Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 59 
Abszint
  2014-01-31 23:02:43, péntek
 
  És ugyanő és ugyanakkor mondogat még valamit, ja, és ugyanott, az aszketizmusról: de hát az alkoholisták is azt vallják magukról, hogy pont a társadalom érdekében isszák magukat hülyére vagy halálra, így aztán téma lesz, hogy melyik is a tényleges, az igazi aszkéta, az alkoholista, az abszintista vagy az absztinentista. Csak hajba ne kapjunk emiatt.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Inszomniákus
  2014-01-31 22:25:30, péntek
 
  Álmatlan éjszakákat okozok az Insomniákus kocsmáros barátunknak,azt mondja, hát igen, és most vissza a görögökhöz, mindenki aki jól akar élni tessék politizálni, a művészet nem szakma, de itt az is az, a Balkánon és a Vad Nyugaton. A görögöknek igazuk volt, csak túlharsogták ők is és napjainkra még inkább túl van harsogva, és főleg a kommunista blokkban annyira túl van harsogva ez az örök igazság, hogy mindenki legszívesebben a hátsó felével menne neki a politikának. Jobb helyeken ez cseppet sincs így, jobb népeknél, országokban mindenki kollaboráns, mindenki benne van a politikában, az államban, mindenki besúgó is a szó szoros értelmében. Ezért nem lopnak a németek és egyebek se lopnak, mert ott lehetetlen lopni, ott náluk mindez évezredes törzsi időkből való örökség a józan fehér emberi társadalmi, keresztényi jó érzék és jóérzés alapjaira felépülő életmód, ami a Balkánon enyhén, alapjaiban van feldúlva. Ezt nem kell tanítani, ezt tudni kell, ez alap(lenne ha volna).  
 
0 komment , kategória:  Általános  
The End
  2014-01-31 09:28:13, péntek
 
  The End

Link

A Szép Idők viszont csak épp most, ezután jönnek, csupán VígAndrásnak van itt a vége,-fuss el véle!


Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azaz
  2014-01-31 08:58:57, péntek
 
  Azaz...Most végződik a, a most végződik a'biza,- 1 voci, 2 sör és auf viedersehen..

ZÁRÓRA URAIM, ZÁRÓRA!!!

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csapás
  2014-01-29 13:13:15, szerda
 
  Ezek a női társadalmak, társaságok összetevői általában nem "jó nők"-ből állnak, a "jó nők" már tizen egy két évesen kiválnak a homogén társaságból, kiemelkednek, ők lesznek az elszigetelt lelki homoszexuális férfi társadalom nő bálványai: a jó nők, ők a csalik a sok hülye, az obszedáltak, a szex mániákusok, az őrültek társadalma számára, "te érted hajtók, hogy mindened meg legyen" by Földes László.A női közösségekben is vannak emancipáltabb egyedek, "szép" nők, de nem épp a pláza cica típus, munkások, a pláza cica vagy a modell, vagy a modell típusú feleség is munkás, mi az hogy, de ő fő állásban "jó nő" azaz bálvány, ő nem egy embernek a felesége, bálványa hanem 200-nak, hivatalosan egynek. Aztán amikor a 200 elkezd rájárni...Azt nevezzük mi bulinak, az is! Buli a javából..
A jól kialakult női társadalmakban szerények a nők, és az ottani férfiakra még annál is inkább a szerénység a jellemző, magas körökben ilyen nincs is, nincsenek nőileg domináns csoportok, vagy társaságok, könnyű ipari gyárakban, iskolában igen és még egyetemeken fellelhető jelenség, tévedés, rágalom, hogy visszahúzódóak lennének, a kifényesített karrieristák, menők számára ők inkább visszataszítóakká válnak, rondák és gúnyolódóak. Miközben úgy élnek mint hal a vízben legjobban pont az akarnokokon tudnak szórakozni. Itt a haladás egyenlő az akarnoksággal, a karrierizmussal ami cseppet sem helyes, nálunk ez liberalizmus, szabadság vagy demokrácia vagy más egyéb címszavak alatt ez elfogadott pedig egyszerű eszetlenség, egyformán ártalmas úgy befelé, az ember irányában mint kifelé a környezet és a természet irányában. Ennek oda lesz csapva!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Társadalma
  2014-01-29 10:08:41, szerda
 
  A cigányok társadalma ahhoz hasonló ami itt, nálunk a keresztény világban a nők társadalma lenne.Nálunk egy különálló vagy elkülönült társadalmat alkotnak a nők, amiben vannak férfiak is de nem egy az egyben, vagy nem is éppen természetes arányban, itt úgy néz ki, hogy ez az egész eredendően a nők kirekesztése folyamán alakult így, és végül is a nők szorgalmuknak köszönhetően felül kerekedtek, vagy legalábbis egyen rangúságot vívtak ki maguknak. De férfi -nő szegregáció ugyancsak fenn áll, külön társadalmat alkotnak a nők és egy másikat a férfiak, mesterségétől függően egyik másikban lesz több vagy kevesebb férfi vagy nő. Ezért aztán nálunk úgy alakul, hogy bizonyos szakmailag rétegesített férfiak csak kirakatokból tudják mi az a nő, és ide épp hogy a legjeink tartoznak, a nagyok, a parasztság is nagy, aki nehéz munkát végez az mind nagy, nálunk a nagy emberek nem tudják mi a nő, hogy ez a leválasztott férfi társadalom, sok millió férfiról van szó, paraszttól kezdve, művészen, írón át haladva egész politikusig, mind csalódott, tulajdonképpeni homoszexuális, ami lehet aktív vagy passzív. Ami még rosszabb, ők ezt az állapotot pozitívumként könyvelik el, ők a hősök, a nemesek, tulajdonképpeni vadállatok, itt vannak köztünk most is, mi magunk vagyunk ezek, a keresztények, én is, ilyesmi vagyok. A nem keresztényeknél ilyen nincs, technikailag is sokkal kevésbé rétegződöttek, és kevésbé fejlettek is, de az emberek közel vannak egymáshoz, egymásban élnek és egymásért.Ehhez hasonlóak nálunk a női közösségek, felnöttek közt a textil iparban ahol sok a nő, úgy egyeznek, egymás seggében élnek, mindent tudnak egymásról, de meg is tudják fúrni egymást egészen jól, úgy amilyen közelségben vannak, az iskolás vagy felsőbb fokon az egyetemista lányok körében ugyanez tapasztalható.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fekete huncutok
  2014-01-28 05:32:56, kedd
 
  Huncutjaink, egyéb értelemben is nevezhetők jó katonáknak, morálisak, fehér emberek, nagy általánosságban magyarokból és románokból tevődnek össze nevezhetnénk őket, fehér huncutoknak is, mert ott vannak a feketék, a roma- cigányok, azaz épp itt vannak a Fellegváron. Attila és csapata nem szívlelik, inkább mellőzik a Fellegvárt mert itt vannak cigányok, én ismerek is párat, sátorosok, nem tudom hol laknak, persze nem állandó lakóhelyről beszélünk, de évek óta valahol itt a Kígyó utca felől jönnek le, két éve, talán említtetem is, hogy a kis szoknyás cigány csajt le is fíroltam, és azóta jóban vagyok, értekezek velük, köszönnek, az öreg, mert van egy öregjük, az perfektül beszél magyarul, mondhatni, szépen, tagolt magyarsággal tud beszélni.A csajok mosolyogva, előre köszönnek rám, a vén cigány asszony, az nem köszön előre. Csak a legfiatalabb fiuk nem köszönnek, azok olyan büszkék, szóval tudjuk milyenek. De ezek tényleg, biztos nem sokat törődnek jó érzéssel, szép érzékkel, emberséggel vagy moralitással, ők lehetnének a fekete huncutok, őket csak akkor vetjük be ha tényleg minden kötél szakad, mindenre kaphatóak! Még kannibalizmusra is..Ilyen a négy kis srác akiket megakadályoztam az erőszak tevésben a nyáron, azok ott megettek volna, felzabáltak volna mérgükben, amilyen kis 12 vagy 14 évesek voltak, azok is cigányok voltak, de csak az egyikük volt igazán barna, a többi fehér, vörös, még szőke is, a nagyobb a vezérük az sötét bőrű volt. De vagy így vagy úgy nekem nem egészen idegenek, sőt, az itteniek, a "szomszédaim", eleinte engem is hajléktalannak néztek, aztán derült ki, hogy házban lakok.Igyekszem is minél többet kint tartózkodni, pont az Insomniát(az egy kocsma(is) itt Kolozsváron) elkerülendő.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hunok
  2014-01-28 04:05:57, kedd
 
  A Huncutok(hunok), nomád, félnomád, vagy helyenként akár másfél nomád életmódjuknál fogva, hát nem igazán tudják micsoda az Insomnia, minden pillanatban tettre készek, ez a jó katona, ezzel ellentétben én tudom mi az, nem túlzottan de szenvedek Insomniában, álmatlanságban. Ezért aztán kis konfliktus van köztünk, engem is ki lehet cibálni a nap vagy az éjszaka bármely szakában, pillanatában a házból vagy akár az ágyból, de lehet, hogy éppen nem aludtam eleget és ott helyben fogok összeesni, vagy ha nem is akkor is teljesen üzem képtelen állapotban leszek, magyarán, mint egy falhozvert...Ezt aztán a hunok számára egy kicsit nehéz felfogni.De egyeztetek, én igyekszem kiküszöbölni ezen, magaménak beismert hiányosságot, ami viszont ha nem az olvasás de biztos, hogy a művészi alkotás,az írás egyik egyenes következménye, de anélkül se lehet, írás nélkül.Ám de mindezzel együtt, ténylegesen egyik álmaim vágya, hogy jó katona legyek.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobb, bal
  2014-01-27 13:27:52, hétfő
 
  Már hadat is üzennék, jobb és baloldalnak, Fidesznek, MSZP-nek egyaránt, csak várom a hadvezér, ATTILA the Hun válaszát, a seregek állapotát illetően. Na, és írtam még vagy 8 vezérnek, lássuk mi jön össze..Ami késik nem múlik!Link

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Erő
  2014-01-26 15:10:14, vasárnap
 
  Itt már csak a saját erejében bízhat az ember vagyis az isten, bocsánat, mindig összetévesztem magam. Se Fidesz, se MSZP, mindegyikkel összevesztem.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 59 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 581 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 94
  • e Hét: 544
  • e Hónap: 1177
  • e Év: 1177
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.