Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Köz - munka, alkalmi munka,
  2014-04-30 06:17:10, szerda
 
  Köz - munka, alkalmi munka.

Olyan emberek hangoztatják ezen munka formát életképességét, jóságát, akik 600 ezer, 1 millió forintos jövedelemmel rendelkeznek havi szinten.

Pont ezek az ingyenélő politikusok adták el gyárainkat, olyan külföldieknek akik valójában azért vásárolták meg, hogy földig rombolják azért, hogy maguknak piacot vásároljanak, és nem azért, hogy hazánkba foglalkoztassanak.

Adiig magyarázzák a médiába azt, hogy milyen jó dolog a köz - munka, alkalmi - munka, hogy a buta emberek már örülnek neki, hogy ezt a megalázó, kizsákmányoló munkát végezhetik éh bérért.

Munka helyünk eladása után, azzal, hogy a lakosságra szabadították a deviza hitel lehetőségét már az emberek ingatlanait is eladja az állam / kilakoltatás /, vagy saját magának szerzi meg például úgy, hogy megvásárolja a banktól az adósságot így semmizve ki a deviza adósokat akiket ők sodortak ebbe a helyezettbe,

Ezek mellet, a NAV különböző trükkel rabolja el a bankból az emberek pénzét.

Azt se felejtsük el volt egyszer egy megtakarításom amit úgy hívtak magán nyugdíj ezt is elrabolták, és ma már azt hallom a nyugdíjból is éhezni fogok amit majd az államtól kapok, ha eljő az ideje.

Ma már ott tartunk, hogy a kp fizetés helyet a bank kártyát erőltetik ránk azért, hogy még azt is tudják, hogy mikkor, hol és mennyiért vásárolunk.

Egyszerűen fogalmazva szépen lassan, már semmi magánéletünk nem lesz mert az állam mindent megszab , előír, meghatároz.

Arról viszont nem beszél a Fidesz, hogy ma hazánkba az emberek éh bérért vannak foglalkoztatva, ha az EU -s béreket vesszük figyelembe.
Arról sem beszél senki, hogy az EU - ba mi fizetünk legmagasabb ÁFÁ - t.

Az EU országokba a havi 2000 Euró jövedelmet is keveslik, ami több mint 600 ezer Ft, mi 60 - 100 ezer forintért dolgozunk annyit mind egy Német vagy egy Francia, és mindezt azért, hogy politikusaink jól éljenek a mi erőnkből, munkánkból. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Idióta bunkó aki ezt írta.
  2014-04-29 14:21:38, kedd
 
  Idióta bunkó aki ezt írta.

"Ezért felejtse el a készpénzt."

Te bunkó az adó hatóság minden figyelmeztetés nélkül lenyúlta a pénzem a banki számláról /még azt is ami le volt kötve/ egy félreértés miatt.
Persze a pénzt vissza kaptam rengeteg utánajárás után 6 hónap múlva, de a kamatot elvesztettem.

Idióta állat a NAV gondol egyet és bárki pénzét azonnal elviszi úgy ahogy Orbán Viktor a magán nyugdíjunkat.

De mindenféle ingyenélő behajtó csürhe is bármikor elrabolhatja a pénzt a bankból, ezért nem lesz soha bank kártyám, számlám, mert azt a pénz amiért én dolgozom ne tapogassa senki.

Minden politikus, bankár, behajtó meg aki ilyeneket ír mind te ingyenélő, akiket egyesével kellene kiiktatni, mert ez mind egy vér szívó rabló parazita.

Ezek tettél, teszik tönkre hazánkat, ezek miatt éhezik hazánkba 4 millió ember, 500 ezer gyermek.

Dögöljetek meg mind ahányan vagytok, rabló, gyilkos kizsákmányoló csürhe.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi is az a válság, és miért idézik elő?
  2014-04-29 05:34:20, kedd
 
  Mi is az a válság, és miért is idézik elő?

Valójában egy válság tudatos, szándékosan, előre eltervezett folyamat amit azért idéznek elő, hogy könnyebben tudják a politikusok megmagyarázni a megszorításokat.

Tulajdonképpen a válság mint olyan nem létezhet béke időben mivel semmi olyan stressz nem létezik ami előidézhetné.

Az Európai unió ma nem az amire hazánk állampolgárai szavaztak igenel 10 éve, vagyis az amit néhány hazaáruló tolvaj milliárdos ma erőltet mind például a hazug Gyurcsány vagyis az Európai egyesült államok nincs legalizálva.

Ahogy ma az EU működik és amit nemzetekre erőltet az nem demokratikus, mert nem ezt gondolták az EU . rol az emberek amikor a belépést támogatták.

Vagyis ma hazánk EU tagsága illegitim,, és addig az is marad és elfogadhatatlan, un-demokratikus ameddig nincs egy megerősítő népszavazás arról, hogy mit is szeretne a honi állampolgár.

Amikor egy népszavazás történik valamiről mind 10 éve az EU - rol, de az közben alapjaiba változik meg az idő folyamán ott megerősítő népszavazásra van szükség ahhoz, hogy legitim maradhasson..

Kiknek is az érdeke az hogy a EU így működjön tovább, vagy az, hogy Európai egyesült államok felé tolódjon el? Az olyanoknak mind Gyurcsány aki a politikának köszönheti azt, hogy ma milliárdos mert a politikai pályafutásán lopta össze vagyonát, az állampolgárok adójából illetve az EU támogatásokból, amit persze az EU - ba is tudnak, de azért nem tettek semmit ellene mert így vásárolták meg Gyurcsányt, hogy azt képviselje amit ma képvisel vagyis, , hogy Európai egyesül államok mellet kampányoljon.

Az ilyen politikusok, mind Gyurcsány meg az alkoholista Szanyi vagy a Bajnai sosem képviselték a magyar érdekeket az EU - ba hanem mindig külföldi érdek kiszolgálói voltak és maradnak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma hol az ország közepe?
  2014-04-21 17:15:15, hétfő
 
  Ma hol az ország közepe?

Csak nem Felcsúton?

Jól élnek politikusaink az általink befizetett adóból.

Van pénz hazánkba foci pályára, van pénz hazánkba flancolásra, csak annál a közel 4 millió honfitársunknál nincs akit maga az állam /politikusok / taszították nyomorba.

Pont elegem van ezekből az ingyenélőkből akik nem tőrödnek hazánk lakosságának közel felével, miközben ők már azt sem tudják hova tegyék a pénzt.

Én szégyellem magam Orbán Viktor helyet én kérek bocsánatot mindazoktól akik ma nélkülöznek hazánkba.

Ez undorító, hogy ember ily-mértékbe változón ahogy a mindenható urunk a mi Viktorunk.

Mától mindenki úgy imádkozón a mi mindenhatónk aki él Felcsúton, ahol mától az ország közepe van.

Szép volt mocskos tolvaj, csürhe MSZP, és Gyurcsány ez mind nektek köszönhető, ehhez csak gratulálni tudok.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi jogon ugat bele az EU a kaffetéria rendszerükbe?
  2014-04-18 12:47:09, péntek
 
  Mi jogon ugat bele az EU a kaffetéria rendszerünkbe?

Az a Francia állam erőlteti, hogy változtassunk a kaffetériánkon amelyiknek az anyagi érdekeit sérti, de azt nem veszik figyelembe, hogy mennyit keres egy francia óránként ugyanazzal a munkával amivel mi.

Mocskos francia csiga evő csürhe arról nem beszélnek, hogy még nálunk 1 óra munkáért 1 vagy 2 eurót fizetnek, addig náluk 7 - 8 euró az óra bér azonos árak mellet.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
24 milliárd plusz az EU - tol?
  2014-04-16 07:43:39, szerda
 
  24 milliárd plusz az EU - tol?

Ezt állítják ami lehet, hogy igaz , de lehet, hogy nem.

Azt is beleszámítja az aki ezt állítja, hogy közben gyárainkat vesztettünk el? Mert az EU tagállamok csak piacot jöttek hazánkba vásárolni, és ezt úgy csinálták, hogy Fillérekért megvásároltak cégeket majd földel tették egyenlővé.

Ez az eksőn több millió ember munka helyébe került, és mindezt azért, hogy rabszolgájává tegyék az általuk létrehozott multikba.

Hol van az a 24 milliárd ami hazánkba érkezett, mert ott nincs ahol 4 millió ember vegetál 2014 be, ahol 500 ezer gyermek éhesen fekszik le.

Te idióta ingyenélő barom aki ma reggel nyilatkozott a tévébe, neked lehet, hogy ez így jó, de aki éhes annak nem ez az álom.

A politikusoknak én értem, hogy jó az EU , mert abból a 24 milliárdból sok hozzájuk vándorolt ami ma teszi ki vagyonukat,

Te bunkó az EU tagságunk vesztesei közel 4 millióan vannak hazánkba, azoknak nem egyezik ám a véleményük a tiéddel.
.
Neked lehet, hogy jó az az EU ahol külföldi cégek éh bérért foglalkoztatnak embereket, mert te soha az életedbe nem dolgoztál náluk, de egyáltalán talán sehol.

24 milliárdból, hol van a munka hely, hol van az megoldva, hogy ne legyen dolgozói szegénység, hol van az megoldva, hogy ne feküdjön le éhesen egy gyermek se a nagy EU - ba.

Te bunkó aki a magad nevébe beszélsz jobb volna ha hallgattál volna, mert te biztos nem szenvedsz az éhínségtől, te mocskos patkány.

Menjetek ti a mocskos kurva anyátokba az EU - val egyűt.
Én lehet, hogy éhes vagyok , de van gerincem, nem vagyok bűnöző, nem úgy mind neked meg a hozzád hasonló tolvaj politikus bagázsnak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még mindig nem érti a hazug elmebeteg....
  2014-04-14 08:22:06, hétfő
 
  Még mindig nem érti a hazug elmebeteg a választók szavát.

A baloldal azért szenvedett csúfos vereséget mert több Európáról beszél.

Itt csak az a baj, hogy egy olyan hazug, tolvaj, mind Gyurcsány nem veszi figyelembe, hogy a választásokon 40% választó nem jelent meg, és ezek vesztesei az elmúlt 25 évnek,és tele van a töke az olyan EU - val ahol nemzetek függetlenségébe szeretne belemagyarázni Brüsszel.

Úgy ha azokat a diktátumokat hajtjuk végre amit nekünk az EU és az IMF szab meg mi értelme, hogy van honi kormányunk?
Akkor ne legyen kormánya hazánknak, ne legyen honi politikus majd azt csináljuk amit Brüsszelbe kitalálnak.

Ma hazánk nem akar európai egyesült államokat , ott ahol az egyik baráti ország anyagilag teszi tönkre a másikat.
Ma nincs szükségünk egy olyan EU - ra ahol azért vásárolták meg gyárainkat, hogy lebontsák, vagyis csak piacot vásároltak.

Az olyannak mind Gyurcsány , Bajnai, vagy a többi tolvaj akik már össze lopták magukat az elmúlt 25 évbe lehet, hogy bejön az EU, de aki anyagi probléma miatt a Balatonra sem jut el az szarik az EU -ra, a nagy szabadságra ami persze hazugság, mert akinek nincs pénze az sosem lehet szabad, az mindig kiszolgáltatott.

Nem gondolnám, hogy nem érti az aki ma baloldalinak vallja magát, hogy neki nem a multik, a külföldi bankok, cégek érdekeibe kéne tevékenykednie, hanem azért a 4 millióért akit ma senki sem képvisel hazánkba.

Amíg ilyenek akik kisajátították és vezetik a baloldalt mind akik ma addig, olyan, hogy baloldal valójában nem is létezik, mert ezek teljesen mást képviselnek mind amit az emberek elvárnának a baloldaltól.

Ezért szenvedett csúfos vereséget a baloldal amit ma milliárdos hazugok, tolvajok, maffiózók irányítanak.

Hazánkba ma dolgozói szegénység van ami azt jelenti, ha dolgozik is valaki mégis szegény, és csak vegetál abból amit külföldi cégek bérként adnak nekik,, annak nincs szüksége az olyan EU - ra aminek ma köszönheti nyomorát.

És akkor véres szájú bukott Gyurcsány európai egyesül államokról pofázik, ahol van olyan, hogy egyik országba ugyanazért a munkáért 8 euró az óra bér másikba 2 vagy 3. persze az árak meg azonosak.

A Magyar sem másodrendű polgára, rabszolgája az EU - nak, te hazug hazaáruló tolvaj.
Ismerős a szöveg amit vélek hallani, hogy az EU ennyi meg ennyi támogatást ad hazánknak, na de szarunk mi a beruházásokra, az utakra, a metróra, stb, ha közben 4 millió ember vegetál vagy így vagy úgy hazánkba, ameddig 500 ezer gyermek éhezik.

És mindez a nagy demokratikus és szabadnak mondott EU -ba..
Atoll, hogy lesz új autópálya, még nincs étel azon gyerek asztalán aki így éhesen fekszik le.
Atoll, hogy nyitott a határ az akinek a Balatonra menni sincs pénze nem lehet boldog és elégedett.Ez a nagy kurva valóság te elmebeteg hazug, tolvaj milliomos bunkó.

Te hogy tudnád érzékelni a szegény, éhező emberek sorsát?
Te, hogy állíthatod magadról, hogy baloldali érzelmű vagy, ha a külföldi kizsákmányoló cégek, bankok, szolgáltatók érdekeit képviseled?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már csak ez jutott neki.
  2014-04-13 15:52:33, vasárnap
 
 Feri szerinted a baloldal baloldali politikát folytat?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azért elgondolkadhatna Szanyi Tibor.
  2014-04-09 10:28:34, szerda
 
  Azért elgondolkodhatna Szanyi Tibor.

Szanyi Tibor szerint Orbán egy náci sas.

Pont egy olyan ember állít ilyet aki annak a pártnak a tagja amelyik párt soraiba, tolvajok, maffiózók, találhatóak.
Az az ember állít baromságot Orbán Viktorról aki maga alkoholista, akinek azt sem lehet elhinni ha kérdez valamit.

Az elkeseredett csürhe, most van a bajba, mert nem tudják kifizetni azokat akik csak anyagi érdekeik miatt tartanak ki a mai napig mellettük.

Teljesen egyértelmű az, hogy 2002 és 2010 között szétlopták az állami vagyont, mert ha ez nem így lett volna, a FIDESZ , hogy tudta 4 év alatt elfogadható állapotba hozni hazánk pénzügyeit?
Rengeteg pénzt loptak el abból amit tőlünk szedtek be és ezek a pénzek parkolnak például a Simon állttal nyitott külföldi, illetve hazai bankokba.

Tették ezt mind akkor amikor hazánkban több mint 500 ezer gyerek nem jutott hétvégén főt ételhez.
Tették ezt akkor amin sajnos a FIDESZ sem változtatott amikor úgy is nélkülöznek családok amikor dolgoznak, persze éh bérért.

Az a szomorú, hogy sajnos odáig jutottunk, hogy ma már arról is beszélhetünk, hogy megjelent a dolgozói szegénység ami annak köszönhető, hogy a bérek alacsonyak az árakhoz képest.
Persze tudjuk az árakba bent van a 27 % ÁFA ami a legmagasabb az unió - ba,

Így könnyű foci pályákat építeni, így könnyű az IMF hitelt idő előtt visszafizetni, így könnyű külföldi cégeket támogatni, hogy nálunk építsenek gyárat, nálunk ruházzanak be.
Így könnyű 3 % alatt tartania hiány célt.

Közben hazánkba már azok is éheznek akiknek munkájuk van.

Most képzeljétek el azt akinek munkája sincs annak köszönhetően, hogy politikusok eladták gyárainkat amit a külföldiek azért vásároltak meg, hogy piachoz juthassanak.

Volna és lehetne itt még mit csinálni, mert a 700 ezerből könnyen lehet több millió is amit a 6. választáson vesztett a FIDESZ, és akkor a külhoni magyarok sem fogják megmenteni a biztos bukástól.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez azért eős jelzés a FIDESZ - nek.
  2014-04-07 08:39:17, hétfő
 
  Ez azért erős jelzés a FIDESZ - nek.

Vagyis, hogy a külhoni szavazataik mellet is csökkent azok száma akik ismét hatalomra segítették a jobb oldali pártokat.

A baloldali pártokról nem is érdemes beszélni, mert rablókkal, olyanokról akik csak loptak, csaltak hazudtak, kiszolgáltatták hazánkat a külföldnek hatalmuk alatt még foglalkozni sem érdemes.

Még összefogva sincsenek sehol és ez nagydob veszteség számukra mintha egyesével szenvedtek volna veszteséget.
Ami még durva, hogy olyan párt képviselő is lesz a parlamentbe Fodor amelyik párt valójában nem is létezik.
De egyáltalán nem világos a választóknak, hogy ez kormány váltó csürhe, most hogy osztozik azon a kb 33 helyen amit kaptak, és egypárként fognak viselkedni, dolgozni vagy külön, külön?

Azok akik elvesztették bizalmukat a FIDESZ - be is, és vannak néhány száz ezren, azzal is kifejezték véleményüket, hogy nem mentek el szavazni.

A választásokon való részvétel megtagadása is jelent valamit az is egy szavazat,

Csak azért vagyok szomorú, mert sajnos az alakult ki amitől nagyon féltem, hogy nincs ellenőrző szerepet betöltő párt aki ellenőrizhetné a FIDESZ politikusait.

Ami a legfontosabb az az, hogy azok akik a kormány váltóként léptek fel többet nem kerülhetnek hatalomra, mert pont ott volna vége hazánknak.
Azért annál nyugodtabb ma a helyezett mind amiről Gyurcsány álmodozik, hogy a következő 4 évet ne tudja végigvinni a FIDESZ.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 12 db bejegyzés
e év: 327 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 29
  • e Hét: 292
  • e Hónap: 605
  • e Év: 605
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.