Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Daróczi Dávid halála és előzményei
  2015-07-02 12:57:13, csütörtök
 
  (Részlet a VENDÉGKÖNYV c. könyvemből)

Seszták Ágihoz kötődik még egy másik történet is, de már 2010-ből.
Pontosabban az történt, hogy két korosztályt képviselő férfiről- két tipikus történetről olvastam a 2010. január 11-i Magyar Nemzet PILLANATFELVÉTEL c. rovatában Seszták Ágnes Két hétvégi férfi című írásában.
*
,,Az egyik Vikidál Gyula, aki levelet írt Seszták Ágnesnek. Ebben a levélben beszámol arról, hogy 2008-ban, 42 év után 44.200 forint havi nyugdíjat állapítottak meg számára. Továbbá ,,pőrén közli, hogy sem megélni, sem a családját eltartani nem képes, és mostanra adósságai is vannak. Munkája nincs, felkérést alig kap, ezzel a névvel a médiában szóba sem állnak vele. Levelében eladásra ajánlja néhány személyes eszközét, mikrofonoktól DVD-lejátszón át a Passuth-összesig, és árulja tízéves Opel Caravanját nevetséges összegért. Valamint azt kéri, hogy aki bármilyen állást tudna neki, értesítse. Kisnyugdíjasként 62 évesen muszáj dolgoznia. Vikidál Gyula hívő keresztény, bevallottan és köztudottan jobboldali gondolkodású férfi, énekes, színész. Jelent ez valamit egzisztenciálisan mostani közéletünkben? Nyomatékosítva, hogy hangja egy szemernyit sem kopott az évek során."
Az idézőjelbe tett szövegrészt szó szerint idéztem Seszták Ágnes cikkéből.
*
A továbbiakban beszámol a másik férfiról, akivel a ,,bulvár bőven foglalkozik", mint ,, Liptai C. új pasijával Daróczi (József) Dáviddal, a metroszexuális férfival."...
,,A metroférfi fittneszteremben edz, és kozmetikushoz jár. Darózci egy Pozsonyi úti férfikozmetikában törzsvendég. Ott arcfiatalító kezeléstől sminkelésig mindent vállalnak. A volt kormányszóvivő nőtlen, gyereke nincs, az utazás a hobbija...Szereti a drága mobiltelefonokat (végre megtudtuk, kik vették meg az egymilliós mobiltelefonokat, amelyeket csak a gyémánt tud megkarcolni, és folyadékkristályos kijelzőjük van (!) mert elfogytak egy szálig) és nagyon szereti a turbófeltöltős autókat." ,,...még teológiát is tanult a Pázmányon. Ez meglepő, mert kormányszóvivői munkájában a dölyföt és a bűnös részrehajlást percenként tetten lehetett érni. Ugyanakkor, írja a Story magazin, Gyurcsány Ferenchez fűződő szoros (!) barátsága révén sok olyan helyre bejáratos, ahová ajánlólevél nélkül nem lehet bekerülni."...
"Most itt a kérdés, hogy miért került Vikidál Gyula a munkanélküli kisnyugdíjas és Daróczi (József) Dávid a Gyurcsány és Daróczi klán kebelében üldögélő providens egymás mellé. A válasz: semmiért. Erről olvastam, hát továbbadtam önöknek." (Seszták Ágnes)
*
Nekem sem kellett több, máris megírtam dörgedelmes három oldalon keresztül - Seszták helyett is - a ,,választ".
*
,,Két férfi és egy Tiborca
Seszták Ágnessel ellentétben én nagyon is tudom a választ!!! Hiszen pont ezért írtam meg Vikidál Gyula (1948.) korosztályához tartozó TIBORCA Ilona történetét!!!
Ez a történet requiem lenne egy nemzetért. Nem csak egy ,,egyszerű regény", mint ahogy az emigráns hungarista magyarjaink itt nyilatkoztak róla. Merthogy ,,az ő történetük van legalább olyan érdekes, mint ez a Tiborca története"!
Igen, megértem, hogy minden ember élete ,,egy kész regény", csakhogy van, aki meg tudja írni és van, aki nem!!!
De nemcsak ez a különbség!!!
Az 1945 után születetteknek már nem jutott a kiutalható - erőszakkal, ellenérték nélkül kisajátított, államosított - polgárságtól elzabrált ,,tanácsi bérlakásokból", mint a fényes szelek nemzedékének! Ők nem kaphattak diplomát pár hónapos tanfolyam elvégzése után!!!! Nekik már meg kellett vásárolniuk - 30 évre való eladósodással - azt, hogy egyáltalán lakjanak valahol!!! Ők azok, akik ,,gebinben" (cégen belüli másodállásban és fusiban, háztájiban) megvalósították az új gazdasági mechanizmus nevezetű szociális piacgazdaságot. A második és a harmadik gazdaságban végzett munkája után azonban nem fizetett semmiféle járulékot ez a szerencsétlen korosztály egyetlen tagja sem!!! Ugyanakkor tartalékolni sem tudtak az így megkeresett jövedelemből, mert az ő gyerekeik a háború utáni második demográfiai csúcsban születettek, akikkel már - kötelezően - GYES-en (havi 800 Ft) volt az egyik szülője. A törlesztő részlet pedig egyhavi, akkori átlagbérnek megfelelő összeg 2.600 Ft volt. És akkor még hol volt a rezsiköltség kifizetésének fedezete? Tehát, havi 800 Ft-ból kellett volna megélnie a házaspárnak egy, vagy két kisgyerekkel!!
Ezért sem vagyok hajlandó elfogadni azon DEMAGÓG ÉS FELELŐTLEN KIJELENTÉSEIT SEM HEGEDŰS Lóránt püspöktől, sem pedig Siklósi Andrástól, akik több helyen és időben arról keseregtek előadásaikban, hogy a Kádár-korszakban azért született kevés gyerek, mert elterjedt az az életszemlélet, hogy: ,,Vagy kicsi, vagy kocsi" és az emberek többsége a kocsit választotta!!!
Ez a Kádár-korszak értelmiségijének a FELELŐSSÉG önmagáról való TIPIKUS elhárítása és ÁTHÁRÍTÁSA! Hiszen, annyira nyilvánvaló, hogy a NEHÉZSORSÚak többsége már belehalt abba az önkizsákmányoló életmódba és nem tudja magát megvédeni ezektől a méltatlan vádaktól!!!
• Azért is írtam meg TIBORCA történetét, mert ennek a korosztálynak a maradéka mostanában éri el a nyugdíjkorhatárt és Vikidál Gyulához hasonlóan teljes egzisztenciális ellehetetlenülésben fogja megélni azt. Mint, ahogy oly sokunknak, a gyári- illetve a TSZ-ben keresett minimálbére után fogják megállapítani a nyugdíjat!!!
• Még ez ellen sem ágálnék, ha nem kényszerült volna TIBORCA korosztálya felélni a napi 16 órás robottal megkeresett jövedelmét és képes lett volna tartalékolni öreg napjaira!!!
Erről írok évtizedek óta, hogy az 1970-es, 80-as évek munkássága és parasztsága nem azonos azokkal, akik megvalósították a proletárdiktatúrát!!! Sokkal inkább azonos azokkal, akiken megvalósult az! Így fordulhatott elő, hogy 1990-ben ezt a korosztályt érte a legszegényebb egzisztenciális körülmények között a ,,rendszerváltozás"-nak hazudott változás.
*
Vikidál Gyula-val kapcsolatban még felmerül az a tipikus és tragikus tény is: kiderült róla, hogy jelentgetett zenésztársairól a Szolgálatoknak!
TIBORCA történetében ugyanerről írok oldalakon keresztül!!! Úgy valósulhatott meg a kádári suttyom-terror, hogy mindenkinek megkeresték a zsarolhatóságát és mindenkit mindenkinek a spiclijévé tettek! És, hogy ezek a szerencsétlen kis megbízott jelentgetők soha ne tudjanak beszélni arról, hogy kinek is jelentgettek tulajdonképpen, nyilvánosságra hozták a nevüket...rájuk irányítva ezzel a népharagot. De, hogy a közben - a megszerzett információk birtokában - milliárdossá- miniszterré- miniszterelnökké váló megbízók soha ne kerülhessenek elszámoltatásra, megkötötték az erre vonatkozó Paktumot a nép feje fölött és annak tudta nélkül 1990-et követően!!!
És, hogy soha ne is kerülhessen sor ezen elszámoltatásra, 2008-ban területfejlesztési törvénybe bújtatva megszavazta a magyarnak hazudott parlament, hogy Magyarország egész területe NATO támaszponttá válhasson. Már csak az ürügyet kell a végrehajtáshoz - polgárháború - formájában" (mint 1956-ban!) ,,kirobbantani.

Ugye kedves Nemzeti Kerekasztalt vezető vitézek, lovagok és lovaginák? Hiszen, miért is volt (a testileg- lelkileg- szellemileg lepusztított nép felemelése és a változásra képessé tevése helyett) a saját rangjuk visszaszerzése és annak a PAKTUMNAK a mai napig való tagadása a legfontosabb teendőjük az 1990-et követő években???
Most, sunyi módon mindent megtesznek azért, hogy felhergeljék az un. népet az ellenállásra - az emigráns magyarok anyagi támogatásával. Ezen felhergelt tömeg tagjait majd halomra ölik... És? Ezzel az utolsó akadálya is elhárul hazánk NATO támaszponttá tétele ellen és a NATO-katonák védelmében tovább sütögetheti PAKTUMOS ,,PECSENYÉJÉT" a Daróczi Dávid (1972.)-ok korosztálya a fényes szelek lovagjaival, lovaginájával és vitéz értelmiségijével egyetemben. Bejöhetnek a még mindig külföldön kibicelő emigráns pedigré-magyarok is... és...????
Hát nincs a magyarok között egyetlen egy emberi lény sem, akinek lenne szíve és hallása mai TIBORC(A) panaszára???
Bp. 2010. jan. 11. (Bóna Mária Ilona)"
-.-.-

Ez az írásom megjelent a Nemzeti Hírhálón...
http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=bmi&cikk=27#cikk

Ahol két hónap múlva, egészen pontosan április 3-án ez volt olvasható Daróczi Dávid halálhírével kapcsolatban:

*

Valaki hazudik! - De miért???
2010-04-03 FÚSZ

Ülök a számítógép előtt PÉNTEK éjszaka. A nap "zárásaként" szokás szerint átolvasgatom a friss híreket, melyek között ott szerepel a BLIKK által elsőként közölt hír: meghalt Daróczi Dávid, az MSZP volt sajtó szóvívője.
A hír sajnálatos, mint minden haláleset. Ám amint olvasom tovább a közzétett írást, feltűnik valami: Valahogy nem egyeznek az időpontok.
Ránézek az órámra: péntekről szombatra virradó éjszaka van, 1 óra 3 perc.
2010.04.03 11:1:1 másodperckor került fel a BLIKK által közölt hír az internetre. (Az időpontot a szerver pontosan rögzíti.)
És ez itt a bökkenő! A Blikk információja szerint Daróczit péntek éjszaka 23 órakor találta meg egy ismerőse a lakásán, aki értesítette a rendőrséget. (Egy perccel később a Blikk sajtósa máris a mhelyszínen volt. További másodpercek alatt megírta a több perc alatt megírható cikket. Majd újabb másodpercek alatt fel is tette saját honlapjukra, majd a világhálóra. De honnan tudott elsőként a halálesetről a BLIKK újságírója? Ki értesítette a sajtóst? S aki ezt tette, annak nem elsődleges feladata lett volna előbb a mentőt és a rendőrséget értesíteni?
Mert ugye azt senki sem hiszi el, hogy az újságíró ott sétált éppen a sajtószóvívő lakása előtt, hajszál pontosan előre látva, hogy ott valami fog történni. Látomásai alapján gyorsan megírja a szomorú hírt éjszaka 11 órakor, még azt is előre látva, hogy a halott szállító kocsi éjszaka fél 2 órakor fog kimenni a halott elszállítása miatt a helyszínre...
Az MTI, a BRFK és a Blikk információi szerint fél kettő órakor érkezett meg a rendőrség és a temetkezési vállalat halottszállító autója is.
Mi alapján írthatta meg a Blikk kettő és fél órával korábban, 11 óra 01:01 -kor, hogy két és fél fél órával később, fél kettőkor megjelent a halottas kocsi? (Netán előrelátó és jós?)
Mikor is fedezték fel valójában az öngyilkosságot?
Mikor és ki értesítette a mentőket és a rendőrséget?
Mikor ment ki ténylegesen a rendőrség és a halottas kocsi a helyszínre?
Fantasztikus a Blikk előrelátása, hogy előre tudja, és meg is írja az eseményeket... vagy valakik valamiért hazudnak... De ki(k), és miért?"
Vajon kik, és miért hazudnak?"
...
L.Gy.Zs.
FÚSZ"

Itt még hosszan elemzi, és részletesen fejtegeti a történteket a szerző. Ezért, csak ezt a részletet közlöm, melyben benne van a lényeg...

Olyan súllyal nehezedik rám mindaz, ami évtizedek óta történik a magyar társadalmi- és közéletben, hogy már úgy érzem sokszor: összeroppanok alatta. Beleszakadok, mert nem történhet más...
Annyit az ember nem tud elviselni egyedül, amennyit nekem el kellett és kell viselni az un. magánéletemben is!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarországon is engedélyezzék a homoszexuálisok házasságát
  2015-07-02 06:31:35, csütörtök
 
  http://www.magyartudat.com/fodor-gabor-magyarorszagon-is-engedelyezzek-az-azonos- nemuek-hazassagat/

Fodor Gábor: Magyarországon is engedélyezzék az azonos neműek házasságát!
2015. június 29., 16:07
A Liberálisok elnöke, a független parlamenti képviselő Fodor Gábor törvényjavaslatban kezdeményezte, hogy a magyar jog is engedélyezze az azonos neműek házasságát.
Fodor Gábor hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a homoszexuálisok számára megadott jog senki mástól nem vesz el jogokat.
Szerinte az azonos neműek házassága sokaknak, nem csak a homoszexuális közösségeknek, de minden jóérzésű embernek régi követelése Magyarországon. Úgy értékeli, hogy a magyar családi jog és az alaptörvény megkülönböztet, mint ahogy a politika is.
A regisztrált élettársi közösséggel nem jár együtt minden jog, az örökbefogadást vagy a név felvételét például nem teszi lehetővé - felelte egy kérdésre teljes jogegyenlőséget követelve a képviselő.
A hanyatló és lezüllött erkölcsű Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága a múlt héten döntött arról, hogy az azonos nemű pároknak jogukban áll házasságot kötni bárhol az Egyesült Államok területén az amerikai alkotmány értelmében, a szövetségi tagállamok ezt nem tilthatják meg nekik.

magyartudat.com

*

Rendben van, kössenek házasságot és fogadjanak örökbe és stb... csak hagyják abba az un meleg-felvonulásokat! Elvégre ha egyik ember megszeret egy másikat és az történetesen azonos nemű, nem tehet róla! Ezért, csak házasodjanak egymás-közt, de ne tegyék tönkre egy heteroszexuálisnak az életét!

El tudjátok képzelni, hogy milyen boldogtalanságra van ítélve egy homoszexuális, ha soha nem tapasztalhatja meg milyen az együtt élni azzal, akit szeret!????
Helyette oda lenni láncolva egy olyanhoz, akit nem szeret?

És el tudjátok képzelni milyen az, amikor egy ilyen boldogtalan "házasságból" mégis születik gyermek? És annak a gyermeknek milyen látni a szülei boldogtalanságát? Nem azt ti elképzelni nem tudjátok! Akkor már inkább lennék két azonos nemű, de BOLDOG embernek a gyereke!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rájöttem, hogy én pl. inkább lennék két azonos nemű, de BOLDOG embernek a "gyereke", mint egy olyan hetero+homoszexuálisénak, akik BOLDOGTALANOK egymással!

BMI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemzet és ...
  2015-07-02 00:28:38, csütörtök
 
  A Nemzet és anyanyelv című írásommal házaltam éppen,
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=131725&n=furaila&blog
_cim=Nemzet és anyanyelv 4.

amikor javában tartott a státusztörvény és a kettős állampolgárság körüli vita.
Lezsák Sándort ekkor már kizárták abból a pártból, az MDF-ből, amit ő alapított.
Kezdtem magamat rosszul érezni az MDF-ben. Főleg, a 2002-es választások után.
Az történt, hogy 1997-ben meghívást kaptam a Parlamentben tartandó pedagógiai vitára. Ekkor még az MSZP kormányzott és engem az MDF Pedagógus Kollégiumából delegált valaki (Lezsák Sándor, vagy Dobos Krisztina? Nem tudom...). Készültem egy, a felnőttképzéssel kapcsolatos hozzászólással és szerencsére el is tudtam mondani...
Ott ült az első padsorban, közvetlen közelemben maga az MSZP-s miniszter: Báthory Zoltán. Nem kellett fölmenni semmiféle dobogóra, meg szószékre, hanem a széksorok előtti térre lett összeszerelve a hangosító és a mikrofon. Izgultam egy kicsit, mert tartottam attól, hogy a mondandómmal lavinát indíthatok majd el...
Akkor már a főiskolán ajánlott irodalom volt pedagógiából Báthory könyve: a ,,Tanulók, iskolák, különbségek (Egy differenciális tanuláselmélet vázlata" című. Megjelent: 1992-ben a Tankönyv Kiadónál.)
BÁTHORY ZOLTÁN olyan statisztikai adatokra hivatkozik ebben, a mások munkáját is összegző tanulmányában, melyek azt bizonyítják, hogy az 1980-as évek szakmunkás rétegének gyermekei teljesítenek a legrosszabbul az iskolákban. A továbbtanulási arányuk egyre kisebb... Az okokat ,,kutatva" megállapítják a szerzők: a szegénységgel, az egzisztenciálisan halmozott hátrányos helyzettel magyarázhatók az ,,alul teljesítések" (vagyis: képességeik szerint többre lennének képesek).
Ezek után már azon sem lehet csodálkozni, hogy "... a kilencvenes évek kezdetétől ... az új helyzetbe került magyar társadalom elenyésző kisebbségének jelent reális kibontakozási lehetőséget. A többség számára a korábbi értékrendek felbomlása és a társadalmi kommunikáció új eszközeinek hiánya egyfajta funkcionális analfabétizmust eredményezett. Ha mindezekhez hozzáadjuk, hogy 1990-ben a 15 éves és ennél idősebb népesség 20,7 %-a nem rendelkezett befejezett 8 osztályos általános iskolai végzettséggel, és 1,2 %-uk iskolába sem járt, megállapíthatjuk, hogy Magyarország lakossága kettészakadt: a még mobilizálható tudással rendelkezőkre és a reménytelenül leszakadókra." (Új Pedagógiai Szemle 1995/2.)
És akkor még nem is beszéltünk a szakmunkásokról. Ők a további 42,5 %-ban találhatók (a középfokú és felsőfokú szakképzettségűekkel együtt) - egy 1990-ben elvégzett statisztikai felmérés szerint.(KSH Statisztikai Évkönyv 1991.)

Tetszik érteni? 1990-ben a 15 éves és ennél idősebbek 20,7 %-a NEM VÉGEZTE EL A 8 ÁLTALÁNOST!!! És 1,2 % ANALFABÉTA VOLT!!!

Nos, ez mind annak a magát szocialistának mondott rendszernek a ,,sara", amiben a mai napig dagonyázunk, ahelyett, hogy a közoktatás részévé tettük volna a FELNŐTTKÉPZÉST... Mondtam-mondtam, és közben Báthoryhoz odahajoltak a munkatársai és heves vitába kezdtek... Már attól tartottam, hogy elveszik a kezemből a mikrofont... De szerencsére, végig mondhattam, amit akartam és később meg is kaptam róla a parlamenti jegyzőkönyvet. Ma már ez sincs meg. Elveszett, mint a legtöbb dokumentuma mindannak, amivel eddigi életemben és legfőképpen az elmúlt 20-25 évben foglalkoztam.

*

A Kossuth Klubban megtartott Nemzet és... konferenciák egyikét (Nemzet és anyanyelv) követően ki is nyomtatták a Nemzet és média tanácskozásról készült jegyzőkönyvben az írásomat, kezdett a titkos szolgálat rászállni Lezsák Lakitelek Népfőiskolájára. Sajnos, már ez a (jegyző)könyv is eltűnt... és a neten sem lehet már kapni.


Lezsák Sándor köszönő levele is

http://furaila.xfree.hu/242463

csak azért maradt meg, mert a Nemzet és föld (amit lehet kapni, ha érdekel valakit!) című (jegyző)könyvben volt benne kicsire összehajtogatva. Nemzet és... jegyzőkönyvek: Hazai Műhely sorozat, Kossuth Klub 2000 konferencia, https://www.antikvarium.hu/find2.php?kiado=antologia-kiado-es-nyomda-kft&func =kiado&kiadoID=15400


A Nemzet és föld című konferencián Drábik János is szót kapott, aki azzal kezdte mondandóját:
"Mérjük fel végre milyen károkat okozott nekünk a rendszerváltoztatás, és ne folytassuk tovább azt a károkozást, amit ez a nemzetközileg előkészített átalakítás a magyar népnek okozott..."
És így tovább... és így tovább... Mint a Szabad Európa Rádió munkatársa, azóta folyamatosan ezt hangoztatja... Sajnos, onnan a távolból nézvést, neki csak a nagy egészre volt rálátása...


A baj csak az, hogy Drábik János máig ezt írja és mondja, miközben meg sem kísérel tényfeltáró módon közelíteni az igazsághoz. Ahhoz, hogy a szocializmust valójában a saját magyar vezetői vitték csődbe, ami törvényszerűen következett be. De nem azért, mert nemzetközileg előkészítették, hanem azért, mert az a hatalmas FÜGGETLENÍTETT párt- kisz- és szakszervezeti apparátus nem csak a vállalatok élén, hanem a járási- megyei- városi- fővárosi (kerületi) települési szervezetei, irodaházai: infrastrukturális- fenntartási költségeivel; irodistái- és saját kiemelt bérezésükkel, reprezentációs költségeikkel és-a -többi... FELEMÉSZTETTE, FELÉLTE a dolgozó nép által megtermelt nyereséget, bevételt...

Ez volt a valódi OK, és a csőd elkerülése miatt vettek fel kölcsönt, mert nem tudtak lemondani a függetlenített PÁRT- KISZ- és szakszervezeti titkárok, titkárságok arról a luxusról, amiben tobzódtak. Ezzel idézték elő azt az OKOZATot, ami miatt rendszert kellett váltani. És: amiről Drábik János - HELYTELENÜL - mint OK-ról szónokolt és szónokol a mai napig. Teszi ezt járva az országot - és a világot is - évek óta, mint a Magyarok Világszövetségének kompetens személyisége. Ugyanezt teszik a magukat harmadik utasnak nevezett csoportosulás tagjai is.
Ez olyan, mint amikor egy beteg embernél a tünetet kezdenék el kezelgetni anélkül, hogy az azt kiváltó okot megvizsgálnák és megszüntetésére tennének kísérletet a legjobb gyógymód kigondolásával és alkalmazásával. Kár, mert mindaddig, míg a kiváltó okot elhallgatják, remény sem lehet a gyógyulásra.

Sajnos, akik a tényeket: a kiváltó okokat meg merik fogalmazni, azokat ellehetetlenítik a Paktumnak ,,köszönhetően". Az országot tönkretevők ebben egyeztek meg egymással még a legelején. Éppen ezért, a Magyarok Világszövetsége és az összes kirakat szervezet mind kirakat tevékenységet folytat... és a TÖMEGEMBER, akikhez tartozókat NÉP-nek neveznek, kirekesztődik mindebből, mert ők már nem férnek bele a kirakatba.


Nekik találták ki az ,,indián-létet" (gondoljunk vissza Pongrátz Gergely 2000. évi nyilatkozatára!) vagyis: a rezervátumok létesítését, ahol a ,,bennszülött" magyarság maradékai még eltengődhetnek egy darabig...


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 23 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7566 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 428
  • e Hét: 1797
  • e Hónap: 5594
  • e Év: 105542
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.