Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 77 
Bob Marley a szeretetről
  2014-04-30 14:14:49, szerda
 
  "Azt mondják, szeretik az esőt, mégis esernyőt használnak. Azt mondják, szeretik a napot, mégis árnyékot keresnek, amikor kisüt. Azt mondják, szeretik a szelet, mégis becsukják az ablakot, amikor fújni kezd. Ezért ijedek meg, amikor azt mondja nekem valaki, hogy szeret."
/Bob Marley/
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Villa Európa(i) Unió - SOS gyermekfalu 1972. - 1986.
  2014-04-30 07:38:26, szerda
 
  A közösségi oldalak szerint választásokra készül a romániai menhely Unió együttes 1972-es kezdetével a Rákóczi tér, a Bertalan utcai születési kezdetem határlezáróival, lábmegrántóival, nácijaival, Időjelekkel, vasfüggönyösökkel, de az arcuk nem lesz ismerős és semmik sem lehettek végével az Időjeleknek a Bermudás Szulákék mellett űrhajós sámánokkal, amik tágulnak-szűkülnek, emiatt a II-es elméje a megyei kórháznak megtámadott minket szintén.

A Bertalan utcai Ágnesek helyett anyám és senki sem szerethetett, engem sem nemi támadásuk óta, 1986. óta a gyerekeim. A menhelybe akartam menni ezért már 1972-ben, amikor anyám nem engedett gimnáziumba, engem, a legtehetségebb ének, zene, magyar tanulóját az országnak, egyetlen nyelvi tehetségként, mint kiderült. Végig gyilkoltak és csonkítottak a hangom miatt egy életen. Csak a reformátusok tanulhattak, mint adventi csapások Jézus élete című könyvből bolondokként.

Mint írtam, 1971-ben hangom elvételével emelkedett Friderikusz Sándor Vagyok, aki vagyok Anna felébredése rajtam végrehajtott daljátékból, melynek ellenségei az Észak-Magyarország szerinti bárány-ábraként fekete árnyékokkal gyalázott végig születésemtől világ végétől tartva Főnixként Csepregi Éva és Derláné Éva bárányok helyett. 1971-es a kezdete a sógornőmnek Keresztöltésként a Rákóczi térrel az én áldozásommal végtelen hosszabbításként Ágnes asszonyokkal, ismételt támadásával a Rákóczi terüknek, mert barna gyerek születik náluk, amelyik kiszedi az anyák fogait, így születtem én meg, ez van beállítva Ágnes Halak reformátussal, sorsát születésem óta hajtják végre, méhem gyalázásával húsz éve ismétlésben, valamit belém tettek az Idegosztályon, vagy a mentőben, amin nevetett az orvosa a Semmelweis kórháznak, nézte Tarcsi Csaba vállalkozási előadó, hogy a Föld-anyás cserép-kiállítás után mi van a méhemben. Mivel nyomorultakat szülnek, pókot állítottak be, feltételezés szerint légy-féle van belém téve, ez egyre nő bennem húsz éve már. Nekem egyik Főnixhez sem volt semmi közöm, bár a harcuk megvívása helyett a két Főnix békességben él egymással.

1972-es a Rákóczi téri hosszabbítása Dávid Mónikának, a Szörnyeteg koporsója ötágú emberszabású csillag Hagia Sophiás egykori római egyházas kék asszonyos jelenéssel összeötvözve, ami itt én voltam II. Jánossal visszament időben.

1972-es az Időjelek születési kezdetem Mákostésztás hintás magyar kislánnyal és a vallások ébredő játszótereivel, Szelep Talmudosok által rontott bal szemem tompalátása, a testenyészetek azóta nyomorultként mennek az Unióba, ugyanúgy, mint a többi Rákóczi téri hosszabbítás.

1971-es leértékelt áruk a Rózsaszín bombázók, Madonna és Puniella zöld-sárga magyar kislányként a Kex-Hobo szerint a születésem óta emelkedő termékenységi vastörzsek, Fejezetek a szexualitás történetében alapján létrehozott korok képviselői, köztük Enfantin utópista szocialista népe, a darwinisták, tűzugráló mezítelenkedői szlovákoknak, ahogyan az RTL klub végigment rajtuk emberek áldozásával, Púder a nudistákkal, jungisták, freudisták, szocialisták - ez volt Kata kocsmás szegfű jellel a vége ember torzulásból született elmeosztállyal, ez az Mszp.

Most kitették a villa jelet az uniós szavazásuk meghívójára azzal, hogy milyen finomakat esznek.

Az SOS gyermekfalu alapításával visszamentek időben hetven évet 1986-ban a Révész utcai összezúzásom értelmiségként miskolci elvittekkel és nemi gyalázatommal Erikák, babák, Ildikók, Ágnesek, Mariannák, Katalinok, Gabriellák és nyilvános háziak helyett, ekkor értek a Hócipőben a szőke magukat áruló menhelyiekhez. Már feltűnt a gyermekotthon pár éves koromban, nem értettem, mi lehet. Láttam a gyerekeket a kerítésnél, Bodnár Vera is örökbe fogadott jehova kutyásként egy margaréta szájú szőke kislányt, Évikét. Gyorsan elköltöztette a politika az otthont, majd egy másikat hoztak létre a Dohánygyár előtt, ezt többször felgyújtották. Már mentek végig egyesével az ott lakó gyermekek ember áldozásán, mint ahogyan a Mávval emelkedett Pogány Judit születési kezdetem a sötétkapusokkal és Időjelekkel, Balázs Fecó medúza zeneszerzőjével a Tűzoltóságnak, mentősöknek tükörírással. Születésem óta voltam a menhelyiek áldozata, legtöbb romániai csapás, űrhajóval választják ki őket, a Szulák-féle fekete Időjelek képviselői. Nyolcvan éve járnak végig az országon a kiadók könyveivel utcák és nevek szerint.
Kállayt a Révészen választották ki az én gyilkosságommal, amelyik azt hirdeti, hogy emberként élni egy állapot, magát annak tartja árnyként, mint az erdő népe Erdős kezdetével a Vörös Oroszlánnak Cseh Károllyal az élen vastrágyaként.

1986-ban hirdették meg az SOS gyermekfalu bővítését, kerestek anyákat a gyerekekhez, hogy szeretetben éljenek, miután már az emberektől 130 éve elvették a szeretetet a románai börtönnel, magányra ítélve őket.
Ekkor én is akartam jelentkezni hivatásos szülőnek, de már furcsán éreztem magam, hiszen legyilkoltak, nem tudtam az utcán közlekedni a fóbiások és árnyékoskertje helyett Miskolcnak nemi csapásként, ugyanekkor gyilkolták le az öcsémet nemi csapásként az egészségüggyel anyám közreműködésével nyilvánították nemi csapásnak. Anyám rosszabb volt, mint a mostohaanya, boszorkányok és Rákóczi tériek sorsát hajtották végre vele rajtunk.

1990-es kivégzésemkor Misztikus titkok pusztai pipás kezdetével az izraeli történelemnek, amik az Új Hírnököt jelentik miskolciakkal okkultistaként már berendezték a menhelyi képviseletet is, valamint 1991-es vaskrisztusos feszületemnél Cseh Károly helyett. A félmellű asszony azzal dicsekedett az Idegosztályán Fecske Csabának, aki helyett vitték tovább a sorsát, hogy mennyit segít neki a menhelyi gyerek. A Hócipő születésem utáni berendezés, 1986-ban Szilágyi János Rákóczi téri Katalin - semmi köze a kezdeti Katalin pusztai berendezéshez sem - megjelentetett egy cikket a menhelyi szőke utcalányról, amelyiknek remegett a keze, úgy szívta a cigarettát. Iszonyatot hajtanak végre azóta Müllerékkel. Magyarország romániai menhelyl ország lett az Unió együttes kezdete óta, Európai-Uniós képviseletével az emberiség felszámolóinak.

1958-as vége a születésemnek, amit 1995-től húsz éve ismételnek a cigányteleppel, sötétkapusaival Romániának és Borsodnak korláti 666 központjukkal, a Zöld Medeijájával Margittai Áginak, postás Katik szőke kiválasztott népeivel az összes postának, mint cigánytelepnek:

Első villamos kommunista margarétás Ringy-rongy királyos magyar teremtő pojáca népének egy tagjának, a távcsöves csillagásznak a dala:

Már csak néhány csillag ég, újságpapírt hord a szél, felébred az állomás és újra vár. Dűlöngél egy nagykabát, álmosan néz rá a lány, szemében még különös álma jár. Az első villamos már elindult felénk, csilingel amerre jár, az első villamosra vár a napsugár.

Hosszú volt az éjszaka, égen-földön folyt a tánc, a Korlát láncaira ült a csillagász.

A Korlát itt 666 Isten gyermekei lábaim tönkretevőivel van berendezve a Főnixes feketék Illés apokalipszise, Medúza zeneszerzője szerint is. A Távcsöves csillagász egyetlen szerepet Erich Fried szerelmes kötetébe tett melléklet szerint Villa Európára írták át, ezét a villámból lett villák kezdete miatt Villákat rendeznek be a börtönnel, amik ezer éves feszületesdit játszanak Jézusokkal, amiket kimentettek és engem tettek feszületre helyettük a két elmeosztályával a Szentpéteri kórháznak, Való Világgal, Édennel együtt jelentik az ember gyilkosokat, amik a távcsöves csillagász miatt rendezték be a villákat 666 csapásaival már születésemkor, mikor az előző égen-földön folyt a tánc szív küldi slágerekkel ment tovább Kovács Erzsi féltékenységi miatti család támadóival.

A csin-csin Csilla sárga villamost alakította a Sity taxi Csillája a Szentpéteri kórház mellett, amiből Szentpéteri Csilla lett ismétlésekor a Szentpéteri kórház környékén lakók helyetti ember gyilkosságnak, gyalázatnak, betegségeknek a Rákóczi tériekkel. Freit Tamás a Horváth Bercis boltja a Bertalan utcának jelenti a robot Bercit a kommunista erdőből, születésem óta gyilkolnak minket. A Dörmögőben megjelent a verse a Ringy-rongy királynak, aki helyett én voltam a Ringy-rongy király Kos-nőjével a spanyol pusztítónak, akkor lett Törőcsik Mari Igazgató füves Bencsik születési beállítás óta, amelyik a pénzét nem tudja beosztani. Az összes szerepet ránk osztották ki. A szereplők a két utcában vannak beállítva.

Még Szienai Katalin is én lettem, bár nem tudom, hogyan hajthatták végre.

Romániai Farkas börtön és Müller menhelyi jelenti Magyarországot a börtönnel és az elmeosztályokkal.

18 éve előlről kezdték a két utcai 666 apokalipszisének nyaralgatását szerte a világon, illetve folytatták. Dicsekszenek a velem egykorúak - Erikákkal az élen - tanári igazgatói diplomájukkal, már mind lassan nyugdíjba mennek, hatalmas fizetéssel. Diucsekszenek a karmikus Rákóczi tériek, hogy bejárták a világot, minden torzulásuk miatt, mint a kiálló fenék, megtámadtak engem.

Újvári és Újkovács, Új neveken kezdték előlről az újhelyi névtáron végighaladva az életemet és áldozóim emelését a börtönnel.

Az életem csonkítással és deformálásával a családnak bebizonyította, hogy minden deformáció és betegség apokaliptikus csapása a 666-nak a menhelyi rossz családból kikerült csecsemőkkel együtt, amiket születésem óta nálunk összezúzott szeretettel emelnek, beleértve a lincselő és megisztult Rákóczi tér teljes egészét. Valamennyien Müller által megmentve romániai apokaliptikus csapások értelmiségként nyugdíjba vonulva.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Szívet kérek
  2014-04-29 22:03:27, kedd
 
 

Hatalmas a világ terem,

a fejemet falba verem,

ha a fődíjat meg nem nyerem,

meg nem dicsérik a kezem.


Ezen verssel is üzenem,

Hozzátok száll szeretetem,

szaporán ver ezért szívem,

fogadjátok-e a hitem.


Dudváz a szó, reményt kapál,

szív-óceánomban kanál,

csúf szavakat, tüskét szanál,

biztos elkerül a halál.


Emberség, ha reám talál,

jó kedvem majd az égbe száll,

szív-szerelmünk örökké áll,

kedvünk jövőbe táncikál.

2014. március 27.
>
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Ágnes, Erika, Marianna, Imre, Katalin....filmfesztivál
  2014-04-29 07:48:01, kedd
 
  Kohut Ágnessel kezdődött a vasfüggönyös táncdalfesztivál az én áldozásommal Ágnes asszonyok helyett, sőt az osztrákok tavaly még kiadtak egy könyvet Kohut Erika főszereplésével, amelyik leszbikus volt, ezzel a Pszichografológiája kezdődött az Erikáknak, mint kurváknak, cigányság és keleti népek felemelésével egyetlen áldozással a leszbikus Erika helyett, mint Psziché Katalin Zirkuli könyvben megírottan. Ez eltűnt a netről, ellenben találtam a Bertalan utcai születési kezdetem apokalipszisének nyomorultak kezébe átmenő emelkedők között egy amerikai filmet Kohut Erika íróval, az alábbi címen: Erika Kohut La pianiste
A zongoratanárnő
The Piano Teacher

Ez az Erika teljesen érzelem mentes, amiért a szívemet tönkretették folyamatosan 1983. óta, mert nekik nem emberi szívük van.

Kohut Marianna szirmabesenyői berendezés, Marianna ötvös ékszeréssszel rendezte be Miskolc városa az összes Andó Marianna testét áruló és többi Mariannáját az apokalipszisnek, média Krencseyét utánozva.

Kohut Imrével a börtön könyvei ufókkal vannak berendezve, Kohut Katalinnal Kuba a 666 kommunistájaként, valamint valamennyi Katalin, így a Révész utcai Moso masa mosodás és Gőgös gúnár Gedeonos Varga Katalin is, a határlezáró Vargák sorsaként a táncdalfesztivál kezdete óta Őrház sorompós patikájukkal együtt.

Kohut Zsuzsával az összes Zsuzsát emberáldozással mentették meg, Csal a Zsuzsa kezdetével, Nyertes Zsuzsával, Kovács Zsuzsa parasztok kitermelőjével Mákostésztás magyar kislányként való áldozásom 1962-es kezdete óta, melyet az elmeosztályával és 666 börtönével, amelyik kezébe átmentek a cigányteleppel együtt a régi slágerek Kedvencek kék kottával, a Táncdalfesztivál vasfüggönyös népe valamennyi zenésszel, Omegával, mint Benkő kezdettel rengeteg Benkő névvel felvéve anyám nevével együtt pszichológusként ismételte az elmúlt nyolcvan évet folyamatosan. Mentek végig 1998. óta az összes tíz emeletes névtárán a parasztság beiskolázásával, diplomássá tételével Urbancsik névvel, kommunizmus kezdetével a Csikkeknek Bencsik nevével, Gulyással és Barthával együtt. Sütő Enikő is a Révész utcára volt rendezve Pataki Ágival, Sugár Ágnessel együtt, minden Ágnes a 666 börtönéé, melyek születésemkor kezdtek B-né Rákóczi téri csonkítóival, akinek a sorsát születésem óta ismétlik, szeretettel együtt a családtól való elvétellel Simon Éva karmikus református kezdetével, aki helyett le kellett engem nézni, a Révészen Kolczával együtt mondták, hogy nekem már mindegy helyettük és hogy férfit ne engedjek be a lakásba, tudták, mi van velem. Itt támadtak meg a börtön nemi gyalázói a főnixesekkel együtt, amik világ végére vártak születésemkor még.

Kohut László Halak úr megváltva 1960. óta a nevünkkel a Lászlókkal, Attila az Attilákkal, Józseffel együtt. Egyre többen veszik fel a nevünket, mint ahogyan teszik ezt több, mint 130 éve a régi náci miatt.

Kohut Gabriella az összes Gabi, Kohut Gábor az összes sötétkapus kivégzőkkel, fogcsonkítókkal járó Gábor, Kohut István gyogyossal újhelyi kezdet volt. Soha nem lesz vége a nyomorultak Katalinos és nevemen történő ember gyalázásának Oláh Ibolya Kati kezdetével a zsidóknak a börtönnel és az elmeosztályoknak Kernékkel. Kernék a világ gyilkosságot, átcserélését a Ki Mit Tud-os kivégzőkkel és elmeosztályukkal 1961-ben kezdték még a 666-tól, soha nem fogják abbahagyni a cigánysággal.

A hatvanas évek kezdetével 1998-as ismétléssel én vagyok az amerikai súly alatti zsidó pálma Nyika Turbina Kék csillag, a margarétája a halottaknak, amiből kommunista maszkabálja lett Törőcsik margaréta szájúőjainak 666-től Horváth Bercis robotgépe a Bertalan utcának, amelyik garázsboltban varázsolója az egyik támadómnak 1998. óta áldoz a vasgyári munkás Horváth helyett, az egész város helyett.

Aranypálma díjat kapnak emberiség felszámolói színésznők a 666 amerikai zsidóitól.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Köszvény és magas vérnyomás, napi problémák
  2014-04-28 19:10:27, hétfő
 
  Ma befejeződött április 1-től a fél éves, éves orvosi ellenőrzésem. Lényegében a hét éve lábaim tönkre menésével kezdődött betegség sorozat diagnosztikája változatlan, hozzájuk jött a magas vérnyomás és a köszvény. Diétázni kellene, 1998. óta 30 kg felesleg van rajtam, december óta 5 kg-ot híztam. Nem örülök a köszvénynek, ez is karmikus betegség, mint a magas vérnyomás. Azt kérdezte az orvos, sok húst eszek-e. Üzemire járok - mióta nem tízezer forintból élek -, ritkán van kis darab hús. - Nassolni szokott-e? - Soha életemben nem nassoltam, sem süteményt, sem chipset, sem csokoládét nem szoktam enni, még soha nem költöttem ilyenekre. Megnéztem a köszvény jelentését. Az elhízás az egyik ok, amiért kezeimet már alig tudom használni, annyira meg vannak a szívem miatt dagadva. Alkohol fogyasztás és sok húsféleség, hal, fehérje a másik ok. Rendszerint vasárnap dobok össze valamit leves nélkül, mert arra nem nagyon telik, csak egy évben kétszer, Karácsonykor és Húsvétkor csirkefarhátra, zöldségre és levestésztára. Vasárnaponként általában zöldség-féleséget készítek. Nem tudok diétázni, kellene minden nap tízóraira, uzsonnára joghurt, kefír, olajos, paradicsomos hal, meg ehhez hasonlók. Még ilyenekre soha nem költöttem a reklámokkal ellentétben. Nekem nincsen Halak az ünnepi tortámon, esetleg romániai ágykacsa gyertyával.

Rájöttem, mi okozta a labor eredmény eltérést. Szoktam venni uzsonnára instant zacskós 80,-Ft-os húslevest, ez tilos, mert a leveskocka is tiltó listán szerepel. Tartok az izületi fájdalmaktól.

Ma a három hónapja vásárolt kínai fekete retiküllömben a kulcstartó cipzáros rész cipzárja elromlott. Megvan a jövő hónapi kiadásom előre, a táskás biztos, hogy elkér érte 1500-at.
Szétment a hat éves kék sportcipőm hátsó része, hullik a kérgéből a szivacs. Ilyen sportcipőt nem lehet venni a boltban. A cipész kb. 1200-ért fogja bestoppolni.

Ma elvittem a Sugárba a 2D mellé a múlt héten olcsón vásárolt vászoncipőket, melyeket azért vettem, hogy néha szoknyát is felvehessek, ha már a tönkrement lábaimra nem lehet cipőt vásárolni. Ortopéd cipőt nem lehet csak nadrághoz felvenni, s már az én lábaim örökre deformáltak maradnak kínai Ritoók könyv végrehajtása miatt és a két háromszög jeles korláti cigánytelep elmeosztálya végrehajtásában két háromszög alakú seb kezdetével a lábfejeim eldeformálásának. Mivel a sebészet nem gipszelte be a bokámat bokaficamkor, lesüllyedt mindkét bokám, teljesen formátlan, alig tudok lépni a lábfejeimen. Pénteken megnézték gépen hová helyeződik a súlyom, mennyire mentek tönkre a lábaim. Készítettek cipőbetétet is a maradék párezer forintomból a rezsik, ebéd, legfontosabb dolgok megvétele, kifizetése után. A betét miatt a vászoncipők kicsik lettek. Át akartam őket cserélni, még dobozban voltak, ahogyan megvettem őket, blokkal együtt mentem a boltba a Centrum mellé. A kínai bolt nem cserélte ki a cipőket egy számmal nagyobbra arra hivatkozva, hogy csak három napig cserélnek vissza árut.

Minden elromlik előbb-utóbb, jól tudom, de nekem havonta romlik el valami a lakásban. A mélyhűtő ajtó cseréjét már egy éve halasztom, mert 8700-ba kerül. Tavaly nyáron tört le az egyik része. A kiszállás is hozzájön. A múlt hónapban a vizes dolog 7000-be került. Lehet, hogy máshol is így van, de nekem nagyon megterhelő havonta az, hogy mindig elromlik valami.

Én vagyok a rendetlen az elmeosztály helyett, itt ismétlésben is, mert ide lettek berendezve Ganxtáék Malekékkel Halként a pszichografológia rendetlenjeként. Tisztaság mániás voltam, szerintem túlzásba is vittem a kéthetente történő ablak tisztítást, azt, hogy naponta éjjjel kettő körül fejeztem be a vasalást, főzést másnapra, takarítással együtt. Minden héten szőnyeget tisztítottam, padlószőnyeget, patyolat rend volt mindig nálam. Ez sem jó, már ötven fölött rájön az ember arra, hogy nem azért vagyok, hogy a lakást szolgáljam, hanem a lakás azért van, hogy otthonom legyen és jól érezzem magam benne. Elméletben a saját személyiségemet kellene tükröznie, de ez a csótány lyuk soha nem fogja, különösen nem erkély nélkül. Éppen tegnap néztem, hogy egy férfit sajnáltak, mert nincsen fürdőszobája, embertelen körülménynek tartva. Az embereknek 130 éve a borsodiak a börtönnel nem engedték a fürdőszobát, előlről kezdték vízöntő korral születésemkor a találmányokat, mint a televízió előtt a villanyt, a közvilágítást az utcákon. Apáék segítettek a villanyszerelési munkálatokban, akkor még volt szorgalmas segítője mindenkinek, minden ügynek. Talán ezért is gondolta Miskolcl városa Benedek Éva számvitelis Halak szülöttel, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak.

Nem volt fürdőszobám Józsefváros helyett mosónőként Karcsán és az albérletben az Árpád utcán, mégis tiszták voltunk, bár kellemetlen lavórban mosakodni, cipelni a kútról a rengeteg vizet.

Itt fekete a nagyszoba tapétája, mivel túlzsúfolt, a bérházba nem lehet pakolni, soha nem lesz kifestve, s már nem tudok bánni a festőkkel sem. Nem nekem való. Csoda, hogy egyáltalán ki tudom már nyitni az ajtót, mert a börtön és nácik helyetti fóbiámmal nem tudtam 1990. óta beengedni senkit a kiliáni börtön tégla lakásba, sem én kimenni az utcára, boltba különösen nem.

Itt az 1995-ös megtámadásomkor ismétlésben is 1991-et és 1986-ot, születési évemet megmaradtak folyamatosan újítják a lakásaikat, jól élnek, autóval járnak, nem fóbiások, nem szédülnek, a szőkék sem. A Kiss Tábornok utcai szőkék vigyorognak, amikor meglátlak az utcán. A házmesterek, hivatalsegédek, mint apokalipszis kezdetei nyaralgatnak a világban, ahogyan a megmentett irigység, Fábry előadta.

Félek a köszvénytől, már a kezeimet nem tudom használni, hatalmasra dagadtak. Tornázni kellene, de fáj a gerincem és minden részem. Annyira szeretnék szabad lenni, emberként élni!
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
1985-ből indult 1995-ben Orbán Viktor Talmudos kormányával
  2014-04-28 16:56:27, hétfő
 
  1985-ig dolgoztam gyors- és gépíróként. RosembergJudit szerint én voltam a legjobb, én vezettem a nagy küldöttgyűlések jegyzőkönyveit. Ezen az éven váltam el genyózó volt férjemtől, amelyik emberileg akart összezúzni, valamint eltörte a bal fülemet zöld-kék szemű Illés sorozat kislánya által a spanyol pusztító helyett, összetörte az arccsontomat a 666 Tina Turnerje helyett, amit itt ismételtek, Kazincbarcikára jött Tina Katalin Zirkuli könyv alapján rock-nagymamaként már. Összetörte az orromat Lázár tört orra miatt, a kísérete ölte meg nagyapát 1961-ben már a sötétkapus dögökkel. Összetörte a fejemet hátul a fekete sárkány Réfiné és lánya miatt, mert őket így üldözte a volt férj. A volt férjem egyszemélyben mindegyik helyett az emberség ellenes bűntett végrehajtója, amit szív ellenesként írtak meg Sárközy Anita Porcelán-szívesnek a Szívdobbanások kötetemből, akit el kellett pörölni az Istentől a többiekkel együtt, mindegyiknek megvan a nemi csapás főszereplője. Sárközy szőke volt, ez elegendő indok a szív-gyilkosságra, törésekre.

Már a gyors-gépíró iskolai dolgozataimat az utolsó évben úgy írtam meg ötösre mindig, hogy nem tudtam kire hagyni a gyerekeket, velük jártam dolgozat írásra, otthon tanultam kölcsönzőből vett írógéppel. Szívemet dolgozat írás közben szúrkálta valami, nem értettem, mentem orvoshoz, nem talált semmit, csak hogy az egyik lábam dagadtabb lett a másiknál.

Orbán viktor tíz év múlva a gyilkosaimmal állt fel 1995-ben kormányra, a Talmuddal, a Talmud pedig a téglásokkal, a börtönnel. Az volt az első dolga, hogy jutalmazta a Parlament gyors-gépíróit, amik irigységből tanultak, mint az összes költő, tanár, óvónő, minden énekesnő, jogász. Még ezt sem engedték meg nekem, hogy gyors-gépíróként dolgozzak, összezúztak 1986-ban végleg. Orbán Viktor tudta, hogy mik és kik tették meg politikusnak 1989-ben, amikor befejezték az angol kommunista kort Catejükkel, ami szintén én voltam. Ezt követően aláírtak mindannyian egy plakátot, kezdték a Pszichografológiáját a Bertalan utcának a szörnyekkel. Ismét eltelt 1995. óta húsz év, Orbán romániai tolvajként még mindig játszik, harminc év elmúltával, amióta feltették az elmeosztályát az ezer éves Talmudosok és a börtön kormányra.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Győzött Borsod megye 666 központja - az emberek felett
  2014-04-28 08:36:07, hétfő
 
  666, a fekete világ utcanépe Csepregi Éva báránnyal a Szentháromság kezdetével Illésnek korláti cigánytelepével, Ágnes asszonyaival, Metronak ortodoxokkal és szerbekkel, Omegával Debrecen és környéke cigány falvaival, Kósa vasfüggönyös parasztjaival, romániai vasfüggönyös fenyő kislány áldozókkal, Nagy Anna halál reformátusaival a Vörös Oroszlánnak, a fekete városával Romániának Torma Gedeon népével, a római egyházas 666 Vatikánjával, hatalmas csápoló népével a szentté vált vastrágya híveknek, melyeket egyesével mentettek meg sorsuktól a borsodi elmeosztályokkal emberek megáldozásával nyolcvan éve már győzött, valamennyi Vári, Újvári néven berendezett Újra várunk rád Illés apokalipipszis romániai Krisztusával, a börtön feszületesekkel, börtön nyaralóival, indiai cigánytelepével Romániának, Pszichografológiájával a szörnyeknek, valamennyi atlantiszi Halak szülöttjével a világnak énekesként Gina Lolobrigidával, Rózsafákkal. Átléptek a világ kezdete beállítása felett a magyar-német zsidóknak a családommal, egyből születésemkor a 130 éves Rákóczi térükhöz, azok hosszabbításával több fokon, tisztulásukkal. A Keresztöltés hosszabbította a családot, meg az Időjelek Rákóczi téri coca-colás jellel megjelöltjei, a reformátusokkal együtt, mint amelyeken egyesével mentek végig áldozásunkkal, folyamatosan gyilkolva helyettük. Valamennyien adventi 666 berendezésűek Farkasok kezdetével, állandó honfoglalók. Győztek a honfoglaló bolondok libás kezdetével a romániai történelemnek, Tasnak, Izraellel, mint Nyomorultak kezdetével. Ott van a 666 rokonsága Ázsiában és Barziliában.
Győztek a kommunista csapások Kubában a nevemmel szőkeként, Vietnámban, a punkok műanyag kommunizmussal, valamennyi termékenységi néppel, amelyik miatt megtámadtak engem cigánysággal, azok jelentik itt őket. Győztek a szlovákok nincsenként Farkas Gábor üvegiskolába vitele óta a Tóthokkal, nevünk felvevőivel. Győzött a német skizopren refrén Müllerékkel. Győzött a miskolci náci központ a politikusaikkal együtt. Győzött a 666 szőke kiválasztott népe valamennyi karmikus Erikával, Ildikóval, mint előző életükben erkölcstelenekkel, minden deformációjával a harcosoknak, mint emberiség ellenes csapásoknak, valamennyi Gabriellával, nyanyával.
Győzött a Gáborok sötétkapus dögnépe születésem óta Papadimitru kezdetével. Győztek az 1956-os lincselői borsodiaknak, a pesti és borsodi orvosok, valamennyi elmeosztály együttesével, énekesével a kommunistáknak. Győztek az ezeréves karmikus reformátusok, nem játszották el szerepeiket. Ilyen harcot a világ még nem látott, mint amit a 666 vadállata hajtott végre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állapot tartósítója az értelmiség legyőzőknek
  2014-04-27 07:52:56, vasárnap
 
  2004-ben már hat éve koldultattak ismételve az 1967-es felemelt, médiába és politikába vitt belőlünk született Nyomorultak sorsát a sziklai koldusokkal. Avonosokkal Illyés Gyula könyvéből pokol angyalai kezdet óta ócska eper jeles ruhájával a Kiss Tábornok utcának, ómasztai pincésekkel, szenes cigánysággal, Pszichografológiájával a német-magyar poltikai skizopreneknek cigányság és egész kelet egyetlen áldozással történő felemelésével Ágnesek kezdetével, reformátusokkal, Halak szülöttekkel Gina Lolobrigádával Antal Imrével és Vitray Tamással. A koldultatásunk a születési kezdetem megmentett határlezáró Varga, lábmegrántó Varsányi, Rákóczi tér Ágnes református halak és családja hosszabbításaként Bodor lírai karámnak Nyíregyházának, Molnár Katalin néven a Molnár Rákóczi tériek, Rózsák boszorkányként romániai csapásként, s a egész Miskolc újhelyi támadói helyett és általuk történt, így élnek már kilencven éve alkoholizálva, túszként tartva engem külföldön rima Jeruzsálem csapásai.

2004-ben a menhely Müller Péterrel az állandó hangelvevőmhez érve megszüntette a hangomat végleg, majd folytatta a város csapásai helyetti gyilkosságokat, miközben operafesztivált rendezett, Mária evangéliumával a pszichografológiából.

Ekkor a két gyerekem és anyám, mikor Horváth Bercis ember áldozó Margaréta Ringy-Rongy király magyar pojáca kommunistái berendezésével Törőcsik Mari kezdete óta - én voltam a Ringy-rongy király a pojáca ismétlésben vasgyári munkásával a Horváthoknak, Horváth adott kölcsön egyedül pénzt kenyérre a kisboltjában - bevitettek a pszichiátriára a koldulás miatt. Ekkor fejezték be Branyiczky Mihály és felesége füves mókus rendi barziliai gyilkosságát Liptai elmeosztályával újhelyi tömeggyilkossággal, mindenki megtámadásával a két elmeosztályával Csiba Gábornak saját csapásaiként.

Állapot tartósító injekciót kaptam, mai napig kapom gyógyszere helyett a lábaim tönkretevőinek, amivel az értelmiség legyőzö csapásaimat tartósítják a két elmeosztály helyett az általuk odatett pszichiáterektől, dr. Tűzkő Judit szőke nemi csapástól és Vaszily Mária elmeosztályától a börtön gyilkosok és cigányság emelőinek Dávid Mónikával együtt. Az összes Mariannát itt ismételték Krencsey Marianna visszahozásával, Veronikákkal együtt a bérma keresztnevemből, Debreczeni névvel Debreczen és környéki dögjeinek kitermelésével, beiskolázásával a gyerekeiknek is ismétlésben. Az Omega a Bogi-wogi klubbal kezdett születésemkor Benkő anyám apjának támadásának ismétlőivel, szentháromsággal a vasfüggönyösöktől.

1990-ben csokit ettek azok, amik a csokis pokol angyalai kezdetben nagyapa gyilkolásával éltek, Jenei mucus leszbikusként, helyette iszonyatot hajtottak végre Müllerékkel, s sokan mások, ekkor csokit kerestek a zsebemben, s kezdték előlről a vas erdélyi csapások nemeseinek futtatását az indiai cigánysággal, Villa Európaként megírott távcsöves csillagászával a Ringy-rongy király kommunistáinak korláti kezdettel és berendezéssel Illés apokalipszisből Frei Tamás bal vállam megrontójának börtönével, amelyik azóta körbe utazta a világot, amióta engem legyilkoltak egy apokaliptikus csapás helyett. 2005-ben már az egész Szentpéteri kórház területén és a Katowice központot ismételték a lakosok helyetti ember áldozásban az 1956-os kék busz útvonal kivégzőivel, lincselőivel Dávid Mónika népének, az elmeosztály csapásaival, amik egyházakat alapítottak hetven évet visszamenve időben Kisgazda párt elmeosztályával, G. Maczó Ágnes magyar hintás kislányával az Ágnes bútorszalonjának Miskolcnak.

A borsodi börtön végig a cigányság helyett gyilkolt minket, meg már ekkor csak elme egyházakat emelt írásaimon és a rajtunk végrehajtott történelmi cserépkor ismétlésével.

1995-ben előlről kezdték a vasfüggöny lezárást Vargával, lábam megtámadását Vargák és Jakabok, parkinsón kórosok helyett. Ekkor ismét beiskolázták pénzügyibe, jogi egyetemre, tanárnak, rendőrnek, vámügyőrnek, művésznek, költőnek Dudás Sándor rima jeruzsálemes sorsát folyamatosan hozva azzal, hogy én vagyok a költő 1983. óta bárányként. Így a Vargák arca ismerős és én nem lehettem semmi sem, amit berendeztek a borsodi jogászok is, megszégyenítve engem, hogy a menhely helyett varrónő voltam Varró nevekkel.

Miskolc városa a megyei 666 központjával minden romániai csapásként megmenekült embereken végrehajtott csapásaival, megölésükkel. A túszként tartott embereket megölte, az öcsémet a római egyház kenyér szentelőinek emelésekor az elmeosztályról 2007-ben csúnyán eldeformálva, koldultatva az újhelyi posta előtt, Katona Klári babos kendős kivégzőivel, amivel rám támadtak 1986-ban azzal, hogy árat kell fizetni az énekeseknek az újhelyi Gyöngyvirág presszó sátánista cigány zenészeivel, a cigánytelepével a babos kendősöknek. Ezek a sátánisták járnak a Nyírő Gyula zsidóival. Nagybátyámat Zorán ismételt mentésekor megölték, mint a nagynénémet, a többieket megcsonkították. Az összes adventi könyv apokalipszis reformátusának sorsát rajtunk végrehajtották, belőlem van Kriza Ákos polgármestere az elmének, mint felesége egyetlen gyógyítóként két keresztnévvel Orbán Viktor nyomorultjaként pszichiáterként kiválasztva, László Zsuzsanna, már húsz éve tart a Dávid Mónika Rákóczi téri és börtön gyilkossága skizoprenként, amit nekem mondott, hogy én hogy viselkedtem két elmeosztály és a bestia, meg Zöld Medeia, sötétkapusok támadásakor, ami gyaláz már húsz éve Csiba Gábor népeként. Valamennyi Gábor jeruzsálemi csapásként idevaló, mint a politikai Ringasd el magad születési kezdetem Presser Gáborral jeruzsálemi Szörnyeteg koporsójával, már 1998. óta ismétli az ember gyilkosságát, most fognak országos turnéra menni.

Nem volt felemelve a vasfüggöny, ez az egész médiát jelenti sakk-kártyájával 666 Sophia Lorenjének, a 666 központ tette a poltikusait az elmeosztályának, ami folyamatosan történik. Nekem egyikhez sincs közöm, felderíteni, hogy mikor ki helyett támadtak ránk, szinte lehetetlen, mindegyik Katalin néven szerepel már ember gyilkosként. Miskolc átadta az ötezredik laptopját Kriza Ákos elmeosztályával a vasfüggönyös avasi tanulónak, új üzem alapjait teszi le a romániai Rákóczi tér és az összes kapu berendezett népe. Még Koltay Gábor miatt is megtámadtak, hogy idevaló Miskolcra, valamennyi borsodi elment helyett, sorsát és könyvét végrehajtva. Menyhérttel hozták ide a cigány tolvajokat ezelőtt hét évvel, engem koldultattak öcsémmel helyettük, szív infarktusos halálra voltak megírva, így gyilkolnak.

A megye a bal fülemet a zöld-kék szemű spanyol pusztító társával 1977-ben törte össze, azóta születnek a süketek, most rengeteg hallás centrumot hoztak létre a bal fülem támadóikor a menhely romániai cigánytelepével a 666 borsodi központnak. A spanyol pusztító szőke, Kos-nő sorsát Müller hajtotta végre a bal fülembe iszonyat tevésével, melyet ismételtek itt 1998-ban a suttogójának a Zoltán Erika szerelemre született japán gésának a 666 központból.

1983-ban rendezték be a 130 éves történelmét a 666 központnak valamennyi csapásával Romániának a Bertalan utcához az Émásszal, magyarok és emberek gyilkosaként, amit ismétlésekor új épületbe vittek, megrefomáltak.

El-vis Presley ekkor kezdődött előlről, mint kutyája a 666 központnak Józsefvárosiakkal együtt, azért támadtak rám, mert Elvis félt halála előtt, felpuffadt, falloszként állítólag botot tett be magának. Tudtommal a Szörnyeteg koporsójával együtt gyilkoltak, ez volt a hol-o-kauszt trianoni időben, mert állandóan ismételtek, ezúttal emberek áldozásával valamennyi Krisztusával a bábkirályoknak, amik kimentek Amerikába festményeikkel együtt Debrecenből is. Komár koma árként farkas ár jelentéssel ismételte fehér sáljával a házunknak Elvis számait Kordával, szintén fehér sálasként, ők lettek helyettük gazdaggá téve.
Benkő Dániel kottája is előkerült a Blankájával, amit megtanultam ekkor ismét elővéve a gitárt játszani, előlről kezdték anyám apjának a sorsát, mint itt szombathelyi Benkő Sándor berendezésével 1998-ban magyarok támadóival emberen születése óta végrehajtott apokalipszisükkel.

Az 1983. óta kiadott filmek és könyvek jelentik a 666 központot Kormossal, átírt mesékkel Jancsi és Juliskával Balázsné sátánista utcanépének, amik körben vannak rajtam húsz éve, mint anyám anyjának gyalázói elmeosztályon kívül a korláti 666 központból. A nácik megmentve fóbiájuktól, megszépültek a csonkítók, nem szőrösök, nincsen kinövésük, megvan a foguk, szép a hajuk, vénuszi a testalkatuk, csengő beszéd és énekhangjuk van. Ez mind bűnnek számított az értelmellel együtt, ezt jelenti az értelmiség legyőző Borsod teljes egésze 130 éve valamennyi betegségével, ami csapásként előző életében élt. Ennyit az elme egészségügyéről.

1986-ban a cigánytelepe a Gyöngyvirág kávéház zenészeinek magánál tartotta az összegyűjtött összes kottámat, a Kedvencek régi slágerek gyűjteményét, a Táncdalfesztiválok vasfüggönyösöseinek kottáit, Elwis kottát, Cseh Tamás 666 szöveggyűjteményét Dinnyés Lajos börtön képviseletével a római egyházas egykori időnek, ahonnan indultak. Egy cigánylemezt is kaptam az Omega Babílonjához, melyet akkor építettek és a Révész vigyázz a madárra lemezéhez, Rutkay Éva kislemezéhez, ET-hez, ezeket egyszer sem tudtam meghallgatni Michael Jackson lemezével együtt, innen erednek. Czigány György születésével kezdődött a Pszichografológia alapján Ágnes Pszichével a cigányság és keleti nép emelése születésem óta az én áldozásommal a leszbi Ágnes helyett, ezek a nemesek az elmeosztályról az egész világon, habsburgokkal együtt, Pá-ger történelemből.

Visszatérve az injekcióhoz, melyet először Somlyai adott be befulladásomkor 1997-ben dr. Melion József Emlék M-nek elpörölésével G. Maczó Ágnes Mákostésztás magyar hintás kislány helyett Ilés apokalipszis szerint egy cigányasszonnyal együtt, petefészek dugulást okozva, 37 évesen klimaxoltatni akartak, vagyis az emberség ellenes gyilkosságban emberséget szándékoztak és halattak ki a médiával, ők szülnek, s támadnak, ha baja van az utódnak, mint elme csapásnak. Kutatják a skizoprenia titkát, minden miatt kilencven éve támadnak, amiért létrehozták őket gondolkozás nélkül, szivacsos aggyal, nyak nélkül, szőrösen, Marsi Anikó szájával, bűzzel, vagy bármivel, ami az embereknél számukra tökéletes volt, erről szólt a születésem óta tartó deformációja a 666 megyéjének.

Tartósítják a Sátánt a nyakamban és a fejemben, amiért a két utcai börtön berendezés miatt, melyek apokaliopszisét születésem óta hajtják végre ismételten rám támadtak negyven éves koromban, kínzással cipelve Sátán feleségeként. Tartósítják az összes értelmiség legyőző elme csapását.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ének az esőben, Dodo, Szomorú vasárnap szembesítő film
  2014-04-27 07:42:06, vasárnap
 
  Az ének az esőben című 1952-ben készült filmet az esernyővel beállított értelmiség legyőző elme média Szandi orosz cigánytelepével, Józsefvárossal Dolly beállításával, Forgószél beállításával a Heti hetest közvetítőknek, köztük Staller Ilona Rákóczi terének, Hevesi Tamásnak Heves megye helyett, s még amiket Vas Tiborék pszichopatái nem adtak ki Új Bekezdésben az apokalipszishez 1991-ben Urbán Tibor szerepjátékait nem vállaló elmeosztályával Szikszóval, mint apokaliptikus központtal könyvei végrehajtása szerint itt, ide vannak beállítva a könyveikkel, apácáikkal.

Értelmiség legyőzés születésem előtt kezdődött a film alapján a börtön és elmék végrehajtásában miskolciakkal, innen vett neveikkel a médikus elmeosztálynak. A szőke Lina kiválasztott színésznője az elmeosztálynak, mint minden szőke miatt Gábor Zsazsa kilencven éve óta a Zöld Medeia suttogójának, Lina miatt is embereket támadtak meg a kimentett értelmiség legyőző csapásaival a Bertalan utcának 1998-as ismétlésekor az 1983-as támadásomat.
Kathy már Katalin könyvbe lett téve, Cosmo Cosmopolitant jelent táncosként, Don az orosz apokalipszist, ők is értelmiség legyőzők Orosz neveivel a borsodiaknak, itt Orosz B. Erika helyetti gyilklosság sorozatban ismételték az összes orosz történelmet a média filmjeivel együtt.

Dodos A kis kerítőnő című film 1999-ben, ismételt megtámadásomkor skizopren refrenekkel készült, de születésem utáni óvodás kori fiú társam nevét rendezték be a szőke amerikai angyalka mellé játékként, vagyis itt ismételték az amerikai szőke gyermekek értelmiség legyőzését.

Szomorú vasárnap már ismét születési kezdetem az iskolai takarító nevéből Marozsán Erika színésznővel, Grillus Dorka Pandorás - minden Dórát jelent Porácsné helyetti előző élete miatti Bodrogba fojtásom kezdetével a kiliáni elmeosztálynak Erdős Bandival és bátyám hidegkék lakatos szemével az elvitteknek Molnár Csaba hosszabbításával Miskolc városának. Minden Erika és Ildikó apokaliptikus romániai csapások sorsát rajtam hajtották végre 1983-ig, majd ismétlésben egymás után, itt ismét 1998-ban, illetve folyamatosan mai napig. Itt most az epres ócska ruha ismétlésből Eperjesi Erika az operett sztár nyomorultként, mint a többi szőke Merlin Monroe Homonnay utalásával, amelyik idetartozott Esze Tamás iskolai tanárként. Már ezt nem lehet jóvátenni, hogy a két utca helyett, Jakubcsek helyett senki sem szerethetett és tisztelhetett, meggyaláztak a gyerekeim előtt 1986-ban az utcanépek Erikák helyett az emeletes ágy alsó részén a börtön kivégzőivel.

A szomorú vasárnapot a borsodi Seress kenyérből Seress Dezső írta, mégpedig a 666 borsodi központ szív ellenes táncdalainak kezdetekor. A főnix a két utcai apokalipszistől így lett megmentve, Csepregi Éva szőke bárányával a börtönnek bárány áldozásommal Derláné Éva náci báránnyal együtt.

A szomorú vasárnapot a Focusos hamburgi börtön állította be filmként, az a börtön, amelyik az RTL klubot fizeti és valamennyi csapásomat végig közvetítette Holló Márta leninvárosi Alexandriai Katalin kerékbetörés kezdetével és Marsi Anikóval, mint Jupiter-lány kalandjai nevével elmeosztály képviseletében Palik férjével az összes Pálnak.
Grillus Dorka zsidóival így került be A szomorú vasárnapba emberiség ellenesként. Születésemkor emberekkel kezdték előlről a magyarok ellenes szív-gyilkosságot a tiszta hang és szépen beszélés miatt, értelmiség legyőzésként az egész médiájával az 1995-ben elmére nem vissza nem menteknek.

Az összes filmet így kell megnézni, mivel valamennyi át van írva, mint a régi magyar Kátyis Rózsa füves boszorkány és többi film. Még Kabos miatt is rám támadtak, hogy éhen halt Amerikában, holott a médikusok mindig visszamentek az elmeosztályra, nyolcvan éve nem teszik Majláth Júlia szerint, embernél különb élettel dicsekszenek az elmeosztály csapásai.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: A kis kerítőnő (Huncut angyalka) 1999.
  2014-04-26 15:37:04, szombat
 
  Kohut Katalin: A kis kerítőnő (Huncut angyalka) 1999.

Színes, magyarul beszélő amerikai vígjáték 91 perces

rendező: Bryan Michael Stoller
forgatókönyvíró: Bryan Michael Stoller
zeneszerző: Greg Edmonson
operatőr: Bruce Alan Greene
producer: Eric Abrahamson, Bryan Michael Stoller
vágó: Stephen Adrianson

szereplő(k): 
Dean Winters (Harrison Tyler)
Yasmine Bleeth (Holly Anderson)
James Earl Jones (bíró)
Loraine Ansell (Melissa Morrison)
Richard Eden (Fred)
Emily Mae Young (Jenny Morrison)

Harrison íróként szeretné megkeresni kenyerét, ezért olyan jellegű könyveket ír, melyeket szerinte el lehetne adni: horrorosokat, krimiket.
Folyamatosan kapja a kiadóktól az elutasító leveleket, melyeket kitűz a bérelt háza szobájának falára. Nem tudja fizetni a ház bérlési díját, melyben addig lakhat, míg el nem adják.

Reggelizni egy közeli vendéglátó helyre jár, közben elolvassa az aznapi újságot. Egyik reggel csodálatos látvány tárul szemei elé: Holly közeledik vénuszi testalkatával, tökéletes arcával, barna hajzuhatag koronájával, melyet lágyan fúj a szél. A lánynak minden része tökéletes, mosolya lebilincselő. Kutyájával, Bogelloval tart a reggeliző hely felé. Harrison nem tudja megállni, hogy meg ne szólítsa, felkínálja neki az aznapi sajtóanyagot elolvasásra, de Holly még meg sem mondja a nevét. Már egyszer csalódott, nagyon megégette magát, azóta nem vesz tudomást a másik nemről.

Telefon csörgéssel jelentkezik az ajtó előtt álló hét éve életéből eltűnt osztálytársa, régi szerelme, Melissa. Egy hat éves kislánnyal érkezik, Jennyvel, akit Harrison gondjaira bíz tíz nap időtartamra, míg ő Kanadába utazik, mint ügyvéd a kamarába választott párjával. Nincs közben ideje a gyerekre, a férj jelöltjének pedig nincs a gyerekekhez türelme.

Jenny korához képest nagyon felnőttesen beszélő és gondolkodó kislány, úgy viselkedik, mint egy született diplomata, mindenkit meghódít rövid idő alatt.
Másnap a reggelinél észreveszi, hogy Harrisonnak tetszik Holly, aki pár asztallal odébb ül. Odamegy a lányhoz, bemutatkozik és átadja a névjegykártyáját.

Hamar kialakul Harrison és Jenny között az apa és kislány kapcsolat, közös játékokkal együtt. Megszeretik egymást. Egyik játékuk Dodoval a plüsszállattal apa-gyerek meséit Jenny diktafonra veszi és megkéri Hollyt, aki titkárnőként dolgozik, hogy gépelje le. Becsomagolja Dodot a kész gyerekmesék mellé és feladják az egyik kiadónak.

Melissa megkéri, hogy faxolja el a gyerek útlevelét, közben kezébe kerül a születési anyakönyvi kivonata, melyből megtudja, hogy valóban ő az apja Jennynek, de nemsokára megérkezik az anya is, hogy elvigye a kislányt Kanadába magával.
Harrison és Molly közötti titkos közvetítésnek Jenny segítségével meglesz az eredménye. Mindketten vigasztalhatatlanok Jenny elvesztése miatt, hiányát semmivel sem lehet betölteni, de mivel a férfinek még munkahelye sincsen, semmi reménye arra, hogy a kislány feletti gyámságot gyakorolhassa, hogy együtt éljék életüket és még a házból is el kell költöznie, mert eladták.

Mi lesz vajon Jenny sorsa apjától elválasztva? Hogyan reagál a kiadó a Dodos gyerekkönyv anyagokra? A választ megtudhatják, ha megnézik ezt az igazán szórakoztató filmet a kis cserfes angyallányról.

A filmet itt tekinthetik meg:

https://www.youtube.com/watch?v=UvwB2a6lxmQ

Jó szórakozást kívánok!

2014. április 26.
 
 
0 komment , kategória:  Filmajánló  
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 77 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 161
  • e Hét: 569
  • e Hónap: 12274
  • e Év: 51275
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.