Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
SZombat!
  2014-05-31 19:27:09, szombat
 
  Ma reggel tudtam egy órát olvasni, lassan kiolvasom a második részét a szürke 50 árnyalatának. Rájöttem, hogy mennyire megnyugtató, ha olvasgatok, kis szerelmi történeteket. Közben befejeztem az ebédet,hiszen ma is menni kellett, de ebédre haza tudtam egy órára jönni, ebéd után egy kis szunya, de csak 15 perc és újra indultunk. Mindkét helyen irtó aranyosak voltak a srácok. Durrantak a lufik is :-) Annyi kedves visszajelzést kaptunk a gyerekektől és a szülőktől is :-)
Itthon megláttam a borsót, hihetetlen, de sikerült, leszedtem a felét és kifejtettem. Párolva lesz holnap a nyuszihoz!
Bár nagyon el vagyok pilledve, mégis családi estet szeretnénk, hiszen Robi apának hamarosan szülinapja és névnapja lesz, és már a jövő héten Zsaniékkal ünnepelünk, hiszen Janinak és Zsaninak is van mit ünnepelni ilyenkor! Ráadásul Rékának is most lesz a szülinapja...kijut majd most a bulizásból rendesen :-D
Holnap szabad nap...vagyis csak félig...nem is tudom, meglátom hogy leszek délutánra, mert próbára kellene mennem Vácra.Akarok is meg nem is. Nagyon szeretem a próbákat, de valahogy most....
Hétfőn pedig visszakapom a hegedűmet, remélem nem lesz nagyon szokatlan kis bütykölés miatt, igazából a szükséges javításokat végezték el rajta és cseréket. Láb, finom hangoló, a tartója...stb.
Réka is most ment haza. a gyerkőcök ma nagyon édesek voltak , gyakoroltak is, hiszen jövő héten lesz a vizsgájuk.És matekoztak is. Mindháromnak lesz most TZ. Jaj, ha jól hallom akkor régi videókat néznek , amikor még kicsik voltak...megyek is, mert azt nagyon szeretem én is! Csodás estét :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vasárnaptól már június :-)
  2014-05-30 22:55:59, péntek
 
  Húzósak voltak az elmúlt napok. Rohanás, sok-sok buli a gyerekekkel....és végre ma haza jöhettem. Kedden is elég későn értünk haza, bejártuk a fél országot,aztán szerda és csütörtök csak úgy elrohant,ahogy mi is rohantunk oviból-oviba. Nagyon édesek voltak az ovisok, sulisok, mégis nagyon hiányoztak a sajátjaim. Ők mentek kirándulni, próbákra, volt dolguk, de ma ahogy hazajöttem, megnyugodott a kis lelkük. Már meg is főztem holnapra, hiszen holnap sem lesz szabadnap, borsó levessel és rakott zöldséggel kedveskedem nekik. Rengeteg gyümölcsöt vettünk este,mikor hazaértünk a koncertről . Ahhoz képest amennyit gyakorolt a fiam, jól játszott, bár nagyon látszott rajta,hogy izgul. Hazafelé már mindenki megkönnyebbült kicsit. Csinosak voltak, imádni valóak :-)
Volt egy utunk haza, mert itthon maradtak a kották, de kifortyogtam magam hazafelé, és mikor hallottam játszani, utána már minden dühöm elszállt, mert tudtam egy kicsit nekem is játszotta ...szeretem!
A lányoknak a jövő héten lesz. Addig vár rájuk néhány tz,remélem minden rendben lesz. Kicsit light-osabb lesz a jövő hét, bár a hétvégén megint messzire megyünk. Ráadásul vasárnap megint próbára kell mennem és alig van időm. Istenem! Mikor foglalkozhatok az elmaradt dolgaimmal? Petihez is mennem kellene és megtanulni a dalomhoz a szöveget, meg fel kellene énekelnem egy dalt is Ádámnál,akiről még fog szólni a fáma. Ráadásuk hétfőn megyek a hegedűmért is , nem olyan vészes árat mondott a hegedű készítő, de a vonókat ki kell próbálnom, nem veszek zsákba macskát!
Szóval zajlik az élet. DE nem kicsit!
A szomszéd fia átjött ma este, kicsit fodrászkodni kellett, teljesen ki volt mindentől, az anyjával is összeveszett....elő kellett kaparnom pszichológus énemet és mindkettőt meghallgatva, bölcs tanácsokkal, türelmet kérve, talán kicsit lenyugodtak a kedélyek!
Alakulnak a dolgok!
Zsani, már nagyon várja a babát, de még van idő, bár kevésnek tartja most már, még annyi mindent kell csinálni, persze amiben én nem tudok segíteni. Minden nap beszélünk, és talán összetudtunk hozni a jövőhéten egy napot, aztán lesz egy babás Ötye is....
A lányok ott alvós osztálykiránduláson voltak, na az sem volt egyszerű. A kaja!!! Meg tudják oldani mondták szerdán reggel Robinak, etse pedig jött a telefon, hogy fáj a hasa Zsuzsikának. Akkor jött a hiszti rohamom, és hogy minek pakoltam be mindent lehűtve, becsomagolva....szóval minden meg volt. Lehet kicsit keményebb voltam, de nagyon ideges lettem!
Minden nap meg van a maga problémája! Amit meg kell oldani. Szerencsére a szervezések jól folynak. És elmentünk Pápán a kedvenc boltunkba is. Rögtönk beszereztem pár dolgot a gyerekeknek, és magamnak is :-) Robiról sem feledkeztem meg! Jövő héten a szülinapja lesz és nem is akármennyi.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már megint???
  2014-05-27 22:05:26, kedd
 
  Most értünk haza, és most kezdek bepakolni a csajoknak a kétnapos osztálykirándulásra....természetesen kaját is. Ez milyen jó. Külön hűtőláda, ebéd, vacsi....DE ez van. Viszont Egy csomó lábbelit tudtam ma venni, A kisfiam névnapjára egy csodás yellow cab cipőt kap,hihetetlen áron tudtam megvenni. Remélem szeretni fogja.
Holnap megint nem jövök haza egy pár este, de máshogy nem igen tudnánk megoldani a kis műsorozást. Ma is nagyon jól sikerült mind a három, a gyerekek tomboltak, és persze én is. Hangom? Elbujdosott valahol a torkom mélyében,igazi reszelős...Robi szerint szexi. De neki minden szexi rajtam :-)))) Ki vagyok,újabb rohanás volt ma, és holnap sem lesznek egyszerűek. Otthagytuk vasárnap a mikimet egy helyen és holnap szerencsére be tudunk ugrani, mert megint arra megyünk. Aztán csütörtök kész káosz lesz, de nagyon szeretnék eljutni a termálba. Péntek...na arról még nem szeretnék beszélni. Zűrös lesz, rengeteg programmal :-))))
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez meg az
  2014-05-26 17:05:05, hétfő
 
  Ezek a napok nagyon rohanósak, és kicsit kikészítik az ember idegeit. A tegnapi buli nagyon jól sikerült, bár épphogy odaértünk kezdtünk is :-) Fantasztikusak voltak a gyerekek. Hazafelé vettünk fagyit dobozban, és estére megkapták a gyerekek. Nagyon meleg van minden nap. Hajnalban kelek....a szokás hatalma :-D kinyitom az ablakokat, hogy lehűljön a ház. Szeretem ....elkészítem a reggeliket, a tízóraikat és ha nem csomagoltam be előző nap a lányok ebédjét, akkor még azt is megcsinálom. A mai nap kicsit kíméletesebb volt. Vásárolni voltunk a TAC-ban , mindenféle finomságot, hiszen jönnek a kirándulások, és bizony kell az elemózsia.
Aztán az Yves Rocher-ban is beszaladunk, már a lányaimnak is vásárolok ott, aminek nagyon tudnak örülni :-) persze nekem is egyre több kenceficém van onnan.
Ma is nagyon meleg volt.....de egy jeges kávé megtette a hatását. Lehűtött és kellőképpen felfrissített minket.
Fejfájás szezon van, a sok légnyomás változás meggyötri a gyerekeket is, ennyiszer nem fájt még a fejecskéjük. Nem csoda, hogy nem bírják. Nagy a hajtás a suliban, és már nagyon érzik, már nagyon várják a vakációt :-)
Ma a szörpöké a hangsúly, hiszen az eperszörpi üvegekbe került. 14 üveg! Robi elégedetlen, még szeretne,de majd meglátjuk hogy alakul, hiszen 15 üveggel van már bodza is. Most leszedtem rengeteg mentát, tényleg rengeteget! MA lesz az első alkalom, hogy megpróbálkozom vele. Gyorsan elkészül, csak hűlnie paplanban kell. Remélem finomra sikerül majd.
A kedves elkezdte nyírni a füvet, bár a felhők megint gyülekeznek. Csodásan néz ki a kert. A borsót hamarosan szedni lehet, a paradicsom palánták várják a helyüket. Néhány már beültetve,de még rengeteg van. A virágos kert is pompázik. Nem is tudom, de a tavaszból a május a kedvencem...bár lehet hazudok, mert azt is nagyon szeretem, amikor a fák borulnak virágba.
Néha nem is tudom, hogy milyen jó dolgom van. EL kell rajta gondolkodnom, mert lassan természetessé válik a "jó-dolog"-ság. Robi agyon dicsérte tegnap a gyerekeket, és ma sem lehetett rájuk panaszom. Ma angol volt nekik,és már itthon az egész család. Mindenki elfárad májusra....
Na tessék már dörög az ég!
Megyek is gyorsan a dolgomra, mielőtt leszakad az ég! Csodás napot ! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szedd magad EPER!
  2014-05-24 22:44:07, szombat
 
  Elhatároztuk a kedvesemmel,hogy végre elmegyünk egy szedd magad eperszedésre. Nem tudom mi ösztönzött jobban, az ár, hogy 400 Ft /kiló ??? Vagy az élmény ,de azt hiszem inkább az élmény,mert sosem voltunk még ilyen helyen. EL is indultunk reggel, kis vödröcskékkel, ládácskákkal,és Danival. Neki is ki lett adva a mennyiség! Már a koordinátákkal elkezdődtek a gondok. Jaj ne! légvonalban adta meg az útvonalat és mennyi??? 3800km??? Mi van? Elővettem kis okos telefonomat, waze, és koordináták. Keressen másik keresőt. Ez milyen kedves ! Persze adott lehetőséget és így máris megtalálta a helyet,ami ezek szerint tényleg létezik. Nem is olyan messze , 20 perc, és .....hoppá! Mi ez a tömeg. Szombat van, jutott eszembe , és mindenki hozta a töpörtyűjét, kis dobozokat, és álltak sorban, majd egy házaspár azt mondta átmennek a másikba, mert ők nem hajlandóak ennyit várni. Sutty, irány a kocsi, új koordináták, és 5 perc múlva a másik helyen voltunk. SOR, Rengeteg ember...de próba cseresznye, azaz eper.
Hatalmas , mosolygós eprek kacsingattak ránk. A gyerekek tömték magukba, Dani és Robi elvonultak egy sorba, mi pedig elindultunk egy-egy közben és szépen teltek a ládák. Nagyon meleg volt, de ügyesen leszedtünk vagy 30 kilót. Megbeszéltük, hogy hétfőn kora reggelről még elszaladunk,de tényleg korán, és még egy adag szörpre lesz esély.
A bodza szörpök is lenn sorakoznak a kis mini pincében :-)
Horvát Ilona megmondta hogyan kell eltenni az eper szörpöt, és jó kislánykényt mértem mindent a nagy, hatalmas lavórba, hiszen nem nagyon van más ilyen nagy edényünk. Most pihen, reggel pedig megy lecsöpögni .
Jó volt ez a nap. Jó volt egy szabadnap....kellett kicsit. Kellene gyakorolnom is, de a hegedűm nagy generálon van egy hegedű készítőnél. Már előre rettegek, hogy mennyibe fog nekem kerülni. Megbeszéltünk egy vonót is...na az sem lesz kutya..de muszáj. 14-én már megyünk a zenekarral....izgulok is ezerrel. Ígérték még a próbát, de nem tudom mikor lesz. És ráadásul nagyon kell majd rohannom, mert a világ másik csücskében leszek....a rohanás...na az nem egy jó állapot. De mindig van valami jutalom utána, így megéri- Most nem is a pénzre gondolok, hiszen engem nem ez motivál, hanem az alkotás, az új az izgalmas dolgok. Izgalommal tölt el az is, hogy egy zenekar tagjaként billentyűzhetek és húzhatom a vonómat, vokállozhatok és persze mint énekes is ott leszek. Velem jól jártak? :-)
Szóval gyakorolnom kell, mert az angol kiejtésem, nos, az borzalmas! :-))))))))
Csodás hétvégét mindenkinek! És finom ebédet holnapra!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kimaradt pár nap!
  2014-05-24 22:29:20, szombat
 
  Az elmúlt hét nagyon pörgős volt. Bejártuk az ország egyik csücskét. Fantasztikus idő ígérkezett így bedobtuk a fürdőruhát, néhány fellépős pólót és útnak indultunk meghódítani a gyerkőcök szívét. Nagyon tuti műsort sikerült összeállítanunk,így az elejétől a végéig csodálattal telt ,csillogó szemecskéket nézhetek. imádom a kis pösze hangokat,ahogy énekelnek az ovisok, és azt a teljes elfogadást, a bizalmat mindenek felett.
Kifáradtunk már az napján első napján kis turnénknak , a szállás felé vettük az irányt. Olyan meleg volt, és a Balaton oly közel....hát leszaladtunk a partra. Mivel éhesek is voltunk, egy hamisítatlan hot-dog és egy doboz citromos sör oltotta minden nemű vágyunkat. "haza" érve nem vágytam másra, mint egy jó zuhanyra, egy vacsira és az ágyra. Hihetetlen, de percek alatt elaludtam.
Másnap korán ébredtem és ellátogattunk Pápán a "lomis" piacra. Szeretek ott nézelődni :-) Néha kincsekre lehet lelni :-D
Sok idő nem volt, de ez is megtette. Majd indulás. Persze a gyerekek itt is édesek voltak. És az óvónő már szervezte is a következő találkozást.
Aznap este alig vártam, hogy visszaérjünk szállásunkra és elmenjünk egy kis lazításra. Ilyenkor olyan, mintha nyaralnék, hiszen nem kell főzni, nem kell mindent rendbe tenni, figyelni.....stb. Előtte még elintéztem postai dolgaimat és beszereztünk némi alkalmatosságot, hogy új kiegészítő játékokat, kellékeket tudjunk gyártani. Most ez a kedvence a gyerekeknek :-)
Vettünk citromos sört, radler, és irány a fürdő. De dóri barátnőm elhagyta az úszó-alsóját :-DDDDD így neki volt egy köre még. Én beültem a zubogóba és hallgattam az öreglányok csevejét. Belegondoltam, hogy én is ilyen leszek majd valamikor? Összegyűlünk a csajokkal, beülünk a meleg vízbe és kidumáljuk a világ dolgait.
Jó volt az az este :-) is.
A csütörtök ...már nem is emlékszem hogy volt. Csak a hazaút jut eszembe, hogy elpilledtem, és felriadva néztem az órára, hogy jesszusom, elaludtam....
Röhögtünk egyet,mert tényleg mókás volt ahogy magamra eszméltem.
Nagyon jó volt hazajönni. Szeretek itthon lenni, és szeretek menni,de mindig olyan jó hazajönni.
Itthon elővettem a könyvet, és elkezdtem olvasni a sötétség 50 árnyalatát. Az előző héten olvastam ki néhány nap alatt a szürke ötven árnyalatát, teljesen odáig voltam. A szexualitás, a vágyakozás, itthon is felkorbácsolták a hangulatot. Bírta a kedvesem rendesen :-D Szóval csütörtökön elővettem a második kötetet, Dóri jóvoltából olvashatom,így neki is estem az első 100 oldalnak és csak olvastam és pihentem....kikapcsolt az agyam. Így visszagondolva teljes pihenés az egész hét, pedig munka is volt rendesen :-) Erről jut eszembe, hogy a weboldalt, meg nem is frissítettem mióta...de most nem is nagyon van kedvem ezzel foglalkozni, jó hogy van még rendes naptáram. Abban benn van minden, a kis okosban!
Péntek szintén rohanás. Hihetetlen rohanás a GPS-sel, az idővel, és mindennel. DE mindenhol nagyon jó buli volt. Talán az utolsó helyen kezdtünk kikapcsolni. Dorothy ellenkező oldalra pakolt, mint ahol ültek a szülők és a gyerekek....össze-vissza beszéltünk, és a hangom is kezdett eltűnni,ami megijesztett. Nem kis kiabálást lerendeztünk az ovinapon. Hihetetlen édesek voltak a gyerekek. Annyira kikapcsolt az agyunk, hogy vissza kellett mennünk, miután hazaértünk, mert az egyik alkatrészt otthagytuk. Na az nem volt már olyan felemelő érzés.
DE péntek este volt, és ez már mindent feloldott. Dórinak jött haza a férje Spanyolból, engem itthon vártak nagyon :-) A kedvessel bejártuk a kertet,hogy mi változott a héten,minden fűszálról szeretek tudni, igazi kis kertész lettem! Aztán nekiálltunk locsolni.
Na azt ma nem kellett,mert hatalmas locsolás volt felénk.
De a grillezést még meg tudtuk ejteni,csak egy kis költözéssel :-) Nem egy felejtős délután volt a mai az biztos. Á, és voltunk szedd magad epres földön is. Na ez nagyon tanulságos és jó dolog volt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milyen gyorsan vasárnap lett!
  2014-05-18 09:46:07, vasárnap
 
  Eddig szerencsés volt a hétvége, de gyorsan eljött a vasárnap. Pénteken a fejfájásom ellenére olyan teljesítményt toltam, hogy még én is lestem, így váltam a zenekar oszlopos tagjává? Elővettünk egy dalt, én a kottáját és indult. Beindult a billentyűzet, a hegedű /kölcsön vonóval :-)/ És az ének. Olyan rock dalt nyomtam, hogy még én is beleborzongtam. Máris készülünk az első közös megjelenésre. Izgatott vagyok nagyon!
Aztán itthon a péntek rohangálós volt, mindenkit szállítottam, de mindent együtt véve jó volt, az este is, átjöttek a szomszédasszonyomék, dumáltunk, nevettünk, tervezgettünk....
Szombat? Hegedűórával kezdtük, rohantam befejezni az ebédet, majd szaladtunk a családi napra. Hihetetlen szerencsések vagyunk, hét ágra sütött a nap, és amikor befejeztük, összepakoltunk , leszakadt az eső :-D tuti, pont belefért.Délután a csajok barátnőztek, palacsintát sütöttek, mi pedig elmentünk vásárolgatni. Nagyon élveztem és kinéztem néhány ruhát, amit majd szeretnék magamnak , de most csak farmert, pólókat vettünk.Ahhoz sokkal több időre van szükségem! Este még ovastam, jó sokat. Lassan befejezem ezt az édes könyvet.
Ma is az ebéddel bíbelődöm, rántott husit kértek. Fokis lesz, kukoricás rizzsel. Megyek is, mert hamarosan indulnunk kell egy gyereknapra,remélem ma is olyan szép időnk lesz :-) Lehet még pancsira is beugrunk a termálba valahol! :-) Szép napot!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Züllős nap után keméyn próba
  2014-05-16 14:38:11, péntek
 
  Nem gondoltam bele tegnap , hogy a mai napon komoly próbánk lesz. Persze fejfájás is volt a sok pezsgőtől...de lehet csak IVETT a ciklon szórakozik velem :-)
Nagyon jól sikerült a próba. Hamarosan lesz is eredménye. Egyre több próbára lehet számítani, remélem ott tudok lenni a legtöbben, mert hát nem keveset tanulok minden próbán. És elég dögösen tud szólni egy-egy dal is így.
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
erotikus este
  2014-05-15 21:45:46, csütörtök
 
  Sosem volt talán ilyen délutánom. EZ a könyv...Most jutott el hozzám! Amennyire nem akartam úgy le taglózott. Csak olvasom és....
Délután felbontottam egy pezsgőt, egy törley muskotályt és lassan kortyolgattam, és olvastam. Jött Dorothy, kapott ő is, beszélgettünk, majd elővette a citromos sört. Kiderült nekem csak egy hetes hóbortom volt , most ismét a bor és pezsgő mámorában élek. No csak ma!!!! Hiszen csupa energetizáló dolgot csinálok!
De ez a könyv! Teljesen kikészített! Ráadásul Robi egész nap dolgozott! Hamarosan hazaér és már nagyon várom! Hogy miért? Olvass bele a könyvbe, de ne az elején, hiszen az első 100 oldal csak a bevezetés, utána...húúú!!! Nem hittem volna , hogy egy könyv ennyire be tud indítani. Egész nap erotikus üzeneteket küldtem a kedvesnek. Ő is készen volt tőle!
Szó szó, két üveg pezsgő eltűnt ma délután én meg csak zsongok. Este átjött Dani, amíg A csajok fürödtek odaát, nos kapott egy pohárral ő is, de nem többet, hiszen az anyját nagyon bírom, jó szomszéd! Jó barátnő! Beszéltünk és megint megerősödött bennem, hogy a mai fiatalok nem gondolnak bele sok mindenbe. Beszélgettünk, én meg kiakadtam! Letelet az egy óra, és ment is haza, bár megnéztük a kedvenc borát is a neten,nos ez tipikus .De jól hangzik, mégsem kipróbálandó számomra. Nem értékelendő bor.
Hogy nekem mi az érték? Egy igazán testes, zamatos, vörös,amely hullámzik az öblös pohár oldalán és felsóhajt az ember,mikor belekortyol. Majd a száj szélről le kell nyalni, mert minden cseppje egy-egy élmény. Nos engem ezek a borok ragadnak magukkal. Igaz ezek nem mindennapik, mégis volt néhányhoz már közöm!
Zsibbadt a nyelvem, és homályosak a betűk. Mindez lehet a két üveg félédes pezsgőtől, igaz a második csak epres kis semmiség vot, és sok idő alatt tűnt el, mégis elkábított! Ígértem valamit a kedvesnek! Egy kis kockás szoknyát, csipkés alsóval..... Hát igen! Tizenakárhány év és még mindig borzongok az érintésétől! Kívánom, hogy átöleljen és magához vonjon! Hogy miért? Mert csak az övé vagyok! oly sokan akartak engem és ...miért nem? Mert különös vonzalom húz hozzá! Hogy mi? Az a határtalan szeretet, szerelem amit érez irántam! Az ejtett rabul! A tisztelet és a féltés! Ezt sokan elfelejtették! Az értékek!
Már csak percek és itt lesz! Érezhetem erős karjait, érintését.....
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eső ,vihar?
  2014-05-15 15:12:17, csütörtök
 
  Szakad az eső, borul az ég, fúj a szél.... Tegnap este nekiálltam túrós batyut sütni,mindkét fajta lisztből. Mennyei lett. A maradék tésztából csináltam a gyerekeknek bundás virslit, Robinak kenyérlángost. Mostanra alig maradt valami belőle....nagyon finomra sikerült!
A vacsi is Zsani után készült, mondta mit csinált ebédre, én meg fogtam és elkezdtem vacsira elkészíteni, újkrumpli, virsli, hagyma, fűszerek, bacon....mennyei volt!
Hajnalban elkezdtem olvasni, alig bírtam letenni a könyvet....teljesen magával ragadt a könyv!
Ma volt a felvételi a csajokkal. Nagyon lelkesek voltak. Az igazgató nő is, nagyon kedves volt. Nagyon jól éreztük magunkat a lányokkal. És úgy néz ki,hogy felvették őket :-)
A mai nap az enyém volt teljesen, befűtöttem, majd beültem egy kád forró vízbe, kis habfürdő egy bögre finom tea....sok időm nem volt,de nagyon jó volt. Belefeküdtem a forró habos vízbe és csak hagytam a gondolataimat sodródni a semmiségbe.
MA nem főztem, maradt tegnapról, lehet még vacsira is elég lenne, de holnapra már főznöm kell. Holnapra gyakorolnom is kell, de most hegedű órája van a fiamnak, utána Monának balett. Lesz-e rá időm? Persze! Robi későn ér haza, így biztosan lesz egy vagy két órám a garázsban vagy a dolgozó szobában,miután lefeküdtek a gyerkőcök.
Teljesen fel vagyok dobva , hogy a lányoknak tuti a suli és ők is akarnak már menni. Nagyon kedves, aranyos osztályfőnökük lesz, Robika egyik kedvenc tanára. Ma ötösre felelt töri témazáróból, nagyon büszke volt a tanár rá. Robika már nem annyira, mert megírta a dolgozatot és a felelet is hozzá számított, de az írásbeli 3 lett, így 4-es lett a vége ennek a témazárónak. Sajnálja, hiszen így már nem lehet ötös év végén. Hallottam a hangján, hogy megingott, és már már remegett a sírás környékezte, és mondtam neki, semmi gond, hiszen ez az év arra lett szánva, hogy megtalálja a helyét itt a suliban, és hozzá szokjon mennyit és hogyan kell tanulni. Szerintem a jövő évvel nem lesz már gondunk. Kérdezte járhat-e külön matekra szeptembertől....mert nagyon szereti. Persze, hogy járhat. Majdnem mindenkit elvarázsol ez a gyerek. De engem legfőképpen! :-) Most épp hegedű órája van, és csak hallgatom amit játszik és előjönnek régi emlékek, amikor még én jártam órákra iskolásan, és akkor mik jártak a fejemben, és milyenek voltak az órák, meg a zenekar.Nagyon szerettem zenekarban hegedülni. Aztán első hegedűs lettem, és onnantól elindult az izgulás is :-) 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 297 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 55
  • e Hét: 205
  • e Hónap: 597
  • e Év: 597
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.