Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Eltörölné Magyarországot a térképről
  2015-07-15 13:01:28, szerda
 
  Gyurcsány bejelentette: ,,Eltörölné Magyarországot a térképről":

http://beregihirek.hu/orszagos-hirek/adjon-az-isten-szebb-jovot-a-jobbik-magyaror szagert-mozgalom-hirei/gyurcsany-bejelentette-eltorolne-magyarorszagot-terkeprol/ Kiss_Barnabas.html
*
*
Nem értem, hogyan lehet elhallgatni azt az alapvető - tényeken alapuló igazságot, hogy: kizárólag a kommunikáció szintjén létezik Magyarországon jobb- és baloldal, mert valójában teljességgel megegyeztek egymással abban, hogy tovább építik a HAZUGSÁGRA alapozott társadalmi formációt.
*
Mansfeld Pétert a "munkásosztály árulásáért" ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.
Mit érdemelnének a mai munkásosztályt elárulók?
Azok, akik zavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS?
http://furaila.xfree.hu/253201
*
Tessék csak elolvasni a mellékelt képen látható idézetet! Azt, amivel a bíró megindokolta egy akkor még kiskorú pesti srác - halálra ítélésének ,,jogosságát"! Az, pedig a munkásosztály "ÁRULÁSA" volt!!! Mansfeld Pétert a munkásosztály árulásáért ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.
http://furaila.xfree.hu/146399
*
Kérdem én és azt hiszem, hogy jogosan - milyen büntetést érdemelnének ezek a "hivatalos" ÁRULÓK?
És ebben mindenki cinkos, aki ezt nem vallja be!
Addig álságos minden politikai tevékenység és minden un. "VÁLASZTÁS"!
*
*
Gyurcsány ezzel indította az újabb Európa Parlamenti választási kampányát a sokadik baloldalinak hazudott utódpárt színeiben:
""Gyurcsány az újságírók érdeklődésétől övezve elmondta, hogy ő "történelmi távlatokban Európai Egyesült Államokban" gondolkodik. A DK elnöke elmondta, szerinte ennek feladatasi az "európai polgárok védelme", a szabad gondolkodás biztosítása, a műveltség és a tudás biztosítása lenne, valamint annak megakadályozása, hogy bármelyik tagállam átlépje a "világnézeti semlegesség" határát, és "belebeszéljen abba amit gondolunk"."
*
A cikk szerzője a továbbiakbasn leírja mindazt, amit a Gyurcsány beszéd jelent valójában... Szerinte, az a Gyurcsány-kijelentés, hogy: "európai polgárok védelme" azt jelentené, hogy: "az Európai Unió kezébe adná az erőszakmonopóliumot."
*
Jelentem, hogy már réges-régen ott van az EUGENDFOR létrehozása óta! Az EU-Rendörségi különítmény már réges-régen létezik - és méghozzá hatalmas hatáskörrel és felhatalmazással!
Jelenleg már egy 3.000 emberböl álló európai Különleges-bevetési-egység, nevének nyelvtörö rövidítése Euro-Gend-For ( European Gendamarie Force/Europäische Polizeitruppe). http://www.eurogendfor.org/

A Parancsnoksága az Észak-italiai Vicenzaban van messze az EU-központtól.

Az egység életre hívásának a kezdeményezöje a korábbi francia védelmi-miniszternö Michelle Alliot-Marie volt, hogy ezzel olyan a lakosság
részéröl újra és újra kiszélesedö nyugtalanságok, mint pl. a francia városokban, a jövöben könnyebben leverhetöek legyenek.

A hatalmas probléma a dologban, hogy: Eurogendfor a jövöben európaszerte az EU-tagállamokban kiiktatja (hatályon kívül helyezi) a nemzeti jogot és nemzeti souverinitást! Egy az EU-tagállamokban történö bevetésröl egy Haditanács dönt, ami az Eurogendforban résztvevö és az érintett állam védelmi- és biztonsági(Belügyi)minisztereiböl áll - igy van ez az új EU-Rendörségi Alapító-Okmányában melyet a Velseni(NL) szerzödés tisztán és egyértelmüen szabályoz.

Megfigyelök számára ez nem más mint egy tiszta EU-megszálásijog. Ugyanis ha egy bevetést az egyik baráti EU-államban már eldöntötték, akkor azon épületek és területek melyeket az Eurofond-Egységek elfoglaltak immunná válnak és az adott országban a hivatali testületek részéröl is hozzáférhetetlenné válnak. Tehát ténylegesen az EU-megszálásijog uralkodik.

De a helyzet még sokkal rosszabb: Eurogendfor az adott esetben nem csak rendörségi jogokkal van felruházva hanem szintén titkossszolgálati jogokkal is és az adott ország katonaságával szorosan együttmüködve kell a rendet és nyugalmat helyreállítania. Szükség esetén, Eurogendfor minden szükséges eszközt és jogot megkaphat amire csak szüksége van, hogy feladatát teljesítse.

Az európai kormányok, Eurogendfornak köszönhetöen, kibujhatnak minden felelösség alól. A jövöben egy szociális nyugtalanság vagy hosszantartó
nagydemonstraciók esetén lövethetnek a tömegre, területeket katonai karantén alá helyezhetnek, a hangadókat kiemelhetik annélkül, hogy saját katonaságukkal vagy rendörségükkel tennék azt, melyek esetleg a lakossággal szimpatizálhatnának. Ugyanígy Eurogendfort sem lehet az ö civil-katonai
felhatalmazásuk miatt felelösségre vonni.

Egy ilyen hihetetlen felállást egyébként csak a lisszaboni szerzödés tesz lehetségessé, ami nem más mint a vitatott EU-Alkotmány csak más név alatt.

A német Szövetségi Alkotmánybíróságnak köszönhetöen a német politikusoknak, akik egyébként ezt a kérdéses szerzödést a Parlamentben csaknem egységesen elfogadták, a jövöben meghallgatási joguk van. Egy kijózanodott német politikus egy privát beszélgetésben:
"Az Eurogendfornál majd jól fognak mulatni, ha például hamarosan német szövetségi polgári-nyugtalansági központokban mint Bottrop vagy Berlin-Neukölln kihirdetnék a szükségállapotot."

http://www.youtube.com/watch?v=HcaVKA2ovyw

" Az Európai Csendőri Erők (European Gendarmerie Forces) az EU katonai rendőrsége. Öt ország vesz részt a munkában: Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Hollandia. Központja az észak-olaszországi Vicenza-ban van. Magját egy 800-900 emberből álló erő adja, mely 30 napon belül bevethető. Az öt ország védelmi miniszterei 2004. szeptember 17-én írták alá az Európai Csendőri Erők létrehozásáról szóló dokumentumot a holland Noordwijkban."
*
*
*
Sajnos, az EU-tagságra is nekik - és a velük PAKTUMOT kötőknek - volt szükségük, NEM a mit sem sejtő és az EU-tagságra teljesen készületlen magyar népnek!
*
,,... az EU csatlakozást kierőszakolók is megtévesztették a magyarságot a csatlakozás feltételeinek ismertetésében. A Külügyminisztérium "EU-csatlakozás 2004" címmel egy kiadványt jelentetett meg az interneten. (Kiadvány, 160 oldal. Kiadó: a Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma. Készítette: KÜM Integrációs és Külgazdasági Államtitkárság. Felelős kiadó: dr. Balázs Péter (Előszót írta: Kovács László) Kézirat lezárva: 2003. február 20. Fotók: MTI Fotó, European Commission Audiovisual Library, ISBN 963 7038 299 - Letöltési cím) amelyben pontosan leírta, hogy
- a belépésig 8866 milliárd forintba került nekünk az EU-csatlakozás, a különböző "beetető" támogatások levonása után."
(Bakay Kornél)
*
Ezt a részletet Bakay Kornél írásából azért másoltam ide, mert bizonyítandó szerettem volna rögzíteni, hogy rajtam kívül még mások is ,,pusztába kiáltott" igazságokkal próbálták a ,,KÖZVÉLEMÉNY" figyelmét fölhívni mindarra, amiről még a ,,hatalmat gyakorlók sem tudják az igazságot"!
*
*
*
Legközelebb 2008. április 22-én bizonyosodhattam meg arról, hogy milyen gyakran azt sem tudják a (bármelyik párthoz tartozó) képviselők, hogy mit szavaznak meg!

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog
*
*
*
Akkor még én sem tételeztem volna fel a szándékosságot... Azt hittem - de tényleg(!) - hogy csak azért nem azt teszik, amit kellene, mert nem tudják, hogy mi lenne jó a magyar ,,NÉP" számára...
*
(Folyt. köv.)
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 23 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 257
  • e Hét: 599
  • e Hónap: 3725
  • e Év: 35455
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.