Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 40 
Neked mi a jó?
  2014-02-27 06:46:29, csütörtök
 
  Neked mi a jó?

Valószínű nem az, hogy a nagy demokratikus politikusok törvényeikkel mindent amit munkával szereztem életem során különböző trükkök százaival elraboltak.

Valószínű nem az, hogy hazánkban megtermelt minden 2 forintból egy szőrén-szálán eltűnik.

Valószínű nem az, hogy közel 25 év elteltével, nem jutott eszébe a hatalmat gyakorlóknak, MSZP - FIDESZ, hogy a magyarnak is európai bér jár, úgy hogy az árak már európaiak..

Valószínű nem az, hogy a mai hatalom ara büszke, hogy kiszolgáltatott emberek havi 50 ezer forintért vannak foglalkoztatva, köz-munkába ami szerintem kényszermunka.

Valószínű nem az, hogy ma olyan megalázó havi 15 napos munka is létezik amit úgy hívnak, hogy alkalmi munka ahol szerződés, táp pénz, szabadság, szakszervezet, nélkül van foglalkoztatva a munka vállaló éh bérért, ahol ember számba sem veszik.

Az MSZP a FIDESZ már megkapta az esélyt, hogy változtasson és mi történt, amiről már tudunk,

Simon, ismeretlen eredetű 240 millió.
Foci pályák építése, amikor foci sincs hazánkba.
Minden gyermek tanuljon meg úszni, az nem baj, hogy éhes.
Hatalmas beruházások, miközben idősek fagyoskodnak otthonaikba, mert kikapcsolták a gázt és nem tud fűteni.
Kilakoltatás a deviza hitelek miatt ami az évszázad átkúrása.
stb, amikről te is tudsz.

Tudod a kérdés sem jó, mert én nem csak a magam nevében beszélek, hanem azokéba is akik nem tudják kifejezni magukat, vagy félnek kimondani az igazságot.
Tőlem már mindent elraboltak, és megértettem, ha minden törvényt betartasz, becsületes vagy, vagy van ön-becsülésed itthon nem fogsz érvényesülni.

Az a baj hazánkba, hogy pont az nincs megbecsülve aki valóban megtermeli előállítja, azt a tortát amit politikusaink előszeretettel fosztogatnak, osztogatnak, persze azoknak akik azt a nótát fúják amit ők komponáltak és nekik tetszik.

Tisztelt Marika szóval ezek a nem jók, ebből következik, hogy nekem, nekünk mi volna a jó.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Micsoda képmutatás Viktor részéről.
  2014-02-25 07:33:53, kedd
 
  Micsoda képmutatás Viktor részéről.

Először kényszerhelyzetbe hozom azokat a kiszolgáltatott embereket akik ma köz munkából kénytelenek élni, majd azt hangoztatom, hogy becsüljük meg azokat akik így vannak foglalkoztatva.

Viktor szerinted tényleg megvannak becsülve azok akiket ara kényszerítetek, hogy megalázó 50 ezer forintért dolgozzanak?
Tegyétek azt is hozzá, hogy aki nem Vállaja ezt a megalázó foglalkoztatást, az kiesik mindenféle ellátásból.
Tegyétek azt is hozzá, hogy ti mennyiből éltek havonta, mert így volna teljesen kerek ez a történet.

Tegyétek azt is hozzá, hogy még azok sincsenek megfizetve akik teljes munka időben vannak foglalkoztatva hazánkban a kizsákmányoló külföldi cégeknél, még az ilyen háztartásokban is nélkülöznek gyerekek.

Nincs szükségünk arra amit a hazug baloldal csinált 2002 és 2010 között, amikor hazudtak éjjel , nappal , este és reggel. mert ezért történt meg az , hogy a 2010 választásokon kétharmaddal lettek elzavarva.

A te megnyilvánulásod a munkával kapcsolatban egy képmutatás, mert valójában a köz munka nem önkéntes hanem ti kényszerítetek embereket ere a megalázó értelmetlen munkára aminek valójában semmi értelme.

Miért nem tesztek azért valamit, hogy valóban közelítsünk hazánkban azokhoz a bérekhez amiből valójában emberként lehessen élni, úgy ahogy egy német, francia, stb.
Mi ugyanazért a munkáért 4 szer kevesebbet kapunk egy hazánkban levő német cégnél mind azok akik Németországban dolgoznak ugyanannál a német vállalatnál.

Persze úgy, hogy az árak meg azonos szinten vannak.

Ezek után megállapítható, hogy a ti köz munkátokat nyugodtan nevezhetjük kényszermunkának, mert ez valójában az.

Már közel 25 éve bohóckodtok, és hazánk lakosságának nagyobbik része sokkal rosszabbul él mint élt az úgynevezett átkos rendszerbe.
Persze mindez úgy alakulhatott ki, hogy közben politikusaink, milliomossá, milliárdossá váltak.

Tényleg azt szeretnétek elérni mind ami Ukrajnába történik,, hogy menekülnek a rabló, gyilkos politikusok a nép elől?
Talán nem kellene játszani a tűzzel mert még súlyos következménye lehet.
Nincs szükségünk ara, amit mi nap mind nap megélünk, hogy hiába dolgozunk, így is nélkülöznünk kell miközben ti anyagilag gyarapodtok.

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Már holnap donthet az Alakotmány bíróság.
  2014-02-23 13:16:52, vasárnap
 
  Már holnap dönthet az Alkotmány bíróság.

Ismét hülyítik azokat akik a mocskos hazaáruló, tolvaj politikusok miatt bajba kerültek.

Szórakozzanak a jó kurva édes anyukkal rohadt mocskos ripacs maffia banda, az összes alkotmány bíró, meg az összes politikus, mondom az összes, és addig nem is lesz változás még az elkeseredett, kirabolt, éh bérért foglalkoztatott , kizsákmányolt tömeg néhányuknak nem önti ki a belét.

Már évek óta hülyítik a kiszolgáltatott családokat, akik már idegileg kikészültek ezek miatt a hazaáruló tolvajok miatt.

Nézd meg néhány millió forint miatt emberek menekültek öngyilkosságba, családok bomoltak fel, vannak kilátástalan helyezettbe ahova a bankok sodorták őket.

Ezek a mocskok 240 milliót tárolnak Osztrák bankba.
8 milliót keresnek havonta munka nélkül.
Mindenhol loptak, lopnak , hazudnak éjjel nappal este és reggel.
Húzzák az időt már évek óta, pedig ők is tudják a deviza hitel az úgy törvénytelen ahogy van.

Magyarul mindegyik szarik rám, rád, csak addig vagy jó bármelyiknek még szavazol rá utána dögölj éhen, akaszd fel magad.

Rohadjon meg az egész itt sosem lesz valódi igazságszolgáltatás mert ha volna, azok akik ma választásokon indulnak, nagyobb részének börtönbe volna a helye.

A baloldali összefogás csürhe vezetői közül akik valaha is hatalomba voltak mindnek, mert ez elsősorban nekik köszönhető.
Ha vissza adnák azt amit elraboltak tőlünk abból Simán ki lehetne fizetni minden adós tartozását akik elvesztik azt ahol lakhatnak.

De a Gyurcsány 8 millió helyet 15 milliót kért volna havonta a Paksi munkáért amiért valójában semmit sem tett.

Nagyon elegem van azokból akik baloldali politikusnak állítják be magukat, közben milliókat loptak össze tőlünk, és abból milliomosok , milliárdosok ma, miközben az a gyerek is éhezik akinek pedig dolgoznak a szülei, mert hazánkba éh bérért vannak foglalkoztatva a munka vállalók.

Mocskos kizsákmányoló csürhe azért nincs ma munka hely hazánkban mert minden gyárunkat eladták amit nem azért vettek meg az EU - országok, kizsákmányolói hogy nálunk foglalkoztassanak hanem , hogy lebontsák, hogy piacot szerezzenek az országukban előállított áruknak.

Vedd már észre hülye magyar az Eu csak kizsákmányol, mert te ahhoz képest amit egy német, francia, angol keres, éh bérért vagy foglalkoztatva, úgy hogy az EU azonos árat követel, tőled, például a gáz. stb.

Érted EU - s szintű árak mellet a béred 4 szer kevesebb mint más EU -s országban.
És ezt az Eu -t Isteníti a rengeteg hülye talpnyaló politikus, meg a buta hívei. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vajon mi az oka a szén monoxid mérgezés elszaporodásának?
  2014-02-21 06:48:03, péntek
 
  Vajon mi az oka a szén monoxid mérgezés elszaporodásának?

Ma a gazdasági érdek felülírja a józan paraszti észt.

A gazdasági érdek felül írja azt, hogy első a család az ember, emberi élet.

Ennek egyik legdurvább bizonyítéka a deviza hitel, aminek törvénytelenségét azért nem mondják ki mert ez súlyos gazdasági érdekeket sértene.

Ez ami a józan paraszt észnek is ellent mond és ez a műanyag ablakok nyílás zárak ráerőltetése a lakosságra, aminek a következménye szerintem a szén monoxid mérgezés elszaporodása.

A deviza hitelezés elterjedése, valamint a műanyag nyílás zárak ami természetellenes anyag elterjedése mind gazdasági érdek és ezért erőltetik, erőltették a lakosságra,
A deviza hitelezés már bizonyítéka annak, hogy az állam, a törvény alkotok, mindig fontosabbnak tartják, tartották a gazdasági érdekeket az embereknél.

Gondolkodjunk csak kicsit egy házban ha nincs természetes szellőzés amit a hagyományos fa nyilas zárak mindig biztosítottak mi is történik?
Valójában csak annyi mint ha egy üvegben befőttet rakunk amit téli fogyasztásra légmentesen zárunk.

Szerintem egy házban, lakásban is ez történik, ha légmentesen szigeteljük, ennek a következménye az egészséges levegő hiány, ami több betegséghez is vezethet, illetve szén monoxid beszorul az ingatlanba aminek a következményét nap mint nap tapasztalhatjuk.

Szerintem még az ingatlanok robbanását is elősegíti az ha túlszigetelt egy zárt tér, és milyen jó jártak azok akik spóroltak azzal, hogy műanyag ablakokat építetek a házba aminek az lett a vége, hogy felrobbant a ház, vagy szén monoxid mérgezést szenved a család.

Ezt tovább boncolva még az alkalmi munka is ide tartozik, ahol 1 hónapba 15 napot dolgozhat egy ember, de minden szerződés nélkül, ahol nincs, fizetve nyugdíj járulék, szabadság, nincs táp pénz, szóval semmi.
Ez a munka forma egyedül a munka adónak jó, mert minden kötelezettség nélkül tud kizsákmányolni embereket.
Itt is a jelenlegi gazdasági érdek mindent felülír, mert ez egyedül a kizsákmányoló munka adónak, és az államnak jó, és magát az embert mindenki kizsákmányolja, nem foglalkozik az emberek jövőjével akik úgy vannak foglalkoztatva, hogy nincs nyugdíj járulék fizetve utánuk, ezek mennyi nyugdíjat fognak kapni?

Úgy bízhatsz azokba akik ma a szavazataidra számítanak, hogy olyan törvényeket alkotnak ahol te mindig csak vesztes lehetsz, deviza hitel, műanyag nyílás zárak, alkalmi munkák.

Itt mindenhol az állampolgár vesztes, mert ez mindhárom gazdasági érdek.
A gazdasági érdek miatt te éhen dögölhetsz mert csak addig vagy jó ameddig kizsákmányolhatnak.

Miért állami érdek ahol te senki vagy?

- Alkalmi munka:: Az állam napi 1000 Ft tesz szert minden munka vállaló után

- Műanyag nyílás zárok.: Energia spórolás, munka hely teremtés.

- Deviza hitel: Amikor a mára kialakult helyezett kezdődött gazdaság gerjesztés, sőt az adta a gazdasági fejlődés motorját./Akor hazudták azt a balosok, hogy dübörög a gazdaság, meg száguldozik a Pannon puma./
Így eltudják rabolni a magán tulajdont.
Így tudják mobilizálni a lakosságot, ami hazánkra nem jellemző.
Az állami érdek, hogy vándorló nemzeté váljunk, ne legyen saját tulajdonunk, mert aki kiszolgáltatott azt könnyebb kezelni., könnyen megvásárolható, nem tud szervezkedni, éh bérét foglalkoztatható.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ukrajnába történtek az EU és Oroszország harca.
  2014-02-19 22:56:47, szerda
 
  Ukrajnába történtek az EU és Oroszország harca.

Nem is értem, hogy gondolta,az EU, hogy Oroszország csak nézni fogja, hogy az EU teljesen a határáig terjeszkedik.

Az EU .nak nincs szüksége Ukrajnai emberekre csak az Ukrajnai piacra ami nem kicsi, és ezt Oroszország is tudja.

Amelyik országot az Eu bekebelezte ott mindenhol gyárakat zártak be azért, hogy növeljék piaci érdekeltségüket a régi tagállamoknak.

Tudatosan teték tönkre többek közt hazánkat, Görögországot, stb
.
Például az is szándékosan gerjesztet pénz rombolás amit ma hazánk ellen követnek el, és ebben még a hazaáruló összefogás vezető politikusai is rész vesznek, azért, hogy nagyobb esélyük legyen a választásokon.

Mert ezeknek a mocskosoknak semmi sem drága mindent feláldoznának azért, hogy hatalomhoz juthassanak. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezért sem jó a köz munka.
  2014-02-19 08:25:52, szerda
 
  Ezért sem jó a köz munka.

Hazánkban ez mindig jellemző volt és lesz is.

Nem bizonyíthatom és csak azért nem,mert velem olyan munkát senki sem tudna elvégeztetni de van alapja, hogy köz munkásokat olyannal bíznak meg ami párt, vagy párthoz közelálló személyek érdekeit szolgálja.

Van olyan ember akinek ez fel sem tűnik, de van olyan is aki tudja, de nem érdekli neki az a lényeg, hogy pénzt kap érte, valamint van olyan akiről tudják, hogy nem megvásárolható, mert van ön-becsülése. Ezt az embert nem is merik, olyan helyezettbe hozni..

Persze az egyértelmű, hogy akit köz munkára kényszerítenek az általában kiszolgáltatott ember, és ezek mindent megtesznek azért, hogy családjuknak enni tudjanak adni.
Ezért én nem is hibáztatom őket, mert egy gyereknek nem lehet azt mondani, hogy nincs étel.

Azért az egyértelmű ahol visszaélési lehetőség létezik a köz munkában márpedig létezik, ott mindig lesz olyan aki vissza is fog élni a lehetőséggel.

Nekem van annyi ön becsülésem, hogy soha nem fogom feladni elveimet, ön becsülésemet, még akkor sem ha a értelmetlen, megalázó, köz munka ami 50 ezer Ft fizet, helyet a szociális segélyt választom ami 22 800 Ft.

Persze az még hozzá tartozik ehhez, hogy nekem már nincs kisgyermekem, nem vagyok olyan kiszolgáltatott helyezettbe, hogy megvesztegethető legyek és lemondjak az elveimről, ön becsülésemről, megalázó 50 ezer forintért..

Tudom érzem, hogy így nehezebben élek, de nem adom el senkinek magam, és főleg nem olyanoknak akik nem becsületes úton érték el azt amit elértek.

Tudom azt is, hogy próbálnak kényszerhelyzetbe hozni, például az adó hatóság amikor olyan pénzt követelnek tőlem ami jogtalan, de nem fogom azt az örömöt senkinek megadni , hogy feladjam.

Ezt az állapotot pont azok idézték elő akiknek ma nem tetszik, hogy nincs mitől félnem, nincs mit vesztenem, lehet, hogy rosszul élek , de nincs senkitől félni valóm, és én már valóban kimondhatom azt amit sokan szeretnének de nem tehetik, különböző okok miatt.

Én elméletileg magamba röhögök mindazokon akik beálltak a mókus kerékbe, és nap mind nap harcolnak a jobb életért, mert még nem tudják sosem lesz jobb, mert azt a politikusok nem hagyják.

Mert ha a pénzt az emberek jobb, emberhez méltó életére költenék, nem volna a foci pályák,uszodák, főterek,szenyviz csatornák,egyszolva beruházásokra, akkor honnan tudnának pénzhez jutni, azok a rablók akik így szerezték, szerzik a mai napig vagyonukat, vagy azt hogy olyanra költhetnek amire az adózott jövedelmükből nem jutna.

A rendszer változás óta hazánkba minden beruházásból anyagi haszonra tettek szert politikusaink, valamint a pártok, az a pénz is ilyenből származik amit Simon parkoltatott az Osztrák bankba.Amennyiben nincs igazam miért volt , van az , hogy minden kormány mindig olyan beruházást erőltetett amire sosem volt fedezet.
Mert itt lehet mindig úgy legkönnyebben pénzhez jutni ami felderíthetetlen.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Itt sincs kicsomagolva a teljes igazság
  2014-02-18 15:27:44, kedd
 
  Itt sincs kicsomagolva a teljes igazság.

Szabad , de nem korrekt választás előtt áll Magyarország - írja a bne régiós hírportál.

Amit itt összehoztak ez azért áll mesze a valóságtól, mert egy fontos dolgot hagyott ki belőle.

A cikk többször hivatkozik olyanra, ami miatt előfordulhatott ez az egész a kétharmad.

A kétharmados 2010 es Fidesz győzelem kiknek köszönhető, ha nem azoknak akik ma ellenzékbe vannak?
Az , hogy a Fidesz élt a kétharmados győzelem lehetőségével, és úgy változtatta például a választási törvényeket, de bármit, ahogy, az mind azoknak köszönhető akik ma ez ellen verik fölöslegesen az asztalt, tépik a nagy pofájukat.

Szóval az még hozzátartozna az íráshoz és így volna korrekt, hogy pont a mai Ősszefogásnak köszönhető az, hogy a Fidesz bármit megtehetett 2010 után.

Eső után köpönyeg.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Én ezt nem értem.
  2014-02-18 09:40:39, kedd
 
  Én ezt nem értem.

Egy magát baloldalinak gondolt ember, hogy tud olyanokra szavazni mint a Gyurcsány DK aki milliárdos és semmi baloldali értéket nem képviselt soha.

Vagy a másik Bajnai Együtt, aki szintin milliókkal rendelkezi, lopásból és nem mellesleg családokat tett tönkre.

Vagy az MSZP tudjátok ők azok ahol olyanok vannak mind a Simon 240 millióval, akik, már bizonyították, többször, hogy semmi baloldali értéket sem képviseltek, mindig a külföldi érdekeket , bankok, a multik, érdekét képviselték amikor hatalmon voltak.

Nevetséges, hogy ezek ma ismételten összeálltak, pedig már 2010 be kétharmaddal lettek elzavarva.

Egy olyan összefogás ahol semmi baloldali érték nincs, vezetői milliomosok, milliárdosok, hogy tudják átélni, érzékelni, azok életét akik ténylegesen baloldalinak vallják magukat?

Komolyan mondom. nekem ez felfoghatatlan.

Aki tényleg valódi baloldali annak csak a Szili Katalin a ténylegesen baloldali párt az egyetlen elfogadható kiút.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez már a pofátlanság teteje.
  2014-02-18 07:41:25, kedd
 
  Ez már a pofátlanság teteje.

Őn gondoskodás.

Volt egyszer hol nem volt volt egyszer egy magán nyugdíj előtakarékosság.

Hatalomra került egy baloldalinak mondott tolvajokból létrejött hazaáruló párt, amely oly mértékben adta el hazánkat, hogy a következő kormány a megalakulása után csak úgy tudta kihúzni hazánkat a csődtől, hogy a megtakarítást ami több millió ember pénze volt egyik napról a másikra államosította.

Ma ismét azt hallom, hogy milyen fontos az ön gondoskodás. Na de kérem itt ahol ha jön egy választás ami után teljesen érvénytelené válik ami addig érvényes volt?

Na de kérem miből spóroljon az aki éh bérért van foglalkoztatva a kizsákmányoló külföldi cégeknél, ami ara sem elég, hogy emberhez méltóan lehessen élni?

Idióta csürhe nem mindenki tolvaj politikus nem mindenki kap munkát havi 8 millióért, nem mindenki tud 240 milliót lopni,
Nem mindenki olyan mint a politikusaink akik hazudnak, lopnak éjjel nappal este és reggel.

Ma hazánkba nem érdemes előre, gondolkodni, spórolni, mert jön egy választás és minden változik ami addig biztosnak tűnt.

Egy félreértés miatt figyelmeztetés nélkül anyagilag tönkretehet , elrabolhat mindent tőled az adó hatóság, mert téged úgy kezelnek mint egy bűnözőt, aki tényleg bűnöző, mint a Simon, vagy a Gyurcsány, vagy a liba tolvaj, stb annak meg minden bűn elkövetés után még kártérítést is fizet az állam.

Én már tapasztaltam, amit megtapasztalhattak azok a sok milliók akik ezeknek a politikusoknak köszönhetik azt ahol ma tartanak.

Mert miattuk veszítették el, munka helyüket, vállalkozásaikat, miattuk rabolták el családok feje felől az ingatlant, miattuk menekültek sokan öngyilkosságba, és ezek a mocskok úgy viselkednek mintha semmi kárt sem tettek volna senkinek, és mernek nyilvános helyen megjelelni. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pont az alapokról nem esik szó.
  2014-02-17 08:48:46, hétfő
 
  Pont az alapokról nem esik szó.

Nem félre érteni, de szerintem nem a politikusok,nem a közalkalmazottak, termelik meg azt a tortát amiből, építkezni , fejlődni,gyarapodni lehet, mert a közalkalmazott,a politikus, is abból kapja a bérét amit azoktól vonnak le akik valódi értéket állítanak elő.

Amennyiben pont az a réteg akik megtermelik az elosztható tortát nincsenek megfizetve, ami azt is jelenti, hogy értéktelené válik a valódi értéket teremtő munka, nincs megbecsülve, úgy felfog borulni az egyensúly.

Az elmúlt 4 évben hazánkban, pont azok jártak rosszabbul akik úgy is alul voltak fizetve, ezek után talán nem kellene csodálkozni, hogy egyre többször hallom, és tapasztalom is, hogy úgy érzik sokan azért a pénzért amit a külföldi cégek ma adnak 8 óra kemény munkáért fel kiellni sem érdemes.

Várhatja e valaki, hogy egy elégedetlen munka vállaló, / aki persze szólni nem mer, mert még azt az éh bért is félti amit kap / lelkiismeretesen, becsületesen, tudása legjavát adja a munka végzés során, ha azt érzi alul van fizetve, megvan alázva, hogy munkájáért annyit kap, hogy ne haljon éhen, mert még holnap is szüksége lesz a kizsákmányoló munka adónak rá.

Az ember nem teljesen hülye hiába szeretnék ezt a politikusok, és úgy áll ahhoz a munkához ahol nem veszik komolyan, ahogy hozzá áll a külföldi kizsákmányoló cég.
Mindig nem állhatnak hajcsárok minden munka vállaló mellet és amikor nincs ott senki pont annyira érdekli a munka vállalót a munka, amennyire a munka adót a munka vállaló.

Nincs miért lojális lenni egy olyan munka adóval szembe, aki a munka vállalóval szembe sem lojális.

.

Meglehet erőszakolni a munka törvénykönyvet, azt ami nem jó, mert a kényszer az nagy úr, na de előbb utóbb ez valahol vissza üt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 40 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 40 db bejegyzés
e év: 327 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 16
  • e Hét: 104
  • e Hónap: 497
  • e Év: 78628
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.