Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
Hihetetlen napok!
  2014-08-31 08:04:32, vasárnap
 
  Valahogy nagyon felgyorsultak az események. Pénteken egy rendezvényre voltam hivatalos Otthon, Ismerős arcokat láttam és régi kedves ismerőseimmel találkozhattam. Amikor az ember hét közben nem forog a városban, csak hetente vagy kevesebbszer esik haza, ráadásul vasárnap, ritka eset, hogy egy kedves ismerőssel találkozzam. Most volt rá alkalom, és a szívem szeretettel telt meg. Lóci már nem olyan kicsi,mint gondoltam, tényleg szalad az idő. Ferivel is volt egy kis idő beszélgetni a mostani dolgokról ..... Régen sokat beszélgettünk a világ nagy dolgairól.
Hazasietve megtudtam, hogy szombatra tervezi anyukám a névnapi köszöntőjét. Elővettem a porszívót és mindent, mi kellhet a takarításhoz. Szépen kitakarítottam, bár a szívem haza vágyott, hiszen Robi itthon volt. DE anyukámnak is segíteni akartam. A fürdő, a mellékhelyiség, a szobák....elégedetten néztem körbe, amíg takarítottam, anyu tudott kicsit pihenni. Mindenki csak mondja neki, de közben ezer dolga van :-(
Remélem egy kicsit segítettem ezzel. Búcsúzás, és rohanás haza. Itthon már vártak a kiskapuk felszerelve. Nagyon szépek lettek. Nagyon ügyes párom van.
/Sokan kérdezték miért páromnak kedvesemnek hívom a férjemet. Nekem csak annyi a válasz, hogy azt a szó, hogy férjem úgy hallom mások szájából , hogy sokszor bántják, szidják ezzel a megnevezéssel. Valahogy ez a szó nekem nem a kedvességet sugallja. A kedvesem, a párom...stb, inkább jelöli meg azt az embert,akit tisztelek, szeretek és a másik felemnek , a legjobb barátomnak érzek. Szóval ezért./
Csodásan néztek ki a kis kapuk, amik elválasztják majd a kutyákat, ha vendégeink érkeznek, így nem kell Benit sem láncra kötni,és nem kell hogy a szívem fájjon e miatt, hiszen lesz helyük bőven mozogni, játszani addig.
Hazaérve megnéztük a neten a kiszemelt autót, és onnan már ismerős a történet :-)
Nagyon későn értünk haza, és kellett egy nap hogy túl legyek a nagy izgalmakon. Még tegnap is gyötört a hányinger, a gyomorgörcs, a nem szűnő izgalom...
DE tegnap sem volt idő feldolgozni a történteket. Ébredés után kitakarítottuk a kocsit, ahogy mi szeretjük, minden kis zugát átmostam, áttörölgettem, RObi porszívózott....majd készülnöm kellett, hiszen várt rám a munka. Míg nem voltam itthon gyönyörűen lemosta :-)
A városnap ahol voltunk nagyszerűen sikerült. Nagyon jó fej volt a srác is, aki konferált / szpíker /
és kezdő műsorhoz képest, hatalmas buli kerekedett, a gyerekek aprócskák tól az iskolásokig csak ugráltak, játszottak sikítoztak velünk :-D
Hazafelé már éreztem, hogy éhen akarok halni :-)
Gyorsan csináltam egy kis grillezett zöldséget, maradék husik kerültek elő a hűtőből, és beálltam a zuhany alá. A forró víz megnyugtatott, jó volt hajat mosni, de éreztem nagyon fáradt vagyok.NAGYON! Együtt mentünk a következő fellépésre, hiszen a szülőknek is illő volt bemutatnunk az "új" családtagot Senonínót :-) ÍGy neveztem el a guruló szerelmemet :-)))))))) Bár van némi kifogásom, vagy tán idő kell, hogy megszokjam azt a sok kütyüt és extrát.
RObi nagyon szereti, vezetni is. Én megelégedtem, hogy kicsit behunyhattam a szememet és csak hagytam, hogy az út zaja zakatoljon a fejemben. Nem akartam gondolkodni, fáradt voltam. Megérkezve, kicsit felocsúdva láttam mennyi ember van a rendezvényen, majd ismerős arcok, polgármesterek, és szinte baráti arcok mosolyogtak rám. Majd Karcsi érkezett meg a gombócokkal. Nagyon szeretem őt is meg a gombócokat is :-) Robival beszélgettek én meg azon töprengtem hogyan kerítsem elő maradék energiámat. Nagyon berekedtem de próbáltam minden erőmmel a műsorra koncentrálni. A hangosítás a végére összeállt. A hangosító fiúk aranyosak voltak, nem igazán ők tehetnek róla...így alakult. Kóstoltam nagyon rossz HP-t, majd sok sok puszi, beszélgetés, és talán egy műsor előzetes ajánló is érkezett....ez a jövő zenéje, hiszen októberben sokaknak nagy napja lesz. Én sokaknak szorítok és drukkolok!!! Szívből! Na és nem a műsor reményében, hanem mert szeretnének PM-ek lenni.
Megmaradt a gyermek lelkem itt belül.
Mohorán kötöttünk ki, majd a temetőben, és Gyarmaton. A gyerekek örültek a kocsinak és birtokba is vették. Közben kiderült, hogy megkaptuk a szállást, amire sikítozni kezdtek.
Nagyon sok időpontot kell egyeztetnem még emiatt, és a suliban is lesz még ez ügyben dolgom. Igen. A gyerekek nélkül nem tudnék elmenni nyaralni. Nekem ők a szívem csücsköcskéi, és mi együtt nagyon jó kis csapatot alkotunk, így öten !
Remélem a nyár vége tökéletesre sikerült nekik,és a szeptembert újult erővel tudják majd elkezdeni.
Hazaérve már csak egy forró zuhanyra és a kispárnámra vágytam. Nem tudtam kommunikálni sem. A torkom beadta a csöndes jelzést.
A mai nap a pihenésé számomra. Itthon leszek és apró cseprő dolgaimat intézhetem.
Mozgalmas egy hétvége , az biztos.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megvan :-)))))
  2014-08-30 00:58:09, szombat
 
  Hihetetlen dolog történt! Tegnap este nekifeszültem a telefonon és keresgélni kezdtem az autók között. Találtam néhány szóba jöhetőt, de az egyik....megfogott. Felhívtam Robit, hogy tudassam vele, megtaláltam az autónkat. Oké, majd megnézi. A mai nap szerte vitt minket, és hazaérve együtt néztük meg a kocsit a neten, majd telefonáltunk. Kezdtem izgulni, és a gyomrom összeszorulni. Nagyon fullos kocsi, de tényleg! Néhány telefon, szervezkedés....elindultunk. Nagyon messzire kellett menni. Gyors számolás és indulás....
Nagy út volt, végig izgultunk, mindent megbeszéltünk előtte két szerelővel is lebeszéltük miket kell átnézni, megnézni....hú nagy volt a feszkó. Mikor megérkeztünk, már kicsit nyugodtabb voltam.
Akkor kezdődött Robi reszortja. Két és fél órán keresztül ment a mustra. Mindent megnézett rajta, majd jött az egyezkedés. Egyikőnknek sem kedveztünk, megegyeztünk majdnem félúton. Féltem azért 300 kilométer....ismeretlen autóval. De hazaértünk, vettünk matricát és tankolni is megálltunk. Na meg egy kicsit beszélgetni. Végig izgultam az utat, még most is remeg a gyomrom de talán holnapra már elhiszem :-) Kíváncsi vagyok a gyerekek hogyan reagálnak majd, és mit szólnak hozzá. Ami ma történt, majd legközelebb, mert kicsit későre jár, és holnap megint várják a gyerekek a RépaRetek Mogyorót :-) Szép álmokat! Jó éjt!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EGy kis nyár télre :-)
  2014-08-28 11:33:02, csütörtök
 
  Bár eléggé nyomott hangulatom volt tegnap is és ma is, de a szilva lekvár főzése valahogy felvidított. A kedvesem megmosta, kimagozta nekem, és feltette egy hatalmas fazékban. Elég sokáig kell lassú tűzön fortyognia, hogy elfője a rengeteg vízmennyiséget, és besűrűsödjön. Kevesebb,mint a felére összefő. De az íze? Nem tetem hozzá sok cukrot, talán 20 dekát vagy még annyit sem az egészhez. Talán nem is kellett volna hozzá adni, de az íze...hmmmm
Egész estig rotyogott, meg-meg kevergettem, néha odakapott az alja, de nem lett kozmás az íze :-)
Reggel is bekapcsoltam és még egy órácskát fortyogott, majd üvegekbe tettem. Örömmel láttam, hogy
most több lett belőle, mint az előző főzésből. Hoztam őket a dunsztba, akkor jutott eszembe, hogy a barackok is itt aludtak néhány napot. Nagy lett a boldogságom. Végre őszi barackbefőtt is lesz Zsuzsitól a télen :-D
Annyira megörültem, hogy mára beterveztem a szilva befőtt befőzését. Lekérdezem anyutól ő hogy szokta, aztán jöhet a próba. Még szeretnék egy adag szilva lekvárt főzni, de egy olyat, ami ízesítve lesz, hiszen karácsonykor a fűszerek zamatával, mennyei lesz a husihoz :-) És ajándéknak sem utolsó!
Idén elég sok mindent sikerült eltenni. Sajnos a cseresznye kimaradt, de az akad még a nagyszülőknél tavalyról :-) Milyen jó elővenni egy-egy üveg házi befőttet és csak úgy megenni, vagy egy finom gyümölcslevesbe, esetleg sütibe, gyümölcstortába....és a lekvárok....azt hiszem ma gyümölcsleves lesz és rizskoch meg valamilyen tészta talán. Ezeket szereti mindenki, és nem is olyan macerásak. Mindig kell egy kis süti vagy édesség, hiszen délután valahogy kilukad a gyomrocskájuk és keresik a finomságokat :-) A tegnapi pudingtálnak se híre-se hamva. DE tényleg jól sikerült. Elfogyott a rum , így egy kevés mandulával helyettesítettem és meggy befőtt levével a piskóta locsolásánál. Mára jó lesz a rizskoch, ha csak meg nem eszik tejberizsnek :-D
Nagyon szépen süt a nap, de ma még nem tudok dolgozni, telefonálni. Szétmegy a fejem. AZ orrom bedugulva és a szemeim folyamatosan könnyeznek. Sok c vitamin, tea, este neocitran,,,,annyira kiüt, hogy úgy ébredek fel, ahogy lefeküdtem.
A kedvesem most szunyókál. Hosszú éjszakája volt, és megint megy :-( Ilyenkor nehéz.
Sokszor eszembe jut, amikor Gyula atya mondta, jól gondoljam meg hozzá megyek-e, hiszen sokat nem lesz otthon éjjel. Igen, nagyon rossz, és neki sem a legjobb, de annyira szeretem őt! Hát hozzá mentem és ennek lassan 13 éve, mégis olyan mintha néhány év telt volna el.
Szóval süt a nap, és hívogat a hintaágy egy puha pléddel...kívánom a napsugarakat, talán az is segít előbb túl lenni ezen a szörnyű megfázáson.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bubusban megint benne van a mehetnék....
  2014-08-27 19:22:42, szerda
 
  Hiába van szegénykém láncon már napok óta. Robi lefogatta a vezérdrótot, meghúzta, de még mindig próbálkozik. Sőt! Ma el is ment egy önálló sétára. Szívesen tölti az idejét most a tüzelő szukák környékén. Holnap, ha kicsit jobb lesz a közérzetem, elmegyek az állatorvoshoz. Spookynak úgy is aktuális a következő oltása.
Spooky hatalmasat nőtt. Nem mértem mostanában, de szerintem már simán nyom 14 kilót is. Pedig nem mindig van étvágya. Bár a gyümölcs az jöhet minden mértékben ! Ma is benyomott egy hatalmas szőlőfürtöt :-D persze csak a bogyókat róla. A kis édes!
Spooky sokat játszik Beni-Bubussal, de miután elfárad, ő elvonul a kis vackába és nem érdekli őt semmi semm. Beni unatkozik és jön a mehetnék :-D
Remélem nem tart sokáig nála ez az időszak, tavasszal sokat szenvedtünk miatta :-( Eddig nem volt problémánk vele ilyen téren, hogy zárt kapunál, kerítésen szabaduló művészetét élje ki.
Marad tehát a lánc. Sajnálom őt, és el-el engedjük őt, hogy a szükségleteit el tudja végezni, de nem ehhez van szokva. :-(
Spook is csak nézi miért van Beni megkötve, olykor pedig elengedve.... ????
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kedd - családi nap
  2014-08-27 11:46:21, szerda
 
  Tegnap az egész család együtt volt. Bizony, hiszen jöttek a mamáék, hozták a gyerekeket. És egy fantasztikusan finom csokitortát :-)
Meggyújtottuk a gyertyákat, amit hősiesen elfújt a nagy legény. Finom volt!!! És borzasztóan csokis!
Miután 5-ösben maradtunk, elmondtuk Robikának milyen lehetőségek közül választhat. Ő a 4d-s mozit választotta az ajándékok mellé. Mindig van valami családi program, ha ünnepelünk valakit.
Hát elmentünk mozizni. 2750,- egy jegy. Na kíváncsi vagyok rá, mit adnak cserébe. Persze a szokásos pop-corn,és nachos sok üdítővel.....ez a mozihoz tartozik!
Elkezdődött a film, és jött a szél, a székmozgás. Hát egyszer végig lehet ülni egy ilyet, de nekem nagyon nem jött be, hogy lökdösődik a szék, meg kopognak a hátamon a puskagolyók. Robika nagyon élvezte, és csak mesélt ahogy kijöttünk a teremből. Én fáztam is, hiszen sokszor fút a szél :-D
Szóval miatta és a csajok miatt megérte. Következett a vásárlás. Szétnéztünk, itt is ott is, majd végül sikerült mindegyik gyereknek megvenni a melegítőt, sportcipőt, tesire a rövid gatyát. Vettünk a nagy Robinak hordót :-) be van izgulva a cefrére, és amik itthon voltak, mind tele. Szóval ő is nagyon boldog lett a 120 lityós hordó miatt. Megláttam egy cipőboltot, ahol nemrég vettünk egy 35-ös cipellőt, ami az én 33 lábamon szinte tökéletesen állt. Gyorsan bementünk, de sajnos olyan nem volt, de volt hasonló és még egy gyönyörű piros magassarkú, ami csodásan nézett ki a lábamon. Nos nem tudtunk ellenállni egyiknek sem, hiszen olyan nehezen kapok a lábamra szép nőies cipőt. Haza? Igen, végre haza! Nyugtáztam hazafelé a napot, hogy a gyerekek ebédje is befizetésre került, és szinte minden el van már intézve, csak egy kérvényt kell az étteremnek írnom, a spec kaja miatt és a fogszabályzós papírokat és röntgent kell letudni. Megkönnyebbültem.
Hazafelé rosszul lettem. Na tessék. Mi ez? Szépen meg vagyok fázva :-( Szuper. Pedig hétvégén is megyek 3 helyre énekelni. Ráadásul felkértek egy helyi szereplésre is, de akkor nyaralni szeretnék a családdal, így még ez kétesélyes, mivel nem döntöttük el, hány napra mennénk.
Mindig van min törni a fejünket.
Este Robika z új játékkal foglalta el magát, a lányok is elvoltak, mi pedig csak néztük őket milyen édesek.
Vacsi /melegszendvics hegyek/ , fürdés, és ágy. JAj de jó volt bebújni az ágyba. Teljes megváltás :-)
Fáradt voltam, de talán inkább a megfázás döntött le a lábamról.
A gyerekek gyorsan kidőltek, és nekem sem volt erőm már az olvasáshoz.
Reggel korán keltem, és már megterveztem a mai ünnepi menüt. Hiszen ma van a 12. szülinapja!!!
A kedvencét készítem. Micshús vagy csevapcsicsa, sok különbség nincs. És puding tál a torta helyett, hiszen az tegnap már volt, ez pedig most újra kedvenc lett.
Megvettük a husikat, rengeteg marha és disznó húst daráltam és fűszereztem be.
Kész hozzá a lila hagymás paradicsom-sali bazsalikommal, és most érik össze a husi.
Hamarosan elkezdem kisütni, de előtte még rendbe teszem a konyhát, hiszen ha az idő engedi akkor kinti buli lesz ez nekünk :-) Csodás napot kívánok mindenkinek legalább olyan finom ebéddel, mint amilyen nálunk készül!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Folytatás
  2014-08-26 08:46:20, kedd
 
  Szóval csak zakatolt a szívem, nem tudtam mit tegyek aztán előrébb léptem a kis rejtekemből, és figyeltem mikor veszi észre, hogy ott vagyok. Néhány perc múlva mosolygott felém :-) Felhívott a mozdonyra. Hú! Még sosem voltam csörgőn. Elég kicsi volt a vezető állás, két lecsavarozott "székkel". Kis bunkernek tűnt inkább, ebben a hatalmas gépben. A mozdony szag, ami oly rég ismerős már, sokkal erősebb volt. A gázolaj, füst keveréke. De most jó volt :-) Befejezete a papírmunkáit és jöt a váltás.
Nagy szemekkel nézett rám és mondta mennyire várta, hogy délután megjelenjek és elmenjek vele erre a körre. Akkor még durcás voltam az előző nap miatt, de már teljesen odáig voltam tőle. Elmentünk vacsorázni :-) Bár nem voltam éhes, és elég későre is járt....rendeltem egy hatalmas koktélt és egy tonhal salátát. Ő Braunit evett vanília fagyival. AZ árak....nos nem egy rossz helyen voltunk!
Szombat. A gyerekek még mindig a nagyszülőknél. Mennem kellett délután énekelni, de délelőtt csináltam egy kis ebédet neki és megnéztünk egy jó filmet.
Messzire mentünk, de végig csevegtük Doroti-val az utat.
Kis csúszással, de minden jól ment, le is kötöttünk egy későbbi estet, és lett egy felkérésünk egy gyerekműsorral is. Egyszóval remekül ment minden. Jött a vacsora, és éreztük nekünk mennünk kell. Hazafelé megéheztünk és megálltunk egy étteremnél. Éjszakai étlap? Még ilyet sem hallottam, igaz nem is szoktam éjszaka vacsorázni :-D
EGy finom Cézár saláta és egy pohár jó bor. Méltó befejezése a napnak. Hazaérvecsak egy zuhanyra volt már erőm és néhány oldalnyi olvasásra. Nagyon szeretem ezt a könyvet, de félek hogy hamarosan véget ér, ezért csak pár lapot olvasok el egyszerre, hogy lassabban forogjanak a jelenetek előttem, bennem.
Vasárnap Robi hazaért, mire nekem indulnom kellett. Minden jól ment, szeretek a szüleimnél lenni, bár nem sok idő volt. Kiderült két gyerkőcöm még marad pár napra. Ó!
Zsuzsika velem jött, ami kicsit megnyugtatott. Hát hiányoznak :-(
A hétfő korán kezdődött. Menni kellett intézni mindenféle papírt az iskolához .
Nem vagyok az a kis titkárnő típus, aki mindig izeg mozog és intézkedik, de a fontos dolgokat mindig igyekszem időben letudni.
Államkincstár, időpont a nőgyógyásznál..., aztán a suli. Már tényleg majdnem mindennel megy vagyunk! Még kaptam felvilágosítást, hogy milyen papírok legyenek a gyerekeknél a könyvosztásnál, majd megvettük az egyen blúzokat a sállal, és még egy pólót a biztonság kedvéért.
Megejtettünk egy gyors bevásárlást is, tej, tejföl, kóla , macska eledel...stb. Igen, megint iszom! Kólát :-D
NA meg a sör, az elmaradhatatlan. Sokszor vacsi helyett egy doboz gyümölcsös sör kerül elém. Jót tesz a hajamnak :-)
Egész jó időt futottunk, hiszen dél sem vot még. Gyors ebéd, aztán kis szenvedés mi legyen, majd nekiálltam a fűnyírásnak. Vasárnap lenyírtam az egyik felét, most jöhetett a fenti rész. Nos egy-egy óra , így megosztva nem olyan sok. Kiszedtem a beteg paradicsomfákat és a hullott paradicsomokat. Nem kerültek a komposztba, betettük zöld-hulladékos zsákba. Rendbe lettek téve a muskátlik, meglocsolva a leanderek, és a terasz is csodásan fest most már. A sok eső, szél összehordta a virágszirmokat, homokot, koszt. El akartunk menni a termálba Zsuzsival, de Robi még elküldött ezt azt venni, így lekéstük a kasszát, előttünk zárt. A hétfő rövid nyitva tartású, így jártunk, majd legközelebb. Elmentünk gyrost venni, Zsuzsinak sült krumplit, vettünk egy csomó fagyit és hazaevickéltünk. Kifeküdtünk a teraszra kicsit napozni mi csajok és elnyomott mindkettőnket az álom! Betakarva ébredtem, Robi végzett a hátsó kiskapuval. Volt még mit csinálni, hiszen a szomszédba át kellett mennünk összeszedni a hullott gyümölcsöt. Nem akartam hinni a szememnek. Rengeteg gyümölcs a földön, körte, alma, szilva.... Vehetünk még hordót, hogy mindent külön tudjunk gyűjteni. Ó nem én fogok ennyi pálinkát meginni :-) Hiszen olyan "unikum" pálinkáink vannak erre a célra...de nem vagyunk nagy pálinkásak, csak hébe-hóba kerül elő a feles pohár, ha olyan vendég téved be. Viszont nagyon jó ajándék, hiszen nem kis értékű nedű!
Erről jut eszembe még menta szörpöt kell csinálnom,vár a sok menta, és a barack is szeretne befőtt lenni :-)))))
Este megnéztünk egy nagyon jó filmet Johni Deep-el. És ájulás az ágyba.
Tényleg nagyon jól telt a hétvége :-)
Nemsokára megérkeznek a gyerekeim, és ez a nap is különleges lesz! EL is kezdem a készülődést. Bár nem süt a nap, mégis fantasztikus nap lesz a mai!
Kellemes keddet!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csodás napok!
  2014-08-25 17:47:48, hétfő
 
  Péntek este lezuhanyoztam, felöltöztem , hogy igazán úgy nézzek ki mint egy bombázó. Felmentem Pestre. Persze késett a vonat :-( Na nem az enyém, mert én kocsival mentem fel, hanem amit vártam, amit Robi hozott vissza a hatalmas csarnokba. Csak álltam és vártam, szürcsölgetve hűvös koffeines koktélomat. Majd végre hosszú várakozás után bemondták, hogy a 11. vágányra jön. Gyors léptekkel váltottam irányt és szinte repülve kopogtak a cipőm sarkai a kövezeten.
Láttam! Láttam hogy begurul és fékez...majd előveszi a papírjait és ír. Elbújtam egy beugróba, hogy meg ne lásson. A torkomban dobogott a szívem. Mi lesz? Hogy legyen? foyt köv, most segítenem kell...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csajos nap :-)
  2014-08-22 18:13:49, péntek
 
  Ma bosszúsan keltem. Mérges voltam Robira és az egész világra. Rám tört a zizi.
Felhívtam Dorothyt, hogy kifortyogjam magam, majd csináltam reggelit, kimentem sétálni Benivel, betettem egyet mosni....majd csörög a telefon, hogy öltözzek megyünk vásárolni.
Persze nem kellett kétszer mondani. Volt mára néhány tervem, de ez szuper volt. 3 csajok kiruccantunk, és néhány órát keresgéltünk, kutattunk, próbáltunk és nevettünk, majd beültünk egy cukiba, mennyei sütik vannak! Nyomban benyomtam egy Tiramisut :-D
Na de hogy ne legyen silány a nap, Dorothy elvitt egy magán kertészetbe, de olyanba, hogy a fülem ketté állt. No nem hagytam a pénztárcámat csukva :-) Ott is költöttem nem keveset.
Hazafelé még beszaladtunk a közértbe és vettem kólát, zsömlét és mindent ami nem szükséglet itthon. Hogy kicsit fokozzuk, kiderült, hogy az utcánkban az egyik háznál Isteni szőlőt árul a néni nem drágábban, mint a boltba. Hát vettem vagy másfél kilót abból is. Mérges akartam lenni, és nem ment. Elszálltak a zord felhők belőlem :-) Szuper. Mikor hazaértem, láttam hogy már javában benne vagyunk a délutánban. Beraktam még egy mosást, összeszedtem a megszáradt ruhákat és készítettem ebédet magamnak. Grillezett sajt , sült paradicsommal, cukkinivel, bazsalikommal, és fonnyasztott rukkolával és mángoddal. Hát mit mondjak...csodás volt, hozzá egy pohár kóla. Igen kóla, nem bor, bár ott figyel a hűtőben, de ma még vezetek. Terveim vannak :-D
Átnéztem a rucikat amiket vettem. Egy vagyont költöttem, de vettem egy gyönyörű fehér ruhát, egy kis kabátot, felsőket, egy nagyon vagány farmersortot, egy romantikus szoknyát...tényleg nagyon jó darabokat találtam és olyanokat , amik tökéletesek rám. Beleszerettem egy olyan felsőbe is, ami nem az én stílusom, de magával ragadott az érzés, mikor belebújtam... Rátaláltam egy vadító fekete csipkés hálóruhára is...na azt sem hagytam lógva :-)
Apukámnak is megvettem a szülinapi ajándékát, remélem örülni fog neki. Anyunak is meg van a névnapjára egy finom krém.
Kifeküdtem egy órára napozni, kellemes lágy szellő hűsítette a teraszt, de hamar odébb állt a nap.
Ma csak jöttek a telefonok műsor ügyben. Hogy aztán sierül-e mindet összeilleszteni ????? Remélem, bár így kevesebb időm marad Ipolydamásdon a lazításra. Lehet az a nap is rohanóssá válik, de megéri, hiszen nagy terveim vannak szeptemberre :-)))))
Ma van a város dalának a videó klipp felvétele. Sajnos nem fogok lejutni. Tényleg sajnálom, de van egy fontos dolgom ma estére, ami nem halasztható már el.
Így péntek estére mit is kívánhatnék? Csodás estét , jó sütögetést és jó bulizást. Majd pihenünk a hétvégén :-) PUSZI 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Agusztus 20? Rohanás
  2014-08-21 13:11:28, csütörtök
 
  Szép napra ébredtünk. A kedvesem nem ment dolgozni, nem volt tennivaló a délelőttre, hát megnéztünk egy filmet, és jól bereggeliztünk. Aztán kezdődött a készülődés , pakolás és rohanás.
Nem volt egyszerű nap,de sikerült kisebb akadályok leküzdésével túl élni. A gyerekműsor döcögve indult, de számíthattam egy kedves ismerősre, Emmára. Ő mindig ott van, ha mi a városban járunk . Most csak egyedül mentem, mert Dorothynak próbája és fellépése volt, izgultam, de nagyon jól sikerült. A gyerekek fantasztikusak voltak és ragadtak a vattacukortól :-D Imádtam minden kis ragacsos mancsocskát :-)))))
Pakolás, rohanás keresztül Pesten? Jaj! De aztán kis csúszásokkal minden jól sikerült, a tánc, az ének, az idő...este kaptunk a megszentelt kenyérből, aminek különösen örültem, hiszen sosem tudok egy ünnepélyes kenyérszentelésen sem részt venni,de most sikerült. Az utolsó műsor kifulladásig tartott. Azaz, amíg én bírtam énekelni. Csodás környezetben, egy hatalmas tó partján....meg is beszéltük Robival, hogy amint együtt lesz a kis család oda megyünk kirándulni és kicsit túrázni.
Fáradtan értünk haza, várt ránk a sült pipi és a finom paradicsom fetával. NYami! Még ma is azt ebédeltem, és Robinak is eltettem egy adagot estére.
Jól éreztük magunkat. Csodás közönség, nagy taps, és visszatapsolás mindenhol....ez jó, mert az ember kap egy megerősítést, hogy valamit jól csinál. No azért kicsit felvágták a nyelvem tegnap, de az a kis pöttyös ruha valahogy ilyen hatással van rám :-)
Ma pihenős napot kaptam az uramtól. Ezt azt, kis apróságokat csináltam, mosás, rendrakás és majd este befűtök , hogy legyen jó forró víz, és beülök egy kádba, sok sok habbal :-D Csodás napot !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Micsoda nap!!!
  2014-08-19 22:53:09, kedd
 
  Reggel csodás napra ébredtünk. Igen ébredtünk, nem csörgött a vekker. Hihetetlenül jó érzés :-) Felkeltünk, majd elmentünk bevásárolni, vasakat a kennel kiskapujához, beszaladtunk a pékségbe, és betértünk a kedvenc kertészetünkbe is :-) Hazaérve már nem volt idő kertészkedni, mert jöttek apuék, hozták a gyerekeket. Gyorsan neki is láttunk a takarítás befejezéséhez. Hát nem is tudom, mikor volt, ennyire tiszta a ház :-D
Majd főztem egy gyors levest és tejberizst. Közben megsütöttem egy finom csokis muffin-t :-)
Vártuk a kis csapatot, hiszen mára forgatás volt lebeszélve.
Megnéztünk egy kutyás filmet....hamarosan megérkeztek. A válogatós gyerekekről volt szó.
Érdekes volt, és jó barátság született ! Meg is hívott minket Zsuzsa a média fesztiválra, vagy hogy hívják, mondta hová menjünk, hol keressük, és még lebeszéltünk néhány dolgot, a jövőbeni lehetőségekről. Nagyon örültem. Miután elbúcsúztunk, jött Misi papa. Ő máris vitte a gyerkőceimet tovább. Fájó búcsút vettünk, és emeltem a telefont, a kutyás csaj miatt. Jött ellenőrizni, mennyit haladtunk velük. Hát van ami jól ment, de vannak még kijavítandó és gyakorolandó feladatok. Tőle is búcsúztam, és hívtam barátnőmet, akit egy gyors majd "vissza hívlak-kal " lerendeztem, hogy most vagyok az övé. Mentem is, hogy kizökkentsem a feszültségéből. Jelen lehettem Janka fürdetésénél, etetésénél, és altatásánál. Imádni való kis csöppség :-)
Majd volt egy kis időnk beszélgetni, de máris csörgött a telefon, hogy Beni a szomszédban van. Na tessék! Beigazolódott, amit már napok óta hangoztatok a szomszédnak, hogy hamarosan meg fog náluk jelenni a kutyánk, hiszen a tüzel a szuka kutyusuk. Haza, Beni a kapu előtt :-( Teljes a mérgelődési szint! Pedig szóltam,hogy ez lesz belőle :-(

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2014.07 2014. Augusztus 2014.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 297 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 29
  • e Hét: 161
  • e Hónap: 956
  • e Év: 956
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.