A D-vitamin
  2014-08-09 18:42:37, szombat
 
  A D-vitamin hiánya növelheti a memóriaromlás esélyét - állapította meg a kérdésről készült eddigi legnagyobb szabású tanulmány.

A Neurology című ideggyógyászatai szaklapban közzétett tanulmány szerzői mintegy 1650, 65 évnél idősebb ember adatait vizsgálták meg. Kutatásuk nem az első, amely erre az összefüggésre utal, ám szerzői szerint ez az eddigi legnagyobb léptékű - adta hírül a BBC.

Nagy-Britanniában körülbelül 800 ezren élnek demenciával, számuk 2021-re egymillió fölé emelkedhet. A D-vitamin forrása a táplálék lehet (olajos halak), a táplálék-kiegészítők és a bőrt érő napsütés.
Az idősebbek bőre már nem képes olyan hatékonyan D-vitaminná alakítani a fényt, ezért náluk valószínűbb a hiány és inkább szorulnak pótlásra más forrásokból.

Az Exeteri Egyetem orvosi karának David Llewellyn vezette kutatócsoportja hat éven át követte a vizsgálat résztvevőit. Az időszak kezdetén senki sem szenvedett demenciától, szív- és érrendszeri betegségektől és agyvérzése sem volt senkinek.

Az időszak végén azt találták, hogy a megfelelő D-vitamin-szinttel rendelkező 1169 résztvevőnél tíz százalék volt az esélye, hogy kialakul a demencia. Hetven embernél tapasztaltak komoly D-vitamin-hiányt: náluk nagyjából duplájára, húsz százalékra nőtt a kockázat.

Azt vártuk, hogy összefüggést találunk a D-vitamin alacsony szintje és a demencia, illetve a Alzheimer-kór kockázata között, ám az eredmény bennünket is meglepett: valójában kétszer olyan erős volt a kapcsolat, mint előzetesen véltük - magyarázta Llewellyn.

További kutatásnak kell megállapítania, vajon a D-vitamin pótlásával késleltethető-e vagy megelőzhető-e az Alzheimer-kór vagy az elbutulás. Azt nem mutatta ki a kutatás, hogy a D-vitamin alacsony szintje demenciát okozna - tette hozzá.
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Erre figyeljünk oda, ha húst sütünk!
  2014-08-09 18:38:45, szombat
 
 
Rákot okoz a grillezés? Erre figyeljünk oda, ha húst sütünk!
Írta: Jerome Flynn

Ha szép idő van hétvégén, sokan kapnak az alkalmon és a grillezést választják a társas összejövetelek céljául. Ám a szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a grillezett húsok rákot okozhatnak.

Ugyanis grillezés során egy karcinogén anyag, heterociklikus amin (HCA) képződik, amire akkor kerül sor, ha a hús túl sokáig sül, vagy túl forrón grilleződik. Továbbá a legtöbb alkalommal előfordul, hogy grillezéskor húslé, pác vagy zsír csöpög a szénre, fára, ami füstöt okoz.

A füsttel együtt policiklikus aromatikus szénhidrogén (PAK) képződik, ami lerakódik a húson, de be is lélegezhetjük sütéskor. A PAK-ról tudni kell, hogy orvosilag igazolt rákkeltő hatása, és onnan ismerszik fel, hogy a füstje kékes színű.

Mi a teendő: ha nem akarunk lemondani a grillezésről, de szeretnénk elkerülni a PAK-t és a HCA-t, akkor javasolt, hogy használjunk grillcsészéket. Továbbá a húst csak akkor tegyük a grillre, amikor izzik a szén, és amennyiben PAK keletkezne, próbáljuk meg nem beszívni.

Ha sovány húsokat használunk, jóval kevesebb PAK képződik, míg, ha sörbe, zöld teába, borpácba áztatjuk a húst, akkor alacsonyabb a HCA képződés. A rövid ideig tartó grillezés szintén csökkenti a HCA képződést, de ugyanilyen hatást érhetünk el, ha sütés előtt mikrohullám sütőbe megmelegítjük a húst. Valamint vigyázzunk arra, hogy ne használjunk olyan húsokat grillezésre, amelyek nitrites sókat tartalmaznak, mivel a grillezésnél a só nitroaminokká válnak, ami rákkeltő.
 
 
0 komment , kategória:  Nem saját recept  
Hölgytől tallóztam.
  2014-08-09 18:34:40, szombat
 
 
REMÉNYIK SÁNDOR
ADD A KEZED...

Add a kezed, így szépen, csöndesen,
Nyugodtan add.
Sima, ragyogó tükör a szívünk,
Nem vet hullámokat.

Add a kezed, ilyen jó hűvösen.
A csóknak édes mérge
Megmérgezné a nyugodalmunkat,
Ha hozzánk érne.

Add a kezed, nincsen vágy a szívünkbe',
Innen hova hághatna még a láb?
E csönd, e béke: ez itten a csúcs -
És nincs tovább.

Add a kezed; lenn lakodalmas nép,
Mirtusz menyasszonyfőn;
A mirtuszt édes, irigyled-e még
Itt, e kopár tetőn?

Add a kezed, itt fenn, hol semmi sincs,
S a zuzmó tengve él,
A lelkünket a nagy csend összehajtja,
Mint két ágat a szél.

Add a kezed, látod lemegy a nap;
A nappal szembe
Nézzünk így, győzelmesen, szomorún,
Kezed kezembe.

Add a kezed, egy percig tart csupán
Ez az igézet -
Ó de ez mélyebb, mint a szerelem,
S több, mint az élet!
 
 
0 komment , kategória:  Vers  
Hölgytől tallóztam.
  2014-08-09 18:32:13, szombat
 
 

Hiszen ha valami jó, annak híre megy. Ha valaminek nagynak kell lennie, ha valaminek hatnia
kell az emberekre, az hatni fog. Senki sem fog tudni kifogni rajta. Sem a kritikák, sem a negatív lehúzó hullám, semmi. Aminek emberek életét kell megváltoztatnia, aminek hatással kell lenni az érzelmeidre, aminek el kell hitetnie veled, hogy lehet másképp, hogy lehetsz szerelmes, hogy van még értelme, az bizony tömegeket fog érinteni. Egyszerűen csak bele kell tenni a munkát, és hinni abban, hogy bármilyen nehéz is az elején, megéri csinálni. Hiszen egyetlen mosollyal készített dolog sem vész kárba.

(Oravecz Nóra)
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Hölgytől tallóztam.
  2014-08-09 18:24:25, szombat
 
 

Mindig tudunk annyit önmagunkról, hogy megmagyarázzuk, miért nem lehet változtatni az életünkön. Az ember önkéntelenül is a kisebb erőkifejtés irányába mozdul el.
Sokszor még akkor is markolja a megszokottat, amikor már maga is tudja, hogy tovább kell lépni, mert ez már nem az.
Ami eddig építő volt, most már rombol.
Akarva-akaratlanul is akadályoz, hátráltat, visszafog.
Sokszor érezzük, hogy eljött a változás ideje, de nincs erőnk elindulni.
Várunk, tűrünk, kitartunk, és reméljük, hogy majd csak történik valami.

(Tisch Ferenc)
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Hölgytől tallóztam.
  2014-08-09 18:22:07, szombat
 
  Paul Éluard: Az utolsó éjszaka


E gyilkos kis világ
Mindig az ártatlanra támad
Elvonja szájától a kenyeret
S a tűznek adja házát
Elvesz tőle ruhát cipőt
El idejét s gyermekeit

E gyilkos kis világ
Élőt s holtat egybekever
Sarat fehérít árulót ment
És zajjá torzítja a szót

Köszönöm éjfél tucat puska
Ad már békét a bűntelennek
S a tömegnek el kell temetni
Vérző húsát sötét egét
S a tömegnek kell tudni már
Milyen gyöngék a gyilkosok
 
 
0 komment , kategória:  Vers  
Meggyes clafoutis
  2014-08-09 18:19:36, szombat
 
 
Meggyes clafoutis

A clafoutis egy francia, nagyon egyszerű, könnyed édesség, amely eredetileg nem más, mint egy finom tejes pite. Ízlés szerint bármilyen gyümölcsből megsüthető, de a meggy és a cseresznye szezon idején semmiképp se hagyjuk ki!

Így készítsd:

Keverjük össze a lisztet és a sütőport. A tojást a cukorral verjük habosra, majd öntsük hozzá a joghurtot és a sütőporral elkevert lisztet. A tepsit a vajjal alaposan kikenjük és kilisztezzük. Először csak a massza felét öntjük a tepsibe, majd megszórjuk a meggyel, végül rákerülhet a massza másik fele is.

170 °C sütőben tűpróbáig arany barnára sütjük. Tetejét még melegen egy egészen kevés porcukorral is megszórhatjuk.
Langyosan és hidegen egyaránt nagyon finom.

30 dkg meggy
13 dkg liszt
10 dkg cukor
fél csomag sütőpor
3 tojás
2 pohár natúr Activia joghurt
vaj a kenéshez
kevés porcukor a tetejére
 
 
0 komment , kategória:  Nem saját recept  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
2014.07 2014. Augusztus 2014.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 743 db bejegyzés
e év: 6479 db bejegyzés
Összes: 40887 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 164
  • e Hét: 2406
  • e Hónap: 15835
  • e Év: 15835
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.