Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 101 
Jin és Jang a konyhában
  2014-02-25 10:38:54, kedd
 
  Link




Ha reggel torokfájással ébredsz, egy óra alatt visszafordíthatod a betegséged, ha az alábbi teával kezded a napod. Minden alkalommal működik!

Meleg (de ne forró) vízben jól keverj el két evőkanál mézet, két evőkanál (???) ecetet (lehet almaecet is), két evőkanál citromlevet, és egy csipet fahéjat. Húzd le egyben, és egy órán belül elejét veszed a betegségnek. Próbáld ki, tényleg minden esetben működik.


Nyelvdiagnózis : Link
 
 
0 komment , kategória:  **** Egészséges életmód**  
Melyek a savasító, lúgosító és semleges élelmiszerek?
  2014-02-25 10:33:05, kedd
 
  Link  
 
0 komment , kategória:  **** Egészséges életmód**  
Spirituális utazás
  2014-02-25 10:12:25, kedd
 
  Link

Link

A hiteles tanító és tanítás : Link

Kik az ál-spirituális emberek, s miként lehet felismerni őket? : Link

Mi a különbség a vallás és a spiritualitás között ? : Link

REIKI GYÓGYÍTÁS - G-Portál: : Link

KEDVENC OLDALAIM : Link

Rózsakeresztesek - Index Fórum : Link

7 Years Of Being Misled By Prananadi-like Groups - Cults, controversial movements or persons - Dharmaling Forums : Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Videók,linkek  
Fénykeresők - Könyvtár
  2014-02-25 09:45:48, kedd
 
  Itt találod az összegyűjtött, lefordított ezoterikus írásokat, témakörök szerint csoportosítva. Ez a részleg folyamatosan bővül, új írások és új témakörök is megjelennek majd idővel, tehát érdemes újra és újra benézni ide....Link

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Videók,linkek  
Gyöngyeiteket ne hányjátok a disznók elé
  2014-02-25 07:14:49, kedd
 
  "Ne adjátok azt, a mi szent, az ebeknek, se gyöngyeiteket ne hányjátok a disznók elé, hogy meg ne tapossák azokat lábaikkal, és néktek fordulván, meg ne szaggassanak titeket." Máté 7.6


Az előbbi versekben meg van mondva, hogy különös hivatás nélkül ki ítélhet és taníthat, ki nem, t. i. csak az, ki előbb önmagát megítélte és megjavította; most előadatik, kit kell ítélni és tanítani, kit nem. T. i. nem kell ezt tenni a nyilvános, megátalkodott, eb- és disznó-természetű embereknél, vagyis, az oly megátalkodott vallás-gúnyolóknál, kik haragosak lévén, mint az ebek, minden természet- és érzékfölötti igazságot megugatnak, leszólnak; ilyenek a baromi kéjekbe jobbíthatlanúl egészen és teljesen elmerültek is. Ezek elé a fensőbb igazság és szent szeretet gyöngyeit nem kell vetni; mert nem lévén ahhoz érzésük, feldühűlnek, s a hit hirdetőjét széttépni akarják; mások az ő fertelmüket többre becsülik a gyöngyöknél, s ezeket abban gondatlanul eltapossák.

A szent dolog és a gyöngy jelenti az Isten igéjét és a magasabb hittitkokat. Általában szent és becses dolgokat nem szabad kutyákra és sertésekre pazarolni s ezáltal meggyalázni; mert ezek azokat, mint az oktalan állatok az áldozati húst vagy kenyeret és a gyöngyöt megérteni és megbecsülni nem tudják, hanem összemarcangolják és legázolják; sőt mivel csak koncot vártak, nekirontanak azoknak, kik e nekik értéktelen dolgokkal őket megcsalták. Különösen pedig a kutyák és a sertések a durva, hitetlen, piszkos lelkű és gonosz emberek, kik a vallási igazságokat meg nem értik és nem becsülik, mintegy megugatják és megmarják, az erényt megvetik és sárba tapodják. Azért az ős-egyházban úgynevezett titok-fegyelem volt, mely a keresztség előtt a magasabb vallási tanokat, szertartásokat és intézményeket titokban tartotta, nehogy az értelmetlen és ellenséges indulatú pogányok gúnyjának s a híveket az üldözésnek kitegye. Azért a szentségeket sem szabad méltatlanoknak kiszolgáltatni, hanem előbb meg kell őket javítani.

Jézus figyelmezteti a tanítványokat, hogy gondosan őrizzék a rájuk bízott hit igazságokat és kegyelmi eszközöket, s ne tegyék ki annak a veszélynek, hogy az istentelenek gúnyt űzzenek belőlük és megszentségtelenítsék azokat.

A szent dolgokat szentül kell kezelni. Eredetileg az áldozati húsra vonatkozik, melyet nem lehetett a kutyák elé vetni. Ezen a mondaton alapul az ős-egyházban a titok-tartás fegyelme. A hit nagy titkairól nem beszéltek a pogányok előtt, hogy ne tegyék ki gúnynak azok előtt, akik képtelenek megérteni.



János 8 : 44


Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.


Gnoszticizmus szerint a Teremtő Isten nem egyenlő a Mennyei Atyával. Előbbi egy nem tökéletes teremtmény, aki az anyagi világot teremtette. Az ő ivadékai a démonok, két fia pedig Élóhim és YHWH. A gnosztikusok szerint az Ószövetség Jahvéja nem más, mint a Sátán, és Jézus őt állította szembe a Mennyei Atyával az Újszövetségben (ti az ördög atyától származtok, mondta a zsidóknak).

 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Bibliamagyarázatok   
Biblia-idézetek !
  2014-02-24 17:40:07, hétfő
 
  Link...

MEGDÖBBENTŐ Biblia-idézetek ! Link

Biblia és tudomány : Link
 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Bibliai idézetek III.  
Géczy Gábor előadása
  2014-02-24 15:59:10, hétfő
 
  Link...  
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Videók,linkek  
Telefon ügyfélszolgálat
  2014-02-24 14:39:36, hétfő
 
  Link...

Téves hívás Link...



























 
 
0 komment , kategória:  **** Humor**  
Jézus TILTOTT tanításai !
  2014-02-24 08:07:19, hétfő
 
  A bíborosok a zsinatokon a 4. - 6. században. Ahol csak tudták, megsemmisítették az apokrifokat, de pl Tibetben megmaradtak, ezenkívül 1947-ben beszakadt egy földalatti raktár Nag Hammadi-ban, és ott találták az említett 30.000 méternyi anyagot. Bővebben "AVATARA - Ami a Bibliából kimaradt" című előadásában találod a youtube-on. Az egy Vallás-történész előadása.....Link


Barnabás evangéliuma itt olvasható :

Link
 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Bibliamagyarázatok   
*** 4 EGYMÁSNAK ELLENTMONDÓ EVANGÉLIUM ***
  2014-02-23 12:23:55, vasárnap
 
  Már több ezer könyvet írtak az evangéliumokban talált változatokról, de ezek a következetlenségek és önellentmondások kezdettől fogva ott voltak, csak akkoriban nem ébredtek ennek tudatára, mert a négy evangélium ritkán volt egy helyen, egy kézben. Ehelyett egyénileg terjesztették őket a kereszténységen belül, és az egyik helyen az egyik változat hatásosabb volt, mint a másik. Ami elég jól megmagyarázza a jelentős különbségeket. És nagyon fontos, hogy az evangéliumokkal az volt a fő cél, hogy megmutassák: Jézus az Ótestamentum által megjövendölt Messiás volt. Nem az volt a cél, hogy egy cáfolhatatlan életrajzot írjanak.

János evangéliuma rengeteg olyan dolgot említ, amikről a másik három, az úgynevezett szinoptikus evangéliumok egyetlen szót sem szólnak. Jánosnál a hangvétel is egészen más. Az üzenet kifinomultabb. Jánosé olyan, mintha egy egészen más tanúságtétel lenne.
De a legkonkrétabb belső ellentmondások sora Mátéval és Lukáccsal kezdődik. Csak ők ketten írnak bármit is Jézus származásáról és születéséről, de még ebben is ellentmondanak egymásnak.
* Máté szerint Jézus nemesi származású volt, Dávid király leszármazottja, aki tehát a trónra is igényt tarthat.
* Lukács egyetért a Dávidhoz fűződő kapcsolattal, de egy sokkal alacsonyabb rangú, nem nemesi osztályt jelöl meg.
* Márk egészen más oldalról közelít, és egy szegény ács képét rajzolja elénk... Jézus születését kétféleképpen, eltérő perspektívából ábrázolják.
* Lukács szerint pásztorok keresték fel az újszülöttet, Máté viszont bölcseknek nevezi őket.
* Lukács azt írja: a szent család Názáretben élt és Betlehembe utaztak, amikor egy jászolban született a kis Jézus.
* Máté szerint a jómódú család Betlehemben lakott, ahol Jézus nem egy jászolban, hanem egy házban született meg...
Azonban a legzavaróbb ellentmondások a keresztre feszítés történetében vannak.
Az evangéliumok még a dátumban sem tudnak megegyezni.
* János azt mondja, a zsidó húsvét előtti napon történt, a másik három azt, hogy egy nappal utána.
* Lukács Jézust jámbornak, béketűrőnek ábrázolja. Egy báránynak.
* Máté másként vélekedik, szerinte Jézus nem békét jött hozni, hanem kardot!
* Még a Megváltó utolsó szavait is különbözőképpen idézik:
* Máté és Márk szerint ezek voltak: ,,Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?"
* Lukács azt mondja: ,,Atyám, kezedbe ajánlom lelkemet!"
* János még rövidebben idézi: ,,Bevégeztetett !

Milliók számára az evangéliumok nem egyszerűen szóbeli hagyományok olyan radikális zsidókról, akik egy új vallást akartak létrehozni, megpróbálták megtartani a híveket, és ennek érdekében hol hozzátettek, hol elvettek a történetekből, ahogy éppen szükségesnek látszott....
Nem. Az evangéliumok Isten Szavai. És a feltámadás a kulcskérdés. A korai keresztények tulajdonképpen csak olyan zsidók voltak, akik egy új irányba indultak el. Mert az ő Uruk elküldte a fiát, hogy az értük meghaljon, aztán feltámadjon, és felszálljon a mennyekbe. Ez különböztette meg őket a többi feltörekvő vallástól.

De a feltámadás története is tele van ellentmondásokkal.
Mindegyik evangélium másként meséli, hogy ki ment el a sírhoz, mit talált ott, sőt még akörül is teljes a homály, hogy ez a hét mely napjára esett.
Ami pedig Jézus feltámadása utáni megjelenését illeti, ott szinte egyetlen közös pont sincs a négy beszámolóban... Hát nem azt gondolnák, hogy Isten legalább általában lenne következetes, amikor megnyilvánul a szavain keresztül?


Forrás : Link...

Harcolhatunk a csúnya gonosz háttérhatalom ellen, de egészen addig esélyünk sincs, amíg rá nem jövünk, hogy a bennünk lévő gyengeségek éltetik őket
Minden VALLÁS, HITRENDSZER, SZEKTA, GYÜLEKEZET, SZERVEZET a Háttérhatalom manipulációs eszközei.
Mindenkinek saját magának kell gondoskodnia, a saját lelkéről.
Te légy a mestered, mindentől és mindenkitől függetlenül !




 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Bibliamagyarázatok   
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 101 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 101 db bejegyzés
e év: 872 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 366
  • e Hét: 909
  • e Hónap: 5315
  • e Év: 61248
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.