Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
134 501 :-)
  2014-12-31 15:46:17, szerda
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
SZilveszter
  2014-12-31 15:43:42, szerda
 
  Az elmúlt napok jól teltek. Hétfőn pihentünk, maratoni film nézés volt kettesben. Olyan jó volt egy nap semmittevés. Bár igaz ez inkább délutáni tevékenység volt, hiszen délelőtt Bementünk Pestre kicsit vásárolni, szétnézni, és papírokat intéztünk Robinak a munkahelyén.
Bementünk az yves Rocher-ba is. Meglepődtem, hiszen rengeteg minden szinte fél árra volt árazva. Gyorsan körülnéztem, és betettem a kosárkába amit akartam. Éjszakai krém, arclemosó a gyerkőcöknek, testápoló, a kedvencünk :-) És egyéb finomságok! Mikor fizettem volna, mondták választhatok egy ajándékot 5200 Ft értékben. Hupsz. Betelt megint a 3 szint pecsétgyűjtő! Juhú! Akkor jöhet egy kis smink. Egy csodás smink szett, és máris nagy volt a boldogság. Az eladó kishölgy kicsit morcos volt, de gondoltam ,mert nekem jól jöttek össze a dolgaim, pontjaim, kártyáim, nos, nem ronthatja el az én kedvemet, így nem izgattam a magam a kis grimaszai miatt. Hiszen őt eszi meg a penész....hogy miért? Lehet már nagyon év vége volt neki!
Mikor végeztünk beszaladtunk a yogo-yogo-ba fagyizni. A torkomnak nem tett jót, de a lelkemnek <3
Itthon már csak tv-t néztünk! Éjfélig, majd ágyikó! Kedden muszáj volt valamit csinálnom, nem nagyon tudom a semmittevést sokáig. Rendbe tetem a kamrában néhány polcot, majd bevonultam a konyhába takarítani. Minden tuti szép lett, Közben Robi mindent kiporszívózott nekem. Felmosás, fürdő és máris csilivilla volt! Délután Vác, majd Dorothyékhoz voltunk meghívva! Itthon összeütöttem egy fincsi grillezett zöldséget, mártogatósat, vettünk grossoínit, és bort.....meg volt a nagy megbeszélés, 3 üveg pezsgő durrant, minden finomság, Tiramisu....stb. Szóval jól telt az este. Nagyon jól éreztem magam. RObi? Hát ő is el volt, de egy idő után nagyon haza akarat jönni, hát jöttünk.
Ma megint Pesten kezdtünk a papírokkal, majd beszaladtunk Robinak pulcsit venni. Ragaszkodtam hozzá, hogy kettőt válasszunk. Az egyik az én kedvemért, a másik mert neki az tetszett. De amikor felpróbálta azt ami nekem nagyon tetszett....nos.....beleszerettem megint! Mindig elvarázsol!
Hazafelé még ettünk Kfc-t hiszen enni mindig kell :-) És még az Auchanba is berohantunk! Kellett ez az a szilveszter estéhez! Hiszen a gyerekekkel szeretnénk bulizni, és egy barátnőmet is szeretném kicsit felrázni , aztán kezdődhet az új év!
Mindenkinek csodás szilvesztert és sikerekben,egészségben, szeretetben gazdag boldog új évet kívánok!
B.U.É.K.!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért is nem kommentelünk?
  2014-12-28 22:17:42, vasárnap
 
  Elgondolkodtam rajta miért nem kapok kommenteket. Talán nem merjük vállalni a véleményünket. Nem szeretnénk megsérteni vagy bátorítani az illetőt? Vagy amikor belekezdünk már rég rossznak gondoljuk? Szeretnénk anonim maradni? Talán, de lehet csak idő nincs rá....pedig jól esik minden visszajelzés. A rádióban a kollégák füle folyamatosan rajta az adáson, és kapom a kritikákat. Persze mindig pozitív. Angyalok, mindig mondom is nekik, pedig tudom bakizok rendesen. Még meg kell szoknom, hogy visszahallom magam megkésve :-D DE imádom őket. Olyan építő minden szavuk! Szeretnék én is ilyen pozitívan hozzá állni a dolgokhoz. Igyekszem is mindig, csak hát az ember életében sokszor elszakad a cérnaszál, vagy felmegy a pumpa.... :-D
Mindenesetre a visszajelzésekből tudhatjuk hogy jól csináljuk-e amit csinálunk vagy sem. Nekem csak a számok mutatják, és mondják, gyere folytasd a kis naplódat, a gondolataidat, hiszen ez évben is sikerült megduplázni a tavalyi év olvasottságát. Mindenki láthatja a jobb oldalon kicsit lejjebb! Nekem ez maradt mérvadónak.
Hogy folytatom.e a következő évben? Hát persze , mindenképpen, hiszen sok minden történik és történhet a nagy világban, és ha csak néhány perc marad is leírni vagy átolvasni, már jó .
Csodás estét kívánok szép éjszakát! Rohanok a kedveshez...nehogy egyedül érezze magát ;-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma este, ha végzek....
  2014-12-28 19:50:13, vasárnap
 
  10ig ülök a mikrofon előtt. Azután csak Robié vagyok. Jó néhány éve vagyunk házasok, de még mindig tudjuk hogy érezzük jól magunkat egymás társaságában. Tegnap például nem tudtam elaludni, de a nevetés, csikizés nem hiányzott utána a szobánkból :-) Muszáj volt lehűteni a szobát, mert röhögő görcsöt kaptam kis híján :-)
Nem tudunk lefeküdni vagyi s elaludni éjfél előtt. Lehet mostanra kipihentük magunkat :-D
De sokáig nem is maradhatok, mert perceken belül indul a műsor. Már fülemen a füles....Édes Csirike küldött most a morcos hallgatóknak egy kedves kis dalt, hiszen a kívánságok kosarában annyi levél lett, hogy szinte lehetetlen mindet egyszerre teljesíteni. Reméljük mindenki sorra kerül :-)
Csodás estét kívánok és tartalmas szép éjszakát, még akkor is, ha vasárnap van!
Érezzük jól magunkat és kedvesünket! Puszi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vasárnapi mulató Zsuzsival
  2014-12-28 19:44:03, vasárnap
 
  Ma este is mulatunk a www.dinomdanom.eu online rádióban.
Akinek van kedve tartson velem, az eszem iszom dínom danom oldalon üzenhet nekem, vagy a saját facebook oldalamon :-)
Hogy mire lehet számítani? Csupa jó zenére, ritmusra, pörgésre, kis szerelemre :-)
Tarts velem ma este is! Szép estét!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
VAsárnap.....vasárnapok
  2014-12-28 16:59:30, vasárnap
 
  Az első nem rohanós vasárnap. Reggel havas táj fogadott minket. A gyerekek nagyon örültek, és én is egy kicsit, hiszen tél van. Anyukám szülinapja. Egy hatalmas csokorral és egy Bonbonnal leptük mag. Ha sikerül eljutni a napokban egy normális üzletbe, természetesen keresek valamit,aminek örülhet.
Reggel zűrös volt az indulás, beragadt a kézifék, hát uzsgyi vissza, ki a fék, és újra neki futottunk. Én már eleve a templomnál szálltam ki, így nem volt csúszás.
Tuti volt a mai , és jót nevettem, mert a mély hangok erőre kaptak és szárnyaltak. Imádtam a basszust az orgonán. Először fura volt ez a hangzás, de aztán egyre jobban élveztem, és kicsit többet is tettem bele, mármint hangot, lent....:-)
Otthon ebéd, apunak tv-ek jöttek a szálló miatt, ő később evett. Aztán anyuval szendvicseket készítettünk, beszélgettünk. Olyan jó volt. Petihez kellett volna mennem, de nem ért rá. Mondta lebetegedett, remélem nem komoly. Most jó is volt, hogy nem kellett rohannom, kicsit szeretnék lassítani a tempón.
Jöttek Bandiék, Jutka, /anya tesói és sógora/. Olyan jó volt kicsit velük lenni, de indulni kellett, várt a műsor , hiszen még össze is kell állítani. No meg kaptam jó és negatív kritikát, ami építő jellegű is lehet, ha úgy állok hozzá. Mindig örülök mindennek hiszen csak abból lehet tanulni!
Szóval uzsgyi haza. Spooky nagyon megörült nekünk, Beni nem különben. Be is jöttek melegedni, szundizni kicsit. Betermeltünk egy csomó sütit, és gyorsan előkészülök....aztán Robizok egy kicsit! Szépen alakul a jövőhét is. Barátok, barátnők, esték és ebédek.....jó lesz.
A gyerekek lent maradtak mamázni, bár én holnap korizni akartam velük, de halasztódik a program egy kicsit.
Csodás estét kívánok mindenkinek és jó pihenést! Éjszakára pedig egy kis hóesést a csodák kedvéért! Puszi!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rádiózás
  2014-12-27 22:28:07, szombat
 
  Ez az este is jól indult! Csak hogy ne legyen akadálymentes. De végül sikerült minden!
Jó buli volt :-) Kaptam a visszajelzéseket, alig bírtam válaszolni a csetekre, skype-ra. Köszönöm :-)
Este lett, elszaladt az idő, gyorsan. közben havazott is egy kicsit. Remélem holnapra még több hó lesz. Nem kell túl sok, de azért a gyerekeknek eshet nyugodtan, had érezzék jól magukat a téli szünetben.
A mikit még nem volt időm kipróbálni, talán holnap, de lehet csak hétfőn lesz időm :-) Szerintem lesz egy kis próba vagy gyakorlás, hiszen már egy következő fellépésről beszéltem valakivel, és vannak dalok, amiket még meg szeretnék csinálni hegedűvel :-D
A mai nap izgis volt főleg az este, de pihenős. Nagyon szerettem! Remélem a holnapi sem lesz rázósabb a kelleténél.Este megint rádiózok, várok mindenkit!
Még most fogom elpakolni a hatalmas pulkát! :-))))
Nagyon fincsi lett ám, de én nem vagyok oda a húsért annyira. Ma salival és sok sok kukoricával volt. Legközelebb lehet gyrossal lesz, aztán majd szendvicsbe, majd mártással, vagy alma szósszal....kérem szépen egy ekkora pulyka! Sokáig lesz elég a nagy családnak!
Persze szilveszterre virslik vannak betervezve és fasírt....de lehet valami nagyon light-os dolog lesz, mert már mindenki ki akar pukkadni!
hihi....felszaladnak a kis kilók ide is oda is....remélem majd ugyan ilyen gyorsan és könnyen szalad majd lefele is!
Hogy lesz e újévi fogadalmam? Biztosan vagy mégsem? Most még nem nagyon izgat e téma! Inkább az, hogy a barátaimmal mikor hogy tudok találkozni, többen is számítanak rám, és egy kis időre, meg egy egy koccintásra! Bár nem tudom tudok-e inni majd, hiszen elkezdtem szedni a gyógyszert, és nem nagyon szeretnék ártani magamnak.....lehet egy egy pohár jó fajta bor azért nem árt meg...bár Gabi barátnőmmel nem állunk meg egy pohárnál, kettőnél már talán, ha elég nagy az a talpas poharacska :-D
De elég a csevegésből. Holnap is lesz nap, méghozzá nem is akármilyen! Arról majd inkább holnap!
Csodás estét! És jó éjszakát! Puszi mindenkinek! És egy hatalmas ölelés! :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
hú azta mindenit!
  2014-12-27 15:52:30, szombat
 
  A mai nap nagyon jól alakult! Reggel kiütve ébredtem 8 körül....na nem ám magamtól! Reggeli, és indulás Gyöngyösre! Mikrofont akartam venni, és talált nekem a srác olyat amit szerettem volna, az országban az utolsó! Nagy volt ám a boldogság. Hát gyorsan megvettem egy állványt is a mikihez, mert azzal is mindig gondban voltam. Tényleg örültem, majd beszélgettünk. Emlékszik rám...bár ki ne emlékezne rám...mondaná a kedvesem :-D Hát ilyen felejthetetlen kis vigyori vagyok :-) Beszélgettünk a hangrendszerekről, nem titok, hogy már egy ideje szeretnék új rendszert, de mindenki mást mond és nekem fontos minden vélemény, illetve hangzás, és azért valljuk be ebben a témában bizony muszáj árérzékenynek lenni, hiszen a hangfalak ára a csillagos ég szabja meg. Találtam is egy tökéletes kis keverőt nála, és beszéltünk hangfalakról is....közben leadtam a régi mikrofont, hogy ha lehet bele még életet szuszakolni, akkor hajrá, és fizetem, de nekem ő is kell! Hiszen sok mindent megéltünk már mi ketten :-)
Meg volt minden, a gyerekek kedvéért még végig sétáltunk az utcán vettünk ezt azt, már rég kerestem kőből folyékony szappanadagolót, de olyat ami ízléses is, nos sikerült találni. Majd Spookynak vettünk rucit, itthon kiderült,kicsi. Nem csoda, hiszen olyan izmos, hogy sok buldog vetekedhetne érte. Szóval következő utunknál jöhet a csere, ha van nagyobb!
Majd a kocsihoz érve vettem észre a csodás kastélyt. A gyerekeket is lenyűgözték a robusztus oroszlánok, a csodás környezet, hát elsétáltam megnézni nyitva van-e, és mi is ez tulajdonképpen??? Szuper, egy múzeum. Mátra múzeum és természettudományi múzeum. No uzsgyi be. Nem bántuk meg. Csodásan felújított, sok látnivalóval, kedvező belépőkel, ital automatákkal, ami fontos, hiszen gyerekekkel voltunk. Nagyon örültem, hogy csak úgy odacsöppentünk.
Hazaérve gyorsan betoltam a pulykát pirulni, és megmelegítettem a maradék /rengeteg/ mindent.
Olyan boldog vagyok, hogy lassan megesszük a sok sok felhalmozódott ételt. Nagyon idegesített, hogy meg ne romoljon. A sütik annyira nem , mert szinte mind az a fajta ami hetek múlva is finom, és jó :-) Ami meg puha, az úgyis elfogy hamar.
Szóval Pulka a sütőben. és végre leülhettem összeállítani a ma esti műsort. Lacit is felhívtam, hogy egyeztessünk, hogyan tudok majd ringbe szállni. Szegény, lehet nagyon izgul, pedig a Juventusznál dolgozott anno. Tehát van tapasztalata.
Nos nekem nem sok, de bátor vagyok, mint a mellékelt ábra azt mutatja. A gyerekek kint rohangálnak a kutyákkal, Robi kerekeket cserél, hiszen ha minden igaz, jön a hó. Ma már nagyon hideg van!
Aztán beprogramozza a kapunyitót is, ha lesz hozzá még kedve és nem sötétedik be.
Végre megy a mosógép is. Tegnap nem akartam mosni, hogy karácsony volt.
Szóval ennyi nagy dióhéjban. Nagyon örülök. Robi hazafelé azt mondta, hogy milyen jó nekem, mert minden vágyam és elképzelésem teljesül. Igen. Tényleg jó. És lehet ezért is vagyok olyan boldog, de remélem azért neki is olyan jó mellettem, mint nekem vele :-D <3
Na de vár a munka.....szép estét!
Este 20-22 ig lehet hallgatni,
www.dinomdanom.eu
Link
Csodás estét! PUSZI!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
december 26.
  2014-12-26 15:29:02, péntek
 
  Karácsony második napja. Ma itthonra terveztük a napot. Kis nyugalom. Nem is kicsi, hiszen 10 órakor keltünk fel :-) a gyerekek már lent vártak minket étlappal :-) Ők készítették nekünk a reggelit. Gyümi sali, hamburger, és tiramisu. HM! Igaz már majdnem dél volt, de csodásak voltak! Közben elfelejtettük hogy nem mondtuk el nekik, van még egy ajándék, néhány napra majd elmegyünk közösen pihenni a közelben. Úgy megörültek. Édesek voltak. Kicsit rendbe tettük a házat, Spooky gondoskodik mindig róla, hogy porszívózzunk minden nap!
Majd kimentünk a kertbe, a leandereket beköltöztetni téli pihenő helyükre. Összegyűjtötte Robi és Zsuzsika őket , majd kötözték, hogy kisebb helyet foglaljanak. Én lemetszettem róluk a virágkezdeményeket. Mindet. 3 vödörnyi jött össze belőle. Jöttek a muskátlik, s míg pakolták őket a garázsba, szét néztem a kertben. Volt még tenni való. A leszáradt krizantémokat levágtam és még takarásnak használtam a mediterrán nővénykék lábainál. Levágtam az elszáradt fűszernövények maradványait, a sárkányfüvet, pampafüvet...stb. Majd összesöpörtük a koszt, kiültettem a cserepekből a krizantémokat, és hátul is rendet tettünk. Kiöntöttük a vízgyűjtőbe az összegyűlt esővizet is. Vagy 2 órát kint voltunk, de a legszebb napsütésben, így mindenki hozzájuthatott egy kis d vitaminhoz, friss levegőhöz és egy kis mozgáshoz. Spooky és Beni is körülöttünk játszott!
Hamarosan Benit dokihoz kell vinni, lehet holnap már tudunk időpontot egyeztetni. Spooky lába szépen helyre jött, de nagyon úgy tűnik, hamarosan tüzelni fog, és nem szeretnénk, ha Beni bubus rámászna. Lehet karácsonykor nem kellene dolgozgatni, de a leanderek fontosak, és éjszakára már kemény fagyokat mondanak. HA ma mégsem lesz olyan hideg, még legalább jó időben pakoltuk be őket. Tényleg csodás volt!
Még csak kora délután van, de hamarosan uzsonnázni fognak a kis bendőcskéim. Gyorsan megcsinálom az asztalt.
Napok óta a szép tányérokból eszünk. Szeretem <3
Maár tegnap bepácoltam a hatalmas bébi pulykát, és nemrég kivettem a hűtőből, bekentem a bőrét zsírral, és kicsit hagyom, hogy szoba-hőmérsékletűre melegedjen,mert akkor állítólag puhább, porhanyósabb lesz a húsa, és nem szárad ki. Utána jöhet a konfitálás néhány órára, majd holnap lepirítom. nagyon sok kaja van itthon. Nem is tudom hogy fogunk ennyi mindent megenni. A rántott hústól kezdve a halászlé, a süti hegyek, hideg tálak..... :-)
De már hívnak is..családi film :-) EGyütt. Csodás napot kívánok! Puszi

Mindenki lefáradt. Lehet délutánra
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
karácsony folyt köv.
  2014-12-26 15:15:42, péntek
 
  Kedden a gyerekek szóltak, hogy szeretnének vásárolni ajándékokat, így elszaladtunk Gödöllőre. KIK, DM, Müller, Euro Familly , C&A. Lidl....szóval bejártunk mindent egy kis helyen.
Mindenki talált amit akart, hazaérve vacsi és beültünk a tv elé egy családi filmre. Pihi! De jó! Kád :-)
Szerdán már kezdődött a kapkodás. A gyerekekkel átvettük a versüket, hegedű, zongora....majd összeszedtük magunkat elszaladtunk Dorothyhoz az ajándékkal, majd Zsanihoz már egyedül mentem, hiszen két kocsival mentünk a szülőkhöz. Ők mentek előre, én betértem kicsit Jankázni, ZSanizni! Olyan jó volt vele kicsit beszélgetni csak ketten. Jankáztam is, bár nem volt sok időm, hiszen mennem kellett a család után. Anyósoméknál volt az első állomás,letettük az ajándékokat és irány a szüleim. Bendi már nagyon várt bennünket. De nekem még be kellett szaladnom Petihez is, megbeszéltük a továbbiakat a következő időpontot, hogy találtam új mikit, és a hangfalakról is szó esett, majd a kis-manó keverőjéről is. Haza. De jó! terítés, fa díszítés, öltözés....vacsi, ajándékozás. A bátyám hozta a formáját, nem készült a családnak ajándékokkal...nem tudom ez normális-e, de szerintem csalódottak voltak a szüleim és a gyerekek is. Én csak azért, mert nem értem hogyan tud ilyen lenni!
Apukámnak végre teljesült a nagy álma és lett egy iphonja. Bár már előbb is lehetett volna, hiszen csak be kellett mennie, és megigényelni, elég olcsón jutott hozzá. Ajándékozás és játék! Sok sok ajándék volt a fa alatt a szülőknek is, még a gyerekek is készültek. Remélem örültek neki. Sajnos anyunak a pulcsi hatalmas lett, így majd keresek neki másikat. Jött Cimbalmos doktor úr is, és csak nézett, milyen szép így a karácsony. Igen. Ez nálunk hagyomány! Együtt a család. A másik mamáék karácsony napján szeretnek velünk lenni, így nincs is vita belőle.
Elmosogattam, elpakoltunk a konyhában és indultunk a templomba. Csodás volt, a gyerekek igazi kis meghitt előadást adtak! még a lelkész úr is készült egy kis dallal. Nagyon jó volt!
Hazafelé már mindenki nagyon izgult. A házon világított az égő. Beindítottuk a fűtést, megterítettem, kitettem a sütiket, hamit és jöhettek a csillagszórók. Karácsonyi zene és ajándék bontás. Mit hozott a Jézuska??? Mindent csomagoltunk, öröm és vidámság, társasozás játék! Éjfél tájban tudtunk ágyba bújni. Én már az új pizsamámban :-)
Reggel ébresztő, reggeli és indulás, hiszen a templomban most is vártak. Ezen a napon szinte csak az orgona hangja szólt. :-)
Ebéd a mamáéknál, kis pihi, beszélgetés, és ajándékozás. Mindenki örült az ajándékoknak, Misi papa még le is fújta magát borotvahabbal :-) volt nevetés rendesen. Utána átmentünk Patyohoz, Misihez, a gyerekek nagy örömére, hiszen ott hatalmas ajándék várta őket egy-egy okos telefon. Na onnantól le sem tették a kezükből a kis drágáim!
Pakolás és haza. Itthon csináltam mártogatóst, zöldségeket és egy filmmel zártuk az estét.
Jó volt, mert a sok jövés menéstől az ember már zsongott.
úgy aludtunk mint a bunda :-)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
2014.11 2014. December 2015.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 26 db bejegyzés
e év: 297 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 55
  • e Hét: 205
  • e Hónap: 597
  • e Év: 597
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.