Belépés
horvathnemagdi.blog.xfree.hu
"Ne veszítsd el az emberekbe vetett hited! Az emberiség olyan, mint egy óceán. Attól, hogy néhány cseppje bepiszkolódott, maga az óceán nem válik m... Horváthné Magdi Magdi néni
1945.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/58 oldal   Bejegyzések száma: 578 
Egy baromfitenyésztő
  2014-06-30 19:45:35, hétfő
 
 Egy baromfitenyésztő beül a helyi bárba és rendel egy üveg pezsgőt. A szomszéd asztalnál ülő hölgy megszólítja:
- Képzelje, én is épp pezsgőt rendeltem!
- Micsoda egybeesés! - mondta a férfi. - Ez egy különleges nap számomra, így ünnepelek.
- Ez számomra is különleges nap, én is ünnepelek! - mondta a hölgy.
- Micsoda egybeesés! Megkérdezhetem mit ünnepel?
- A férjemmel régóta szerettünk volna gyermeket és ma a nőgyógyászom megállapította, hogy terhes vagyok!
- Micsoda egybeesés! Én csirkéket nevelek és a tyúkjaim évek óta sterilek, de ma végre elkezdtek tojni.
- Ez nagyszerű! - mondta a nő. - Hogy sikerült termékennyé tennie a tyúkokat?
- Egy másik kakassal - válaszolta a férfi.
A nő elmosolyodott.
- Micsoda egybeesés!
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Szerelem
  2014-06-30 19:10:32, hétfő
 
  1. ,,Szerelem az, amikor a városban ebédelsz, és egy tasak hasábburgonyát ajándékozol valakinek, anélkül hogy elvárnád, ezt veled is valaki megtegye." (Gianluca, 6 éves)
2. ,,Amikor nagyanyónak arthritise volt, és nem tudta kilakkozni a körmeit, nagyapó lakkozta ki neki, holott neki is arthritise van. Ez a szerelem." (Rebecca, 6 éves)
3. ,,Szerelem az, amikor a lány beparfümözi magát, a fiú pedig aftershave-et használ, aztán közösen kimennek valahová, és szimatolják egymást." (Martina, 5 éves)
4. ,,A szerelem az első dolog, amit érzel, ha jönnek a bajok." (Carlo, 5 éves)
5. ,,Szerelem az, amikor valaki rosszat tesz veled, te pedig nagyon szomorú vagy, de nem kiabálsz, nehogy sírva fakaszd őt." (Susanna, 5 éves)
6. ,,A szerelem az a dolog, amitől tudunk mosolyogni még akkor is, ha fáradtak vagyunk." (Tomasso, 4 éves)
7. ,,Szerelem az, amikor anya kávét főz apának, de még mielőtt odaadná, megkóstolja, hogy biztos legyen abban, hogy finom." (Daniele, 7 éves.)
8. ,,Szerelem az, amikor anya a csirke legfinomabb falatját adja apának." (Elena, 5 éves)
9. ,,Szerelem az, amikor a kutyám az arcomat nyalogatja, még akkor is, ha egész napra egyedül hagytam." (Anna Maria, 4 éves)
10. ,,Nem kell mondanod, hogy szeretlek, ha nem igaz. De ha igaz, gyakran kell mondanod. Az emberek feledékenyek." (Jessica, 8 éves)
11. ,,Ha szeretni akarsz, kezdd egy olyan baráttal, akit nem tudsz elviselni." (Michele, 6 éves)
12. ,,Szerelem az, amikor egy idős bácsi és egy idős néni még mindig barátok, holott nagyon jól ismerik egymást." (Tommaso, 6 éves)
13. ,,Ha valaki szeret minket, az, ahogyan a nevünket kiejti, különbözik a többitől." (Luca, 4 éves)
 
 
0 komment , kategória:  Életképek  
5 dolog, melyet minden nőnek tudnia kell
  2014-06-30 18:43:04, hétfő
 
  5 dolog, melyet minden nőnek tudnia kell, saját biztonsága érdekében

Hobby

A mai világban, minden két percben egy nő nemi erőszak áldozatává esik. Éppen ezért arra gondoltunk, cikket szentelünk az önvédelemnek, és útmutatót hozunk a biztonságodhoz. Ezeket a tippeket nők és férfiak egyaránt kipróbálhatják, mi viszont elsősorban a nőkhöz intézzük, ugyanis 10 bűncselekményből 9 nőkkel kapcsolatos.

nő-önvédelem

1. Légy társadalmilag okos - a közmédia nagyszerű dolog, ha felelősséggel használod. Azonban ha nem figyelsz oda, rengeteg információt megoszthatsz magadról. Két hibát követhetsz el anélkül, hogy észrevennéd: valós időben töltesz fel fényképet magadról és a helyszínről, ahol éppen vagy, illetve provokáló, kihívó pózban tünteted fel magad.

Előbbivel az a gond, hogy ha tudják, hol vagy éppen, betörhetnek a házadba és kirabolhatnak. (Ráadásul az emberrablók is létező figurái a társadalmunknak.) Ezért nem kellene a világ orrára kötnöd, hol jársz. Inkább töltsd fel a fotót miután elhagytad azt a helyszínt. Utóbbi főként a tinilányok körében elterjedt, de mi van, ha az unokahúgod, lányod, barátnőd csinálja? Ne habozz felvilágosítani őt, hogy komoly veszélybe sodorhatja magát, ha bikiniben, szupermodellnek képzelve magát pózol a közönségnek.

2. Légy utcailag okos - a meleg nyári esték arra csábíthatnak, hogy későig maradj kint és egy hosszú sétát tégy meg hazafelé. Ha egyedül tervezel nekivágni, kerüld az elszigetelt helyeket, például parkokat, és a kihalt utcákat. Lépkedj felemelt fővel, a vállad húzd hátra, és az A-pontból egyenesen a B felé tarts, kitérők nélkül. Légy szemfüles. Szállj le a mobilodról, és állj készenlétben míg az utcán vagy, a metró peronján ücsörögsz, vagy egy mélygarázs felé tartasz a kocsidért.

3. Tanulj önvédelmet - nem mindenkit érdekelnek a küzdősportok, viszont minden nőnek tudnia kellene bár az alapokat, hogy miként védheti meg magát. Ne adj' isten lehetnek olyan helyzetek az életben, amikor nem számíthatsz a barátodra, testvéredre, édesapádra, és még a segélyhívóra sem. Meglehet az is, hogy életed lesz a tét. Nem kell díjbírkozóvá válnod, elég ha pár mozdulatot tanulsz meg, és máris jobb lapokkal indulhatsz.

4. Legyen nálad személyi riasztó vagy paprikaspray - a személyi riasztó akkor hatékony, ha az esetleges támadód már büntetett előéletű, illetve fél, hogy elkapják. Annyit kell tenned, hogy előhúzod, irtózatosan hangos, így remélhetőleg a gonosztevő is elszalad. De mi van, ha nem? A paprikaspray egy jó megoldás, ha a táskádon kívül, kézügyben hordod. Ha bármelyik is nálad van a kettő közül azt jelenti, gondolsz magadra és a biztonságodra.

5. Csatlakozz a beszélgetéshez - ha már megtörtént veled, oszd meg a tapasztalataid másokkal. Ezzel segíthetsz tudatosítani bennük azt, hogy valós és fontos problémáról van szó. Mert milyenek vagyunk? Amíg meg nem érezzük a bőrünkön, nem hisszük el. De érdemes elgondolkodni, és felkészülni mindenre. A biztonságunkat pedig nem vehetjük adottnak.
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Felismered?
  2014-06-30 18:30:58, hétfő
 
  Vészjelek, amik egy barátság végét jelzik. Felismered?
Írta: Bellini

Tegnap este egy régi baráttal beszéltem meg egy találkozót. Ahogy közeledett a találkozó ideje egyre inkább kezdtem kellemetlen érzéseket érezni a gyomrom tájékán. Miért történhet meg ez? Valószínű azért, mert már előre láttam az egész este forgatókönyvét: három órás kisajátított monológ az Ő életéről és ráadásul a számla is majd engem terhel. Ismerős helyzet igaz?

barátnők-veszekednek

Szomorú volt rájönni, hogy ez végül egy mérgező, egyoldalú kapcsolat, de egyben megkönnyebbülést is éreztem, amikor ezt tudatosítottam. Elengedni azt, ami teher és nem építő jellegű, az már az egészséges önértékelés és önszeretet egyik alappillére.

Az egészséges kapcsolatok lehetővé teszik mindkét fél számára hogy folyamatosan fejlődjenek, növekedjenek még akkor is ha a körülmények változnak. Az élet természetes velejárója, hogy néhány barát lemorzsolódik, hogy helyet csináljanak az új barátoknak, akik inspirálóak és nem rombolják hanem építik a másik félt.

Ahogy minden kapcsolati formában a barátságban is vannak hullámvölgyek és örömteli pillanatok. Amikor azonban egy kapcsolatnak nincsen érzelmi hozadéka, sőt egyenesen romboló jellegű vagy frusztráló akkor itt az ideje továbblépni.

Íme pár olyan vészjel, amely arra utal, hogy a barátság kihűlni látszik:

Nem tölt el jó érzéssel, ha tudod hogy találkoznod kell vele...

Amikor rágondolsz, vagy találkoznotok kell és szorongás tölt el, az mindig a tudatalattid üzenete hogy benned valamilyen feszültség van az illetővel szemben. Tedd fel a kérdést magadnak honnan eredhet ez a szorongás, milyen esemény vagy személyiségjegy az ami kiváltja ezt. Ne hagyd magadban sokáig forrni ezeket az érzéseket.

A barátság nem egyoldali erőfeszítés...

Amikor azt veszed észre, hogy csak te tartod fent a barátságot, te fektetsz bele energiát, te szervezel mindent. akkor érdemes elgondolkodni azon hogy miért teszed ezt, és szükséged van-e egy ilyen kapcsolatra. A jó barátság egyik ismérve az hogy természetes könnyedséggel fenntartja önmagát.

Amikor eltérő utakon jártok...

Egyes személyek akikkel hasonló eszméket, világnézeteket osztasz ideig óráig vagy akár hosszú távon is elkísérhetnek életutadon. Tanítsd őket és hagyd magad tanítani. Minden kapcsolatban elérkezhet egy olyan pont, ami a barátság végét jelezheti. Ez nagyon természetes és ne állj neki ellen. Ha úgy érzed hogy a másik személy más utakon jár és útjaitok összeegyeztethetetlenek, nincsenek közös élmények és érdeklődések bátran lépj tovább. A fejlődés gyakran járhat veszteségekkel, hogy helyet teremts az újnak.

Ha tovább akarsz lépni bocsáss meg.

Semmi gond nincs azzal, ha úgy döntesz hogy nem osztod meg életedet a barátoddal és lezárod a kapcsolatot. Ne hurcold magaddal a haragot. Bocsáss meg és hagyd elmenni szabadon a másikat, így lehetsz te is szabad.

Forrás: mindbodygreen.com
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Petróleummal is lehet gyógyítani a rákot
  2014-06-30 18:12:13, hétfő
 
 
Petróleummal is lehet gyógyítani a rákot - a bükki füves ember Egerben

szerkesztette Mindenegyben Blog

A mai kor emberének is tud újat mutatni a bükki füves ember.

A bükkszentkereszti füves ember ősi gyógyító család sarja, huszonegyedik a generációk sorában. Több száz év tudását, hagyományait folytatja. Nagymamájától, a javasasszonytól örökölt ismereteit ma is eredményesen kamatoztatja. A bükki környezet által kínált természetes élővilágból 150 féle gyógynövényt ismer és használ. Leghíresebb felfedezése a cukorbetegség elleni tea, emellett számos komoly betegséget megelőző és gyógyító készítménye van.

Rendkívül nagy érdeklődéssel kísért egri előadásán kijelentette, hogy szinte mindent meg lehet gyógyítani. ,,Gyógyszeripar csak kétszáz éve van, előtte növényeket használtak" - hangoztatta. A füves ember szerint a növények rengeteg mindenre jók, hatóanyaguk többféle gyógyhatással bírhat. Követendő példákat az állatvilágból említett. A csimpánz 40 féle gyógynövényt ismer a gyomorpanaszokra, az elefánt a szülés megkönnyítéséhez szintén gyógyító leveleket fogyaszt.
Minden bajra van orvosság

Gyuri bácsi zsákjában minden problémára akad valami, szinte beleszédül az ember a kínálatba és beleborzong a rengeteg nyavalyába, amikor rájön, hogy ez is, az is gyötri.
A népi gyógyító nem ellensége az orvostudománynak, sokszor hivatalos nemzetközi klinikai eredményekre, statisztikákra hivatkozik, amelyek alátámasztják a hagyományos megfigyeléseket. Példaként hozta fel, hogy a székely nők szilvalekvárral gyógyítják a mellrákot. A szilvában lévő 5741 antioxidáns képes erre is.

A fiatalos Gyuri bácsi tökéletesen egészséges, bevallása szerint tesz is érte. A gyógynövények használatával tudatosan működteti szervezetét. Volt egy rákja, meggyógyította magát.
Ahogyan előadásából kiderült, sok komoly betegség oka lehet a magas vérnyomás, megelőzésére a galagonya tea, míg idegrendszeri problémákra a pásztortáska alkalmazható. Az egészséghez, a fiatalos szervezethez elengedhetetlen a méregtelenítés, a máj és vese tudatos működtetése. Sok folyadékot, diólevél-, bodza-, nyírfalevél, csalán-, mezei zsurló és galaj teákat javasol a nagy gyógyító. A nyírfalevél eredményesen alkalmazható vesekő ellen is. Van megoldás hepatitis ellen is, 6-8 hétig diólevél teával érdemes kezelni.
Ödéma ellen a tejoltó galaj tea valamint a fehér káposzta ráhelyezése ajánlott. A citromfű teája idegnyugtató hatású, egy ötven éves kora óta ezt fogyasztó illető száznégy évig élt.
Az elektroszmogtól szenvedő emberiséget kínozzák a szervezet belső rezgései is, amelyeket a természetben, akár egy fa érintésével érdemes levezetni.

Még akár a rák gyógyítható

Gyuri bácsi azt is vallja, hogy minden betegséget meg kell beszélni az orvossal, ám szerinte a gyógyszerek ötven százaléka kifejezetten káros, negyven százaléka pedig nem ér semmit. Az élelmiszer- és a vegyipar még veszélyesebb számunkra.

A rák mindig is gyógyítható volt, de jobb, ha megelőzzük, vallja a füves ember. A rengeteg emésztési zavar oka a savasodás, ami annak köszönhető, hogy sok szemetet eszünk. A rák nem tudja megtámadni a lúgos szervezetet. A savak ellen jó fegyver például a szódabikarbóna. A szervezet lúgosan tartásához a közönséges galaj is jó gyógyszer, gyomorrákra, agydaganatra pedig a petróleum fogyasztása lehet a megoldás, ahogyan ezt gyógyulások igazolják.

Gyuri bácsi szerint a betegségek egyik oka a rossz étkezés. Amellett, hogy nem rágjuk meg rendesen az ételt, ami emésztési problémákhoz vezethet, az ember szájában több baktérium található, mint a végbelében. Ha az ember rendesen rág, nem tudja túlenni magát, nem hízik el.

Megelőzhető a cukorbetegség is?

A cukorbetegséget nagy problémának tartja, amit meg lehet előzni. Gyuri bácsi szerint az emberek évente 35 kiló cukrot esznek, nem csoda, hogy a szervezet nem tudja termelni az inzulint. A rákos sejtek cukorral táplálkoznak, a gyógynövények, az áfonyalevél, a szederlevél, a málnalevél, a csicsóka viszont segítenek a cukorháztartás egyensúlyának biztosításában. Lassítják a felszívódást, pótolják az inzulint.

Bélproblémákra, krómbetegségre a diólevél tea lehet megoldás, aranyérre az öngyógyító képességgel rendelkező friss útifű levelét ajánlja. Gyomorideg ellen az orbáncfű a legjobb.

Babaváró-program

Gyuri bácsi szerint a népességszaporodás nehézségeit a rossz táplálkozás is okozhatja, ő maga az általa kifejlesztett babaváró-programmal igyekszik segíteni a helyzeten. A programot néhány éve Orbán Viktor miniszterelnök úrnak át is átadta, kicsit személyes sikernek is érzi, hogy az elmúlt évben 3,1 %-kal nőtt a születések száma.
A program három lépcsőben tisztítja meg a leendő szülők lelkét és szervezetét, felkészíti őket a nagy feladatra. Az anya szervezetét, pajzsmirigyműködését teákkal, szurokfűvel, cickafarkfűvel, diófalevéllel tisztítja és erősíti. Az apáknál a spermium termelését fürj tojás sárgájával és barna sörrel lehet növelni. A harmadik lépcsőben a nemi hormonok termelését serkentik növényi ösztrogén alkalmazásával.
A program sikerét mutatja a nagy nemzetközi érdeklődés is. Magyarországon a meddőnek mondott házasságok 30 százalékában már sikert értek el a módszerrel.

forrás:egriugyek.hu
 
 
0 komment , kategória:  Népi hagyományok  
Rókagombás rizs
  2014-06-30 16:40:25, hétfő
 
 
Rókagombás rizs


Recept:

- 50 dkg rókagomba
- 15-20 dkg rizs
- 2 fej hagyma
- Só, bors,
- zöldpetrezselyem
- 1 kanál zsír

A megmosott rókagombát vékony csíkokra vágom, az apróra vágott hagymával, és a petrezselyemzölddel együtt odateszem egy edénybe a forró zsírban kevergetem, 5-6 percet ekkor hozzáadok egy dl vizet és fedő alatt párolom 20 percet. A megmosott rizst hozzáadom, felöntöm, vízzel sózom, borsozom és készre főzöm.
 
 
0 komment , kategória:  Nem saját recept  
Egyszer, ha a gyermekem elég nagy lesz
  2014-06-30 16:14:04, hétfő
 
  Egyszer, ha a gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani:
Annyira szerettelek, hogy
-mindig megkérdeztem, mikor és kivel mész el, és mikor jössz haza;
-megálltam, hogy az új kerékpárodra spórolj, annak ellenére, hogy egyszerűen megvehettem volna neked,
-hagytam, magadtól jöjj rá, az új legjobb barátod nem is olyan tökéletes;
-megbüntettelek azzal, hogy kitakarítsd a szobádat, s ezzel tölts el 2 órát annak ellenére, hogy én 15 perc alatt elvégeztem volna;
-hagytam, lásd haragomat, könnyeimet, hogy megértsd, én sem vagyok tökéletes;
-nem vállaltam magamra a felelősséget tetteidért, még akkor sem, ha később a büntetés kemény volt, s nekem majd megszakadt a szívem.
De legalább annyira szerettelek, hogy nem véltem nemet mondani, még ha tudtam is, nem értesz meg, és lehet talán egy kis időre ezért meg is gyűlölsz.
Ezek voltak számomra a legnagyobb kihívások.
És ma meg vagyok elégedve, mert a kihívásokat legyőztem. És legyőzted te is.
Egyszer majd a gyerekeid nagyok lesznek arra, hogy megértsék, szüleik cselekedeteit, ezt mondod nekik:
Édesanyád nem rossz, mikor gondoskodik rólad.
Én már tudom, az anyukám volt a világon a legjobb, annak ellenére, hogy akkor épp az ellenkezőjét gondoltam.
Míg a többi gyerek reggelire is ehetett cukorkát, nekem gyümölcsöt, zöldséget kellett, meg pirítóst, meg tojást. Míg a többiek limonádét ihattak ebédre és édességeket ehettek, nekem levest, húst, salátát kellett ennem. És légy nyugodt, a vacsoránk is más volt, és én mindig azt hittem, csak azért, mert nem szeret, nem akar adni. Anyukámnak mindig tudnia kellett, hol és kivel töltöm a szabadidőmet. Tudnia kellett, kik a barátaim és mit csinálunk együtt. Akkor azt gondoltam, ez rosszabb, mint a börtönben. Még dolgoznunk is kellett, edényt elmosni, eltörölni, felmosni, megetetni a kutyát. Akkor arra gondoltam, anya miatt kimaradok rengeteg élményből, amit a többiek átélhettek. Mindig azt akarta, hogy csak az igazat mondjam. Néha még a gondolataimat is tudta olvasni. Nagyon idegesítő volt. Még arra is ügyelt, hogy mossak fogat, mosakodjak és tanuljak. Néha már az járt az eszemben, el kellene szökni otthonról. Még azt sem szerette, ha mezítláb járok otthon. Miatta kimaradtam rengetek élményből: nem kábítószereztem, nem fogyasztottam alkoholt. Miatta soha nem sértettem senki testét, lelkét, de megismertem Istent. Igen, ez mind miatta történt.
Ma már saját családom van, jól nevelt vagyok és tisztelem az embereket, anyának sikerült bennem tartania a becsületet, a toleranciát, a veszély megérzését és elkerülését. Annak ellenére, hogy gyermekeim is néha biztos olyanokat fognak rólam gondolni, mint én régen az édesanyámról, tudom, a leghelyesebb útra vezetett, s nekem is ezt kell tennem. Megértettem, hogy a nevelés nagy szeretetben, felelősséggel lehet csak gyermekeim boldogságára.
Igen, nagyon sok olyan édesanyára lenne szükség, amilyen az enyém...
 
 
0 komment , kategória:  Életképek  
A magyar nép
  2014-06-30 16:08:01, hétfő
 
  Bodó K. Attila

HÉT ALAPVETÉS A CIGÁNYKÉRDÉSHEZ.
1/ A magyar nép a cigányságot soha nem hívta be Magyarországra. Soha nem volt szándékában tervszerűen letelepíteni. A cigányság magától és önszántából jött erre a vidékre. Önszántából kéredzkedett be a magyarság közé.

2/ A cigány népséget a magyarság jó szándékkal befogadta, azzal, hogy a nemzetbe beintegrálódva a magyar társadalom hasznos, építő, értéket teremtő tagjaivá váljanak.

3/ A magyarság soha nem vállalta, hogy a cigányságot eltartja. Ezt alátámasztandó semmiféle történelmi forrás nem áll rendelkezésre.

4/ A magyarság azt sem vállalta, hogy olyan egykoron jó szándékkal befogadott etnikumokat megtűr, eltűr maga mellet, akik miután befogadást nyertek, -akár több generáció elmúltával is- ellenségesen fognak viszonyulni egykori befogadóihoz a magyarsághoz.

5/ A magyarság nem kötelezhető senki által arra, hogy egykoron befogadott, de napjainkban ellenségeskedő, a magyarságnak anyagi és erkölcsi kárt okozó etnikummal együtt éljen.

6/ A cigányságnak tudomásul kell vegye a magyarság prioritását Magyarországon.
Döntenie kell: a magyar társadalom értékes, építő tagjává válik, felhagy mindennemű erőszakkal, bűnözéssel vagy kénytelen lesz egykori őseinek földjére visszatérni, vagy oda arra a helyre, ahol egykoron élt mielőtt Magyarországra befogadást nyert.

7/ A magyarok - az angolokkal és franciákkal ellentétben - soha nem gyarmatosították a cigányság eredeti hazáját, földrajzi területeit (Punjab és Uttar Pradesh államokat, ahol jelenleg is 15 millió cigány él).
A magyarság, a magyar állam ezen a távoli vidéken területszerzés által anyagi és egyéb haszonra soha nem tett szert. Az ottani népet nem hurcolta el, szolgaságba nem vetette Ezen területek megszerzéséért imperialista háborút nem viselt. Az ott élő indiai etnikumokat soha nem zsákmányolták ki. Ezért semmi sem indokolja hazánkban az elmúlt évszázadban, de különösen az elmúlt időben exponenciálisan megnövekedő, de integrálódni képtelen cigány népességhányad jelenlétét, itt tartózkodását. A cigányság azon rétegei, amelyek részt vesznek a társadalmi munkamegosztás folyamataiban, az arányos közteherviselésben, betartják a társadalmi és jogi normákat és készek arra, hogy a magyar társadalom integráns részévé váljanak, azok maradhatnak, mint a magyar nemzet megbecsült etnikai kisebbsége. De azok, akik nem tisztelik, megsértik a magyar társadalom közösségi és jogi normáit, és azzal tudatosan helyezkednek szembe, azok a magyar állampolgárságra méltatlanná válnak. Ezen személyek számára a magyar nép megszűnik befogadó lenni.
Az eljövendő nemzeti kormány kiemelt, - a magyar nép által ráruházott- feladata lesz, hogy a nemzet jóindulatára méltatlanná vált cigányok állampolgárságát elvonja és intézkedjen arról, hogy ezek a személyek saját egykori, eredeti etno-szociokulturális közösségükbe, eredeti természeti és földrajzi területükre visszakerüljenek.
A cigányság az eddigi útját nem járhatja tovább. amely során a magyarságnak napi szinten kárt okoz, társadalmi és jogi normákat semmibe vesz.
Mert ha ezt az utat járja tovább, akkor ez az út Magyarországról egy kifele vezető keserves út lesz!
Tetszik · · Megosztom
 
 
0 komment , kategória:  Életképek  
10 lelki igazság, amit nem tanítanak az iskolában
  2014-06-30 14:51:18, hétfő
 
 
10 lelki igazság, amit nem tanítanak az iskolában

Milyen lenne a világunk, ha ezt a 10 lelki igazságot tanítanák az iskolákban, a fősodrású médiában és a történelemkönyvekben?Hogyan lehetne megváltoztatni a rendszert, és bevezetni ezeket a témákat a jövő nemzedékének számára?Milyen lesz ez a világ, miután szerencsésen felismerte ezeket az igazságokat?

1. Mi spirituális lények vagyunk egy emberi utazáson. Mielőtt megszülettünk a fizikai testbe, megterveztük azt az időpontot, amikor ráébredünk arra, kik és mik vagyunk. Édesanyánk méhében mindent elfelejtettük, miközben tudtuk, hogy az emlékezés nagy kihívás lesz. A legnagyobb kockázat, amit vállaltunk az a nem emlékezés volt. Bár mi soha nem voltunk elválasztva a fényforrástól, azonban a kapcsolathoz szükséges fénymadzagot nagyon hosszúra és vékonyra kellett nyújtani ahhoz, hogy elérjen a világegyetem eme sűrűségébe. A feladat az, hogy megerősítsük ezt a kapcsolatot és a madzagot kiterjesszük egy széles fényoszloppá, hogy emlékezni tudjunk arra, akik valójában vagyunk.

2. A lelkünk soha nem hal meg - éppen csak megváltoztatjuk a fókuszt. Mint a fény egy szikrája, mi folyamatosan kapcsolódunk a tapasztalatok áramlásához. Amikor eljön az ideje, (halál pillanatában) leválasztják az élet fonalát a fizikai testről, és a fény-szikránk (lelkünk) elhagyja azt. Magunkkal visszük az élettapasztalatainkat és a fókuszt áthelyezzük egy másik vibrációs szintre. Továbbra is létezünk az a személyként, aki emberi formában voltunk, azonban az összeolvad a többi személyiséggel, akiket előző életeinkben megtestesítettünk, ugyanis tapasztalatainkat és bölcsességünket az összes életünkbe építjük.

3. Minden energia, ami egy bizonyos frekvencián rezeg. Minden élőlénynek a Földön, van tudata, még a szikláknak és fáknak is. Minden dolog és mindenki csatlakozik az élet fájához, illetve az Örök Forráshoz. Így tudunk csatlakozni a sziklák és fák tudatához és beszélgetést folytathatunk, ha ráhangolódunk az ő különleges frekvenciájukra. Testünk 90%-a víz, amit lehet programozni, és a gondolatokon keresztül feltölthetjük bizonyos rezgésekkel, mint hang, szín, és szeretet. Amikor a rezgések elvét, működését megértjük, érthetővé válik az is, hogy az alternatív és holisztikus alkalmazások hogyan gyógyíthatnak meg bármilyen betegséget vagy diszharmóniát a test vízrezgéseinek megváltoztatásával.

4. A gondolataink hozzák létre a valóságunkat. Minden gondolat energia, amit mi valóságként élünk meg. Az első lépés az, hogy felelősséget kell vállalnunk a gondolatainkért, ugyanis a valóságot közösen teremtjük, társ-teremtők vagyunk). Ez egy egyszerű fogalom, de felelősséget és tudatosságot igényel. Ha a Földön minden egyén gondolatai a békét és szabadságot támogatná, nem lenne háború és zsarnokság a földön. Ha a negatív gondolatokra koncentrálunk, egy alacsony rezgési frekvenciát eredményez, ha pozitívakra, az felemeli a rezgési frekvenciát. Valóságunk annak megnyilvánulása, amit a gondolat-formáinkon keresztül létrehozunk.

5. Mi vagyunk azok, akikre vártunk! Sok faj és életforma van jelen most a bolygón, Cherub angyalok, Szeráf angyalok, arkangyalok, Plejádiak, Orioniak, Szíriusziak, Arcturaniak, Anunnakik....csak hogy néhányat említsünk. Mi önként vállaltuk, hogy idejövünk, mert hallottuk és válaszoltunk a Föld Bolygó segélyhívására. Minden alkalommal, sokan jönnek ide más galaxisokból, univerzumokból és kozmoszokból, ha lehetőség nyílik arra, hogy a bukás után létrehozzanak egy új aranykort. Igaz abban az időben nem értek el teljes sikert, inkább a jelenlegi előkészítése volt.

6. Legtöbben megtestesültünk már itt korábban is, azzal a céllal, hogy felkészüljünk a jelenlegi életünkre. Vannak lelkek, akik útmutatóként és vezetőként jöttek ide, és vannak, akik csak tanúi akarnak lenni az ember és a bolygó rezgés-emelkedésének, mely hatással lesz az egész Naprendszerre, univerzumra, a kozmoszra, és azon túlra is. A példamutató vezetőktől, nekünk mindig tanulnunk kell, de már sok osztályt végigjártunk azért, hogy felkészüljünk arra, hogy ebben az inkarnációban önmagunk mesterévé váljunk.

Eme az események hatásának a kiterjedése, a teremtés legnagyobb titka lesz.Vannak. akik szerint az inkarnációs ciklusok véget értek, és a jelenlegi életünk lehetőség arra, hogy kiszabadítsuk magunkat karma kerekéből, hogy vállaljuk tetteink következményeit, s ezáltal helyreállítsuk az egyensúlyt.

7. Soha nem vagyunk egyedül! Mi nem tudnánk itt létezhetni a szellemvezetőink és angyalaink, vagy a magasabb rezgésű fény lények segítsége nélkül, akikkel születésünk előtt abban állapodtunk meg, hogy elvezetnek minket a felemelkedés útjára. Ők egy magasabb rezgésszinten egy magasabb dimenzióban léteznek, ezért nem láthatjuk őket, de mindig velünk vannak, és türelmesen várják, hogy segítséget kérjünk.

Mivel ők tiszteletben tartják a szabad akaratot, nem avatkoznak az életünkbe, de ha őszinte érdeklődéssel és tiszta szívből kérsz, ők mindig megtalálják a módját az adakozásnak. Az útmutatás legtöbbször belülről, telepatikusan érkezik, mint egy megérzés, vagy ötlet. Az üzeneteket olyan emberek is közvetíthetik, illetve továbbíthatják, akik képesek megérinteni az adott rezgésszintet.

8. Az idő csak illúzió! Jelenünk a múltunk és a jövőnk is. Energiarészecskéink többsége (lelkeink) egy időtlen térben létezik. Az időt azért hozták létre, hogy tapasztaljunk, továbbá egy ellenőrzött kísérlet részeként. A meditáció belső út, segítségével, visszatérhetünk abba az időtlen térbe, ahol minden kérdésre választ kaphatunk.

9. A felemelkedés nem azt jelenti, hogy megyünk valahová. Ez egy létállapot, melyben a tudatosságra fókuszálunk, és a tudatot egy magasabb frekvenciára emeljük. Mi teremtettük meg ezt a ,,menj előre és tapasztalj" aztán térj vissza a tapasztalatokat a forráshoz, majd megint menj vissza a társ-teremtés végtelen ciklusaiba, és ismerd meg. Az legfőbb jutalma azoknak, akik a pokol mélyére születtek, egyre nagyobb lesz, mert, mint a főnixmadár a hamvaiból, a szeretetbe, boldogságba és a fénybe fognak emelkedni. Ez akkor érhető el, ha szeretjük önmagunkat.

10. A szeretet mindenhol ott van! A Legfontosabb dolog, amit emberként tehetünk az az, hogy megleljük és újrakapcsolódunk a szeretethez. A Forrás maga a feltétlen nélküli szeretet, és mi a forrás szikrái vagyunk, ami azt jelenti, hogy mi szintét a szeretet vagyunk. Ezért van az, hogy keressük. A feltétel nélkül önszeretet annak a kulcsa, hogy visszatérhessünk a forráshoz.

A változás azzal kezdődik, hogy minden ember felismeri ezeket az igazságokat. Nekünk nem kell meggyőzni másokat saját igazságunkról, helyette minden, amit teszünk, annak igaznak kell lennie, a többi jön magától. Hogyan tegyük? Mutass példát azzal, hogy igazat beszélsz és lásd, hogyan változik meg a világ a szemed láttára. Ha felelősséget vállalunk magunkért, a gondolatainkért, és a tetteinkért, akkor már tettünk egy óriási lépést a gyermekeink és az emberiség jövője felé, mint spirituális lények egy emberi úton.

A történelem során nekünk van a legnagyobb lehetőségünk arra, hogy az emberi lény legjobb verzióivá válhassunk. Egyszerűen rajtunk múlik, hogy milyen dicsőséget teremtünk jövőbeni emberiség számára, akik egy olyan űrhajón utaznak, melyet úgy nevezünk, hogy Föld.

A szerző az asztrólógiai Nap visszatérésének 10 órájában írta ezt a cikket, melyre Lavandar olvasása ihlette.
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
A boldogság
  2014-06-30 14:33:33, hétfő
 
 
A boldogság egy olyas valami,
ami megsokszorozódik, amikor osztoznak rajta.

Paulo Coelho

A boldogság titka

Az emberi boldogság titkait kutattam,
s a következőkre leltem:
a titok nem a pénzben rejlik,
nem a vagyonban, nem a luxusban,
nem a semmittevésben, sem az élvezetben.

A boldog emberek titkára
mindig a biztonságérzetben,
a kis dolgok fölötti spontán örömben
és a nagy egyszerűségben találtam.
Mindig is csodáltam:
a boldog emberekből mennyire hiányzik
a mohó vágy.

Soha nem láttam egyiket sem
nyugtalannak, idegesnek,
soha nem voltak fennhéjázók.
És a dolgokat rendszerint ,
kellő humorral vették tudomásul.

Phil Bosmans


 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
     1/58 oldal   Bejegyzések száma: 578 
2014.05 2014. Június 2014.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 578 db bejegyzés
e év: 6479 db bejegyzés
Összes: 40887 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 101
  • e Hét: 4371
  • e Hónap: 17800
  • e Év: 17800
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.