Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Honfoglalás 2000 Egyesület.
  2014-12-30 14:15:15, kedd
 
  Honfoglalás 2000 Egyesület.

Képmutató megvásárolt csürhe.

" Hazánk oktatja a dekadens Nyugatot, példát mutat."

- Hazánkba a gyerekek 40 % éhezik.
- A FIDESZ korrupt csürhe 50 ezer forintért éh bérért kényszermunkára ítél embereket, ami konzerválja a szegénységet, a nélkülözést.
- A nemzetet meg kell győzni arról, hogy minden rossz dolog ami történik, az kizárólag azért van, hogy szebb jövőt biztosítsunk számukra. Vagy ha nem számukra akkor gyermekei számára.

Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek akik ezt az érvet / majd a következő generációnak sokkal jobb lesz nekünk azért kell most áldozatokat hoznunk / évszázadokon keresztül hajlandóak benyelni s elfogadni.

Ezt képviseli a Honfoglalás 2000 Egyesület amikor mell szélességgel kiáll a jelenlegi korrupt , hazaáruló, tolvaj maffia Fidesz banda mellet.

Azokat támogatja akik miatt hazánkba a gyerekek 40 % éhezik, nélkülözik.
Azokat támogatja akik éh bérért kényszermunkával zsákmányolják ki honfitársainkat.
Azokat támogatja akik stadionokat építenek, vár felújításra költenek milliárdokat miközben, már azok is szegények akik dolgoznak a túladóztatás miatt.
Azokat támogatja akik gyermekük nevére 70 milliós ingatlant íratnak, hogy eltitkolhassák, mert nem rendelkeznek annyi jövedelemmel amiből ilyen értékű ingatlant tudnának vásárolni.

Vagyis a tolvajokat, rabló maffiózókat támogatja a Honfoglalás 2000 akit megvásárolt a kormány a mi pénzünkből.

Ezt elkúrtátok Viktor és nem kicsit nagyon, hiába az erőlködés, csak vigyázatok, ne hogy beszarjatok az erőlködésbe, mocskos rabló hazaárulók.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország erösödik, de milyen áron?
  2014-12-29 23:48:41, hétfő
 
  Magyarország erősödik, de milyen áron?

A maffia rabló kormány tagjai köszönik szépen jól vannak, ép felélik a tőlünk adó, ÁFA 27 % -os formájában elrabolt pénzt.

Így könnyű Viktor.

Elraboltátok a magány nyugdíjunkat.
Hazánkban a gyerekek 40 % éhezik, nélkülözik.
Leromboltátok a szociális ellátást, emberek élnek mindenféle bevétel nélkül, emberek élnek társadalom biztosítás nélkül.
50 ezer forintért dolgoztatok kényszermunkába embereket amiből csak vegetálni lehet.

Mocskos hazaáruló gyermek gyilkosok vagytok, mert több ember, gyermek köszönheti halálát a törvényeiteknek, paragrafusoknak amit alkottatok.

Remélem felébred a nép és egyesével mészárol le benneteket Családotokkal együtt.
Mit gondolsz te újfasiszta csökött bunkó, meddig tűri a nép azt, hogy kiraboljátok őket?

A stadion építés, a vár felújítás helyet a gyerekek étkeztetésével kellene foglalkozni te idióta bunkó.
Azzal hogy a túladóztatott dolgozó rendelkezzen olyan jövedelemmel, hogy a gyerekét tudja etetni, persze így kevesebb jutna stadion építésre, és a vár felújításra, meg kevesebbet tudnátok lopni, hogy dögölnétek meg.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar gyerekek 40% éhezik, ez senkit sem érdekel?
  2014-12-28 13:34:26, vasárnap
 
  Magyar gyerekek 40 % éhezik, ez senkit sem érdekel?

Semjén is a nagy keresztény elmehet a sunyi picsába, hogy tudna megrohadni.

Semjén Zsolt szerint elérhető, hogy a ciklus végére meglegyen az 1 millió új magyar állampolgár.

És ez ki a tetves kurva anyádat érdekel amikor gyermekeink éheznek a túladóztatás miatt?
Te bunkó , hogy tudnál megrohadni, te valód magadat kereszténynek?

Amennyiben keresztény volnál nem hagynád, hogy gyermekeink éhezzenek, nem hagynád,hogy az elmebeteg Orbán, vár felújításra, stadionok építésére költse azt a pénzt amiből megszüntethető volna a gyermek éhezés.

Te is egy utolsó patkány állat vagy, semmivel sem vagy jobb mint a többi, ingyenélő , korrupt politikus társaid.
Jó volna ha tényleg komolyan vennétek a tüntetéseket addig amíg az elkeseredett, éhező, fagyoskodó emberek, nem fogják tovább tűrni, hogy maffia vezesse hazánkat.
És egyesével fognak lemészárolni benneteket, amit már rég megérdemelnétek.

Főleg, hogy megszavaztátok az utolsó költségvetést, amivel növelitek a szegénységet, ti ingyenélő bunkó, korrupt, újfasiszták.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez a valoság hazánkban amit az emberek többsége nem érzékel.
  2014-12-26 09:19:35, péntek
 
  Ez a valóság hazánkban amit az emberek többsége nem érzékel.

Ezt alkalmazza Orbán Viktor,

1 , Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod - és harmadrangú problémákkal.
Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérinti őket.

Hol csinálnak hülyét belőled?
Hol, mivel hatnak az érzelmeidre?
Jónak lenni jó, adakozz az iszap katasztrófa károsultaknak, adakozz a parlagfű irtásra, adakozz az éhezőknek. stb.
Adj vért ingyen, egy telefonálás egy tál étel az éhezőknek, stb.

Közben a politikusok tudatosan, szándékosan, olyan törvényeket, paragrafusokat, alkotnak, hoznak létre, hogy egyre több az elesett, szegény, kiszolgáltatott, lebutított ember.
Ezt azért tehetik, mert te telefonálsz, vért adsz , segítesz a rendőrnek aki holnap kilövi a szemed, megerőszakol, büntet, vagy gondolkodás nélkül ütni fog, ha tüntetni mész.

2 , A nemzetet meg kell győzni arról, hogy minden rossz dolog ami történik, az kizárólag azért van, hogy szebb jövőt biztosítsunk számra, Vagy ha nem a számára, akkor gyermekei számára,
Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek akik ezt az érvet / majd a következő generációnak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk / évszázadokon keresztül hajlandó benyelni és elfogadni.

Gondolkodás nélkül dolgoz éh bérért, mert ők is csak úgy tudnak 1 - 1,7 milliós fizetést kapni, ha te húzod az igát, 50 - 100 ezer forint havi nettóért.
Takarékoskodj, tegyél félre, szerez vagyont gyermekednek, amit majd később az állam úgy is elvesz, ahogy elvette a magán nyugdíjad, a házad, az autód, stb.

Én ezt már 2010 és 2014 - es FIDESZ kormányzása idején észleltem, felismertem és ezért döntöttem úgy, hogy ott vonom ki magam a társadalomból, ahol csak tudom.
Nem sorolom fel hol van lehetőség arra, hogy ezek ellen a tevékenységek ellen amivel a politikusok élnek fellépjek, de igen is van lehetőség ara, hogy velem ezt ne tegye egy idióta sem.

Amióta kivontam magam a minden a pénz alapú társadalomból, sokkal nyugodtabb az életem, felszabadultabb vagyok, ami pozitív kihatással van az egészségemre is.
Rám semmi negatív hatással nincs ez a társadalom, mert semmi sem érdekel, mert felismertem, ha valamim van azt úgyis megszerzi az állam, és engem csak arra használ, hogy fenntartsa önmagát azért, hogy a következő nemzedéket is kitudja használni.
Én adtam 25 évet ennek a rendszernek, de ha azt tapasztalom rosszabb lett mint 25 éve volt, akkor már egy percet sem adok ara, hogy a jövőbe jobb lehet.

Úgy hogy dögöljön meg az összes ingyenélő, korrupt, tolvaj, maffiózó, rohadt politikus a családjával együtt, de az én pénzemből ezek a mocskok nem fognak zabálni, tanulni Svájcba, 70 milliós ingatlant vásárolni gyermeküknek, és mind tehet egy szívességet kinyalhatják a seggem Orbán Viktorral az élükön.

Hajrá Magyarország, hajrá birka, buta, nélkülöző, éhező, magyarok.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem az a valóság amit látsz, tapasztalsz, hanem az amit Orbá
  2014-12-25 08:08:13, csütörtök
 
  Nem az a valóság amit látsz , tapasztalsz,hanem az amit Orbán mond.

" A szegények száma Magyarországon nem nő hanem csökken "

Vajon tényleg elhiszi ez az idióta ezt az állítását, amikor a Blaha Lujza téren, órákat állnak emberek sorban 1 tál meleg ételért, ahol több mint 1500 ember jelent meg.

Te mint egy túl adóztatott, buta egyszerű állampolgár ne a szemednek higgy hanem annak amit vezéred állít, alátámaszt a " szabad " médiával, amit a megvásárolt statisztikusok nyilvánosságra hoznak, azért, hogy te is megtud a tutit. a valóságot

"Másod sorban szeretném tényként leszögezni, hogy a munkából élők száma nő a segélyből élők, száma csökken"
Ezt álltja az aki minimum 1,7 milliót keres havonta, akinek lánya 30 milliót költ Svájcba tanulmányaira köz pénzből.

Persze ezt úgy érte el ha igaz az állítása, hogy a segélyt megszüntette és a megalázó, értelmetlen köz munkába taszította emberek ezreit ami konzerválja a szegénységet, amiért havi 50 ezer forintot fizetnek, és ezeket Orbán már nem tartja szegénynek, annak ellenére, hogy ezek az emberek is 27 % ÁFÁ -t fizetnek a boltba, 50 ezerből mint Orbán, 1,7 millióból.

Amit te láttál a Blahán a sor az csak egy délibáb, és azt jelenti az emberek elégedettek, jól érzik magukat, hiszen köz életben vesznek részt, szórakozásból, sportolva mert sportnak számit az ha valaki 1 órát áll azért, hogy ehessen, várják a könyöradományt amit a szemét Amerika idéz elő, hogy ezzel is feszültséget szítson hazánkba.

A hazug hazaáruló tolvaj Orbán szerint nem az éh bérért foglalkoztatás, nem a vár felújítására költött milliárdok, nem a stadion építés, nem a szappan , sampon, mosópor adó idézi elő a szegénységet, hanem Amerika, az, hogy nem minden nemzeti, az, hogy vannak a civilek, az, hogy valaki, kimondja, leírja a valóságot.

Láss csodát, hova jutott az újfasiszta Orbán az önelégültségével, és kövesd a hasonlóságot, egy csökőt dagadt disznó, aki nagyon emlékeztet egy Német valakire, és nem csak alkatába, de gondolkodásmódjába is.

Meggyőződve tagadja, a valóságot, valótlantalanságot állít, hazudik önmagának, és el is hiszi, hogy igaz amit mond.

Orbán szeretném bejelenteni, hogy törvényeiteknek, paragrafusaitoknak köszönhetően éhen fogunk dögleni.
Szeretném bejelenteni, az engedetlenség törvény adta lehetőségével élve, megtagadom 2015 töl a helyi adok befizetését, megtagadom a törvények tiszteletbe tartását,, megtagadom a mindenféle jótékonyságot, megtagadom az ingyenes vér adást, megtagadom a kényszermunkát 50 ezer forintért, megtagadom a TB fizetést, mert orvoshoz sem járok.

Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok,

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hol tudja érvényesíteni az agreszor USA az akaratát?
  2014-12-23 15:59:07, kedd
 
  Hol tudja érvényesíteni az agresszor USA az akaratát?

Amivel Orbán Viktor illetve a FIDESZ politikusai nem számoltak, amit figyelmen kívül hagytak.

Ahol egy nemzeti kormány mint nálunk az Orbán, agresszívan kormányozza az országot ott jól tudja érvényesíteni az Amerikai Egyesült államok az akaratát.

Valójában Amerika pont ugyanazt csinálja amit az Orbán kormány.
Vagyis Orbán és a FIDESZ agresszívan lép fel az állampolgárok ellen törvényeikkel, paragrafusaikkal. adó, szociális, stb.
Ezek után Orbán nem számíthat a társadalom együttérzésére, támogatására, amit az Amerikai agresszor jól kitud használni, hogy, konfliktusokat gerjesztessen, vagyis, hogy gyengítse hazánkat., illetve elérje azt, hogy Orbán megbukjon.

Eddig ez a probléma nem állt fent, mert Orbán tudott a nemzetre, nemzeti érdekre hivatkozni, számíthatott az emberekre, de ez a hajó már elúszott, mert mindenki látja, tapasztalja Orbán valójában nem nemzeti érdekekért tevékenykedik, hanem saját klientúrát épít.

Kidurrant a nagyra fújt lufi a stadionok építésével, Orbán lányának 15 milliós tandíjával, a Felcsúti polgár mester milliárdossá válásával, Vida korrupciós ügyével, a politikusok 70 milliós ingatlan vásárlásával, a gyermekük nevére, persze családi összefogással ami egy hazugság, a nett, a szappan, a mosópor, adóval,jotikonyságal gyűjtött pénzek elsikkasztásával, ellopásával, sorolni sem lehet mennyi bakit követek el az utóbbi időbe, úgy hogy megérdemli Orbán ha Amerika a fejét fogja venni.

Milyen szégyen a FIDESZ politikusokra, illetve családjukra nézve, hogy 1 - 1,7 milliós fizetés valamint különböző költség térítés mellet, még lopnak is és főleg éhező gyerekeknek gyűjtött, pénzből amit azok küldtek akiket havi 50 - 90 ezer forintért vagyis éh bérért kényszerítenek munkára.

Szerintem ezek az emberek akik éhezésre, nélkülözésre, fagyoskodásra, kilátástalanságra ítélnek 2014 - be törvényeikkel, paragrafusaikkal, gyerekeket, családokat, mindenféle ítélet nélkül megérdemelnék a halált, ugyanis megdolgoztak érte, amikor gombot nyomtak a parlamentbe. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
3 milliárd a gyermek éhezés ellen.
  2014-12-22 18:40:02, hétfő
 
  3 milliárd gyermek éhezés ellen.

Ennyit kértek a kormánytól, hogy gyermekek ne éhezzenek szünetbe amit a FIDESZ politikusok leszavaztak, ugyanazon a napon a stadion építésre megszavazták a milliárdokat.

Na valamelyik köcsög hazaáruló Fidesz politikus álljon ki és mondja nincs gyermek éhezés hazánkban.

A rengeteg idióta aki a rabló tolvaj, korrupt Fidesz mellet szimpátia tüntetést szervezett, vagy azon részt vett ilyenkor hol a tetves kurva édesanyába van?

Hogy tudna megrohadni mind a családjával együtt, karácsony szeretet ünnepén.

Nem az a megoldás, hogy könyöradománnyal oldjuk meg ezt a problémát mert ez megalázó embertelen, és van aki nem fog könyöradományokért sorban állni, lemondani emberi mivoltáról egy hazaáruló, gyilkos, politikus kedvéért sem, azt hívhatják Orbán Viktornak is , aki 1,7 milliós jövedelemmel is 27 % ÁFÁ - t fizet mind az akit 50 ezer forintért kényszerítenek munkára.

Ezért hazánk politikusai halált érdemelnének, és főleg azok akik azt mondják akkor is volt szegény amikor építetek a várat.
Az ilyent csak azért nem szabad megölni mert szigorú az állat védelem hazánkba.

Orbán lánya, meg 15 millió forintért tanul Svájcba, állami megbízásból, amit apja ki-volta miatt kapott a férje, ez összeférhetetlen, vagyis Vida tudtával itt is rabolják az adó fizetők pénzét, és abból tanul Orbán lánya Svájcba.

Így könnyű Viktor munka nélkül érvényesülni, ahogy a lányod csinálja.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Volna megoldás a hatalom szarvának letörésére.
  2014-12-19 17:07:30, péntek
 
  Volna megoldás a hatalom szarvának letörésére.

Egyszerűen nem tudom megérteni az embereket, ők mindig a megszorítást a túladóztatást, az éh bérért foglalkoztatás, a köz munkát 50 ezer forintért, stb, kapták, kapják a jelenlegi, de írhatnám a 25 éve regnáló hatalmaktól.

És mit látok van ember aki szembeszáll a bank rablóval, letépi fejéről a maszkot, úgy védi a bank tulajdonát mintha sajátja volna, pedig az ilyen bankok tettek tönkre családokat a deviza hitelezéssel.

Nem mellesleg annak a rendőrségnek segíti munkáját akik 2006 - ba emberek szemét lőtték ki, akik ha a kormány ellenes tüntetésen ugyanazzal a nővel vagy gyermekével találkozik minden gondolkodás nélkül fogja ütni vágni.

Most őszintén annak a nőnek aki letépte a maszkot a rabló fejéről, mennyivel boldogabb az élete?
Mert ha az ő pénzét lopja valaki persze védje meg magát, de hogy a bank, rendőrség, érdekei miatt kockáztatja az életét az azt bizonyítja, hogy mennyire hülye.
Az a rendőr akinek segítette munkáját holnap ugyanúgy megfogja büntetni a semmiért.

De pont olyan hülyének tartom azt is aki ingyen elmegy vért adni amikor Ausztriába elég szép pénzt fizetnek érte.
De az is hülye aki bármiféle jótékonyságba részt vesz annak ellenére, hogy éh bérért vagyunk foglalkoztatva, illetve a parlagfű irtásra adományozott pénzt is saját magukra költik a politikusok valamint ott lopják a tőlünk levont adót, ÁFÁ -t ahol érik.

Szerintem az volna a megoldás a kormány ellen fellépésre.

Minden helyi adó megtagadása.
Minden adományozás, támogatás abbahagyása.
Vér adás megszüntetése.
Rendőrség segítségének megtagadása, te nem láttál, nem hallottál semmit.

EZEK TÖBBET ÉRNÉNEK, MINT A TÜNTETÉSEK, ÚTELZÁRÁSOK.
Ezekkel lehetne nyomás gyakorlást végrehajtani a kormányra, a FIDESZ -re, Orbán ellen.

Persze, hogy túl adóztatnak bennünket mindenűt, mert azt tapasztalják, hogy a hülye emberek még így is adakoznak, adnak vért, dolgoznak 50 - 100 ezer nettóért, befizetik például az eb adót, pedig ha ezt nem fizetem semmit sem tudnak csinálni, esetleg elvihetik a kutyát aminek fenntartása még adózás nélkül is elviselhetetlen a mai bérek mellet.
/ etetés, kötelező oltás, esetleg gyógyszer, kutya kozmetika, stb /

Nem értem az embereket.

A NAV elnöke korrupt, Orbán stadionokat épített, mindent adóztatnak, szappan autópálya, mosópor, dohány, stb. /

A rengeteg hülye meg örömmel adományozik, vért ad, segíti azok munkáját akik már így is túl vannak fizetve, a tőlünk levont adóból / azért , mert ezek védik azt, hogy bűnözzenek, lopjanak, csaljanak, hazudjanak, a politikusok, / holnap meg hálából kilövik a szemünk, büntetnek ha kell ha nem.Az ingyenélő rendőrök semmit sem derítenének ki ha az áruló állampolgárok nem segítenék őket.
Miért is adjak vért ingyen amikor pénzt is kaphatok érte?
Miért adományozzak azért, hogy azt is el lopják, ahogy a parlag fű irtásra, vagy a vörös iszap katasztrófára gyűjtött pénzt?

Gondolkodj ember, mert könyörögsz tetteiddel azért, hogy éh bérért foglalkoztassanak, azért, hogy túladóztassanak, azért, hogy ők havi 1,7 milliót keressenek, te meg vegetálj havi 0 - 50 - 90 ezer forintból,

.

A szolgáltatok is egy patkányok az internet tüntetés óta egy kilodás a blog írás, vagy ez az oldal van megvásárolva vagy az internet szolgáltató, így próbálják gátolni a szólás szabadságot.

Én értem, ha nem tetszik a mocskoknak az igazság, de bekaphatják.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Politikusok legundorítóbb visszataszítóbb viselkedései
  2014-12-17 18:18:39, szerda
 
  Politikusok legundorítóbb, visszataszítóbb viselkedései. / egyike /

Sokszor hányni tudnék tőlük.

A költségvetés elfogadásával, törvényeikkel, paragrafusokkal előidézik a szegénység növekedését, terjedését, szaporodását.

A költségvetés elfogadása után, kiáll a nyilvánosság elé, és azt hangoztatja, hogy milyen jó adományozni, adományokkal megsegíteni a rászorultakat, akiket ők juttattak törvényeikkel kilátástalan helyzetbe.

Ehhez vastag bőr szükség a pofájukon.

Legalább olyan vastag mint amikor új autópálya díjat vezetnek be, adóztatnak, persze úgy hogy saját magukat kiakarnák húzni az autópálya díj fizetése alól.

Persze legkönnyebb úgy kormányozni, hogy a szociális rendszert lebontom,és rábízom, a túladóztatott, éh bérért foglalkoztatott állampolgárokra, hogy gyűjtögetéssel lássák el az éhezőket, nélkülözőket.
Orbán Viktor még ara is képes, hogy a tüntetők által parlamentbe küldött csokit, amin az áll ne szavazzák meg azt, hogy anyukánk, apukánk elveszítse munka helyét, képes volt vigyorogva megenni az ülés-terembe amivel törvényt szeget, mert van egy olyan törvény, hogy az ülés-terembe nem étkezhetnek.

Nagy figyelemmel várom Orbán Viktor büntetését, amit Kövérnek kell kimondania.

Azt azért megjegyezném, azt kívántam amikor láttam, hogy zabálja a csokit bárcsak fulladna meg tőle, és ez még enyhe büntetés volna mert az megbocsáthatatlan, hogy stadionokat épít miközben gyerekek nélkülöznek, embereket kényszerit munkára 50 ezer forintért.

Elmehetnek ezek a mocskos ingyenélők karácsony közeledtével a sunyi picsába, hogy tudna mind belefulladni abba a kajába amit karácsonykor esznek a mi pénzünkből, mert azért a pénzért is mi dolgozunk meg.

Boldog karácsonyt nektek, hogy tudnátok megdögleni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Népszavazás a vasárnapi zárva tartás ellen.
  2014-12-16 22:45:55, kedd
 
  Népszavazás a vasárnapi zárva tartás ellen.

Ezt elfogja veszteni a FIDESZ és nem a vasárnapi zárva tartás miatt, hanem azért mert a lakosság, így fogja büntetni azért az intézkedés sorozatért amit az utolsó választások óta hoztak.

Teljes mértékben megérdemli a FIDESZ a népszavazás elvesztését, mert csak olyan törvényeket alkottak amivel, kibővítik a szegénységet, a gyermekek éhezését, a munka vállalók kiszolgáltatottságát.illetve lerombolták a szociális ellátást.

Ez a népszavazás jelezni fogja a FIDESZ politikusoknak, hogy végük van mert 2018 - as választásokon már labdába sem fognak rúgni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2014.11 2014. December 2015.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 327 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 9
  • e Hét: 368
  • e Hónap: 738
  • e Év: 2923
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.