Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Az EU az egy vicc!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2015-10-31 18:36:50, szombat
 
  Az EU az egy vicc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semmi érdemleges intézkedést nem képes felmutatni a migráció ügyében.
Minden EU - s politikus handabandázik, beszél zöldségeket, de egy valódi, érdemleges, megoldást nem tud felmutatni a bevándorlás ügyben.

A kerítés az nem is kerítés az Osztrákok szerint, hanem kapu hosszú, hosszú szárnyakkal.

És ezt olyan embernek látszó élőlény mondta aki azt gondolja magáról, hogy normális, és az emberek csoportjához tartozik, pedig lemaradt a fejlődésbe.

Hogy ez a rengeteg ingyenélő barom mennyit tud tökölni, szarakodni olyanon amit a törvények egyébként is egyértelműen előírnak, és amit az EU - s lakossággal be is tartatnak.

Nincs is miről beszélni, hivatalos papírok nélkül senki nem jöhet be az EU területére.
Aki zöldhatáron szédeleg, vagy ott lépi át bármelyik EU - s ország határát az azonnali hatállyal visszatoloncolható, mert bűncselekményt követett el.

Addig tökölnek az idióta EU - s politikusok még csak egyszer valahol fegyver használatra kerül sor ami esetlegesen, még háborút is előidézhet.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Utolsó képmutató, hazug, csürhe a FIDESZ.
  2015-10-30 10:19:35, péntek
 
  Utolsó képmutató, hazug, csürhe a FIDESZ.

Ezek a mocskos hazaáruló tolvajok, azt hazudják, hogy a dohányzók egészségét védik amikor emelik a dohány termékek árát.

Ez az év legnagyobb hazugsága, szarnak ők az emberek egészségére, ez az egészségügyben dolgozók bérén jól kimutatható.
Az alacsony bérek miatt az egészségügyi dolgozok is külföldön keresik a megélhetést, ami köszönhető annak, hogy a FIDESZ az adó fizetők pénzét stadionok építésére, luxus szállodákra költi a bérek emelése helyet.

Büdös ingyenélő bunkók ne úgy védjétek az egészségünket, hogy árakat emeltek, inkább tisztességes bért adjatok a tisztességes munka után, hogy tudjunk fűteni, tudjunk enni.

Hazaárulok titeket annyira érdekel az emberek egészsége?

Akkor hogy a kurva anyátokba van az, hogy akinek nincs munka helye az nem jogosult egészségügyi ellátásra?
Miből fizesse az az ember akinek nincs semmi bevétele az előírt 6500 forintos kötelező TB járulékot, hogy kaphasson egészségügyi ellátást?

Rohadjatok meg nem meritek kimondani, hogy azért emelitek a dohány termék árát, mert kell a köcsög Orbánnak a pénz a stadionok építésére.

Hazaárulók jöttök a hazugsággal, miközben éh bérért vagyunk foglalkoztatva, gyermekeink éheznek, emberek fagynak meg saját ingatlanukba mert nem tudnak fűteni, az alacsony bérek, a magas ÁFA, a magas adó, miatt.

Menjetek ti a kurva anyátokba, Orbánostul, Lázárostul, hogy tudnátok megrohadni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MSZP kezdi érteni, mivel győzhető le az Orbánizmus.
  2015-10-27 13:51:34, kedd
 
  MSZP kezdi érteni , mivel győzhető le az Orbánizmus.

Igen, igen a béremelésre gondolok amivel megfogható, legyőzhető 2018 - ba a pökhendi, erőszakos, maffiózó Orbán által vezetett Fidesz rezsim.

Igaz még csak halkan hallható az MSZP szava e műfajba, de ezt kellene erőltetni, mert ez az egyedüli útja, hogy Orbánt legyőzzék.

Valahol elkapta a fonalat az MSZP, már csak azt kellene elérni, hogy a béremelés folyón még a vízcsapból is, mert ez ébresztené fel a lakosságot, hogy mit is művel a FIDESZ hazaáruló, tolvaj rabló banda ma az országban.

Az MSZP utolsó lehetősége ez, hogy kitörjön abból az egérfogóból ahova Gyurcsány taszította szándékosan, azért, hogy az általa vezetett párt vegye át az MSZP helyét.

Amennyiben az MSZP kihagyja ezt a lehetőséget, könnyen oda kerülhet ahova került Lengyelországba a baloldal.
Viszont ha képes megszólítani azokat akik keveslik a bérüket hazánkban súlyos vereséget mérhetnek 2018 -ba a pökhendi, erőszakos, rabló maffiózó csürhére, vagyis a FIDESZ -re.

Az MSZP - nek azt kellene elérni, hogy a társadalomba a drasztikus béremelésről beszéljenek az emberek és ne arról amit a FIDESZ erőltet ránk, mind például a bevándorlás.

Nem halkan kell azt hangoztatni, hogy fiataljaink külföldre menekülnek az alacsony bérek miatt, hanem harsogni, hogy ne stadionokra, különböző értelmetlen beruházásokra, festményekre költsék az adó forintjainkat, hanem ÁFA csökkentésre, bérek emelésére, oktatásra, az egészségügyre.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Igen a 25 évi semmit tevés ezt idézi elő. Székely Sarolta f.
  2015-10-26 10:32:30, hétfő
 
  Igen a 25 éves semmit tevés ezt idézi elő. Székely Sarolta figyelmébe ajánlom.

"Bajt hozhat ránk a béremelés:"

Ez az írás amit Sarolta írt féligazság.

Igen előfordulhat, hogy a drasztikus béremelés aminek fokozatos emelését az elmúlt 25 évbe elmulasztották, azt idézheti elő, hogy csökken hazánkban a beruházási kedv.

De ha ez nem történik meg / a drasztikus béremelés / akkor meg nem találnak munka vállalókat a beruházni szándékozok, mert minden fiatal külföldre vándorol a magasabb kereseti lehetőségek miatt.

Vagyis amit 25 év alatt elkúrtak, halogattak, azt most egyszerre kell pótolni ahhoz, hogy hazánk gazdasága fejlődési szakaszba maradáson.

Az állam kapzsisága, mohósága, idézte elő ezt a helyezett, és ez nem is az egyszerű emberek problémája, ezt oldják meg a politikusok, mert már eljött az ideje, hogy dolgozzanak meg a több milliós fizetésükért.

Persze a béreket emelni kell, de lehet az ÁFÁ -t is csökkenteni, lehet a vállalatok, vállalkozások sarcán is faragni azért, hogy a béremelés miatt ne csődöljenek be, és tudjanak beruházni, vagy új cégek tudjanak hazánkba telepedni.

Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy ne épüljenek tanyákon stadionok, főleg olyan országba akiket egy olyan csapat is képes megverni, képes ellene vezetni ahol a focisták dolgoznak a foci mellet.

Persze ehhez még az is szükséges, hogy a politikusok ne lopjanak, ne költsék feleslegesen luxus szállodákra, luxus autókra,felesleges beruházásokra, az adó fizetők pénzét.

Szóval Székely Sarolta én nem tudom mennyit fizet Orbán azért amit írtál, de egy mérlegnek két serpenyője van és ha csak az egyikbe pakolunk ott csúnyaság történik.

Mert te az írásodat úgy fogalmaztad meg, hogy a mérleg egyik serpenyőjébe pakoltál a másikat üresen hagytad, és így nem tisztességes az írásod.

Igen is szükséges a gazdasági fejlődéshez a drasztikus béremelés, mert ha ez nem történik meg nem fogtok munka-vállalót találni patkányok, mert senki sem fog itthon éh bérért dolgozni amikor nyugaton ugyanazzal a munkával 5 szőr többet keres.

Sarolta ha írsz valamit azt érdemes mindegyik oldalról nézni, nem csak a kizsákmányoló Orbán kormány szemszögéből.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor az alacsony bérek már a gazdasági fejlődést is ......
  2015-10-22 10:30:06, csütörtök
 
  Amikor az alacsony bérek már a gazdasági fejlődést is akadályoztatja hazánkban.

Egyre több vállalat, vállalkozó panaszkodik, hogy nem talál megfelelő munka vállalót hazánkban.
Ez egyértelműen köszönhető a kormány által erőltetett köz munkának, alkalmi munkának ami valójában egy kényszermunka éh bérért.
A kormány által erőltetett köz munka, alkalmi munka, az nagymértékben generálja azt, hogy fiataljaink inkába külföldre menekülnek minthogy köz munkára, alkalmi munkára, kényszerítse őket a FIDESZ.

A munka adók túladóztatása, a magas elvonások a munka vállalóktól / 1 kulcsos adó, TB, STB, / azt idézi elő, hogy egyre többen keresik a megélhetést külföldön, aminek a következménye az, hogy itthon nem fognak találni a munka adók megfelelő alkalmazottakat mert külföldre menekültek Orbáni diktatúra, erőszakos kormányzás, és az alacsony bérek miatt.

A munka adók képtelenek emelni a bért, mert túl magas az állam általi sarc, adó, járulékok, STB.

Ez előbb utóbb kihatással lesz gazdasági fejlődésre is, de akkor már késő lesz, mert közben fiataljaink már külföldön találtak megoldást helyeztük javítására.

Lehet manipulálni a statisztikát ami azt mutatja, hogy emelkednek a bérek, de a kényszermunkába, köz munkába, alkalmi munkába, foglalkoztatottakat nem számolják bele, igy persze, hogy az jőn ki, hogy minden jó hazánkban, pedig ennek fele sem igaz, azért van 4 millió szegény ma nálunk, amit nagymértékben az Orbánizmus idézet elő.

Vagyis a "tisztelt" miniszterelnökünk tényleg megérdemelné, hogy megkapja a 4 millió szegénytől azt amit az egyik oldal írt.

Mert hatalmas bűnt követett el azzal a 4 millióval szembe, akik még ha dolgoznak is csak vegetálnak, éheznek, fagyoskodnak.

Hogy is van ez?

Akit éh bérért köz munkára, alkalmi munkára kényszerítenek az már nem is tartozik a statisztikához?
De azért még itt lakik?
Magyar állampolgár?
Van hazája?

Vagy ezeket már leírta a diktátor elmebeteg, maffiózó, Orbán?

Remélem választáskor majd ez a 4 millió tudja, hogy hova is kell szavazni, és nem ere a csökőt idiótára. aki csak a saját magát, családját, baráti, pereputtyát hozza helyezettbe. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rengeteg ingyenélő bunkó elszórakoztatja egymást.....
  2015-10-19 18:26:19, hétfő
 
  Rengeteg ingyenélő bunkó elszórakoztatja egymást az ország házában.

Tiszta óvoda.

Te loptál ezért én is lophatok.
Te korrupt vagy ezért én is korrupt lehetek.

Kik ezek az ingyenélő patkányok, kikre bíztunk hazánk és az életünk sorsát?

Meddig tűri még a birka nép, hogy túl adóztatják?
Meddig tűri még a nép, hogy éh bérért foglalkoztatják?
Meddig tűrjük,hogy gyermekeink éheznek, szüleink nélkülöznek, ehetetlen étellel etetik gyermekeinket az óvodákban, iskolákban?

Meddig tűrjük, hogy általunk választott politikusok szemünkbe hazudjanak, szétlopják az országot, értelmetlen dogokra költsék a pénzünket / stadionok / STB, miközben már hazánk lakosságának 40 % nélkülözik, vegetál, éhezik, fagyoskodik?

Meddig tűrjük még Európa legmagasabb ÁFÁ -ját?

Miért nem zavaruk már el őket a halál faszára Orbánostul, Gyurcsányostul?

Miért hagyjuk, hogy tiszta hülyének néznek bennünket?
Hányan vannak, és hányan vagyunk mi?

Nem erről volt szó a rendszer váltáskor basznátok teherbe a jó kurva anyátokat.

Nem arról volt szó, hogy 25 év elteltével rosszabbul élünk, kevesebbet keresünk, mint a szocializmusba. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Isten nem bottal ver.
  2015-10-18 11:46:29, vasárnap
 
  Isten nem bottal ver.

Hanem Norvégiával.

Na ere varrjál gombot Orbán, te senkiházi patkány.

Én már többször mondtam nagy az Isten állatkertje.

Az élet igazságot szolgáltat, van aki játszik az EB- n, van aki stadionokat épített a tanyán is, ugye miniszterelnök úr?Szerintem a miniszter elnökség helyet állj be focizni, szerintem többre jutna az ország lakossága.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hazudtok patkányok.
  2015-10-17 20:08:46, szombat
 
  Hazudtok patkányok Orbánnal az élen.

"A polgári kormányzás óta egyre többen tudnak a szegénységből kivezető útra lépni, mert a segélyt több százezer családba felváltotta a munka, huszonhárom éve nem dolgoznak annyian mint ma."

Ezt mondjátok ti mocskos hazaáruló, bűnöző tolvajok.

Valóba köz munkába /ami egy rabszolga munka / dolgoztatjátok a szerencsétlen munkanélkülieket éh bérért, havi 50 ezer forintért ami még a kiadásokra sem elég .

Plusz még azokat is beszámítjátok a dolgozok közé akik külföldön dolgoznak ott fizetnek adót.

"Egyre több pénz marad a családoknál"

Ezt is ti állítjátok.

Itt csak az a baj szerintetek csak az a család ahol kiskorú gyermekek vannak, de ez egy tévedés, mert az is család akiknek a pénzén még anno ti mocskok ingyen tanulhattatok, vagyis ahol már nincs kiskorú gyermek.
Ezeket ti vegetálásra ítéltétek, és ara, hogy mielőbb felforduljanak, megfagyjanak.

Nőnek a fizetések?
Csökken az adó?
Nő a minimálbér aminek nagy részét levonások formájába elraboltok, adó, ÁFA.
A minimálbér növekedésével az állam jut nagyobb bevételhez, mert többet vontok le.

Amit még felsoroltatok például a rezsi csökkentés csak a gazdagoknak segít.
A családi adó kedvezmény az csak a gyermekes családoknak segít.
Ingyenes gyermek étkeztetés ez az amit nem esznek meg a gyermekek az oviba mert ehetetlen?
Szociális tüzelő program? Ezeket kik kapják azok akik közel állna a polgár mesterhez?
Szociális üdültetés ki is kerülhet ide be? Nem az aki véleményt mer megfogalmazni rólatok a munkátokról, aki ki meri mondani loptok csaltok hazudtok.

Csőd védelem, eszköz kezelő, az ahol kiforgatjátok az embereket mindenükből?

Növekedési pálya , bizakodás, ezért menekülnek fiataljaink külföldre?
Mindig azt kiabáljátok, növekszik a GDP, de mi miért nem érezzük ennek pozitív hatását?

Mert szétlopjátok az országot, mert stadionokat építetek?

Az idióta Orbán miatt.

1- 1,5 milliót kerestek havonta patkányok rohadjatok meg.
Ingyen utaztok, 300 ezret költötök szállodára egy éjszakára, ingyen laktok, utazási költség térítést kaptok, plusz amiről nem tudunk, és még loptok is.stb.
Már 5 éve hatalmon vagytok és még mindig csak Gyurcsányozni tudtok, ez nagy szegénységi bizonyítványra vall.

Szégyelljétek magatokat hazaáruló tolvajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem ezért szavaztam rátok 2010 be.

De hogy többet nem fogok, ere nyugodtan ihatok mérget is, hogy legyen már egy valódi ünnepünk.

Az élet igazságot szolgáltat.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor az élet igazságot szolgáltat.
  2015-10-14 10:55:41, szerda
 
  Amikor az élet igazságot szolgáltat.

Viktorunk még mindig nem eset le a tantusz, a stadionok építése még mindig nem jár azzal, hogy megtanulunk focizni.

Birka láss csodát Romániában nem épülnek stadionok, a politika nem pofázik bele a sportba, nem öntik bele az adó fizetők pénzét, és mégis kijutnak az EB - re.

Azért itt kiderül amit nem tudsz kézzel vezérelni, mint például a honi média, bíróság, rendőrség, közvélemény kutatás, statisztikai hivatal, munkanélküliség, stb. az nem is olyan ragyogóan teljesít ahogy ti beállítjátok.

Vagyis az egész miniszter-elnökséged a hazugságra, a csalásra, a manipulálásra, a különböző rétegek közti feszültség szítására, épül.

A legújabb manipulálásod, amikor azt hangoztatjátok, hogy az egészségügyet úgy kell vezetni, hogy a lakosságot szolgálja, itt a lakosságot az egészségügyi dolgozókkal szeretnétek szembeállítani, mint hogy bért emelnétek azoknak akik az egészségügyben dolgoznak.

Amióta hatalmon vagytok így manipuláljátok a társadalmat, mindig kiragadtok egy réteget és azt állítjátok, sulykoljátok a népbe, hogy az ottani dolgozok a felelősek azért mert szarul működik ahogy most az egészségügy. Most például az egészségügyben dolgozok a rosszak, mert kimerik mondani az igazat, hogy elkúrtátok nem kicsit nagyon.

És a sok buta honfitársam nem látja, vagy nem akarja nem meri látni, hogy mit is műveltek, mert mindenkit kényszerhelyzetbe hoztatok, hogy ne merjenek beszélni, ne gondolkodjanak, és dolgozzanak éh bérért nektek havi 50 ezer forintért kényszermunkába amit ti köz munkának neveztek, pedig a kizsákmányolás legdurvább formája.

Tudod odáig jutottam a Gyurcsány korszakát sem volt leány álom megélni, de te még rajta is túlteszel.

Te sokkal nagyobb bűnt követsz el tetteiddel a nemzet ellen mint amit elkúró hazug elkövetett, és mindezt azért,hogy te meg a hozzád közelálló ingyenélők patkányok jobban éljenek.

Vagyis egy nemzet és hazaáruló vagy, amiért egyszer felelni fogsz, fogtok, mert az élet igazságot szolgáltat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Görög - Magyar 4 - 3
  2015-10-12 17:54:00, hétfő
 
  Görög - Magyar 4 - 3

Ezért kell stadionokat építeni?
Mocskos hazaáruló Orbán.neked elment a józan eszed. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 219 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 15
  • e Hét: 290
  • e Hónap: 683
  • e Év: 78814
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.