Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Éppen dolgozom :-)
  2014-04-30 11:30:26, szerda
 
  Ülök kint a teraszon, a napernyő alatt, megy a locsoló, zakatol a mosogatógép és a mosógép, az ebédet már csak le kell zárni és még csak fél 11. Csodásan süt a nap, és én itthonról dolgozhatok. Nincs párja ezeknek a nyugodt napoknak.
Piac nap van, de Dóri kiment, és beszerezte nekem is az apróságokat. Hazafelé Fótról én is bevásároltam ami kellhet még a hosszú hétvége alatt...kóla :-D sajt, eper és miegymás. A mai nap még a házvezetésről, a szervezésről és majd délután a gyerkőcökről szól. Holnap menni kell. Lesz egy kis idő a Balatonon, a kedvesem is ott lesz velem...már be vagyok e miatt zsongva :-)))))))))) Pénteken szeretnénk kirándulni,mert szombaton és vasárnap énekelek. Jövő hét még laza lesz, itt-ott egy kis műsorral. Nagyon szép tavaszunk van. Már a "tűzvirág" bokor teljesen virágba borult, és a virágos kertemben is hatalmas a tolongás. Az eső segített csodás, nagy növényeket varázsolni belőlük. Van amelyik úgy megszaporodott, hogy szét kell majd ültetni őket. viszont a menta most nagyon szép. Szeretnék most tavasszal menta szörpöt csinálni, de most hogy így eszembe jutott, meg is iszom egy menta teát. Nagyon teás vagyok, a tisztító teám még ázik, így amíg az elkészül jöhet a kis kedvenc. Ez az időszak az egyik kedvencem. Sokan ismernek már és mint régi ismerőst hívnak vissza,ami igencsak jól tud esni. Persze még mindig próbálkozik a volt menedzser, de ha azt hiszi nekem tud ártani....hát had higgye :-) nem foglalkoztat, bár még sokan megemlítik,reméljük majd ez is abba marad :-)
Este sikerült feltennem a youtube-ra két dalt, kicsit elszaladt az idő, mert sehogy sem tudtam a videót bevágni, és már nem volt kedvem külön progival bíbelődni. Moncsika aludt velem, mert Robi dolgozott. Éjfél körül felült, majd felállt és kérdezte, hogy nem most kell indulni a suliba? Jaj szegénykém, annyira fáradtak voltak a szemecskéi, és azt sem tudta mi van. Reggel már nem is emlékezett rá. Megszeretgettem, gyorsan visszaaludt. Ma is valaki velem alszik :-) Úgy szeretnek költözködni, mindig hozzák a kis cuccukat, állatkáikat...és bevackolják magukat a nagyágyba. Pedig már milyen nagyok!
Nagyon szeretem őket, nagyon jó gyerekek. jaj na munkára fel, vissza.... :-))))
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
gyerekműsor /Egy csoda/
  2014-04-29 16:35:24, kedd
 
  Néha eltűnődöm azon mit csinálnék, ha nem a jelenlegi "munkám" lenne. Biztos,hogy a zenéhez vagy valamely művészethez köze lenne, hiszen az én "művész lélek" vagyok. Lehet pont ezért nem értik a kis világomat....ahogy talán én sem az övékét. Az az érdekes benne, hogy az enyém működik, hogy vajon csak bennem, vagy körülöttem, de működik. Talán mindenben megtalálnám a teljességet, ha törekednék rá. Talán mindenben meglátnám a szépet és a boldog pillanatokat.
Ma gyereknek műsoroztunk egy oviban. Már ezerszer jártunk náluk, bár most ők a legkisebbek voltak, mégis olyan elfogadással fogadtak minket és játszottak velünk,hogy már ez is maga volt a csoda. Aztán egyik pillanatban odajött hozzám egy "elhagyatott" kislány, rám nézett bágyadt kis szemeivel és nyújtotta a kezét,hogy fogjam meg. Megfogtam :-) picurka kis kezét és odavezetett a hatalmas babzsákokhoz. Hiszen már mindenki csak arra várt, hogy Zsuzsi is kipróbálja ... :-D
Annyira meghitt volt az a pár másodperc, az elfogadás, a "segítségnyújtás"... és az ártatlan apró kezek. Boldog voltam, hogy ezt a kitüntetést én élhettem át. Gyorsan elmúlt ez a pillanat és máris a babzsákon voltam megannyi gyerkőccel együtt, akik hangosan viháncoltak körülöttem.
Egy pillanat, ami megerősít. Sok apró megerősítés kell minden embernek, hogy jó úton jár. Elgondolkodom, mit szeretnék csinálni, hol dolgoznék szívesen, hol lennék legszívesebben...nem jött válasz. Sokáig kerestem a választ, és rájöttem, hogy kár keresni, hiszen benne élek , ahol a legjobban szeretnék lenni és amit a legjobban szeretnék csinálni, az éppen velem történik most is és minden pillanatban !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Operett est
  2014-04-27 09:01:10, vasárnap
 
  Nagyon jól sikerült. Dóri nagyon jó volt. Jó volt látni, ahogy beleéli magát a szerepekbe. Szuper hangja van. Imádom. És a legjobb, hogy ott voltunk egymásnak mindketten! Segítettük egymást mindenben, ez a jó ha együtt vagyunk. A színpadon, az autóban és mindig. Tegnap sok jó ötletet találtunk ki, amivel már a jövő héten el is kezdünk foglalkozni.
Közben megkaptam a bizonyítványaimat is , hogy elvégeztem a tanfolyamot. Jó érzés, de az új tervekre kell összpontosítani. Rengeteg minden van előttem. Ez a nyár sok új dolgot kíván . Igyekszem, mert tudom, minden munkának gyümölcse van :-)
A tegnapi nap, hatalmas tapsot és visszatapsolást kaptunk. Hihetetlen, hogy mennyi szeretetet tudnak adni egy mosollyal , egy kedves szóval egy érintéssel nekünk. És ez mindig erőt ad , hogy jó úton járunk, és jól csináljuk :-)
Csodás napot mindenkinek!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Folyton ezen gondolkodom...
  2014-04-27 08:56:54, vasárnap
 
  Miért ilyen kegyes hozzám a sors? Ha visszaemlékszem nagymamámra, az együtt töltött időre, sok szép emlékem van róla...de sokszor sírt és kérdezte miért ilyen vele a sors? Hiszen ő nagyon jó ember volt, hatalmas szívével és lelkével tartotta össze a nagy családját egyedül. Aztán rájöttem a sors kegyes, ha elfogadjuk a döntéseit és megbecsüljük amit ad. Ő is így tette, csak ezt még akkor nem láttam, nem tudtam. Sok veszteség érte őt, mégis erős asszony, anya és szerető nagymama volt. A legcsodálatosabb ember a világon, akit valaha is ismertem.
Szeretnék én is olyan lenni mint ő, olyan jó ember.
Szerda óta megint eltelt jó néhány nap. Csak úgy pörögnek a napok. Mostanában sok eső volt, ami hihetetlenül széppé varázsolta a gyepet és a kertet. Minden hatalmasra nőtt. A füvet heti 2x nyírjuk, hiszen úgy megindult ettől a táptól, és csodás színe is lett, besűrűsödött, és ahol a mohát kiirtottuk , ott is helyre jött. Micsoda varázsa van néhány nap esőnek.
A kert csodás. Robi tegnap lepermetezte a rózsákat. Nem győzöm csodálni őket. Van amelyik olyan hatalmasra erősödött, hogy túl nőtt rajtam is. Telis-tele vannak rózsabimbókkal. A fák is nagyot nőttek és a kis gyümölcsök már sokasodnak az ágakon. az epres ládikáim, szám szerint 3, csodásan működnek. Hatalmas eper szemek kukucskálnak ki a levelek alól. Néhány meleg nap és szedhetjük a csodás , hatalmas epreket. Idén 3 helyről csemegézhetünk,remélem jó hozamuk lesz.
A napokban nagy volt az izgalom, nagyon készültünk az oviolimpiára. A megrendelt dal miatt is aggódtam, hogy minden igényt kielégít-e. Mikor megérkeztünk, az óvónénik öleléssel fogadtak, hogy ennél jobbra nem is lehetett volna megcsinálni. Büszkék voltak, mert ilyen még nem volt a 17 év alatt. Saját induló. Többször is elénekeltük a rendezvényen,és a bemelegítést is együtt csináltuk. Majd a torna végén, egy közös játékra, mókára, táncra is sor került. Imádtuk! Pakolás közben szaladt az egyik óvónéni hozzám, hogy Zsuzsi-Zsuzsi, jártál már nálunk......és elérhetőséget kért. Büszke voltam,mert tudtam, ez miattam van, és nem más érte el nekem,ezért én dolgoztam meg, és erre büszke lehetek. Nekem ezek a dolgok számítanak, mert ebből tudom , hogy ez én vagyok :-) Büszke vagyok a dalocskára is......és Petinek is sokat köszönhetek, hogy elviselte a sok nyűgömet,hiszen én mindig a legjobbra törekszem :-) Kell egy kis idő nekem, hogy fel tudjam tölteni a dalokat a youtube-ra vagy a weboldalra,de a mai nap nem erre lesz szánva.
Ma kellene mennem Vácra próbálni, de nem hiszem, hogy összejön, ma van a 12. Házassági évfordulónk
Tegnap egy hatalmas rózsával várt haza a kedvesem. Hazajöttünk a rendezvényről, nem sok időm volt, hajmosás, csinosodás, és erre meglepett engem. A gyerekek is készülnek a mai napra. Kértem ma nem menjünk étterembe, szeretnék itthon, együtt lenni velük, hiszen olyan csodás kertünk van, és olyan jó együtt lenni mind az 5-en :-)
Persze vannak még kötelezettségeim mára, de utána rohanunk haza hozzá !!!
Imádom őt! Nagyon! Sosem tudok elég hálás lenni, hogy megtaláltuk egymást!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Piac
  2014-04-23 16:34:32, szerda
 
  Régen nem jártam a piacon. A reggeli futás után megkérdeztem a lányokat szeretnének-e kimenni. Persze igen volt a válasz. Mindig rengeteg pénz megy el, zöldség, gyümölcs, ruhák, és virágokra :-) Ma találtunk szív virágot. Meg is vettük gyorsan. Vettük? Kaptam, a kedvesemtől, nem volt tőle elragadtatva , mert neki nem tetszik annyira. De nekem az egyik kedvencem,hiszen a nagymamám kertjében is nagyon szerettem ezt a virágot.
Van egy nagyon jó turi is a piacon. Ma pl. az operett műsorhoz vettem egy csodálatos ruhát, potom 1000 Ft-ért. Úgy felvillanyozott,hogy ilyen olcsó!
Aztán vettünk még palántákat, öblítőt, krémet /Nivea-t/ tusfürdőt. És vettünk kecske sajtot is :-D
Szóval volt minden. Ebéd előtt értünk haza, egy gyors gyroszt dobtam össze sült krumplival, jó sok káposzta salival...stb. Megettük a maradék sütiket is és irány a kert.
Elég vacakul vagyok ettől az időjárástól, de a kertben tudtam kicsit szöszmötölni. Lett még egy láda eper, kiültettem a virágot, de még számos kis cserepes növényke várja a végleges helyét. Gyomláltam is, és az epreket is szét ültettem, így 3 helyen lesz eper, remélem idén rengeteget fog teremni, hiszen folyton termő :-))))
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Húsvét :-)))))
  2014-04-21 08:36:33, hétfő
 
  Kislányként mindig izgatottan vártam, hogy hozza a nyuszi sok csokoládét :-) Másnap pedig a locsolókat, hányan jönnek meglocsolni...és ki? Ma alig bírtam felkelni a tegnapi forgatag után. A szombat és a vasárnap a családé volt. Szombaton egy kis éneklés után a lányok tojást festettek, szaladgáltak, vettünk vásárfiát, megebédeltünk és kipróbáltunk egy fantasztikus joghurtos helyet.
Tegnap a nap a kertben kezdődött, a lányok izgatottan keresgették a tojásokat, és ami még elrejtőzött a kertben,néhány csokoládé , édesség.
Utána közös reggeli,amit nagyon szeretek. Mindenki csak nevetett,jól érezték magukat és ettől én is :-)
Majd mentem orgonálni, és haza a szüleimhez. Fantasztikus ebéd várt minket. Sajnos ebéd közben elromlott a hangulat a bátyám miatt. Szerintem kicsit megzavarodott,de remélem helyre tudja tenni a dolgait magába,bár nagyon sajnálom, hogy így alakult az élete, de itt az ideje, hogy visszanézze mit ronthatott el,és változtasson, nem sajnálkozhatunk mindig! Szóval megelégeltem ahogy a fiával és anyukámmal beszélt és viselkedett tegnap.
Sokáig nem tudtunk maradni, mentünk a másik mamához is. Ott már nem bírtunk enni csak egy kis sütit. Pakolás és indulás, hiszen rám még várt egy csodás est. Nyertes Zsuzsa műsorát is megnézhettem.... Én mindig örülök, ha tanulhatok az idősebbektől, befutott színészektől...
Aztán hamarosan jött az én műsorom. Családias volt a hangulat, de a fél falu még így is ott volt :-D
Hatalmas buli kerekedett! Nagyon jól éreztem magam, mindenki velem énekelt, locsoló verseket és rengeteg locsolást kaptam, és egy csodás csokor virágot. Nagyon szeretek virágot kapni, ez a gyengém...és a kedvesem ezt tudja , a kis mocsok!
Hazafelé a lányok már kidőltek. Itthon már csak a vacsira és a fürdésre volt időnk. Kidőltünk :-)))))
Fantasztikus volt a tegnapi nap.
Ma is napsütésre ébredtünk, de mostanra beborult az ég. Nagy locsolás lesz? Nem készültünk locsolókra, de most gyorsan rendet kell tennünk, és már pakolok is az asztalra, előkerülnek a maradék csokitojások és szépen díszbe vágjuk magunkat, mert már bejelentkeztek páran....jaj...én programozni szeretnék a csajokkal, bár az idő meglátjuk mit enged meg!
A lányoknak sok locsolót és a fiúknak sok kis virágszál locsolását kívánom, bár azt mondták ez már mostanában "átok", mint jó kívánság...hát én nem tudom,de nem is foglalkoztat , mindenki fogja fel úgy ahogy szeretné, én pedig megyek csinosodni!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Készülődés vagy még ne?
  2014-04-18 18:21:29, péntek
 
  Reggel a csajokkal mentünk futni :-) Aztán indult a nap. Reggeli....majd jött a locsolás. Fontos most, hiszen hét ágra süt a nap. A fű pedig igényli a sok vizet. Sajnos nálunk nem esett mostanában az eső, így szomjazott! Nemsokára megyek ki megint locsolni,hiszen az esti locsolás a legjobb. Mivel nálunk homokos a föld, a reggeli sem hasztalan. A virágoskert is pompázik. Locsolás után jött a házimunka, ebéd, takarítás, mosás, mosogatás....és egy kis meló. minden nap foglalkozom a szervezéssel, mert így folyamatosan van fellépésünk.Ma sikerült egy olyan szervezővel megegyeznek, akik rendszeresen csinálnak rendezvényeket, egy évben 6-ot is különböző helyeken. Ez azért jó, mert ha tetszeni fog a műsorunk, akkor folyamatos fellépőik leszünk, mint sok helyen. A dalok folyamatosan születnek. Ebben a hónapban is készen van 3, és már tervben van egy ,de még döcög. Szépen lassan visszatért minden a megszokott kerékvágásba.
És végre sikerült elkezdenem gyakorolnom is. Fantasztikus dalokat találtam, amiket szeretnék megcsinálni,énekelni és hegedülni. Ma már a billentyű és a dalszövegek letöltése is tervben van, bár Robi későn jön megint haza, helyettesíti az egyik munkatársát. Remélem azért tudok gyakorolni végre. Tegnap is elég későn kerültem vízszintesbe,de azért felmentem hozzájuk, olyan édesek voltak.
Ma mikor végeztünk mindennel, elmentünk a termálba, elhívtuk Dorotit is a gyerekekkel. Jól szórakoztak, mi pedig a pihentünk egyet. Szétázva mentünk a zöldségesbe zöld almákért, és vettünk 4 csodás felfűzött liba tojást is. Nem volt tervbe a tojásfestés, de az az érzésem ezt a 4-et szépen fogjuk megcsinálni apának, Robikának és a papáéknak.
Lehet ha gyorsan megy majd, veszünk még....majd meglátjuk. Nem akarom túlzásba vinni. Holnap amúgy is megyünk még énekelni. Na meg kíváncsi vagyok a cirkuszosok világnapjára is :-D Imádom a Fővárosi nagy cirkuszt. Minden évben megyünk egyszer. A lányok nyertek , ők mennek, Robit meg mi visszük majd el :-)
Még tervben volt egy séta, de úgy látom már nem megyünk. Elpilledtek a csajok. Betettem dagasztani a lányok egy finom foszlós kalácsot a sonkához, ami már fő :-) Robinak is szeretnék sütni, de nem tudom mennyi időm lesz, ha nem, akkor a pékségben veszek hajnalban futásnál, hiszen nincs is annál jobb, mint a friss meleg kalács, főt tojás és a sonkító!
Egy pohár bor segít még teljessé tenni az estémet a vacsi után. Hogy mi volt a vacsim? Egy félig főtt tojás, egy fél zsömi és sok-sok zöldség. Na ez után a vörösbor igazi befejezése a vacsinak.
Ma csak egy pohár kólát ittam. Tegnap talán még annyit sem. A függőség megszűnt, szerintem sokat számít a futás, hiszen sokkal több energiám lett azóta, igaz csak a héten kezdtük, de most valahogy felvillanyoz.
Dorotival is kezdünk egész közel kerülni egymáshoz. Megszokjuk lassan egymás hülyeségeit, és az az igazság, hogy szeretem, hogy olyan bolond mint én :-)))))
A kis Poppinszok belendültek! Nos hát estére fel! Még nem készülök a húsvétra csak egy kicsit... de ezt a hosszú hétvégét most úgy fogjuk alakítani, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát :-)
SZép estét!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jesszus már csütörtök van?
  2014-04-17 20:42:31, csütörtök
 
  Hihetetlen , megint szaladnak a napok. DE a hét nagyon jól telt . Voltunk ovikban, és szépen gyülekeznek a felkérések is májusra. A fiamnak a héten már nem volt suli, a lányoknak a mai nap az első a suliból. Ők most is játszanak a szomszéd kislánnyal, én meg pácolom a birka husit. Szinte bárányka vagy átmenet a kettő között. Már nagyon régóta szerettem volna készíteni, de sosem tudtam venni. Tegnap a hentes mondta, hogy volt, de elkapkodták, mert nagyon szép volt, de csütörtökön jön megint. Hát reggel mentem is, az eltett husiért. Hát mit mondjak. Tényleg nagyon szép. Faggyú szinte semmi nem volt rajta, gyönyörű vörös a húsa, combot is és oldalast is vettem. Nem sokat, de annyit, hogyha ízleni fog, akkor jól lakjunk belőle :-D
Izgatott vagyok, már be is pácoltam, fokhagyma - jó sok friss rozmaring, frissen őrölt borssal és néhány zsálya levéllel. Nyakon öntöttem olajjal. Sózni nem sóztam meg, mert azt olvastam kipirosodik a hús. Most szépen alszik egyet ebben a pácban, aztán holnap kap egy kis joghurtot is, majd utána kerül tepsibe. Remélem szépen megpuhul, mert Robi nagyon válogat. Többnyire nagyon szereti amit én főzök vagy sütök. Még a nyulat is megette a múltkor,és az én lecsómtól is odáig van, hiszen én inkább készítem mediterrán módon, mint ahogy nálunk szokás. Szeretek főzni, és hogy tudok e? Szerintem ehhez sem kell több, mint a lelkünk és az érzések. Sosem szakácskönyv és mérleggel állok neki a főzésnek. Szeretem a konyhámat is, mert minden van benne, amire szükségem van! A hűtőben is akad egy-egy pohár jó bor, ha éppen nincs társaságom... A kedves még dolgozik, és ez holnapi vagy holnap utáni ebédre szánom. Holnap is megy dolgozni én pedig a lányokkal leszek. Ma is levettek a lábamról :-) Mindig ! Imádom őket. És ők is nagyon szeretik a csajos napokat. Tervben van egy termál strandolás, séta....
Reggelente elkezdtünk Dórival futni. Holnap a lányok is csatlakoznak hozzánk....ha fel tudnak kelni :-) Ma is mentünk, de felkészültünk a hűvösre,sapka, sál....
Ma mindenki telefonált. Tényleg ki tud borítani akkor mindenki egyszerre akar veled beszélni, és amikor valakivel beszélsz, már jelzi a telefon, hogy más is szeretne veled beszélni...... DE eltelt ez a nap is. A délután pihivel, és tv bámulásával telt. Elfáradtam a nagy rohanásban. Reggel mentünk még a boltba, hiszen a hús el volt téve nekem, aztán rohanás Petihez, a gyerekek addig a mamánál voltak. Vásárolni is beszaladtam otthon és uzsgyi a Misszió Moncsival, éppen hogy odaértünk, majd haza. Kipakolás,és punnyadás. Amikor kicsit túl lettem a délutáni fáradtságon, rájöttem, hogy a husit be kell pácolnom. Most azon jár az eszem ma főzzek-e meg holnapra, vagy majd holnap??? Lehet ma gyakorolnom kellene vasárnapra. Szombatra készen van a műsor, azzal már nincs gond, és a dalunk is sínen van. Nagyon szuper lesz. Sajnos csak erre az egyre volt most idő, de a végeredmény nagyon jó lesz. Peti mindig tudja mit szeretnék, most kicsit nehezen értettük meg az elején egymást, elég fáradt volt szegényke :-( Sajnáltam is őt .
DE végül meg lett!
A lányok készülődnek a kádba, jó meleg van idebenn....viszem le Rékát, én meg kezdek neki a dolgaimnak. Nem tudom mit szeretnének a lányok csinálni, hiszen videóztak, játszottak, shopingoltunk is nekik egy kicsit. Muszáj lenne dolgoznom. Rengeteget kell tanulnom. 3 dal vár rám az operett műsorban, ami még teljesen szűz felém, és a zenekarba is vannak elvárások, de oda a billentyűzet és szöveg, na meg maga a dal is kell. Szerintem az holnap lesz,mert apa holnap este már itthon lesz és vacsi után elvarázsolhatják őt a lányok. Valószínű ma velem szeretnének leni, és nincs is ebben semmi rossz! Nagyon szeretem őket. Csodás kis emberkék.
Ma nincs vacsim, későn ebédeltem, egy pohár száraz vörös a barátom a mai este zárásához vacsi gyanánt. Pörköltet ettem, és valahogy nem kívánok mást. Egy pohár bor és a vérképem szinten marad. A múltkori doki vizitnél elégedett voltam vele,bár az EKG-m nem igazán teljesített, remélem a sport és a sok zöldség segít, bár a nyugalom nem mindig adott.
Na már csicseregnek...megyek utánuk a konyhába, már zsizsegnek...imádom őket!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy hétfő
  2014-04-14 20:31:44, hétfő
 
  Már éjjel éreztem nem lesz egyszerű nap, hiszen kis Zsuzsi felébredt , hogy nagyon fáj a torka. Ma a suliba bár bevittem, szólt a tanárnőnek, hogy fáj a torka, és hogy ő mit javasol. Hazavittem. Itthon, dolgoztam, főztem, sütöttem, majd próbára mentem, meg fényképezkedni.
Most épp a fiammal beszéle, hogy tényleg legyünk együtt, hogy játsszunk, beszélgessünk. Megegyeztünk, hogy oké, és ő fog főzni :-DDDD
Jaj. Micsoda kifacsaró napok ezek. Imádom Lacit és a barátját is. Robika is velem jött a próbára.
Elfáradtam. Előkerült a vörösbor is. Nem kocsival voltam a kedvesem értem jött, így nem volt gáz.
Itthon még volt egy pohár mennyei borocska, a többi csak olyan snassz. De úgy éreztem ez most kell. Kell, hogy kicsit kiengedjem az egész hétvégi rohanást. Hát nem volt egyszerű. És a következő sem ígérkezik egyszerűnek,de ez így jó. Szervezgetek is, de nem viszem túlzásba. Szeretnék rohanni hegedülni a garázsba, de ma este itthon van a kedvesem. Vele szeretnék lenni, amint le facebookolta magát. Szeretek vele lenni, beszélgetni....vacsira már nem lesz lehetőség, mert betoltam néhány Fantasztikus háromszögecskét egy kis Erős Pistivel. Szóval ez a kis Tempranillo most megkoronázza az estémet! Szeretem a jó bort...de ki nem?
Végre visszakaptam a telefonomat, ami nem kicsit jó, mert nagyon hiányzott, és új e-maillel regiztem be rá. Ez csak azért gáz, mert az 500 valahány számból kb 60 jött rá vissza. Hát ez van. Majd valahogy kitalálom hogyan alkossam rá ezeket. Holnap megint megyünk. Nincs ideje regenerálódni a hangomnak, bár lehet holnap mesejáték lesz. Most nem tudom pontosan,az kicsit könnyebb :-))) Folyamatosan van valami. Ráadásul Petihez is kell menni. Apropó Peti. Még nem küldte át a francia szöveget a dalomhoz. Azt is meg kell tanulnom. Remélem az agyamban van éppen elég hely mindenre. Jövő héten kapom meg a " bizit", hogy letettem a projekt menedzsment és projekt adminisztrátori vizsgát.
Próbálok mindent a fejemben tartani, de nagyon nehéz. Mindenkire figyelni és mindenre gondolni, és közben haladni a saját dolgaimmal? DE most nem fáradok el annyira ,mint szoktam, Talán edződtem egy kicsit :-)))))
Nézem a naptárt és írogatok mindent kivel kell beszélnem, milyen programok vannak és azt látom egyre nagyobb naptárra van szükségem. JAJ!!! A gyerekek meg többet akarnak velem lenni. Tényleg el kell most már menni pár napra együtt, és semmit nem csinálni, csak velük foglalkozni. Bár sokat vagyok velük, mégis nagyon igénylik a több időt :-) Imádom őket. Nagyon jó gyerekek.
Tegnap eljött két kis kölyök velünk a Vörösmartyra. Dóri csodálkozva kérdezte.... Ti mindig ilyen jók vagytok???? Hát nem tudom, tudnak viselkedni minden helyzetben. Szerintem . A téren is angyalkák voltak. Moncsika csinálta a videót is. :-) De most már rohanok, mert vár a párom a fürdőben... :-)))) Szp estét és egy jó pohár bort mindenkinek!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Káosz a köbön!
  2014-04-12 10:19:00, szombat
 
  Mostanában az utolsó pillanatban szólnak egy-egy fellépésért. Nem lenne ezzel gond, ha nem lenne mellette ezer kis dolgom.
Ma már bevásároltam, felvágtam mindent a bográcshoz, de a szomszéd asszonyom kezdi főzni, mivel nekem, mennem kell. DE szerencsére csak a közelben leszünk. A harmadik mosás most jár le és már indítom a porszívót, a gyerekeknek az ebéd már az asztalon....és még csak délelőtt van. Készülünk a bulira. Szép nap van, igazi bulis nap! Rengeteg palacsinta lesz, és még raklettet is készítünk, Zsani mégis csak süt így biztosan nem fog senki éhen maradni :-D
Csodás napot mindenkinek!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 297 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 29
  • e Hét: 161
  • e Hónap: 956
  • e Év: 956
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.