Belépés
basstechman.blog.xfree.hu
Az "elegancia" mögött. Bass Techman
1983.10.13
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Az első hiba után
  2014-05-26 23:49:58, hétfő
 
  A most következő Marcell és Adrianna story sem mondható egy Rómeó és Júlia, vagy egy Trisztán és Izolda, mert hát nem mondhatni szép irodalmi műnek, és a történet sem szép, hanem inkább szánalmas. Pláne hogy a szereplők és a történet valós, csak Marcell és Adrianna keresztneve más. A vezetéknevük az nem, de az meg nem hangzik el.

Marcell és Adrianna megismerkedtek egy táncklubban. Táncban nagyon jól megtalálták a hangot, remekül tudtak együtt mozogni, átérezték egymást, és egy nagyon jó, összeszokott páros lettek. El is kezdtek emberileg is érdeklődni egymás iránt, és kiderült hogy nem csak a táncban vannak összhangban, de még emberileg is remekül megértik egymást, de nem is akármennyire: Szinte mindig ugyanazt mondták, egymás mondatait be tudták fejezni, órákig elbeszélgettek, és le nem szakadtak egymásról. Ha egy kis ideig nem találkoztak, már hiányoztak egymásnak, és szinte minden közös volt Bennük. Mindketten szinglik voltak, és külsőre is tetszettek egymásnak.

Idáig nagyon szép is minden, -sőt kicsit még tovább is-, hiszen összejöttek. Ebben a formában is minden ment tovább ugyanúgy, ahogy ismerkedésük alatt volt: Rengeteg közös program, mindent együtt csináltak, kicsit nem látták egymást, már hosszabban telt az idő mint alapból, és kapcsolatuk ez idő alatt csak mélyült, és komolyodott. Még azt is hajlamosak voltak elfelejteni, hogy semmi sem tökéletes.

És itt kezdődtek a bajok: Egyszer gondolt valamit Marci teljesen máshogy, mint Adri. Egyből lett nézeteltérés, vita és ijedtség, pedig teljesen apróságról volt szó. Adri aztán bepánikolt hogy mégsem olyan tökéletes ez, és menekülőre fogta a dolgot. Beijedt hogy minden rosszabb lesz az első hiba után, így Marci bármit is próbált tenni, bárhogy próbálta megmenteni a kapcsolatukat, Adri egyre feszültebb és paranoiásabb lett, majd minden, ami szép volt, egy pillanat alatt leomlott egy apró kis hiba miatt. Marci ugyan próbált kűzdeni, de Adri paranoiás volt. Szakítottak is. Adri azzal magyarázta, hogy nem működött, és nem Marci az igazi, stb stb...

Tanulság: A Rom-Fi az Romantic Fiction, mind filmben, mind regényben, mind társkereső oldalakon, mind facebook idézetekben. Fikció a tökéletesen működő egymásra találásról, és a hibátlan párkapcsolatokról, ami ha valóságban nem működik, legalább egy szép történetben legyen igaz. Még akkor sem valósak, ha nincsenek benne alienek, avatarok és tündék.

Hiba mindig van, azt kezelni kell. 100%-ig meg úgysem fogtok egyezni. Akkor meg egyébként is megismernétek egymásban a saját hibáitokat, és azért utálnátok egymást.

Bass Techman
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az irrealitás szingliséget okoz
  2014-05-23 22:27:57, péntek
 
  Klaudiána 20 és 30 év körüli lány. Jól is néz ki, és látszólag semmi baj nincs vele, mert közvetlen, kommunikatív és aranyos is. Mégis folyton szingli, és nem érti miért nincs egy normális pasi sem, és miért nem jön össze Neki senki. Nézzük meg milyen is Klaudiána egy kapcsolat alakulásakor:

Az első esetben amikor egy pasi udvarolt neki, jó ha egyáltalán kommunikált vele, de teljesen érdektelenül viselkedett. A srác össze is törhette magát, és még talán Neki is tetszett volna, de Klaudiána csak várt és érdektelenkedett. Végül a srác megunta ezt az egyoldalú hozzáállást, Klaudiánának tetszett a pasi, és nem értette, hogy miért fordult ki, de betudta annak, hogy nem tud küzdeni.

A második eset megegyezik Marietta és Tóni esetével, az "Ismerkedés ma" című fejezetből: Ott már azért Klaudiána is adott jeleket, de valahányszor a srác révbe ért volna, Klau visszalépett. A srác szintúgy megunta ezt egy idő után, Klau pedig ismét csak nem értette, hogy mi a baj, és ismét betudta annak, hogy ez a srác sem tud küzdeni.

Kezdett is már egyre idegesebb lenni, hogy ennyire nincs egy normális pasi sem, úgyhogy azon gondolkodott, hogy bekeményít most már, mert ha ennyire töketlenek, akkor csak erőlködjenek. A harmadik esetben már az eddiginél közelebb engedte magához a fiút, de elég egyoldalú volt itt is: Emóciót nem mutatott, ellenben szívesen beszélt arról, hogy kik jönnek be Neki, és kár hogy foglaltak. Hát ennek is hamar vége lett.

Egy negyedik esetben szintén közel engedte magához a fiút, de nem érezte azt elsőre, ahogy a Rom-Fi-kban ez lenni szokott, és belekötött mindenbe, mindentől idegbeteg lett, és minden apróságért szakítani akart a sráccal, hiszen a filmekben ez nem így volt, a facebookon lévő idézetek, meg nem így írták.

A story innentől lehetne irreális, mert hogy Klau ezeket torzítás nélkül elpanaszolta barátainak, de tényleg torzítás nélkül volt. Elmondták Neki, hogy talán nem kéne érdektelenül egyoldalúznia, hagyni kéne hogy kialakuljanak a dolgok, nem csak várni hogy a másik törje össze magát, hogy működjön a dolog, és nem beijedni az első hiba után. Magyarul normálisnak kéne lenni.

Klaudiána értetetlenül csak ennyit kérdezett:
- De most miért? Ezeket csak akkor kell, amikor már együtt vagyunk, és belé szerettem, nem?

Bass Techman
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ismerkedés ma
  2014-05-20 22:49:13, kedd
 
  Erről is írok majd egy bejegyzést, de most ezt is megelőzi egy ezzel kapcsolatos történet, ahogyan az illegetős storyval is volt. Illegetésben persze itt sem lesz hiány, bár ezúttal jóval többért, mint a visszajelzés. Marietta szerepében egy nő, Tóni szerepében egy férfi, akik között lezajlott ezen ismerkedési folyamat, bár ez a történet sokakra igaz, nem csak a karakternevek valódi személyére. Régen megismertük egymást és elég volt kölcsönösen megszeretni a másikat. De hogy is megy ez most?

Marietta megismerkedett egy fiúval Tónival. Beszélgettek, ismerkedtek, jól is érezték magukat egymás társaságában, kölcsönösen is vonzódtak egymáshoz. Szingli is volt mindkettő, úgyhogy adott is volt minden hogy összejöjjenek. Ám Marietta folyamatosan visszavett, amikor már egy hajszálon múlott az egész. Szinte hasonlóan, mint Hortenzia az előző történetben. Tóni küzdött is rendesen. Valahányszor mondhatni hogy révbe is ért, legközelebb mindig kezdhette elölről. Pedig Tóniról már rég lejött hogy nem egy csapodár gyerek, és szereti Mariettát, és Vele akar lenni, de Marietta csak nem hagyta ezt abba.

Tóniban is felmerült hogy Marietta csak játszik vele, de hát csak nem adta fel. Újra és újra eljátszották ezt, még Tóni ezt meg nem unta, és ott hagyta Mariettát. Tóni ki is akadt, ebben semmi különös nincs. Annál viccesebb, hogy Marietta fel is volt háborodva, hogy milyen férfi ez, nem küzd érte egy idő után, ezért nem is igazi férfi, és nincs ilyen, mert mind feladja.

Ki is posztolta facebookra, hogy "Az az igazi férfi, aki küzd egy nőért amikor nemet mond, nem azt aki másikat keres", csak hát azt felejtette el, hogy nem mondott nemet, csak hát mindig visszalépett egy lépést amikor már kezdtek nagyon jól alakulni a dolgok, hogy Tóni minél többet és jobbat kihozzon magából, határok nélkül.

Hiába. Illene tudni, hogy mit jelent a küzdelem, és hogy azt mikor szokták.

Bass Techman
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Visszajelzéses visszaélés
  2014-05-17 22:50:24, szombat
 
  Szomjaznak is rá elég keményen, és egyre inkább, na de kifogásnak sem rossz, ha az ember meggondolja magát időközben. Na de erről majd egy bejegyzésben írok, mert még mindig történtizálok ebben a hónapban. A téma azonban ez lesz a történetben. Mivel Hortenzia nevű nőismerősöm nincs, ezért a történetben szereplő nőt így hívják. Ugyan ez a helyzet Zalánnal, hiszen így fogják hívni a történetben szereplő férfit, és ilyen nevű ismerősöm sincs, a szereplők és a történet, viszont természetesen valós.

Hortenzia, mint ahogyan a legtöbben, kórosan fontosnak tartotta, hogy önbizalma toronymagasan legyen. Gyakran illegette is magát pasiknak, adta a félreérthető jeleket, de mindezek mondanivalóját meghagyta nonverbális és metakommunikációs szinten, arra az esetre, hogy ha a pasik többet akarnak Tőle, de ő nem, és ha felhozzák ezt Neki, joggal bele tudja magyarázni, hogy félreértették, és Ő nem mondott semmit, nem ígért semmit.

Az egyik ilyen áldozata volt Zalán. Megismerkedtek valahol. Mindketten közvetlenek voltak, megtalálták egymással a hangot, majd ment a flörtölgetés ezerrel: Hortenzia adta a félre érthetőbbnél félre érthetőbb jeleket, Zalán meg kapott rájuk. Hortenzia élvezte is hogy bejön Zalánnak, és hogy a fiú így hajt Rá. Talán még tetszett is Hortenziának is, csak aztán egy jelentéktelen eltéréstől, vagy egy apró hülyeségtől Hortenzia meggondolta magát, de az egojának ettől függetlenül jól esett Zalán udvarlási folyamata, főleg hogy a kettőjük kommunikációja egyre intimebb csipkelődésbe csapott át.

Csak hát Zalán meg egyre jobban belezúgott, és belehúzott ebbe az udvarlásba. Frusztrálta is rendesen, hogy minél jobban küzd, Hortenzia egyre hidegebb, és nem értette hogy miért, hiszen olyan jól megvoltak, és mi történhetett, hiszen semmi olyan nem történt, ami miatt meg kellett volna változnia a dolgoknak, és szinte azonnal is történt ez. Hortenzia nyilván nem vallotta be hogy nem akar semmit, csak élvezi a helyzetet, viszont ez a közeledés már teher Neki. És hát az ember nem tud tűrni a végtelenségig, pláne ha folyamatosan benne van olyan helyzetbe, ami őt kínozza. Zalán is kiborult egy idő után, és szembesítette az egésszel Hortenziát.

A történet innentől már sejthető, Hortenzia kivágta magát: Ő nem ígért semmit, nem mondott sosem olyat, hogy ez kölcsönös lenne, nem vette észre, hogy Zalán mást lát ezekben a "baráti csipkelődésekben", arról meg hogy mit látott bele Zalán, arról meg nem tehet. Kb. ugyanezzel magyarázta meg önmagának is Hortenzia ezt, ami az utolsó indok is volt, meg hogy ahhoz mi köze, hogy Zalán tiszta ideg, nem kérte hogy szeressen bele, és egyébként is Neki szükség van a visszajelzésekre, úgyhogy ezt meg lehetne érteni.

De hát egy ilyen világban, ahol nem mondjuk ki a dolgokat, hanem éreztetünk, mert azt nem lehet értelmesen számon kérni, előfordul ez.

És akkor még Hortenzia egész rendes volt, és nem folytattatta Zalánnal ezt a hiúságlegyezgetést azzal, hogy odaszúr a végére egy ilyet, hogy mondjuk, ha Zalán türelmesebb lett volna, még lehetett is volna köztük valami.

Bass Techman
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem megoldani hanem panaszkodni
  2014-05-14 20:35:40, szerda
 
  Kicsit elcsúsztam a történetekkel, de most mindent bepótoltam, így most egyszerre van 3 is. Kicsit összesűrűsödtek a tennivalók, és a jelenségek könnyebben ihletnek, mint a történetek, de már megígértem, hogy ebben a hónapban csak storyk lesznek, úgyhogy most már nem módosítom azt a részt azzal, hogy kiszedem ezt az ígéretet, úgyhogy mulassunk hát:

Eddig a storyk hülyeségek miatt össze nem jött kapcsolatokról, vagy már meglévő elcseszett párkapcsolatokról szóltak, házaspárokról még eddig nem írtam. Noha ez olyan csak annyi szerepe van ebben a házasságnak, hogy a történet két szereplője házasok voltak, és ugyanez akármilyen kapcsolatban megtörténhet, a hitelesség kedvéért Matild és Szilveszter a történetben is házasok lesznek, ha már a keresztnevük nem ugyanaz, mint a valós életben.

Matild egy közvetlen, laza, szórakoztató nő volt, csak éppen tudatosan nem lehetett rajta kiigazodni. Szilveszter pedig kissé hirtelen természetű, de egy teljesen normális, jó humorú férfi volt, értékrendileg kicsit hagyományosabb mint felesége. Matild nem igazán ült le megbeszélni a férjével, ha valami nem tetszett Neki amit csinált, inkább csak célozgatott, utalgatott rá, vagy átment durcásba és érdektelenbe, flegmán reagálva, hogy semmi baja nincs, ha Szilveszter kérdezte volna. Kezdett is Matild elgondolkodni hogy nincs túl sok értelem meg alkalmatosság ebben a Szilveszterben, így elkezdte csinálni a dolgait Ő is. Amikor Szilveszter ezekre rákérdezett, hogy miért, Matild tette a skizofrémet, vagy elkezdett irreális dolgokkal előállni kifogásnak, amit értelmes ember nem tudott felfogni hogy ezekkel mi a baj, vagy elkezdett hiszti rohamot generálni, és paráztatni Szilvesztert hogy kárt csinál magában. Szilveszter nem bírta már ezt idegileg, és egyre ingerültebb, feszültebb lett, és távolodott el egyre jobban Matildtól, de kettőjük közül Ő nem felejtette el hogy jó is volt valamikor, és nem akarta feladni ezt a házasságot, hátha.

Matild azóta is panaszkodik fűnek fának, hogy milyen indulatos, agresszív és érdektelen a férje, és nem érti hogy miért, hisz otthon is olyan, mint amilyennek mutatja magát emberek között, hogy szimpatikus legyen. Néha ugyan elszólja Magát, de akik fel akarják szedni, vagy jól érzik Magukat a közelében, azokat ez nem érdekli.

Az ilyenek szoktak úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy tudják mi a baj Önmagukkal, és nem azért panaszkodnak, hogy megértsék miért van ez, hanem hogy együtt érezzenek Velük, és Őt értsék meg.

Bass Techman
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mik az értékek?
  2014-05-11 23:17:27, vasárnap
 
  Egy tipikus párkapcsolatról írok most, mely egy külsőre és igényekre felstuffolt, de amúgy teljesen hétköznapi lányról, és egy gazdag pasiról szól. A kapcsolat természetesen nem boldog, harmonikus, kiegyensúlyozott, de legalább anyagilag bebiztosított. De hogy akkor miért nem működött a dolog? Valós keresztneveket nem használunk, úgyhogy a csajt most Rékának, a pasit meg Gergőnek hívjuk. (A történetekben használt keresztnevek, még csak nem is hasonlítanak sosem a valódi szereplők keresztneveihez.)

Réka az átlagos középosztály családból származó, csillogára és pörgésre vágyó csaj, eléggé szeretett szolizni, festeni, sminkelni, de hát az sose baj, ha valaki szeret jól kinézni, meg hát tudta hogy ez jön be az "igényesebb" pasiknak. Megismerkedett a jó állású Gergővel, kinek lógott az ezüstóra a csuklóján, feszült a testén a márkás ing, körül vette egy nagy luxus autó, és egy modern dizájnú lakásban lakott, ami már azért felért majdnem egy apartmannal. Az előbb felsorolt értékek teljesen megfogták Rékát. Gergőnek is tetszett ez a fullos csaj, össze is jöttek. Úgy tűnt ennyi elég is lesz, de hát Réka belsőleg meg ugyanarra vágyott mint egy normális szerelemben.

De mi is történt? Gergő nem nagyon foglalkozott Vele, szinte csak a kirakatba tette oda, tárgyként kezelte, ha valamivel megbántotta volna, vagy látta hogy Réka hidegült el, azt elintézte egy hatalmas rózsacsokorral, vagy valami ékszerrel, vagy pénzzel hogy menjen el vásárolni magának valamit. Réka szenvedett is rendesen ebben a kapcsolatban, de nem akart kilépni belőle, hisz mégis akkora az anyagi biztonság, meg olyan szép ajándékokat kap. Bár az is igaz, hogy amikor Gergőnek kicsit nehezebben meg az üzlet, Réka elkezdett hidegülni.

Miután a Réka panaszkodási rohamától felhergelt emberek elővették sorra Gergőt, hogy mégis hogy lehet nővel így bánni, Gergő ezt válaszolta:

"- A pénzem miatt van Velem, ha rosszabbul mennének a dolgok, vagy elveszítenék mindent, azonnal elhagyna, mert a személyem kevés lenne neki, akármennyire is szeretném. Hogy tudjam így komolyan venni? Hogy tudjak így érzelmileg kötődni Hozzá? Tényleg azon kéne rettegjek, hogy amint megszűnne a jó lét, elveszíteném Őt is, az meg már mindegy hogy szenvedek?"

Ez a történet manapság igaz olyanokra is, akik ugyan nem gazdagok, de Velük vannak, mert van pénzük, lakásuk és autójuk, még ha egyik se luxus. Persze ugyanúgy csodálkoznak, ha így kezelik Őket.

Bass Techman
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ennél még az előző is jobb volt
  2014-05-08 22:38:58, csütörtök
 
  E rövid de velős történet egy fiúról szól, aki hülyét kapott attól, hogy a barátnője folyton meg akarta változtatni, hogy még inkább olyan legyen, mint amilyen az ízlése. A fiút természetesen bosszantotta a dolog, és egy idő után szakított vele. Na de akikkel utána összejött... Hát ironikusan szólva tudott onnantól viszonyítási alapot tenni köztük, és korábbi exe között. Azért ironikusan szólva, mert elég durva, hogy pont így és ettől. A fiút nevezzük Ferinek, az exét pedig akkor már Franciskának. Az utána lévő csajokat meg mindegy hogy hívjuk, mert ugyanazt csinálták.

Feri és Franciska összejöttek. Feri szerette is Cisit. Cisi is Ferit, de nem volt teljesen az izése Feri, de ezeken úgy gondolta lehet változtatni, na meg alapvetően csomó minden volt Feriben, amiért Cisi oda is volt, amik meg eltértek Cisi izésétől, azok teljesen elhanyagolható és elfogadható dolgok is lettek volna, de telhetetlen volt a csaj. Egyre jobban és hangosabban erőszakoskodott és próbálta változtatni Ferit a saját irányába. Feri persze joggal lett ideges, hogy Ő úgy szereti Cisit ahogy van, Cisi viszont egyfolytában meg akarja változtatni. Próbálta Vele megbeszélni a dolgokat, de nem volt sok értelme, majd mikor már Feri besokallt ettől, szakított Csiszivel. Ezek után persze erre vágyott Feri, hogy elfogadják olyannak amilyen.

Még Csiszi talált Magának valakit, aki állt elébe, mert örült hogy lett barátnője, Feri belebotlott kétszer is olyan nőbe, aki az első dolog után, ami nem tetszett Neki, azonnal dobta, méghozzá valami hülye kifogással. Megváltoztak a nők hiába. De a férfiak is egyre megalkuvóbbak, már-már túlerőltetve.

Az irónia pedig az, hogy Ferink rosszabb hülye szokásból jött rá hogy ennél még az exe hülye szokása is jobb volt.

A történet mondanivalója persze félreérthető lehet, mert nem azt közvetítené, hogy becsüljétek meg azt akik meg akarnak Titeket változtatni, mert hogy legalább kelletek Nekik, hanem hogy ilyen ironikus helyzetek is vannak.

Bass Techman
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kifogásról kifogásra
  2014-05-05 22:44:20, hétfő
 
  Mint tudjuk egyszerűbb találni valami hülye ki fogást, mint egyenesen megmondani, mi a probléma. Vagy azért mert így kényelmesebb, vagy azért mert fél a következményektől, vagy azért mert fél hogy megoldás születik rá, és ez kínos lenne, mert nem akarja, vagy csak szimplán nem lehet akkor következetes. Még Én is írtam erről, és most is fogok, de ezúttal egy történet keretében. Minél nehezebb valamit kezelni, annál jobb az kifogásnak.

A történet egy fiúról szól kit lekoptattak valami kifogással, viszont kibuktak a dolgok. A fiút nevezzük most Antinak, a lányokat meg Ritának és Zitának. A való életben persze mindháromnak más a nevük, de elég az ha a story valós.

Anti egy túlsúlyos fiú volt. Ez időben a lányok a vékony srácokat szerették elvileg. Nem is volt túlzottan helyén az önbizalma, de úgy volt vele egy idő után, hogy már csak azért is elébe megy a dolgokba, a legrosszabb, ami történhet, hogy kosarat kap. Annál rosszabb meg nem lehet, azt már úgyis megszokta. Találkozott hát Ritával. Meg is fogta a személyisége Antinak, csak hát ez a túlsúly vállalhatatlan. Küzdött is a csaj magával hogy nem volna rossz, nem volna rossz, de mégis hogy mutatnának már együtt. Ezt persze nem mondta meg Neki, hanem hogy nem tudja miért, csak hogy nem. Minden rendben van, de valamiért nem. Megmagyarázhatatlan ok. Anti ezzel falhoz állítva, mert hát kedves fiú, nem fogja kierőszakolni belőle.

Eltelt egy kis idő, és megtörtént a csoda. Anti összekapta magát és lefogyott. Hogy ez is közre játszott e, vagy hogy alapból is zavarta a dolog, az mindegy, mindkettő közre játszott. Megismerkedett Zitával. A dejavu persze beütött, mert Zita ugyanúgy volt Antival, mint Rita, csak ő meg a testes fiúkat szerette. Anti kész is volt már a dolgoktól, de mivel elvileg csak ez az akadály, hát nem adta fel a dolgot, de nem testesedett vissza, ha már lefogyott.

Anti külön bekészült attól, mikor Zita összejött egy legalább olyan vékony pasival, mint Ő maga. Kérdezte is hogy most ezt hogy, hiszen nem szereti a vékony pasikat.
Válasz erre: "Igen, de úgy megfogott a személyisége, hogy nem tudom, elfogott valami megmagyarázhatatlan érzés, meg volt a szikra, olyannyira hogy ez nem is érdekel hogy vékony, hisz pont ilyennek szeretem."

Hiába, ez a megmagyarázhatatlan dolog téma infantilis, gyerekes, de hát jó kifogás, hisz kössön már bele úgy, hogy ne lehessen egy jó kis sértődés ütőlapnak. A testalkatot meg nem egyszerű formálni, az is jó kifogás. A horoszkópokról nem is beszélve, de ez már egy másik story lesz, ami még ennél és agybajosabb lesz.

Ennél szemetebb már csak az lett volna, ha Anti elkezdett volna hízni, és Zitának az lenne a kifogása, hogy megváltozott az ízlése.

Bass Techman
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Élni és élni hagyni (de csak Velem)
  2014-05-02 21:37:32, péntek
 
  Régen storyzgattam már hó végente, és most sem fogok, mert arra gondoltam, hogy most egész hónapban fogok, behozva a lemaradást.

Májusi első történetünk egy hülyeség miatt létre nem jött párkapcsolatról szólt, melyből még hősnőnk nem is tanult, de még ki is akadt a férfi hozzáállásán. A fiút nevezzük Eriknek, a lányt akkor meg már Erikának. Azt már csak le se írom, hogy a valós életben más a nevük, mert ez többekre is igaz volt.

Erika és Erik találkoztak egy szórakozóhelyen. Hamar megtalálták a hangot, és jól is érezték Magukat egymás társaságában egész este. Erikát, aki amúgy hülyét kap az életunt, otthonülős, unalmas fazonoktól, nagyon megfogta Erik pörgős személyisége, közvetlen stílusa, és lendületes életvitele. Bele is zúgott egyre jobban Erikbe, és nem volt türelme kivárni hogy alakuljanak a dolgok, és annyira tetszett Neki, hogy félt hogy ha nem csap le rá, másé lesz.

Itt kezdődtek a bajok: Elkezdte állandóan hívogatni, szinte már vallatóan kérdezgette, mit csinál, mi van vele, merre jár. Ha véletlenül nem akart Erik találkozni Vele, vagy nem akarta hogy Ő is odamenjen, egyből elkezdett kombinálni, ami odáig fajult, hogy minden mondatát kiforgatta Eriknek, ami kétértelmű, vagy diplomatikus, és nem szól beleköthetetlenül arról, ami Erikának tetszik.

Eriket elborzasztotta ez a kisajátítás, és hogy Erika rátelepszik, és egyre kevésbé kezdett érdeklődni iránta, sőt már egyre inkább tartotta távol Magától. Erika persze nem hogy nem vette észre Magát, és nem hogy nem vett visszább, még pánikba is esett, majd hiszti rohamot kapott, és letámadta Eriket. Erik, amikor megmondta a szemébe, hogy mi a baj Vele, jött az hogy mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van, és hogy ez a baja hogy szereti, biztos Erik meg csak kufircra használja. Erik ezt megunta és szakított Vele.

Az önérzetében vérig sértett Erika levonta a tanulságot, hogy nincs egy normális férfi sem, és nem mondhatni, hogy elgondolkodott volna azon, hogy talán hagyni kellett volna, hogy alakuljanak a dolgok, és hogy akármennyire megszerette, akármennyire fél hogy nem az Övé, gyűrje le a paráját, és olyan dolgokkal próbálja megfogni, aminek tuti nem tud Erik ellent mondani, és odáig lesz. De azt ugye nem tehette, mert hát már ez is küzdésnek minősül, az meg minden idézetes oldalon látható, hogy az a férfi dolga, melybe már egyre több minden bele van magyarázva, a női kényelem érdekében.

Apropó idézetek: Mivel kezdte Erika? Kiposztolta a következő idézetet az üzenőfalra:

"Örülj, amikor egy nő hisztizik. Becsüld meg a veszekedést és szokj hozzá, hogy mi nem tudunk olyan hanyagul legyinteni, mint a férfiak. Fogadd el, nekünk ki kell mondani a problémákat. Tudod, hogy mitől félj? Amikor már nem veszekszünk, akkor már legbelül forr valami: öntudat, talpra állás, erő. Tudod, hogy mikor a legerősebb és legveszélyesebb egy nő? Amikor hallgat."

Bass Techman
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 82 db bejegyzés
Összes: 117 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 3
  • e Hónap: 51
  • e Év: 51
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.