Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Melyik napon születtél ?
  2015-04-24 15:37:36, péntek
 
  Melyik napon születtél? Íme, az őrangyalod
Ismerd meg azt, aki támogat a mindennapok során, felvidít, ha szomorú vagy, vagy éppen segít a rázós helyzetekben.

Az angyalok nagyon szívesen nyújtanak segítő jobbot bárkinek, aki erre kéri őket. Ha tudni szeretnéd, a te őrangyalod mi mindenben támogat, hogyan vigyáz rád, akkor számold ki, melyik nap születtél.


Milyen napon születtél?


Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!
Mikor születtél? (év - hónap - nap)


www.baptista.hu/vamospercs/oroknaptar.htm


Ha hétfőn születtél:
Gábriel arkangyal a négy arkangyal egyike. Enyhíti a gyászt, segít feldolgozni a veszteségeket. Növeli a kreativitásodat, optimistává és pozitív szemléletűvé tesz, ha úgy érzed, falakba ütköztél. Segít a félelmeid és a fóbiáid legyőzésében, nem utolsósorban pedig ösztönöz, hogy megmutasd a világnak a vidám énedet, ami spirituálisan felemelő hatású. Gábriel színe a narancssárga, ha segítséget szeretnél kérni tőle, gyújts napszínű gyertyát.
Ha kedden születtél:
Chamael arkangyal a kapcsolatok nagy szakértője. A vidámság, a szeretet őrangyala, aki a feltétel nélküli elfogadást képviseli. Meg kell tanulnod elfogadni önmagad kisebb-nagyobb hibáiddal együtt - ebben segít ő. Felvidít, ha lelkileg padlóra kerülsz, illetve magányosnak érzed magad. Segít lezárni azokat a kapcsolatokat, amelyek bánatot okoznak neked, és akkora szabadságot biztosít számodra, amekkorára szükséged van. Chamael színe a rózsaszín, így, ha segítségül szeretnéd hívni, ezt az árnyalatot használd.
Ha szerdán születtél:
Rafael arkangyal a hét uralkodó angyal közé tartozik, az Isten gyógyító erejét testesíti meg. Ha szívből kéred, képes meggyógyítani, segít megtalálni a saját vagy mások gyógyulásához vezető utat. Rafael enyhíti a klausztrofóbia és korlátozottság érzésének tüneteit. Stabilizálja az idegrendszered, ha éppen feszült vagy, enyhíti intenzív érzelmeidet, valamint megelőzi az ebből következő lelki problémákat is. Az ő színe a smaragdzöld, így, ha szeretnéd segítségül hívni, akkor koncentrálj nagyon erősen erre a színre.
Ha csütörtökön születtél:
Zadiel arkangyal a könyörület vagy jóindulat angyala, aki az Isten trónját őrző hét nagy angyali lény egyike. Ő az, aki a szükség óráiban enyhülést hoz. Lecsendesíti háborgó érzelmeidet, valamint támogatja a lelki gyógyulásokat is. Segít a leszokásban, enyhíti a függőségre való hajlamot a személyiségedben. Ha szépen kéred, Zadiel elhárítja az utadba kerülő nagy akadályokat. Alkotó tevékenység esetén inspirál, felszabadítja a képzeletedet, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból. Ha szeretnéd segítségül hívni, akkor az ibolyalila színével tudod őt elérni.
Ha pénteken születtél:
Haniel a világos észlelésen alapuló isteni kommunikáció arkangyala. Érzelmi szabadságot, önbizalmat és belső erőt hoz. Egyfajta természetes nyugtatóként hat az idegeidre. Csillapítja háborgó érzelmeidet, lecsendesít, ha izgatott vagy feszült vagy, enyhíti a pánik érzését. Ápolja az emberekkel való viszonyodat, elősegíti a szívből jövő kommunikációt. Kiszélesíti a spirituális horizontodat, hogy átsegítsen az élet nehézségein. Ha szeretnél vele kapcsolatba kerülni, akkor a türkiz színt hívd segítségül, ez ugyanis a védelmezés színe.
Ha szombaton születtél:
Cassiel a türelem angyala, aki a Szaturnusz erejével segít neked, hogy túltedd magad az élet nehéz időszakain. Arra tanít, hogy tanuld meg elfogadni a helyzetet, amiben éppen benne vagy, és lásd meg a jó oldalát. Pozitív szemléletmódot és optimizmust nyújt számodra, ezzel megkönnyíti a nehéz körülményekkel való megküzdést, illetve a továbblépést. Cassiel azt sugallja, hogy a sötététet mindig felváltja a világosság, emiatt a fekete és a fehér színek együttes használatával tudod őt segítségül hívni.
Ha vasárnap születtél:
Mihály arkangyal az emberiség védelmezője, minden arkangyal teljhatalmú parancsnoka. Mihály segít legyőzni az igazság kimondásától való félelmedet, megnyugtatja az elmédet, hogy világosabban tudj gondolkodni. Szabadulást hoz a mindennapi gondoktól, amelyek sokszor nehéz súlyként nehezednek a válladra. Arra ösztönöz, hogy a magasabb rendű igazságot és rejtett tudást keresd. Mihály arkangyal segíti a kommunikációdat is, ha szeretnéd segítségül hívni, akkor a zafírkék árnyalatát használd, miközben erősen rá összpontosítasz.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
A kínaiak szerint
  2015-04-24 15:30:08, péntek
 
 
A kínaiak felfogása szerint minden emberi egyéniség egy komplexum, és az elemek bizonyos kombinációjának felel meg. Az alkotóelemek sohasem kizárólag szellemiek vagy testiek. Minden egyes természet többé-kevésbé harmonikus kombináció terméke. Az ember fizikai alkatát a "yin" és a "yang" aránya jellemzi; a betegséget ezek egyensúlyának megbomlása okozza.
A kínai orvosok az emberi test egyes részeit a kozmosz elemeinek feleltetik meg:

a fej - az ég
a haj - a csillagok és azok állása
a szem és a fül - a nap és a hold
a tüdő - a szél
a vér - az eső
a test edényei és nedvei - a folyók és a vizek
a testnyílások és az erek - a völgyek és a partok
a test négy tengere (a gyomor a víz tengere; az aorta a vér tengere;
a mediastinum a tüdők tengere;
az agy a csontvelő tengere) - a négy kozmikus tenger
az emberi test - a földelem
a csontváz - a hegyek
a szív - a Nagy Medve
a szív hét nyílása - a Nagy Medve hét csillaga
az öt belső rész - az öt elem
a test nyolc része - a nyolc hárombetűs jel
a test kilenc nyílása - az ég kilenc kapuja
a négy végtag - a négy évszak
a tizenkét nagy ízület - a tizenkét hónap
a 360 kis ízület - az év 360 napja


A kínai orvostudomány öt belső részt és kilenc nyílást ismert el; a két szemet, a két fület, a két orrlyukat és a szájat "yang"-nak, a két alsó testnyílást "yin"-nek nevezte el.
Elegendő volt számukra a félig-meddig pontos megállapításhoz, ha a nyílások és az öt belső rész elméletét az öt elemmel való megfelelőséggel kombinálták; az alsó testnyílásokat a veséknek, az orrlyukakat a tüdőknek, a szemeket a májnak, a szájat a lépnek, a szívet a füleknek ítélték oda. Giranet a "Kínai gondolat" (Pensée chinoise) című írásában ezen elmélet alapján rajzolja meg Konfucius portréját:
"Konfucius a 'yin'-ekből jött le, amelyek a víz értelmében uralkodtak; koponyája tetején (családi neve üreget, személyneve üreges dombot jelent) olyan nyomást érzett, mint azok a dombok, amelyek csúcsukon sok vizet tartanak vissza; a víz megfelel a veséknek és a fekete színnek (a mélység jele), szellemét a bölcsesség jellemezte, mert a bölcsesség a veséktől függ..."

 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2015.03 2015. április 2015.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 266 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 49
  • e Hét: 1492
  • e Hónap: 7020
  • e Év: 54932
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.