Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
A kormány álma.
  2015-01-28 09:16:26, szerda
 
  A kormány álma.

Az elképzelésbe volna logika, csak nem a mai honi bérek mellet.

Milyen szép is volna, ha a honi családok megengedhetnék maguknak mint azon országokba ahol nem az a fő foglalkozásuk a politikusoknak, hogy minél többet lopjanak, hogy hétvégén eltudjanak menni egy moziba, éterembe, esetleg sport eseményre, stb.

Tényleg azt kell feltételeznem, hogy nálunk minden politikus elmebeteg, ilyen fizetések mellet havi 50 -90 - 100 ezer forintból amiből csak vegetálni lehet, hogy tud egy család egy hétvégei programért 5 ezer forintot kifizetni az út díjra, hogy tud 1,500 forintért mozi jegyet vásárolni, vagy hogy tud esetleg egy éterembe ebédelni, vagy egy múzeumot, színházat látogatni, úgy ahogy Ausztriába, vagy Németországba teszik?

Ara számítani, hogy a Vasárnapi boltok zárva tartása miatt növekedhet azok száma akik ilyenekre pénzt költenek enyhén szólva túlzás, egy olyan országba, ahol 4 millió ember vegetál máról holnapra él.

Mocskos ingyenélő bűnöző rablók szép is volna, csak az a nagy kurva helyezett, hogy nem mindenki keres havi 1 milliót a semmiért mind ti, ami nektek ingyenélőknek köszönhető, mert túl adóztatok bennünket, azért, hogy nektek több jusson.

Kötelet érdemelnétek, hogy 25 évvel a rendszer változás után 4 millió szegény van hazánkban, gyermekeink éheznek, nélkülöznek, vagy külföldre menekülnek miattatok,
Miközben ti politikusok akinek az volna a dolga, hogy nekünk választóknak jobb legyen, milliomossá, milliárdossá váltatok.

Menjetek, Orbánostul, Gyurcsányostul a jó kurva édesanyátokba.
A többivel együtt akik 25 éve részt vettek a politikába, mocskos ingyenélő vér szívó rohadt patkányok.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Beráktak a pékek a kormányra.
  2015-01-27 06:35:45, kedd
 
  Berágtak a pékek a kormányra.

Valahol jogosan, mert nem csak a pék áruk árát kellene csökkenteni az üzemanyagok árának csökkenése miatt.

Nem lehet egy szektort kiemelni, és ara fogni azt, hogy hazánkba kizsákmányolás folyik, amikor emelkedett az üzemanyag ára, mindennek emelkedett az ára amit szállítani kell.
Elvárható volna, hogy csökkenjenek az árak, ha 100 forintot csökkent 1 liter üzemanyag ára.

A kormánynak legegyszerűbb másra mutogatni,hogy a felelősséget másra terelje, csak itt az a bibi, hogy a kormány felelőssége, hogy nincsenek olyan törvények amik köteleznék a vállalkozókat ara, hogy ne tegyenek szert addig extra profitra még 4 millió ember szegény hazánkba, és a gyerekek éheznek nélkülöznek.

A pékek meg ott pofátlanok amikor nyugati árakra hivatkoznak, hogy külföldön mennyibe kerül 1 kiló kenyér, na idefigyeljetek bunkók, hogy számolni nem tudtok az egy dolog, de ne hivatkozzatok külföldi kenyér árakra addig még nem fizetek külföldi béreket.

Tulajdonképpen a kormánytól kezdve minden élelmiszer gyártó cég vezető egy mocskos kizsákmányoló patkány, mert csak a negatívumokat érvényesítik az árakban.

A kormánynak azért nagyobb a bűne, a felelőssége mert ők alkothatnak olyan törvényt, paragrafust amivel kikényszeríthető a tisztességes magatartás az élelmiszer iparban is, mert ha ezt a bankoknál megtudták oldani ez más szektorokban is megoldható.

Persze a legkönnyebb áttolni a felelősséget másra, amit előszeretettel alkalmaz a FIDESZ, mindenért mást tesz felelősé.

Az út díj bevezetését is próbálta áttolni az EU- ra, de ott azért kiderült, hogy ehhez semmi köze az EU nak.

Egy kormánynak az a feladata, hogy olyan törvényeket, paragrafusokat alkosson amivel megkönnyíti állampolgárok életét, ugyanis azért választottunk meg őket, és nem azért, hogy kizsákmányoljon, rabszolga sorba taszítson ahogy a FIDESZ teszi az 50 ezer forintos értelmetlen köz munkával. a magas ÁFÁ - val,adó - val.

Úgyhogy Orbán Viktor az összes rabló, bűnöző FIDESZ politikussal együtt elmehet a picsába, mert elsősorban mindenért ők a felelősek ami hazánkba történik, mert egyáltalán nem az állampolgárok érdekébe tevékenykednek hanem saját magukéban, ennek ékes bizonyítéka az út díj bevezetése, amit nekik 1 millióból kell fizetni nekünk meg 100 ezerből.

A pofátlanság teteje, ti mocskos ingyenélők az, hogy ti is csak 27 % - os ÁFÁ - t fizetek minden után az 1 milliós béretekből még mi is a 100 ezer forintos éh bérből.

Nektek azért CSAK 5 ezer az új út díj, nekem is CSAK volna 1 milliós bérből, de az emberek többsége 0 - 90 ezerből él havonta ti mocskok.

Az aki még egészségügyi ellátásra sem jogosult, mert képtelen fizetni az egészségügyi hozzájárulást, mert nektek köszönhetően 0 bevétellel rendelkezik, hogy tudja kifizetni az út díjat?

Vagyis ezt az embert korlátozzátok a mozgás szabadságába, az út díj bevezetésével.

Rohadj meg Orbán a Családoddal együtt, nem ezt ígérted, te mocskos elmebeteg , idióta.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És most örüljunk, hogy nem annyi az annyi?
  2015-01-26 10:28:27, hétfő
 
  És most örüljünk, hogy nem annyi az annyi?

Ez a baj ezzel az országgal, / hogy mindent benyel / a kormány, kitalál egy megszorítást, például az igazságtalan út díj, majd amikor látja, hogy nagy a háborgás egy kicsit enged a törvényből, amit valójában a végleges formájába akart bevezetni, de tudta, hogy valamit engednie kell ezért először a drasztikusat szellőztette meg , majd az enyhébbet vezeti be.

És a végén a nép őröl annak, hogy még nem kell fizetni a járda használatért, és győztesnek érzi magát, hogy megérte elégedetlenkedni, mert nem 10 ezer forint a legújabb sarc hanem csak 5 ezer, amennyit valójában a kormány tervezet is.

A másik kiderült a korrupt, maffiózó Vida Ildikó ingatlana nem 500 milliót ér hanem csak 100 milliót, hú de jó, biztos őrül az is akinek ételre sem jut.

Azért azt tudd az út díjat idén bevezették, de azt már bármikor emelhetik, mert egy új törvény bevezetése ellen esetleg háborogsz, de amikor majd emelik a sarcot akkor már szólni sem fogsz hanem fizetsz.
És akkor fogják azt mondani, hogy az út díj eltörlése lehetetlen, mert miből pótolnák a költségvetésből így kieset pénzt.

De azt senki sem mondja, hogy ez valamikor nem volt és mégsem hiányzott a költségvetésből, ja persze, de akkor nem újítottunk fel várat, nem építettünk stadiont, nem tanult Orbán lánya Svájcba, nem Vida vezette a NAV - ot, nem vásárolt politikus 70 milliós ingatlant gyermekének, nem cserélte évente a kormány az autó flottát, stb, vagyis kevesebbet lopta a politikusok.

Persze akkor volt mentőre pénz és nem haltak meg emberek azért mert 1 órát kellet várni egy mentőre, akkor nem kellet, gyógyszert, WC papírt vinni a kórházba, vagyis akkor ember számba voltunk véve, ma meg csak azért vagyunk életbe tartva, hogy adózunk.

Ilyen buta birka nép mint mi egész Európában nincs, igaz ilyen rabló, maffiózó, bűnöző, érzéketlen, politikus sem mint Orbán, de ez igaz az összes FIDESZ politikusra.

Szerintem minden miniszterelnök jelöltnek elmeorvosi vizsgálaton kellene részt venni, és csak úgy tölthetné be ezt a hivatalt, ha volna papírja, hogy nem elmebeteg, mert a tények azt mutatják valami nincs rendben Orbán fejébe.

Mert aki megtagadja a valóságot, / azt, hogy 4 millió szegény van hazánkba, azt, hogy emberek azért VÁNDOROLNAK ki hazánkból, mert itt képtelenség megélni, aki embereket kényszerit 50 ezer forintért éh bérért, köz munkára, ami valójában kényszermunka / aki hazudik éjjel nappal este és reggel ott valami elmebaj fedezhető fel.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tescós terméket osztogatott Gyurcsány.
  2015-01-24 12:33:47, szombat
 
  Tescós terméket osztogatott Gyurcsány.

Írja a hír 24.

És akkor mi van, hogy rohadnátok meg, legalább a TESCO ad ha még Gyurcsányon keresztül is nem mind a kis köcsög Orbán aki a gyermekeink szájából is kiveszi a kenyeret, az út adóval, a magas ÁFÁ - val, a különböző új adó formákkal, hogy a lánya Svájcba tudjon tanulni, vagy, hogy stadiont építsen, vagy hogy felújítsák a várat,

Ha van aki gyűlöli Gyurcsányt az én vagyok, de az, hogy ételt oszt az éhezőknek bármi áron az példa értékű és követhető lehetne a mocskos Orbánnak illetve a FIDESZ politikusoknak is, mert jutna abból a bérből amit úgyis tőlünk rabolnak el, adó és ÁFA formájába.

Mert a köcsög Orbán, meg a FIDESZ politikusok, csak saját maguknak, gyermekeiknek, kebel barátaiknak osztogatnak amit tőlünk fosztogatnak.

Ennyit a megvásárolt ingyenélő HÍR24 újságírójáról aki ezt a cikket képes volt leírni, hogy tudna megrohadni.
A kurva édesanyádat aki éhes annak mindegy ki ad , de legalább ad.
Te biztos sosem éheztél, de az biztos nem a munkádnak köszönhető, hanem annak, hogy egy utolsó talpnyaló vagy.

Milyen ember vagy megelégszel azzal az elhajított konccal amit a FIDESZ politikusok a lábad elé hajítanak, és hol a gerinced?

Értem gerinc nélkül is tudsz élni, ha pénzt kapsz.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az nem megoldás, hogy minden fiatal elmenekül Orbán miatt.
  2015-01-23 09:00:48, péntek
 
  Az nem lehet megoldás, hogy minden fiatal elmenekül Orbán miatt.

Van más megoldás is ha kell minden törvény adta lehetőséggel élni kel, hogy Orbán és a FIDESZ csürhe eltakarodjon az életünkből.

Élni az engedetlenség törvényével, megtagadni olyan teendőket / vér adás, helyi adók befizetésének megtagadása,, külföldön vásárlás, a valódi nem jelképes útelzárások, tömeg közlekedés eszközökön tömeges jegy vásárlás megtagadása, /

Ami jelzés értékű a hatalomnak, hogy elegünk van abból, hogy éh bérért vagyunk foglalkoztatva még ők milliókat keresnek.

Elegünk van abból, hogy szétlopják, felelőtlenül költik a pénzünket, stadionokra, vár felújításra amikor már közel 4 millió szegény van hazánkba.

De ha ez kevés erőszakkal is el lehet távolítani kizsákmányolóinkat, kirabolóinkat a hatalomból.
Csak minden második ember köpje le a Fidesz politikusait, helyi szinten.
Mindenki a TESCO - ba vásároljon.
Csak egy hétig nem venné fel senki a munkát.
Vagy elég ha mindenki elégedetlenkedik a hivatalokba, bankokba, szolgáltatóknál, orvosi rendelőbe, kórházba /ahol moslékot kapnak enni a betegek/

És egy tüntetés valódi tüntetés legyen ne egy séta, mert az sehova sem vezet.

Igaz én könnyen beszélek, mert se kutyám se macskám, de ha semmit sem teszünk, ma holnap nem 4 millió fog nyomorogni még ha dolgozik akkor is hanem 5 majd 6.

Nem értitek olyanért is fizetsz amit a te adódból építetek, magas az ÁFA, orvosi ellátás egyre szarabb, oktatás kivéreztetve, stb.

Nem az a megoldás, hogy külföldre menekülsz az megfutamodás, hanem itthon tegyél meg mindent, hogy a politikusok azt tegyék amiért megválasztottunk, vagy menjenek a kurva anyukba.

Mindig azt hajtogatják a bunkó politikusok minden jó, nő a bevétel, csökken a munkanélküliség, de akkor miért van szükségük út díjra?

Csak azért, hogy még többet tudjanak lopni?

Ha tömegesen tagadunk meg valamit, nem fizetünk út díjat semmit sem tudnak csinálni.
Már kevés, hogy tüntetünk, nem foglalkoznak vele.
Már több kell ahhoz, hogy felébredjenek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Videa Ildikó jó hírneve.
  2015-01-22 11:28:57, csütörtök
 
  Vida Ildikó jó hírneve.

Már maga cím is egy vicc.

Ez folyik ebben az országban sajnos aki felmer lépni, Orbán dinasztia, illetve a Vida ellen az a végén megnézheti magát.

A nagy szólás szabadság, vélemény nyilvánítás, csak odáig érvényes, még ezt a két kizsákmányoló ingyenélő korrupt rablót békén hagyod.

Róluk nem írhatja le senki amit gondol, mert ott véget ér pályafutása, egzisztenciája, anyagilag, illetve erkölcsileg teszik tönkre, de az sem elképzelhetetlen, hogy börtönbe kerül.

Persze akinek tudnak ártani, mert nekem ez a két ingyenélő nem tud ártani, nekem mindkettő tehet egy szívességet jó mélyen kinyalhatják a seggemet.

Most hazánk legnagyobb korrupt embere Vida perel be olyan embert aki nyilvánosságra merte hozni, hogy valójában mi is a valóság a NAV - nál, vagyis, hogy szétlopják azt a pénzt amit tőlünk, adó , ÁFA formájában rabolnak el.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar családok tűnnek el naponta.
  2015-01-21 10:16:43, szerda
 
  Magyar családok tűnnek el naponta.

A szegények ellátási rendszerén nagyon gyorsan változtatni kell. mert minden nap családok tűnnek el, csúsznak le.

Vajon hogyan létezhet ez?

Csak úgy, hogy mindenféle ellátásból kiszorulnak a kormány jóvoltából, amit azért hagy a kormány , hogy a statisztika pozitiv legyen amire olyan büszkék, hogy reklámozzák a megvásárolt médiákban.

Azt tudni illik, ha egy munka vállaló nem talál évekig munkát, és nincs miért jelentkeznie a munkanélküli hivatalban, mert semmi ellátást sem kap, / és még ara sincs pénze, hogy bejárjon a munkanélküli hivatalba, vagy , hogy buszra üljön és munka helyet Kergesen / az kikerül a nyilvántartásból, vagyis javul a statisztika. így csökken a munkanélküliek száma, ami csak papíron igaz, de a valóság az teljesen más.

Az ilyen kozmetikázással mutatnak jó eredményeket a statisztikusok, és így vesznek el emberek, családok hazánkban.
Vagy a másik amikor a fiatal már rég elhagyta az országot, úgy hogy senki sem tud róla, mert leszarja az olyan politikusokat mint Orbán, meg az egész rabló FIDESZ - t, mert ezek a mocskok, hoztak olyan törvényeket ahol, emberek, családok tűnhetnek el máról holnapra, úgy, hogy senki sem tud róluk semmit.

Milyen jövője van egy ilyen országnak?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez a valóság te kis köcsög, Orbán.
  2015-01-20 23:37:50, kedd
 
  Ez a valóság te kis köcsög Orbán.

Ezt egy Angliába kivándorló írta amivel csak azonosulni tudok.

De én nem teszem meg azt a szívességet egy köcsögnek sem , hogy itt hagyjam hazám, még ha azt az elmebeteg Orbán szeretné akkor sem.

Ez a nyomorult ország ami az ingyenélő politikusoknak köszönhető, hogy ilyen nem az olyanok országa mint Orbán.

Idézet egy honi kivándorlótól.

"Nem beszélhetünk kivándorlásról, amikor családok százai döntenek úgy, hogy végleg elhagyják Magyarországot?! Akkor miről beszélhetünk?! Egyszerű kirándulásról? Persze ha nekünk is milliós fizetésünk lenne, mint a miniszterelnök úrnak egy centit sem léptem volna át Magyarország határán!
Viszont most dolgozom, ki tudom fizetni az albérletet, a rezsit, szinte minden nap ehetünk húst, karácsonyok szépek, nem kell , hogy nélkülözünk " teszi hozzá Beatrix.

Látod Viktor ahol nem lop a kormány, ahol nem felesleges dolgokra költik a pénzt, ott lehet élni, nem úgy mint hazánkban amit az olyan köcsögök sodorták ebbe a helyezettbe amibe ma van mind te.

Tudod a politikus az nem attól válik naggyá, ha maradandót épít, hanem attól, hogyan kormányozza hazáját.
És te illetve ti csak loptok, és felesleges dolgokra költitek azt az adót, azt a kiemelkedően magas ÁFÁT amit tőlünk erőszakkal elraboltok.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor egymásra mutogatnak kizsákmányolóink.
  2015-01-19 21:09:27, hétfő
 
  Amikor egymásra mutogatnak kizsákmányolóink.

Hé te paraszt miért nem csökkenek az árak, ugyanis az üzemanyagok ára drasztikusan csökkent?

Hé te rabló, tolvaj ingyenélő, miért tartod olyan magasan az Európai szinten kiemelkedően magas szintű, szinte egyedülállóan kiemelkedő ÁFÁ - t?

Hé paraszt merre van Buda?
Hé bunkó merre van vidék, / tudod az az a hely ahol az emberek éh bérért vannak foglalkoztatva 50 ezer forint kényszermunka / amit köz munkának hínak, mert ezt politikusaink elfelejtették.

Hogy rohadna meg az összes kizsákmányoló politikus, multi, illetve a rabló bankok.

Azért azt sose feledjük a külföldi multi, a külföldi bank, csak él a törvény adta lehetőséggel, vagyis úgy, és azt alkalmazzák amit a törvények, paragrafusok, megengednek.

És a törvényeket, paragrafusokat a politikusaink alkotják, szavazták meg, igaz van amikor halvány fogalmuk sincs, hogy mire nyomnak igent, vagy nemet.

Kész vicc ez az ország a vezetőikkel együtt, vágod Viktor?

Viktor amilyen nagy voltál a rendszer váltáskor, mára egy utolsó patkány lettél.
Sajnos megrészegedtél a hatalomtól, a jólét az agyadra ment.
Elfelejteted, kivagy, honnan jöttél.
Valójában halvány fogalmad sincs arról, hogy mi is a valóság hazánkban.
Elrugaszkodtál a valóságtól, a valóság az nem ám Felcsút, nem a szolgálati autód, nem a parlament, az csak a látszat, a nyomor az itt van a végeken.

Cseréld le a tanácsadóidat, mert hazudnak, átbasznak ott ahol tudnak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez érdekes üzlet politika.
  2015-01-19 09:12:16, hétfő
 
  Ez érdekes üzlet politika.

Amikor az üzemanyagárak emelkedtek egyes vállalatok, vállalkozok ara hivatkozva emeltek árakat, hogy az árut szállítani kell és a szállítási költség emelkedése az áruk árában is megjelenik.

Ma amikor az üzemanyag áraknak drasztikus csökkenése tapasztalható senki nem jelentkezik, hogy én csökkentem termékeim árát, mert a szállítási árak drasztikusan csökkentek.

Már csak azt nem értem, hogy ebben a szerencsétlen országban, hogyan létezhet ennyi birka ember?

Már csak azt nem értem, hogy miért hagyjunk, hogy valaki, valakik, öröké kizsákmányoljon, uralkodjanak feledtünk?

Nem elég bajunk volt, hogy idegen nemzetek raboltak ki, hol keletről, hol nyugatról, most saját kormányunk jóvoltából kell éheznünk , nélkülöznünk.

Nem volt elég, hogy a Franciáknak köszönhetően felszabdalták hazánkat, családokat embereket tettek tönkre.

Ma ölbe tett kézzel nézünk, hogy Orbán illetve a FIDESZ politikusok, törvényeikkel, paragrafusaikkal éh bérért 50 ezer forintos köz munka / megalázó, kényszermunka, rabszolgaság / foglalkoztat bennünket, 27 % ÁFÁT fizetünk, hogy Orbán lánya Svájcba tudjon tanulni köz pénzen, politikusaink 70 milliós ingatlant vesznek gyermekük nevére amíg az átlag ember gyermeke nélkülözik , éhezik,
Lassan már az adó után is adózni fogunk, lesz fing adó, adó ha Orbán hazudik, adó ha nem ami azért valljuk be ritka.

Milyen egy utolsó patkányság politikusok keresnek 1 milliót, mi 100 ezret, de nekünk is " csak 5 ezer az út díj," nekünk is 27 % - os az ÁFA, meg az ingyenélő patkányoknak is.

Azért néha az élet igazságot is szolgálta lásd ami a csiga zabálóknál történt, ere szokták mondani Isten nem Bottal / hanem terrorizmussal / ver.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2014.12 2015. Január 2015.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 22 db bejegyzés
e év: 219 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5
  • e Hét: 322
  • e Hónap: 1941
  • e Év: 1941
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.