Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
Internet-adó konyec
  2014-10-31 10:24:53, péntek
 
  Internet-adó konyec.

Viktor erről januárba sem kell beszélni, mert elfogadhatatlan még a felvetés is.

Az internet az a szabadság egyik jelképe és a jelkép sérthetetlen.
Az internet olyan mint a Turul madár,és ezt már nem lehet elvenni, kitörölni az emberek agyából.

A bírálatokat amit az interneten kaptok, el kell viselni, illetve úgy kellene kormányozni ami a lakosság érdekét szolgálja, és nem biztos, hogy a legegyszerűbb kormányzás a legcélravezetőbb.

Adót emelni az utolsó MSZP politikus is tud, tudott. csak az hosszútávon, nem kifizetődő, nem biztosítja a hatalom megtartását.

Már elnézést, de hiába gondoljátok, hogy az emberek feledékenyek, mert mindig lesznek olyanok akik emlékeztetik egymást az interneten.

Ere nagyon jó bizonyítékul szolgál az őszödi bőszme esete.Az internet az tabu, mindenféle korlátozása, adóztatása, elfogadhatatlan, és beláthatatlan következményeket vonhat maga után.

Az, hogy a szolgáltató meg a kormány között felvetődő probléma van az nem tartozik az emberekre azt oldják meg egymásközt persze a lakosság kihagyásával.
Persze ezek után még nagyobb odafigyeléssel leszünk a nett felé, és minden negatív rezdülésére válaszolni fogunk.

Ezt nem hagyjuk semmi képen fű alatt korlátozni, megadóztatni.
Már mi is felnőttünk a trükkök százaihoz amit előszeretettel alkalmaznak politikusaink.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Figyelem elterelés az internet adóról.
  2014-10-30 21:36:01, csütörtök
 
  Figyelem elterelés az internet adóról.

Lerágott gumi csont.

Bezáratná a kormány vasárnap a boltokat, persze a multikat, és a 400 négyzet méter felettieket.

Ez már nem új hír és teljesen jogos volna, de már akkor sem hisszük el ha megtörtént.

Ezt a gumi csontot ismét azért találták ki, hogy ezen csámcsogjon a nép és ne az internet, a mosópor, a szappan , a sampon, a kaffetéria megadóztatásán.

Vagyis érzi Orbán Viktor, hogy valamit elkúrt és nem kicsit nagyon. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ennyire vesznek komolyan.
  2014-10-29 21:05:25, szerda
 
  Ennyire vesznek komolyan.

Hol volt hol nem volt , ma hol van ,hol nem van, egy párt.

Ezt a pártot úgy hívták, hívják, hogy MSZP.

Na mármost ennek a pártnak volt egy tagja aki azt merte mondani, " Lehet tüntetni majd megunják és haza mennek " Valahogy így az idézet lehet, hogy nem pont így hangzott el, de ez volt a lényege.

És láss csodát, tényleg haza mentek, de azóta ez az idióta, nem tud hatalomra kerülni mert ott elkúrta amikor ezt kijelentetne.

Ma hallom egy FIDESZ politikustól majdnem ugyanezt, valahogy úgy, majd az internet adó megszavazása után megnyugodnak és lecsengenek a tüntetések, úgy ahogy .....stb. már megtörtént.

Azt felejtette el az idióta FIDESZ politikus, hogy volt már egy ilyen elkúró, párt illetve politikus aki ennek a kifejezésének köszönhetően, idén 3 választáson labdába sem tudott rúgni.

Lehet, hogy megszűnnek a tüntetések idióta FIDESZ, de ez majd vissza üt 2018 - ba, mert ezt nem fogja elfelejteni a lakosság.
És még az is hozzá tartozik ehhez, hogy itt már nem csak az internet adóról van a szó, hanem most vált a lakosság a tűrő-képességéhez, most van elege a NAV korrupcióból, a politikusok lopásából, abból, hogy hazánkba már az is éhezik aki dolgozik.

Talán ezt jó volna, ha átgondolná a FIDESZ, mert itt előbb utóbb tényleg elszabadul a pokol, ha így folytatják.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
NAV felháborodása alaptalan bla bla
  2014-10-29 18:40:19, szerda
 
  NAV felháborodása alaptalan blabla.

Mint gondoltok, mocskos korrupt tolvajok mi az össznépi felháborodás oka?

Pont az, hogy nektek kellene a legjobban fellépni a korrupció ellen, és ti vezetőitek a legnagyobb korrupt a legnagyobb tolvaj hazánkban.

Előtettek hazánk Miniszterelnöke a legnagyobb maffiózó, a legnagyobb tolvaj, elmebeteg, mert tudtával voltatok, vagytok képesek ara, hogy fosztogassátok a honi emberektől, erőszakkal elrabolt pénzt.

Mert mindenki tudja, olyan ma nem történhet hazánkba amiről Királyunk nem tudna.

Vagyis pont azok fosztogatják az erőszakkal elrabolt pénzt hazánk lakosságától akiknek az volna a feladata, hogy olyanokra költsék ami a lakosság gyarapodását szolgálja, és nem a stadionok építésére gondolok.

Nektek köszönhető, hogy hazánkba 2014 - be 3,4 millió ember szegény, és még azok közül is nélkülözik 1 millió aki dolgozik.

Azért fizessünk tisztálkodó eszköz adót, internet adót, hogy ti télen menjetek nyaralni, vagy azért, hogy Orbán stadiont építsen amikor emberek nélkülöznek?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ilyet mond az idióta politikus
  2014-10-28 18:38:28, kedd
 
  Ilyet mond az idióta politikus.

Azért vezetünk be új adókat, azért kell az új adó törvény, hogy az emberek jobban éljenek.

Segítség elmebeteg politikusokkal vagyunk körbe véve !!!!!!!!!!

Azért magyarázd el te akasztófára való idióta atoll nekünk miért lesz jobb ha több adót raboltok el tőlünk?

Esküszöm megcsinálom, büdösen izzadtan fogok hivatalokba járni, had szagolja a rengeteg ingyenélő, azt a kellemes illatot amiért annyira harcolnak, azzal, hogy emelik a tisztálkodó eszközök árát.

Ezek a FIDESZ politikusok egyszerűen elmebetegek, és megérdemelnék, hogy szomszédaik direkt trágyát tároljanak az ingatlanukon, had szagolják a bűzt ha ere vágynak.

Komolyan mondom ezek saját maguknak keresik a bajt és azért harcolnak, hogy meglincselje őket a nép.
Nem mondom tényleg megérdemelnék, mert minden árat a saját fizetésükhöz mérnek, hogy tudna megrohadni mind,

A kurva édes anyát amelyik ezt az adó változást megszavazza, miért nem 50 -100 ezer forintból él havonta. Legalább 1 hónapig próbálja ki, és utána pofázzon, hogy tudna megdögleni a családjával együtt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elmehetnek a kurva anyukba.
  2014-10-27 21:05:04, hétfő
 
  Elmehetnek a kurva anyukba.

Áthárít, nem hárít át az internet szolgáltató.

Ezt már máshol is megfigyelhetünk, a mocskos FIDESZ nem közvetlen hajtja végre a megszorításokat hanem rá biza másra.

Most ez törtinek, és ha a szolgáltató majd áthárítja ránk az adót a FIDESZ politikusok úgy tesznek mintha semmi sem történt volna.
Ezt tapasztalhatunk a bank adó bevezetésénél is.

És mindegyik mocsok párt elítéli az erőszakosságot ami történt a FIDESZ székháznál, ezt félelmükbe teszik, mert valahol mindegyik fél, mert tudja megérdemelnék a néptől a lincselést és az lehet bármelyik párt tagja.

Mert a mocskok könnyen játsszák a politikust abból a pénzből amiért mi dolgozunk meg és nem ők.
Ezek a patkányok még azt sem tudják mi is az a munka mert valódi munkát még soha nem végeztek, mindig a más erejéből éltek zabáltak.

Engem sem érdekelne az internet adó, ha annyit keresnék munka nélkül mind a politikusok, és az lehet bármelyik párt tagja.

Valójában mindegyik egy ingyenélő, élősködő patkány és azért emelik az adókat, hogy ők jobban éljenek.
Csak azt felejtik el, hogy az ember akinek már nincs mit vesztenie és nem akar fagyoskodni télen gondolkodás nélkül kiöntheti bármelyiken a belét.

Jobb volna, ha mindegyik a háta mögé nézne néha mert előfordulhat, hogy találkozik olyannal akinek már teljesen mindegy minden mert már teljesen tönkre tették az életét.

Rohadjon meg mindegyik a családjával együtt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ősz-népi tüntetésre van szükség, hogy komolyan vegyenek.
  2014-10-27 19:07:17, hétfő
 
  Ősz-népi tüntetésre van szükség, hogy komolyan vegyenek bennünket.

Figyelte valaki ma a FIDESZ politikusokat?

Ezek a mocskok úgy viselkedtek, mintha semmi sem történt volna tegnap este.

Már nincs mese, ha leszeretnénk állítani a kizsákmányolásunk, a korrupciót, azt, hogy a politikusok a mi erőnkből gazdagodjanak.

Egyszerűen mindenkinek tüntetni, sztrájkolni, ha az sem segít kényszerrel kell elzavarni őket a hatalomból, addig még nem válunk teljes rabszolgákká.

Teljesen elvannak ájulva maguktól, közben minden harmadik ember szegény hazánkba.

Érdekes mindig azt hajtogatják, hogy mennyivel növekszik a gazdaság, csökken a munkanélküliség, növekednek a bérek amit csak ők érzékelnek. itt minden jó és szép, és mégis az internet adóra fáj a foguk. Mégis megadóztatják a tisztálkodáshoz szükséges vegyi anyagokat.
Mégis mindig újabb és újabb adókat léptetnek életbe, nem foglalkozva azzal , hogy Európában nálunk található a legtöbb szegény.

Olyan adókat vezetnek be amit a Európában sehol nem alkalmaznak, pedig nálunk majdnem a legalacsonyabbak a bérek magasak az adók, és egyre többen szegények azok is akiknek munkájuk van.

Azt állítja a bunkó, hogy csökken a munkanélküliség, persze mert nálunk éh bért fizetnek, illetve azok akik már sehol nincsenek nyilvántartva egyre többen vannak, semmit nem kapnak vagyis már nem is léteznek a nyilvántartásukba.

Azért elgondolkodhatnának, mert ma már nincs olyan réteg akiket nem támadtak meg és könnyen forradalommá válhat egy tüntetés ahogy tegnap is közel álltunk hozzá.

Egyszerűen ezek már nem is foglalkoznak a valósággal, már csak azon dolgoznak, honnan tudnak még többet lopni, korrumpálni, sikkasztani. csalni, és úgy hazudnak, mintha olvasnák.
Rohadjon meg azt mondja csak 700 forint / hó igazad van bunkó baszd teherbe a kurva anyádat, csak nem mindenki 1 - 6 milliót keres mind ti, ingyenélők, azt amit te kapsz patkány azért is mi dolgozunk.

Az ilyet fel kellene akasztani a lámpa vasra.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fidesz- frakció szerint az erőszak elfogadhatatlan.
  2014-10-26 21:22:04, vasárnap
 
  Fidesz - frakció szerint az erőszak elfogadhatatlan.

Üzenem a Fidesz - frakciónak a korrupció, a köz pénz fosztogatása, a stadionok építése, 3,4 milliós szegények országában elfogadhatatlan.

Ez nem csak a nett adó bevezetéséről szól, csak ez volt az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban.

Az erőszakot nem a mai tüntetők kezdték hanem ti az erőszakos kormányzásotokkal.

Itt a vége a pályafutásotoknak ahogy a hazaáruló Gyurcsány vezette MSZP - nek is vége volt a 2006 - os tüntetésekkel.

Idióta bunkók , mit gondoltatok meddig tűri a nép a kizsákmányolást?
Orbán haza, ahogy ő kiabálta anno ruszkik haza, hívd magaddal a rendőröket is.

Nett adó tervezetét nem módosítani kell, hanem azonnali hatállyal visszavonni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az adóhatóság figyeli az internetet.
  2014-10-26 07:35:09, vasárnap
 
  Az adó hatóság figyeli az internetet.

Mind Fidesz bérenc.

Majd ha ráértek, és már unjátok az átlag emberek megfigyelését, tekintsetek néha a NAV elnök illetve elnök helyettes korrupciós ügyeire is.

Persze az sem ártana, hogy megvizsgálnátok némelyik politikus bevételét, kiadását ami köszönő viszonyba nincs egymással.

/És honnan a tetves kurva anyából szedi azt a pénzt ha nem az állami beruházásokra szánt pénzt lopja./

Tényleg elhiszitek, hogy egy WC kagyló 1 millióba kerül?
Tényleg elhiszitek, hogy a stadionokra, a parkokra, az utakra, a kórházakra, az iskolákra, stb annyit költenek amit mondanak?

Ugyanis olyan matematika nincs ahol 15 milliós évi bevételből 18 milliót költenek ingatlan vásárlásra, és ezek mellet még zabál is a rabló politikus.

Persze tőlem megtudta kérdezni a NAV alkalmazottja, hogy miből élek, pedig nem én élek más munkájából, pénzéből mint ő, mert minden közalkalmazottat az tart el aki valóban értéket teremt, és mégsem az van megfizetve.

Azért kap éh bért a dolgozó, mert rengeteg ingyenélőt tartunk el, például a politikusok mellet, a rendőrt, a katonát, stb, de mindez nem elég még azok szüleit nagyszüleit is mi tartjuk el akiknek gyerekei külföldön dolgoznak 4 - 5 szőr több bérért mind mi.

Mert azok nyugdíját, ingyen utaztatását is az itthoni dolgozó fizeti, így a nyugdíjas nyugdíja magasabb mint az aktív nettó fizetése.
Pedig a mai aktívnak kellene családot alapítania, gyermeket szülnie, nem a nyugdíjasnak, de miből és mire a nettó 50 - 100 ezer forintból?

Ma már lopni sem lehet a munka helyen mind azok idejébe akik ma nyugdíjasok, és némelyik a lopásból építette, vagy vásárolta meg azt az ingatlant amibe ma lakik.

Milyen ország az ahol több lehet a nyugdíj mint a nettó bér?
Milyen ország az ahol ilyen bér különbség van egy politikus meg egy átlag ember között?
Hogy a kurva anyádba van Viktor a köz munkás, az alkalmi munkás, de aki rendes 8 órába dolgozik az is, éljen 50 - 100 ezerből ti meg milliókat, vesztek fel havonta?

Te Viktor mi lesz ha a pékek azt mondják mi nem sütök kenyeret 100 ezerért, mit fogtok zabálni a milliótokból?

Ma tüntetés az internet adó ellen, ere az idióta politikus az állítja, hogy a szolgáltató fizeti majd, nem a felhasználó, ezt már eljátszottátok köcsög, bank adó.
Ugyan ez azt mondja, hogy egyéni fogyasztó max havi 700 Ft, ere azt mondom és ők a 300 forintos vizit díj miatt majdnem forradalmat csináltak 2006 - ba.

Akkor 700 Ft - ért már akár forradalom is lehet avagy nem? 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rohadjon meg ez az oldal.
  2014-10-25 20:17:17, szombat
 
  Rohadjon meg ez az oldal.

A tetves kurva anyátokat eltűnik a beírásom, rohadjatok meg mocskos FIDESZ bérencek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
2014.09 2014. Október 2014.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 327 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 14
  • e Hét: 60
  • e Hónap: 792
  • e Év: 78923
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.